Tampere tallinna ilmaisseksi

Lajittelu on pakollista vähintään 10 huoneistojen taloissa. Jätteet lajitellaan seka-, bio-, paperi- ja pahvijätteeseen. Otava Lauristin Marju ja Vihalemm Peeter: Return to the Western World. Tartu University Press Alenius Kari: Viron, Latvian ja Liettuan historia. Atena Hyytiä Osmo: Yliopistopaino, Helsinki Korjus Jaakko: Karisto Leskinen Jari: Suomen ja Viron salainen sotilaallinen yhteistoiminta Neuvostoliiton varalta vuosina Helsinki Leskinen Jari: Suomen ja Viron salainen sotilaallinen yhteistyö Neuvostoliiton hyökkäyksen varalle vuosina Tulen maasta, jonka nimi on Viro.

Otava Rausmaa Heikki toim. Soome sild - Viron veräjät. Kahdeksan näkökulmaa suomalais-virolaisiin suhteisiin. Tuglas-seura Rinne Harri: Johnny Kniga, Mattila Jukka I. Viron vapaussota - Kaiken takana oli pelko. Kuinka Viro menetti historiansa ja kuinka se saadaan takaisin.

Like, Zetterberg Seppo: SKS Zetterberg Seppo toim. Viro - Maa, kansa ja kulttuuri. Tallinnan suomalainen koulu TASK on Suomen opetussuunnitelman mukaan toimiva ja valtionosuuksia saava yksityiskoulu, joka antaa suomenkielistä esikouluopetusta ja perusopetusta luokalla.

Koulussa on mahdollisuus suorittaa myös etälukio. Tartossa on myös suomenkielistä opetusta katolisen koulun yhteydessä. Virolaisissa kouluissa opiskelu suomalaisille lapsille on viron kielellä. Viroon opiskelemaan pääsee vaihto-ohjelmien kuten korkeakoulujen Erasmus-vaihdon tai yliopistojen kahdenvälisten sopimusten kautta.

Virossa voi myös opiskella ja suorittaa koko tutkinnon. Suurin osa suomalaisista opiskelee Tarton yliopistossa, jossa Bachelor-tutkinnon opetuskielenä on viro, poikkeuksena yleislääketiede, jota voi opiskella kaksi ensimmäistä vuotta englanniksi.

Maisteriohjelmia ja muita opetuskokonaisuuksia on myös englanniksi. Monissa Tallinnan korkeakouluissa voi lukea koko tutkinnon englanniksi. Virossa korkeakouluopiskelu on maksullista. Tartossa toimii kolme suomalaista opiskelijajärjestöä: Tallinnassa opiskelevilla on yhteinen järjestö Taslo - Tallinnan suomalainen opiskelijajärjestö. Tarton yliopistolla on toimipisteitä ympäri Viron. Tallinnaan suomalaisia opiskelijoita ovat houkutelleet puolestaan muun  muassa Tallinnan yliopisto ja Teknillinen korkeakoulu, johon vastikään liittyi myös kansainvälinen Audentes-yliopisto Tallinnassa.

Viroon suuntautuvista harjoitteluohjelmista, opiskelijavaihdosta ja avustuksista saa parhaiten tietoa Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO: Lisäksi yliopistojen kansainvälisten asiain osastot osaavat neuvoa opintoihin ja opiskeluvaihtoihin liittyvissä kysymyksissä.

Virossa viron kielen kursseja suomenkielisille järjestävät muun muassa Tarton yliopiston kesäyliopisto, avoin yliopisto ja kielikeskus sekä jotkut tallinnalaiset kielikoulut.

Suomessa viroa voi opiskella pääaineena Helsingin yliopiston itämerensuomalaisten kielten laitoksella. Tampereen, Turun, Oulun, Jyväskylän ja Joensuun yliopistossa voi suorittaa viron kielen perusopintoja. Viron kielen kursseja järjestävät myös monet kansalais- ja työväenopistot sekä Tuglas-seura. Suosittuja ovat myös Tuglas-seuran ja Kansanvalistusseuran viron kielen kesäkurssit Virossa. Ravintoloiden ja kahviloiden käymälät ovat yleensä siistejä. Julkisia käymälöitä on muun muassa ostoskeskuksissa, linja-auto- ja rautatieasemilla.

Julkiset käymälät ovat yleensä maksullisia. Harrastusmahdollisuudet ovat varsin hyvät lähes kaikissa urheilulajeissa. Suhtautuminen lapsiin on virolaisessa yhteiskunnassa hyvin myönteinen. Kunnallisiin päiväkoteihin Virossa joutuu joskus jonottamaan kuten Suomessakin.

Yksityiset päiväkodit ovat helpommin saavutettavissa. Opetuskieli on viro tai venäjä. International Kindergarten on yksityinen, kansainvälinen ja englanninkielinen päiväkoti. Koirat, kissat ja fretit Tunnistusmerkintä Eläimen on oltava tunnistusmerkitty mikrosirulla tai selkeästi luettavalla tatuoinnilla. Lemmikkieläinpassi Eläimen mukana on oltava lemmikkieläintodistus, ns.

Ekinokokkoosia koskevat vaatimukset Vaatimukset myyräekinokokin Echinococcus multilocularis leviämisen estämiseksi annettavasta lääkityksestä muuttuivat vuoden alusta alkaen. Jatkossa myös EU-maista tuotavat alle 3 kk ikäiset pennut sekä esimerkiksi Ruotsista Suomeen tulevat koirat pitää lääkitä ennen niiden saapumista maahan. Suomeen tuotavat koirat on lääkittävä Echinococcus multilocularis — tartunnan ehkäisemiseksi enintään viittä, mutta vähintään yhtä päivää ennen maahantuloa. Usein matkustavat koirat, joilla on lemmikkieläinpassi, voidaan myös lääkitä säännöllisesti enintään 28 päivän välein.

Ekinokokkilääkitys vaaditaan jatkossa ainoastaan koirilta, kissoja ei tarvitse enää lääkitä. Koirien ja kissojen raivotautivasta-ainetutkimuksia ei enää vaadita niiden matkustaessa Suomesta Ruotsiin, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin tai Maltalle. Kaikkiin jäsenmaihin kuljetettavien koirien, kissojen sekä frettien täytyy kuitenkin olla rokotettuja raivotautia vastaan vähintään 21 päivää ennen tuontia.

Listan Virossa toimivista eläinlääkäreistä löydät tästä. Autojen ja varsinkin nuorten kuljettajien määrän lisääntyminen on muuttanut virolaisten käyttäytymisen liikenteessä varsin kaahailevaksi. Tämän vuoksi erityisesti jalankulkijoiden on syytä varoa kaupunkialueella punaisia liikennevaloja päin ajavia ajoneuvoja. Älä myöskään aja alkoholin tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Virossa promilleraja on 0,2. Ongelmatilanteissa ota yhteys poliisiin, puh. Lievistä liikennerikkomuksista sakotetaan heti paikan päällä ja sakko maksetaan pankkiin. Käytäntö on siis sama kuin Suomessa. Vakavammasta liikennerikkomuksesta tehdään rikosilmoitus. Päätös asiasta tehdään kuukauden kuluessa ja asianosainen voi joko noutaa sen itse tai saada sen postitse kotiinsa.

Tällaisessa tapauksessa myös ajokortti joutuu poliisin haltuun ja tutkinnanjohtaja harkitsee, miten mahdollisen ajokiellon suhteen menetellään. Tallinna Liikluspolitsei Rahumäe tee 6 Tallinna puh. Hotelliverkosto on Virossa hyvä. Viime vuosina on rakennettu useita uusia tasokkaita hotelleja ja vanhoja on kunnostettu. Euroopan unionin kansalainen voi oleskella Virossa ilman oleskelulupaa enintään kolme kuukautta maahantulopäivästä lukien.

Tämän jälkeen hänen on rekisteröitävä oleskeluoikeutensa asuinpaikkakunnallaan. Tarkempia tietoja rekisteröimisestä saa Viron maahanmuuttovirastosta Kodakondsus- ja Migratsiooniamet , virolaisen asuinkuntansa kunnanviraston väestörekisteriosastolta esimerkiksi Tallinna rahvastikuregister sekä Viron suurlähetystöstä Helsingissä. Rekisteröitymisen jälkeen EU-kansalaisen on 30 päivän kuluessa anottava Viron maahanmuuttovirastosta oleskeluoikeuden todistava virolainen henkilökortti eli ID-kaart.

Määräaikainen oleskeluoikeus myönnetään viideksi vuodeksi. Pysyvä oleskeluoikeus edellyttää vähintään viiden vuoden aiempaa asumista Virossa. Niin Virossa pidempiaikaisesti asuvan suomalaisen kuin matkailijankin kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Kriisitilanteissa mahdollisia avustustoimia nopeuttaa, jos edustustolla on maassa asuvien suomalaisten yhteystiedot. Virossa oleskelunsa rekisteröineelle ulkomaalaiselle myönnetään samalla myös paikallinen henkilötunnus. Henkilötunnus on edellytyksenä monille palveluille, esimerkiksi sairausvakuutuskortin saamiselle.

Oleskelunsa rekisteröinnin jälkeen maahan muuttaneen tulee anoa Viron maahanmuuttovirastosta Kodakondsus- ja Migratsiooniamet sähköistä henkilökorttia. Kortti on paitsi virallinen henkilöllisyystodistus ja todistus oleskeluoikeudesta myös verkkoavain kaikkiin hallinnon ja moniin yksityisen sektorin verkkopalveluihin, joissa korttia voi käyttää tunnistusvälineenä ja sähköisen allekirjoituksen antamiseen.

Kortille voi myös ladata edullisen julkisten liikennevälineiden kausikortin sekä Tallinnassa että Tartossa. Pankit ovat avoinna arkipäivisin yleensä kello 9. Suuremmissa ostoskeskuksissa sijaitsevat palvelupisteet voivat olla avoinna myöhempään sekä usein myös viikonloppuisin. Suurimmissa kaupungeissa pankkien pääkonttorit ovat avoinna myös lauantaisin kello Pankkipalvelujen taso on hyvä ja pankkiautomaatteja on tiuhaan. Luottokortilla ja Visa Electronilla voi maksaa lähes kaikkialla ja niillä voi myös oman pankin palveluhinnaston mukaisesti nostaa käteistä pankkiautomaateista.

Laskut voi maksaa verkkopankin kautta, pankin konttorissa tai maksuautomaatissa. Parturi-kampaamoja ja erilaisia kauneudenhoitopalveluja on tarjolla runsaasti. Palvelujen hinnat ovat alhaisemmat kuin Suomessa. Tallinnan pääpostikonttori on avoinna arkisin kello 8. Postiyhteydet ovat hyvät ja kirjeposti on perillä parissa päivässä.

Kiinteiden sekä matkapuhelimien osalta löytyy useita operaattoreita, joista voi valita palvelultaan ja hinnoiltaan sopivan vaihtoehdon. Suomalaisella matkapuhelimella pärjää Virossa hyvin, sillä GSM-verkko kattaa koko maan. Ulkomaanpuheluiden hinnat kannattaa yllätyksien välttämiseksi tarkistaa jo ennen matkaa omalta palveluntarjoajalta.

Pidempiä puheluita varten on hyvä harkita kioskeissa ja kaupoissa myytäviä edullisia prepaid-kortteja. Virolaisissa puhelinnumeroissa ei käytetä enää nykyisin erillisiä suuntanumeroita. Virossa langaton verkko WiFi on levinnyt paljon laajemmalle kuin Suomessa ja internetiin pääseekin omalla koneella ilmaiseksi jopa Tallinnan puistoista. Pysäköinti on maksullista yleensä suurimmissa kaupungeissa.

Pysäköintimaksun maksaminen matkapuhelimella on yleistynyt kovasti viime aikoina. Suuremmissa kaupungeissa ravintoloita ja muita ruokailupaikkoja on runsaasti. Yleensä myös kaikissa pubeissa ja baareissa on mahdollista tilata ruoka-annoksia. Tallinnassa on melko paljon erilaisia etnisiä ravintoloita. Sosiaaliturva määräytyy kansallisen lainsäädännön, EU-lainsäädännön sekä valtioiden keskenään solmimien sosiaaliturvasopimusten määräysten perusteella.

Viron sosiaaliturva ei kaikilta osin takaa samaa turvaa kuin vanhoissa EU-maissa. Suomen sosiaaliturva on asumisperusteinen eli sen piiriin kuulumisen edellytyksenä on Suomessa asuminen. Alle vuoden ulkomailla kestävää oleskelua pidetään luonteeltaan tilapäisenä. Pääsääntöisesti ulkomailla asuva poistuu Suomen sosiaaliturvan piiristä yli vuoden jatkuneen oleskelun jälkeen. Päätöksen sosiaaliturvasta antaa Kelan ulkomaanyksikkö.

Siirtyminen Viron työmarkkinoille oikeuttaa työntekijän pääsemään Viron sosiaaliturvan, koulutuksen ja terveydenhuollon piiriin. Lisätietoja Viron sairausvakuutusjärjestelmästä antaa Eesti Haigekassa. Suomi-kuva on Virossa varsin myönteinen, vaikka kriittisiäkin äänenpainoja on. Suomea käsitellään hyvin monipuolisesti.

Viro antaa sairaanhoitoa oman lainsäädäntönsä ja järjestelmänsä mukaisesti. EU-kansalainen saa vastaavat sairaanhoitopalvelut samoin omavastuukustannuksin ja menettelyin kuin oman maan kansalaiset. Tätä varten mukana on kuitenkin oltava Suomesta saatu eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka voi hankkia maksutta lähimmästä Kelan toimistosta.

Kortin esittäneeltä peritään hoidosta sama maksu kuin maassa vakituisesti asuvalta henkilöltä. Sairaanhoitoa annetaan terveysasemilla ambulatoorium , terveyskeskuksissa polikliinik , sairaaloissa haigla sekä ambulanssipalveluna kiirabi. Virossa esiintyy laajalti myös punkkivaaraa, minkä johdosta luonnossa liikkuvan kannattaa pitää pitkähihaisia ja —lahkeisia vaatteita.

Lisätietoja rokotuksista ja muista terveydenhoitoon liittyvistä asioista löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta. Vähemmän kiireellisissä tapauksissa kannattaa kääntyä yksityislääkärin puoleen. Yksityisiä klinikoita on suurimmissa kaupungeissa runsaasti. Suomen hintoihin verrattuna yksityisetkin lääkäripalvelut ovat vielä varsin edullisia. Tietenkin tällainen anonyymina lahjoituksena tullut kädenojennus huomioidaan reissun budjetissa.

Joka siis näyttää tältä:. Tähän päälle siis vielä bussit Tampere-Helsinki ja Helsinki-Tampere, jotka kustansivat yhteensä 11,50e ja ruokailumenot Tallinnassa, joihin upposi ravintola- ja kauppaostosten muodossa vajaa 22 euroa.

Kotonakin toki uppoaa rahaa syömiseen, mutta kaikki menoerät mukaan laskettuna viikonloppu Tallinnassa kustansi silti alle 40 euroa. Haha nyt oli kova! D Itselläkin olis ilmaiskortti Tallinnan risteilylle, mut se olis käytettävä arkena parin viikon sisällä, eikä vapaapäiviä oo käytettävissä yhtään.. D Tuo arkirajoitus on kyllä aika tylsä juttu noissa lahjakorteissa, aika harva pääsee silloin reissaamaan.

Onneksi Tallinnaan ei ole kovin kallista lähteä edes ilman tarjouksia: Tän täytyy kyllä olla budjettimatkailun ennätys! D Mulla jää just kaikki Tallinnan ja Tukholman risteilyt sen takia tekemättä, kun jo Helsinkiin pääseminen maksaa. Nyt jälkikäteen sitä miettii, että olihan Tampereelta kuitenkin kätevämpi ja halvempi lähteä Helsinkiin kuin täältä Seinäjoelta, ja olisi pitänyt vaan useemmin hyödyntää tarjousmatkoja.

Lyhyillä reissuilla budjetti venyy usein kyllä siitä syystä, että kun on vaan yhden yön, on mukamas hyvä syy panostaa yöpymiseen ja ruokailuun, kun on vaan niin lyhyen aikaa. Sun esimerkki osoittaa, että ehkä niin ei tarvi olla! Haha, jos ei maailmanennätys niin heittämällä ainakin oma ennätykseni: D Jep, Seinäjoki on jo sen verran kaukana vaikkei nyt edes vielä oikeasti ole Helsingistä, ettei edullisia ja nopeita siirtymiä ole niin paljoa tarjolla.

Aina vain ei tule tajuttua silloisen kotipaikan potentiaalia. Mulla on vähän sama ton suhteen, että lyhyellä reissulla saattaa malttaa panostaa yöpymiseen ja muuhun enemmän, mutta onneksi Tallinna on niin edullinen, ettei edes mun mittapuulla pieni panostaminen tuntunut pahalta. Tai no, moni ei sanoisi hostellihuonetta panostukseksi, mutta verrattuna siihen, että monesti valitsen dormisängyn, niin kahden hengen huone kaverin kanssa jaettuna oli jo aika luksusta.

Varsinkin kun meillä oli oma kylpyhuone ja upea kattoikkuna merelle ; Onneksi itseään on hyvä muistuttaa siitä, ettei minireissuja tarvitse aina tehdä isolla budjetilla. Varsinkin jos pieni onnenkantamoinen on mukana matkassa: Oletpas selvinnyt super edullisesti! Täältä itärajan tuntumasta ei ihan tuohon hintaan lähdetä Tallinnaan, mutta ehkä Sortavalaan — täytyypä kokeilla ensi kesänä: Niin kyllä ole, vähän itseänikin ihmetyttää: D Haha, siitä vaan tsekkaamaan oman kotikaupungin potentiaalia suhteessa edulliseen ulkomaanmatkailuun!

Voidaan tehdä sitten loppuvuodesta kartoitus, että miten halvalla tuli reissuun päästyä ;. Heh, postauksen toisessa kuvassa on mun entinen opinahjo Uus-kadulla!

Tuosta oikeanpuolimmaisesta valkoisesta ovesta kuljettiin aikanaan Tallinnan suomalaiseen kouluun, mutta tuskin se siinä enää toimii. Eipä ollut pahan hintainen reissukaan! Oma ennätys taitaa olla kuukauden matka Balkanille, joka maksoi kokonaisuudessaan euroa kiitos liftaamisen ja sohvasurffaamisen.

Oon avannut olemattomalla budetilla reissaamista postauksenkin muodossa https: Jos muuten itsellä ei ole risteilylahjakorttia niin Huuto. Oon kerran jopa ostanut sellaisen Helsinki-Tukholma -välille kun piti päästä mahdollisimman edullisesti matkaan.

Oho, aika hauska sattuma! Mä taas fanitan Tallinnan ovia, ja noi siniset on yhdet mun suosikit! Siksi niistä piti saada kuva: Reissu oli kyllä varsin ihastuttavan hintainen! Kuukauden reissulle tuo euroa on jo varsin kunnioitettava määrä. Tuon potin saa ihan helposti upotettua lyhyeen viikonloppureissuun.

Pitää käydä lukaisemassa sun postaus! Hyvä vinkki tuo Huuto. Mä suosin valitettavan usein lentämistä sen tuoman ajansäästön takia, mutta aina silloin tällöin edullinen laivamatkakin voi olla tarpeen: Kyllä tuosta budjetista on vaikeaa panna paremmaksi. Tarvittaisiin jo enemmän niitä sponsoreita.

Kesämarkkinat — varausaika 4. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Tarjoukset koskevat uusia varauksia. Kaikki Scandic -hotellit Tukholmassa sisältyvät tarjoukseen. Tutustu muihin Scandic -hotelleihin täällä. Yllä olevat hinnat ovat heinäkuun hintoja. Hae tietoa laivojen viihdetarjonnasta. Valitse laiva ja kuukausi alasvetovalikoista ja klikkaa Hae-painiketta.

Huomioithan, että viihdekalenterissa esiintyjät on esitetty risteilyn lähtöpäivän mukaan ja esiintyminen voi tapahtua myös paluupäivänä. Äkkilähdöt ja parhaat hinnat Edulliset matkatarjoukset sekä nopean lähtijän äkkilähdöt — varaa laivamatkasi parhain hinnoin! Kesän parasta hauskaa joka päivä klo Esiintyjät laivalla Hae tietoa laivojen viihdetarjonnasta. Vikingin sivuilla luki, että reittimatkat alkaen 19e suunta. Katsoin pari viikonloppua, mutta kahdelle tuli meno-paluu e..

Halvin löytämäni oli Eckerön e kahdelta. En katsonut yö-laivoja ollenkaan, kun ei haluttaisi tuhlata aikaa laivalla, vaan olla yöt perillä. Sitä vaan kuulee välillä jonkun käyneen ihan pilkkahintaan Tallinnassa, mutta ovatko sitten vain keskellä viikkoa käyneet.

Itsellä käytössä ollut Tampere - Tallinna - Tampere sisältäen laivan eckerö ja bussikuljetuksen edestakaisin palttiarallaa 50 euron hujakoilla riippuen hiukan päivästä. Tämä siis bussifirma joka ilmoittelee lehdissä aina välillä. Lisätietoja YV jos kiinnostaa. Veitsi kädessä maailmalla - Anthony Bourdainin jalanjäljillä.

Liityin jo marraskuussa, mutten saanut tuollaista koodia? Oliko se vain liittyessä? Jos tilaisi isännälle oman kortin, ja se saisi koodin, niin kävisikö molempien matkasta, tiedätkö?

Joskus vuosia sitten on menty bussikyydillä Tukholman laivalle, ja jäänyt siitä vähän kammo, kun väki ryyppäsi matkalla ihan pirusti. Ei olla mitään absolutisteja, mutta ei ollut häävi silti, kun kaikki ei niin hauskoja siinä kunnossa.

Toki tuossa mietityttää Helsingin parkin hinta, eli olisi ehkä fiksuja nuo kyydit toisaalta.. Vaikkakin se vaikeuttaa ja hidastaa aika paljon lähtöä, kun asutaan 20km Tampereelta, kuskataan koirat hoitoon, kävellään 20min pysäkille laukun kanssa..

Yksi miete oli, uskaltaisiko Elon parkkiin Ylöjärvellä jättää auton, kun on aika lähellä koirahoitolaa, ja sieltä menee Onnibus.. Mutta yhä tuo bussihomma ei houkuta, ajankaan takia. Joka aamu kun istuu 40min bussissa Tampereelle, ei huvittaisi vapaalla enää tuntitolkulla. Nykyään ei taida junaankaan päästä laivamatkalla puoleen hintaan. Tosin jotain hyviä tarjouksia on. Pitääpä kurkkia noita huutonettiä, ja varmaan tori.

Epäilyttää vaan aina,josko lähettäjä lähettää vain paperinpalaset tms. Kaveri maksoi kerran e kahdesta Metallican lipusta ja sai paperia vain.

Toki, jos olisi myyjä Tampereella, voisi nokatusten ostaa. Jos kerran tarkoitus on mennä Tallinnaan ja yöpyä yhden tai useamman yön, ehdotan että tutustut Viking Clubin hotellipaketteihin. Hinnat sisältävät laivaliput ja hotelliyön. Auton saa mukaan arviolta 20 euroa per suunta. Kai se on pakko noitakin katsoa. Menee vain ilo siitä, että saa itse varata hotellin Trivagosta. EIkä nuo hotellit oikein ole yleensä omaan makuun, ei tykätä isoista ketju-hotelleista.

Luki, että alla vaihtoehdot tms , eikä siinä alla lukenut mitään. Toki saattoi olla hetkellinen näiriö.

Tampere tallinna ilmaisseksi -

Reissu oli kyllä varsin ihastuttavan hintainen! Baarit ja ravintolat aukeavat lounasaikaan ja palvelevat puolille öin, kesäisin pidempäänkin. Suomen ja Viron salainen sotilaallinen yhteistoiminta Neuvostoliiton varalta vuosina Tän täytyy kyllä olla budjettimatkailun ennätys! Siirtyminen Viron työmarkkinoille oikeuttaa työntekijän pääsemään Viron sosiaaliturvan, koulutuksen ja terveydenhuollon piiriin. Vapaudenaukiolla sijaitseva Tampere tallinna ilmaisseksi Palace Hotelli niin vapaa-ajan kuin liikematkustajillekin. Tallinnassa opiskelevilla on yhteinen järjestö Taslo - Tallinnan suomalainen opiskelijajärjestö. Kauneuspaketti Athena · Klassinen hieronta 60 min · Jalkahoito 45 min · Hinta: Siksi niistä piti saada kuva: Tietenkin tällainen anonyymina lahjoituksena tullut kädenojennus huomioidaan reissun budjetissa.

0 thoughts on “Tampere tallinna ilmaisseksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *