Seksi fantasiat pane perseeseen

Sitten serkku asettui selälleen äitini meni nelinkontin hänen päälle alkaen nuolla kullia ja serkku työnteli kurkkua äidin sisään.

Sitten näin kun serkku laukesi äidin suuhun. Äiti asettui selälleen pyysi serkkuani hyväilemään rintoja ja samalla tyydytti taas itseään kurkulla, serkulla alkoi taas seisomaan jolloin äiti sanoi että mene makuulle.

Äiti meni päälle ohjaten kullin sisäänsä ja aloitti ratsastamisen serkun puristellessa rintoja. Tätä jatkui hetken ja näin kuinka äitini kouristeli ja huusi saadessaan orgasmin, näytti että serkkupoika sai myös samalla. Minua kyllä iljetti myöhemmin tuo mitä näin ja että vielä katdoin sitä kiihottuneena. Minä olin 48vuotias ja kummipoikani 21vuotias kun hän kerran tuli makuuhuoneeni ovelle juuri kun olin laittamassa pikkuhousuja jalkaan. Poika oli katsellut auringonottoani koko päivän ja nyt pääsi yllättämään minut alasti.

Poika otti minua olkapäistä kiinni ja työnsi minut sängylle alkaen kourimaan rintoja ja alapäätä. Yritin työntää poikaa pois mutta otteet vaan koveni. Sitten sanoin että et voi tehdä näin, johon poika sanoi että haluaa minua.

Yritin päästä alta pois mutta en onnistunut joten yritin puhumalla. Sanoin että voi katsella minua ja tyydyttää itseään. Poika rauhoittu hieman, meni sängynpäähän seisomaan ja pyysi minua levittämään jalkoja. Tein mitä pyysi ja katsoin kun poika hyväili kulliaan. Sitten käski minut kontalleen ja käski pyllistää, kohta tunsin hänen kädet takapuolella hyväilemässä minua. Seuraavaksi kosketteli alapäätäni ja työnsi sormen sisääni. Ensin kielsin mutta samalla halusin ja poika huomasi kuinka kostuin.

Poika sanoi että sä haluut tätä ja minä käskin lopettaa. Samassa tunsin kun hän työnsi kullinsa minuun, käskin lopettaa mutta poika kiihdytti tahtia.

Inhotti mutta samalla kiihotti niin että aloin hyväilemään klitorista. Poika nussi rajusti ja minä sanoin että lopeta, poiks jatkoi ja itse tunsin lähestyväni huippua. Samalla poika sanoo että kohta tulee, minä että kestä vielä hetki ja silloin tunsin kun poika laukesi sisääni.

Huusin että nyt et kyllä lopeta, nussi, nussi lujaa, vielä hetki ja samassa sain rajun orgasmin lysähtäen mahalleni. Poika käänsi minut selälleen yrittäen työntää kullin suuhuni, en ottanut mutta poika kysyi että missä asennossa seuraavaksi, sanoin ei missään eikä koskaan ja käskin hänen poistua.

Menin suihkuun ja tunsin kuinka speraa valui reisilleni, itkin ja kaduin tekoani. Välillä on käynyt mielessä että pyytäisin käymään ja että tekisimme sen uudestaan mutta en ole tehnyt sitä. Olin kesällä veljeni mökillä viikon lomailemassa ja veljenpoika tuli yhtenä iltana mökille kalaan. Olin saunasta juuri tullut kun poika palasi järveltä. Oli juonut olutta järvellä ja sanoi että voisi jäädä mökille yöksi jos minulle sopii.

Kerroin että ihan ok ja sanoin että sauna on vielä lämmi jos haluat käydä. Poika kävi saunomassa ja istuttiin sohvalle juttelemaa. Pojalla päällä bokserit ja minulla kylpytakki. Huomasin kuinka poika katseli minua tai lähinnä rintojani jotka välillä tahtoivat näkyä kun takki pysyy huonosti kiinni. Minä katsoin kun boksereiden etumus oli mukavasti pullollaan.

Ilta oli jo myöhä ja sanoin meneväni nukkumaan ja kysyin että tuleeko minun viereen nukkumaan kun ei oikein muuta paikkaa ole. Poika sanoi että voi tulla että eiköhän me siihen mahduta molemmat. Mentiin sänkyyn, minä riisuin kylpytakin ja pojan katse hyväili vartaloani. Poika makasi kyljellään ja minä myös selkä poikaan päin. Menin pojan peiton alle sanoen että palelee ja näin on lämpöisemi ja työnsin takamukseni sen kullia vasten.

Tunsin hänen hengityksen kiihtyvän ja poika kääntyi selälleen oli siinä hetken ja pyysin että tule takaisin viereen kun palelen edelleen. Poika kääntyi mutta ei painautunut minuun kiinni joten työnsin peppuni taas häntä vasten ja yllätyin kun poika oli ottanut kullin ulos boksereista ilmeisesti hän oli aikonut runkata kun kääntyi aiemmi selälleen.

Me ei puhuttu mitään muut otin häntä kädestä kiinni ohjaten sen pillulleni. Hän hyväili häpyhuuliani ja koitti vähän sormella pimppiä sisältä ja sanoi että ootpa ihanan märkä. Pyllisti vielä enemmän ja ohjasin kullin sisääni. Hän alkoi työnnellä rauhallisesti ja muutaman työnnön jälkeen lopetti, sanoin että jatka vaan ja poika työnsi parikertaa oikein syvälle laueten sisääni.

Minä en päässyt vielä vauhtiin ja pyysin ett hyväilee pilluani. Poika alkoi hieroa märkää pilluani ja sain kohta orgasmin. Sitten menin vessaa ja poika tuli kiireesti kulli pystyssä perässä ja sanoi että hänellä olisi sellainen pyyntä että pissaisin seisaaltani hänen päälle kun makaa lattialla. Kysyin että ootko tosissas ja aneli minua tekemään tämän. Minä tein näin kun poika tahtoi. Hän näytti kiihottuvan siitä hirveesti ja pyysi että minä menen vuorostani makuulle.

Ensin en suostunut mutta sitte sanoi että lämmin pissa tuntuu hyvältä ja että pissa rinnoille ja vatsalle. Kieltämättä kiihottava kokemus ja palkitsin pojan suihinotolla. Aamulla heräsin ensin ja otin hänen nukkuessa kalun suuhun ja kun heräsi niin menin päälle alkaen nussimaan häntä. Nyt kesti pidempään ja saimme kumpikin orgasmin.

Kyseessä ei oikeastaan ollut tätini, vaan enoni vaimo, joka sai minut vuotiaana kiinni tyttärensä, eli serkkuni päältä. Olimme serkutytön kanssa melkoisessa paniikissa suhteemme paljastuttua, mutta yllätykseksemme hänen äitinsä hetken meitä katseltuaan totesi vain rauhallisesti, että jotakin tällaista hän oli osannut odottaakin, koska olimme aina olleet erittäin läheisiä toisllemme. Käski meitä vielä pitämään huolen ehkäisystä sekä siitä, ettemme jäisi kiinni kellekään muulle ja jätti meidät hämmästelemään tilannetta.

Olisihan minun pitänyt arvata, että jotakin tuosta seuraisi. Tätini kutsuin häntä tädikseni, vaikka ei hän sitä sukulasissuhteen puolesta ollutkaan , joka oli seksikäs pakkaus uhkeine rintoineen ja kauniin pyöreine takamuksineen, alkoi käyttäytyä minua kohtaan aivan uudella tavalla. Hän flirttaili minulle aina, kun tilaisuus tuli ja alkoi pukeutua läsnäollessani rohkeammin, paljastavammin kuin ennen.

Ajoittain hän ilmestyi saunaan samaan aikaan kuin minä tai tuli saunasta kylpytakki paljastavasti raollaan, jos ei muita ollut läsnä. Selän pesuun pyydettiin yhä useammin ja hän selvästi nautti kiusoittelemisestani ja tuijotti kiihottuneena kivikovaa kaluani. Totesi keŕran tuntiessaan terskani selkäänsä vasten, että oli hyvillään tyttärensä puolesta, kun tämä sai tuollaista aisaa.

Väistämätön oli edessä, mutta eri tavalla kuin olin osannut kuvitella. Olin ollut ihan varma, että se tapahtuisi saunassa, koska noita kertoja tuli yhä useammin, mutta tätini yllätti minut yhtenä uutena vuotena ollessani heillä kylässä. Hän kuiskasi minulle ilotulitusta katsoessamme, että halusi minut sinä yönä. Hän aikoi juottaa enoni sammuksiin ja odottaa minua takkahuoneessa, kunhan joutaisin serkkuani naimasta. Kyrpäni seisoi jo kivikovana ja kotona serkkuni herkutteli useaan otteeseen kestoerektiollani ennen kuin nukahti tyytyväisenä.

Odotin hetken ja hiivin hiljaisen talon poikki takkahuoneeseen. Siellä minua odotti tätini seitinohuessa yöpaidassa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Ensin hän pyyssi minua nuolemaan pilluaan, minkä tein enemmän kuin mielelläni ja sitten hän ohjasi minut sohvalle ja nousi hajareisin päälleni tarjoten upeat, täyteläiset rintansa suudeltaviksi ja näykittävksi nännit pystyssä törröttäen, otti sitten räjähtämäisilään olevan kyrpäni käteensä ja ohjasi minut sisäänsä.

En ole montaa kertaa eläessäni saanut sellasita samettipillua kuin tädiltäni. Se oli kuuma, tiukkana sykkivä pillu, joka tuntui olevan aivan kyltymätön. Tätini ratsasti kahdet varvit sisäänsä ja kieahti sitten sohvalle spermaiset reidet levällän ja nuoletti uudestaan pillunsa.

Siiinä vaiheessa minun itsehillintäni petti ja työnnyin häneen himosta täristen. Kourin noita upeita rintoja, sormeilin hänen turvonnutta, sykkivä klitoristaan ja laukesin sisään, kun tuo vagina kouristeli rajuimmillaan orgasmien aalloilla.

Huohotimme pitkään sohvalla ja menimme sitten suihkuun. Tätini takamus oli niin vastustamattoman upea, että en voinut vastustaa kiusausta nussia häntä takaa päin. Se oli paras varvi sinä yönä, molempien mielestä. Luulin, että kivekseni räjähtäisivät, niin rajusti tuo himokkaasti keinuva perse ja sykkivä vagina minuun vaikuttivat. Kun tätini hellästi hyväillen kuivasi kyrpääni suihkun jälkeen, hän totesi, että jos ei minulla olisi mitään sitä vastaan, niin tästä voisi tulla kiva tapa. Pitäähän äidin tietää, millaista munaa tytär saa.

Minulla ei todellakaan ollut mitään suhdetta vastaan, olinhan saanut selville, mistä serkkuni oli omat avunsa perinyt. Olen ollut kyseisen serkkuni kanssa naimisissa jo 20 vuotta neljä tervettä lasta, jos kenen tekee mieli kommentoida sukurutsasta.

En edes jaksanut oikaista väärinkäsitystä. Tuskin häntä olisi kuitenkaan kiinnostanut. Mitähän Toni olisi ajatellut, jos olisi nähnyt minun lähtevän matkaan pomoni Anssin kanssa? Anssikin oli nimittäin melkoinen ilmestys: Anssi oli ulkoisesta olemuksestaan turhankin tietoinen, ja käyttäytyi enimmäkseen omahyväisen itsevarmasti. Oli hän töissä muutaman kerran käynyt minuakin kourimaan, jolloin olin vain punastellen hakeutunut tilanteesta pois.

Olinhan kuitenkin eräänlaisessa parisuhteessa, enkä halunnut olla mikään työpaikan yleinen panopuu. Anssi viis veisasi kiusaantumisestani ja käyttäytyi aina kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Toisinaan Antti taas heitti jotain alentavia kommentteja, joilla selvästi vihjaili minun olevan pikkumainen pihtari. Nyt olin matkalla viikoksi Himokselle tuon miehenretaleen kanssa tekemään reportaasia festarielämästä.

Tämä oli elämäni tilaisuus. Työllisyystilanne oli alallani huono, ja olin ollut onnekas saadessani harjoittelupaikan juorulehdestä. Jos nyt hoitaisin työni kunnolla, saattaisin vihdoinkin päästä vakkariksi. Nyt piti vain pysytellä tuon miehen valtavien kourien ulottumattomissa, sillä tulevaisuuteni oli hänen käsissään..

Jospa Anssi löytäisi illalla jonkun hehkeän bimbon, jota jyystää seuraavien päivien ajan. Saisin keskittyä työntekoon, ja välttyisin Anssin kiusoittelulta ja lähentelyltä. Autossa havahduin jo hetken päästä ajatuksistani, kun valtava koura laskeutui paljaalle reidelleni. Miksi olin laittanut ylleni kaikkein lyhyimmät sortsini matkalle? Miksen laittanut vaikka farkkuja?

Kuumuudesta viis, kunhan tuo järkäle ei vain kuvittelisi, että olin pukeutunut niukasti häntä varten. Kaiken lisäksi tunsin haaroissani voimakasta kihelmöintiä kosketuksen seurauksena.

Olin niin puutteessa, että kiihotuin väkisinkin tuon miehenperkeleen lähentelystä. Ajatukseni harhailivat varsin villisti, ja kuvittelin mielessäni, miltä tuntuisi olla Anssin alla, kokonaan hänen vallassaan..

Ajatus tuntui sietämättömän kiihottavalta, mutta samalla kalvoi syyllisyys riutuvan parisuhteeni vuoksi. Yritin karistaa riettaat seksifantasiani mielestäni, kaivoin läppärini esille ja asetin sen syliini pakottaen Anssin käden pois.

Matka tulisi olemaan pitkä…. Varsin kiusallisen ja kuumottavan ajomatkan päätteeksi saavuimme vihdoin perille. Anssi kävi hakemassa mökkiemme avaimet vastaanotosta, ja jatkoimme matkaa mutkaista metsäautotietä pitkin. Tie päättyi pienen hirsimökin pihaan. Pelkäsin miehen lukevan ajatukseni, joissa jouduin viettämään yöni samassa sängyssä hänen häpeilemättömässä otteessaan.

Anssi meni edeltä mökkiin, ja minä jäin maleksimaan laukkuineni pihalle. Hetken päästä Anssi tuli sanaa sanomatta hakemaan minunkin laukkuni ja kantoi ne mökkiin. Menin perässä, ja epäilykseni osuivat oikeaan: Oliko Anssi suunnitellut koko jutun? Luuliko mies saavansa jotain, vai halusiko hän vain nöyryyttää minua?

Seisoin neuvottomana tuijottamassa sänkyä, kun äkkiarvaamatta Anssi veti kaikki vaatteensa päältään toisella puolella sänkyä. Käänsin katseeni kiusaantuneena ja tunsin punan nousevan kasvoilleni. Kirosin mielessäni heikkoa tahtoani, kun riettaat ajatukset valtasivat taas mieleni. Odotin Anssin taas aukovan päätään reaktiostani, mutta sen sijaan hän tyytyi kaivamaan uimasortsit laukustaan ja veti ne jalkaan.

Ilmeestäs päätellen sä et olekaan ennen alastonta miestä nähnyt. Ei ollut epäilystäkään, etteikö Anssikin kuluttanut suurta osaa vapaa-ajastaan salilla. Jokainen lihas komeili pullistuneena suurilta osin tatuoidun ihon alla. Ja mikä kalu… Lepotilassakin se oli hurja ilmestys.

Anssi katosi ovesta ulos ja lähti arvatenkin kävelemään polkua pitkin järvenrantaan. Jäin vihdoinkin yksin ja istahdin huokaisten sängylle. Mitä minun pitäisi tehdä? Pakoilla vai kohdata peto silmästä silmään? Jos yrittäisin vältellä Anssia, mies ahdistelisi minua takuuvarmasti kourat ojossa koko viikon. Jos heittäytyisin mukaan miehen juttuihin, hän voisi käsittää ne väärin ja luulla, että olisin käytettävissä hänen tarpeittensa tyydyttämiseen.

Omienkin tarpeitteni tyydyttäminen kävi mielessä. Kaivoin laukustani pienen pinkin vibraattorin, jonka kanssa olin viettänyt yhä enemmän laatuaikaa viime kuukausina. Pyörittelin pikkudildoa käsissäni hetken. Mieleni kyllä teki viettää pieni leikkihetki itsekseni niin pienen mutta tehokkaan ystäväni seurassa, mutta ajatus Anssista yllättämässä minut niistä puuhista sai minut toisiin aatoksiin. Leikit jääkööt myöhemmäksi, kun Anssi olisi turvallisesti jonkun uuden hoitonsa uumenissa.

Heitin vibraattorin takaisin kassiini. Päätin joka tapauksessa itsekin lähteä rantaan. Hellepäiviä oli ollut harvakseltaan, ja paloin halusta päästä rannalle miesten ihailtavaksi uusissa pikkubiksuissani, jotka olin ostanut törkeään hintaan ihan vain palkitakseni itseni uurastuksestani. Riisuuduin vaatteistani ja puin ylle valkohopeiset narubikinit, jotka eivät jättäneet paljon mitään arvailujen varaan.

Pitkät hiukseni sutaisin huolettomalle ponnarille. Vaikka päivä oli jo pitkällä, oli auringonpaahde todella voimakas. Aurinkorasva tuli siis tarpeeseen. Tongin kassistani aurinkorasvatuubin ja puristin sitä reilusti kädelleni. Levitin paksua rasvaa käsivarsilleni, vatsalleni ja reisilleni. Rasvaa sivellessäni ihailin näkyä vaatekaapin oven peilistä.

Hoikka treenattu kroppa, sopivasti ruskettunut kimmoisa iho, muhkeat rinnat ja pyöreät pakarat, kauniit kasvot jäänsinisine silmineen ja pitkine ripsineen, täydellisen täyteläiset huulet. En olisi voinut olla tyytyväisempi ulkonäkööni. Vielä kun Tonikin huomaisi. Ehkä jonain päivänä Toni heräisi koomastaan, kellistäisi minut ensimmäiselle vastaantulevalle alustalle ja nussisi minulta tajun kankaalle… Haaveiluni keskeytyi kun mökin ovi lennähti auki, ja Anssi marssi sisään pahaenteinen virne naamallaan.

Mies käveli suoraan luokseni ja nappasi aurinkorasvatuubin kädestäni, pursotti rasvaa kädelleen ja käänsi minut selin itseensä. Anssi alkoi hieroa rasvaa selkääni, ja minä olin aivan liian hämmentynyt sanoakseni mitään. Anssilla hieroi vahvoin ja määrätietoisin ottein, ja jättimäinen koura alkoi harhailla turhankin röyhkeästi pakaroilleni ja vatsalleni. Yritin väistää, mutta Anssi kietoikin toisen kätensä ympärilleni ja veti minut kiinni itseensä.

Toinen käsi tunkeutui bikinihousujeni alle ja siveli häpykumpuani. Hei päästä irti nyt, sori jos mä oon antanu ymmärtää jotain.. Mulla on mies kotona! Ei tollasia kiimasia pikkuvaimoja koskaan kiinnosta. Mä oon muuten Hanna! Huomasin vasta nyt, kuinka seksikkäästi Hanna oli pukeutunut; valkoiseen tiukkaan toppiin ja lyhyeen hameeseen.

Ei ihme, että ne vanhat äijät kuolaa perään! Myös Hanna huomasi varmasti seisokkini haalareiden läpi, koska hänen katseensa harhaili taas etumuksellani. Matkalla katsoin Hannan kiinteää yläselkää, joka paljastui topin alta, ja sitä, kuinka hänen kiinteät pakaransa heiluttivat hameen kangasta.

Hanna käveli edelläni siivouskomeroon ja veti oven kiinni, kun oli astunut sisäpuolelle. Komero oli oikeammin kohtuullisen kookas huone täynnä siivoustarvikkeita ja jonka nurkkaan oli jossain vaiheessa raahattu vanha sohva. Mä oon unelmoinu susta panemassa mun peppua siitä asti, kun näin sut ekan kerran.

Mä oon vähän peppuseksifriikki, ei kai se haittaa? Oma tyttöystäväni antoi panna takaapäin pilluunkin vasta suostuttelun jälkeen eikä minulle ollut tullut mieleenkään ehdottaa peppuseksiä.

Ja nyt tämä tyttö halusi, että panen häntä peppuun, vaikka olimme jutelleet ensimmäisen kerran vasta tänään. Samassa Hanna irrotti otteensa kalustani ja nosti hameensa helmaa ylös paljastaen mustat pikkupöksynsä. Hän otti saman tien kiinni pikkareidensa vyötäröstä ja pudotti ne lattialle paljastaen täysin posliiniksi ajellun pillunsa.

Katsoin ihmeissäni, kun Hanna asettui sohvan reunalle jalat levällään ja tarjosi siihenastisen elämäni kauneimman pienen pillun nuoltavakseni. Sanaakaan sanomatta polvistuin Hannan jalkoväliin ja aloin hitaasti suudella hänen reisiensä sisäpintaa lähestyen hitaasti häpyhuulia. Kiertelin huulillani hitaasti hänen häpyhuuliaan aloittaen aivan reunoilta, lähestyen hitaasti hänen kuumaa reikäänsä. Hanna liikkui levottomasti ja kuulin, kuinka hänen hengityksensä oli kiihtynyt ja kun viimein painoin kuuman suuni hänen klitorikselleen, hän hätkähti kuin sähköiskun saaneena.

Aloin pyörittää kieltäni h-i-t-a-a-s-t-i tytön klitalla ja samaan aikaan sovittaa etusormeani hänen häpyhuuliensa väliin. Pikkuhiljaa nuolin nopeammin Hannan klitorista ja työntelin sormeani edestakaisin hänen liukkaassa pillussaan. Kieleni pyöri villisti hänen klitoriksellaan ja otin myös toisen sormen avuksi hyväillessäni hänen pilluaan.

Aloin levittää kosteutta myös Hannan peppuaukolle ja pyörittelin peukkua sulkijalihasta vasten. Jatkoin Hannan klitoriksen nuolemista kiihtyvällä tahdilla ja aloin painaa peukaloani Hannan peppuun, samalla kun etu- ja keskisormeni työskentelivät hänen pillussaan.

Kun olin saanut peukkuni kokonaan peppuun, Hanna suorastaan räjähti orgasmiin. Jatkoin nuolemistani, kunnes Hannan pillu lakkasi supistelemasta.

Pyhät ja tekopyhät voivat kirjoitella omia kauhisteluketjujaan. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Voi, pyhä jysäys, että on taas palstalla idiotismi valloillaan. Olen useastikin kaverin kans pannut muijaa saman aikaan, toiseltsa otti dsuihin ja toinen pani.

Ei siinä mitään ihmeempäää ja voin sanoa että yks kerta oli ihan julkkis laulaja kyseessä, nimeä en viitti paljastaa.

Ei ollu ajeltu vaaan oli siistitty juttu. Vuorokaudessa 24 ja viikonlopussa siinä sata. Sitäpaitti jos kerran viikonlopussa olis sata, niin pakkohan olis mennä toi 24 rikki per vuorokausi.

Ja kuka ees laskis noita. Ei ees ammattihuora tommosia lukemia sais aikaan. Itellä ennätys on kolme. Perjantaina yhden illan juttu ja lauantaina bileissä joissa tuli sitten eksyttyä semmoseen tilanteeseen, että tuli sekstailtua kahden miehen kaa. Muuten ei oo koskaan ollut kahta ees kovin lyhyen ajan sisään. Tosta viikonlopusta tuli aluksi morkkikset, mutta nykyään ajattelen sitä puolittain ihan positiivisesti.

Parempi kokea tommosiakin ettei tuu nutturapäätäteilijäksi. Yks piisas nyt vkl laivalla.. Kahden kaa yhden illan aikana,ja ei ollut ryhmäseksiä. Viihdearvoa ainakin piisaa tällä keskustelulla! Mä aina fantasioin siitä, että lähtisin viettäisin jonkun ihan hurjan viikonlopun. Joisin ja menisin sexyissä kuteissa baareihin ja lähtisin panemaan heti kun tulis jotain vähänkin ok-tason miestä. Jonkun tyypin vois antaa panna vessassa ja jonkun kotiin sitten vois lähtee ja yöllä karkais ja menis vielä iskee yhden Mut sit oikeesti en kykenis vaan elämään tommosen asian kanssa.

Toiseksi olishan tossa tautivaarat ja muutkin vaarat. Eipä tuota ku 2 miestä samana päivänä tai viikonloppuna nuorempana, yksi kerrallaan.

Iltaisin hiivin mökille pusikkoon odottamaan kun meni saunaan ja kurkin tyydyttäen itseäni. Kävin pikkuhiljaa rohkeammaksi ja kun tätini tuli vilvoittelemaan alasti niin kävelin hänen luokse, hän kyllä kietoi sit aina pyyhkeen ympärilleen. Kerran kun olin yötä siellä niin otin peiton pois päältäni toivoen tädin katselevan kun runkkaan. Kerran sitten mentiin saunaan yhdessä ja en voinut olla kaskematta häneen ja sanoi että ei näin voi tehdä mutta jatkoin tissien koskettelua.

Kiimassani ruikutin että haluan nussia häntä. Käski minun lopettaa mutta suostui ottamaan kullini käteen kun tarpeeksi pyysin, laukesin välittömästi ja kyllä hävetti sen jälkeen. Tiina 60 , Seurailin salaa hänen auringonottoa ja puuhia pihalla. Usean kesän ajan tein tätä ja olin jo yli parikymppinen kun menin kerran pihaan kun hän otti siellä aurinkoa.

Täti sanoi että tulitpa sopivasti että hieroppa hartioita ja selkää, asetuin shortseissa istumaan hänen pepun päälle ja aloin hieroa hartioita. Minulla alkoi heti kalu kovettumaan ja tätin oli pakko huomata se kun kova kalu oli peppua vasten. Kalu tuli lahkeesta ulos ja olin jännittynyt ja lähellä siemensyöksyä kun täti sanoi että voit lopettaa ja just silloin sain orgasmin ja spermat ruiskahti pepulle ja takareisille.

Minä vapisin ja tärisin orgasmin vallatessani minut, tuo on ollut yksi rajuimmista orgasmeista jonka olen saanut vaikka siinä ei tapahtunut mitään, mutta johtui varmasti jännityksestä. Tätini pyyhkäisi kädellään spermat pois ja kysyi että mites se nyt noin pääs käymään. Kerroin että olen pitkään ihaillut hänen muotojaan ja että kiihotuin kun sain istua pepulle. Ihmetteli hieman että miten laukesin niin herkästi vaikka en edes runkannu.

Minä vietän paljon aikaa siskoni kotona joka asuu maalla ja olen huomannut kuinka hänen nuorempi 20 vuotias poikansa katselee minua. Olen nähnyt hänet kurkkimassa pesuhuoneen ikkunantakana kun käyn suihkussa. Kerran oli pusikossa rannalla tyydyttämässä itseään kun olin uimassa. Yhtenä päivänä olimme kaksin ja kun menin rannalle ottamaan aurinkoa poika hiipi taas katselemaan minua. Kiihotuin kun näin suhteellisen isonkullin kädessään. Ajattelin että annetaan pojalle katseltavaa ja riisuin uimapukuni, käännyin siten että poika näki suoraan pimppiini.

Aloin hyväillä rintojani ja pimppiäni jolloin poika tuli puskasta minun viereen kysyen haluanko kyrpää. Onpas sulla jutut tuumasin ja sanoin että runkkaa siinä niin voit katsella mua ja minä katselen kun runkkaat. Poika seisoi edessäni runkaten ja katsellen kun hyväilin pilluani. Sitten nousin js menin kontilleni ja sanoin että nussi mua, poika työnsi kyrvän sisääni ja alkoi eläimellisen ja kiihkeen nainnin.

Sitten sanoi että kohta tulee ja otti kyrvän ulos pyytäen että saa tulla rinnoilleni, ruiskutti kunnon lastit ja sanoin että minä haluan että nussii minua lisää. Hetken päästä kyrpä oli taas naimakunnossa ja menin pojan päälle, ratsastin kunnes minä ja poika lauettiin. Poika käy minun luona aina välillä naimassa minua vai nainko minä häntä, mutta hyvältä tuntuu saada niorta miestä joka jaksaa useamman kerran peräkkäin.

Niin ja turha moralisoida koska aion antaa hänelle pillua niin kauan kun kelpaan hänelle. Meillä oli mummolassa ulkovessa ja aina kun tätini oli siellä käymässä kyttäsin vessannurkalla kun tuli vessaan. Sieltä alta pystyi kurkkimaan kun istui reiälle, hyvin näky pillu kun istuitui siihen. Kerran sain kyllä vähän pissaa päälleni mutta oli näkymät sen arvoiset!

Ollessani jo kolmekymppinen täti oli jo yli viidenkymmenen kun oltiin juhannusta viettämässä sukulaisten kanssa, osa lähti tansseihin osa järvelle ja me jäimme kaksin niin tätini sanoi mulle että mennään saunaan ja että olethan sinä minua ennenkin katsellut että ei häntä ujostuta. Minua nolotti mutta menimme ja humalainen täti kysyi saunan jälkeen pukuhuoneessa että onko se vielä yhtä nätti kun ennen.

Minä että mikä niin tämä levitti haaransa näyttäen pimppinsä, tokaisin että onhan se. Täti sanoi että olin silloin niin nuori kun kurkin niin ei välittänyt mutta nyt kuulemma voisin tutkia pillua lähempää jos haluaisin. No en nyt tiedä tuumin jolloin se sanoi että näytäppäs se kulli nyt kunnolla tätille ja tempas pyyhkeen päältäni ja otti puolijäykänkyrvän käteensä puristaen toisella kädellä hellästo kiveksiä, muuta ei tarvittu jun olin valmis. Täti meni pöydälle selälleen ja sanoi että pane mua jolloin työnsin kyrvän sen ruskeidenkarvojen peittämään pilluun.

Nussin kovaa ja täti äänteli voimakkaasti, hän hieroi klittaansa samalla kun nussin. Minä sanoin että nyt tulee meinaten vetää kyrvän ulos niin täti huusi että et varmasti lopeta nyt että kestä vielä hetki, laukesin sisään ja pystyin jatkamaan hetken jolloin täti sai myös ja piti niin kovas ääntä että en ole kenenkään kuullut pitävän. Seuraavana iltana kun oltiin hetki kahden pyysi että nussin takaapäin, oltiin juuri saamassa kun kuultiin jonkun tulevan meidän luokse ja jouduttiin lopettamaan kesken.

Onneksi kukaan ei nähnyt. Täti on hyvä vartaloinen arviolta c koon rinnoilla, kauniilla pyllyllä ja hyvännäkösellä häpykummulla varusteltu nainen. Nuorena kävin aina kun mahdollista tätini luona kun tiesin olevan yksin kotona.

Huomasin että oli välillä vaivaantunut kun katselin häntä. Kerran muistan kun siivosi alusasussa kun menin sinne, sanoi että hän siivoo nyt mutta kerroin että ei oo mitään tekemistä että voinko jäädä, ei tietenkään kieltänyt.

Silmä ja kulli kovana katselin häntä ja kun pesi pesuhuoneen lattiaa kontusillaan niin pilluvako näkyi upeasti ja myös nännit loisti kiihottavasti liivien läpi.

Olisi tehnyt mieli runkata. Siivouksen jälkeen meni suihkuun ja olin niin kiimainen että raotin ovea ja kurkin sieltä. Täti huomasi ja kysyi että mitä nyt, äkkiä keksin että on päästävä vessaan, käski odotta hetken että on kohta valmis. Jäin ovenrakoon seisomaan ja täti lopetti suihkuttelun ja kietoi pyyhkeen ympärilleen. Menin vessaa ja otin housut lattialta nuuhkin ja nuolin niitä samalla runkaten, kun laukesin laskin spermat tädin housuille ja laitoin takasin lattialle.

Menin vessasta pois niin täti laittoi läpikuultava yöpaita oäällä kahvia. Sitten meni vessaan viemään pyyhkeen ja otti pikkuhousut lattialta laittaakseen pyykkiin, katsoin jännittyneenä että huomaako spermat housuilla.

Huomasi koska sotki kätensä niihin sen verran isolasti minulta niihin lensi. Hän hymyili vähän kun tuli sieltä pois mutta ei puhunut mitään. Tiesin että hän on lauantaina yksin kun mainitsi siitä. Menin sitten illalla käymään, täti katsoi telkkaria ja kehui että menee kohta saunaan, ehkä vihjasten että voisin lähteä.

Keräsin rohkeutta ja sanoin että minä voisin kans tulla, hän sanoi että tule nyt sitten jos haluat. Kun riisuttiin vaatteet ja mentiin suihkuun niin minulla alkoi seisoa terhakasti. Täti meni lauteille ja minä jäin suihkuun toivoen että kulli löystyisi mutta ei. Täti huusi että enkö tuukkaan ja menin kulli pystyssä saunaan, huomasin kuinka hän katsoi kulliani ja istuin hänen viereensä lauteille.

Täti kävi vilvoittelemassa välillä ja tuli takaisin. Sitten kun mentiin suihkuun en enää malttanut vaan tein mitä olin halunnut, tätin ollessa suihkussa menin hänen seläntaa seisomaan niin että kulli osui välillä hänen peppuunsa ja hän kääntyi ja sanoi olevansa valmis että mene sinä nyt pesulle. Otin pikasuihkun ja katselin kun täti kuivaili itseään.

Silloinben enää kestänyt vaan menin hänen taakse tarrate rinnoista kiinni puristaen kovaa ja painaen kovan kullini takapuolta vasten. Hän kysyi että mitä minä oikein meinaan, sanoin ääni väristen että haluan kosketella sua ja laitoin toisen käden hänen haaroihinsa. Ei taida nyt onnistua hän sanoi mutta olin niin kiimassa että hyväilin hänen rintoja ja kaulaa ohjaten hänen käden kullilleni.

Hämmästyin kun otti siitä kiinni ja alkoi vedellä esinahkaa eestaas. Ei mennyt kuin hetki kun laukesin hänen käteensä ja pyysin anteeksi. Hän sanoi että tämänkun ei toistu niin ei kerro kellekkään. Aina pystyssä , Minulla ei muuta kokemusta kun olen nähnyt serkkuni tätinsä kanssa sängyssä. Oli iljettävää mutta kumminkin niin kiihottavaa että katselin vaikka tuo täti oli äitini.

Ehkä jotenkin hyväksyin sen siksi kun äiti oli hiljattain eronnut. Tämä tapahtui joskus 80luvulla meidän kesäpaikassa, äiti oli silloin jo 51vuotias, minä 30 vuotias ja serkkuni 25 vuotias. Minä siis yllätin äitini ja serkkuni sängystä kun tulin kaupasta. He eivät kuulleet tuloani ja jäin katsomaan hridän touhuaan. Ensimmäinen mitä näin oli että serkkuni imi äidin nännejä äidin tyydyttäessään itseään kurkulla. Sitten serkku asettui selälleen äitini meni nelinkontin hänen päälle alkaen nuolla kullia ja serkku työnteli kurkkua äidin sisään.

Sitten näin kun serkku laukesi äidin suuhun. Äiti asettui selälleen pyysi serkkuani hyväilemään rintoja ja samalla tyydytti taas itseään kurkulla, serkulla alkoi taas seisomaan jolloin äiti sanoi että mene makuulle. Äiti meni päälle ohjaten kullin sisäänsä ja aloitti ratsastamisen serkun puristellessa rintoja. Tätä jatkui hetken ja näin kuinka äitini kouristeli ja huusi saadessaan orgasmin, näytti että serkkupoika sai myös samalla.

Minua kyllä iljetti myöhemmin tuo mitä näin ja että vielä katdoin sitä kiihottuneena. Anssi katosi ovesta ulos ja lähti arvatenkin kävelemään polkua pitkin järvenrantaan. Jäin vihdoinkin yksin ja istahdin huokaisten sängylle. Mitä minun pitäisi tehdä? Pakoilla vai kohdata peto silmästä silmään? Jos yrittäisin vältellä Anssia, mies ahdistelisi minua takuuvarmasti kourat ojossa koko viikon.

Jos heittäytyisin mukaan miehen juttuihin, hän voisi käsittää ne väärin ja luulla, että olisin käytettävissä hänen tarpeittensa tyydyttämiseen. Omienkin tarpeitteni tyydyttäminen kävi mielessä. Kaivoin laukustani pienen pinkin vibraattorin, jonka kanssa olin viettänyt yhä enemmän laatuaikaa viime kuukausina.

Pyörittelin pikkudildoa käsissäni hetken. Mieleni kyllä teki viettää pieni leikkihetki itsekseni niin pienen mutta tehokkaan ystäväni seurassa, mutta ajatus Anssista yllättämässä minut niistä puuhista sai minut toisiin aatoksiin. Leikit jääkööt myöhemmäksi, kun Anssi olisi turvallisesti jonkun uuden hoitonsa uumenissa. Heitin vibraattorin takaisin kassiini. Päätin joka tapauksessa itsekin lähteä rantaan. Hellepäiviä oli ollut harvakseltaan, ja paloin halusta päästä rannalle miesten ihailtavaksi uusissa pikkubiksuissani, jotka olin ostanut törkeään hintaan ihan vain palkitakseni itseni uurastuksestani.

Riisuuduin vaatteistani ja puin ylle valkohopeiset narubikinit, jotka eivät jättäneet paljon mitään arvailujen varaan. Pitkät hiukseni sutaisin huolettomalle ponnarille. Vaikka päivä oli jo pitkällä, oli auringonpaahde todella voimakas.

Aurinkorasva tuli siis tarpeeseen. Tongin kassistani aurinkorasvatuubin ja puristin sitä reilusti kädelleni. Levitin paksua rasvaa käsivarsilleni, vatsalleni ja reisilleni. Rasvaa sivellessäni ihailin näkyä vaatekaapin oven peilistä. Hoikka treenattu kroppa, sopivasti ruskettunut kimmoisa iho, muhkeat rinnat ja pyöreät pakarat, kauniit kasvot jäänsinisine silmineen ja pitkine ripsineen, täydellisen täyteläiset huulet.

En olisi voinut olla tyytyväisempi ulkonäkööni. Vielä kun Tonikin huomaisi. Ehkä jonain päivänä Toni heräisi koomastaan, kellistäisi minut ensimmäiselle vastaantulevalle alustalle ja nussisi minulta tajun kankaalle… Haaveiluni keskeytyi kun mökin ovi lennähti auki, ja Anssi marssi sisään pahaenteinen virne naamallaan. Mies käveli suoraan luokseni ja nappasi aurinkorasvatuubin kädestäni, pursotti rasvaa kädelleen ja käänsi minut selin itseensä.

Anssi alkoi hieroa rasvaa selkääni, ja minä olin aivan liian hämmentynyt sanoakseni mitään. Anssilla hieroi vahvoin ja määrätietoisin ottein, ja jättimäinen koura alkoi harhailla turhankin röyhkeästi pakaroilleni ja vatsalleni.

Yritin väistää, mutta Anssi kietoikin toisen kätensä ympärilleni ja veti minut kiinni itseensä. Toinen käsi tunkeutui bikinihousujeni alle ja siveli häpykumpuani. Hei päästä irti nyt, sori jos mä oon antanu ymmärtää jotain.. Mulla on mies kotona! Ei tollasia kiimasia pikkuvaimoja koskaan kiinnosta.

En minä mikään lumppu ollut! En todellakaan aikonut pettää miestäni, vaikka meillä huonosti menikin, enkä varmasti ollut antanut ymmärtääkään mitään sen suuntaista. Riuhdoin ja kiemurtelin, mutta Anssin ote ei hellittänyt. Nyt tehdään niin kun mä sanon, ja sä kuuntelet tarkasti. Jos työpaikkas on sulle yhtään tärkeä, niin sä tottelet mua kuuliaisesti etkä väitä vastaan.

Jos rupeat pelleilemään, voit olla varma että sun on turha tältä alalta hakea enää töitä. En ollut uskoa korviani. Joko antaisin pomon tehdä minulle mitä ikinä haluaa, tai menettäisin työni lopullisesti ja voisin sanoa hyvästit koko alalle. Anssilla oli valtaa alalla, ja mies voisi takuuvarmasti tuhota kaikki mahdollisuuteni. Kaiken kauhuni keskellä huomasin olevani kiihottunut. Manasin sairasta haluani, kun en tällaisessakaan tilanteessa osannut pitää himoani kurissa.

Heti kun mies vähän kouri, kehoni reagoi tahtomattanikin. Saman tien lensinkin vatsalleni sängylle, kun Anssi kiepautti minut yhdellä kädenliikkeellä kumoon. Anssi nousi päälleni istumaan ja tarrasi minua poninhännästä kiinni.

Pääni kallistui taaksepäin, ja Anssi kumartui lähemmäs. Me tultiin vaan työmatkalle.. Anssi kurotti ylitseni toiselle puolelle sänkyä, ja irrotti kassistaan kantohihnan. Minut hän käänsi selälleni ja sitoi käteni puiseen sängynpäätyyn kiinni. En uskaltanut panna vastaan, sillä minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia miestä vastaan. Anssi repäisi bikinien alaosan päältäni yhdellä riuhtaisulla ja levitti sitten jalkojani. Yritin vaistomaisesti nousta suojaamaan pyhimpääni, mutta käteni olivat tiukasti kiinni.

Voitonriemuinen virne nousi miehen kasvoille, kun hän tuijotti märkänä kiiltelevää pilluani. Tiesinhän mä, että munaa sun vaan tekee mieli. Mikä helvetti minua vaivasi, kun en saanut himojani pidettyä kurissa? Ynähdin avuttomana sormen painuessa tiukkaan pimppiini, ja taistelin pitääkseni vastaväitteet itselläni.

Anssi nussi minua jättisormellaan ja teki oloni entistä tukalammaksi rivoilla kommenteillaan. Tunsin tottelemattoman pilluni kostuvan entisestään, sillä sormettaminen tuntui aivan taivaalliselta. Hetken päästä Anssi tunki toisenkin sormen, ja lopulta kolmannen. Kolmas oli selvästi liikaa, eikä tuntunut lainkaan hyvältä. Tuntui että pimppini repeäisi, ja aloin kiemurrella levottomasti yrittäen Anssin otteesta irti.

Anssi vain jatkoi sormettamista ja piti minua rautaisessa otteessaan. Hänen vapaa kätensä hakeutui selkäni alle ja nykäisi bikinien yläosani solmut auki sekä selästä että niskasta. Anssi kiskaisi bikinit yltäni, ja nännini seisoivat hehkuvina ja terhakkoina kuin mitkäkin kirsikankivet. Miehen kasvoille levisi entistä omahyväisempi ja himoitsevampi virne, ja silmänräpäyksessä hänen suunsa oli niiden kimpussa, jättisormien yhä nussiessa pilluparkaani.

Anssi imi ja näykki, aivan liian kovaa, mutta tahtomattani suustani päästä voihkaisuja. Ei jäänyt varmasti Anssillekaan epäselväksi, kuinka nautin tuosta käsittelystä.

Olin tulla hulluksi kiimasta ja samalla hävetti niin helvetisti. En ollut lainkaan tällainen, vaan kunnollinen ja uskollinen puoliso! Ihmeen kaupalla sain syrjäytettyä kiimaisen lumppu-minäni taka-alalle ja rupesin taas riuhtomaan ja riehumaan hysteerisen huutokonsertin kera.

Uhosin ja anelin, mutta Anssin päätä ei kääntänyt mikään. Mies jatkoi sormettamista armotta, ja tunsin orgasmin lähestyvän uhkaavasti. Kiemurtelin ja vastustelin, mutta lopulta kehoni antoi periksi ja sain aivan valtavan räjähtävän orkun. Koko kehoni vapisi ja värisi, ja Anssi nauroi räkäisesti kiusaantumiselleni.

Seksi fantasiat pane perseeseen -

Menin vessasta pois niin täti laittoi läpikuultava yöpaita oäällä kahvia. Heti kun mies vähän kouri, kehoni reagoi tahtomattanikin. Täti meni pöydälle selälleen ja sanoi että pane mua jolloin työnsin kyrvän sen ruskeidenkarvojen peittämään pilluun. No tietty se mun kaveri taas tuli just sillon Toni ei ollut sanallakaan maininnut kohentunutta ulkomuotoani, mikä loukkasi minua syvästi. Anssi alkoi hieroa rasvaa selkääni, ja minä olin aivan incall pretty hämmentynyt sanoakseni mitään. Täti huusi että enkö tuukkaan ja menin kulli pystyssä saunaan, huomasin kuinka hän katsoi kulliani ja istuin hänen viereensä lauteille. Lisäksi olin tuhlannut roppakaupalla aikaa ja rahaa solariumiin, kampaajaan, kosmetologiin, rakennekynsiin ja sen sellaiseen. Kieltäydyin ja sanoin uudestaan trans nikoleta ilmasta pillua jos nyt ei jätä minua rauhaan niin varmasti kerron äidilleen. Minä sanoin että nyt tulee meinaten vetää kyrvän ulos niin täti huusi että et varmasti lopeta nyt että kestä vielä hetki, laukesin sisään ja pystyin jatkamaan hetken jolloin täti sai myös ja piti niin kovas ääntä että en ole kenenkään kuullut pitävän. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

0 thoughts on “Seksi fantasiat pane perseeseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *