Prostituutio naisen pillu

prostituutio naisen pillu

Suomen seksityömarkkinoille on tullut uusi myyjäryhmä: Asiasta kertoo Helsingin Sanomat. Lehden haastatteleman turvapaikanhakijan mukaan seksin ostajissa on sekä miehiä että naisia.

Haastateltava on myynyt itse seksiä vain miehille. Yhden aktin hinta on 50—60 euroa. Summa on yli puolet kuukauden vastaanottorahasta, joka on 91,50 euroa. Muutaman kuukauden työskentelyn jälkeen HS: Oli viikkoja, jolloin hänellä ei ollut yhtään asiakasta, ja oli viikkoja, jolloin keikkoja löytyi joka päivälle. Suurin osa tulee Venäjältä ja Baltian maista. Uusin ryhmä ovat turvapaikanhakijat ja uuspaperittomat eli ne, jotka ovat saaneet lainvoimaisen kielteisen turvapaikkapäätöksen mutta eivät aio lähteä Suomesta.

Monen vaihtoehdoksi jää joko työ harmailla markkinoilla parin euron tuntipalkalla tai seksin myyminen. Kommentit 25 Kommentit Miksei naisasialiikkeet ja Miksei naisasialiikkeet ja sateenkaariväki ole barrikadeilla megafoneineen pelastamassa näitä poikia? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Tietenkin siksi Etkö tiedä! Tietenkin siksi ne ei ole, kun ovat tavara ja pakarat levällään odottamassa patukkaa, sellaisia nämä liikkeet on, se on sitä vihertävää. Vaikuttaa härskiltä Vaikuttaa härskiltä hyväksikäytöltä, mutta toiminta lienee puettu armeliaisuuden ja suvaitsevaisuuden viittaan.

Sitä konservatiivinien Suomi Sitä konservatiivinien Suomi tuottaa, kuten muissakin konservatiivisissa maissa, seksiä, huumeita ja rikollisuutta. Konsrevatiivinen yhteiskunta ei muuten toimi. Jotta Suomeen saadaan maailmanlaajuisia tapahtumia ja päämiesten tapaamisia maassa pitää olla seksiä tarjolla ja varsinkin miesten välistä, kun suurin osa isoista päättäjistä pitävät miesten välisestä seksistä.

Myös naisedustajia on tapahtumissa, niin heille pitää olla miehiä tarjolla, koska miespuolisia edustajia ei ole heille niin paljon tarjolla. Lisäksi feministit tarvitsevat sitä patukkaa, niin mikäs sen parempi kuin kiltti ja kuuliainen pakolainen, siinä pakolaiset joutuvat touhuamaan ihraisten vanhojen läskien naisten kanssa. Kyllä käy pakolaisia sääliksi, kun noita läskejä akkoja näkee kaupungilla. Hesarin jutussa myös Hesarin jutussa myös pakolaiskeskuksessakin oleva kertoi myyvänsä itseään saadakseen rahaa.

Keskuksissa olevat saa ravinnon tai siihen rahaa , asunto, hygienia ja kaikki annetaan vastikkeetta. Jos siis tällainenkin ihminen valitsee seksin myymisen niin se on hänen oma valintansa ja suomalaisia on aivan turha syytää. Muutenkin jos paperiton, maassa luvatta oleva ja karkotettava alkaa myydä itseään niin hän voisi halutessaan tehdä muutakin.

Hän voisi palata ilmaiseksi turvalliseen lähtömaahansa , saisi paluurahan ja itseään ei tarvitsisi myydä. Painotan , että nämä valinnat joka ikinen tekee ihan itse. Turha taas kääntää tätäkään suomalaisen syyksi , ei käy se.

Pakolaiset itse sekä ostaa, että myy seksiä. Kaikkia ostajia kehotetaan käyttämään ainakin kortsuja ettei tule saaneeksi muutakin kuin hetken ja mielestäni vielä kyseenalaisen nautinnon? Nainen sanoi tyynesti, että huomenna lähetän. Kun naiselta loppuvat kenties rahat, good bye. Seuraavaa kehiin, sinut heitetään kuin märkä rätti sivummalle. Rahojasi et koskaan saa takaisin, jos olet vaikka talon ostanut, etkä tehnyt sopimusta nimiisi ja tässä on aika helppo huijata, jos ei ole perillä sopimuksenteosta.

Kyllä vikaa on molemmissa, mutta toisaalta olen miettinyt, että kun en ole koskaan rahaton ollut, niin en voi suoralta kädeltä täysin tuomita luxorilaisiakaan.

Ja nämä tietysti ovat äärimmäisiä tapauksia, naiset, jotka ovat menneet naimisiin paikallisen kanssa ja joutuvat huijatuksi, tietysti on joukko naisia jotka hakevat sieltä vain seksiä, koska sitä on tarjolla ja helposti.

En ole vain koskaan tottunut näkymään, johon törmää tuolla koko ajan, parikymppinen mies ja keskimäärin viisikymppinen nainen. Tuossa kulttuurissa tämä kuvio ei vain toimi. Jos tästä erehtyy sanomaan naiselle, saat kyllä vakuutuksen, että minun mieheni on erilainen kuin muut.

Se surettaa ja säälittää, että bordelleissa myydään hyvinkin nuoria lapsiakin. Jos sen sijaan aikuinen ihminen vapaaehtoisesti myy "palveluksiaan" niin siitä vaan. Mitä tulee noihin vanhempiin naisiin ja nuoriin miehiin tai turistimiehiin ja Thai-naisiin , niin niinhän se on, että tyhmyydestä sakotetaan. Pitäisi sitä nyt sen verran olla järkeä päässä, että ymmärtää, ettei joku 40 vuotta nuorempi gigolo ole sinuun oikeasti rakastunut muutaman päivän tuntemisen perusteella.

Jos ei sen vertaa ole älliä, on ansainnutkin tulla höynäytetyksi. Monta ajatusta keskusteluun liittyen: Jos kerran pojan velvollisuudet perhettä kohtaan täyttyy pakollisella munkkikoulutuksella, mutta tyttäreltä vaaditaan perheen taloudellista elättämistä, niin silloinhan buddhalaisuus osittain luo ja ylläpitää prostituutiota. Eräs miestuttuni kertoi kerran kokeilumielessä pyytäneensä  taloudellista korvausta tätä pokanneelta naiselta Suomessa. Nyt tuttuni suunnittelee suunnitelmallisempaa sivubisnestä: Kun panettaa koko ajan!

Tuttunikin kertoi voivansa surutta panna naista kuin naista: Sen sijaan harvemmin naisen suorittamaan prostituutioon liittyy asiakkaasta kiihottumista. Sitä mieltä en ole, että kaikki prostituoidut olisivat pakotettuja taloudellisesti esim. Aivan varmasti moni tekee työtään rakkaudesta rahaan.

Hieman kevytkenkäisen luonteen omaavalle prostituutio on maailman vaivattomin tapa viettää laatuelämää tai jopa rikastua. Voihan siinä hieman henkinen tasapaino olla koetuksella, mutta moni kokii sen kuitenkin olevan pieni uhraus helposta elämästä. Ja kaikkeen tottuu, vanha viisaus. Etenkin Brasiliassa ja Kolumbiassa moni mies keksii, että voitaisiin mennä minun tarjoamalle pitsalle tai oluelle, kun olen hänet tyydyttänyt.

Kertaakaan en ole suostunut. Kuittasit episodin niin että se oli sun puoleltasi kysymys vaikka eihän asia noin ollut. Vaikka se toinen hlö, nimeä en muista, olisi vastannut sulle uudelleenkin, niin etköhän olisi jankannut asialla niin kauan kuin hänen kantansa olisi ollut sulle epämieluisa. Ja koko ajan sun mielestä kyseessä olisi vain kysyminen sun puolelta. Minun mielestäni sun kaltaisen henkilön kanssa keskustelu on kuin hakkaisi päätä seinään.

Tai ehkä sulla on vain ihan liikaa aikaa ja kuluttelet sitä kiistellen ihmisten kanssa netistä ja vieläpä silloin kun sua ei edes kiinnosta sen toisen mielipide asiaan liittyen. Ei, mutta kun Huhtasaari ehdotti lakimuutoksia, niin tilanne on toinen. Omassa elämässään jokainen saa toimia niin epäjohdonmukaisesti kuin haluaa, ja minä jopa puolustan kaikkien oikeutta siihen, mutta kun ryhdytään rajoittamaan muiden elämää, niin johdonmukaisuus on minusta ensiarvoisen tärkeää.

En hänen omassa elämässään, mutta kun hän yrittää puuttua muiden elämään, niin silloin mielestäni voin. Kunhan mielenkiinnosta kysyin, kun moitit minua siitä, että kysyn perusteluja, ja kritisoin, jos saamani perustelu on mielestäni huono tai väärä. Minusta se on ihan luonnollista ja ymmärrettävää.

Sitä samaahan sinäkin tässä koko ajan teet. Ja kerran vielä pojat: Minua kiinnostaa Huhtasaaren esittämä lakiehdotus , ei henkilökohtainen mielipide. Suomalainen oikeusjärjestys on semmoinen, että sitä itse vastataan urasta ja taloudellisesta asemasta. Eli jos talous on kuralla niin sen katsotaan olevan oma vika ja johtuvan aiemmin tehdyistä valinnoista. Tämä näyttäisi sopivan hyvin suomeen koska jos suomessa vaikka tekee konkurssin niin sehän leimaa ainakin kymmeneksi vuodeksi ja jos putoaa köyhyyteen niin siellä on tarkoituskin olla pitkään.

Että jos joku tekee uravalinnan seksityöläisenä niin se ja sen seurausten katsotaan olevan oma asia. Prostituutiota paheksuvat etenkin blogistin kaltaiset feministit, jotka näkevät maksullisen seksin perusarvojen vastaisena, sillä uhkaahan se naisen seksimonopolia neljän seinän sisällä.

Yksi kiristyskeino vähemmän, eli ei mikään hyvä juttu. Seksi on kaunis ja luonnollinen asia. Se on ihana tapa osoittaa kumppanilleen rakkautta ja kunnioitusta. Parisuhteessa seksin tulisi perustua toisen aitoon haluamiseen. Ei kiristykseen tai aineellisten vastikkeiden saamiseen. En minä haluaisi sellaista parisuhdetta, jossa joutuisin "kiristämään tai hankkimaan miehelleni auton, että hän suostuisi kanssani seksiin".

Kokisin sen hyvin nöyryyttävänä. Näin tietysti ideaalitilanteessa, mutta joskus asiat eivät mene niin kuin pitäisi. Kaikki eivät esimerkiksi pääse parisuhteeseen vaikka haluaisivatkin.

Kaikki eivät myöskään saa seksiä upealla ulkomuodolla tai hurmaavalla luonteella. Lue tositarinaan perustuva sarjakuvaromaani "Paying for It" kuullaksesi miehestä, joka on oikein tyytyväinen siihen, että hän maksaa seksistä.

Voit tuntea olevasi parempi ihminen kuin hän - ja ehkä oletkin siinä mielessä, ettei kyseinen mies ymmärrä Todellisesta Rakkaudesta kovin paljoa. Mutta Sinun ei tarvitse tehdä hänen kaltaisten ihmisten elämää entistä säälittävämmäksi kieltämällä jotain, mikä on heille parempi kuin ei mitään.

Ulospäinsuuntautuneilla ihmisillä on usein sellainen havaintoharha, että kaikki muut ihmiset ovat täsmälleen samanlaisia kuin he itse. Jos Sinä ymmärrät, mitä Todellinen Rakkaus on, se on Sinun lahjasi. Siitä ei tarvitse tehdä muiden taakkaa. Kuukauden ja varmaan koko vuoden paras kommentti! Harmi, kun ei voi suositella kuin yhden kerran. Saanko lainata tuota ajatusta, jos saan jokus väsättyä aihetta sivuavan artikkelin.

Kuka ketä haluaa aidosti ilman ajatusta nauttimisesta ja hyötymisestä? Aidot asiat ovat yhdentekeviä tai haitallisia, kärsimystä aiheuttavia, yksilölle joidenkin kolmansien osapuolten hyväksi. Miten suhtaudut siihen, jos seksistä maksetaan jollain muulla tavalla kuin euroilla? Haluatko kieltää senkin, vai koskisiko lakiehdotuksesi vain euroilla tai jonkin toisen valtion virallisella valuutalla maksamista? Toivon ettei kukaan suostu sellaiseen parisuhteeseen.

Maksaminen tarkoittaa tässä, että maksajalla on jotain luovutettavaa, mitä toinen pitää arvokkaana vaihdon välineenä. Se ei välttämättä ole mitään seksuaalista.

Nimittäin liitoissa sekä homojen että heteroiden välillä tuppaa olemaan useinkin niin, että toinen osapuoli haluaa seksiä, toinen vaikkapa turvallisuutta ja asemaa. Miten niin muka ei voisi kieltää lailla? Itsekin toteat artikkelissasi, ettei laki vielä tarkoita sitä, että sitä kaikki noudattaisivat. Oleellinen pointtisi oli, että laki kertoo, kuinka vallanpitäjät haluaisivat ihmisten elävän.

Jos he haluaisivat, ettei kukaan suostu seksiin esimerkiksi parisuhteensa säilyttääkseen, niin kyllä he voivat säätää siitä lain moraaliseksi ohjenuoraksi aivan samalla tavalla kun he voivat säätää prostituution kieltävän lain.

Eikö paljon surullisempaa ole, että kaikenlaiset hiipparit katsovat oikeudekseen sotkeutua muiden yksityisasioihin? Onko moraalitonta se, että köyhä kaunis nainen tarjoaa itsensä jollekin rikkaan rumalle miehelle koko loppuelämäksi ja vielä synnyttää tämän rumat lapset?

Miksi naiset naivat vapaaehtoisesti isiensä ikäisiä poliitikkoja? Vainko lehtiin päästäkseen tuulettamaan naiseuttaan ja menestystään miesmaailmassa? Kyllähän seksiä käytetään suomessa esimerkiksi vastikkeena edulliselle vuokralle. Tämmöistä bisnestä on pääkaupunkiseudun sijoitusasuntojen omistajilla vaikka, että tarjoavat persaukisille opiskelijoille edullista vuokraa kerran kuukaudessa tehtävää palvelusta vastaan.

Asiaa ei tietenkään tarvitse kirjoittaa mihinkään eikä tuo ole lain tulkinnan mukaan muusta kuin asunnon vuokrauksesta. Ja asunnon omistaja toki päättää kenelle vuokraa ja kyllähän tuo varmaan toimii kun on sitä asuntopulaa halvoista yksiöistä. Miten tuo on mahdollista?

Tuohan on sama kun, että huumekauppiaat saisivat oikeuden ansiosidonnaiseen sairauspäivärahaan ja eläkkeeseen. Googletin aiheesta ja löysin tälläistä: Mikäli toinen tahallaan houkuttelee toisen tahalliseen rikokseen tai tämän rikoksen rangaistavaan yritykseen, tuomitaan tämä yllytykseen syyllistynyt samalla tavoin kuin rikoksen tekijä, nk.

Tämä on ilmeisesti mahdollista vain Ruotsissa ja prostituution kohdalla. Siis se, että rikollisella toiminnalla ansaittu elanta kerryttää eläkettä ja sairauspäivärahaa. Ruotsalaisen totuuden mukaan prostituoitu on aina ostajan uhri ja siksi häntä ei voi syyttää tai syyllistää mistään. Perussuomalaisten luulisi olevan kiinnostuneita erityisesti siitä, miten tarina ihmiskaupan uhrista loppuu todellisuudessa. Meillähän esiintyy näitä kertomuksia ulkomaalaisesta ihmiskaupan uhrista, nykyajan orjakaupan uhrista, joka huijataan ja houkutellaan Ruotsiin, tai johonkin Euroopan maahan, ja jolle sitten käy huonosti.

Nämä kertomuksethan ovat kirjailijoiden ja viihteen alan käsikirjoittamia, joten tarinan loppu vaihtelee. Moodyssonin tarinassa ihmiskaupan uhri teki itsemurhan. Sofi Oksasen tarinassa taas uhri pelastui, kun julmat ihmiskauppiaat ammuttiin. Mutta mitä tapahtuu todellisuudessa.

Britannian tapauksista löytyi raportti netistä, ja joitakin kymmeniä naisia oli autettu ihmiskaupan uhriksi joutumisen vuoksi Britanniassa. Näistä kaksi valitsi palaamisen kotimaahansa, ja muut jäivät Britanniaan odottamaan päätöstä oleskeluluvasta.

Oleskelulupaan olikin hyvät mahdollisuudet, sillä näille naisille jäjrjestettiin lakimies auttamaan oleskeluluvan hankkimisessa, ja yleensä pysyvä oleskelulupa järjestyikin naisille. Ihmiskauppatarina sai siis näiden naisten kannalta onnellisen lopun, ja laittomasta siirtolaisesta tuli laillinen, ja naiset onnistuivat lopulta siinä tavoitteessaan, jota he olivat matkaan lähtiessään tavoitelleet.

Ei näillä oleskeluluvilla kuitenkaan mitään todellista merkitystä siirtolaisuuteen ja maahanmuuttoon ole, sillä todellisuudessa ihmiskauppa on äärimmäisen vähäistä. Ihmiskauppapuheessa onkin kyse myytistä, jolla maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat pelottelevat meitä maahanmuuttajien mukanaan tuomalla rikollisuudella.

Tuo ostaja vankilaan, ei myyjä, voisi olla periaate, jonka voisi soveltaa huumekauppaan. Ruotsin lain takana olevassa ajattelussahan myyjä nähdään uhrina, joka myy olosuhteiden pakosta.

Kuin myös ehdonalaisessa vankeudessa olevien jättisuuriin lukuihin. Vankiloissa olevista huumesodan vuoksi pidätetyistä valtaosa on mustia. Huumeiden vastainen sota voidaan siis nähdä siten, että hillitäkseen valkoihoisten huumeiden käyttö, amerikkalaiset tuomitsevat niitä myyvät afrikkalaisperäiset vankilaan.

Malli, jossa huumeiden ostajat, eivät niiden myyjät, joutuisivat tuomille, johtaisi siihen, että huumeita ostavat valkoihoiset jotuisivat lain kynsiin, ja afrikkalaisperäiset myyjät säilyttäisivät vapautensa. Samalla tavoin me suomalaiset annamme kovia vankeusrangaistuksia huumeita välittäville ja salakuljettaville virolaisille ja vironvenäläisille. Voisimme harkita myös mallia, jossa emme syyttäisi maahanmuuttajia ja ulkomaalaisia huumeongelmastamme, vaan alkaisimme rangaista käyttäjiä.

Ilman huumeiden ostajia ei olisi diilereitä eikä salakuljettajia. Blogisti muisti vielä otsikossa mainita että myös mies voi myydä itseään. Sen jälkeen hän sen unohti ja keskittyi maalaamaan maailmaa jossa nainen on uhri ja mies sika.

Itse en huomannutkaan, koska pidin kai niin itsestään selvänä, että otsikossa esiintyvä mies-sana on vain hämäystä.

Naisprostituutiota on huomattavasti enemmän kuin miesprostituutiota. Siksi keskityin siihen liittyviin ilmiöihin. No blogin otsikko antaa ymmärtää että miestenkään alapää ei saisi olla myytävissä. Mutta se käsitys kyllä karisee blogia lukiessa. Seksin ostaminen ja myyminen tulisi olla kiellettyä. Molemmista tulisi rangaista sukupuoleen katsomatta. Mihin aikuinen ihminen lakeja tarvitsee? Äly hoi järki älä jätä! Ihmisyys pitää sisällään määrätyt asiat, joita on turha lakiloilla tähdentää.

Tuo on ainoa asia, jossa olen tässä keskustelussa kanssasi samaa mieltä. Jos seksin ostaminen kielletään, niin ehdottomasti pitää kieltää myös myyminen. Lisäksi rangaistusasteikossa tulee ottaa mallia huumelainsäädännöstä, eli myymisen tulee ehdottomasti olla raskaampi rikos kuin ostamisen. Jos prostituutio on mielestäsi vain ammatti ammattien joukossa? Sitten sinä jäisitkin työttömäksi omalta alaltasi. Työllisyystilanne olisi niin huono, että muuta työtä ei olisi tarjolla kuin prostituoidun työ.

Et saisi työttömyyskorvausta, koska työvoimatoimistossa olisi sinulle tarjolla prostituutiota esim. Siihen "ammattiin" ei ole tähän mennessäkään ollut olemassa koulutusta, puhumattakaan tutkintoa, joten se ei ole ongelma. Kuvailemasi skenaario ei ole realistinen. Ei työvoimatoimisto nytkään pakota ihmisiä ihan mihin tahansa työhön. Ketään ei pakoteta esimerkiksi laulajan, palomiehen, patologin tai sotilaan ammattiin, jos on selvää, että henkilö ei kyseiseen työhön pysty.

Mitä tulee työskentelyyn homoseksuaalien bordellissa, niin ei, en usko, että pystyisin siihen työhön. Se ei kuitenkaan ole tämän keskustelun kannalta oleellista. Jos joku siihen työhön pystyisi ja haluaisi siihen mennä jos esimerkiksi palkka olisi houkuttelevan suuri , niin kyllä hänellä pitäisi olla oikeus sitä työtä tehdä. Kohdistaisin myös omaisuusrikokset vauraisiin päättäjiin jotka ovat vastuussa asiasta. Kaikelle työlle tekijälle löytyy tekijä ihan vapaaehtoisesti kun maksetaan tarpeeksi.

Siksi työstä pitää voida kieltäytyä. Se on hyvä systeemi ohjaamaan sitä, että suomesta puuttuu todelliset minimipalkat että on juuri ja juuri kurjaan elämään riittävä pieni raha jos ei ole muita tuloja, riippumatta siitä onko niitä ottanut vastaan vai ei. Kaikkien tulonsiirtojen pitää olla automaattista ellei rahaa tulee töistä tarpeeksi.

Tuo ei ole kelvollinen selitys. Suomessa, kuten Ruotsissa ja muissakin pienissä Pohjoismaissa ns. Nyt ne pitää eliminoida, kun maa on EU: Eli asiat tulee pystyä sijoittamaan ns. Siinäkään ei ole kyse "seksistä," vaan "kuluttajansuojasta. Prostituutioon liittyviä "tosi laittomia ilmiöitä" voivat olla siihen pakottaminen, vastaava orjakauppa, avuttoman hyödyntäminen, jne. Ei valtio saa terveessä syteemissä sekaantua täysvaltaisten aikuisten asioihin.

Sellaisen oikeuden promovointi tosi rikollista. Jos Ruotsi sen sallii ja tekee, asia tulee tutkia rikoksena. Eli olet onnistuneesti totalitarismin ja autoritarismin juurissa. Ne tulee kitkeä, niitä ei tule lannoittaa. Ei huono bloginaihe tai kirjoitus. Foorumin vakionaamat tietysti heti teilasivat ehdotuksen. Itse kyllä saattaisin kannattaa prostituution kriminalisoimista. Siis jos kyse on siitä, että sekä ostamisesta että myymisestä seuraa sanktioita oikeudessa.

Parempi tilanne on silti mielestäni se, että näitä transaktioita mikä termi? Seksin myynnin kieltäminen ei tietenkään etene Suomen lainsäädöntöelimissä mihinkään. Silloinhan jotkut tahot joutuisivat tavallaan tunnustamaan, että seksiä myyvä henkilö ei suinkaan ole uhri ja hyväksikäytetty. Seksinostokieltolakia tullaan kyllä saamaan lainvoimaiseksi niin kauan kuin Ruotsin feministiblokki on voimissaan.

Ja sen voimien ehtymistä odotellessa ei kannata pidättää hengitystään, koska se on valjastanut koko ruotsalaisen yhteiskunnan palvelukseensa. Ruotsinkielinen oikeusministerimme saakin ohjeet lain ajamiseen ilmeisesti suoraan Ruotsista. Mielenkiintoisena lisänsä tähän soppaan heitti T. Suurin osa tästä miesten myymästä seksikaupasta tapahtuu kuitenkin homoseksuaalien kesken.

Aihe on niin tabu, että asiaa käsittelevä blogi poistettiin tältäkin palstalta muutama kuukausi sitten. Minä en ainakaan ole ostanut mitään seksiä etelästä. Varoin gigoloita nuorena, vaikka sainkin niitä kimppuuni. Ne halusivat todennäköisesti vain seksiä, kuten oli varoitettu. No, yksi italiaano sitten eksyi ihan poikaystäväksi, jonka kanssa pidettiin ahkerasti yhteyttä, kun oli sama mielenkiinnonkohdekin ammatin suhteen. Minusta nuo gigolot nyt paremminkin käyttävät p-maalaisia nuoria tyttöjä hyväkseen.

Osahan niistä on 4-kymppsisiä, ja juoksevat vuotiaitten perässä. Minut yksi tuntematon yritti jopa raiskata. Ja kun sinä et ole sitä tehnyt, niin sitä ei ole voinut tehdä kukaan muukaan nainen.

Antalyassa on hyvää tarjontaa naisille. Sinne vain ostoksille muiden turistinaisten, kuten norjalaisten ja ruotsalaisten mukaan. Maksaako ne miehille jotain vai onko se niin päin, että miehet huvittelevat naisten jalkovälillä?

En tiedä Antalyasta, mutta maaailmalla on hyvin paljon miesprostituutiota. Austraaliassa on jopa virallisia yrittäjiä miesprostituoituina ja he maksavat verot ja tekevät kirjanpidon, y. Asiakaskunta koostuu pääasiassa keski-ikäisistä naisista. Venäläishutsujen hyväksikäyttö köyhässä Karjalassa tai inhoa peittelevän nuoren thaitytön hölvättänä käyminen,,, pervo. Ihmettelen, kuinka joillakin tuollaisilla vanhoilla mahakkailla rumilla äijillä on pokkaa ottaa housujaan veks nuorten naisten seurassa.

Ehkä olisikin aika siirtyä keskustelemaan todellisesta seksikaupasta, eli siitä, miten rahaa ja taloudellisia etuja siirtyy seksikuppaneille pysyvissä suhteissa. Tähän asti on keskusteltu lähinnä siitä, että seksiä ei saa vahtaa rahaan tilapäisissä suhteissa. On selvää, että vanhemmalle politiikkokunnalle ajatus siitä, että seksin myyntiä voisi tapahtua myös avioliittojen ja parisuhteiden sisällä, on lähes mahdotonta ymmärtää. Heille tällainen ajatus menee selkeästi yli hilseen.

Sen sijaan, mitä nuorempi lukija tai keskustelija on, niin sitä valmiimpi hän on kysymään, miksi rahan ja varallisuuden siirtymistä ei tulkita seksikaupaksi tavallisissa parisuhteissa? Tämä nuorten valmius rinnastaa tilapäisen ja vakisuhteessa tapahtuva seksin osto johtuu siitä, että maailma on muuttuntu, ja naiset ja miehet tarkastelevat parisuhteen raha-asioita aivan uudelta kannalta.

Tämä johtuu siitä, että nykyisin kaikki naiset pääsääntöisesti käyvät ansiotyössä ja naisten koreamman koulutksen myötä naisten taloudellinen asema on samantasoinen, tai jopa korkeampipalkkainen, kuin miehillä. Kun sekä koulutetulla miehellä, että koulutetulla naisella on kummallakin tuhansien eurojen kuukausitulot, niin joudutaan avoimesti ja rehellisesti pohtimaan, mitä avioliitossa tai parisuhteessa tuhansien eurojen tulopoteille tehdään.

Enää ei käy oikein laatuunsa ajattelu, jossa aviomies laittaa suuren osan tuloistaan jollekin "taloustilille", ja siteen nainen ostaa niillä ruokaa, tapetteja ja huonekaluja yhteiseen käyttöön. Kun rahasummat ovat suuri, ja rahaa on käytössä molemmilla, niin joudutaan hyvinkin tarkaan sopimaan ja keskustelemaan siitä, miten puolisojen henkilökohtaiset tulot käytettään yhdessä asuttaessa. Kun entisessä maailmassa oli tilanne, että sekä perheen isän, että äidin tienestit menivät yhteiseen talouskassaan, josta palkkapäivänä maksettiin laskut ja lyhennykset, ja tapahtui palkan ohimarssi, niin nykyisin rahaa jää yli käytettävksi sijoittamiseen tai muihin valinnaisiin tarkoituksiin.

Omistusasuntokin on nykyisin sijoitus, ei pelkkä koti, joka on pakko hankkia. Näiden seikkojen vuoksi parisuhteiden raha-asiat ovat tulleet uudenlaisen ajattelun kohteeksi, ja jos ennen pidettiin luonnollisena sitä, että hyvätuloinen vanhempi mies otti puolisokseen nuoren, kauniin, mutta pienituloisen tai tulottoman naisen, niin nykyisin tällainen käytös kyseenalaistetaan.

Nuorempi polvi ei ole enää niin naivi, että uskoo kyseen olevan puhtaasta rakkaudesta, jos eurooppalainen keskituloinen mies hakee itselleen parikymmentä vuotta nuoremman vaimon Aasian köyhemmistä maista. Kaikki nykyisin ajattelevat, että rahastahan tässä on kyse. Uuusia kysymyksiä nuoremmille ikäpolville nouseekin siitä, että tuntuuko enää hyväksyttävältä se, että hyvätuloiset miehet ylipäänsä naivat itseään selvästi pienituloisemman nuoren ja kauniin naisen.

Tavallaan vaihtaa miehen varallisuutta naisen kauneuteen ja seksikkyyteen. Raja hyväksyttävyydelle ei enää ole siinä, onko kyseessä tilapäinen vai pysyvä seksisuhde. Kyse alkaa nykyään olemaan enemmän siitä, tuleeko seksiä, nuoruutta ja kauneutta vaihtaa rahaan tai taludellisiin etuihin missään muodossa.

Elämme valtavaa taloudellista murrosta näissä rakkaus ja raha asoissa, ja perimmäinen syy siihen on, että yhä useampi nainen on nykyään korkeasti koulutettu ja ansaitsee todella hyvin. Kehitys on kulkemassa selvästi siihen suuntaan, että rakkaus ja raha halutaan erottaa kokonaan toisistaan ja aidon rakkauden katsotaan perustuvan vain tunteiden tasoon, rakkautta ostetaan vastarakkaudella, ei taloudellisin eduin. Tästä esimerkkinä on se, että kun nykyisin nuoremmat ikäpolvet ja vähän vanhemmatkin elävät parisuhteessa, niin heillä on erilliset taloudet.

Jääkaapissakin voi olla erilliset hyllyt kummankin ruokatavaroille, ja kumpikin ostaa omat ruokansa, ja vuokra ja asumismenot jaetaan tarkasti. Uusi suuntaus on taas se, että erilliset taloudet jatkuvat myös silloin, kun pariskunta muuttaa parisuhteen avioliitoksi.

Yhä useammassa avioliitossakin puolisoilla on toisistaan erilliset taloudet. Varsin lystkikäs kommentti, nimimerkki "Joni Jokinen". Ensin toteat, miten foorumin "vakionaamat" teilasivat ehdotuksen, ja välittömästi sen jälkeen teilaat sen myös itse. Siitä, etteivätkö useimmat harjoittaisi sitä vapaaehtoisesti, ei ole mitään todisteita. Laittomuuksien ja moraalittomuuksien kitkeminen ei kuitenkaan vaadi koko alan lakkauttamista.

Eli toisin sanottuna ihmisen on pakko "arvostaa itseään" tai muuten tulee rangaistus, vaikka ketään muita ei vahingoitettaisikaan kuin itseään. Lainsäädännöllä on muissakin asioissa kielletty itsensä vahingoittaminen. Esimerkiksi huumeiden käyttö sekä itsetuhoisen henkilön psykiatrinen pakkohoito. Se että pilaa oman elämänsä on vähän niinkuin oma asia mutta jos pilaa toisen elämän niin se on väärin.

Laki nimenomaan turvaa ihmisen itsemääräämisoikeuden. Jos olet esimerkiksi sairaalassa saamassa hoitoa, niin sinua ei voi estää lähtemästä sairaalasta ja lopettamasta mitä tahansa hoitoa, jos sinua ei määritellä psykiatrin toimesta mieleltään sairaaksi ja kykenemättömäksi sen vuoksi päättämään omasta hoidostaan.

Jos esimerkiksi vanhus kieltäytyy syömästä, niin häntä ei saa pakkosyöttää, jollei häntä todeta mielisairaaksi, vaikka vanhus lopulta menehtyy aliravaitsemuuteen. Myös monet muuta asiat, kuten itsensä tatuoiminen tai lävistyksien tekeminen on täysin sallittua. Myös tatuointi ja lävistyskulttuuriin liittyvä ruumiinosien, esimerkiksi sormen, amputoiminen on ihmisen itsemäärämiseen kuuluva oikeus. Samoin botoxia saa piikittää, tai silikonia ruiskuttaa ja implantteja asentaa, vaikka näissä toimenpiteissä on aina omat terveysriskinsä.

Hoitoon tahdostaan riippumatta voidaan määrätä henkilö, jonka hoidon ja huollon järjestämisessä vapaaehtoisuuteen perustuvat palvelut eivät ole mahdollisia tai ne ovat osoittautuneet riittämättömiksi ja joka. Itsemääräämisoikeus on siis lainsäädännössämme ja oikeusjärjestelmämme perusteissa turvattu oikeus.

Siksi seksin myyntiä ei voida lainsäädännössämme kieltää, ja Suomi joutui poistamaan lainsäädännöstään irtolaislain, joka kielsi seksin myymisen, kun Suomi liittyi Euroopan ihmisoikeussopimukseen. Siksi seksin myyntiä ei voida kieltää Suomessa, jos Suomi ei eroa Euroopan ihmisoikeussopimuksesta ja EU: Ruotsin seksinostokielto on sekin luonteenltaan sellainen, että sen rangaistukset ovat niin lievät, sakkoa, että se katsotaan järjestyslaiksi, eli samanlaiseksi laiksi, kuin Suomessa on kielletty seksin myynti julkisilla paikoilla.

Muutenkin seksin myyntikiellot esimerkiksi USA: Käsitys siitä, että seksin osto tai myynti olisi kunnon rikoksiin verrattava rikos syntyy siitä, että tilapäinen seksi ja aviorikokset ovat uskonnossa suuria syntejä.

Perinteisissä yhteiskunnissa aviorikos olikin vakava rikkomus yhteisön moraalia vastaan, ja sen rangaistus oli kuolema. Islamilaisissa maissa vieläkin käytössä oleva kivitysrangaistus huoruudesta, on tällainen perinteisen yhteisön langettama ja toimeenpanema kuolemanrangaistus. Se on sama kuin lynkkaus.

Aviorikos, eli huoruus on siisn ollut aiemmin yksi vakavimmista rikkomuksista. Voit ajatella sitä siltä kannalta, että jos eläisit perinteisessä yhteiskunnassa, niin sinä itse olisit huoruuteen syyllistynyttä kohtaan niin raivoissaan, että lähtisit itse omakätisesti tappamaan avionrikkojan.

Nykyisin ei avionrikkojaa lynkata, vaan huoruudesta määrättäisiin pain kympin parkkisakon kaltainen sakko. Lynkkauksen ajatus kuitenkin elää vielä naisten mielissä symbolisesti, tarinan muodossa. Naiset kokoontuvat yhteen, ja kertovat toisilleen keromuksen, missä ulkoa tullut nainen syyllistyy huoruuteen, ja sitten tämä kauhea, ihmisarvonsa menettänyt nainen lopulta kuolee väkivaltaisesti ihmiskauppiaan kynsissä.

Aito lynkkaus on korvautunut tarinalla, rituaalisella kertomuksella huoruuteen syyllistyneen naisen kohtalosta. Tällaisten uskonnollisten tarinoiden kaltaisten tarinoiden kertomisella on naisten yhteisölle kuitenkin tärkeä yhteenkuuluvuutta luova merkitys ja se vahivistaa naisten joukon yhteistä käsitystä moraalista.

Minusta lait on semmoisia, että niiden pitäisi olla yksinkertaisia, ja perustua yksinkertaisiin perussääntöihin. Suomessa kovasti haluttaisiin kieltää yhtä ja toista ja tehdä yksinkertaisista asioista monimutkaisia.

Minun oikeuskäsitys on sellainen, että jos itse pilaa omaa elämäänsä, se on oma asia mutta jos pilaa toisen elämää, se on väärin. Merkittävät yhteiskunnalliset vahingot, esimerkiksi päihteidenliikakäyttö tai liikalihavuus on sitä, että yksikö tuhoaa omaa elämäänsä mutta siitä maksaa kaikki, niin tuollaisiin tarvitaan joitakin säädöksiä ja esim.

Toinen asia pätee hyvin, että jos käyttäytyy kuin lapsi, niin sitten kohdellaan kuin lasta. Olen rikkonut muutamaan otteeseen elämäni aikana muutaman täysi-ikäisen ja täysivaltaisen ihmisen itsemääräämisoikeutta kun tilanne on sitä vaatinut. Ei vaan aina voi odottaa poliisia, psykiatria tai odottaa että joku saa vaikka pahasti turpaansa että sitten pitää käyttää itse sen hetkisessä tilanteessa vahvemman ja täysipäisemmän auktoriteettia että ei tule isompia vahinkoja.

Kun rikkaiden aivopaskaa ns. Kun me asumme maailmassa, missä rikkaat ahneina, eli typeryksinä käyttävät ihmisiä sumeilematta hyväkseen, niin silloin monet saavat ahaa-elämyksen; "voin myydä toisella tavoin itseäni, kun yläpään myymisen kaikki ekolokerot ovat jo varattuja! Rikkaat ovat siis niitä perihuoria, joista johtuu kaikki muu itsensä myyminen. Rikkaat ovat primaarisia itsensä myyjiä. Juuri äsken annoit meille täysin ilmaiseksi aivopierua.

On muuten täysin selvää, ettei rahalla voida koskaan saada niin hyviä ajatuksia hallinnon, filosofian, tieteen jms peruspalikoita kuin ilmaiseksi. Jos haluat parhainta ajattelua, niin käänny sitten jonkun kadun ihmisen puoleen tai lue vaikka antiikin filosofeja, jotka aikoinaan eivät ajatelleet rahasta ja siksi heidän ajattelunsa on pätevää ajasta riippumatta. On se vaan kumma, kun ihmiset laittavat tänne aivopierujaan ja aivopaskojaan ihan ilmaiseksi -- ja sitten he uskovat olevansa pätevämpiä ajattelijoita kuin vaikkapa Walhroos tai Katainen, jotka eivät pysty ajattelemaan hyviä ajatuksia ilmaiseksi.

Totta kai jokainen pystyy ajattelemaan ilmaiseksi parempia ajatuksia kuin yksikään rahasta ajattelija. Ilmainen seksikin on parempaa kuin maksuseksi. Rikkaiden palvojat ovat esteenä ihmiskunnan hyvinvoinnille. Rikkaat eivät koskaan pysty ajattelemaan, että ilmaiset ajatukset ovat parempia kuin maksulliset ajatukset. Sellainen ajatus tekisi tyhjäksi ns.

Mitä, vihjaatko, että Kataisen Pekka Himaselta kalliilla rahalla ostamat ajatukset eivät olisikaan hyviä? Rahasta ajattelijoiden on pakko ostaa rahalla ajatuksia. Rikkaat eivät voi koskaan ajatella, että he saisivat parempia ajatuksia ilmaiseksi "rahvaalta", koska sellainen ajattelu olisi rikkaiden ideologian loppu. Tästä syystä on mieletön häpeä, että poliitikot lasketaan kuuluviksi rikkaisiin; Poliitikoille tulisi maksaa vain perusturvan suuruista rahaa, jolloin heillä olisi omakohtainen kokemus, tuleeko sillä summalla toimeen; Jos poliitikko ei tulisi toimeen perusturvan suuruisella summalla, niin silloin hän korottaisi sitä kunnes pärjää Ottaen tietysti silloin huomioon valtion talouden tilan.

Mikäs siinä, kunhan vaan sitten kielletään sekä osto että myynti. Tämä nyt ainakin olisi selvä viesti, ettei asiasta oikein pidetä. Suomen kaltaisessa telaketjufeminismin läpitunkemassa maassa tämänkin blogin tapainen naiivi aivopiereskely tuntuu melkein niinkuin loogiselta.

Onhan meillä ollut seksuaalisen vähemmistön edustaja samaa lajia presidenttinäkin. Maailman vanhin ammatti kysessä ja joku ihan aikusten oikeasti uskoo että voisi jotenkin lopettaa sen ammattin vaikka lainsäädänöllä. Itse en välttämättä hyväksy kyseistä ammattia mutta pitää olla realisti.

Voin lisätä muutaman muun ongelman mitä on uskottu saatavan loppumaan,maffia järjestäytynyt rikollisuus ,huumekauppa ja moni muu sen kaltainen ja aina ne vaan toimii vaikka elinkautisiakin rangaistuksia on annettu.

Olen tästä aivan samaa mieltä, se on hölmöä ja halveksuttavaa selkärangattomuutta joiltakuilta miehiltä. Lisäksi se on itseään myyviltä naisilta näiden luonteeltaan heikkojen miesten raakaa taloudellista hyväksikäyttöä. En silti lähde kieltämään muilta kaikkea mitä itse pidän halveksuttavana.

Jos kaiken itsestä epämiellyttävän kieltämisen tielle lähdetään, joku kuitenkin keksii kohta kieltää kaiken mikä on itselle mieluista elämässä, oli se vaikka metsästys tai ampuma-aseet, joita monet teistä perussuomalaisistakin kannattavat.

Eli elä ja anna toisten elää - vaikka he olisivatkin halveksuttavia ihmisiä. Se ei tässä tapauksessa taida olla millään tavalla meiltä muilta pois. Ymmärrän tietenkin, että perussuomalaiset konservatiiveina vastustavat kaikkea moniarvoisuutta ja kulttuurista vaihtelua ja joiden mielestä kaikkien ihmisten tulee käyttäytyä samojen perinteisten normien mukaan. Kaikki erilaisuus ja erilainen käyttäytyminen tulee nähtävästi kieltää.

Sikäli tämä linja on ymmärrettävä. Mielipiteesi ei välttämättä tullut selväksi. Itse tulkitsin kommenttisi niin, ettet kannattaisi mitään totaalikieltoja. Halveksuttavuudesta voi taas olla montaa mieltä; jos halveksit jotakuta seksin myymisen tai ostamisen takia, voitko yhä olla yksilönvapauden puolella?

En kannata sellaisten asioiden kieltämistä, joissa ei vahingoiteta muita ihmisiä tai tulevaisuuden mahdollisuuksia merkittävästi. Minulla ei ole kovin selvää kuvaa siitä, ketä prostituutiolla suoranaisesti vahingoitettaisiin kovin merkittävästi. On totta, että sosiaalinen halveksuntakin rajoittaa toimintavapautta, mutta en ole varma voiko sitä välttää, halveksunta kun lähtee henkilökohtaisista arvoista, jotka ovat paljolti lähtökohtana ihmisen toiminnalle.

Sinällään tuot esiin mielenkiintoisen kysymyksen, että miten henkilötason sosiaaliset rangaistukset suhteutuvat yhteiskunnallisesti organisoituihin rangaistuksiin. Käytännössähän yhteiskunnalliset rangaistukset tulevat yleensä sosiaalisten päälle, joten kyse on osittain rangaistusten suuruudesta. Merkittävämpi ero ehkä on siinä, että sosiaaliset rangaistukset ovat henkilön itse omien arvojensa pohjalta valitseman sosiaalisen piirin sisäisiä, kun taas yhteiskunnalliset rangaistukset tuputtavat samat arvot kaikille.

Toisaalta seksin suhteen arvot ovat enemmänkin strategisia valintoja ja halveksunta on vain keino viestiä omaa strategiaa sellaisille jotka sitä arvostavat. Sikäli se ei rajoita vapautta parisuhteiden areenalla enempää kuin mikään muukaan toiminta. Sitä olen monasti ihmetellyt, että kun iltapäivälehdissä kerrotaan miesten seksifantasioista, TOP Onko feminismi tosiaan tehnyt sellaista tuhoa mieskunnan parissa, että näiden fantasioiden kysyntä on saatu tukahdutettua vai kysyvätkö tutkijat vääriltä miehiltä?

Mieslukijat paljastivat fantasiansa Studio Tuossa oli totuuden siemen mukana tällä kertaa. Feminisitit eivät olleet päässeet tekemään ennakkosensuuria tutkimustulosten suhteen.

Laura, "Kaikki ne, jotka ajattelevat että prostituutio on vain ammatti ammattien joukossa tai jopa tavoiteltava ammatti ovat tunne-elämältään keskenkasvuisia tai häiriintyneitä.

Vahva väite, onko mitään tutkimustietoa? Mikä tekee seksipalvelun myymisestä niin totaalisen erilaista kuin vaikkapa hierontapalvelun myymisestä?

Mitä se sinulle ym. Humen giljotiini taitaa opettajalle olla aivan vieras käsitys, moralistinen virhepäätelmä, sekä naturalistinen virhepäätelmä myös. Jos nyt moraalikysymyksiin mennään, niin eikös vakituisen kumppanin pettäminen ole sekä moraalisesti että yhteiskunnallisilta vaikutuksiltaan paljon suurempi ongelma kuin prostituutio? Kaikki ne hajonneet parisuhteet, lasten kärsimykset, riidat ja jopa itsemurhat aiheuttavat taatusti kokonaisuudessaan paljon enemmän haittaa kuin prostituutio.

Ja valtaosa pettämisestä tapahtuu ihan ilman, että eurot vaihtavat omistajaa. Eikö lainsäädännöllä pitäisi puuttua ensin tähän? Lain tarkoituksenahan oli kertoa ihmisille, kuinka pitäisi elää.

Minun on erittäin vaikea olla halveksumatta henkilöä, joka on sitä mieltä, että hän tietää paremmin miten muiden on hyvä elää ja on valmis käyttämään väkivaltaa tämän päämäärän saavuttamiseksi. The working girls got permits, medical care, and now there are 5, in the red-light district.

But things went badly wrong. The lover boy phenomenon has appalled Dutch society, not least because of the sheer numbers of girls involved.

Eikä sveitsissäkään lopputulema ollut toivotunlainen: Feministit ja liberaalit ovat myymässä jotain mikä ei heille kuulu, paukuttamalla seksityön ja bordellien 'normaaliudesta ja hienoudesta' he myyvät tulevien sukupolvien koskemattomuuden ja ihmisarvon. Tuo Daily Mailin artikkelihan kertoo siitä, miten vanhemmat pojat ja miehet hyväksikäyttävät nuoria tyttöjä teeskentelemällä olevansa rakastuneita heihin ja tarjoamalla heille alkoholia ja huumeita.

Miten tuo liittyy prostituution laillistamiseen? Muuta kuin tietysti siten, että tilanne on parantumassa, koska prostituutio on laillista ja prostituoiduista voidaan pitää rekisteriä ja heidän ikärajojaan voidaan valvoa: Hesarin juttu Zürichistä oli sen sijaan rohkaiseva: Pros­ti­tuu­tion kiel­tä­mi­nen ei kui­ten­kaan ole vaih­toeh­to", sa­noi kau­pun­gin so­siaa­li­joh­ta­ja Mar­tin Wa­ser Ta­ges-An­zei­ge­ril­le. It is slavery, which was abolished a long time ago in the Netherlands.

Prostitutes will sign a register and the minimum age for sex workers will be raised from 18 to 21, to try to stop girls being forced to work by the gangs. They are learning to live again. But Eline shakes her head a little sadly as she says: They are making a fortune from these young girls. On se kumma, kun miehet eivät ole sikoja pelkästään käyttämällä naissukukuntaa seksuaalisesti, vaan heidän pitää orjuuttaakin heitä.

Ei ihan kaikki ole kyllä kotona. Luin kyllä koko lehtijutun. Älä luulekaan, että tyytyisin tiedon hankinnassani sinun valikoimiisi lainauksiin. Sen pääasia oli tosiaan se, että vanhemmat miehet houkuttelevat tyttöjä seurustelusuhteisiin tai tytöt siis luulevat niitä seurustelusuhteiksi ja sitten käyttävät hyväksi.

En näe yhteyttä prostituutioon paitsi edelleenkin sen, että laillisuus ja prostituoitujen reksisteröinti viranomaisten toimesta ja ikärajat auttavat tuohon ongelmaan. Mitä Sveitsin ikärajoihin tulee, olen kyllä valmis hyväksymään sen, että vuotias on liian nuori tarjoamaan seksipalveluja.

prostituutio naisen pillu Pattayalla seksi on siistimpää ja valvotumpaa kuin monessa prostituutio naisen pillu, missä se on yritetty piilottaa sivukujille. Ei taida silti edes Viagra tehdä hommasta nautittavaa vaikka viisari värähtäisikin. Leppäkertun oli pakko tanssia sihteeriopiston tontti finland sexwork, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet. Koulutustaustaltaan seksinmyyjät eivät juuri poikkea muusta väestöstä: Kilpailu kiristynyt Poliisin mukaan katuprostituutiota valvotaan ajoittain siviiliasussa. Mikä siinä olisi niin suuri ongelma?

Seksin ostaminen on kuitenkin kiellettyä parittajan avulla toimivalta seksinmyyjältä tai ihmiskaupan uhrilta. Noin puolet heistä on suomalaisia, loput pääosin venäläisiä, virolaisia ja thaimaalaisia. Vuositasolla noin kolmannes seksinmyyjistä toimii parittajan kanssa tai alaisuudessa. Vaikka seksin myynti on Suomessa laillista, sisältävät rikoslaki , järjestyslaki ja ulkomaalaislaki useita myyntiä rajoittavia säädöksiä.

Eduskunnan vuonna hyväksymän järjestyslain mukaan seksin myynti julkisella paikalla aiheuttaa häiriön , minkä vuoksi seksuaalipalvelujen maksullinen tarjoaminen ja ostaminen julkisella paikalla on lainvastaista.

Järjestyslaki on voimassa yleisillä paikoilla riippumatta siitä, kuka paikan omistaja on. Rikoslaki kieltää seksuaalipalvelujen ostamisen alle vuotiaalta sekä parittajan avulla toimivalta tai ihmiskaupparikoksen kohteeksi joutuneelta. Parituksella tarkoitetaan tilannetta, jossa kolmas osapuoli hyötyy seksin myynnistä ja sitä koskevan lainsäädännön nojalla myös esimerkiksi seksin myynnin mainostaminen on kielletty.

Paritukseksi luetaan lisäksi muun muassa asunnon vuokraaminen seksin myyntiä varten siitä tietoisena, asiakkaiden välittäminen, niin sanottujen suojelurahojen periminen, hotellihuoneen vuokraaminen tavallista korkeammalla hinnalla tietoisena myyntitoiminnasta sekä henkilön vietteleminen tai painostaminen myymään seksiä. Ulkomaalaislain perusteella voidaan Suomeen EU: Tyypillisesti käännytettävälle annetaan myös joko Suomea tai koko Schengen-aluetta koskeva vuosien maahantulokielto.

Seksityöhön vaikuttavat myös erilaiset tapaoikeudelliset säännökset eli lakiin kirjaamattomat säännökset, joihin viranomaiset voivat vedota päätöksiä tehdessään. Hyvän tavan mukaisesti pidetään seksipalveluihin liittyviä sopimuksia pätemättöminä. Tästä syystä seksinmyyjän ei ole mahdollista oikeusteitse hakea asiakkaaltaan maksamatta jääneitä tuloja itselleen. Suomessa arvioidaan työskentelevän vuoden aikana noin 8  seksinmyyjää, myös satunnaisesti ammattia harjoittavat mukaan lukien.

Työn luonteen vuoksi selvennä vaihtelee lukumäärä kuitenkin paljon vuosittain ja tarkkoja arvioita on vaikea tehdä. Karkeasti arvioituna seksinmyyjistä puolet on suomalaisia ja loput pääasiassa virolaisia tai venäläisiä. Suurin osa työskentelee osa-aikaisesti ja osaamisen taso vaihtelee paljon. Näkyvin myyjäryhmä ovat Suomessa työskentelevät ammattilaiset, jotka saavat pääosan tuloistaan seksin myynnistä. Päätoimisia Suomessa asuvia seksin myyjiä on arvioitu olevan noin ja heistä yli puolet on suomalaisia.

He työskentelevät yleensä itsenäisesti, muodostavat verkostoja keskenään ja osa myös maksaa veroa oman toiminimen kautta. Suomessa vierailevat ammattilaiset kiertävät useimmiten myös muissa maissa ja heillä saattaa olla vakituinen työpaikka jossakin esimerkiksi Pietarin tai Tallinnan laittomista bordelleista. Suomessa asuvat harrastelijat, joita arvioidaan olevan noin 3 , toimivat satunnaisesti seksinmyyjinä täydentäen näin tulojaan.

Joillain on pieni määrä vakituisia asiakkaita. Pääsääntöisenä elantona on joko toinen ammatti tai tulonsiirrot ja seksityö pyritään yleensä pitämään mahdollisimman hyvin salassa selvennä.

Siellä on ihan muutama nainen kadulla töissä. Siellä on myös paljon strippi- ja thaihierontapaikkoja, joissa varmasti käydään aika paljon, rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson https: Seksin myyminen ja ostaminen julkisella paikalla on laissa kielletty.

Rikosylikonstaapeli huomauttaa, ettei poliisi voi sakottaa julkisesta seksikaupasta ainoastaan sen perusteella, jos näkee jonkun kävelevän kadulla.

Mainos Teksti jatkuu alla. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet. Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta. Timo Soini plokissaan Irlannin aborttiäänestyksestä: Amerikkalaisvaltuuskunta tapasi pohjoiskorealaisia rajakylässä — presidenttien tapaamista valmistellaan yhä.

Lähdimme selvittämään asiaa ystäväni kanssa perjantai-iltana Helsingin keskustaan, Kampin kauppakeskukseen. Paikkaan, jota on kutsuttu Suomen suurimmaksi nuorisotaloksi. Kysyimme nuorilta, onko Kampissa seksiä kauppaavia alaikäisiä. Useimmat tiesivät asiasta jotain ja monet osasivat kertoa tarkkaan miten kaupankäynti tapahtuu, miten asiakkaita hankitaan ja mitä saadaan maksuksi. Seksikauppaa käydään monella tavalla.

Jotkut vähän vilauttavat rintojaan vanhoille miehille, jotta saisivat heidät hakemaan Alkosta juotavaa tai kioskilta tupakkaa. Toiset hankkivat seksiä harrastamalla rahaa tai yösijan.

Selkeän vaihtokaupan lisäksi Kampissa kerrottiin, että monet alle vuotiaat tytöt seurustelevat aikuisten miesten kanssa. Eräs neljätoistavuotias kertoi kaverinsa kolmekymppisestä poikaystävästä. Mies tulee yläkoululaisten bileisiin, muttei puhu mitään. Hän vain istuu nurkassa ja tyhjentää kaljalavaa. Tytön kaveria pelottaa, mutta tyttö itse pitää tilannetta molempien voittona.

Vaikka mies saakin seksiä, tyttö hyötyy mielestään enemmän. Hän saa ilmaista juotavaa ja tavaroita, joihin hänellä ei muuten olisi varaa. Kampissa nuoret puhuivat asiasta suoraan ja kauhistelematta. Eräs vuotias tyttö sanoi rennosti "Kylhän sen nyt näkee ketkä on täällä vaan huoraamassa".

Eniten minua ja ystävääni hämmensi se, että tapaamamme nuoret ovat lähes samanlaisia kuin me. Vanhimmat heistä ovat kanssamme saman ikäisiä. He asuvat samassa kaupungissa ja elävät samaa elämänvaihetta. Kuitenkin heille arkipäiväinen ilmiö on meille täysin tuntematon.

Sitä se on myös viranomaisille. Moni heistä vetoaa siihen, ettei asiaan voida puuttua, koska aiheesta ei ole tutkittua tietoa.

0 thoughts on “Prostituutio naisen pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *