Joyourself pussy cat tampere

Ei se nyt ihan yhdentekevää ole, millaiset daisarit sitä ohittaa matkalla ruokakauppaan. Kuultuani, että Hans Välimäki perustaa Tampereelle ravintolan , aloin heti miettiä, minne. Hämeenkadun loppupäässä, entisen El Toron paikalla on tyhjä liiketila ravintolalle. Paikkaan piti tulla aasialainen ravintola, mutta omistajalla oli kai jotain tekemistä ihmiskaupan kanssa tai häntä epäiltiin siitä, ja toiminta loppui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan.

Olisi aika villi ajatus, jos Välimäen ravintola tulisi Pussy Catin tilalle. Tämä on vain hyvin epävarmaa spekulaatiota. Koko talo on niin ruma, että Välimäki tuskin suostuisi perustamaan ravintolaansa siihen. Sydämestä vihlaisi, kun selailin joskus Salhojankadun Pubissa Tammelan historiaa käsittelevää kirjaa. Kirjassa oli kuva upeasta jugendtalosta, joka nykyisen rakennuksen paikalla on ollut. Sitten tuli grynderien kulta-aika, ja piparkakkutalon tilalle jyrättiin tasakattoinen pönttö.

Talossa on nykyään K-kauppa ja hippien tunnekeskus Lumpeenkukka, jonka ikkunat ovat tammelalaiseen tyyliin, hmmm, hyvin persoonalliset. Postauksen julkaisemisen jälkeen sain pariltakin taholta vahvistuksen Pussy Catin lopettamisesta. Ovessa oli kuulemma ollut pari viikkoa sitten lappu, jossa lopettamisen syyksi kerrottiin konkurssi. Samassa lapussa oli ystävällisesti mainittu, missä lähin erotiikkabaari sijaitsee.

Hyvä asiakaspalvelua jos mikä. Juu ei tule Välimäen paikka Tammelaan, vaan paikalle tulee venäläinen ravintola Lari. Lisätietoa löytyy paikan facebook-sivulta https: Eikös Lari aloittanut jossain Iidesrannassa? Paikalla oli muistaakseni muutama Citydeal-tarjous, joista se on jäänyt mieleeni.

Mutta tämä kuulostaa äärettömän mielenkiintoiselta. Tammelasta saa parinsadan metrin matkalta pian kiinalaista, texmexiä, hampurilaisia, intialaista, venäläistä, malesialaista ja tietenkin Veijon Kokkitykin lohikeittoa. Ilmoita sähköpostilla tulevista kommenteista. Ilmoita sähköpostilla uusista postauksista. Janica Brander ihmettelee Tamperetta, juo viskiä ja palkitsee itsensä ravintola-illallisilla.

Emma - Täynnä teinejä. Mustalaisiakin olen kerran nähnyt. Huonot baarimikot ja sitäkin huonompi palvelu. Opiskelijakortilla kuitenkin ilmaiseksi sisään tiettyinä aikoina. Ei kannata odottaa liikoja, sillä se parempi asiakaskunta Emmasta on siirtynyt Sedun mestoihin ja kulta-aika ohi.

Nykyään saattaa alkuillasta olla niinkin tyhjää, että olet vielä yhdentoista maissa perjantaina ainoa asiakas koko mestassa. Yöhön mennessä toki lisää porukkaa. Ruma - Lähinnä yliopistoporukkaa, humanisteja ja hippejä. Hauska idea ja omanlainen rento ilmapiirinsä, mutta ei sovi kaikille. Musiikki aika kuraa, mutta sopii aika hyvin seurueille. Aika Suomi-henkinen minun mielestäni. New York - Paljon ulkomaalaisia. Ei niinkään mamuja, vaan ihan vaihtareita yms. Kuulee italiaa, espanjaa ja englantia solkattavan.

Kallis kuin mikä ja pieni. Omalla tavalla hienostunut, mutta loppuviimein kehnoa S-ryhmää, jossa ei mitään omaperäistä. Viihtyy kyllä, jos on valmis maksaan jostain perusoluesta kuutta euroa. Tunnelma on perin kansainvälinen ja hyvällä tavalla villi. Sosiaalisia ihmisiä ehkä juuri siksi, että siellä ei niitä suomalaisia tuoppiin kuolaajia paljoa ole.

Groove - Pelkkää mamuporukkaa ja suurimmaksi osaksi hoppia. Täältä turha metsästää ainakaan naista, koska nämä blondit tyttöset juoksee mokkapoikien perässä vain. Jos tykkäät hopista, räpistä ja sen semmoisesta alakulttuurista, tämä voi sopia sinulle.

Enempää en jaksakaan analysoida, kun muut onkin sitten melko makuasioita. Paljon puhutaan YO-talosta, Be-Bopista, Semaforista ja muista, mutta itse en ole paljoa viihtynyt kuin ensimmäisessä hyvien live-esiintyjien aikaan.

Be-Bop kuollut mutta jännä mesta, Semafori on amiksille ja muille ongelmia kaipaaville. Jos jotain askarruttaa erityisesti joku mesta, niin voin avautua kyllä enemmänkin. Näitä on kuitenkin jonkun verran tullut vertailtua ja katseltua tässä vuosien aikana, että melkein osaa sanoa kokonaiskuvan. Niin ja sitten heviskenelle: Hellä, Rusty Angel, Sputnik ja vastaavat.

Itse en viihdy, vaikka musiikki ajoittain menisikin. Ei sovi yhdistelmänä rasvaiset moppitukat täynnä Thorin pyhää vihaa ja alkoholi. Toki omat puolensa noissakin. Kun pääsee piireihin, niin siellä on ja pysyy. Pidät nahkatakkia kesät talvet ja öriset Mazdassasi Northerin tahtiin. Toi Groove on kyllä ihan perseestä. Monet naiset sanonut että siellä ne somalit hengailevat tanssilattian vieressä katsellen yksinäisiä naisia jotka menevät vessaan tai juomaa hakemaan.

Kuulemma ovat tosi lähenteleviä ja kokolailla mulkkuja. Inferno, monttu, Ruma, Artturi, Valo, Vastavirta: Pyry on aina ollu vässykkä ja tulee oleen -. Höyry ja O'connels ovat leppoisia paikkoja, juuri sellaisia missä haluaa iltaansa istua. Rumaan ei kannatta mennä, paikassa ei ole halpojen hintojen lisäksi mitään hyvää. Big Tits on vastapäätä Hauska mennä aina ohi siitä, kun sillointällöin on kaksi venäläistä lorttoa tupakalla Kerran illalla menin ohi, ni joku muutaman amiksen seurue oli siinä ovella ja kysyivät: Bricks on loistava seurustelu mesta.

YO talol joskus jotain, ihan jees musaa, tosin saattaa soida aika kovalla.

Joyourself pussy cat tampere -

Näitä kyllä piisaa, mutta nämä on kutakuinkin omat suosikit. Oulun thai hieronta seksi mattes-photography. Sitten tuli grynderien kulta-aika, ja piparkakkutalon tilalle jyrättiin tasakattoinen pönttö. Ilmoita sähköpostilla uusista postauksista. Riesling-ja Spätburgunderviikkojen helmet: Mutta tämä kuulostaa äärettömän mielenkiintoiselta.

Aika Suomi-henkinen minun mielestäni. New York - Paljon ulkomaalaisia. Ei niinkään mamuja, vaan ihan vaihtareita yms. Kuulee italiaa, espanjaa ja englantia solkattavan. Kallis kuin mikä ja pieni. Omalla tavalla hienostunut, mutta loppuviimein kehnoa S-ryhmää, jossa ei mitään omaperäistä. Viihtyy kyllä, jos on valmis maksaan jostain perusoluesta kuutta euroa. Tunnelma on perin kansainvälinen ja hyvällä tavalla villi. Sosiaalisia ihmisiä ehkä juuri siksi, että siellä ei niitä suomalaisia tuoppiin kuolaajia paljoa ole.

Groove - Pelkkää mamuporukkaa ja suurimmaksi osaksi hoppia. Täältä turha metsästää ainakaan naista, koska nämä blondit tyttöset juoksee mokkapoikien perässä vain. Jos tykkäät hopista, räpistä ja sen semmoisesta alakulttuurista, tämä voi sopia sinulle. Enempää en jaksakaan analysoida, kun muut onkin sitten melko makuasioita. Paljon puhutaan YO-talosta, Be-Bopista, Semaforista ja muista, mutta itse en ole paljoa viihtynyt kuin ensimmäisessä hyvien live-esiintyjien aikaan.

Be-Bop kuollut mutta jännä mesta, Semafori on amiksille ja muille ongelmia kaipaaville. Jos jotain askarruttaa erityisesti joku mesta, niin voin avautua kyllä enemmänkin. Näitä on kuitenkin jonkun verran tullut vertailtua ja katseltua tässä vuosien aikana, että melkein osaa sanoa kokonaiskuvan. Niin ja sitten heviskenelle: Hellä, Rusty Angel, Sputnik ja vastaavat.

Itse en viihdy, vaikka musiikki ajoittain menisikin. Ei sovi yhdistelmänä rasvaiset moppitukat täynnä Thorin pyhää vihaa ja alkoholi. Toki omat puolensa noissakin. Kun pääsee piireihin, niin siellä on ja pysyy. Pidät nahkatakkia kesät talvet ja öriset Mazdassasi Northerin tahtiin.

Toi Groove on kyllä ihan perseestä. Monet naiset sanonut että siellä ne somalit hengailevat tanssilattian vieressä katsellen yksinäisiä naisia jotka menevät vessaan tai juomaa hakemaan. Kuulemma ovat tosi lähenteleviä ja kokolailla mulkkuja.

Inferno, monttu, Ruma, Artturi, Valo, Vastavirta: Pyry on aina ollu vässykkä ja tulee oleen -. Höyry ja O'connels ovat leppoisia paikkoja, juuri sellaisia missä haluaa iltaansa istua. Rumaan ei kannatta mennä, paikassa ei ole halpojen hintojen lisäksi mitään hyvää. Big Tits on vastapäätä Hauska mennä aina ohi siitä, kun sillointällöin on kaksi venäläistä lorttoa tupakalla Kerran illalla menin ohi, ni joku muutaman amiksen seurue oli siinä ovella ja kysyivät: Bricks on loistava seurustelu mesta.

YO talol joskus jotain, ihan jees musaa, tosin saattaa soida aika kovalla. Kaijakka on nykyisin ihan yhtä lailla normibaari eikä mikään pelkkä strippiluola. Silti kamala räkälä tuo Kaijakka on ja sinne yläkerran strippiluolapuolellehan maksaisi pelkkä sisäänpääsykin. Ja Bricksiä en tue sen takia, että se on edelleen savullinen paikka ja olutvalikoimatkin ovat heikentyneet.

Todella nykyaikainen sisustus ja tyylikäs lasikoppikin löytyy käryttelijöille. Tampereella ei ole "hyviä baareja", koko baarikulttuuri puuttu muuten ok. Näin olen itse kokenut. Pubi visa kulttuuri sen sijaan elää ja voi hyvin.

Ja se riittää minulle, kun en ole mikään pintaliitäjä. Tampereella ei kyllä ole yhtään hyvää yökerhoa. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Tammelantori ja sen lähikorttelit taas ovat aikamatka suomalaisen arkkitehtuurin häpeällisiin vuosiin.

Toria ympäröivät kenkälaatikkotalot ja sottaisen näköiset liiketilat. Kauneus ja ankeus kulkevat käsi kädessä halki koko Tammelan. Puistokadun varrella on tarjolla niin etnistä ruokaa, vintagea, erikoiskahveja kuin halpoja mattojakin. Tammelaan tullaan flaneeraamaan ja ördäämään. Puistossa viettävät kesällä aikaansa juopot, narkkarit, vanhukset, perheet ja skumppapiknikillä olevat hipsterit. Pussy Cat on edustanut Tammelan rähjäistä ja mautonta puolta. Tissibaari on jöpöttänyt itsepintaisesti vuodesta toiseen kaupunginosan paraatipaikalla.

Jos baari on lopettamassa, on mielenkiintoista nähdä, mitä sen tilalle tulee. Ja jos kyse on vain teippausten uusimisesta, odotan uutta ilmettä lähes yhtä suurella mielenkiinnolla.

Ei se nyt ihan yhdentekevää ole, millaiset daisarit sitä ohittaa matkalla ruokakauppaan. Kuultuani, että Hans Välimäki perustaa Tampereelle ravintolan , aloin heti miettiä, minne. Hämeenkadun loppupäässä, entisen El Toron paikalla on tyhjä liiketila ravintolalle.

Paikkaan piti tulla aasialainen ravintola, mutta omistajalla oli kai jotain tekemistä ihmiskaupan kanssa tai häntä epäiltiin siitä, ja toiminta loppui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan.

Olisi aika villi ajatus, jos Välimäen ravintola tulisi Pussy Catin tilalle. Tämä on vain hyvin epävarmaa spekulaatiota. Koko talo on niin ruma, että Välimäki tuskin suostuisi perustamaan ravintolaansa siihen.

Sydämestä vihlaisi, kun selailin joskus Salhojankadun Pubissa Tammelan historiaa käsittelevää kirjaa. Kirjassa oli kuva upeasta jugendtalosta, joka nykyisen rakennuksen paikalla on ollut. Sitten tuli grynderien kulta-aika, ja piparkakkutalon tilalle jyrättiin tasakattoinen pönttö. Talossa on nykyään K-kauppa ja hippien tunnekeskus Lumpeenkukka, jonka ikkunat ovat tammelalaiseen tyyliin, hmmm, hyvin persoonalliset.

Postauksen julkaisemisen jälkeen sain pariltakin taholta vahvistuksen Pussy Catin lopettamisesta. Ovessa oli kuulemma ollut pari viikkoa sitten lappu, jossa lopettamisen syyksi kerrottiin konkurssi. Samassa lapussa oli ystävällisesti mainittu, missä lähin erotiikkabaari sijaitsee.

0 thoughts on “Joyourself pussy cat tampere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *