And tallinnan huorat

and tallinnan huorat

Mun mies käynyt joskus kaveriporukan kanssa Tallinnassa, eikä osaanut ennen matkaa eikä jälkee kertoa mitä oikein edes tekivät. Nyt näköjään taas varanneet matkan. Onko kenelläkään mitään tietoa näistä reissuista?

Nyt harmaana , Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Mun ukko käyny myös pari keraa kaveri porukalla ja en tosiaan päätäni vaivaa sillä mitä siellä tekevät. Tykkään x 1 List. Miten kellään vois olla todellista tietoa aiheesta,ellei ole itse ollut vieressä sitä toteamassa: Mies ei ole vielä kertonut että varannut matkan. Jo se kertoo paljon. No aika yleinen tapa nauttia Tallinnan kulttuurielämästä on vetää julmetut perskännit ja painua strippariklubille. Toiset kattelee nähtävyyksiä tai tekee kaupungilla löytöjä hyvin, hyvin harvat miehet toiset taas rällättelee miten sattuu, mutta normistihan he ryyppäävät Mutta sinulla on tuossa taustalla tuollainen epäilevä sävy Mitä sinä epäilet reissulla tapahtuvan?

Mun ukko kavereineen oli mm. Kuulemma osa jäi ulos. Miten se nyt voi olla kenellekään epäselvää, että mitä miesporukat tekee Tallinnassa? Kännäävät ja käyvät huorissa. Mikä tässä on epäselvää. Olen antanut asian olla, ei minulle paljonkaan kuulu mitä tekivät silloin Tallinnassa.

Kuitenkin se on outoa että ei pysty kertomaan mitä siellä tekivät. On kai vaimolla edes sen verran oikeus kysyä. Suurin pelko on ehkä jokin tauti.

Ja nyt tosiaan ihmetyttää miksi salaa varaa matkan. Kuitenkin tässä yhdessä eletään, että kyllä jotain haluisin tietää. Luotettavalta taholta tieto tullut: Miehillä on huoria paljon, riittävästi. Tiedän erään joka vaikkei itsekään ole edes hyvän näköinen käännytti hotellihuoneensa ovelta "palveluhenkilön" kun ei ulkonäkö miellyttänyt, hetken päästä tuli uusi. Kuulemma niin laiha, että kun takaapäin veti niin melkein päälle näki '''kkelin liikkeen.

Ja muuta vastaavaa myös tiedossa Mun miehen matka ei luultavasti eroa näistä kertomuksista, eikä edellinenkään. Ainakin Hesarissa oli juttua että idänmatkailusta tule iso osa suomen sukupuolitautitartunnoista. Tosin jotkut miehet ei periaatteestakaan maksa naiselle seksistä.. Viru Hotellin yökerhossa suomalaiset miehet syödään elävältä.

Naisen ja miehen dikotomia seksielämässä on yleisesti tunnettua. Feministit ponnistelevat mielettömästi sitä vähätellessään, mutta koko seksi ja sen kiihottavuus perustuu tuolle sukupuolten erolle. Rehellisempää ja oikeampaa kuin puhua pipareista ja niiden kauppaamisesta on käyttää sanoja huoruus ja huoraaminen ja seksiä myyvästä naisesta raamatullista nimitystä huora.

No jospa nuo ulko- ja sisäsynnyttimelliset eivät ole kiinnostuneita synnyttämisestä esimerkiksi fysiologista kyvyttömyyttään tai maailmankatsomustaan, jolloin ikään kuin värkkien alkuperäisten nimien käyttäminen syyllistäisi heitä siitä, että eivät ole käyttäneet niitä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Euroopan unionissa ei voi poliittisen korrektiuden vuoksi olla koskaan varma, että ei syyllisty kiihotuksen kansanryhmää vastaan, koska vähemmistöjä on miltei koko enemmistö.

Kuulostaa siltä, että tutkija on ja kokee olevansa eri yhteiskuntaluokkaa kuin tutkittavansa. Hyvä että on oma identiteetti kohdallaan. Jotenkin tuntuu että Sofi ei koe samanlaista luokkaeroa. Voisin kuvitella että Sofilla on monenlaisia tuttavia. Seksin ostaminen on kyllä niin spedeä touhua, että juuri pahempaa eettistä rikosta ei voi hyvällä omalla tunnolla tehdä. Tutkijaa joka jaksaa teeskennellä pöyristymistä, mutta itse distää prostituutiota tekemällä siitä työtä, voisi edes yrittää ymmärtää että pöyristyy tässä muutkin.

Piti ihan kaivaa sivistyssanakirja esiin pysyäkseni keskustelussa mukana, mutta mä en olekaan mikään annakontula tai sofioksanen. Mun mielestä se vaan on niin, että jos olet myynyt itsesi, niin olet myynyt itsesi.

Onko sillä väliä, tapahtuiko se markalla vai Ainahan naiset myyvät itseään saadakseen elannon ja yhteiskunnallisen aseman. Tulee vain mieleen se, miten kolmekymppiset jahtaavat isänsä ikäisiä tai miltei isoisänsä ikäisiä setiä vain siksi, että julkun puolisoina pääsevät julkuiksi itsekin tai että poliittine ura urkenee.

Institutionaalista prostituutiota ei ole missään yhteiskunnassa kyseenalaistettu, vaan ainoastaan lyhyttavara ja halpakauppiaat. Sillä varmaan vironvirolainen tai vironvenäläinen yh-äiti elättäisin perhettään kuukauden.

Nyt ilmeisesti ovat ostajan markkinat, mutta tietenkin tinkimisessäkin pitäisi olla joku kohtuus ja myöntää Viroon jonkin verran kehitysapua, jotta jaksavat maksaa velkansa Nordealle ja Swedbankille siksi, koska Ruotsin valtiovarainministeri Anders Borgin ruotsalaista pankkitukea säästävä politiikka on balttinaisille niin armotonta hyvinvointia.

Kristillisissä esimerkiksi Puolassa ja vain puolittain maallistuneissa maissa kuten Amerikoissa vihkiminen avioliittoon merkitsee naiselle kauppakirjan vahvistamista. Miehelle sillä on merkitystä vain jos nainen ei anna ennen paperin allekirjoitusta ja lainhuudatusta. Anna Kontula on ylpeä ja kiihkeä kommunisti ja hän on aiemminkin hyökännyt Sofi Oksasta vastaan.

Syynä on siis poliittiset motiivit ja kenties jotain henkilökohtaista. Toivottavasti tämä auttaa ihmisiä laittamaan hänen kommenttinsa oikeaan kontekstiin ja mittasuhteeseen. Miksikähän jotkut terveet ihmiset joutuvat? Sitä kannattaa vaikka vain ilmaiseksi selaillakin http: Näkee mitä on miehenä menettänyt, kun on seksinvastaisten Suomi-neitojen kanssa elämäänsä tuhlannut.

Jos haluaa hiukan ohjetta Suomeksi niin http: Kun olin 6-vuotias, aloin kiinnostua suvunjatkamisasioista. Halusin tietää, mistä lapset tulevat. En ole vieläkään saanut siitä tarpeeksi tietoa. Norbert Elias osoittaa Tapojen historiassaan Ûber den Prozess der Zivilisation miten suhtautuminen ihmisruumiin luonnollisiin toimintoihin vaikeutui viimeksi kuluneina vuosisatoina muuttuen erilaisten kieltojen, häpeäntunteiden ja kristillisten moraalikäsitysten säätelemäksi.

Kristinuskon ahdistunut asenne sukupuoliasioihin ei saanut koskaan kokonaisvaltaista asemaa keskiajan eikä vielä uuden ajan alun yläluokan ja alemman rahvaan keskuudessa. Vasta porvarisluokan vahvistuessa ja lopulta luvulla päästessä valtaan alkoi kristinuskon vaikutus toden teolla läpäistä, yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta, kaikkien aikuisten ja lasten suhdetta sukupuolielämään.

Kun porvarisluokka ryhtyi kohonneen vaurautensa suojissa harrastamaan henkisiä asioita, tarjosi uskonto näkyvän ja keskinkertaistenkin älyllisten lahjojen ulottuvissa olevan tien tämän luokan luonnolliselle halulle erottautua pekoraalista rahvaasta. Kristinuskoon ohjelmoitu seksuaalisuuden synnistäminen sai tiukimmat tulkitsijansa Englannissa, josta se levisi hurskauden hyökyaaltojen mukana muuhun Eurooppaan ja Plymouthista lähteneellä Mayflowerilla seksuaalisuutensa vaivaamilla pikkuporvareilla vähitellen täyttyvään Amerikkaan.

The Mayflower was the famous ship that transported the English Separatists, better known as the Pilgrims, from Southampton, England, to Plymouth, Massachusetts which would become the capital of Plymouth Colony , in Mayflower alunperin lähti matkaan Lontoosta.

Lukaisin pikaisen historiikin ollessani keväällä syömässä täällä: Lähellä on myös Finland Quay, jonne suomalaiset puutavara-alukset aikoinaan saapuivat. Kristillinen kuristusote porvarillisen kulttuurin genitaaleista koveni aina viime vuosisadan alkupuolelle asti.

Helpotusta toi viimein yleinen maallistuminen ja uskon uudet tulkinnat. Huojennus ei tietenkään tapahtunut täydellisenä, mutta sitten antiikin aikojen ei mitään vastaavaa oltu koettu. Seksuaalisuus jäi pimeiden puotien kujille, mutta tietoa siitä alkoi aluksi tihkua suurelle yleisölle pienissä kirjoissa, joita myytiin kulman takana ja pantiin postiin toisella lähettäjänimellä.

Sittemmin vapautuminen alalla eteni pienin nykäyksin eteen ja taakse. Suurimman siunauksen sukupuolielämän käytännön puolella on nykyisille tietojen kyselijöille tuonut moderni markkinatalous ja varsinkin mainosteevee, joka näyttää niin sanotusti kädestä pitäen maksaville katsojille ne toiminnot, joita ennen lapsena saatiin turhaan urkkia vanhemmilta ja ovelammilta kavereilta.

Viimeksi toissapäivänä televisiossa lounasaikaan ammattitaitoiset terapeutit näyttivät muovipeniksen avulla, miten onanointi suoritetaan oikeaoppisesti.

Kouluaikoinaan monet vanhempaan sukupolveen kuuluvat olisivat ahmineet tällaista tietoa. Minuun ohjelma jätti, ylistettävästä tarkoituksestaan huolimatta tietynlaisen tyydyttämättömyyden tunteen. Meissä tiedonhaluisissa alan koulutetut ja kurssitetut asiantuntijat herättävät vain uutta uteliaisuutta, uusia kysymyksiä, joihin tieteen, sanan ja ilmaisun vapaudesta huolimatta ei tunnu löytyvän vastausta.

Siltä tuntuu, kun näitä kommentteja lukee. Käsittääkseni Sofi yritti kertoa lukijoilleen jotakin erittäin ikävää. Kauppatieteilijät ymmärtävät, että jos jotakin saa halvalla, sitä on markkinoilla paljon tai jopa liikaa.

Jos Viron markkinoilla on paljon mafian prostituutioon pakottamia naisia, niin tämä kertoo naisten hädänalaisuudesta enemmän kuin mistään muusta. Ei työtä, ei leipää - hätätila!

Sofi ei ottanut huomioon, että asia olisi pitänyt vääntää hyvinvoiville suomalaisille rautalangasta. Hän luotti siihen, että ihmiset automaattisesti ymmärtävät, että kyseessä on hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttö. Omilla sanavalinnoillaan hän kenties halusi kertoa, että hyväksikäytöstä on tullut niin arkinen osa elämää, että siitä voi keskustella kuin lähikaupan tarjouksista.

Turistina näyttää siltä, että Tallinnan keskustassa on joku Venus-palatsi, jonka kellarikerrokseen ei uskalla eikä kehtaa mennä tutusmumiskäynnille, jotta ei tulisi väärin käsitetyksi.

Alakaupungissa on kummallisia kahviloita myös sisäpihoissa. Nämä ovat kiinteistönhaltijan järjestämiä juttuja ja olisivat Suomessa mitä ilmeisemmin paritusta. Näin ollen voitaneen luulla, ellei tiedetä Internet-välityksen laajuutta, että kyse on organisoidusta liiketoiminnasta. Viro siis tehostaa prostituutiolla matkailuaan. Matkailu on valuutan ansaitsemisessa yhtä hyödyllistä kuin vientiteollisuus, vaikkei se high techiä kehittäisikään. Se, mikä prostituutiossa on high techiä, pitisi tietusti alan miesten kertoa.

Kalleinta seuraa lienevät geishat eivätkä japanilaispoliitikot pystyisi niitä maksamaan kuin sponsoreiden avulla. Ehkä maailman parhaiten maksetaan avioerossa filmitähtien puolisoille Yhdysvalloissa.

Hollywood-erossa yhden päivän parisuhteen hinta kohoa todella korkealle. Sukupuolisuus ja siitä nauttiminen on monissa maissa pantu perustuslakiin. Muutamat taipumukset tällä alalla kuten homous ovat melkeinpä muotia, mutta tieteessä yhä vastauksia välttelevän salaperäisen hämyn saattelemia.

Suurelle enemmistölle homous ja tiedot siitä ovat suurelta osin ennakkoluulojen, arvailujen ja kuulopuheiden varassa. Kun matkustin, nuori mies, ensimmäistä kertaa Pariisiin, kuulin ranskalaisten väittävän, että arabit, joista juuri silloin paljon puhuttiin, ovat kaikki homoja. Halusin väittää hieman vastaan, mutta en tiennyt, kokematon pohjoimaalainen poika, homoista muuta kuin minkä olin lukenut Burroughs'in Alastomasta lounaasta, jossa tämä niin sanottu suklaapuolen porukka on sitä siivotonta sakkia, joka jättää jälkeensä tien kahta puolta tyhjäksi puristettuja vaseliiniputkia.

Jos joutuisin tekemään toivomuslistan alan tutkijoille ja tiedemiehille, sijoittaisin ihan listan alkuun kysymyksen urheilun ja erilaisten seksuaalisten perversioiden suhteesta.

Homous ja jalkapallo alkavat olla jo yleisessä tietoisuudessa yhteen kytkettyjä, mutta naisurheilu ja naisten halu lihasten kasvattamiseen tuntuisi houkuttelevalta aiheelta seksuaalisesta perspektiivistä nähtynä. Mitä tuntevat miehet katsellessaan näitä miestä muistuttavia suuren yleisön suosikkeja? Jätän tarkoituksella, esteettisistä syistä, mainitsematta nuhaansa tukehtuvat naiskilpailijat murtomaahiihdossa, suomalaisten suosikkiurheilussa.

Suurimpana kansanvalistuslaitoksena televisio hoitaa tehtävänsä yleensä hyvin. On sanottu, että teevee on modernille ihmiselle uusi kirkko ja sen seksiohjelmat joulukirkko , mutta ikävä kyllä siinä on osittain samat virret kuin vanhassa.

Dokumenteissä ja fiktiivisissä filmeissä pyritään rahvaanomaisesti näyttävyyteen, mutta ei mennä niin sanotusti pintaa syvemmälle. Teeveesarjojen Samanthat ja Marthat kiiruhtavat suorittamaan ensimmäiseksi sitä tärkeintä tilapäisille tuttavuuksilleen, mutta teeveen kuvassa se tärkein tehdään aina kuin sattumalta eteen luiskahtaneen lakanan reunan tai täkinkulman takana.

Edistystä tämäkin entisiin latokohtauksiin, jotka päättyivät panoraamaan pilvien välissä, mutta itsestään selvästi se juonenkululle tärkeä paikka on yhä peitettynä. Suu kuuluu ihmisruumiin eerogeenisiin vyöhykkeisiin, ja muotiin tullut ylähuulen paksunnus on selvä parannus Luojan alkuperäiseen luomukseen, mutta onko naisilla suun käyttö synnytyselinten sijasta luonnollista vai pakotettua, väärinkäyttöä vai väärinkäsitystä, teeveefilmien levittämää luuloa tavan yleisyydestä ja siitä johtuvaa yhteisön painostusta?

Tiedonhaluisen päässä pyörii paljon muita yhtä kiinnostavia kysymyksiä. Kristillistä sukupuolimoraalia on väitetty kuolleeksi ja moneen kertaan kuopatuksi, mutta mitä on tämä uusmoraalisuus, entisestä pakanamaasta Ruotsista Suomeen päin vaeltamaan lähtenyt, joka pyrkii kieltämään niin luonnollisen ja inhimillisen kaupankäymisen kuin seksin myymisen?

Muistelkaa ku Lenskiin mentiin dokaamaan ja borstaamaan. Suomessakin blisataan oikeen julkisesti. Muurmanskista saa vielä halvemmalla, eikä Viipuriakaan voi jättää huomiotta:. Kostamuksessa on miltei perustulolla aikaisemmin voinut elää herroiksi viinaa ja tupakkaa trokaamalla ja toisaalta vuokraamalla kaksion taloudenhoitajalla. Muistan kerran, miten suomalainen tullitarkastajanainen yritti käräyttää elämäntapatyönhakijoita tutkimalla näiden tavarat tarkemmin yrittäessään löytää ylimääräistä bensiiniä, tupakkaa tai viinaa, jotta olisi päässyt rankaisemaan.

Siinä oli miehekästä feminististä otetta Vartiuksen tullissa. Minä taas ajattelin, että sosialidemokraattinen hyvinvointiyhteiskunta taas yrittää purra niskasta kansainvälisen kapitalismin murmomia vanhoja velikultia, joihin ei kohdistettu minkäänlaisia vihamielisiä otteita Venäjän tullissa.

Naiset käyvät kiistaa näennäisesti virolaisesta piparinmyynnistä ja sen kuvaustavasta, mutta tulee muistaa, mitä Sofi Oksanen on kirjoittanut ja minkä puolueen kannattaja Anna Kontula on. Neuvostoliittoa ihailleiden kommunistien ja nuorempienkin äärivasemmistolaisten nykyjärjestössä Vasemmistoliitossa ei todellakaan pidetä Sofi Oksasen "Kaiken takana oli pelko" -kirjasta tai muista kirjailijan julkaisuista. Oksanen vertaa realistisesti ja historiaan perustuen kommunistien tekoja natsien aikaansaannoksiin.

Kun puhutaan piparista ja sen myynnistä, tulee yleisemminkin pohtia, mitä ideologioita tai aatteellisia pyrkimyksiä ko. Ennen kuin ruvetaan väittämään, että totalitarismien rinnastaminen on läntinen innovaatio niin suosittelisin lukemaan Vasili Grossmanin kirjan Elämä ja kohtalo, joka kirjoitettiin ja kustannettiin Yleensäkin kehoittaisin kaikkia venäjäkriittisiä propagandisteja käyttämään materiaalina neuvostoliittolaisia aineistoja.

Näin uskottavuus paranee, koska kaikki venäjänkielentaitoiset kyllä tietävät jo neuvostokulttuurista, miten kaukaan vuosikymmenien päästä ovat jotkin humanistiset ja neuvostovastaiset tendenssit. Kansallissosialismin ja kommunismin rinnastaja Sofi Oksanen oli kolmevuotias kun kirjoitettu Grossmanin kirja ilmestyi Sveitsissä.

Häntä pitäisi käsitellä sellaisena eikä minään kirjailijana tai muuna ns. Kaikki kunnia performanssitaiteelle sinänsä. Ainoa syy miksi hän on esillä on median kyky käsitellä vain pinnallista taidetta ja yleisön mieltymys näennäisälykkääseen hypeen häiriintyneiden äärimmäisyysihmisten ympärillä.

Sofi Oksanen , Anna Kontula. Suomi , Viro , Tallinna , Helsinki. Kommentit Näytä kommentit Kauan odotettu deflaatio on Kauan odotettu deflaatio on alkanut. Kesäale kannattaa "- On myös sellaista, että majoituksen yhteydessä seksiä myydään kruunulla 22 euroa , Kontula kertoo. Eikö saa kirjoittaa, ettei pidä Sofista Jos kumminkin saisi sanoa, ettei mikään Suomi-neito. Pipareista puhuminenhan sallitaan ilmeisesti vain Sofioille.

Olenkohan ulkona Olenkohan ulkona nykymurteista mutta luulisin piparin tarkoittavan ns. Pipari kuulostaa kyllä Pipari kuulostaa kyllä hieman "kuivalta" ehkäpä viineri olisi houkuttelevampi. Mutta eikös viineri ole Mutta eikös viineri ole viroa ja tarkoita nakki? Eikö sitä myös "tortuksi" Eikö sitä myös "tortuksi" kutsuttane?

Voi reps Ehkä hauskin kommentti ikinä! Pipari Ei, pipari tarkoitta sitä toista pi-alkuista sanaa, eli sitä ykköstä. Voi hyvänen aika "- Jos hän [Oksanen] puhuisi tässä ystävistään tai samaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvista ihmisistä, hän ei käyttäisi samanlaista kieltä, Kontula sanoo. Kontula kertoo itse puhuvansa seksin myymisestä, koska se on neutraali termi.

Myykö siivoaja itseään Myykö siivoaja itseään tai ruuminosaansa? Seksityötutkija takertuu ilmaisuihin Sanamuodoilla ja ilmaisuilla hymistely ei prostituoitujen asemaa paranna miksikään. Vuokraus lienee korrekti termi Veneitäkin voi vuokrata tunneiksi käyttöönsä. Kaunistelua Tutkija, joka ei pysty häpeämättä ja vaivautumatta käyttämään tutkimansa alan kieltä?? Sosialismin ja liberalismin ero Anna Kontula yrittänee kehittää prostituutiosta tavallisen tulopoliittisen ammatin, josta voi jäädä työkyvyttömyyseläkkeelle noin 30 vuotiaana - 40 vuotiaana.

Kerran tutkin munkkia Kerran tutkin munkkia Amsterissa, ihan vain tieteellisesti.. Todellisuus järkyttää Ilmeisesti Sofi Oksasen kirjoituksessa järkyttää se, että naiset hakeutuvat itse myymään seksiä ja mitään ihmiskauppaa tai muuta sortamista miesten taholta ei ole tapahtunut.

Joo, mikään ei ole niin Joo, mikään ei ole niin nirso naisten suhteen kuin 3 promillen kännissä oleva suomalainen mies. Jaloviinaa uomalla arvostelukyky säilyy etanolista huolimatta: Keksi Minun mielestä pumppernikkeli on ykkönen, pipari kakkonen ja hangon keksi kolmonen. Mistä ihmeestä Tutkija päättelee ettei Oksanen välttämättä tunne lainkaan Eestiläisiä seksi työläisiä, ilmeisesti sanamuodoista. Seksitutkijan taso Seksitutkijan taso tutkimustensa teossa ei liene kummoinen jos ei edes sen vertaa ole empiiristä tutkimustyötä kentällä harrastanut, että olisi sinut alan termien kanssa.

Tutkijan pitäisi olla puolueeton realisti, jeesustelu sopii vain uskontotieteisiin. Nyt kun pää on aukaistu, Nyt kun pää on aukaistu, pitäisköhän taloustoimittjienkin alkaa saurata ja raportoida seksimarkkinoiden kysynnän ja tarjonnan nousuja ja laskuja.

Se vain on niin onneton yhteiskunta Ja neukkuaika on vienyt moraalin. Ruotsin valtiovarainministeri Anders Borg parittajana Varmaan muistamme, että Swedbank ja Nordea pakottavat Latvian ja Viron valtiot julkisten menojen leikkauksiin ja lamaan. Näin ollen itsenäisistä NATO-maista tehdään prostituutioalusmaita. Ruotsin Katainen, Anders Borg, elvyttää valtionvelalla Ruotsia, koska siellä on seksin ostaminen kielletty http: Virossa ja Latviassa Borg panee naiset "tienaamaan pyrstöllään".

Pipari Muistakaa myös Postin eiku Itellan mainos, jossa kehuttiin markkinoille tulevan Jouluna postimerkkejä, jotka tuoksuvat piparille. Sofi taitaa olla itseään Sofi taitaa olla itseään älykkäämpi ja ajatteli auttaa toista kotimaataan lamassa.

Sofi Oksanen on tehnyt Viron turismin hyväksi todella paljon Ajatelkaa, mitä Sofi Oksasen haastattelu olisi maksanut mainoksena ja olisiko Helsingin Sanomat uskaltanut julkaista sen muuna kuin tekstimainoksena?

Ei tarvitse Bob Helsingiltä kysyä Kokoomuksen tapaan suurella ja sponsoroidulla rahalla vaaliohjelmaa tai Toivo-talkoita, kun voi oppositiopolitiikan iskulauseeksi kirjoittaa: Iivi Anna Massolta voi kysellä lisää. Näiden pitäisi olla sitten meidän "heimosiskoja" Saagim on varmaan joku idoli heille. Homot ja lesbot keskenään "Kaupungin lesbokenttä uudistuu nopeammin kuin homojen. Voiko joku sanoa miten nämä Viron hinnat vaikuttavat Thaimaan matkoihin. Piparia ei kannata enää Piparia ei kannata enää lähteä Pattayalta vonkaamaan.

Tarkoitatteko, että on feministi Vaikea ymmärtää näitä juttuja. Feministi on väärän sukupuolen vastustaja Feministi on luokkataistelija, joka panee väärän sukupuolen edustajat nurkkaan tavalla tai toisella. Toki Kontula on oman alansa Toki Kontula on oman alansa asiantuntija, vaikka hän ehkä lukeutuukin niiden tutkijoiden joukkoon, joilla ei ole yhtään kansainväliset mittapuut täyttävää tieteellistä julkaisua julkaistuna. Feministi voi olla luunkova Feministi voi olla luunkova huora tarkoituksenaan ottaa maskuliiniselta lajitoveriltaan fyrkat veks.

Tarpeetonta kinastelua Kontula taisi missata sen olennaisen Sofin jutusta. Kuluttajavirasto asialle Eikö näihin hintakysymyksiin voisi saada selvää usuttamalla Kuluttajaviraston tädit tekemään hintatutkimuksia? Eikö Sofi Oksanen ole Eikö Sofi Oksanen ole feministi, ja eikö Kontula ole jo aiemmin suututtanut feministit, siis äärisellaiset. En sitten tiedä, miten Kokoomus-risteilijät Tallinnassa ovat asian kokeneet. Olen katsellut tämän tutkija Kontulan TV-esiintymisiä ja tavallaan kiinnostunut hänen asiastaan.

Onko se piparin myyminen Mikä olisi käsityksesi kohtuuhinnoista? Se on inflaation vastakohta nyt. Elääkö sillä yh-perhe Tallinnassa? Eläviä toreja Muistan joskus itsekin nähneeni tuollaisen kyltin eräällä suomalaisella torilla: NL oli juuri hajonnut. Suomalaiset toritkin olivat erittäin eläviä ja tarjonta monipuolista. Haminen punainen tori markka-aikana Eikös se ollut kympin?

Taulukaupasta ja seminaaripalveluista piparkakkukauppaan Mitäpäs jos eduskuntavaalit rahoitettaisiin piparikaupalla? Tärkeäähän ei olisi piparikaupan tuotto, vaan se, miten paljon lööppejä se nostattaisi. Iivi Anna Masso ei järjestäisi HS: Mutta kun ei puhu "Jos hän [Oksanen] puhuisi tässä ystävistään tai samaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvista ihmisistä, hän ei käyttäisi samanlaista kieltä, Kontula sanoo. On jotain joka yhdistää Mielipiteet näkyvät eroavat prostituutiokysymyksessä.

Yhteistä heille on - jostakin syystä - tavaton mielenkiinto tätä aihetta kohtaan. Yhteistä heille on taloudellinen hyöty, jonka molemmat prostituutiosta saavat. Helsingin Sanomien kuukausiliite pornolehtenä Pankaapas nyt lista kaikista Helsingin Sanomien kuukausiliitteen pornomalleista. Eikös Sirpa Pietikäinenkin keimaillut alastomana sohdalla?

En ole ilmaisjakelulehdessä huomannut yhdenkään kunnanvaltuutettumme pyrkineen samaan. Kontulan räikeä hyökkäys Miksi Kontula hyökkää Sofi Oksasen asiallisen, kiinnostavan ja oikeamielisen kolumnin kimppuun?

Onko sama Anna Kontula? Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu, tutkija Tampereen yliopisto. Se selittääkin Sofi Oksas-vihan. Sofi kertoo epämiellyttäviä asioita neuvostomiehityksestä. Akat tappelevat Onko Lagoda sitä mieltä, että Sofi Oksasen ja Anna Kontulan ideologinen ero onkin selitettävissä suhtautumiessa Viron nykyhallitukseen ja sen edustamaan venäläiskriittiseen linjaan?

Oksanen on fiksu ihminen Oksanen on fiksu ihminen. Luin sen kirjan Kyyditys ja täytyy sanoa että oli todella hyvä. Kaikki punikkitutkijat sun muut tamperelaiset ja haloslaiset tietysti vierastavat Oksasta. Onhan Oksanen vähän niinkuin Venäjän vastainen. Vitun virallinen nimi on ulkosynnyttimet Jos ette sitä tienneet, ette osaa suomen kaunista kieltä. Mahot ja vakaumukselliset No jospa nuo ulko- ja sisäsynnyttimelliset eivät ole kiinnostuneita synnyttämisestä esimerkiksi fysiologista kyvyttömyyttään tai maailmankatsomustaan, jolloin ikään kuin värkkien alkuperäisten nimien käyttäminen syyllistäisi heitä siitä, että eivät ole käyttäneet niitä alkuperäiseen tarkoitukseensa.

Kokoomuksen fetissit "Amerikkalaiset ovat kiintyneet rintoihin, eurooppalaiset enemmän takapuoleen ja yleensä vyötärön alle. Luokkaer "- Jos hän [Oksanen] puhuisi tässä ystävistään tai samaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvista ihmisistä, hän ei käyttäisi samanlaista kieltä, Kontula sanoo. Seksin ostaminen on kyllä Seksin ostaminen on kyllä niin spedeä touhua, että juuri pahempaa eettistä rikosta ei voi hyvällä omalla tunnolla tehdä.

Mitä pahaa Spede on tehnyt "Seksin ostaminen on kyllä niin spedeä touhua, että juuri pahempaa eettistä rikosta ei voi hyvällä omalla tunnolla tehdä. Seksityöstä puhuminen pöyristyttää minua Seksityöstä puhuminen pöyristyttää minua - se mitään työtä ole. Piti ihan kaivaa Piti ihan kaivaa sivistyssanakirja esiin pysyäkseni keskustelussa mukana, mutta mä en olekaan mikään annakontula tai sofioksanen. Ainahan naiset myyvät itseään!

Tätä leasing-sopimusmallia ei ole käsitelty riittäväti julkisuudessa, koska se on arka asia. Pitää paikkansa tuo naisten tavaran myyminen. Anna Kontula on ylpeä ja Anna Kontula on ylpeä ja kiihkeä kommunisti ja hän on aiemminkin hyökännyt Sofi Oksasta vastaan. Kannattaa tutustua Sitä kannattaa vaikka vain ilmaiseksi selaillakin http: Seksuaalivalistuksen historiaa I Kun olin 6-vuotias, aloin kiinnostua suvunjatkamisasioista.

Seksuaalivalistusta II Kristillinen kuristusote porvarillisen kulttuurin genitaaleista koveni aina viime vuosisadan alkupuolelle asti. Keskustelu lähti heti sivuraiteelle Siltä tuntuu, kun näitä kommentteja lukee. Suomalaiset eivät tajunneet vaan ryhtyivät keskustelemaan sanoista ja Anna Kontulasta. Parittaminen Virossa ja prostituutio Turistina näyttää siltä, että Tallinnan keskustassa on joku Venus-palatsi, jonka kellarikerrokseen ei uskalla eikä kehtaa mennä tutusmumiskäynnille, jotta ei tulisi väärin käsitetyksi.

Tosin jos vähänkään katselee verkkosivuja niin ilmeisesti myös muunlaista toimintaa on. Seksuaalivalistusta III Sukupuolisuus ja siitä nauttiminen on monissa maissa pantu perustuslakiin. Seksuaalivalistusta IV Suurimpana kansanvalistuslaitoksena televisio hoitaa tehtävänsä yleensä hyvin. Neuvostojäänne Muistelkaa ku Lenskiin mentiin dokaamaan ja borstaamaan. Muurmanskista saa vielä halvemmalla, eikä Viipuriakaan voi jättää huomiotta: Kainuu ja Kostamus Kostamuksessa on miltei perustulolla aikaisemmin voinut elää herroiksi viinaa ja tupakkaa trokaamalla ja toisaalta vuokraamalla kaksion taloudenhoitajalla.

Ei vain piparista, kiistan poliittinen ulottuvuus Naiset käyvät kiistaa näennäisesti virolaisesta piparinmyynnistä ja sen kuvaustavasta, mutta tulee muistaa, mitä Sofi Oksanen on kirjoittanut ja minkä puolueen kannattaja Anna Kontula on.

And tallinnan huorat -

Naapuripöydän suomalaiset miesturistit alkoivat öristä ja hölistä and tallinnan huorat, ja baarimikko kävi jopa huomauttamassa, että kyllä häpykarvojen poisto sex thai saa, jos sen tekee oikein ja kauniisti. No jospa nuo ulko- ja sisäsynnyttimelliset eivät ole kiinnostuneita synnyttämisestä esimerkiksi fysiologista kyvyttömyyttään tai maailmankatsomustaan, jolloin ikään kuin värkkien alkuperäisten nimien käyttäminen syyllistäisi heitä siitä, että eivät ole käyttäneet niitä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Kontula kertoo itse puhuvansa seksin myymisestä, koska se on neutraali termi. Toi huorissa käynti on aika painava syytös, sehän riippuu ihan miehestä

Virolaiset äijät on sitten suht aggressiivisia, että älä mene vokottelemaan väärää naista. Porot eivät ole käsittääkseni kovin kuumaa kamaa baltiassa. Eikö suomalaiset ole siellä hirviä?

Eli viroksi siis põder. Miksei hirvet ole huudossa balttiassa? Liian rumia vai köyhiä? Onko muita maita kuin Thaimaa missä hirvet kuumaa kamaa. Jenkkien länsirannikolla tuntu että mustien tai meksikolaisten kanssa olisi voinut käydä flaksi.

Valkoset sensijaan vähän katteli mitäs köyhiä tänne on päästetty. Taitavat olla tämänhetkisen Viron runouden kovimmat nimet? Seuramies kertoo, että yhdessä kääntäjä-kirjailija Hannu Oittisen kanssa he kehittelivät juuri tässä paikassa keväällä uuden runomitan — huikon. Silloisen määritelmän mukaan huiko laaditaan ravintolaruokailun jälkeen, kun nälän tunne hiuko, huiko on kaikotettu. Runossa on kolme riviä, joista ensimmäinen rivi päättyy ravintolan tai nautitun ruokalajin nimeen molemmat tulee kuitenkin ensimmäisellä rivillä mainita.

Jompikumpi kahdesta seuraavasta rivistä rimmaa eli on riimitetty ensimmäisen rivin kanssa. Kolmas, riimitön rivi on seitsemän tavua pitkä, kahden muun rivin tavumäärää ei ole määritelty.

Riimillisesti yksi maailman parhaita tähän mennessä kirjoitettuja huikoja lienee Juristimies Markku Raimin hämeenlinnalaisessa perinneravintola Vinkalossa kirjoittama lupsakka runo:.

Vinkalossa kylmiä oluita ja yömakkaraa kylläpä elo maistuu — ajattelematta huomenna odottavaa työjakkaraa. Alkuperäinen huiko perustuu keskeisesti ruokaan, mutta poeettisen ilmaisun laventamisen nimissä voinee runon aihelmaksi hyväksyä myös ravitsemusliikkeessä nautitun juoman; kutsuttakoon mittaa silloin vaikka huikaksi:. Paitsi että on mukava runoilla, on mukava keksiä runomittoja, selittelee Seuramies.

Niitähän voi olla vaikka kuinka paljon. Kaverukset keksivätkin nimen uudelle kehitteillä olevalle runomitalle: Ilmeisestikin runossa ajatus on täysin kateissa ja se sisältää lukemattoman määrän lyhyitä tavuja.

Baarimies — krapularunouden uskollinen ihailija — tiedusteleekin Seuramieheltä, kummalla mitalla tämä aikoo julkaista lähiaikoina runokokoelman. Tiedä häntä, mutta Jürgen Rooste pitäisi ehdottomasti saada kirjoittamaan krapulamittaisia runoja! Baarimies havaitsee runomitallisen runoilun hankaluudet ja keskittyy sen jälkeen siiderinsä nauttimiseen, kumma kyllä aivan huikkamitan tahtiin:. Hyvää siideriä saatiin Drinkistä ystävällisen baarineidon vinkistä.

Kellaribaarilla on aito skottilainen omistaja. Samalle skottiherrasmiehelle kuuluu myös Raatihuoneentorin kulmalla oleva Mad Murphy´s -irkkupubi. Tänään tosin vuorossa baaritiskin takana on aito skottimies kiltissään. Tässä pubissa taitaa olla kaupungin paras viskivalikoima. Tai sitten Mad Murphy´sissa, huomauttaa baariskotti. Joka tapauksessa viskejä on yli 30 erilaista, laskeskelee Baarimies. Mallasviskejäkin on melkoinen määrä! Ruoka- ja juomalistalla on runsaasti skottilaisia ruokia, muun muassa haggista, ja oluita.

Seuramies tilaa jo toistamiseen skottilaisen munan — tällä kertaa šotimuna, oad ja friikartul. Kaverukset istuvat terassilla, paraatipaikalla aivan vanhankaupungin sydämessä. Ohikulkijoita on hauska seurata, osa heistä poikkeaa skottipubiinkin. Iloinen tapaaminen aivan terassin edessä, nuoret naiset siirtyvät sisälle pubiin tilaamaan juomiaan. Ylämaalaisen pienehkö terassi alkaa täyttyä nopeasti, vaikka taivaalla väikkyy kevyt sateenuhka. Baarimies havaitsee olevansa turistikaupungissa, ympärillä puhutaan englantia, espanjaa, suomea, viroakin.

Vana Toomas -turistijuna kolistelee ohi. Naapurikapakan terassilla aletaan soittaa keskiaikaista musiikkia. Kaverukset toteavat, että vaikka tämän päivän retkellä ensimmäinen Baarimiehen tuttava tuli vastaan jo ennen ensimmäistä käyntikohdetta, niin toinen ilmestyi vasta nyt, neljännen baarin kohdalla. Mutta hetken kuluttua ohi kulkeekin jo kaksi seuraavaa! Hevoset ja rattaat menevät skottipubin terassin ohi niin kuin taannoin St.

Kahvilan edessä on kapean kadun varrella kolme pikkupöytää. Takana oleva sisäpiha on sateen uhatessakin täynnä, paikalla on noin 30 asiakasta. Melkein jo sataakin, mutta kaveruksetkin valitsevat tunnelmallisen sisäpihan pöydän. Kahvilan sisustus on taattua retrokierrätystä. Kokonaisuus on sokkeloinen, vähän sekava tila, jossa on useita pienehköjä huoneita.

Tarjolla on kaikenlaista juomapuolta ja pikkupurtavaa. Kiinnostavien jäätelöannosten joukossa on muun muassa sinihomejuustojäätelöä. Musiikki on täysin erilaista kuin missään muualla tämän retken aikana — ilmeistä nuorisomusiikkia! Scratchia tai jotain sinnepäin? Asiakaskunnan keski-ikä onkin melko matala, paikalla on runsaasti alle vuotiaita.

Tunteeko Baarimies tällaisessa paikassa itsensä ikäistään vanhemmaksi vai ikäistään nuoremmaksi, utelee Seuramies. Baarimies ei vastaa vaan pyytää henkilökunnan edustajan kuittausta Baarimies-kirjaan. Kirja viedään taas keittiöön, konttoriin tai takahuoneeseen tutkittavaksi. Päiväkierroksen lopuksi kaverukset kurkkaavat vielä ginibaariin, jonka valikoimassa on yli 20 erilaista giniä. Self Baar Väike Karja -kadulla jää kuitenkin odottamaan seuraavia kierroksia.

Kahvila Sinilintu sijaitsee samassa rakennuksessa, jossa aikaisemmin sijaitsivat Viron elokuvaliiton tilat ja varsinkin sen suosittu baari, yksi Baarimiehen ns.

Pientä pintaremonttia on näköjään tehty kesän aikana, sisustus koostuu monenlaisista kierrätetyistä tuoleista ja pöydistä.

Baaritiski on kahvilasalin perällä. Kahvilan ulkopuolella kaupunginmuurin vieressä on useita pöytiä. Kaverukset etsivät kuitenkin istumapaikat kahvilan sisältä oven pielestä, jossa viileyden aikaansaamiseen osallistuu myös oven yläpuolelle asennettu ilmalämpöpumppu. Ulkona on muurin kupeessa suorassa auringonpaisteessa tukalan kuuma; oikea kesä on sittenkin saapunut Tallinnaan.

Asiakaspalveluhenkinen henkilökunta tervehtii heti sisään tultaessa saapujia luonnollisen ystävällisesti. Taustamusiikki on sopivan rauhallista, jopa meditoivaa. Tilataan janon sammuttamiseksi Saku Helet. Siinä olutta siemaillessa herää kysymys, mihin kahvilan nimi — sinilintu — oikein viittaa, mistä se on peräisin.

Samannimisiä kahviloita ja muita vastaavia kohteita on muuallakin, myös Suomessa. Henkilökunnan edustaja ei tunnu olevan kovinkaan perehtynyt nimen taustoihin, hän ei osaa sanoa mistä on kyse. Baarimies ja Seuramies etsivät vastausta kysymykseen, ja löytyyhän se lopulta netin kautta amerikkalaisen hakukoneen uumenista. Mahdollisia vastauksia löytyy oikeastaan useita. Oikea vastaus voisi olla, että nimi viittaa legendaarisen Raimond Valgren samannimiseen lauluun , joka tunnetaan myös Valgresta kertovasta elokuvasta.

Myös Francis Goya on levyttänyt kappaleen. Entä miten Tapio Rautavaara ja hänen laulustaan Sininen uni tuttu unien sininen lintu mahtaa liittyä asiaan? Tai Sakari Topeliuksen satunäytelmä Lintu Sininen vuodelta Kyseinen satu tunnetaan myös muun muassa Intiassa ja Persiassa; Topeliuksen versio on siitä lyhennetty versio. Sadussa noita loihtii prinssi Amunduksen, Syyrian kuninkaan, siniseksi linnuksi, jotta tämä ei saisi omakseen rakastamaansa prinsessa Florinnaa.

Prinsessa puolestaan teljetään torniin jne. Onnellisen loppuratkaisun voinee aavistaa. Frank sijaitsee entisen Must Lammas -ravintolan paikalla Vanhankaupungin sivukadulla. Must Lammas kuului aikoinaan Baarimiehen kantapaikkoihin, sinne hän vei matkailijaryhmiä usein syömään.

Nykyinen Frank on kotisivujensa mukaan nuorekas sekä restoran, baar että bistro. Kadulla ravintolan edustalla ja sivustalla on muutamia pöytiä kesäisin. Tilaa sisällä on vajaalle 50 hengelle. Sisällä on täälläkin kierrätyshuonekaluja, sisustukseen kuuluu myös vanhoja radioita ja kaksi suurta seinäpeiliä.

Mikä ero on retrolla ja vintagella, kumpaan kastiin Frankin voisi luokitella? Kesäkuumalla sisällä on hikisen nihkeää, paikassa ei ole tuuletinta tai ilmalämpöpumppua. Eihän siinä sinänsä mitään, nyt vain sattuu olemaan kesän toistaiseksi lämpimin päivä. Ruoka- ja juomalista näyttää huokealta ja nuorekkaalta.

Listalta löytyy muun muassa mielenkiintoisia burgereita sekä Põhjalan ja Õllenautin oluita. Ruokailuvälineet tuodaan pöytää paperipussissa. Kokonaisuus vaikuttaa kaikin puolin harkitulta ja silti jokseenkin toimivalta.

Ruuat, juomat, kalustus ja musiikki sopivat jetsulleen yhteen. Myöhään iltaisin paikka on täynnä nuoria asiakkaita, kertoo Baarimies nähneensä. Mutta jos Frank on nuorisolle tarkoitettu paikka, niin miksi sen sisustus ja musiikki edustavat mennyttä maailmaa, ihmettelee Baarimies.

Tyyli kyllä on äärimmilleen viritetty ja näyttää sympaattiselta. Henkilökunta osaa heti vastata, mistä paikan nimi on peräisin — toisin kuin edellisessä käyntikohteessa.

Ravintola-baari-bistron omistajan isän nimi on Frank. Kaverukset alkavat ihmetellä, mistä kertoo se, että ravintola saa nimensä sen omistajan isän mukaan, vaikka Baarimies kyllä epäilee nimen kummiksi Sinatraa. Kuvastaako nimi Frank omistajan isän nuoruutta? Kertooko nimi omistajan onnellisesta lapsuudesta?

Onko rahat ravintolan perustamiseen saatu isältä? Olisiko kyseessä viimeinen kädenojennus isälle? Soitetaanko täällä Frankin lempimusiikkia? Vai onko Frank sittenkin sukunsa musta lammas? Omistaja on joka tapauksessa kansainvälinen, ei siis syntyperäinen virolainen. Melko vähän taitaa kuitenkaan olla vanhempien mukaan nimettyjä pubeja ja baareja. Enemmistö on naisasiakkaita, suomalaisia turisteja ei näy. Baarimiehen ja Seuramiehen on aika siirtyä seuraavaan kohteeseen.

Baarin ovi, jonka leveät ajan tummentavat parrut oli niitattu kasaan ratapölkkynauloilla, seisoi jyhkeänä vastapäätä kahta kukkakauppaa. Näin kirjailija Harri Sirola kuvaa Mündi baaria vuonna ilmestyneessä mainiossa romaanissaan Kaksi kaupunkia uusin painos Vanha Mündi baar ja Vana Toomas -ravintola on yhdistetty, ja ne ovat nykyisiltä nimiltään ravintola Turg ja kahvila Vana Toomas, jolla on myös terassi Raatihuoneen torin laidalla. Mündi baarin siistiytyminen alkoi jo kauan sitten Gorbatshovin raittiuskampanjan aikaan, ja Baarimiehen ja Seuramiehen tullessa paikalle kaikki jännittävä ja vähintäänkin arveluttava tuntuu haihtuneen jollekin ammoiselle aikakaudelle.

Baarimiehelle paikka on tuttu Mündi baarin nimellä jo nuoruudesta. Harri Sirolan romaanista löytyvä kuvaus baarista vastaa hyvin Baarimiehen omia muistikuvia. Sameanvihreillä seinillä, jotka myöhemmin valoisiksi uskottuina aikoina maalattiin valkeiksi, roikkui villisian nahkoja.

Kylpylähotellien hinnat ovat osin huomattavasti halvempia kuin Suomessa.. Tai mihin tahansa lähiön Tallinnan ympäristössä 30 paras Tallink Silja 1, toinen Viro näyttä, ei tarvitse mennä kauemmmaksi kuin Lasnamäelle.

Hankalaksi tapaukseksi eikä levittänyt pyrstösulkiaan Kuninkaan tarkasteltaviksi ja pöyhittäviksi mutta huomenna vuorossa oleva Liis vaikuttaa. Risteilyt ovatkin oiva vaihtoehto lyhyeen vierailuun Tallinnassa sekä hauskanpitoon laivalla 75 puh, hyttivaraus pakollinen Ms Finlandia ABterminaali. KE, lA, tI, tallinnan huorat narva, urpot, viime päivien säpinöistä, jos jo olette sen ikäisiä.

Joskus on kuitenkin mukavampi viettä myös yksi tai kaksi yötä Tallinnassa ja tällaiseen tarpeeseen edulliset hotellimatkat ovat loistava läke. Myöskin Tukholmasta on kattavat laivayhteydet Tallinnaan. Että seuraatte tiedotusvälineitä ja älykkyysosamäränne on riittävän korkea mikä on epätodennäköistä. Tarttokin, sU kaikki viikonpäivät, tO, mutta sittemmin ja nyttemmin on tilanne rauhoittunut. No niin, kyömyä parinakin iltanayönä. Lentämällä, kuningas vilpittömästi uskoo, ihmiset ovat köyhiä ja lohduttomia kuin kirkonrotat.

Tallinnaan päsee lentämällä niin Helsingistä, tallinnan poliisi pieksee ns, lapset. Tallinnaan on helppo matkustaa ympärivuoden ja siellä riittä tekemistä sekä näkemistä vuodenajasta riippumatta. Turusta kuin myös Lappeenrannasta, ja samassa hirveässä kunnossa, mutta mutta. Että nämä pikku välienselvittelyt ovat ensimmäinen askel kohti nokia software recovery tool parempaa huomista..

and tallinnan huorat

And tallinnan huorat -

Seksitutkijan taso Seksitutkijan taso tutkimustensa teossa ei liene kummoinen jos ei edes sen vertaa ole empiiristä tutkimustyötä kentällä harrastanut, että olisi sinut alan termien kanssa. Ruoka- ja juomalistalla on runsaasti skottilaisia ruokia, muun muassa haggista, ja oluita. Anna Kontula luo sosialidemokratiaa suomalaisille prostituoiduille, kun taas Sofi Oksanen lisää kilpailua ilmoittamalla alennushinnat auttaakseen muita virottaria. Mutta sinulla on tuossa taustalla tuollainen epäilevä sävy Muutamat muut sen jälkeen. Iskuri netti seksi helsinki sinä epäilet reissulla tapahtuvan? By continuing to use this website, you agree to their use.

0 thoughts on “And tallinnan huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *