Seuralainen fi aisurin vaimo

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Huoleton emäntä , Aika kivalta tilanteelta kuulostaa. Haluaisipa minun mieheni samaa. Itse olisin enemmän kuin valmis kokeilemaan. Vaan uskaltaako aapee sallia miehelleen saman?

Siinä on plussia ja miinuksia. Meillä tuota on harrastettu kymmenisen vuotta, eikä se ole vaikuttanut suhteeseemme ainakaan negatiivisesti - päinvastoin. Ei kannata edes yrittää, jos on vähänkään taipuvainen mustasukkaisuuteen.

Jos tuollaisen luvan puolisolleen antaa, niin sitä ei enää käytännössä peruuteta. Siksi pelisäännöistä pitää sopia etukäteen - esim. Kokemuksesta voin sanoa, että vaimoni tietää olevansa poikkeuksellisen etuoikeutettu. Hän arvostaa sitä, ja todellakin osaa myös näyttää sen. Näitä panokavereita on vaimollani ollut vuosien varrella kymmenkunta. Osa kertaluonteisia, osa pidempiaikaisia. Aluksi nämä kundit olivat jotakuinkin samanikäisiä. Nyt kuitenkin kun vaimoni lähentelee iältään neljääkymmentä, niin jostain syystä panokaverien ikä alkaakin lähenemään kahtakymmentä.

Vaimoni on puoleensavetävän näköinen, eikä hänellä ole ongelmia seuran löytämisessä. Milläs nimellä näitä miehiä ja heidän vaimpja kutsutte? Veikkaan, että vielä joskus tatuoinnit kaduttavat. Mutta mikä sinulle tuossakin on ongelma?

Eikö omassa elämässäsi tapahdu yhtään mitään? Ei se ole ongelma muuten mutta oli tavallaan niiin käsittämätön juttu että laitoin avauksen. Ei paljoa, pitäisiköhän minunkin hommata joku yh-bändäri niin olisi tapahtumaa kun saisi jäädä hoitamaan sen lapsia sillä aikaa kun se bändäröi pitkin maailmaa, minä tietysti hoitaisin kotona sen lapset ja kustantaisin kulkemiset ja muut ettei naisen tarvitsisi niistä huolehtia. Hommaa ihmeessä, niin olisi sinustakin jotain hyötyä tässä maailmassa.

Simsalabim, sinun oletuksistasi muodostuikin totuus: Kohta lammaslauma määkii sitä täällä faktana. No ehkä naisten ei kannattaisi olla niin kaavamaisia ja ennalta-arvattavia? Kaikki ovat jo tottuneet siihen, että naiset on niin helposti arvattavia, että lähinnä aivopestyt aisurit ja tietoisesti valehtelevat femakot ovat "aidostii yllättyneitä", jos tuollainen "yksittäistapaus" taas kerran osoittautuukin juuri sellaiseksi, minkälaiseksi se arvioitiin tuttujen merkkien pohjalta.

Tieteessä nimenomaan haetaan ennustettavuutta, kun taas käytäntö, missä jokaisen tälläisen tapauksen kohteleminen "yksittäistapauksena" on merkki älyllisestä epärehellisyydestä, ja pakomatkasta jolla yritetään päästä ikäviä ja kiusalllisia totuuksia karkuun. Mitähän sinäkin tieteestä tiedät? D Tilastolliseen todennäköisyyteen sisältyy aina poikkeuksia, mutta se ei vielä vie reabiliteettia eikä validiteettia. Kannattaisiko itse tarkistaa edes ne termit ennen kuin alkaa muita korjailemaan?

Onnea vaan koko perheelle. Tuossa juuri facessa eräs muija, jonka kanssa olen ollut sängyssä ja treffeillä, kertoi että sillä erään suomalaisen raskaamman puoleisen bändin solistin nimmari tississä. Nainen on nykyisin naimisissa.

Mahtoi olla mies ylpeä, kun vaimo oli vähäsen "keikan jälkeisissä tunnelmissa" viiihtymässä. Minulle taas tuli fiilis: Samainen muija olisi nimittäin halunnut aikoinaan seurustella kanssani. Sun kans ei kukaan oikeasti oo koskaan halunnu seurustella. Vastaa alkuperäiseen viestiin aisurin vaimo fanittaa Jos en olisi palstaan tutustunut niin en uskoisi tuommoista olevan edes olemassa mutta koska palsta niin sitä ymmärtää olevan kaikenlaista: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Kylpyläleikin jälkeen ilmoittauduttiin bileisiin jonne tulee muitakin samanhenkisiä. Nyt on lupa odottaa jo toimintaakin. Meillä alkoi pikkuhiljaa hierontakäynneistä.

Vein vaimoa hierojalle, joka oli kerta kerralta vähän rohkeampi. Muutaman hierotun orkun jälkeen ottaa jo hierojan sisäänsä. Kumi tietenkin käytössä ja minäkin touhuan mukana. Harrastetaan kimppaa silloin tällöin ja on meillä vaan lujittanut suhdetta. Itse en innostu mistään nöyryytyksestä, vaan vaimon nautinnosta. Suurimmaksi osaksi meillä on romanttista kahdenkeskistä seksiä, mutta siloin tällöin vähän hurjastellaan.

Itsellä homma alkoi reilut 10 vuotta sitten kun vaimo täytti 40 ja lapset menivät omilleen, sitä ennen pari kertaa kokeiltiin vain parin vaihtoa! En olisi ikinä uskonut silloin vaimostani että millainen muutos voi tapahtua ihmisessä, ehkä hiukan tiukkiksesta ja mustasukkaisesta malli vaimosta on tullut täysin estoton ja nymfomaani! Hänellä on nykyään aika iso porukka kavereita jotka haluavat vain seksiä tasaisen epätasaisesti!

On reppureita eri puolelta suomea, opiskelipoikia ja ukkomiehiä jopa naapurista ja myös muutamia kaveruksia jotka ottavat mökille vaimon mukaansa ja parhaimmillaan on viikonlopun aikana panneet useamman kaverin voimin torstai illasta sunnuntaihin! Hänellä on myös vakituinen poikaystävä jonka kanssa viettää jopa viikon lomia ja tuo poika kaveri tykkää myös siitä että vaimoni saa vierasta! Itse käyn jonkin verran vieraissa , mutta kaikkein kiihottavinta ja parasta seksi on edelleen vaimoni kanssa , tussu liki aina märkänä ja usein myös spermaisena ja olen myös ollut muutaman kerran mukana kolmantena ja neljäntenä pyöränä , mutta vaimo ei oikein siitä innostunut ja toiset miehetkin luulevat kait että kohta puukotan selkään!

Vaikkakaan en ole tuntenut minkäänlaista mustasukkaisuutta, ainoastaan kovaa kiimaa ja kiihkoa alusta asti tähän vaimon harrastukseen , joka on kyllä meille antanut aivan upean ylivaihteen seksiin ja siitä on tullut meille asia joka kyllä hallitsee aika lailla elämäämme!!! Laskeskeltiin kerrattain että vaimolla on ollut kymmenen vuoden aikana varmaan miestä tai nykyään selvästi enemmänkin ja aika moni on käynyt monia kertoja , osa jopa liki 10 vuoden ajan!

Vaimo käy aids testissä pari kertaa vuodessa ja itsekkin aina silloin tällöin! No riskeistä huolimatta meillä homma varmaan jatkuu ja voin suositella jos välit ovat kunnossa ja ei mustasukkaisuus vaivaa yhtään!

On yllättävää kuinka helposti halukas nyt 50v nainen saa edelleen seuraa jopa vuotiaista miehistäkin, vientiä olisi paljon enemmänkin ja toki vaimoni on ollut liki aina mallin mitoissa ja kaunis edelleenkin. Ainut ongelma on se että Tampereenkin kokoisessa kaupungissa varmaan jutut leviää ja kuviakin on ollut jopa netissä siten että tunnisti kun tiesi , mutta olemme ajatelleet että jos se jotain tuttuja haittaa niin me emme voi sille mitään ja jokainen tekee kuin haluaa!!

Salarakkaani kävi viikonloppuna laivalla pikkujouluissa, nussi kahden miehen kanssa muutaman tunnin välein. Eilen Illalla hänen saavuttua kotiinsa menin naimaan häntä aviovuoteeseensa miehensä ollessa omissa pikkujouluissaan. Oli fantastinen fiilis työntyä hänen sisään tietäen että vain muutamaa tuntia aiemmin oli viimeksi saanut ventovierasta munaa.. Mille susta tuntuu nussia sitä doorista sen oman äijän jälkeen?

Ihanaa luettavaa yhdessä rakkaan kanssa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Aisurin unelma? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Antoi naida itseään tosin ei minun silmieni edessä vaan leiripaikalla miehen matkailuvaunussa. Kimppaa jossa nainen mukana. Aivan mahtavaa,itse olen sokeritautinen,pienimunainen,jonka unelma on,että pääsisin aisuriksi juuri niinkuin sinä. Viesti on mainos tai massapostitus. Toi aisuri tai aisankannattaja -määritelmä on venytetty tällä palstalla äärimmilleen.

Puolustetaan muita muijia, ja samalla tehdään itsestään täydellinen, naiivi idiootti: D Mies joka sallii tuollaisen naiseltaan on aisuri, kunnes toisin todistetaan. Nainen joka sallii tuollaisen muille naisille, sallii sen taas itselleen, ja on täten parisuhdehuora, joka ei ansaitse minkäänlaista kunnioitusta. Täällä heti päätellään, että pää vedetään täyteen ja housut kinttuihin. Jestas mitä idiootteja palstalla ollaan.

Eivätkös ne sanoneet ajavansa keikan jälkeen vielä kotiin, kännissä vai? Ja heti elävä esimerkki kanamaisesta hyväsiskotoiminnasta, jossa puolustellaan muita samanlaisia naisia.

Teet tuollaisilla puheilla itsestäsi naiivin idiootin. Ei fanittaminen tee automaattisesti naisesta mitään bändäriä. En minä tosin fanittamista aikuiselta ihmiseltä oikein ymmärrä lainkaan, mutta en heti ryhdy myöskään epäilemään naista pettäjäksi. No niin se ikävä kyllä vain on. Miehiä fanittavista naisista tulee mieleen että ne on helppoja ainakin niille miehille.

Mitäpä luulet sallisiko yksikään nainen sitä että sen mies kulkisi lätkäjoukkueen sijasta fanittamassa vaikka eroottista tanssia harrastavia naisia? Siis menevät keikalle kuuntelemaan musiikkia, mahdollisesti tanssimaan ja saattavat ottaakin vähn jos ei ole autoilua tiedossa ja kyllä, siinä on mahdollisuus olemassa että joku mis saa puhuttua matkaansa paljon helpommin kuin jostain sellaisesta harrastuksesta jossa ei pyöri vastakkainen sukupuoli vonkaamassa suunnilleen koko ajan.

Kyllä tuollaisten miehiä on pakkokin pitää automaattisesti aisureina. Vaikka luulen että heitä suojelee näiden "tyttöjen" aavistuksen kulahtanut MA, siillä voi bändin pojat paneskella hieman tuoreempia tapauksia. Tiedän ainakin 3 nuorta miestä jotka ovat tatuoineet ihoonsa Jenni vartiaisen nimen. Kaksi käsivarteen ja yksi rintaan. Milläs nimellä näitä miehiä ja heidän vaimpja kutsutte? Veikkaan, että vielä joskus tatuoinnit kaduttavat. Mutta mikä sinulle tuossakin on ongelma?

Eikö omassa elämässäsi tapahdu yhtään mitään? Ei se ole ongelma muuten mutta oli tavallaan niiin käsittämätön juttu että laitoin avauksen. Ei paljoa, pitäisiköhän minunkin hommata joku yh-bändäri niin olisi tapahtumaa kun saisi jäädä hoitamaan sen lapsia sillä aikaa kun se bändäröi pitkin maailmaa, minä tietysti hoitaisin kotona sen lapset ja kustantaisin kulkemiset ja muut ettei naisen tarvitsisi niistä huolehtia.

Hommaa ihmeessä, niin olisi sinustakin jotain hyötyä tässä maailmassa. Simsalabim, sinun oletuksistasi muodostuikin totuus: Kohta lammaslauma määkii sitä täällä faktana. No ehkä naisten ei kannattaisi olla niin kaavamaisia ja ennalta-arvattavia? Kaikki ovat jo tottuneet siihen, että naiset on niin helposti arvattavia, että lähinnä aivopestyt aisurit ja tietoisesti valehtelevat femakot ovat "aidostii yllättyneitä", jos tuollainen "yksittäistapaus" taas kerran osoittautuukin juuri sellaiseksi, minkälaiseksi se arvioitiin tuttujen merkkien pohjalta.

Tieteessä nimenomaan haetaan ennustettavuutta, kun taas käytäntö, missä jokaisen tälläisen tapauksen kohteleminen "yksittäistapauksena" on merkki älyllisestä epärehellisyydestä, ja pakomatkasta jolla yritetään päästä ikäviä ja kiusalllisia totuuksia karkuun. Mitähän sinäkin tieteestä tiedät? D Tilastolliseen todennäköisyyteen sisältyy aina poikkeuksia, mutta se ei vielä vie reabiliteettia eikä validiteettia.

Kannattaisiko itse tarkistaa edes ne termit ennen kuin alkaa muita korjailemaan? Onnea vaan koko perheelle. Tuossa juuri facessa eräs muija, jonka kanssa olen ollut sängyssä ja treffeillä, kertoi että sillä erään suomalaisen raskaamman puoleisen bändin solistin nimmari tississä. Nainen on nykyisin naimisissa. Mahtoi olla mies ylpeä, kun vaimo oli vähäsen "keikan jälkeisissä tunnelmissa" viiihtymässä. Minulle taas tuli fiilis: Samainen muija olisi nimittäin halunnut aikoinaan seurustella kanssani.

Sun kans ei kukaan oikeasti oo koskaan halunnu seurustella. Vastaa alkuperäiseen viestiin aisurin vaimo fanittaa Jos en olisi palstaan tutustunut niin en uskoisi tuommoista olevan edes olemassa mutta koska palsta niin sitä ymmärtää olevan kaikenlaista: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Nainen voi jopa ilmoittaa lapsen syntymän jälkeen olevansa a-seksuaali, vaikka on harrastanut ryhmäseksiä lukutaidottomien pakolaisten kanssa. Mikä a-seksuaali sellainen on? Samoin nainen saattaa jättää miehen välittömästi, mikäli mies jää työttömäksi, eikä kykene pitämään elintasoa yllä. Mies on siis naisen silmissä hänen kaikkia ex-panojaan alhaisempi kaikin tavoin, sillä siten nainen häntä kohtelee. Mies, jos vaimosi kohtelee sinua huonommin kuin aikaisempia muka merkityksettömiä vakipanojaan ja yhden illan juttujaan, silloin olet aisuri.

Todella hyvin sanottu minukin mielestäni!! Melkein hävettää että tuon asina sanoi joku kuin minä noin hyvin. Mielestäni myös pikkukakkonen on kirjoittanut tästä dynamiikasta osuvasti. Kuinka aisuri on mies joka kelpaa naiselle vain kun nainen tarvitsee elättäjää, silloin kun kaikki perustuu puhtaaseen haluun, valitaan toisenlaisia miehiä. Ennenhän aisuri tosiaan oli mies jota nainen pettää, mutta silloin pariuduttiin nuorena, nyt tilanne on muuttunut.

Se ei ole mikään a-seksuaali vaan aseksuaali. Virgin bride or bust Mies on aisankannattaja jos hän ottaa puolisokseen naisen, joka ei ole neitsyt, tai jos hänen vaimonsa vetää hänen kunniansa lokaan antautumalla muiden miesten häpäistäväksi avioliiton aikana. Mies menee naimisiin naisen kanssa jolta on vienyt neitsyyden ennen häitä.

Mies on siis aisankannattaja. Aisuri on mies jolle nainen antaa vähemmän, vaikka aisuri antaa naiselle enemmän. Käsitettä on modernisoitava koska nykyään naimisiin mennään vanhempana, kun nainen on parhaat päivänsä nähnyt. Toinen mies ei tee töitä, saa seksiä. Toiset miehet eivät tee töitä, saavat seksiä silloin kun nainen on kauneimmillaan.

Minä olen moderni aisuri. Lisäksi myös tuen taloudellisesti aikuisen tyttäreni matkustelua eli käytännössä seksielämää. Ei, vaan sinä olet periksen keksimä mielikuvitushahmo, josta joku lapsi tai lapsenmielinen jaksaa kirjoittaa palstalle. Sinä elätät myös tyttäresi poikaystävän elämää, he nauravat tyhmyydellesi. Aisuri on mies jota oma mustasukkaisuus kiihottaa. Kuvitelmat taikka vielä enemmän todelliset tapahtumat oman vaimon taikka tyttöystävän sukupuoliyhdyntä vieraan miehen kanssa saavat aisurilla parhaan seksuaalisen kiihoituksen aikaan.

Ihanne tapauksessa vaimo taikka tyttöystävä kiihoittuvat samasta tilanteesta, jolloin yhteiset hetket asian kertaamisineen jälkikäteenkin voivat olla vertaansa vailla olevia seksuaalisen nautinnon kokemuksia molemmille osapuolille.

Yleensä on naisen kanssa niin, että kun hän pääsee tästä ulottuvuudesta kunnolla makuun, niin mikään mahti maailmassa ei saa häntä luopumaan siitä ainakaan kokonaan.

Naisenkin seksuaalisuus kasvaa käytön mukaan, ja esim prostituoidut kertovat säännönmukaisesti nauttivansa useammasta yhdynnästä päivässä työssään erityisesti nuorella iällään.

Meistä on moneksi, ja jotkut ovat jopa koprofiilejä Myös yksinhuoltajanaisen kanssa parisuhteeseen alkavaa miestä voi perustellusti kutsua aisuriksi. Koska mitä muuta toisen miehen lapsia elättävä näin se aina on, siitä huolimatta vaikka naiset rahastavat elareilla kuin säälittävä aisuri? Kannattaa miehen miettiä ennen kyrvän uittoa onko valmis elareihin. Mieskin osaa rahastaa elareilla. Miehet on AINA säälittäviä.

Puhekielinen merkitys on jotain tyyliin mies, joka on naisen kanssa, jolla on villi seksihistoria. Miehellä taas ei itsellään ole vastaavanlaista markkina-arvoa ja kokemusta, ja on täten altavastaaja. Oikeastaan jokaista suomalaisen naisen kanssa suhteessa olevaa suomalaista miestä voi kutsua aisuriksi. Ei se ainakaan isossa mittakaavassa ole pieleen menevä nimitys. Poikkeuksia on, mutta kun tietää maamme naisten yleisen holtittoman sukupuolikäyttäytymisen ja feministisen arvomaailman, on näin aivan aivan perusteltua väittää.

Vai onko niin että nuo top5 miestä hoitaa suomen kaikki naiset? Osa naisista käy myös panettamassa itseään ulkomaiden rantagigoloilla. Miehet käy panemassa venäjällä ja aasiassa. Jos naiset on pitkiä aikoja ilman seksiä niin sehän tarkoittaa ettei heidän sukupuolikäyttäytyminen ole holtitonta. Ihmettelen vähän miten viisi miestä hoitaa koko suomen naiset. Se on satojatuhansia naisia. Kun naivia miehiä on niin vähän niin meillä kaikilla on riski että ollaan toistemme sisar- tai velipuolia.

Seksi ei ole suoritu Aisuriuden mietiminen kertoo miesten pelosta tulla verratuksi toisiin miehiin ja pelosta hävitä siinä vertailussa.

Onko muka käenpoikien elatus ok? Luonnossa karhut, leijonat ym. Miksi ihmisuroksen tulisi toimia toisin? Ihmisuros vihaa luonnostaan toisen pentuja, muttei voi sitä näyttää. Muuten joutuisi muuttamaan takaisin äitin mekkoon. Taitavimmat aisurit pystyvät peittelemään vihaansa monta vuotta. Hyvä keino peittää vitutusta on kaljankiskominen. Hyvä kun joku myöntää sen. Nyt tiedän mitä aisori tarkoittaa.

Sanaa aisuri on käytetty pääasiassa haukkumasanana. Kansa näes harjoittaa toisen häpäisemistä ja pilkkaamista. Aisuri on tarkoittanut miestä, joka elattää vaimonsa toisen miehen siittämää lasta. Aisuriksi on pilkattu miestä, jonka vaimolla on sivusuhteita. Nykyisin tapaa on pidetty arvostetun fiksun miehen suhtautumistapana, ennen pilkanaiheena. Nykykielessä aisuri on mies, joka nauttii siitä, että vaimo käy vieraissa. Mies joko katselee salaa toimitusta tai vaimo kertoo ykstyiskohtaisesti, mitä on tapahtunut.

Mies ehkä haluaa "käydä liukkailla" eli yhtyä vaimoonsa kun emättimesä on vielä toisen miehen spermaa, ehkä nuollakin sitä. Tällöinn vaimon ja miehen tarve saattaa osoittaa samaan suuntaan. Tyttärensä asioden rahoittaminen ei ole aisuriutta. Väännät koko sanan siten, että aisuruus ei ole koskaan vastentahtoista, mikä on kulttuurimarxilaisuutta. On olemassa myös vastentahtoista aisuruutta, ja sana kuvaakin sitä paremmin. Vastentahtoiseen aisuuruuteen alistuminen on halveksuttavaa heikkoutta, mutta juuri sellaisina monikulttuurikot haluaisivat suomalaisen valkoisen nähdä, alistuneena ja nöyryytettynä.

Mitä tässä yhteydessä on tekemistä monikulttuurisuudella ja valkoisuudella? Aisuruuden kuvaileminen tarkoittaa käsittääkseni tekoja ja sanan merkityksiä. En ole havainnut tätä sanaa käytettäessa otetun huomioon, missa määrin on painostettu tai pakotettu. Jos kuvailen tiskaamista, enkä samalla totea, että siihen voidaan pakottaa, onko se kulttuurimarxismia?

Palstalla haukutaan aisuriksi kaikki niitä aikuisia miehiä, jotka löytävät kumppanin - paitsi niitä, joita palstamiehet salaa ihailevat, joita he kutsuvat jännämiehiksi. Aisuriksi haukkuminen johtuu siitä, että miehet itse haluaisivat naisen, mutta kun eivät saa, yrittävät kilpaa todistella, että kaikki aikuiset miehet oikeasti haluaisivat kumppanikseen teinitytön.

Itse he haaveilevat teiniaikojen seurustelusta, koska tietävät olevansa kykenemättömiä oikeaan ihmissuhteeseen. Samaan aikaan harmittaa vietävästi, että jotkut muut miehet kykenevät parisuhteeseen ja saavat sellaisen, moni saa jopa perheen.

Sinua odottaa tulevaisuus aisurin vaimona. En mä usko, koska en ole miehistä kiinnostunut ; En myöskään aio mennä naimisiin, mutta toivon kyllä, että nykyisen rakastettuni naisen kanssa minua odottaa tulevaisuus: Suvaitsevaisuuden nimissä miksei naispareissakin voi olla aisureita.

Elämmehän jo vuosi Aisankannattaja on ollut ihan alkujaan tammahevosen omistaja, jonka hevonen on kiimassa ja hevosta valjastettaessa hevonen on siinä vaiheessa vapaana, kun ollaan aisoja kiinnittämässä valjaisiin.

Juuri tuossa vaiheessa moni hevosen omistaja jäi vain aisankannattajaksi, kun tamma karkasi siitä oriin perään. Monia sanontoja on sitten siirtynyt agraarikulttuurista tähän päivään. Tietysti aisankannattaja sanana kuvaa hyvin tänäkin päivänä tietynlaisia tilanteita ihmistenkin parisuhteissa. Yleensä parempipalkkainen duunari, koska yh ei helposti kelpuuta työtöntä vässykkiä. Potkujen jälkeen aisuri saa myös kenkää parisuhteesta, hänelle ei ole enää tarvetta.

No olisinko aisuri, vai mikä olisin, jos olisin suostunut seuraavaan Tuttava mies ei halunnut tehdä lasta naisen kanssa, jonka kanssa oli yhdessä. Nainen halusi kuitenkin saada itselleen toisenkin lapsen edellisestä liitostaan syntyneen vammaisen poikansa lisäksi.

Päätyivät keskenään keskustelemaan, että panettaisivat lapsen minulla, mutta olisivat sitten keskenään yhdessä lapsen kanssa, joka on kyseisen naisen ja minun aikaansaama. Koskaan ei ollut esillä olisiko minulle annettu mitään roolia lapsiasiassa, kun laki näes menee niin, että pariskunnan lapsi on heidän omansa, eikä siihen muilla ole mitään sanaa.

Ei tarvitse sanoa että olisin ollut tyhmä, koska enhän lähtenyt kyseiseen järjestelyyn Kiinnostaa vain tuo aisuri kysymys. Olisin tuntenut itseni melkolailla aisuriksi jos lapsen tuolla tavalla olisin hankkinut. Sinähän olisit ollut siittäjä, ja sen pariskunnan mies se aisuri. Aisuri on mies jonka YH ottaa elättämään itseänsä ja aikaisemman rakkauden hedelmiä.

Aisuri on yleensä keskituloista parempi mies, joka ei ole suosittu naisten keskuudessa. Aisuri tyytyy osaansa, koska tietää muuten joutuvansa elämään yksin hautaan.

Työttömyyden tai lasten kasvaessa YH potkii aisurin hevon vittuun jaloista pyörimästä, koska oikeaa rakkautta ei ole ollut missään vaiheessa, vain äidinrakkautta lapsia kohtaan. Aisurikin jatkaa "elämäänsä" ja seuraava YH ottaa nöyrän pellen elättäjäkseen ja jälleen historia toistaa itseänsä, pelle jää yksin. No suomeksi, aisuri on nykyään se ns. Jolla on enemmän velvollisuuksia ja vastuuta, kun saatua hyötyä kaikesta tuosta vaivannäöstä.

Kaupallisuus on rantautunut parisuhteisiinkin. Kaikelle on laskettu hinta ja aisuri on siis nykyään mies, joka tekee raskaan työn pilkkahinnalla. Kerrankin nainen näkee asian todellisen puolen eikä puolla naisia tuossa kysymyksessä mistä oikeasti on kysymys. Noo, muutama päivä sitten eräs ikivanha sovinisti sanoi minulle, että ompas siinä kehityskelpoinen nainen, hyvänen aika mikä harvinaisuus. Ja tänään saan jo pisteitä oikein ymmärryksestä. Tässähän alkaa jo siivet kasvaa. Se, joka jää ulkomaalaisen jälkeen käteen?

En nyt jaksa sitä sinulle alkaa selittämään.

0 thoughts on “Seuralainen fi aisurin vaimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *