Naisten fantasiat haluan pillua

naisten fantasiat haluan pillua

Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Naiselta poistettiin kysta, joka oli täynnä hiuksia ja hampaita — "kuin olisi puhdistanut viemärin". Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä — "luulin olevani haluttava ja seksikäs". Tämän vuoksi suihkugeeliä ei koskaan tulisi käyttää ihokarvojen ajeluun. Tältä seksi miehen kanssa tuntuu.

Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä viikonloppua.

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi.

Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja. Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta. Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa.

QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Nelikymppinen tietää seksistä jo vaikka mitä. Mainos   uutinen jatkuu alla. Mikä näistä ovista kuvastaa elämäntilannettasi? Sifonkihuivit, Dingo, Hittibuumi — selvitimme, mitä nuoruusmuistoillesi nykyään kuuluu. Lue lisää aiheesta Seksi.

Lue lisää aiheesta Naiseus. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Tämä harjoitus voi auttaa — vie vain pari minuuttia aikaasi "Maadoitusharjoitus" vie vain muutaman minuutin aikaasi. Kuolleen vaginan syndroomalla viitatataan alapään tunnottomuuteen.

Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Saatat kärsiä hyposeksuaalisuudesta Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Supermutsi vastaa Mitä tehdä, jos mies ei osallistu kotitöihin?

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Kysy naisilta Pettäminen Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Kysy naisilta Kommunikointi Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"? Kysy naisilta Parisuhde Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin. Nyt voisit nousta ja omasta puolestasi kiittää. Monica on jälleen istuutunut. Mietin pari sekuntia, miten minun pitäisi kiittää, mutta tyydyn vain niiaamaan syvään: Hänellä on vielä vitsa ja hän taivuttaa sitä käsissään kevyesti.

Menisitkö nyt tuohon nurkkaan pianon viereen? Seisot siellä noin vartin. Tulen sitten sanomaan, kun se on kulunut. Tai jos tuntuu vaikealta seistä, niin voit olla polvillasi. Ihan miten itsestäsi tuntuu. Päätin jo Monican puhuessa polvistua jossakin vaiheessa, koska se on ollut osa omia fantasioitani.

Kuulen Monican poistuvan huoneesta. Kokeilen kädelläni varovasti peppuani. Se aristaa vähän, mutta vain ihan vähän. Musiikki soi yhä hiljaa. En huomannut sitä, kun sain vitsaa. Vilkaisen nopeasti pianon päällä olevaa kelloa. En ole vielä ehtinyt seistä montaakaan minuuttia. Korjaan vähän sukkahousujen vyötäröä ja puseron helmaa ja laskeudun polvilleni. Tunnen olevani hyvin kiihottunut ja mieleni tekisi koskea itseäni. Tyydyn vain korjaamaan sukkisten saumaa, mutta jo se värähdyttää sisintäni.

Kohennan vielä puseroani ja samalla annan käsien kulkea rintojeni yli. Kuulen taas Monican askeleet. Hän jää kai ovelle seisomaan vähäksi aikaa. Kuulen hänen henkäisevän syvään ja ehkä korjaavan hiukan asuaan. Ehkä hän katselee minua. Yritän olla mahdollisimman katuvaisen näköinen. Ryhdikkäästi polvistuneena, mutta pää painuksissa. Hän kävelee hitaasti aivan taakseni ja laskee kätensä olkapäilleni.

Hän ei sano mitään, vaan hieroo aivan kevyesti hartioitani. Välillä toinen käsi silittää niskaa ja toinen paljasta olkapäätäni. Hengitykseni kiihtyy ja sydän pamppailee, kun Monica liu'uttaa sormiaan hitaasti pitkin rintsikanolkainta ja toinen käsi hyväilee niskaa. Vastatessani kohotan pääni hieman taaksepäin ja nojaan kevyesti Monican reiteen. Vaikka se sitten välillä vähän sattuukin. Ne loput 15 lyöntiä? Olen melkein pettynyt, mutta samalla ikään kuin havahdun hereille. Ole hyvä ja nouse, kultaseni.

Monica seisoo edessäni, hymyilee ja etsii katsettani. Se varmasti näyttää väkinäiseltä. Olen niin sekaisin omien tunteideni kanssa. Hän ehkä luulee, että olen peloissani tai hämmentynyt. Ja jospa sitten taas kävisit siihen tuolin taakse, kuten äskenkin. Ota vielä ihan vähän leveämpi haara-asento, jos pystyt.

Nyt on oikein hyvä. Ehkä sekin vain vahingossa. Olisin toivonut tuntevani Monican lämpimät kädet taas vyötärölläni hetken aikaa, mutta nyt hän astuu heti taaksepäin ja kysyy, olenko valmis. Kun vastaan olevani, saan ensimmäisen lyönnin.

Se osuu kevyenä pakaroille. Kahdenkymmenenkuuden kohdalla silmäni kostuvat. Saan silti pidettyä ääneni tasaisena ja hiljaisena. Se vaatii jo vähän tahdonvoimaa samoin kuin vartalon pitäminen jännitettynä. Vaistomaisesti kosketan takapuoltani, joka tuntuu nyt vähän entistä aremmalta. Yritän myös sipaista pois poskilleni valuneet muutamat kipukyyneleet. Monica ottaa nenäliinan, tulee viereeni seisomaan ja kietoo toisen kätensä olkapäälleni.

Toisella hän kuivaa kevyesti poskiani. Mutta sinä olit todella urhea. Tai et mitenkään pahasti. Toivoisin, että omin sanoin kiittäisit tästä rangaistuksesta, kun tämä on nyt ohi. Ja toivoisin, että kävisit taas polvillesi siihen takan eteen. Toki vain, jos itse haluat. Kohennan vähän sukkien varsia ja puseron helmaa ja polvistun. Monica tulee parin askelen päähän eteeni seisomaan. Arvaan, että hän katsoo minua, mutta pidän oman katseeni alhaalla. Monicalla on kauniit matalakorkoiset avokkaat, mustat ohuet sukkahousut tai sukat ja hopeinen nilkkaketju.

Katselen sitä, kun sanat tulevat mieleeni sitä mukaa kuin lausun niitä. Musta oli ihanaa että tää juttu voitiin hoitaa tälleen. Ja mä oon ihan varma, että mä oon oppinu tästä paljon. Ja kiitos sulle, että sä annoit mulle tän rangaistuksen. Hän halaa minua kovaa, painaa pääni rintaansa vasten.

Olet tänä iltana osoittanut sellaista vastuuntuntoisuutta, että voin vain ihailla. Hän ojentaa minulle hameeni tuolin selkänojalta ja kysyy, onko minun nyt nälkä.

Puoliksi toivon, että Monica pyytäisi jäämään keskustelemaan, purkamaan äskeisen tilanteen tuntemuksia. Puoliksi taas toivon pääseväni omaan rauhaan. Kun olen jo poistumassa huoneesta, Monica sanoo vielä: Koin rangaistuksen puolivälissä, että minun on pakko päästä laukeamaan. Viimeisten lyöntien aiheuttama kipu siirsi ajatuksen syrjään, mutta ei kokonaan pois. Huoneessani mietin, mitä tekisin. Jouduin todistelemaan itselleni, että kiihotukseni johtui siitä, että olin saanut kokea jotain, joka oli lähellä alistumisfantasioitani.

En halunnut ajatella, että myös Monican hellä kosketus oli tuntunut hyvältä. Riisuin hameen ja sukkahousut. Lattia oli kylmä, ja puin sukat takaisin. Katsoin isosta peilistä takapuoltani. Se punoitti ja reidet myös, mutta mitään jälkiä ei varmasti jäisi.

Niinhän Monica oli luvannutkin. Se oli kostea, ja olin iloinen että olin sen alunperin laittanut. Mietin, miltä olin Monican silmissä näyttänyt.

Kokeeksi polvistuin peilin eteen ja vähän aikaa itseäni katseltuani työnsin sormeni pikkuhousuihin. Olin taas hyvin kiihottunut, enkä tarvinnut montakaan kosketusta laukeamiseen. Koin itseni eteeriseksi, herkäksi ja houkuttelevaksi katsoessani peilikuvaani ja tein sen uudelleen. Jostain syystä kuiskailin itsekseni laukeamisen hetkellä: Yritin joka kerran olla varovainen, mutta kun mieleni olisi tehnyt vielä neljättäkin kertaa, tunsin paikkojen olevan aika kosketusarkoja.

Kuulin, kun auto tuli pihaan. Jostain syystä minulle tuli halu vakoilla ja sammutin valot huoneesta ja avasin oven varovasti rakoselleen.

Siitä näkyi juuri sopivasti alakerran eteishalliin. Monica oli Ristoa vastassa. Nyt hän oli vaihtanut vaatteensa hyvin tyköistuvaan, avonaiseen ja lyhyeen mustaan mekkoon. Risto varmasti piti näkemästään, kun kuulin hänen äänensävystään ilahtumisen, vaikka en erottanut sanoja. Monica teki sormillaan hiljaisuutta tarkoittavan merkin ja näytti huoneeni suuntaan.

Kun Risto oli saanut päällystakkinsa ja kenkänsä riisuttua, Monica halasi ja suuteli miestään intohimoisesti ja pitkään. Se näytti minusta ihanalta. Hän nosti vielä toisen jalkansa eteisen jakkaralle ja Risto hyväili hänen mekon alta paljaaksi jäävää selkäänsä.

Suljin varovasti huoneeni oven. Nyt saatte kaksi kertaa arvata, mitä tein vielä ennen nukahtamista. Kuten jo alussa sanoin, kirjoituksessani on yksityiskohtia, jotka ovat vain myöhäisempien muistojen tuotetta. Mutta tapahtumiltaan tuo myöhäissyksyn lauantai-ilta oli sellainen kuin kirjoitin. Elämäni ensimmäinen ruumiillinen kuritus ja samalla ainoa, joka ei ole tapahtunut seksileikkien yhteydessä.

Vai oliko Monicalla samanlaisia tuntemuksia kuin itselläni? Tiesin hänen pitävän halailusta, ja suukkojakin olin poskelle ja otsalle saanut usein. Hän oli myös usein hieronut hartioitani ja niskaani rankkojen kouluviikkojen jälkeen. Mutta nyt oli kosketus niskassa ja olkapäillä ollut jotenkin erilainen.

Tai sitten se tuntui minusta erilaiselta, koska olin sellaisessa mielentilassa kuin olin. Entä Monican kiihtynyt hengitys ja huokaukset? Tai hänen intohimonsa miestään kohtaan illalla? Olisiko illassa voinut olla vielä jotain Pohdiskelin pitkään tällaisia asioita, mutta lopulta järjen ääni voitti.

Olisi ollut täysin mahdotonta, että iltaan olisi kuulunut vielä jotain muuta. Eniten olisin kaivannut saada jotenkin kertoa Monicalle tuntemukseni ja ehkä kuulla häneen omistaan. Mutta tässäkin järjen ääni lopulta voitti. Jos olisin kertonut hänelle ajatukseni ja kokemukseni, olisinko enää voinut katsoa häntä silmiin, halata, nauttia hänen ihanan hössöttävästä vieraanvaraisuudestaan?

Olisimmeko enää voineet olla kanssakäymisissä luonnollisesti? Vielä kevätpuolella vietin muutaman yön heidän talossaan ja joka kerta toivoin, että syksyinen tapaus tulisi jotenkin puheeksi. Se ei tullut, ja itse en uskaltanut tehdä aloitetta. Risto ja Monica muuttivat Riston työn vuoksi seuraavana kesänä ulkomaille, jossa he asuivat vuosia.

He kävivät ylioppilasjuhlissani, ja vielä silloin muistan mielessäni kaivanneeni, että Monica olisi kysynyt vaikka, olenko ollut kiltti tyttö. Ja jos olisin uskaltanut vastata siihen jotenkin Ei hän koskaan sellaista kysynyt, enkä minä olisi rohjennut vihjailla mitään. Aikuisena mieheni kanssa olemme kokeilleet myös erilaisia lieviä alistusleikkejä. Huomaan kuitenkin, että usein nautin niistä enemmän, jos saan olla dominoiva osapuoli.

Nautin toki muutenkin, mutta siitä puuttuu se jokin. Sen sijaan, kuten alussa kerroin, omiin haaveisiini kuuluvat uusinnat Monican ja minun syysillastani. Olen puhunut asiasta mieheni kanssa. Mutta hän myös pitää tilannetta mielestään hyvin kiihottavana.

Luulen, että hän näkee asian miesten tapaan jotenkin suoraviivaisempana naisten välisenä juttuna. Minulle sen kiihottavuus on oikeastaan kokonaan vain korvien välissä. Ja olen melko varma, että tosielämässä en edes haluaisi kokea mitään sellaista. Huomaan yhdessä suhteessa alkavani muistuttaa Monicaa tai paremminkin sitä mielikuvaa, joka omassa mielikuvituksessani hänestä syntyi. Huomaan sen varsinkin, kun ohjattavanani on nuoria kesätyöläisiä ja työharjoittelijoita. Mutta siitä nyt ei sen enempää.

Asia ei kuulu todellisen elämän juttuihin. Voisin ehkä joskus kerätä rohkeuteni ja kysyä Monicalta, muistaako hän tuota iltaa. Nyt se olisi helppoa, kun he viettävät eläkepäiviä Suomessa. Kiitos, jos joku jaksoi lukea tämän sekavan tarinan loppuun asti. Olisi kiva kuulla, onko muilla jotain vastaavanlaisia erikoisia ns.

Ei millään pahalla mutta olet sekopää. Mistä sun kaltaisia naisia löytää? Aivan mahtavasti kirjoitettu juttu! Ei sitä voinut mitenkään jättää lukematta, kun alkuun pääsi! Sinussa olisi ainesta kirjailijaksi.. Ja taitaa tulla tästä minunkin fantasiani.. Art kysyi, että mistä tällaisia sekopäänaisia löytää. Tämähän ei kai ole mikään vakava keskustelupalsta, mutta sanon kuitenkin ihan vakavissani. Sellaisia naisia, minkä kuvan tarinani antaa, ei löydä varmaan mistään.

Tarinoissa ja varsinkin seksi-sellaisissa ihmisistä tulee hyvin yksipuolinen kuva. Mitään kaikkeen aina valmiita tai kaikesta "oudosta" kiinnostuneita ei kai ole olemassakaan. Mutta tässä muutama vinkki. Kannattaa ottaa vakavasti myös ns. Meistä voi löytyä oikein kohdeltuna hyvinkin mielenkiintoisia ominaisuuksia Sitten kun sopivan löytää, pitää antaa toiselle ja itselle aikaa tutustua kunnolla.

Erityisesti kaiken muun kuin seksiin liittyvän merkeissä. Harva jos kukaan on valmis ainakaan mihinkään erikoisempaan ilman luottamuksellista suhdetta. Voi hyvinkin olla, että kaikkein villeimmät jutut toteutetaan juuri pitkissä liitoissa, vaikka ne näyttäisivätkin ulospäin ihan arkisilta.

Kolmas tärkeä asia on oma asenne ja käytös. Elämä on suurimmalta osalta arkea. Jatkuva seksin esillä pitäminen puheissa tai toiveissa sammuttaa kumppanin halun takuuvarmasti. Sellaisen kokee niin, että toinen pitää vain seksiobjektina eikä ihmisenä.

Mutta arkielämän jakaminen ja kaikenlaisen, seksiin liittymättömän, hellyyden osoittaminen siinä on tie monen sydämeen. Kun "sekopäänainen" kokee, että häntä rakastetaan nimenomaan ihmisenä ja siten kokee, että on turvallista toteuttaa "sekopäisyyttään", hän voikin sitten tarjota aika paljon Pelkkää puppua koko juttu. Mutta tuollaisia "ajatteleva" ja kirjoitteleva on avun tarpeessa. Hakeudu psykiatrin vastaanotolle, suosittelen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Likaisin fantasia Naisillahan on tunnetusti kierompi mielikuvitus kuin miehillä, joten mikäs on se fantasia mitä ajattelette sormettaessanne, juttu jota ette ilkeäisi kertoa edes miehellenne Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi.

Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä.

Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka! Eräs nainen kertoo seuraavasti: Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa. Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella. Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen.

Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista. Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia. Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi!

Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini toteutuskelpoisista fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta. Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten. Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin vastaanottavana.

Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani. Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta , jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan. Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan. Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään.

Suuri kiitos kaikille vastaajille. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian — pysykää siis kuulolla!

Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn. Nainen 36—45v kertoi raiskausfantasiansa: Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä. Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan. Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä.

Mies v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista: Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme. Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni. Nainen v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan: Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla. Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen.

Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea. Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni. Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun.

Nainen v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian: Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä. Saan monia orgasmeja oikeassa elämässä en saa joiden aikana lähes pyörryn.

Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun. Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen. Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea. Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille.

Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon. Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut. Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan. Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni.

Se lämmitti hetkeksi minua ja sain kirotuksi mitä vittua sinä oikein teet. Siihen kiroiluni loppuikin sillä sain pallon suuhuni. Vannoin että jos tästä hengissä selviän tapan tuon nartun hitaasti, hyvin hitaasti. Katsoin tarkemmin nuorta naista, jonka punaiset hiukset laskeutuivat alas hoikkaan selkään.

Huomasin hänen ottavan partaveitsen taskustaan ja samassa jo tunsin kuinka terä viilsi matalan haavan kylmettyneeseen vartalooni. Lämmin veri tihkui haavasta ja tyttö nauroi ja viilsi lisää haavoja eri puolelle kehoani. Nuoli haavoja ja kaatoi niihin kynsilakan poistoainetta iloisesti nauraen. Kiemurtelin tuskissani, sillä helvetin tuli korvensi ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja tempomaan köysiä, joilla minut oli sidottu.

Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta. Nauraen hän painui sisälle ja jätti minut yksin hämärtyvään iltaan. Näin hänen menevän rantaan ja laittavan saunan lämpenemään. Alkoi olla kylmä ja käteni olivat jo melkein tunnottomat hänen palatessa kuistille. Mitenkäs täällä voidaan, hän kysyi ja potkaisi munilleni saaden kyyneleet silmiini. Hän irroitti köydet ja lysähdin lähes tiedottomana kuistille. Hän kytki minut koiran talutuspantaan ja otti sähköpiiskan käteensä, lataasi virtaa munille ja sanoi, että alahan kontata kohti saunaa.

Niin lähdin kiitollisena liikunnasta, joka helpotti kylmää vartaloani saaden veren kiertämään tuskallisesti pistellen kehossani. Välillä hypähdin ilmaan sähkön purkautuessa kiveksiini. Lopulta pääsimme saunalle ja hän sitoi minut lauteen kaiteeseen samalla kun itse meni ylälauteelle. Ohimennen hän hieroi sähköpiiskallaan vartaloani, joka alkoi pikkuhiljaa lämmetä. Mies v kertoi lyhyesti fantasiastaan: Nainen v kertoi seuraavasti alistusfantasiastaan: Niin, että käyttäisimme häntä pelkkänä panoleluna, mies olisi sidottuna.

Mies v kuvaili erästä fantasiaansa seuraavasti sis. Ottaa kengät pois ja alkaisin heti pussaan ja kouriin sitä. Se pistäis vähä vastaa, mut kantasin sen sängylle ja panisin sitä.

Sit se sanois, et sen pitää mennä vessaan. Veisin sen ja jäisin kattoo ku se kakkaa ja pissaa siinä. Sit mentäs suihkuun ja pesisin sen pyllyn, minkä jälkeen panisin sitä sinne.

Se yrittäs pistää vastaan mut pitäsin sitä vaa paikallaan. Myöhemmin panisin sitä vielä rajusti suuhun. Ja se, että saisin käydä vieraissa. Mies v kertoo nahkafetissistään: Mies v kertoo fantasiastaan muun kuin oman kumppanin kanssa:

Naisten fantasiat haluan pillua -

Olisiko illassa voinut olla vielä jotain Elämäni ensimmäinen ruumiillinen kuritus ja samalla ainoa, joka ei ole tapahtunut seksileikkien yhteydessä. Yritän olla mahdollisimman katuvaisen näköinen. Siis unohtakaa jo toi et naiset haluaa kovakouraisen ja dominoivan miehen, pliiis, jooko? Menin sisään peläten, että törmäisin Ristoon. Isäntäväki luotti minuun niin paljon, että antoi käyttööni talonsa avaimen näillä vierailuilla. Varmaan jotain puoliksi leikillistä. Vastaajien lukumäärä ei suuri, joten nämä voivat olla täysin sattumaakin. On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana. Loppukesästä tein naisten fantasiat haluan pillua blogin lukijoille seksifantasioista, mutta valitettavasti en ole aiemmin ehtinyt vastauksiin escort thailand viro deitti. Minusta hän oli kaunis. Kyllä se häiritsee omaa nautintoa ja keskittymistä, kun pitää huomioida ja olla "tasavertainen", ei voi mittään.

: Naisten fantasiat haluan pillua

SEURAA NETISTÄ ILMAISEKSI PORNOTARINAT 341
Seksiä vessassa erektio hieronnassa Ison peniksen raja free meet
Naisten fantasiat haluan pillua Muu-sukupuolen valinnut henkilö myös määritteli olevansa panseksuaali. QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Lue lisää alempaa siitä, miten seksuaalinen suuntautuminen vaikutti vastauksiin. Tajuaakohan miehet edes sitä, kuinka monen naisen unelma olisi tuollainen mies joka sanoisi hellästi "kulta, tää on sun hetkesi, nyt keskitytään vain sinuun Olihan hame yli polven ja toinen olkapää jäi paljaaksi.
Naisten fantasiat haluan pillua 348
naisten fantasiat haluan pillua

Olet ehkä ajatellut pettämistä, ehkä jopa suudellut työkaveria tai käynyt kahvilla naapurin kanssa. Pitäisikö sinun tunnustaa pikkurikkeistä? Totuuden kertominen satuttaa kumppaniasi ja pilaa hänen luottamuksensa sinua kohtaan. Jos haluat suojella häntä ja pitää suhteenne toimivana, niele syyllisyytesi ja pidä suusi kiinni.

Miehen myskinen hienhaju voi todella kiihottaa naista. Kalifornian yliopistossa vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan miehen tuoksu lisäsi naisen kiihottumista, paransi mielialaa, nosti sydämensykettä ja verenpainetta sekä kiihdytti hengitystä. Vaikka harrastaisit seksiä tällä hetkellä vain syntymäpäivisin ja jouluna, voit aina hypätä takaisin ratsun selkään. Aluksi sinun täytyy ehkä pakottaa itsesi siihen, mutta mitä enemmän sitä teet, sitä enemmän sitä haluatkin. Aloita kerran kuukaudessa, sitten kerran viikossa ja sen jälkeen, kuka tietää?

Ehkä sinusta tulee kerran päivässä -nainen. Ensitreffit-pari kiusaantui intiimistä väritystehtävästä. Miltä se itsestäsi tuntuisi?

Puhelinseksi on paljon parempi kuin ei mitään, mutta harva yli nelikymppinen tietää tätä. Vuonna suoritetun kyselyn mukaan vain 17 prosenttia 45—vuotiaista miehistä ja 18 prosenttia samanikäisistä naisista oli kokeillut puhua tuhmia puhelimessa.

Voit maata paikoillasi ja odotella, että kumppanisi saa sinut laukeamaan, mutta pääset perille nopeammin, jos teet sen itse. Kun naiset masturboivat, he saavat orgasmin keskimäärin neljässä minuutissa. Kun homma hoidetaan esileikin ja yhdynnän voimin, aikaa voi mennä 20 minuuttia.

Kiireessä nopein apu löytynee vibraattorista. Kumppanisi tuskin pistää pahitteeksi, jos saa katsoa. Jos seksirutiinisi ovat tylsähköjä, kutsu petiin mukaan vaikkapa Johnny Depp merirosvohattuineen.

Kun antaudut seksifantasioille, piristät samalla oikeitakin hommia ja kiihdytät seksiviettiäsi. Jos vielä jaat jotkut fantasioistasi kumppanillesi, saat toimintaan entistä enemmän potkua. Suosittuja fantasioita ovat spontaani seksi, kolmenkimpat sekä seksi työpaikalla. Paras puoli vanhenemisessa on se, että voit tehdä tai olla tekemättä, mitä haluat. Sano se kiltillä äänensävyllä, ja kumppanisi luultavasti ymmärtää, että sinulla on päänsärky, etkä halua harrastaa seksiä. Mutta jos syy on sama viikosta toiseen, ymmärrystä ei ehkä heru.

Kymmeniä tuhansia heteromiehiä ja -naisia käsittelevässä tutkimuksessa huomattiin, että 85 prosenttia naisista oli tyytyväinen kumppaninsa peniksen kokoon, mutta liki puolet miehistä oli miehuutensa kokoon tyytymättömiä. Kerro siis hänelle, että hänen housuissaan on kaikki tarvittava. Koolla ei olekaan väliä?

Tällainen penis on naisten mieleen A hdistavatko puuttuvat sentit? Newcastlen yliopiston vuonna toteuttamassa tutkimuksessa huomattiin, että ne naiset, joilla oli varakas kumppani, saivat enemmän orgasmeja kuin köyhemmän miehen kanssa seurustelevat.

Tutkimukset osoittavat, että naisilla on tapana arvioida parisuhteita miehen suutelutaitojen mukaan. He myös harrastavat todennäköisemmin seksiä miehen kanssa, joka suutelee hyvin. Haluat todennäköisemmin tehdä vastapalveluksen, jos olet juuri saanut. Joten kaikki voittavat, jos hän hoitelee sinut ensin.

Jos luulit, että olet ainoa, joka ei saa orgasmia yhdynnässä, olit väärässä. Liki kolmasosa naisista jää ilman orgasmia, jos mieheltä ei tipu yhdynnän lisäksi muuta.

Tämä johtuu siitä, että klitoris jää usein stimuloimatta yhdynnän aikana, vaikka se on juuri se kohta, johon pitäisi eniten kiinnittää huomiota. Jos et harrasta seksiä, mitä teet kaikella vapaa-ajallasi? Todennäköisyydet ovat sen puolella, että teet enemmän töitä.

Miehet ja naiset kääntyvät kummatkin töiden puoleen täyttääksen seksittömyyden aiheuttaman tyhjiön. Näin käy silloin, jos seksiä saa harvemmin kuin kerran viikossa, kertoo saksalaisen Gottingenin yliopiston teettämä selvitys, jossa tarkasteltiin 32 ihmisen seksielämää. Vaikka sinulla olisi raskausarpia missä tahansa ja olisit tyytymätön itseesi, rintojasi kelpaa kyllä esitellä — kunhan liivit ovat vain oikeankokoiset ja tukevat.

Laita yllesi siis paita, joka paljastaa vähän dekolteeta, ja tunnet olosi seksikkäämmäksi kuin aikoihin. Toisin kuin yleinen uskomus väittää, miehet eivät ole aina valmiita ja himokkaita. Tämä koskee erityisesti keski-ikäisiä miehiä, joiden testosteronitasot alkavat tippua. Älä siis syyllistä häntä, äläkä itseäsi. Kuvittele, että kumppanisi ei koskaan koskettelisi nännejäsi esileikin tai seksin aikana.

Hän vain jättäisi ne huomioimatta. Miksi sitten itse jätät ne huomioimatta? Miehen nännit ovat yhtä tärkeät kuin omasi. Englantilaisen Sheffieldin yliopiston tutkimuksessa huomattiin vuonna , että nännien stimulointi aiheutti kiihottumisen yli puolelle miehistä tai ainakin lisäsi sitä. Silti vain 17 prosenttia miehistä pyysi sitä. Säästä ystäväsi, siskosi, huonetoverisi ja erityisesti työkaverisi seksielämäsi yksityiskohdilta. Harmittaa kun ei tullut fantasiaa koskaan toteutettua, elän nyt hyvässä parisuhteessa ja en kumminkaan pettäjä tyyppiä, vaikka ajatus kovasti kiihottaakin, mutta jos ero tulisi hankkisin itselleni ehdottomasti vanhemman naisen joka saisi käyttää minua vapaasti hyväkseen en kumminkaan ruma ole, uskon että kelpaisin monellekkin.

Katseletteko ja fantasioitteko te Kyllä viiskymppiset naiset ovat kertoneet kuinka he elävät parasta aikaa juuri seksin suhteen.

Ei ole pieniä lapsia, voi nauttia kiireettömästi, miehelle voi kertoa mistä tykkää, eikä pimppa säikähdä jos välillä vierastakin saa samoin nautinnollisista kimppakokeilusta voi tykätä kun kroppaansa ei tartte hävetä. Vanhanen nainen , Minun vaimo on 55v ihan hyvin säilynyt.

Vaihdevuodet olivat hieman hiljaista seksin suhteen,nyt kun on ohitse rouvalla on melkoiset halut,olen vihjallut pitäisko nuori rakastaja hommata. Onko tielle naisille käynyt samoin. Kyllä kaikki naiset haluaa pimpannuolijan. Paaaljon mieluummin kuin itsekkään jyystärin. Jos olet ihana nainen, niin sitten kyllä. Jos ihmettelet missä on kaverit ja miksi olen työtön luuseri, niin silloin näin ei ikinä tule tapahtumaan. Silloin vain nopeasti sisään - ulos.

Vatsan päälle missä on pala verhoasi johon pyyhkiä. Suihkuun ja uusia hienoja shampoopulloja ihastelemaan. Kaapille ja pakko juoda ylimakeat siiderisi. Muistan kun vuonna eräs naispuolinen ystävä lähetti minulle viestin ja kaipaili minua antamaan hänen mielestään parasta nuolemista mitä on ikinä kokenut.

En silloin päässyt koska olin töissä merillä, sillä miehen on töitä tehtävä ja veroja maksettava. Nainen raapi koko selkäni ja reidet tuntuivat kuin ravun otteissa olisi ollut. Ja en tarvinnut itse tyydytystä.

Mulle riitti toisen nautinto. Kymmenien naisten kanssa näin toiminut. Mutta se vääryys ja omahyväisyys mikä siitä tulee kun olet naiselle antanut orgasmin. Hän ei ikinä unohda täysin sellaista miestä. Enkä ole hyväksikäyttäjä, niin en käytä tilaisuutta hyväksi. Nainen on kuitenkin niin tunteellinen ja hauras olento, että ei häntä sovi särkeä sen takia etten minä tunne mitään syvällisempää.

Parempi että hän voi tuntea voittavansa ja pitää minua narsistisena pelimiehenä. Ikävää että tämän jälkeen hän tekee paskatestejä ja mikään ei hänelle riitä. Maailmamme ei ikinä tule kohtaamaan. Ihan melkein itkettää, mutta olen jo liian kuiva. Juuri tuollainen on ainoa seksi, jota harrastan.

Naiselle ainoaa seksiä, mikä on minkään arvoista edes En ikinä nuolisi noin itsekkään naisen pimppiä. Jos sinulle miehen tyydyttäminen ei ole minkään arvoista, niin saat jäädä ilman. Oletko ajatellut koiran hankkimista? Sen voi opettamaan pimpin nuolemista ja mitä hirveämmän hajuinen sen parempi. Koirat sitäpaitsi pystyvät nuolemaan tuntikausia eikä niille tarvitse antaa pimppaa. Voi ne kyllä siihenkin opettaa. Mies on parempi, kun se on ilmainen eikä tarvitse ottaa vastuuta.

Haluan penikseni naisen sisään. Voin kyllä antaa suuseksiä ja kaikkea siltin. Parastahan se olisi, jos saisi vain olla ja nauttia, kun toinen tekee kaiken "työn".

Nyt tuli ex-aviomies positiivisessa mielessä mieleen, sehän se piti meidät yhdessä niinkin monta vuotta. Kyllä se häiritsee omaa nautintoa ja keskittymistä, kun pitää huomioida ja olla "tasavertainen", ei voi mittään. On varmaan aika yleinen "ongelma" naisilla et miehillä;. Oman käsityksen mukaan nykynaiset tahtoo, että mies on ns. Kumpia naisista sitten enemmän löytyy? Voi kun te miehet ymmärtäisitte, että voi olla molempia samaan aikaan.

Jos ei ymmärrä miten hellyyttä tai dominoivuutta voi yhdistää niin oi voi: Siis unohtakaa jo toi et naiset haluaa kovakouraisen ja dominoivan miehen, pliiis, jooko? Ja ehkä vielä joku häiriintynyt mies, kun ei muuta uraa keksinyt kuin tehdä pornoleffoja. Ihan sama kuin naiset valittaisi et kaikki miehet haluaa anorektikon naisekseen kun selaavat muotilehteä. Yhtään kyseenalaisteta kenen ideoita niissä on homojen muotisuunnitelijoiden.

Eli, joo, on varmasti sadomaso- naisia joilla on haluja ja fetissi tulla karusti kohdelluksi, mutta keskivertonainen pitää enemmän rakastelusta, romantiikasta, ja seksistä, kuin pornojyystämisestä ja kovista otteista. Todella ärsyttävää kuinka pahasti porno on aivopessyt ihmiset jopa jotkut naiset.

Vähemmästäkin menee ätmin pää sekaisin. Luuletko, että näille kaiket päivät pornolle runkkaaville dominointi tarkoittaisi muuta kuin naisen lyömistä tai muuta kovakouraista käsittelyä?

Eiku kyllä se käsitys tulee siitä, kun naiset haluavat jännämiehen kasvojaan lyömään. Oletko jonkun jännämiehen jättämä masokistinainen?

0 thoughts on “Naisten fantasiat haluan pillua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *