Kiimainen rouva in

kiimainen rouva in

Vaaleita naisiahan täällä Suomessa on vain yksi ainoa, joten kyllä kaikki nyt tietävät, kenestä on kyse, ja tietävät myös tämän maksumiehen ja hänen vaatimattoman vaimonsa, vai kuinka, HEH, HEH. Olitko muuten vakoilemassa vaaleaa naista ja tätä miestä miehen ikkunan takana, tai kurkitko postiluukusta, jos asuu kerrostalossa? Miten muuten voisit tietää, että mies oli vaan maksumies? Mitä hän maksoi, jos vaalea omalla kustannuksellaan kylään meni, sen alkoholinko, jonka yhdessä joivat?

Kovin säälit ja huomaamattasi kehut vaimon vaatimattomuutta, mitä sillä sitten tarkoitatkin. Taidat itse katsella vaimoa sillä silmällä! No jos totta puhutaan, niin luulen että nimim. Mutta taitaa olla myös vainoharhainen,- tuo maksumiesjuttu siis. Jos kerran mies juo liikaa, niin kyllä silloin yleensä rahaakin kuluu.

Tarina on tarkoitettu varmaan pelotteeksi aviomehille, että kynittäväksi joudutte,jos Mulla on kuule itellä vaalea vaimo, niinko itekkin. Kyllä sitä miettii vähäsen ihmisten tulevaisuutta, jos neljän lapsen isällä on otsaa trillutella. Tälle vaimolle jää kuule vielä kolme alaikäistä tenavaa koulut elanto. Vedä siittä johtopäätös, mitä tekisit? Tää vamppi on plondattu kolmekymppinen, mielestäni vuotias mies on jo vanhakin. Tässä maailmassa ei varmaan sen tukanvärin ole väliä nykyään.

Onko sulla mahkuja joutua kynittäväksi? No pohtimattakin selvää, rahat käytetään perheen hyväksi. Entä jos oma eukko ajattelee myös, että tilaisuuden tullen antaa toiselle miehelle?

Jumala ei salli itseään pilkattavan. Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Moni meistä näkee päiväunia mut ei noin rupsahtaneesta eikä kerro niitä totena millään palstalla kaikenlisäksi. Päiväunet tekee kaiken muun lisäksi hyvää. Kuinkahan kauan naapurin vamppi jaksaa katsella sinua sitten kun akkasi on pakannut kamppeensa ja vienyt muksut mennessään,silloin sinä makselet elareita eikä raha ole omassa pussissasi.

Ilmoita meille sitten huoraamisesi hinta maksettujen elatusmaksujen muodossa könttäsummana siihen saakka kun lapsesi ovat täysi ikäisiä. Vai siellä on kimainen rouva joka odottaa kiihkeitä viestejä.. Olen myös alati kiimainen,asun hki ja myös varattu! Voisin vierailla aamuisin ja päivisin: Esillä 15 viestiä, 1 - 15 kaikkiaan Voi se olisi ihanaa…. Pimppini on jo valmiiksi sykkivän kostea.

Kyllä maistuisi nuolea kosteaa pimppi… Miten valmis se on? Keski-ikäinen nymfomaani ja hänen onnekas naapuri. Kuuma MILF haluaa naapurin penistä. Kendall Karson haluaa naapurin penistä. Tuhma vaimo Natalia Starr ja hänen naapuri. Blondi, hullu kotiäiti ja hänen naapuri. Isotissinen Maya ja hänen nuorempi naapuri. Kuuma kotiäiti ja hänen isokullinen naapuri.

Onnekas naapuri panee kahta naista sohvalla. Äiti, hänen tytärpuoli ja niiden naapuri. Isotissinen vaimo ja hänen naapuri. Minun naapuri on vuotias nymfomaani. Taitava, MILF vaimo ja hänen naapuri.

kiimainen rouva in

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Mies joka tarttui koukkuun ei ymmmrtänyt että totuudessa pysyttäessä, hän on vain maksumies. Alkoholia tämä mies käyttää myös runsaasti, yläpää ei toisinsanoen toimi.

Hänellä on nyt edessä suuret rahalliset menot, jää puille paljaille. Ovela nainen iskee seuraavan. Tuttavani vaimo on vaatimaton. Tämä vaalea nainen ei ole naapuri. Yläkerran alkoholisoitunutta puliämmää, joka hoilaa karaokea joka ilta lähikuppilassa? Taisit käydä jo koeajamassa kun se siellä niin onnelisena röhjötti. Hyi hitto kaikki sullekkin kelpaa, no ihmekkös tuo kun sinut tuntee. En koekäyttäisi moisia ilman kumia tai edes kumillakaan: Ei kun annat mennä vaan paljaana ja kuivana kakkoseen ja jos vaimoke rupeaa jotain urputtamaan niin sanot että seuraaviin sessioihin sitten mukaan tai akka vaihtoon on se kumma kun iso mies on noin tossun alla ettei voi vierasta römpsää testata.

Ja vieläpä kyläili tuttavasi luona. Onneksi varoitit kaikkia ja samalla pelastat ruskea-, musta- ja punatukkaisten naisten maineen. Vaaleita naisiahan täällä Suomessa on vain yksi ainoa, joten kyllä kaikki nyt tietävät, kenestä on kyse, ja tietävät myös tämän maksumiehen ja hänen vaatimattoman vaimonsa, vai kuinka, HEH, HEH.

Olitko muuten vakoilemassa vaaleaa naista ja tätä miestä miehen ikkunan takana, tai kurkitko postiluukusta, jos asuu kerrostalossa? Miten muuten voisit tietää, että mies oli vaan maksumies? Mitä hän maksoi, jos vaalea omalla kustannuksellaan kylään meni, sen alkoholinko, jonka yhdessä joivat? Kovin säälit ja huomaamattasi kehut vaimon vaatimattomuutta, mitä sillä sitten tarkoitatkin. Taidat itse katsella vaimoa sillä silmällä! No jos totta puhutaan, niin luulen että nimim. Mutta taitaa olla myös vainoharhainen,- tuo maksumiesjuttu siis.

Jos kerran mies juo liikaa, niin kyllä silloin yleensä rahaakin kuluu. Tarina on tarkoitettu varmaan pelotteeksi aviomehille, että kynittäväksi joudutte,jos Mulla on kuule itellä vaalea vaimo, niinko itekkin. Kyllä sitä miettii vähäsen ihmisten tulevaisuutta, jos neljän lapsen isällä on otsaa trillutella. Vieläkö kiinnostaa nuorempi mies, tässä olis innokas viestittelemään….

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen. Uutiset Juuri nyt Mesta. Karjalainen toukokuu 28, Salon Seudun Sanomat toukokuu 28, Suositut Iltalehti toukokuu 28, SuomiKiekko toukokuu 28,

0 thoughts on “Kiimainen rouva in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *