Suomih keskustelu perse kiinnostaa

Ja mitä pillun tiukkuuteen tulee, ehkä olet Suomessa päässyt ehkä osin omien ulkoisten avujesi vuoksi? Ajoittain mennyt tiukkuuden vuoksi homman nautinnollisuus. Joten lopettakaa miehet tuo paskapuhe suomalaisista löysäpilluista kiitos. Jees, onhan ne taikkunaiset tiukkoja varmasti.

Mitä siitä nyt löysää leikkamaan kun pojasta tehdää Ladyboy. Raaka omena , Niin ja enneku sanot mitään, vaikka mieheni tietää jo ennestään missä sitä thai-hierontaa ja muuta siihen liittyvää saa, niin ei sen ole koskaan siellä täytyny käydä.

Ja vielä yks lisäys Kun puhuin mainonnasta, ajattelin lähinnä nuoria teinipoikia jotka lukevat tätä. Paskat mä välitän jos aikuiset miehet keskenään kehuvat maksullisia hoitoja, mutta älkää yllyttäkö kokemattomia kloppeja maksullisiin. Saako sitä noin halvalla koko hoidon? Tää vanhapoika lähtee kaupunkiin. Onko joissakin tällä palstalla vierailevissa miehissä jotakin vikaa, vai onko teillä ollut vain tavattoman huono onni tapaamienne naisten suhteen?

Oikeasti, säälin miehiä jotka joutuvat käymään huorissa. On se niin kova pala, kun suomalainen nainen on itsenäinen, koulutettu, kaunis, osaava, pärjää työelämässä, ja vaatii laatua eikä anna pillua kaiken maailman peräkammari- luusereille.

Onneksi meille löytyy myös ihania, komeita, luotettavia suomalaisia miehiä, jotka ovat tosi hyviä sängyssä. Samoin peppupanot ovat suurelle osalle naisia tabu. Aasialainen intiimihieroja ja ilolinnut yleensäkin nuo temput tekevät jo peruspaketissa. Onko kiva käyttää hyväkseen köyhiä naisia?

Ei, vaan se on vähän pakko, tai parittaja hakkaa paskat pihalle. Naiset ottaa aina spermat naamalle tai suuhun ja anaalipanoja ne vasta rakastavatkin. Onhan se hyvä, että pienikullisillekin on joku varma tiukkareikä. Muuten sellaisen naisen löytäminen on ihan hakuammuntaa. Isokullisia taas ei liian pienet kiinnosta. Ahdasta on jo normipillussakin.

Suomalaiset prostituoidut eivät ole köyhiä, heillä on keskimääräistä suuremmat tulos, ja siksi he tätä työtä juuri tekevät. Parittajilla ei ole mitään tekemistä suurimman osan suomen prostituoitujen kanssa, he ovat itsenäisiä yrittäjiä.

Myös suurin osa thai-hierojista toimii yksityisinä yrittäjinä ilman "herraa". Niinhän sinä haluat uskoa, ettei omatuntosi kolkuttaisi. But i Am human not a sandwich: Mua just ärsyttää toi tahallaan väärin ymmärtäminen. No, ehkä joku saa siitä kiksejä. En seuraa aktiivisesti mitään blogia, useimmat toistaa itseään.

Tietysti, kun elämä kulkee sykleissä. Instan kautta poikkeaa lukemaan mielenkiintoisilta vaikuttavia kirjoituksia. Sisällön lisäksi kuvat on mulle tärkeitä. Sulle toivon tsemppiä, en ymmärrä nettivihaa, ihmettelin sunkin johonkin kuvaan kommentoineita tyyppejä. Jos ärsyttää, miksi seuraavat sua? Tykkään sun rennosta, rehellisestä tyylistä. Itseänikin on alkanut hieman ärsyttää blogimaailman epärealistinen näkökulma.

On hienoa laukkua, sisustusta, hienosti sommiteltuja ja aseteltuja aamupaloja ja lounaita, chanelia, hienoa uutta takkia ja vaatetta joku postauksessa. Todellisuudessa me ei bloggaavat tavikset saatetaan kulkea marimekon takissa ja merkkilaukun kanssa myös, mutta se on sama takki ja sama laukku joka päivä.

Aamupala on mikrossa tehty puuro, johon kaneli ja mustikat sekotetaan epämääräisesti joukkoon. Olen itse alkanut tykkäämään enemmän blogeista, jossa on jotain muutakin sisältöä kun hienostelua. Aitoa mielipidettä, vinkkiä elämänhallintaan, liikuntaan, ruokaan tai mihin milloinkin. Ymmärrän kyllä, että varmasti nykypäivänä se oman mielipiteen tuominen julki esim juuri blogissa on todella haastavaa, koska paskamyrsky on aina valmiina iskemään kommenttiboxiin.

Tämä on mielestäni meidän kommentoijien tyhmyyttä…. Kommentoin kannustavasti ja positiivisesti aina. Paskakommenttien kirjoittajilla on selkeästi suurempia ongelmia itsensä kanssa ja mielestäni heidän kannattaisi ratkaista ongelmansa jossain aivan muualla.

Blogisi on mielestäni yksi harvoja, joissa asioista kirjoitetaan rehellisesti. Olen kahden 2v ja 5v töissä käyvä äiti, jonka mies reissuhommissa. Vaikka kasvatankin lapsiani aika erilaisessa ympäristössä maalla ja ihmisinä olemme varmasti aika erilaisia, erilainen perhetausta, koulutus, työ ym. Ovat meilläkin olleet ongelmia. Mielestäni osaat myös perustella näkemyksesi ja mielipiteesi ja perusteluita on mielenkiintoista lukea.

Näinkin voi tosiaan asiaa katsoa ja että totuuden siemen tässäkin. Olen lukenut blogiasi kauan ja alkuun minua häiritsi ihan hirveästi se, että teksteissäsi on kirjoitusvirheitä eikä se ole välttämättä juuri sitä viimeistellyintä tekstillisesti. Enää ei häiritse, vaan se kuuluu tyyliiisi eikä siihen oikeastaan enää kiinnitä lainkaan huomiota. Tykkään tyylistäsi, postausaiheet ovat ajankohtaisia ja niitä on höystetty huumorilla. Kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti. Harvoin luen blogeja säännöllisesti..

Luen kyllä muitakin, jos joku kiinnostava sattuu silmään jossain. Tykkään kuvista, mutta enemmän mielenkiinnon herättää tekstit, joissa on itselle mielenkiintoinen aihe. Musta moni blogi vaikuttaa ehkä hieman teennäiseltä hyvän mielen blogilta. Itselläni ei ole mitään tiettyjä lemppareita mutta tykkään omasta elämästä kertovista -ei niin päälle päin silotelluista blogeista. Tykkään kosmetiikasta ja hyvinvoinnista, mutta tuntuu että niitä tulee vastaan liikaa nimenomaan ylihienoina versioina joten mieluiten luen tosielämään perustuvia omia kokemuksia, lähinnä miehistä, parisuhteista ja sinkkuudesta.

Fitfashionilta tietty sun blogi kaikessa rehellisyydessään on mukavaa luettavaa. Fit you too Katri on vähän saman tyyppinen, avoin ja suora, mutta viihdyttävä. Piia Pajunen taas superpositiivinen ja huumorintajuinen. Maaret Kallion lujasti lempeä. Tykkään lukea laidasta laitaan Hyvinvointi aiheisia blogeja. Tottapuhuen luen tosi harvoja blogeja, koska monissa puhutaan asioista kaunistellen, eikä puhuta asioista suoraan.

En myöskään voi ymmärtää kuinka ihmiset jaksavat kommentoida blogipostauksiin niin kovin ilkeästi, koska kaikilla meillä on oikeus omiin mielipiteisiimme, kirjoitimme siitä blogiin tai ei. Mutta sun blogia arvostan mielettömästi, avaat sun elämää ja mielipiteitä kaunistelematta, peukut siitä! Itse en jaksa lukea juttuja negatiivisista asioista joita jotkut suoltavat koko ajan.

Lisäksi pakolla väännetyt yhteistyöpostaukset ovat liiallisissa määrin uuvuttavia. Olen tykästynyt sinun blogiin ajansaatossa enemmän ja enemmän, koska nimenomaan uskallat kertoa että miten esim ajatusmaailmasi on muuttunut matkan varrella bikinipimatsusta ison lapsiperheen pyörittäjäksi.

Otat kantaa asioihin ja vaikka en ihan aina ole samaa mieltä, niin rehellisille mielipiteille aina pisteet. On myös mahtava instagramissa seurata kuinka näytät sitä perhearkea sellaisena kuin se on, ilman siloitteluja. Itse ainakin tykkään lukea tämänkaltsisia blogeja, koska niihin voi samaistua.

Mikään ei ole täydellistä ja elämän pienistä asioista voi löytää luksusta. Pidän kantaaottavista blogeista, jossa asiat sanotaan suoraan niiden oikeilla nimillä ja jossa näkyy ihan sitä ihka oikeaa ja aitoa arkea pelkän kiiltokuvan sijasta.

Vaikka en ole läheskään samaisessa elämän tilanteessa kuin sinä opiskelen, ei lapsia yms niin pakko sanoa, että blogisi on noussut suosikikseni. Olet niin aito ja mahtavaa, että uskallat olla oma itsesi. Blogeissa pidän erityisesti matkustamiskokemuksista ja mielipidepostauksista. Mielipiteesi ovat minulle hyvin samaistuttavia, joten sanompa vaan, että keep going!

Jatka samaan malliin blogin kirjoittelua! Jatkan mielelläni blogin lukemista ja igssä seuraan myös tiiviisti. Kyllä tää sun blogi on vaan ehdottomasti paras. Musta on ihana seurata sun perhe-elämää ja seurata sun yritystoimintaa. Oot inspiroiva ja sulla on asenne kohdallaan sekä ennen kaikkea arvot ja sulla on aivot siellä missä niiden kuuluukin olla. Sun blogi taitaa olla ihan suosikki just sen takia ku et silottele elämää. Tulevana äitinä on saanu realistisemman kuvan siitä mitä lapsiarki voi olla jos ei esim saa nukuttua.

En paljoa blogeja lueskele koska harvalla on mielenkiintoista sisältöä niissä,siis minusta mielenkiintoista: Tänne fitfashionille aina kuitenkin tulen säännöllisesti kattelee, että mitä SINÄ kirjoittelet,hyviä juttuja ja sopivasti uppoaa omaan huumoriin nää sun jutut: D btw nyt on hyvän värinen tukka,sopii sulle: Sun blogi on ehdoton ykkönen. Mielenkiintoinen sisältö, hyvät kuvat ja ennen kaikkea samaistuttava sisältö. Ei mitään liibalaabapaskaa, vaan ihan just sitä itteensä niin hyviä kuin huonoja hetkiä elämästä.

Koska sitähän tää elämä on! Joskus hyvää, joskus huonoo. Piia Pajunen on hauska ja rempseä, mutta ite kun ei oo niin kiinnostunut niistä fit jutuista, niin monta postausta jää lukematta. Miia Metso on mun ehdoton lemppari sun jälkeen.

Kanssa rehellistä tekstiä, aitoja kuvia vaikka heillä onkin ihan taivaallisen kaunis koti ja Miia on huippu sisustamaan ja oikeasti hyviä pohdintoja ja mielipiteitä! Kannattaa tsekata, jos et oo tutustunut!

Samoilla linjoilla muiden kanssa, rehellisyys ja aitous on se mikä puree muhun. Oon seurannut ennen myös muutamia suosittuja muotibloggaajia, mutta oon jotenkin väsynyt siihen kiiltokuvamaailmaan. Ymmärrän että on kiva julkaista hienoja kuvia, mutta eihän niiden ihmisten elämä oikeasti ole pelkkää lattea kirsikkapuun alla.

Tykkään sun rohkeudesta ja tavasta kirjoittaa mielipiteitä jakavistakin asioista. Sun blogi on yksi mun suosikeista, rehellistä tekstiä ja kuvausta lapsiperheen arjesta hyvine ja huonoine hetkineen ilman glitteriä ja filttereitä.

Oma elämäntilanne on pitkälti samanlainen kuin sulla, joten siinäkin mielessä samaistumispintaa löytyy paljon. Yleisesti ottaen perheblogit lukulistalla. En ole koskaan ollut erityisen ahkera blogien lukija, mutta sisustusaiheisia blogeja esim. Sisustus ja sepustus kurkin aina välillä — sellaisia rentoja, kodikkaanoloisia.

Liian stailatut ja lukijoita varten asetellut kuvat kyllä tunnistaa heti; ei kiitos. Sen jälkeen olenkin seurannut blogiasi säännöllisesti ja tykkään kovasti. Sulla on hyvä ote ja tyyli, avoimen rehellinen huumorilla höystettynä. Kaikkia ei tosiaan voi miellyttää ja ihmisten olis hyvä käyttää tätä vanhaa fiksua sanontaa eli jos ei oo mitään hyvää sanottavaa,niin ole hiljaa.

Nimimerkkien takaa on hyvä huudella. Mut jatka samaa rataa, blogis on viihdyttävä ja suora eikä liian siloteltu!

Nykyään ei tule seurattua muita blogeja kuin sinun! Todella hyvä kirjoitus Umppu! Seuraan blogiasi ja Heartbeats by Petra Korpi ja Allidaalia. Useita muita ihan satunnaisesti.

Mulle tärkeitä kriteereitä blogin mielenkiintoisuudessa on rehelliset omat mielipiteet, perustellut mielipiteet, normaali elämä sen nurjinekin puolineen ja humoristinen tai sarkastinen ote elämään.

Kaikki sellainen jää lukematta mikä on päälle liimattua: Näitä riittää, ollan niin hemmetin ylevää ja ylenkatsotaan ihmisiä, vaikka oma elämä on sössitty useampaan kertaan naurettavuuksiin saakka.

Toinen ihmetyksen aihe ovat nämä olen tehnyt kuntovalmennuksen, ostakaa ostakaa- hommat. Miten ihmeessä näistä ihmisistä tuli asiantuntijoita ja ammattilaisia sillä sekunnilla, kun innostuin jostakin lajista.

Pysytään totuudessa, ollaan rehellisesti jotain mieltä eikä leikitä omaa norsunluutorni-leikkiä, niin hyvin menee. Tykkään lukea aitoja ja rehellisiä blogeja jossa rohkeesti ilmaistaan omia mielipiteitä. Sinun blogin olen vasta löytänyt. Pitkään olen seurannut Monnan blogia.

Muita on tullut ja mennyt. Liian kiiltokuvamaisia blogeja en tykkää seurata, koska mielestäni ne ei kerro koko totuutta. Kaikilla on huonoja päiviä eikä kaikki aina onnistu, aina ei jaksa laittautua, aina ei jaksa tehdä kaunista aamupalaa….

Realistiset blogit on jees. Jatka samaan malliin niin varmasti pysyn seuraajana. Seurasin ennen monia eri blogeja, eri sivustoilla mutta nyt viimeisen vuode aikana niistä on karsiutunut pois todella moni.. Ehkä juuri sen hypetyksen takia: Arvostan teidän molempien jalat maassa olemusta ja sitä että sanotte suoraan mitä ajattelette; toisia ihmisiä luokkaamatta.. Vaikka monihan silti osaa sen aiheetta loukkaantumisen ja herneiden vetämisen. Harvoin tulee vastaan tällaisia blogeja joissa melkeen joka sana kulkee käsi kädessä omien mielipiteiden kanssa.

Monesti itekin ihmettelee ig: Miksi pitää näyttää arki seuraajilleen niin täydellisestä mutta epätodellisesta arjesta?! Mutta asiaan, muutamia sisustusblogeja luen ja tätä sinun blogia. Muuta ei tule luettuakaan kun kaksi alle 3-v vievät aika ison ajan päivästäni. Mutta ihanaa on ollut lukea sinun blogia! Entisenä kampaajana myös muoti- ja kauneusjutut kiinnostavat, varsinkin hiuksiin liittyvät. Monimuotoisuus on positiivista, blogimaailmassakin mun mielestä!

Kivaa, että on valinnanvaraa. Välillä lukee niitä hyvän mielen juttuja, ja välillä taas niitä enemmän kantaa ottavia juttuja. Toisaalta aivan karseaa, etteivät ihmiset osaa netissä olla ihmisiksi, vaan heittävät tommosia aivan kauheita kommentteja, mitä tuohon loppuun listasit.

Toki esillä oleminen aina houkuttelee paikalle niitä haaskalintuja, ketkä etsii vikoja ja tilaisuuksia hyökätä kimppuun. Nykyään ihan liikaa on kiiltokuvablogeja jossa kaikki on vaan kaunista ja ihanaa.

Tarvittaisiin lisää rohkeita bloggaajia jotka uskaltaa kirjoittaa mielipiteitään ja herättää keskustelua joskus vähän ronskimmeillakin teksteillä. Itse eniten tykkään seurata juurikin niitä blogeja jotka herättää ajatuksia. Semmosia blogeja jotka pistää miettimään omia arvoja, ajatusmalleja,ennakkoluuloja jne. Ei mun aina tarvi olla samaa mieltä jonkun seuraamani bloggaajan kanssa, mut pääasia, että tekstit pistää ajatukset juoksemaan!

Jatka siis samaan malliin! Muuten luen vammaisista lapsista käsitteleviä blogeja. Hyvinvähän sisustusblogeja vaikka tykkäänkin sisustaa maltilla! Tykkään toisaalta blogeista, joissa on kauniita kuvia joihin on panostettu enimmäkseen sisustusblogit , se on jonkinlaista pakoa arjesta ja esteettisen silmän hivelyä.

Toisaalta taas tykkään lukea tekstejä tavallisesta lapsiperhe arjesta, voi samaistua ja huomata että muut painivat samojen asioiden parissa. Sulla on hyvä, rehellinen tyyli, jatka samaan malliin! Sellaista blogia on mukava lukea, johon pystyy itse jollain tapaa samaistumaan.

Että hei, muut käy läpi näitä samoja juttuja eikä muidenkaan elämä aina niin ruusuista ole. Aitous ja monipuolisuus on se, mikä kiehtoo, ja se, että välitetään aidosti muista. Seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti blogeja, pääosin instan kautta saatan käydä tsekkaamassa mielenkiintoisen postauksen seuraamilyani bloggareilta.

En itseasiassa lue muita blogeja kuin tätä sun blogia! Parasta on rehelliset ja kantaaottavat kirjoitukset. Mä en juurikaan mitään blogeja lue. Nyt ihan hiljattain alkanut seuraamaan tätä sun blogias. Tykkään Just tästä, koska kirjoitat suoraan ja rehellisesti asioista. Tykkään lukea juuri näitä reaali elämän juttuja, nimeltä en muista kaikkia mutta esimerkiksi nämä sinun kirjoitukset ovat hyviä, vähän kuin keskustelisi toisen aikuisen kanssa elämän tosiasioista.

Olet myös oma itsesi ja se on harvinaista nykymaailman somessa. Pidän myös sisustusblogeista mutta niissäkin niistä realistisista toteututus kelpoisista. Kiitos että jaksat kirjoittaa, olen saanut monet naurut niistä hyvällä tavalla ja aion lukea jatkossakin. Usko tai älä , en seuraa muiden blogeja kuin sinun. Kolmistaan blogia seurasin , mutta se on mennyt jotenkin pinnalliseksi.

Sinulla on niin rehellistä puhetta ja uskallat sanoa asiat miten näet ja koet- arvostan!! Olisinpa itsekkin nuorena uskaltanut olla oma itseni mielipiteissä.

Vastaisku ankeudelle -blogi on ihan paras! Todellinen hyvän mielen blogi ja aiheet kolahtaa itselle tällä hetkellä täysin. Jenny kirjottaa tosi hyvin ja mikä parasta niin vastaa jokaisen kommenttiin ja on kiinnostunut lukijoistaan toisin kun suurin osa bloggaajista. Itse tykkään lukea lapsiperheiden elämästä, muodista, urheilusta jne. Seuraan erilaisia blogeja ja enemmän instagramissa kuvia ja tarinoita.

Olen vihdoin itse ymmärtänyt etten pidä enää kuvista joissa kaikki on niin täydellistä, kaikki on tiptop ja kaikki on merkkiä. Kaikki on niin valkoista, lastenlelutkin, jos niitä edes näkyy.. Totuuden mukaiset joihin voi itse samaistua on kiva lukea ja seurailla. Sun blogi on ainut mitä oon jaksanut lukea, just sen takia kun on monipuolinen ja kiinnostava, eikä vedetä överiksi just niin ku sanoit että jokainen kuva ja sana on nii mietitty.

Rehelliset ja aidot blogit kiinnostaa,sinun on paras lukemani! Kiiltokuvablogit ei kiinnosta, täytyy saada jotain samaistuttavaa perhearjen keskelle. Mä tykkään eniten niistä blogeista joissa bloggaaja uskaltaa olla oma itsensä ja tuoda omat mielipiteensä esiin.

Inhoan sitä haukkumista, eri mieltä voi olla ilman henkilökohtaisuuksiin menemistä. En ole ennen blogeja juurikaan lukenut. Instassa tuli vastaan sinun kuvasi n. Katselin että ihanaa kun jollain toisellakin oli niin iso vauvamasu kuin itsellä. En osannut oikein koskaan nauttia vauvamasusta tai vartalostani synnytyksen jälkeen.

Todella voin sanoa että olen kokenut helpotusta blogisi kautta monta kertaa! Myös matkoistanne kertovat jutut ja videopätkät on ollut tosi kiinnostavia! Mitkä jutut toimii lasten kanssa matkustaessa ja minkälaista hintaa hotelleissa ym. Kyllä se on tää sun blogi ja Piia Pajusen myös. En todellakaan aina oo sun kanssa samaa mieltä, eikä tarviikaan! Mut ei silti tulis mieleenkään heittää tota kuraa tänne kommenttiboksiin, jota jotkut tänne suoltaa.

Tsemppiä ja kiitos hyvästä, suorasta blogistasi! Tykkään tällasista blogeista joissa elämää ei tehdä kiiltokuvaksi ja asioista puhutaan niinkuin ne on. Jokaisella on omat mielipiteet ja ne on oikeus jakaa, joku olkoon eri mieltä jos on. Aitous ja rehellisyys on sellasta jolla erottuu, ei koita esittää täydellistä elämää vaan puhuu niistä vaikestakin asioista ja miten joskus kaikki menee päin peetä. Tämä on ainut blogi mitä tulee seurattua enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Moi Umppu ja kiitos blogikirjoituksestasi! Seuraan monia hyvin erilaisia blogela. On liikuntaan, kauneuteen, kotiin, matkustamiseen, kädentaitoihin ja lifestyle keskittyviä blogeja. Kaikista parhaimpia blogitekstejä ovat ne joissa aidosti huomaa, että kirjoittaja seisoo omien mielipiteidensä takana ja yleensäkin kirjoitus tulee suoraan sydämestä.

Siksi juuri sinun blogiasia on mielenkiintoista seurata, koska sinä olet selvästi rehellinen. Kaikista asioista en ole aina aivan samaa mieltä kanssasi, mutta mitä väliä sillä on, koska se on sinun mielipiteesi. Fitfashionilta tulee seurattua sinun blogin lisäksi Monnan ja Hillan blogeja. Sinun blogi on ollut ykkösblogi pitkään, päivität usein ja tykkään lukea tekstejäsi. Matkustusblogit on itselle mieleisimpiä.

Niistä parhaimpia ovat sellaiset, jotka paljastavat paikallisten suosiossa olevia ravintoloita, paikkoja yms. Ennen seurasin aktiivisesti Annan Too big to be mee blogia, sen hiljennyttyä olen lueskellut Monnan ja sinun blogia. Vaikka itselläni lapset ovatkin jo teini-ikäisiä niin tykkään myös yötä kesään ja Sairaan kaunis maailma blogeja lukea, niin ja blogin nimen unohdettua positiivisesta Karitan blogista Lukan synnyttyä.

Ehdottomasti rehellisyys ja aitous on asioita jotka vetoavat minuun. Parhaat blogit on tehty harrastusmielessä, ei ammattina. Niissä kirjoitetaan aiheista, jotka on sillä hetkellä kirjoittajan mielessä, liikaa suunnittelematta.

: Suomih keskustelu perse kiinnostaa

AITO ORGASMI LATIN Asian nuru massage saana parviainen porno
Suomi porno hd bb johanna silikonit 631
Suomih keskustelu perse kiinnostaa Ilmaista netti pornoa seuralainen fi

Mäki haluun et joku panee mun varvasta: Mis asut voin tulla tunkee sun perseesee. Minua kiinnostavat ainoastaan alle 13v tytöt: Vastaa alkuperäiseen viestiin Perse kiinnostaa; Jos perse ja tissit kiinnostaa niin tuu kikkaamaan ; Robajabablo.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Että ei se biologia kaikkea selitä No,onhan poikien kiinteät pienet persukset paremman näköset kun löllyvät naisten p.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miksi tyttöjä perse kiinnostaa?? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Nyt tulee ehkä saakelin typerä kysymys mutta näkeekö edestäpäin et onk muidul muka mahdollisesti hyvä perse vai ei vai onk se vaa et kääntyy vaa aina ja toivoo et oli kääntymisen arvone: DDD Siis meinaan tässä sitä tilannetta että mies kävelee tytteliä vastaan ja sit kääntyy kattoo.

Herranjumala onko kaikki ihan hyvin? O Luepa itse tekstisi No kyllä minäkin näin naisena tykkään kattella hyviä miespyllyjä, joten ei tää nyt iha miehiä vaan koske: Koska se on yksi asia joka saa veren pakkautumaan päästä toiseen päähän.

Kai ne haluavat ikuistaa sen tärykalvolleen Unipeitto: No jaa jotenki siihe on jo tottunu et miehet kattoo perseitä ja thats it: DDD Siis meinaan tässä sitä tilannetta että mies kävelee tytteliä vastaan ja sit kääntyy kattoo Mun järjellä ajateltuna miehet kääntyy kattomaan berberiä sitte, jos kyseinen vastaantuleva nainen on ollut muuten hyvännäkönen. Ehkä mies olettaa, että naisen takalisto on myös hyvä.

Miks lähin ees analysoimaan tällasta.. Naisena kin mua viehättää perseet molempien sukupuolien. Kyllä hyvä hanuri on vaan kaunista katseltavaa. Eli ymmärrän kyllä miksi ne miehiä kiinnostaa. Kai se on sellaista vaistonvaraista uteliaisuutta.

En mäkään aina ymmärrä:

Puhumattakaan siitä kaakaosta vieressä, jossa on kermavaahtolöräys päällä. Kaikki sellainen jää lukematta mikä on päälle liimattua: Sinulla on niin rehellistä puhetta ja uskallat sanoa asiat miten näet ja koet- arvostan!! Aivan kuin muuallakin maailmassa. Seuraan säännöllisesti Monnan ja sun blogeja, ja välillä muutamaa sisustusbogia. Ajattelen vain mielessäni että olipas hyvä peppu.

0 thoughts on “Suomih keskustelu perse kiinnostaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *