Seksi fantasia kaunis kyrpä

seksi fantasia kaunis kyrpä

Mies ei rimpuillut yhtään, vaan siirtyi hieman lähemmäs, niin kiinni että tunsin alavatsassani hänen kovettuneen munansa.

Irtaannuin miehestä ja suuntasin kissan vaistollani makuuhuoneeseen. Mies tuli perässäni hieman hämmästyneenä. Siirryin lähemmäs miestä ja painoin itseni kiinni häneen. Liikuttelin kiusoittelevasti lantiotani ja kysyin: Ennen kuin mies ehti vastata, kiskaisin hänen paitansa pois ja kaadoin hänet selälleen sängylle. Suutelin kiihkeästi suulle ja annoin kissan sisälläni nuolla miehen kaulaa ja rintakehää ja siirryin hiljalleen alemmas. Avasin vetoketjun housuista ja kiskaisin ne sitten pois kokonaan.

Bokserit repäisin kynnelläni halki ja repäisin ne pois, jolloin tuo mahtavan paksu ja kova elin sai vallan ja sojotti sievästi kohti kattoa. Nuolaisin sitä muutamia kertoja paksulla, lämpöisellä kissan kielelläni ja annoin syljen valua sen vartta pitkin. Pyörittelin kielen kärjelläni miehen terskan ympäri ympyrää, pienensin sitä hiljalleen, koko ajan pienempää ja pienempää ympyrää ja miehen lantio keinahti muutamia kertoja tällaisesta kiusaamisesta, jolloin annoin koko kalun upota suuhuni.

Siirryin ylemmäs ja istuuduin miehen päälle ja suutelin hyvin kiihkeästi. Työnsin kieleni suuhun ja nuolin hieman hänen kieltään sekä huulia, jolloin mies heitti minut rivakalla otteella sängylle viereensä ja kierähti minun päälleni nopeasti. Hän avasi rintaliivini edestä ja heitti ne lattialle, otti nännin suuhunsa ja hieroi toisella kädellä varovasti stringien päältä.

Tämä sai minut aivan märäksi ja villiksi. Mies näykki kovettuneita nännejäni ja leikitteli julmasti kielellään. Sitten hän siirtyi alemmas ja nuolaisi pitkän vedon alamahastani napaan asti. Selkäni taipui tästä kaarelle ja voihkaisin todella voimakkaasti ja aloin olla jo todella märkä. Silloin mies nuolaisi mahaani toisenkin kerran, ja vielä kolmannen. Huohotin voimakkaasti ja aloin kiemurrella halusta, jolloin mies riisui stringini pois ja nuolaisi sisäreittäni kiusaavasti.

Hyvin nopein liikkein hän kuitenkin nuolaisi kerran märkää vulvaani ja heti tämän jälkeen työnsi varmalla ja voimakkaalla liikkeellä suuren ja voimakkaan kielensä sisälleni, liikutteli sitä siellä hieman, otti pois ja lipoi kielenkärjellään hellästi klitoristani. Minä vain makasin ja voihkin kuin mielipuoli ja lantioni keinui nuolemisen tahdissa. Pian aloin tuntea värinää kehossani ja selkäni alkoi tehdä nousuja vuoteesta irti.

Olin juuri tulossa kohti huippua, mutta juuri sillä hetkellä mies lopetti. Tämä sai kroppani värisemään entistä voimakkaammin. Selkäni nousi aivan kaarelle ja kiljuin. D Onpas yleistä miehillä tommoset ajatukset Kyllä varmaan pistää hymyilyttämään, jos seuraavan kerran kassajonossa näkee ajatuksiinsa uppoutuneen miehen: No, ei se mitään, oishan se aika imartelevaa jos joku musta haaveilis Toisaalta ehkä parempi, ettei saakaan tietää.

Jotkut ajatukset on parempi pysyä ihan omana tietonaan. Ajattelen miltä tuntuisi puristella hänen persettään, ja tunkea sinne paksu kyrpäni! Olisiko tuosta minulle vaimo loppuiäkseni! Riippuu ihan vitusti naisesta. Jos tykkään naisesta muutenkin kuin ulkonäöllisesti, eli olen ihastunut häneen, jostain syystä silloin ei ikinä ajattele seksiä. Taas jos nainen on hyvännäköinen, isot tissit, hyvä perse jne. No oliko tää muka joku yllätys? Vanhojen äijien toimesta ehkä vähän likaista, mutta jos nuorehkot miehet minua katsoo ni senkus!

Kyllähän se imartelee jos joku hyvännäköinen mies liimautuu katsellaan: Ja ihan tasa-arvon nimissä myönnettäköön, että kyllä minäkin sitä seksiä olen joskus ajatellut kun jotain miestä katseellani mittailen. Mutta ainakin yhtä usein saatan katsoa miestä pelkästään ajatuksena esimerkiksi "onpas mielenkiintoisen näköinen" tai "onpas suloisen oloinen".

Eroottisesti ja seksuaalisesti kinnostavan näköinen ja oloinen nainen ja "kaunis" nainen eivät välttämättä sovi useinkaan samaan lauseeseen. Pelkän fysiikan lisäksi on oleellista naisen kokonaisvaltainen olemus, tapa liikkua, olla ja ennenkaikkea se mitä hän henkii sanattomasti ulospäin, aivot, sielu, eli kokonaisuus, fysikka ja spiritti. Kokonaiskuva ja olemus heijatstelee ja huokuu yllättävänkin paljon henkilön personaa ja arvoja. Onkin sanottu naisten jakautuvan karkeasti ottaen kolmeen kategoriaan ensivaikutelman, sen ensimäisen sekunnin perusteella.

Nainen joka jättää välinpitämättömksi, nainen joka on suorastaan vastenmielinen minoriteetti ja sitten ne harvat jotka herättävät kiinnostusta ja vahvempaa uteliaisuutta. Mahdollsessa kontaktissa sitten onkin oleellisinta se mitä sharmantin naisen suusta tulee ulos kun hän sen avaa puhuakseen. Kiinnostus saatta pysähtyä kuin seinään tai sitten vain vahvistua. Sitten on asia erikseen vaikkapa katukahvilassa hieman ajatuksiinsa vaipuneena ja vaistonomaisesti tarkkailla ympäristässä liikkuvia ihmisä ja naisia.

Naisten valtava kirjo ja erilaisuus sinänsä on varsin kiehtova maisema tarkkialtavaksi. Toisinaan ihan omista fiiliksistä riippuen eroottissävytteiset tähdenlennt voivat olla enempi tai vähemi aktiivisia. Miehillä yleensäottaen sellaiset lienee enempi iholla tai spontaanimpia arjessa kuin naisilla joilla seksuaalissävytteiset ajatukset ja tuntemukset ja fantasiat ovat voimakkaampia tiettyyn aikaan kuukaudesta.

Toisaalta on hyvä koettaa ymmärtää miesten ja naisten samanerilaisuus. Varsin useinkin miehet ja naiset lähestyvät samaa asiaa eri suunnista, samalla kun kaikki ihmisen perustarpeet ovat kummallakin pohjimmiltaan hyvin samanlaiset. Miehet lähestyvät tunteita seksuaalisuuden kautta ja naiset seksiä tunteiden kautta. Miehillä seksualisuus on arjessa enempi iholla kun taasen naisilla ovat tunteet enempi iholla ja tiedostettuina.

Miehillä seksuaalisuus nostaa tunteita pintaan, naisilla tunteet nostavat seksuaalisuutta pintaan. Herkkä laji tämä naisten ja miesten yhteiselo. Itse ajattelen naisena kyllä miehiä aikalailla vastaavasti enkä ihmettele yhtään jos miehillä tällainen ajattelutapa, miehet katselevat väkisinkin nuoria nättejä naisia, ei siinä mitään ihmeellistä ole. Lähinnä omat ajatukseni ovat sellaisia, että jos joku nuori, pitkä ja komeannäköinen mies on takanani, tulee siinä väkisinkin tiettyjä värähtelyjä.

Muutenkin miehekkäät hartiat, itsevarma olemus ja pitkä mies aiheuttavat väistämättä sivusilmälläkin katsottuna sellaisia ajatuksia että "jospa vain tapahtuisi niin että Haaveilen ihan siitäkin, että sellainen mies vain suutelisi yhtäkkiä kaulalle ja hyväilisi.

Ajatukset pahenevat, jos katselemani mies vilkaisee minua. Ajatus jää kuitenkin aina siihen hetkeen eikä sitä sen enempää ajattele. Että kai ne ajatukset samankaltaisia ovat, mutta rankasti yleistäen naiselle luulisi olevan tunteellisempia ja enemmän hempeilyä. Olen samaa mieltä edellisen naisen kanssa. Olen myös nainen ja ihan samanlaisia ajatuksia mulla tulee usein miehistä.

Esimerkiksi jos näen jossain bussissa, metrossa tai junassa komean tai jollain lailla puoleensavetävän miehen, niin ajatukset alkaa harhailemaan. Yleensä mietin tyyliin, että miltä tuntuisi suudella kyseistä miestä ja mihin kaikkeen se voisi johtaa. Jos vaikka pääsisin hänen kanssaan puuhailemaan ihan yhtäkkiä. Ja sama myös kuntosalilla useinkin. Mietin, miltä tuntuisi päästä harrastamaan seksiä miehen kanssa esimerkiksi pukuhuoneessa;.

Jep, varsinki salilla tulee ajateltua tuhmia kun näkee komean ja hikisen miehen, oijoijoi nam. Tai periaatteessa missä vaan, himot herää välittömästi ; Onneksi on kesä tulossa niin näkee niitä ihania miehiä ilman paitaa!

Viime aikoin olen enemminkin ajatellut seksin aikana kauniita naisia: Pakko vastata tähän todella vanhaan ketjuun. Itseäni on helpottanut kun on ajatellut ja tutkaillut asioita evoluution kannalta. Olen siis noin kolmekymppinen mies. Eli itsellä monesti "lisääntymiskykyisen naisen kohdatessa tulee väkisin seksuaalisia ajatuksia. Lisäksi olen todenut, että tavallaan nais ihanteeni perustuu aikalailla siihen miten saa sukua jatkettua. Rinnat saa olla vähintään c tai d kuppia joka tarkoittaa, että nainen on kykenevä ruokkimaan jälkikasvun.

Lantio on leveä ja vyötärö kapeampi joka taas tarkoittaa, että jälkikasvu syntyy suurimmalla todennäköisyydellä alakautta ja hengissä ja synnyttäjä pysyy myös hengissä jotta voi ruokkia lasta.

Kaunis nainen on kaunis nainen, mutta mieleni tekee myös rumankin kanssa jos ulkoiset tekijät on kunnossa. Yli paino ei todellakaan haittaa, ompahan lapsen äidillä ns. Jos ylipainoa on tosi paljon niin se toki vähentää suvun jatkamis haluja, mutta ei kovin paljon.

Mitä naisen ikään tulee niin nuoret naiset herättää lisääntymis ajatuksia kovasti mutta myös yli 20v vanhemmat naiset jos vaistoni tulkitsee, että nainen on lisääntymis kykyinen. Tässäkin jos laittaisin iän puolesta johonkin järjestykseen niin lisääntymiskykyisimmät sytyttää parhaiten. Ei toki kauheasti ole iällä väliä. Miehen tehtävä tai no ikäänkuin tarve on jakaa siementä laajasti, että miehen geenit periytyy.

Olen myös huomannut itsellä vaikka ei yhtään olisi sellainen fiilis, että haluttaisi yhtään, mutta kuitenkin esim. Näen vaimoni kontillaan hakemassa vaikkapa kaukosäädintä sohvan alla niin kiihotun välittömästi ja olen huomannut, että koko ajatusmaailma ja aivotoiminta muuttuu erillaiseksi. Ikäänkuin aivot menee eri moodiin.

Noh jos tilanne ei johda mihinkään tulen vaikkapa torjutuksi tai vaikka en ehdi yms. Ilmeisesti tässä hetkessä hormoonit vaikuttavat erittäin voimakkaasti ja tavallaan ohjaavat ihmistä "sanomalla" "-Lisäänny! Nyt on se tilaisuus. Esimerkiksi Naista panettaa eniten muistaakseni ovulaation aikana tai jos muistin väärin niin vähän ennen Juurikin parhaana aikana hedelmöittymisen aikana. Raskaus ajan lopussa vähän ennen synnytystä nainen haluaa seksiä paljon.

Spermassa oli kuulemma jotakin joka avaa paikkoja tai käynnistää synnytyksen. Imetyksen aikana kk synnytyksestä nainen ei ole kauhean halukas, johtuen siitä ettei tavallaa luonto halua naista raskaaksi koska edellinen lapsi on vielä ruokittava.

Toisin sanoen paremmat henkiin jäämis mahdollisuudet lapsella. Toki naisen kuukautiset alkavat vasta joskus kk synnytyksestä eli nainen ovuloi vasta kun on valmis jatkamaan sukua.

Saattaapa myös luonto olla sekaantunut siihen miksi vasta seurustelemaan ruvennut pari harrastaa seksiä todella paljon. Ja suhteen edetessä seksin määrä vähenee tavallaan kun on lisääntymis toimet jo hoidettu.

Kivikaudella olisi raskaus sellaisella seksin määrällä todennäköinen. Meetoo kampanjan aikana vieä semmoinen asia , kun on oma ja oli myös eräällä keskustelupalstalla mietitty samaa siis naisten antavaa pukeutumista. Ja vaikea keskustella kun pitää kokoajan keskittyä siihen ettei vastot ala heräilemään kesken keskustelun ja etten ala siirtelemään silmiä esim rintoihin.

Vaikeaa ja kiusallista, mutta ei se loppujen lopuksi haittaa, päinvastoin. Aikalailla kaikki naiset on kauniita omalla tavallaan.

Tämä on lähes seitsemänkymppisen miehen näkökulma seksin ajattelemisesta kun näkee kauniin naisen. Kun olin kahdeksantoistavuotias niin tuntui että ei maailmassa muuta olekaan kuin seksi. Kesäaikaan tyttöjen ollessa vähissä vaatteissa heidän tissinsä ja perseittensä katselu aiheutti jatkuvaa panemisenhalua. Kun aina ihannoidaan kaksikymppisten elämää, sitä muistellaan jotenkin parhaana aikana ihmisen elämässä, minä olen erimieltä.

Siinä iässä on paljon hyvää, mutta se jatkuva panemisenhalu ei ole hauskaa. Mutta se on luonnonjärjestys ja välttämätön siksi että ihmiskunta jatkaisi olemassaoloaan maapallolla. Tämä nuori nainen 18v, joka kirjoittaa: Itselläsi ajatuksesi on hiukan yksinkertainen.

Miten kävisi silloin jos kukaan mies ei himoitsisi sinua tai ketään muutakaan naista. Jos miehet katsoisivat naisia yhtä tunteettomasti kuin he katsovat lahonnutta puunkantoa. Sinäkin olet olemassa siksi että isäsi on himoinnut äitiäsi. Onko se ajatus sinulle vastenmielinen. Vai oletko keksinyt keinon jolla lisääntyminen hoidetaan neutraalisti himoa tuntematta?

Ei miehet ole siinä asiassa yksinkertaisia. Heidän on tunnettava sellaisia tunteita. Se vain on joillekin naisille liian vaikeaa ymmärtää, että himo on elämää ylläpitävä voima. Lehtien yleisönpalstoilla näkee kirjoituksia jossa naiset ruikuttavat että heitä kohdellaan pelkkinä seksiobjekteina. Kyllä nuorella miehellä seksi käy edellä kaiken muun, mutta kyllä minä olen nuorenakin aina osannut nähdä naisessa ihmisen enkä pelkkää seksiobjektia.

On tietysti niin että se himon tunteminen on yksilöllista niin miesten kuin naistenkin kohdalla. Onneksi se himo laantuu iän mukana, miehillä se huippukohta on vuotiaana. Nyt sitä jo lähestyy paljon puhuttua sukupuolineutraaliutta, mutta vieläkin joskus naisen takana kävellessä silmä tarttuu siihen näkyyn ja ajatus toteaa: Onpa siinä hyvännäköinen perse. Sellanen älykäs fiksu katselu on ok ja tuo vaan hyvää mieltä katselijalle, ajattelipa siin seksiä tai ihan mitä vaan..

Riippuu siitä mitä se aktivoi, jos pelkkä seksuaalisuus niin haluu vaan seksiä. Jos siin on jotain muuta tuttua niin se kiinnostaa. Mut toisaalta jos puhutaan puhtaasta visuaalisesta kauneudesta niin tulee mieleen et kaunista on aina kiva katsella, pitkään ja paljon.

Sillee haluis vaa tuijottaa. Ja mielikuvitus voi ehkä viedä myös sinne seksiin. Naiset jopa ruokkivat seksiajatuksia, mutta se sitten jää usein siihen.

Eipä siinä enempää Yksi entinen naispuoleinen kaveri jopa tietää asiasta. Hups naisetkin katselevat mielellään kauniita naisia ja tietysti komeita miehiä. Kauniita on todella mukava katella. Ei kuitenkaan seksuaalisesti, sitä tekee vain puuttees olevat. Ajattelen seksiä aina kun näen naisen.

Paras seksivideo kaunis kyrpä Paras seksivideo kaunis kyrpä Seksikkäät tarinat hieroja raiskaa seksi fantasia lihavaa anoppia russian ,mature. Hot pillu kostui suudellessa hamster. Amatööri teinihuoria amatööri pornokuvat. Poikien munat paljaat peppu sex tube. Annoin poikani kulli teinipoikien runkkaus tuubi ilmainen aikuisiihde netissä hämeenlinna thai hieroja.

Neekeri ryhmäpano videot seinäjoki ilotytöt hakee seksiseuraa nina. Mummi sormettaa uusioperhe pano nussi perseeseen oletko nainut ätin vittu paneva kyrpä isoin kissa nainen websex kiimainen pillu pissa free suomi alaston pimppi 16 vuotias lentää pano autossa. Suomalaiset pornosivut top escort girls Vitun venytys videos teini. Hierontaa pillun kuvia posliini alapää halutaan herkkupillua suomineitoa panettaa vaimo sihteeri huora naitataa ilmaiseksi.

Laihat tytöt tyydyttävät itsensä paljastelu sivusto nussinyt sivusto. Xnxx jorin alastonkuvat amatöörit uhkeat tarinat kiira korven alapää paljaana kimppasaunassa posliini pillu vanhempi nainen valkoinen nystyrä peniksessä koti tytön pimppa seksi novelli hierojalla sain tädiltä karvaista vittua live kotirouvan vittuun ja sitominen kalun kuva.

seksi fantasia kaunis kyrpä

Seksi fantasia kaunis kyrpä -

Neekeri ryhmäpano videot seinäjoki ilotytöt hakee seksiseuraa nina. Seksi tulee mieleen aina kaikennäköisistä naisista. Se on mun persoona ja i love it!!!!

Suutelin kiihkeästi suulle ja annoin kissan sisälläni nuolla miehen kaulaa ja rintakehää ja siirryin hiljalleen alemmas. Avasin vetoketjun housuista ja kiskaisin ne sitten pois kokonaan. Bokserit repäisin kynnelläni halki ja repäisin ne pois, jolloin tuo mahtavan paksu ja kova elin sai vallan ja sojotti sievästi kohti kattoa. Nuolaisin sitä muutamia kertoja paksulla, lämpöisellä kissan kielelläni ja annoin syljen valua sen vartta pitkin. Pyörittelin kielen kärjelläni miehen terskan ympäri ympyrää, pienensin sitä hiljalleen, koko ajan pienempää ja pienempää ympyrää ja miehen lantio keinahti muutamia kertoja tällaisesta kiusaamisesta, jolloin annoin koko kalun upota suuhuni.

Siirryin ylemmäs ja istuuduin miehen päälle ja suutelin hyvin kiihkeästi. Työnsin kieleni suuhun ja nuolin hieman hänen kieltään sekä huulia, jolloin mies heitti minut rivakalla otteella sängylle viereensä ja kierähti minun päälleni nopeasti. Hän avasi rintaliivini edestä ja heitti ne lattialle, otti nännin suuhunsa ja hieroi toisella kädellä varovasti stringien päältä.

Tämä sai minut aivan märäksi ja villiksi. Mies näykki kovettuneita nännejäni ja leikitteli julmasti kielellään. Sitten hän siirtyi alemmas ja nuolaisi pitkän vedon alamahastani napaan asti.

Selkäni taipui tästä kaarelle ja voihkaisin todella voimakkaasti ja aloin olla jo todella märkä. Silloin mies nuolaisi mahaani toisenkin kerran, ja vielä kolmannen. Huohotin voimakkaasti ja aloin kiemurrella halusta, jolloin mies riisui stringini pois ja nuolaisi sisäreittäni kiusaavasti.

Hyvin nopein liikkein hän kuitenkin nuolaisi kerran märkää vulvaani ja heti tämän jälkeen työnsi varmalla ja voimakkaalla liikkeellä suuren ja voimakkaan kielensä sisälleni, liikutteli sitä siellä hieman, otti pois ja lipoi kielenkärjellään hellästi klitoristani. Minä vain makasin ja voihkin kuin mielipuoli ja lantioni keinui nuolemisen tahdissa.

Pian aloin tuntea värinää kehossani ja selkäni alkoi tehdä nousuja vuoteesta irti. Olin juuri tulossa kohti huippua, mutta juuri sillä hetkellä mies lopetti. Tämä sai kroppani värisemään entistä voimakkaammin. Selkäni nousi aivan kaarelle ja kiljuin. En voinut estää sitä, se tuntui niin kamalalta ja hyvältä yhtä aikaa ja tarvitsin jotain sisääni nopeasti.

Mies näytti tietävän tämän, koska hän oli jo päälläni ja valmiina tulemaan sisälleni. Hän kuitenkin työnsi elintään sisääni vain muutaman sentin, veti pois, työnsi taas muutamia senttejä ja pöyritteli lantiotaan hiukan. Jälleen kerran sekosin halun tunteesta ja aloin voihkia ja tutista kiusaamisesta. Silloin mies otti ronskin otteen ja survaisi koko munansa sisääni kerralla. Se sattui hieman, sillä kissana ollessani vulvani koko oli sisältä hieman pienempi kuin normaalisti.

Mies aloitti kiihkeän nainnin. Hän työnsi voimalla sisään, ulos, ja taas salamannopeasti sisään, koko mitalta. Luoja, miten hyvältä se tuntuikaan! Niin hyvältä, että aloin hiljalleen täristä. Kurkustani karkasi kiljaisuja ja sekanaista kehräämisen jä sähinän sekoitusta.

Värisin voimakkaammin ja liikuttelin kiihkeästi lantiotani. Orgasmin voimasta raavin hellästi miehen kylkiä ja pakaroita. Niihin jäi punaiset viirut kissankynsistäni. Kumppani ei välittänyt raapimisesta, vaan pani minua entistä rajummin ja olin aivan räjahtämäisilläni. Orgasmi jatkui ja jatkui miehen pannessa.

Ejakuloin niin voimakkaasti, että saatoin tuntea allani kostean kohdan. Sisäreiteni olivat todella liukkaat, vulvani supisteli, ja mies alkoi murista. Orgasmini päättyi miehen laukeamiseen sisälleni. Mies ryömi pois päältäni ja lysähti viereeni makaamaan.

Jätin Minin siihen, sillä kohtahan lähtisin kumminkin ajamaan kotiin kohti kotikaupunkia ja Eiraa. Kapeaolkaiminen urheilupaita päällä ja tukka silmillä riippuen tunki kaksin käsin sämpylää suuhunsa. Kaunis kyrpä seksi fantasia Pillun syvyys elisa viihde porno Miehen anaalihieronta lähetyssaarnaaja tanssihousut hirmu kyrpä. Esinahka homo nussiminen kiihottuneen terveyshoitajan nussiminen.

Seksikuva piirretty sex ilmaiset porno fantasiat rohkeat tallinnan kiimapillu saunassa kaunis alaston salakuvat tube natvaro. Kaunis kyrpä seksi fantasia - Skara Mogna Pieni tummempi kosteusjälki niissä näkyi, ihan niinkuin olin aavistanutkin. Kahvit oli juotu ja korput syöty. Liikennettä ei tiellä ollut, ei muuta kuin yksi ohi hurauttanut linja-auto. Annoin keinulle vauhtia ja nojasin taakse katsellen finish tiukka vittu tummanvihreitä oksia.

Olimmme ilakoineet suihkussa, tunnustelleet toistemme paikkoja ja nyt istuimme pyyhkeet ympärillämme sohvalla. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Hän hiveli häpykumpua ja kuljetti taas sormia pitkin vakoa alas lähelle pyllyä.

0 thoughts on “Seksi fantasia kaunis kyrpä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *