And miltä anaaliseksi tuntuu

and miltä anaaliseksi tuntuu

Vaikea miehenä kuvitella, millainen tunne se on. Eikö kukaan osaa kuvailla? Orpoa on miehenä rakastella, kun ei ole aavistustakaan, miltä naisesta tuntuu. Penishän kuitenkin uppoaa naisen sisään viisitoista senttiä. Joltain sen on tunnuttava.

Sanoisin, että kun on oikein märkä, se ei tunnu juuri miltään, ellei hankauskulma ja rytmi ole millilleen oikea ja klitoris saa stimulointia samalla. Sitten kun jyystöä on kestänyt minuuttia alkaa jo tuntumaan pahalta, kuin iho hankautuisi rikki, eikä mitään nautintoa ole. Jos mela on oikein iso ja olen oikein märkä ja kunnolla kiihoittunut ja esileikit on oikalla tavalla suoritettu lähelle orgasmia, se tuntuu hyvältä ja laukeankin nopesti, mutta vain edellisin edellytyksin.

Tietysti silloinkin vain, jos tunnelta on oikea ja olen rentoutunut. Vaikka oisin kuinka kostee tahansa, niin oikeassa kulmassa tuntuu taivaalliselta. Varsinkin jos miehellä on sopivan kokoinen tykkään isommista.

Joskus jos on oikein kiimassa, sisääntulo tuntuu kurkussa asti. Jotenkin kai koko kropassa tuntuu silloin äärettömän hyvälle. Muuttuuko tuntemus yhdynnän erivaiheissa?

Mieshän tuntee emättimen erilaiselta yhdynnän edetessä. Ensimmäinen työntö tuntee sen kostean ja hieman raollaan olevan emättimensuun laajentumisen. Onko tuo laajentumistunne kuinka tärkeä naiselle? Liukuvat liikkeet saavat aikaan emättimeen puristavan otteen. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot.

Näytti kuin se olisi poltellut piippua. Mahorkan haju tunkeutui heinikkoon kuin Australian tulihelvetin katku. Älä puhalla savua suuhuni. Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet.

Ja kun edessämme on Halong Bay, herätän. Tarinassa on aivan toinen juoni. Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Miltä seksi naisen kanssa tuntuu?

Miltä seksi naisen kanssa tuntuu? Kertokaa miltä se oikeasti tuntuu silloin kun harrastaa seksiä naisen kanssa, noin miehen näkökulmasta siis. Onko seksi parempaa sellaisen kanssa jota rakastaa hirveästi vai onko sama vaikka siinä olisi vähän rupsahtanut huora? Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä.

Lapioimista Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Voi kuule, riippuu ihan naisesta ja päivästä ja sen hetkisestä fiiliksestä, että miltä se seksi tuntuu. Yleensä seksi voittaa runkkaamisen , ja pornosta ei tule kuin panetus ja paha mieli.

Rakkaudella taas ei asian kanssa ole valtavasti tekemistä, intohimo se on joka fiilistä kohottaa. Toisaalta sitten taas yhdistelmä "rakastava kumppani ja hyvä seksi" voittaa käden - 0. Hyvältähän se tuntuu ja parhaalta sellaisen kanssa johon on muutenkin tunnesiteitä. Ulkonäöllä on aina väliä koska jos jokin juttu naisessa häiritsee heijastuu se myös seksiin, ei voi oikein täysin rinnoin keskittyä nauttimaan jos takaraivossa tykyttää ajatus siitä että toinen on lihonut tms. Niin tai takaraivossa tykyttää ajatus, että naisen päällä on ähkinyt vaikka mitä paskasakkia.

Jos se ajatus juolahtaa mieleen pitää kääntää se voimavaraksi, kaksinverroin ähkimällä ähkiä ja rynkyttämällä rynkyttää niin nainen vaan tykkää. Horoskooppimerkki kertoo Naiset paljastavat: Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Nainen lähetti vahingossa arkaluontoisen kihlajaiskuvan perheelleen - "Onnea, se on valtava" Anna Eriksson teki Kelokuvan, esiintyy monessa kohtauksessa alasti - "Elokuva vaati alastomuuden" Mitä naiset todella ajattelevat masturboidessaan?

Kysely selvitti Älä ikinä käytä revittyjä farkkuja hellepäivänä - varoittavat kuvat leviävät netissä Evelina julkaisi kuvan itsestään uima-altaassa, fanit hehkuttavat: Hemmottele kumppaniasi arjen kiireiden keskellä - ota helpot ideat talteen! Kim Kardashian julkaisi suloisen yhteiskuvan 4-vuotiaan tyttärensä kanssa: Jukka Poika julkaisi lempeän tsemppibiisin: Hanki kaunis ja tasainen rusketus itseruskettavan avulla — parhaimmat niksit koottiin yhteen.

Piirre, joka sai minut välittömästi ihastumaan kumppaniin. Laihdutusmokat, joihin olet saattanut sortua huomaamattasi - katso listaus. Sini Ariellin sadan päivän somelakko päättyi, juhlisti saavutustaan Instagramissa: Nykyihmisiä vaivaa omituinen pelko.

and miltä anaaliseksi tuntuu

And miltä anaaliseksi tuntuu -

Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Älä puhalla savua suuhuni. Tästä voi päätellä, että vähintään 75 prosentilla suomalaisista peppuseksi ei kuulu vakio-ohjelmistoon. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Hanna Pakarinen synnytti esikoisensa: Oikeastaan itse akti ei tunnu edes niin hyvältä kuin voisi olettaa. Seksiä voi yrittää parantaa keskustelemalla säännöllisesti kumppanin kanssa siitä, mitä kumpikin tahtoo.

0 thoughts on “And miltä anaaliseksi tuntuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *