Thai seksi maksulliset seuralaiset

Jotkut joutuvat vastaanottamaan kymmeniä asiakkaita yhden illan aikana. Samalla kun äärimmäinen köyhyys pakottaa lapsia ja naisia prostituutioon, mahdollistaa länsimaisten ihmisten vauraus heitä heikommassa asemassa olevien ihmisten hyväksikäytön. Ihmisarvo ei ole arvoista korkein siinä vaiheessa kun raha ja valta sanelevat ehdot. Tässä oli pintaraapaisu vaikeaan aiheeseen. En pysty yhdessä tekstissä huomioimaan läheskään kaikkea, mitä vaikea aihe dellyttäisi. Minulla ei ole oikeita vastauksia tai ratkaisuja tilanteeseen,  kysymyksiä sen sijaan on monia.

Miksi länsimainen helpommin puolustaa naisen oikeutta harjoittaa prostituutiota kuin nostaa äänensä niiden miljoonien puolesta, jotka on siihen pakotettu? Onko pahinta riistoa se, mitä tapahtuu Kaakkois-Aasiassa, vai sittenkin se, että päivittäisillä valinnoillamme tuemme ylikansallisia riistoyhtiöitä, jotka ajavat ihmiset tähän tilanteeseen? Mitä me voimme tehdä? Mitä me aiomme tehdä? Voisimeko seuraavalla kerralla matkustaessamme pitää silmämme auki eri tavalla kuin aiemmin?

Luvut ovat aina suuntaa antavia, koska luonnollisesti kukaan ei voi olla laskemassa tarkasti esimerkiksi miehiä, jotka käyttävät prostituoitua. Luvut antavat kuitenkin jonkinlaisia suuntaviivoja aiheen hahmottamiseen. Suosittelen myös tukemaan ammattimaisten ihmiskaupan vastaisten järjestöjen, kuten A Reilun matkailun yhdistyksen kampanjasivulta löytyy enemmän tietoa siitä, mitä voi tehdä, jos kohtaa lapsiseksiturismia matkallaan.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain. Rohkaisen esimerkiksi sponsoroimaan kummilasta. Silloin yksi lapsi saa mahdollisuuden koulutukseen ja parempaan huomiseen.

Huh, olipas kattava postaus, kiitos! Vaikka aihe sinällään tietysti uusi ole, tuli esille kuitenkin uutta tietoa. Olin aina ajatellut, että tuo prostituutio on aina jonkun pyörittämää, eli rahat päätyvät jollekin muulle. Mutta siis joku 8 vuotias tuskin niitä rahoja itse pitää… Eniten tässä mietityttää juuri tuo, että mitä voi länsimaalaine naismatkaaja tehdä asian hyväksi?

Kyllä, suurimmassa osassa tapauksia prostituoidulla on parittaja. He, jotka toimivat itsenäisesti, ovat yleensä lähtökohtaisesti paremmassa asemassa, eli ihmisiä, jotka syystä tai toisesta tahtovat nostaa elintasoaan. Tietenkään kukaan lapsi ei myy itse itseään vapaaehtoisesti. Lapsen kohdalla ei voida koskaan puhua vapaaehtoisuudesta, vaan on kyse ihmiskaupasta. Ja tosiaan, ei kukaan lapsi niitä rahoja myöskään itse saa pitää.

Mutta mitä sitten naismatkaaja voi tehdä? Muuten sanoisin, että kannattaa tukea järjestöjä, jotka tekvät hyvää työtä naisten aseman parantamiseksi, itse mm. Koulutus on tytöillä avainasemassa, jotta he eivät uhriutuisi. Koulutuksen puute jättää naiset hyvin onnettomaan asemaan. Siinä mielessä kummilapsityö on todella tärkeää, koska se mahdollistaa lasten koulunkäynnin.

Toki näistä asiosta puhuminen on Suomessakin tärkeää, jotta seuraava sukupolvi ei toistaisi sitä kaavaa, että miehet lähtevät maailmalle maksullisen seksin peräsä. Nuorten asenteisiin voi vielä vaikuttaa, aikuisista en aina mene takuuseen.

Vaikka suomalaisen seksitursimin lopettaminen ei postaisikaan ongelmaa, niin silti asiasta tulee mielestäni täällä puhua enemmän. Surullinen ja vaikea aihe! Kiitos että nostit esille, on hyvä että näistäkin aiheista puhutaan ja kirjoitetaan, vaikka ratkaisuja mitä pitäisi tehdä onkin hyvin vaikea löytää. On ehdottomasti vaikea aihe, josta on äärettömän vaikea kirjoittaa.

Mielestäni on tärkeää, että tällaisten asioiden olemassaolo tiedostetaan, vaikka saattaisikin tuntua turhauttavalta, kun ei teidä mitä tehdä.

Aina sitä voi tehdä kuitenkin pienen oman osansa, vaikka kukaan ei yksin tätä maailmaa pelastakaan. En ole koskaan käynyt Thaimaassa. Osasyy siihen on se, että tämä on mielikuvani monista turistikaupungeista kyseisessä maassa. En haluaisi nähdä, mitä siellä oikeasti tapahtuu.

Tukemalla paikallista liiketoimia jotain muuta kuin mitä tähän aiheeseen liittyy, tietysti voisi ehkä edesauttaa, että edes se yksi ihminen ei joutuisi turvautumaan prostituutioon. Tai sitten tukemalla noita järjestöjä, jotka auttavat paikallisia irtautumaan prostituutiosta. Prostituutio ei tosin näy missään muualla Thaimaassa näin näkyvästi kuin Pattayalla Esim. Bangkokissa ja Phuketissa tietyillä alueilla kylläkin. Kannattaa ehdottomasti matkustaa Thaimaahan, siellä pystyy reissaamaan myös niin, että nämä asiat eivät hypi silmille.

Tosin, on välillä myös avartavaa nähdä, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Tuo on totta, matkaillessa olisi hyvä tukea paikallisia yrityksiä, eli heidän elinkeinoaan. Niin helposti meidän rahamme valuvat ylikansallisille yhtiöille, ja paikalliset eivät hyödy mitään reissaamisestamme. Ja järjestöjä kannattaa tukea, monet tekvät oikeasti tosi hyvää duunia. Itse olen ollut iloinen siitä, että minulla on lähes 10 vuoden ajan ollut kummityttö, jonka koulunkäyntiä olen saanut tukea.

Koulutus on tietenkin avainasemassa siinä, että ihmiset saavat paremmat lähtökohdat elämälleen. Tosi haastava tämä koko aihe kyllä on. Tästä voisi kirjoittaa kirjan, ja siltikin varmaan tulisi raapaisseeksi aihetta vain pinnalta.

Järkyttävää etenkin tuo, miten lapset joutuu kärsimään! Miten 8-vuotias voi joutua saksalaisten aikuisten miesten seuraan, käsittämätöntä. Osa tekee työtä varmasti vapaaehtoisesti, mutta eiköhän valtaosa joudu tekemään työtä pakotettuina tai koska muutakaan työtä ei ole saatavilla. Ja se vapaehtoisuuskin on vaikea määritellä tässä tilanteessa..

Tuo on kyllä hirveän surullista, miten niin monet lapset joutuvat aikuisten hyväksikäytön kohteeksi: Tähän ovat ihan varmasti myös suomalaiset syyllisiä ja siksi näistä tulee puhua täälläkin. Tämä oli ajatuksia herättävä kirjoitus ja mielestäni on järkyttävää, miten monille ihmisille prostituutio on arkipäivää.

Ratkaisun löytyminen koko ongelmaan on varmasti vaikeaa, mutta kuten sanoit, voi itse yrittää muuttaa edes yhden ihmisen elämän, esimerkiksi ottamalla kummilapsen. Siksi ihmiskauppakin kasvaa -ihmisen kun voi myydä moneen kertaan: Tilanne on tosiaan vaikea, etenkin kun tässä tapauksessa kun kyseessä on korruptoitunut yhteiskunta ja varmasti viranomaisia myöten kaikki ovat mukana tässä sotkussa. Onneksi on paljon ihmisiä myös taistelemassa paremman huomisen puolesta. Statistiikan sijaan minun mielestäni onkin hyvä nähdä ihminen niiden takana, ja silloin esim.

Voi muuttaa edes yhden ihmisen tulevaisuuden suunnan: Minuu iskee ajoittain epätoivo näiden asioiden kanssa. Kun kirjoitin lapsiseksiturismista, tuli kommentteja, että ei se ole ongelma, ja että lapset nauttii siitä. Edelleen tuo postaus vetää mangneetin lailla pervoja puoleensa: Vaikka itselläni on poikalapsia, tuen mieluiten tyttöjä matkoilla ja kotimassa. Jotenkin se vain on niin, että miehet pärjää tässä mailmassa paremmin aina. Vaikka siis tietenkin on myös mies prostituutiota olemassa.

En voi uskoa, että ihmisillä on pokkaa kommentoida jotain noin ala-arvoista kuin että lapset nauttivat: Miten harhaisessa maailmassa täytyy elää, että voi ajatella pienen lapsen nauttivan siiitä, että tulee raiskatuksi useita kertoja päivässä.

Niinhän se taitaa olla, että tietynlaiset ihmiset googlettavat tekstejä aihetta liippaavilla hakusanoilla ja sitten päätyvät blogeihin kommentoimaan ala-arvoisuuksia. Samaa mieltä, tytöt ovat aina kaikista heikoimmassa asemassa.

Viime kesänä jututin yhtä hotellityöntekijää mies Thaimaassa. Hotelli oli pieni ja asiakkaita vähän. Kiinnitin huomiota länskäri mies, thainainen -pariin. Kysyin, mitä hotellin mies ajattelee parista, jossa mies voisi olla naisen isä. Nainen olikyllä aikuinen, ei lapsi, ei edes teini. Kiinnostavinta oli thaimiehen reaktio: Ensin hän alkoi selittää, että ei nainen ole niin nuori, että thai-ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta.

Arvaapa sii, minkä ikäinen hän itse on. Arvasin vuodelleen oikein, että se siitä teoriasta. Jankutin, että eihän tuo ole takkautta, se on kaupankäyntiä. Olen siihen liian itsekäs. Mutta joululahjarahani annoin Naistenpankille mikrolainoihin, vain kohentamalla naisten asemaa, koulutustasoa, mahdollisuutta muunlaiseen yrittämiseen, voi jokin muuttua.

Mutta toisaalta jos miehille on ihan ok, että oma sisko myy itseään, kaikki on niin syvällä yhteiskunnassa, että muutos on mielettömän vaikeaa. Toisaalta Afrikassa joissain maissa naisten ympärileikkaukset on lopetettu, kun miehet on saatu tajuamaan niiden järjettömyys. Vaikka sanot, että sinussa ei asu maailmanparantajaa, niin silti olet jo tehnyt paljon enemmän kuin monet, noiden mikrolainojen kautta.

Et voi koskaan tietää, millainen lumipalloefekti siitäkin syntyy, kun yksi sisuskas nainen saa perustettua oman yrityksen: Ei pidä aliarvioida ikinä pienten tekojen arvoa, ne ovat aina pieniä suuria tekoja.

Tuossa sinun kertomuksessasi tulee hyvin esiin juuri se buddhalaisuuteen kuuluva usko kohtaloon. Ajatellaan, että eipä sitä kohtaloaan voi ihminen muuttaa. Nämä ovat tosi hankalia juttuja, kun niihin liittyy elämänkatsomus.

Olen kyllä sitä mieltä, että kaikkia kulttuuriin liittyviä asioita ei pidä hyväksyä siksi, että ne ovat aina olleet olemassa. Yksi hyvä esimerkki on nimenomaa naisten ympärileikkaus. En tiedä, löytyykö maailmasta montaa sairaampaa käytäntöä. On hienoa, että siitä vähitellen luovutaan. Uskon, että koulutuksen kautta voidaan kyllä Kaakkois-Aasiassakin vähitellen muuttaa asioita. Minussa asuu pieni maailmanparantaja, joka uskoo, että huomenna asiat voivat olla toisin 8.

Olen Annikan kanssa samaa mieltä siinä, että thaimaalaiset itse tuntuvat pitävän tätä jotenkin normaalimpana kuin me länsimaalaiset. Toisaalta se ei ole mikään ihme, kun esim. Kun tähän yhdistetään suomalaisen oikeuslaitoksen käsitys raiskauksista http: Tarttis varmaan tehdä jotain, mutta mitä.

Tietysti vaikea meidän on thaimaalaisten maailmankatsomusta muuttaa, mutta tarvitsisi saada kotimaasta rangaistuksen suomalaisille lapsiprostituution käyttäjille. Mutta millä siihen pystyttäisiin, kun ei pystytä siihen edes omien rajojen sisäpuolella? Jep, se on juuri näin, että Thaimaassa prostutuutio on syvällä kulttuurissa aivan eri tavoin kuin Suomessa. Sitä ei ihan noin vain muuteta. Tietenkin koulutus mahdollistaa vähitellen asenteiden muuttumisen, mutta hidasta se on. Buddhalaisuus yhdistettynä pitkiin perinteisiin prostituution suhteen on aika haastava kombinaatio..

Ja se, että status ja raha merkitsee kaikkea. Mutta tosiaan, Suomen lainsäädäntö on sairas. Olen ollut varsin masentunut näistä viime päivien tuomioista. Miksi täällä kukaan enää edes ilmoittaisi seksuaalirikoksista: Täällä ei saada myöskään seksiperäisestä ihmiskaupasta ketään kiinni, vaikka sitäkin tapahtuu jatkuvasti..

Hyvä, että Reilun matkailun yhdistys on nostanut tätä asiaa esille. Lain mukaan suomalaiset voidaan tuomita ulkomailla tehdyistä lapsiin kohditusvista seksirikoksista, mutta eri asia on, miten tämä käytännössä tapahtuisi.. Suomen lepsu rangaistuskäytäntö ei ainakaan ketään pelota, se on varmaa.

Pitäisi saada tämä systeemi tehokkaammaksi meillä ja maailmalla -edes lasten vuoksi. En tiedä, mikä Suomessa mättää, että oikeuslaitos toimii näin heikosti. Tää oli älyttömän hyvä kirjoitus, vaikka aihe onkin inhottava ja vastenmielinen. Itse pyrin matkoilla välttämään monikansallisia ruokapaikkoja ja ketjuja, ja ostamaan paikallisilta yrittäjiltä ja mielellään vielä paikallisia tuotteita.

Viimeksi kun palasin reissusta, en voinut olla miettimättä ensimmäisenä iltana omassa sängyssäni maailman eriarvoisuutta. Tavallaan koin jopa huonoa omaa tuntoa siitä, että minulla on niin hyvin asiat samalla kun muualla kärsitään. Thaimaassa en ole koskaan käynyt, eikä se minua ihan valtavasti houkutakaan. Toisaalta eihän jonkin maan boikotoiminenkaan niitä ongelmia siellä korjaa. Turistien rahoja tarvitaan ja etenkin niiden, jotka kuluttavat matkallaan mahdollisimman pikein eettisesti.

Kyllä meillä täällä suomessakin riittää liian kanssa ihmisiä, jotka itsekkäästi välittävät ainoastaan omasta nautinnostaan. Voi kun tulevia sukupolvia saataisi kasvatettua entistä valveutuneemmiksi, ja sitä empatiaa myös tarvitaan, ettei kukaan joutuisi millään muotoa hyväksikäytetyksi. Se on kyllä tärkeää, että ihmiset pyrkivät tekemään noita eettisiä valintoja ihan päivittäin reissatessaan. Paikallisten elinkeinon tukeminen on kaikkialla tärkeää. Olen samoilla linjoilla, että kasvavan sukupolven ajatuksiin ja asenteisiin on vielä helpompaa vaikuttaa.

Siinä on tekemistä meillä ja maailmalla. Raskas aihe… Ja vetää sanattomaksi vaikka tiedossahan tämä kauheus on ollutkin. Maailma on niin eritasaarvoinen… Ei voi kun toivoa että tiedon lisääntyminen auttaisi tässä asiassa jotenkin. Pattayalla en ole koskaan ollut, ja niin naivi olen että en aio koskaan mennäkään, eli ummistan silmäni siltä osin: Jep, ymmärrän kyllä, jos et halua Pattayalla käydä.

Se ei itse asiassa ole kyllä muutenkaan mitenkään kauneinta Thaimaata, joten et menetä mitään. Täytyy aloittaa tosiaan tietoisuuden lisäämisestä, kun ei oikein tiedä, mistä muustakaan alkaisi: Kuten ainakin Lotta taisi jo kommentoida, että nämä tällaiset jutut Thaimaasta ovat meidätkin pitäneet enimmäkseen sieltä poissa. Kauan sitten vietimme siskon perheen kanssa pariviikkoisen Kata Beachillä, mutta sen jälkeen ei ole maahan oikein tehnyt mieli, ja osittain siksi, että näitä juttuja vanhojen länsimaalaisten kanssa rahasta pariutuvista nuorista tytöistä on niin paljon.

Jotenkin niin väärin niin tyttöjä kuin monta kertaa myös miehiä kohtaan en nyt tarkoita varsinaista prostituutiota , länsimaalaiset koetaan noissa yhteyksissä koko suvun rahoittajina ja hyödyntäminen taitaa kyllä olla molemmin puoleista, mutta ei kaunista katseltavaa! Ymmärrän hyvin, että jos voi valita matkakohteensa niin mieluummin sitä sitten menee sellaiseen paikkaan, että ei tarvitse katsella tätä meininkiä. Paratiisesita löytyy kyllä aikamoisia varjoja.

Hyvä Mirka, osaat kirjoittaa näistä jutuista tosi hyvin. Pattayalla on ihan älytön tuo ilmiö, kävin siellä nyt maaliskuussa pitkästä aikaa päivän verran ja eipä se kovin kaunista katsottavaa ole. Matteo oli mukanani ensikertalaisena ja hänkin oli aika järkyttynyt, vaikka esim.

Italiassa enemmän prostituutio kaduilla rehottaakin kuin Suomessa, missä se on aika piilossa. Ei näihin juttuihin löydä sanoja. Juu Pattaya on kyllä pahin, siellä kaikki on niin näkösällä. Toisaalta, saapahan käsityksen siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Monissa paikoissa tämä kaikki on niin piilotettua. Huh, sanoja ei tosiaan meinaa löytyä. Hieno ja ajatuksia herättävä kirjoitus!

Pattayalla en ole käynyt ikinä. Onneksi voin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että minä ja ainakaan tietääkseni kaveripiirini ei ole kyseistä toimintaa tukenut.

Eikö Thaimaassa voi tehdä muuta? Onko ihmisillä tosiaan tämänkaltainen käsitys maasta? Raivostuttavaa, sillä olen joutunut vastailemaan kyseisiin kommentteihin jopa useasti. Toinen asia on kuulemani väite, jonka mukaan thaimaalaisten mukaan seksityö on vain työ muiden joukossa.

Voihan se olla näinkin, mutta onko se oikein? Vuosikymmenien ja -satojen kyseenalaiset perinteet ovat tietysti saattaneet muokata tätä ajattelutapaa kieroon suuntaan. Juttua tulisi lisääkin, sillä Thaimaa on itselleni vieläkin se unelmien lomakohde, lähellä sydäntä ja erityisen huomion alla. Kiitos Markus kommentistasi, joka todellakin lämmittää mieltä. Ehdottomasti Thaimaassa voi tehdä niin paljon muutakin kuin käydä naisista.

Valitettavaa se on, että useille sinne reissaaville miehille se on nimenomaa sitä naisten perässä juoksua.. Luin jostain, että noin 45 miestä laskeutuu Bangkokin kentälle päivittäin tarkoituksenaan ostaa seksiä: Siispä todella hienoa, että on miehiä, jotka sanovat kyselijöille, että ei, en osta seksiä Thaimaassa.

Toivon, että joku päivä Suomessa nousee miehiä, jotka pitävät enemmänkin ääntä tämän aiheen puolesta. Se kun on vähän uskottavampaa miesten suusta sanottuna. Seksityö ei ole vain työ muiden joukossa. Ihminen on kokonaisuus eikä kukaan voi myydä ruumistaan ilman sielua. Prostituutio jättää väkisin ihmiseen jäljet, tilanteesta tietenkin riippuu millaiset prostituoitujen keskimääräinen elinikä on myös todella alhainen. Totuus on se, että Thaimaan prostituoiduista suurin osa tulee sieltä köyhimmältä alueelta ja heidät on prostituution pakotettu joko ihmisten tai oloisuhteiden toimesta.

Monet Pattayan baaritytötkin kertovat turisteille täysin valheellista elämäntarinaa, ja valitettavasti tursitit ostavat sen. Hymy ei ole sama asia kuin vapaaehtoisuus: Kerran seurasin hotellimme altaalla Pattayalla kahta miestä kahden thainaisen kanssa.

Hymyt katosivat sillä sekunnin murto-osalla kun mies hetkeksi käänsi selkänsä. Naiset näyttivät siltä, että he hajoavat kappaleiksi. Tuollaista on jäätävää katsella vierestä.. Tosiaan, juttua aiheesta kyllä riittäisi vaikka miten paljon. Oon ollut yhteensä vuoden verran oppaana Thaimaassa ja se oli kammottavampi kokemus kuin olla vain turistina. Suomalaiset miehet tulee selittämään oppaalle suu vaahdossa, kuinka lystiä heillä on, kuinka thainaiset kilpailee heistä ja kuinka helvetin kylmiä suomalaiset naiset on.

En voinut tehdä muuta kuin nyökytellä, vaikka oli oksennuksenmaku suussa. Soitapa kuule aamulla uudestaan, jos ei silloinkaan vielä näy. Ei ne koskaan soittanut uudestaan. Soittoja tuli myös siitä, että hotelli vaati maksua ylimääräisestä vieraasta. Oppaalta kysyttiin myös apua, kun thainaisen kanssa oli vietetty koko loma, ja loman päätteeksi nainen vaati maksua.

Mä en halua enää ikinä olla se, jolle noista asioista tullaan kertomaan, varsinkaan uniformu päällä kun silloin asiakkaalle ei voi sanoa kuinka yököttävä sika se on. Ei riittänyt se, että Phuketissa näin prostituutiota koko ajan joka puolella, mutta jouduin vielä työkseni kuuntelemaan sillä kehuskelua.

En tiedä miten mä kestin. Kiitos Terhi kun jaoit kokemuksesi.. Tiedän, että en itse voisi olla työskentelemässä tuolla oppaana, jos minulta vaadittaisiin neutraalia suhtautumista asiaan, joka on kaikkea muuta kuin neutraali. Se on surullista, miten naiset ovat sinisilmäisiä ja miten miehet sitä käyttävät hyväkseen -kuten noissa tapauksissa kertomistasi vaimoista. Ekstrasurullista tässä on se, että tätä kautta leviää HIV myös suomalaisiin perheisiin, sillä kukapa vaimolleen yhtäkkiä sanoisi, että nytpä pitääkin varmuuden vuoksi alkaa käyttämään kumia, kun tuli käytyä vähän reissulla: Olen kuullut niin monta surullista tarinaa, että en osaa sanoa oikein mitään, kun turhauttaa niin.

Toivon löytäväni itseni jonain päivänä ihmiskaupan vastaisesta työstä Thaimaasta. Haluan olla sellaisessa asemassa, että minun ei tarvi olla hiljaa. Haluan, että voin olla ääni heille, joilla ei omaa ääntä ole. Kunniotan sitä, että olet pystynyt ilmeisen asiallisesti hoitamaan työsi tuollaisissa olosuhteissa. Moni ei varmasti tuohon naisena pystyisi.

Hyi mulla tuli ihan huono olo kun luin tuota Terhin kommenttia. Tämän postauksen olen lukenut jo aikaisemmin enkä voi mitenkään ymmärtää miten nykymaailmassa Suomessakin on niitä ihan tavallisia miehiä, kadun miehiä jotka lähtee Thaikkuihin ostaakseen seksiä lapselta.

En haluaisi edes kirjoittaa enempää. Missä on inhimillisyys, järkinäkö, sympatia?? Kerran Pattayalla käyneenä voin kyllä todistaa miten hirvittävää se on. Ei voi olla kuvittelematta, että ne voisivat olla sen lapsenlapsia. Ja ne loput kuvitelmat. En voi käsittää sitä kärsimystä pienelle ihmiselle. Outoa, ett itse en lyhyellä Pattayan reissulla mitään näin hirveää nähnyt, vaikka ympäri kaupunkie pyörinkin. Kaikki näkemäni parit, joista nainen oli thai, olivat suhteellisen saman ikäisiä eikä yksikään nainen varmasti alaikäinen.

En silti halua vähätellä ongelmaa. Muakin kuvottaa toi Terhin kertoma…. Jännä, että on pystynyt tällaiselta välttymään.

Minä en ole onnistunut välttymään, vaikka olisin halunnut. Tietysti eniten siinä iltahämärän aikaan Walking Streetin ympärillä tapahtuu, että jos ei niillä kulmilla liiku, niin ehkä voi jotenkin säästyä. Itse olen aina osunut myös sellaisiin hotelleihin, joihin myös suomalaiset miehet ovat tuoneet hyvin nuoriakin tyttöjä. Mielestäni hotellit eivät kyllä saisi tukea tuota toimintaa. Mahtaa olla joillekin hotelleille aikamoinen ristiriita, kun elinkeino on pitkälti kiinni juuri tietynlaisista turismista: Tärkeä aihe, joka vetää aina yhtä sanattomaksi.

Prostituutio on todellinen ongelma Kaakkois-Aasian suunnalla, ja monesti tosiaan ajatellaan että vain länsimaiset käyttävät palveluita, mutta varsinainen volyymi tulee kuitenkin aasialaisista asiakkaista. Omien lasten myyminen prostituoiduiksi on jotain mitä normaali länsimaalainen ei voi parhaalla tahdollakaan ymmärtää. Jos aasialaisissa kulttuureissa tytärten arvo saattaa olla jokseenkin olematon ja köyhyydessä ja kurjuudessa elävä perhe näkee mahdollisuuden nostaaa elintasoaan helposti, niin näin ison laivan kääntäminen vaatii aikamoisen määrän kouluttamista ja ponnisteluja.

Vaikea paikka, mutta itse tosiaan helpoin tapa vaikuttaa asiaan on pitää silmät auki ja myöskin ilmoittaa viranomaisille tai asiaan vihkiytyneille järjestöille mikäli törmää lapsiprostituutioon. Jep näin se on, ei sitä kyllä länsimaisena pääse sisälle mitenkään tuohon aasialaiseen ajatusmalliin.

Se olisi kyllä tärkeää, että saataisiin levitettyä tietoutta siitä, että näistä voi tosiaan ilmoittaa poliisille myös siellä reissulla ollessaan. Eipä siinä tosiaan paljon muuta konkreettista pysty lyhyen reissun aikana tekemäänkään. Olipa vuodatus ja ihan paskaa tekstiä.

Käväise keski Afrikassa, Siperian pääkaupungissa, Kiinassa, Etelä-Amerikan pohjoisosissa, Irakissa, Afganistanissa niin olot ovat vielä pahemmat ja paljon.

Hyvä Just joo, kiitos kun löysit tiesi kommentoimaan vanhaa tekstiäni. Tahtoisin mainita pari asiaa: En ole missään kohtaa väittänyt, että muualla maailmassa ei olisi kärsimystä. Sinulla on toki oikeus ajatella, että tekstini on paskaa, mutta ihan mikään satunnainen vuodatus se ei kuitenkaan ole, sillä sen taustalla on kymmenien tuntien taustatyö, istumista lukuisissa ihmiskauppa-aiheisissa seminaareissa, raportteja, kirjoja, lukuisia visiittejä Thaimaassa, haastattelun teko Bangkokissa ja useita sähköpostihaastatteluita jne jne.

Siinä tulikin se syy, miksi kirjoitan juuri Thaimaasta — Sen maan tilanteeseen olen perehtynyt ja siellä useasti myös itse käynyt. Minä jatkan tulevaisuudessakin tämän aiheen parissa, toivottavasti sinä teet oman osasi mainitsemiesi kohteiden kanssa, joiden tilannetta suret enemmän. Itse en usko lähteväni ihan lähitulevaisuudessa Afganistaniin tai Irakiin. Miten tuossa saksalaismiesten ja 8-vuotiaan tytön tapauksessa kävi? Veikö kutsumasi poliisit miehet mennessään? Itse en ole Pattayalla viettämäni 3,5 vuoden aikana törmännyt lapsiprostituutioon.

En ole käynyt Pattayalla viiteen vuoteen, voihan olla, että katukuvaa on siistitty viime vuosina. Se valitettavasti ei tietenkään tarkoita, että lapsiprostituutiota siellä ei tapahtuisi. Saksalaismiesten kohtalosta en osaa sanoa. Tämä saksalaismies oli todennäköisesti kyseisen 8-vuotiaan tytön oma isä. Se taas on ihan tavallinen näky missä tahansa. Olen itsekin ollut tyttäreni kanssa Thaimaassa ja kylmää ajatella, että tälläiset 2 viikon turistit, kuten tämä blogisti, on voineet kuvitella, että tyttäreni on joku maksettu seksiseuralainen.

Toki fiksut turistit käsittävät, että siellä käy paljon suomalais-thaimaalaisia perheitä. Muuten koko tarina on rankasti yliammuttu, mitään silmille työntyvää lapsiseksikauppaa ei Pattayalla näe, se on aivan varma juttu! Pedofiilit on luullakseni aika varovaisia ja Thaimaassa on kovennettu rangaistuksia koko luvun ajan kun maa on halunnut parantaa, ihan aiheesta, mainettaan lapsien hyväksikäyttöä harjoittavana maana.

Thaimaassa tuskin kukaan järkevä pedari toimii näkyvästi kun kiinnijäämisestä pamahtaa koppia helposti 10 vuodeksi. Siihenkin faktaan nojaten kokenut thaimaankävijä pitää tätä blogikirjoitusta lähes absurdina kuvauksena Thaimaan lapsiseksiturismista. Toki paljon Thaimaalla olisi tehtävää yleensä prostituution vähentämiseksi, mutta muutos alkaa elintason noususta.

Sen verran sanon baaritytöistä, joiden kanssa olen puhunut livenä kymmeniä kertoja, niin heidän asemaansa ei kannata verrata mihinkään eurooppalaiseen tai minkään muun maailman prostituutioon.

En ole koskaan tavannut yhtäkään baarityttöä, joka olisi sanallakaan vihjaissut olevansa pakotettu toimimaan prostituoituna. He eivät tunnu oikeastaan edes mieltävän seurustelua farangien länsimaisten turistien kanssa prostituutioksi.

Tytöt viettävät usein koko loman saman miehen kanssa ja ottavat ilon irti siinä samassa kun asiakas haluaa huvitella maan monissa turistirysissä. Samoin stereotypia asiakkaista vanhoina lihavina miehinä ei pidä paikkaansa. Kasvava turistiryhmä on ollut jo pitkään nuoret miehet ympäri maailmaa, jotka ovat varmasti kaikkein aktiivisin asiakaskunta thaitytöille.

On aivan tavallinen näky, että sporttinen alle kymppinen mies kävelee käsi käsessä paikallisen saman ikäisen tytön kanssa. Monissa tapauksissa tytöt myös ihastuvat asiakkaaseensa. Tämänkin puolen olen nähnyt monet kerrat, ja erotan kyllä nämä kuka on tosissaan. Omalla pitkällä kokemuksella Thaimaasta säännöllisesti vuodesta on helppo sanoa tästä kirjoituksesta, että ONNEKSI se on vain sensaatiohakuinen ja liioiteltu näkemys Thaimaan seksiturismista.

Tiedän hyvin, että on olemassa thaimaalais-mitätahansamaalaisperheitä. Ihan omasta perheestänikin löytyy esimerkki tällaisesta. Tiedän myös sen, että ihmiset voivat liikkua omien lastensa kanssa. Näitä ryyppäämisrahoja on moni Reijo, Pentti ja Kalevi lähettänyt Suomesta thaimaalaiselle tyttöystävälleen. Thaimaalaiset miehet ovat siis tyytyväisiä monesti suomalaisille miehille, jotka haluavat thaimaalaisia naisia. Yleistäminen ei tietenkään pidä kaikkien kohdalla paikkaansa, mutta vuoden kokemuksella sanon, että suurin osa.

Enkä nyt tarkoittanut, että kaikki naiset siellä rahastavat, vaan jos luet uudelleen, niin määrätyllä tavalla ajatteleva seksituristi pääsee äkkiä rahoistaan. Olettaisin minäkin Pattayan kaupunkihuorien olevan alitasoisia ja hiukkasen vaarallisia. En ole Pattayalla tosin käynyt.

Varmaan turvallisempi kääntyä jonkun bangkokilaisen laadukkaamman escort agencyn puoleen ennen matkaa. Esim bangkokin hot escort, josta saa varmistetua myös kumppaninsa kohtuullisen pramean ulkonäön. Kolme tuntia dollaria, viikko dollaria. Suomalainen mies seksituristina Thaimaassa, ja kaikissa muissakin maissa- suomalaisen miehen pitää saada, pitää saada, ilman syyllistämistä, ilman häpeää varsinkin mies-sukupuolen osalta..

Prostituutio tarjoaa oivan ansaintavaihtoehdon hyvännäköiselle, työtävieroksuvalle, hoikalle, nuorelle naiselle tai miehelle, joka on huomannut että ei se ruumis mitään työtä kaipaa, vaan toimeeentuloa. Ulkomailla joutuu tekemään töitä elääkseen. Ei missään muualla maahanmuuttaja saa niin hyviä tukiaisia ja niin pitkään kuin Suomessa. Jännä miten kaikki naiset välttelevät tätä blogia. Menikö löysät housuun kun huomasitte että se rako jalkojenne välissä on yksi halvimmista hyödykkeistä maailmassa?

Kirjoituksiasi on aina ilo lukea, jatka samaan malliin. Seuraavaksi voisit vaikka käsitellä prostituutiota kotisuomessa ja sitä miksi seksin ostaminen on laitonta, mutta jos kuvaat sen "pornografian teko tarkoituksessa" niin se on laillista?

Eikä mulla tullut mikään housuun eikä mun jalkovälissä ole halpaa hyödykettä. Se ei ole hyödyke ollenkaan ja kaikenkukkuraksi se mikä siellä on, on vieläpä ihan ilmaiseksi käytettävissä, jos on vaan sopiva ja mieleinen mies haluamassa mennä sinne.

No miksi minun kanssa ollaan? Siksi että omaan jotain joka pistää silmään juuri sille toiselle. On se sitten huumorintaju, pilke silmäkulmassa jne. Eli sinun logiikallasi ei se olisi mullekkaan ilmaista koska joudun tekeen vaikka mitä jotta olen kiinnostava. Olen se mikä olen ja se silläkin tavalla on mies saatu. Kaikki ihmiset eivät tykkää kaikista eikä olisi kaikkien kanssa. Jotain valintaa tapahtuu aina. Ulkonäkö on se mikä osuu ensimmäiseksi silmään, ja se joko herättää kiinnostusta tai ei.

Sen jälkeen katsotaan matsaako sisin. Ei siinä ole mitään ristiriitaa vaan se on ihan normaali asia. En minä ole kaikkien kanssa vain siksi että ne haluaa. Ihan kuten varmasti suurin osa ihmisistä muutenkin. En minä makaa täällä selälläni keskellä katua jotta jokainen haluaja voi käydä polkasemassa. Niin että jos kaikki auringon, kuun ja tähtien asennot ovat suotuisia, niin alan seurusteleen jonka jälkeen voimme sekstailla kaikessa rauhassa ilman rahanvaihtoa tms.

Mieheltä vaaditaan parisuhteessa useimmiten huumorintajua. Huumorintaju on lähinnä kiertoilmaus sille, että yhdessä elettäessä mies ei saa olla tylsä ja ei-seurallinen. Iskuoppaiden kirjoittajat ovatkin todenneet, että eivät naiset oikeasti huumorista välitä, muutenhan miesten kannattaisi iskuoppaiden sijasta lukea vitsikirjoja.

Laasanen on usein kirjoituksissaan vedonnut sosiaalisen vaihdon teoriaan, ja tähän vastaväitteenä on ollut, että "ei mitään sosiaalista vaihtoa, rakkaudesta on kyse". Kehottaisin kuitenkin vakavasti miettimään myös sosiaalisen vaihdon teoriaa, sillä ei monikaan viihdy pitkään ihmissuhteessa, "josta ei saa mitään".

Tämä saaminen, sosiaalinen vaihto ei ole aina seksiä, vaan sosiaalinen vaihto on enimmikseen henkistä laatua. Parsiskunta vaihtaa keskenään erilaisia toistaan välittämistä osoittavia vuorovaikutuksia. Kestävän avioliiton salaisuus on todellakin siinä, että mies ja nainen vastavuoroisesti "antavat" jotain toisilleen. Jos parisuhteessa luottaa liikaa vain siihen, että "rakkaus kyllä kantaa", eikä pohdi sitä, mitä vois antaa puolisolleen, miten tehdä tämä onnelliseksi, niin tekee todennäköisesti suurenkin virheen.

Toinen asia on se, että Laasanen kirjoituksissaan yksinkertaistaa sosiaalisen vaihdon parisuhteessa seksiin. Meidän kulttuurissamme parisuhde on kuitenkin seksiä suurempi asia. Keskeistä on perhe-elämä, ajan viettäminen yhdessä perheen kanssa. Perhe-elämä ei ole kuitenkaan universaali asia, vaan nykyinen tapa viettää perhe-elämää iltaisin ja viikonloppuisin vaimon kanssa yleistyi vasta luvulla.

Sitä ennen miehet kuluttivat vapaa-aikansa erilaisissa menoissa kodin ulkopuolella. Itse asiassa perhe-elämän yleistyttyä aluksi lehdissä pohdittiin aivan vakavasti sitä, onko lisääntynyt kotona vietettävä aika vaarallista miehen terveydelle.

Jos ottaa aviomiehen eksoottisemmasta kulttuurista, voi törmätä siihen, että miestä ei näy kotona kuin syömässä, naimassa ja nukkumassa. Tämä johtuu usein siitä, että mies on vain kotoisin kulttuurista, jossa miehet eivät vietä aikaa kotona. Tällainen on yleistä maailmalla. Monille naisille tällainen vaihtoehto voi sopia hyvinkin. Tässäkään asiassa ei pidä olla liian etnosentrinen.

Ristiriita on siinä, että ensin väität, ettei jalkovälissäsi ole hyödykettä ja sitten kuitenkin kerrot sen olevan käytettävissä tiettyjen ehtojen täyttyessä. Ei se kyllä ole hyödyke mitenkään katsottuna. En myöskään pidä miehen elintä hyödykkeenä, mutta mä en maksakkaan sen elimen käyttöoikeudesta. Kyl mä luulen että se on monelle naiselle se kallein hyödyke: D, ei siis halvin missään nimessä jos vähänkään ymmärtää liike-elämän ja ansaitsemisen saloista mitään, lol.

Seuraavaksi voisit vaikka käsitellä prostituutiota kotisuomessa ja sitä miksi seksin ostaminen on laitonta,. Mehmet, Julio, Yannis ja Pepe odottavat Välimeren rannalla suomalaisia 85kg: Sanoo kg nörde, jota harmittaa helevetisti. Tämä blogi on todellinen ruusu Kaikkein hienoimmat, sivistyneimmät ja älykkäimmät miehet kokoontuvat yhteen keskustelemaan siitä, kuinka saavat Thaimaassa pikkurahalla pimppaa.

Tätä se yhteiskunnan kerma tarkoittaa. Se koulutus ja muu hömppä, työ jne on vain kulissia, pimppaa sillä halutaan ostaa, siis ostaa. Maitoakin myydään litran purkeissa, joa lehmän omistukseen ei kaupunkioloissa ole mahdollisuuksia. Koti Pizzan asianajajat laativat sellaisen franchise sopimuksen että kauppa loppuu vasta kun firma kaatuu.

Ei ole sitä ainaista timanttisormusten, minkkiturkkien, lomamatkojen, kauppakassi-MB A ruinaamista. Hyvää päivän jatkoa ja alkavaa viikkoa vaan kaikille perheen isille ja koti-ihmisille, minusta ei koskaan tullut sellaista.

Ja tasa-arvon vuoksi on sanottava, että nuoret miehet Thaimaassa jonottavat sukupuolenvaihtoleikkaukseen parempien tulojen toivossa. Ja monet homot menevät sinne vetämään vuotiaita miesprosuja pyllyyn. Näin voi toimia jopa perheellinen! Eihän tässä ole mitään väärää. Minäkin haluan itselleni nuoren pojan käyttööni, kun olen vuotias.

Siis sitä yhteiskuntaa muuttamaan vain reippaasti Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan". Puhutko jonkinlaisesta teoreettisesta markkinoiden avautumisesta, joka ei käytännössä olisi mahdollinen? Jos thaimaalaisia naisia tulisi sankoin joukoin Suomeen, kuinka kauan kuvittelisit menevän, ennen kuin heidän vaatimuksensa nousisivat ja palveluhalukkuus laskisi elintason myötä suomalaisten naisten tasolle?

Toisessa polvessa tämä tapahtuisi viimeistään. Pysyvä muutos edellyttäisi siis pysyvää siirtolaistulvaa. Lisäksi kulttuurisista ja kielellisistä syistä valtaosa suomalaisista miehistä preferoi suomalaisia naisia.

Todellisuudessahan valtaosa suomalaisista naisistakin preferoi voimakkaasti suomalaisia miehiä, vaikka muuta välillä väitetään.

Sama kulttuuri ja mkieli antavat kilpailussa vahvan etulyöntiaseman, vaikka joissain tapauksissa eksoottisuudestakin voi olla hyötyä.

Ja huom, kohtuullinen osa suomalaisista miehistä kuitenkin ylittää sen tason, jonka yläpuolella olevilla miehillä on mahdollisuus saada suomalainenkin kokkaava, siivoava ja sekstaava nainen. Itse asiassa suhteellisen monet naiset tekevät noita asioita ihan mielellään, jos yhtään pitävät kumppanistaan;.

Jos naisia olisi enemmän kuin miehiä, naiset joutuisivat kyllä satsaamaan miehiin enemmän. Voihan sekin olla, että naiset alkaisivat joukolla lesboiksi, nunnien määrä lisääntyisi yms. Henry pääpiirteittäin on kuitenkin oikeassa siinä, ettei naisten ylitarjonta miellyttäisi suomalaisten nykynaisten elämää, koska puutteessa olevien miesten laskenut määrä tylpistää naisten seksuaalisen vallan terää.

Naiset joutuisivat terävöittämään itseään ollakseen miesten kanssa ja tyydyttääkseen heidän seksinnälkäänsä. Naisen palveluhalukkuus miestä kohtaan on minun nähdäkseni kuitenkin osa naisen luontoa, joka on feminismin ja kylmän länsimaisuuden myötä vain kyseenalaistettu naista esineellistävänä, ellei mies sitten anna moninkertaisia vastasuorituksia. Olen nyt lueskellut sinun juttujasi enemmänkin ja huomasin että sulle on käynyt samoin kuin monelle muullekkin myös tässä ketjussa on sellaisia miehiä Olet unohtanut sen tosiasian ettei kukaan kelpaa kaikille eikä kaikki saa kaikilta.

Realismi pitää säilyttää ettei homma mene tuohon sun suuntaan. Tuo on huono suunta ajattelussa. Ei tyydytä siihen että saa jonkun, vaan omasta mielestä pitäisi saada vähän jokaisen jos sormia vaan napsauttaa. Jos se ei onnistu, aletaan katkeraksi valittajaksi "yhyy.. Minä tajusin, ymmärsin ja hyväksyin jo teininä sen ettei kaikki tykkää minusta enkä saa kaikkea mitä haluan.

Olen ollut syvästi ihastunutkin mieheen joka ei valitettavasti ollut ihastunut minuun: Aina ei mene kohdilleen, mutta onneksi menee sentään joskus. Pitää toimia sillä alueella mikä on minulle mahdollista kuin myös olla tyytyväinen siihen mitä saa eikä aina vaan kurkotella aidan toiselle puolelle.

Negatiivinen ja valittava asenne vain kääntyy itseään vastaan eikä toiset viihdy enää seurassa sitäkään vähää. Jokainen kyllä kelpaa jollekkin.

Kannatan täysin sitä, että suomalaisten mummojen seksinsaantiongelmat hoidettaisiin nuorilla vetreillä thaikkupojilla. Rahaa vastaan palvelusta, hierontaa, vaipan vaihtoa, kotisiivousta ja tietenkin orgasmitakuu kuuluu hintaan.

Mulla on mummo, leski-ihminen, kyllähän joku Henry voisi laittaa liilat tangat päälle ja viekoitella sillä kikkelillään mummon villiksi - siis vaikka on se ylipainoinen tyypillinen sovinistipossu joka urputtaa naisten painosta, panohaluista, tutkimuksesta, moraalista jne.

VAAN kannatat sitä että toiset ovat vain toisa varten. HYi helevetti mikä porvarillinen ajatusmaailma. Mut nyt loppu minun lukemiset tämän hevonpaskan osalta. Se on sitten ihan eriasia miten joku ääliö mies perustelee itselleen sen että käy käyttämässä hyväksi itseään huonommassa asemassa olevia ihmisiä ja se on myös ihan itsepetodta että voi kuvitellakkaan että joku hemaiseva thaityttö oikeasti HALUAISI jotain paskaista ihramahaa tai laihan luikkua nörttiä.

Kirjoitat siis nimimerkeillä " Viera-AS " ja " taippe ". Sosiaalityöntekijä kuvaa miestä turhautuneeksi ja vihaiseksi neitsyeksi, jolla on suuri seksin tarve. Kyllä asia on enemmän toisin päin. Miehet ei kelpaa, koska eivät lahnana rötköttäviä tavisnaisia kykene hoitelemaan sankarin tavoin. Suuri osa ihmisten välisestä seksistä on huonoa ja asiantuntematonta sähellystä. Tärkeämpää on määrä ja saavuttaminen, kuin laatu.

Ongelma ei ole Suomalaisesta miehestä johtuva. Suomalainen mies on vielä mies. Mutta Suomalainen nainen muistuttaa yhä enemmän miestä. Suomalaisen miehen parisuhde onnistuu paremmin ulkomaalaisen naisen kanssa. Mitä paremmin ja suuremmin laumoin Laasanen teitä suomalaismiehiä kouluttaa oman idioottiuskontonsa mukaiseen muottiin, sitä vähemmän mahiksia teillä on suomalaisten naisten kanssa.

Eli kyllä thaikkuhuorat jäävätkin teille ainoaksi mahdollisuudeksi. Tosin suomalaisnainenkin joutuu lähtemään ulkomaille miehen hakuun, mutta eipä tarvitse maksaa ja valinnanvaraa ja tasoa löytyy! Ja nainen kelpaa ihan omana itsenään: Pedofiilit menee Keniaan ja Afrikkaan, Thaimaassa tulee pallo jalkaan todella herkästi alaikäisiin sekaantumisesta.

Mies on röyhkeä sika, sen sijaan, että haluaisi auttaa esim. Mitä nuorempi sen parempi ja oikeasti tytöt tyrkyttää tavaraansa vain siksi, että ovat ihastuneet komeaan Suomi-poikaan. Naisethan vaan tykkää siitä, että suukottelee ja jumppaa vuotiaan papan kanssa ja saavat pikkukorvauksen siitä. Kyllä se on enemmänkin miesten välistä status matchia, joka kuvaa naisten nykyistä parinvalintaa. How to Get There: Reeperbahn; it is however within walking distance from Hamburg City Center, if you are in the mood.

Another district exists on the other side of the City Center, namely St. Georg, centered on the Hansa Platz. This is a more 'traditional' district with women available most times of the day, but with the range of quality being more widespread.

Oi Henry kultu, nyt sait minut tajuamaan markkina-arvoni ja koko systeemin. Samalla tajusin, että mieheni on surkea, aivopesty profeministi vässykkä. Ihan tasa-arvon vuoksi annan sen ainoan pikku räkänokkani hänelle ja lähden kiertämään maailmaa isomman kalun ja paksumman kukkaron toivosta. Pitäisikö mun laihduttaa kuitenkin? Olen cm pitkä ja painan 54kg Viis mielkkäästä työstä, hyvästä palkasta ja perhe-elämästä. Olen nainen, ja haluan vain rahaa ja statusta, siis joku Donald Trump on NIIN vetävä, kivanoloinen ja rikas että huoraisin ihan ilmaiseksi niiiiin tyylikkään miehen kanssa.

Pimppaa kaikille halukkaille, tulkaa kaikki vetämään olan takaa, loora auki ja näin on parempi. Sitten kampaan jokaisen atm: Tätähän se tasa-arvo tarkoittaa Eikun mä haluan nähdä miten laasaslainen maailma toimii Tulee nyt kerrankin vetämään sitten mua oikein kunnolla Haluan ehdottomasti sitä melaa sinne riemurasiaan. Heitä mulle kolikko niin saat vetää vaikka sieraimeen. Mähän tätä haluan ja pyydän. Pistän lapsen taputtamaan rytmiä kun äiti ottaa suihin sankareilta. Viis muusta mahdollisesta työstä, olenhan vain se kiintiöakka ja estän eteviä miehiä tarjoamasta parempaa maailmaa.

Joten nyt joka iikka vetämään mua pyllyyn, pilluun, korvaan, nenään, kainaloon ja tissien väliin. Ja kun sanon, että haluan juuri tätä, niin et perkele usko. Onko ne feministit aivopessyt sut??? Ei kannata matkustella, sillä voi käydä niin, että lentokone putoaa, ja haaksirikkoudut autiolle Etelämeren saarelle ainoana naisena kymmenen miehen kanssa.

Siinä sitten joutuisit sen kysymyksen eteen, että joudutko antamaan kaikille kymmenelle miehelle, vai..? Tuota, mistäs näitä palveluja löytys halvimmalla naiselle, kun haluaisin isoa sykkivää, mutta Suomessa on hankala saada, miehet kun on niin pihejä ja olettavat tietty, että naiselle kelpaa vaan yhdet pikaiset per viikko.

Suomalaisten miesten sänkyosaaminen on vaan jotain niin surkeaa. Parille nuorelle miehelle ihan vuotiaita ovat olleet olen päässyt antamaan oppitunteja, he olivat hyviä ja ovatkin jääneet kaipaamaan opettajaansa.

Vaikuttavan ja hyvännäköiseksi on kehuttu en tarkempaa kuvausta tähän pistä , mutta eipä jonoa vaan piisaa - niin kuin miehet täällä tilittävät. Miehet mulkoilevat kulmainsa alta ja jos joku erehtyy juttelemaan, niin on kohta niin hermona ja solmussa kielensä kanssa, eikä tilanne edisty.

Olen luullut jopa muutamaa miestä jonkin sortin ei-heteroksi, kun eivät kyenneet lähtemään jatkoille tai saaneet keulimaan.

Joku raja kuitenkin tuohon ikäasiaan. Olen jo vuotias nainen ja tykkäisin nuoremmista miehistä, koska suorituskyky on todellakin parempi. Missä voi matkustella samaan tapaan miesten perässä, kuin näissä kertomuksissa. Naisista ei mitään iloa minulle olisi. Suomessa feminismi on onnistunut vähentämään naisten taloudellista riippuvuutta miehistä. Sen seurauksena suomalaisilla naisilla ei ole juuri intressiä pyrkiä miellyttämään miehiä, ellei kyse ole selkeästä YTM: Toisin sanoen he tulevat vielä köyhemmistä maista kuin Thaimaa.

Mihin perustat sen, että aasialaiset naiset käyttäytyisivät sosiaaliturva-Suomessa samoin kuin Thaimaassa? Mihin perustat sen, että aasialaisten naisten saapuessa Suomeen, aateeämmille silti jäisi mitään? Aasialainen nainen kun on kaunis ja kauneus nostaa naisten markkina-arvoa. Yyteeämmä on yyteeämmä, aateeämmä on vinkujaämmä, namusia alfoja katsastan, yyteeämmällä ratsastan. Tämän blogin lukijoilla miehillä on erikoinen outo käsitys siitä mikä on ytm.

Prostituutio on pieni siivu koko paketissa. Ja ulkomaalaiset turistit ovat vielä pienempi siivu koko prostituution paketissa. Kannattaa lukea miehen asiantuntevat kirjoitukset vielä uudestaan. Maksullista rakkautta tarjotaan kaikkialla, missä on runsaasti lomanviettäjiä tai yksinäisiä ihmisiä.

Esimerkiksi rauhanturvaajat, missä tahansa maailmassa he ovatkin, saavat maksullista seksiä aina kun vain haluavat. Käväiskää vaikkapa Kosovossa niin näette. Maksullista seksiä on maailmalla tarjolla niin miehille kuin naisillekin.

Jostain syystä kuitenkin vain miehille tarkoitettu seksi on Suomalaisille femakoille iso ongelma. Taitaa siinä Henryn MA-teoriassa olla jotain perää Juuri sinä olet sitä porukkaa joka sekoittaa seksin rakkauteen ja levittää vääristeltyä juttua eteenpäin ja sitten suomiuroot tekee itsemurhia thaikuissa kun ne pettyneenä huomaavat etteivät onnistu ostaakkaan rakkautta niiltä prostuilta: Mieluusti rakastelen oman ukkoni kanssa.

Ja pari vaihtuvaa ATM: Paitsi että rakastan niitäkin. Mutta sitäpä ei moni tiedä. Sitä ei kirkossa kuuluteta. Eikun taidan mennä Hefrerille asumaan. Ja sen rahoilla hommaan omat komeat lihaksikkaat adonikset. Teen niistä oman pikku haaremin. Lukekaa Lonely Planet thaimaan prostituutio osuus ennen kommentointia - ette muuten tiedä mitään! Ajattelin mennä perustamaan thainaisdten ay-liikkeen. Hinnat on saatava kohtuulliselle tasolle! Ei ole niin yhtään pienintäkään syytä antaa noin halvalla.

Onhan se toki tosi mieltä lämmittävää, että ihmistä kohdellaan vain jonain säkkinä, jota voi paneskella. Sitte ku kyllästyttää ni ottaa toisen säkin mitä panee. Mikä vittu teitä vaivaa?

Järki ja tunteet juoksee vissiin vähän eri reittejä. Oletteko koskaan ajatelleet tutustua noihin säkkeihin jota nussitte? Vedä sohvatyynyjen väliin tai tee kortsuista pringles-purkista pimppa. Niin et satuta ketään, ei riskiä raskaudesta, taudeista tai ihmissuhde sotkuista. Ihmis-suhteiden ja seksin sekoittaminen, sitä kutsutaan rakasteluksi. Jäät sitten ilman sitä, se on vähän kuin seitsemän ruokalajin illallisen hienostoravintolassa korvaisi 3: Liikuttavaa miten Henry on ihan kuvan kanssa varmistanut, ettei saa pesää ikinä, suomalaiselta naiselta siis.

Normaalilla järjellä varustettu mies laskisi vaatimuksiaan, jos ei ole saanut pesää YTN: Mutta tyhmä mies antaa itsensä katkeroitua ja, senkin uhalla että pilaa akateemisen uskottavuutensa, perustaa blogin jonka idea on katkerana haukkua naisia. Miehen logiikka on loistava. Joku tuolla edellä kehui tajunneensa, ettei ilman jääminen johdu siitä, että itsessä olisi jotain vikaa.

Se johtuu siitä, että yhteiskunnassa on vikaa. Sairas sellainen yhteiskunta, jossa naiset eivät joudu myymään itseään kaljamahaisille äijille vaan voivat ansaita itse elantonsa! Miehen logiikan ilmentymiä ovat laajennetut itsemurhat, kouluampumiset ja muut joukkomurhat. Oma pettymys kääntyy vihaksi ulkopuolisia kohtaan. Kun kaikki tosiaan on yhteiskunnan ja varsinkin naisten vika! Ette ilmeisesti pysty loogiseen ajatteluun. Henry haluaa keskustella naisten seksuaalisen vallan merkityksestä pariutumisessa, aihe jota ei ole yhteiskuntatieteissä tähän asti käsitelty koska se on tabu.

Henry ei väitä että seksuaalinen valta on ainoa tekijä pariutumisen kannalta, hän on vain keskittynyt tähän puoleen koska sitä ei ole jostain syystä ollenkaan tutkittu yhteiskuntatieteissä. Tällaiset "pitäisikö tutustua mitä säkin sisällä on" siis aivan naurettavaa sillä Henry ei ole em.

Eiköhän sekä suomalainen mies että nainen saa katsoa peiliin jos meidän viehättävyyttämme ajatellaan; miehet eivät ole kovin miehekkäitä ja naiset eivät kovin naisellisia, tästä mielestäni johtuu tietty kipinän puute meissä suomalaisissa, olemme haljuja huulettomia paksuperseisiä tanttoja Yhteiskunnassa on se vika, että ihmiset jaotellaan rumiin ja kauniisiin, rikkaisiin ja köyhiin sekä vielä uutena villityksenä atm ja ytm. Mitä enemmän lokeroita, sitä enemmän otsassa leimoja.

Oikeasti se, että osa ei saa rakkautta ja siihen kuuluvia asioita kuten rakastelu -johtuu tästä pinnallisesta maniasta. Purappa Henry atm ja ytm, sekä ihmisten luokittelu rahan mukaan, ni alkaa useammat miehet saamaan lovea. Siis sitä oikeaa lovea.

Pärstäkerroin on oiva lyömäase, kuten tässäkin ketjussa olemme huomanneet. Jos jättäisitte pilkkaamatta ihmisiä naaman perustella kuin mitkäkin koulukiusaajat -kutsuisin sitä jo henkiseksi kasvuksi. Korvien väli ratkaisee, yritäppä se näille sanoa, joiden ihmiskuva ja ihmiskäsitys on kuin uhmaikäisellä koulukiusaajalla.

Tämä on länsimaisen yhteiskunnan silmiinpistävä ero muihin maihin. Lisäksi ehkäisymenetelmät ovat tulleet vasta nyt markkinoille, tässä on evoluutio kerennyt rakentamaan ihmiseen sisäsyntyiseksi sen, että ympäriinsä ei nussita, vaan siitä tulee vauvoja.

Aivan kuin ihmiskunta olisi saanut heroiinipiikin seksin käteensä ekaa kertaa, nyt ilman sivuvaikutuksia vauvoja. Sellainen haloo siitä on tullut. Tämä lause sisältää intuitiivisen ajatuksen siitä, että kaikkien naisten pitäisi kollektiivisesti rangaista miestä, joka esittää naisten yhteisen edun vastaisia mielipiteitä.

Eli tällaisen kollektiivisen intuitiivisen ajatuksen mukaan miehet pakotetaan muuttamaan mielipiteensä, jotta he kelpaisivat naisille. Jos miehet eivät muuta mielipiteitään, niin he saavat rangaistukseksi jäädä ilman seksiä. Suoraansanottuna Henry säälii noiden mies-säkkien sisällä olevia Suomalais-miehiä, mutta naisten sääliminen unohtuu. Kukaan ei halua olla kertakäyttö-tiskirätti.

Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. En ole ikinä käynyt thaimaassa. Voisihan se olla hyvä kokemus verrattuna kotisuomeen, missä kokemukset naisten kanssa ovat järjestään epämiellyttäviä. Arvostan älykästä ja teoreettista keskustelua myös, mutta nyt alkaa järki menemään liikaa tunteiden edelle.

Mun ihannemies ketä tunnen kaikista, on n. Ja sen sisun edessä meinasin kusta housuuni kun hänet kohtasin. Kävimme siinä pienen väittelyn. Se seisoi hajareisin edessäni ja tuijotti silmiin joku 5 minuuttia putkeen. Eipä ollut kerskujien tarinoissa sitä todennäköistä: Laasasen otokseen mahtui näitäkin ruskean reiän ritareita; eivät vain kertoneet.

Panomiehenä ei kulkuset haittaa kunhan on muuten naisen näköinen. On tultu katsottua shemalepornoa ja voin sanoa että kyllä panisin. Ja shemale on monta kertaa enemmän nainen kun Suomalainen nainen.

Suomalaisella naisella on oikea vehje jalkojen välissä mutta kaikki muu sitten meneekin väärin. Puhut ihmisistä kuin nukeista. Ei oo heleppoo sunkaan elämäs. Ei taida olla paljoa peilisoluja sun aivoissas.

Googleta, tuskin tiedät mitä ne on. Eipäs puhuta noin hyväksyvään sävyyn shemaleista, sillä tämä blogi on suomalaisten lesbofeministien mukaan biologis-uuskonservatiivisen naisvihamielisyyden lippulaiva ja näin ollen suurempi uhka seksuaalivähemmistöille, kuin Päivi Räsänen kumppaneineen. Henkka pistä jotain gangstarappia, niin miehet tajuavat millaista elämän pitäisi olla. Se malli hetkuttaa peffaa pikkuhousuissaan ja hivelee miesten etumuksia, isot kaarat, aseet, kultaketjut ja femakot hirteen -rap soimaan.

Aina välillä joku huora urputtaa, mutta jokainen mies tahtoisi olla kunnon gangsta. Aurinkolasit silmille, pyllylle läpsintää, oikeaa mieskulttuuria. Olen sika ja ylpeä siitä. En ole terve, koska ei ole lahjakkuutta nauttia näytelmästä prostituoidun kanssa. Ehkä, jos kyseessä on lesbo, joka rakastaa turn tricks tehdä temppuja. En antaisi ikinä yhdellekkään ganstaräppärille.

Finlandille perhettä niiden kanssa. Ja länsimainen kulttuuri on tässä suhteessa Tämä tarjoilee taas tätä: Pitää ilmeisesti lopettaa kommentointi. Tuosta termistä on aiemminkin keskusteltu ja todettu että että sitä ei käytetä "elävässä elämässä". Vaikka kommunikointi tapahtuukin netitse. Herätys, maapallo kutsuu, olemme Suomessa. Minä olen Helsingissä, missäs sinä? Siksi laitoinkin sen lainausmerkkeihin. Ilmaus oli linkiteystä kommentista: Termi ATM tulee vastaan vain netissä, elävässä elämässä en ole kuullut kenenkään käyttävän näitä luokituksia.

Laasanen opettaa tasa-arvoa, joten hyvin on pullat uunissa. Itselläkin suhde VAIN kahteen hyvännäköiseen suomalaisnaiseen. Toisen heistä vein juuri Seutulaan.

Saattaa vieläkin istuskella business loungessa, koska on työmatkalla. Mikä sun motiivi on? Nuorempana ummikkona on tullut naurettua ATM: Tätä monitoria katsellessa muistuu mieleen eräskin tapaus, kun olin yhden sukulaiseni vuotispäivillä, ja paikalla oli eräs tuttu pisama-ATM, joka on hyvää keskusteluseuraa ja jolle puhua papatin tuntikausia kymmenestä eri aiheesta.

Lopulta paljastin, että hänen entinen luokkakaverinsa, joka oli kyseisen oppilaitoksen kavahdetuin muija, oli tuolloin henkilökohtainen luottoseksinantajani. Mutta eräänä päivänä, kun Panu Höglund julkaisi sfnetissä ensimmäiset "trollinsa" aloin suhtautua tasa-arvoasioihin sivistyneemmin ja ymmärtää Henryn myötä enemmänkin, että yleinen mieskuva on aivan vääristynyt.

Mieheksi kun synnyt sinulla ei ole useinkaan paljon vaihtoehtoja ja naiset ovat sinua vastaan liki järjestäen. Itse olen löytänyt fiksumpia naisia, joiden kanssa synkkaa todella hyvin ja toki mieluusti vähän röyhistelen heillä, en loukatakseni ATM: Bmad, olet hoidon tarpeessa. Onko sillä sun Annalla nahkapipo päässä ja kettinki kaulassa?

Siis ihan uteliaisuutani kysyn, kumpi antaa keppiä kummalle? Musta kumipuku päällä tulee helposti hiki Jos oikeasti tietäisit millaisten naisten kanssa olen päässyt kosketusetäisyydellä saisit välittömästi sähköiskun.

Toivottavasti hoitoon kuuluu sänky ja puhtaat petivaatteet, joiden alle on illan tullen mukava sujahtaa. Ei meillä käytetä kumihuppuja- eikä kumipukuja, koska ne ovat mielestämme tukkivia ja epäeroottisia.

Kaulassani ei ole myöskään mitään kettinkiä tai kaulapantaa. Meillä on kiinnipidossa käytössä yleensä vain käsi- ja jalkaraudat tai kiristysketjua niiden välissä. Itse olen alistuva ja molemmat naiseni hyvin taisteluhenkisiä ja dominoivia, joten emme väkisin yritä kääntää kuviota toisinpäin.

Siinä teille käsitettä kerrakseen. Ei tartte uskoa kaikkea paskaa, mikä nojautuu länsimaiseen "glamouriin". Voi Saatana mitä idiootteja Sekä naiset että miehet. Kuulostaa ihan pikkutyttöjen ja Johanna Tukiaisen miesihanteelta. Voi vittu, jos miehellä on hyppyritukka ja tilillä vitun monta nollaa, niin sillä ei kyllä taida saada automaattisesti sisukasta ja lapsia hoivaavaa miestä. Olen Laasanen sitä mieltä että tää ihmisten luokittelu loppui NYT. En muista, kuka käsitteet lanseeraasi, mutta hämärän muistikuvani mukaan olin eräs ensimmäisistä, joka käytti käsitteitä aktiivisesti teksteissään.

Joka muulla kuin edellä sanotulla tavalla loukkaa toista häväisevällä lauseella, uhkauksella, taikka muulla halventavalla teolla, rangaistakoon solvauksesta [enintään kahdensadan markan] sakolla tahi vankeudella korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. Jos solvaus tehdään julkisesti, taikka painotuotteen, kirjoituksen tahi kuvallisen esityksen kautta, jota syyllinen levittää tahi levityttää; olkoon rangaistus sakkoa [enintään viisisataa markkaa] taikka vankeutta korkeintaan neljä kuukautta.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen. Hävettää kysyä, mutta jatkoa ajatellen helpottaisi, mikäli selventäisitte nuo lyhenteet. Ylitasoinen mies, keskitasoinen mies ja alitasoinen mies?

Ainakaan yhteiskuntatieteiden maistereista ei liene kyse. Mielenkiintoista että tuossa edellä linkittämässäni tekstissä ei itse asiassa sanota mistä sanoista noi lyhenteet tulevat. Joten esittämäsi arvaus on yhtä hyvä kuin mikä muu tahansa. Suomalainen tasoluokitteluteoria kertoo miehen naissuhteiden määrän tai potentiaalin niiden hankkimiseksi. Suuri osa miehistä on helppo asettaa luokkiin. Haaremeita hallitsevat miehet ovat YTM: On kuitenkin olemassa paljon sinkkumiehiä, joita ei voi itsestään selvästi laittaa mihinkään luokkaan.

Tasoluokkien väli onkin veteen piirretty viiva. Ihmisten haukkuminen peräkammarin pojaksi tai nörtiksi on myös törkeää. Leiman lyömistä otsaan, edelleen. Koittakaapa hillitä noita kielenkantimia. Pääsääntöisesti kyse on "hivenen poikkeuksellisesta" mutta molempia osapuolia ihmisiä hyödyttävästä valinnasta.

Tärkeämpää olisi mielestäni huomata seksityötä tekevän naisen kohtelu japanilaisessa elektroniikka-alan yrityksen tehtaassa jossa epäinhimillisten olosuhteiden painostama nainen valitsi mielummin seksi- kuin liukuhihnatyön. Niin ja miksi moni suomalaisnainen haluaa mielummin tummia ulkomaalaisia rakastajia ja jotka he hylkäävät lopulta kuin kesäkissat valtion hoteille.

Kyse on vääristyneen minä- ja maailmankuvan seurauksesta. Vihavasemmisto esim Päivi Lipponen pitää suomalaisia miehiä luonnostaan vastenmielisinä joten on selvää että parisuhdemarkkinoilla vastaavalla älykkyysosamäärällä varustettu nainen välttää suomalaista kumppania kuin ruttoa.

Mutta kuten esimerkistä voidaan havaita, varallisuus ja poliittinen valta tekevät jopa luonnostaan suomalaista vihaavalle naiselle tepposet Suomi on täynnä eronneita ulkomaalaisia suomalaisnaisten tuomia seksituristeja.

Onko se sitten kivaa. Kyse on ihmisten haluttomuudesta ja kyvyttömyydestä huomioda ihminen kokonaisuutena oman nautinnonhalunsa johdosta. For in Asia, not only does the sexual market value of women but not of men relate strongly to their age and the degree of sexual inexperience; the sexual market value of men also is often determined simply by his economic status. For this reason alone, older European men will always find their sexual market value increased if they move to Asia, while older Asian women always experience an increase in sexual market value when they move to a Western country.

Ei Laasanen ole oikeasti kiinnostunut siitä että miehet saa lovea tai ihmisten välillä olisi todella tasa-arvoa.. Laasanen on "rajannut" muka muka tutkimustansa siksi että johtopäätökset on jo valmiina keksittyinä ja siksi ns. Etkö nyt she- no eiku maleshe Fantasia voisi rikkoutua jos todellisuus "paljastuisi".

Siksi nämä kaikenmaailman kuviot näitä lässytyksiä ja p: Tämähän on miesten ja erityisesti nörttimiesten voimauttamisblogi ja vihanpurun blogi. Mutta voi täällä käydä halutessaan nostattamassa verenpainetta tai sitten voi ihan vain naureskella hyville groteskeille vitseille.

Nörtit on ihan jees, ja verenpaineen nostattaminen on jees. Jonkinlainen reality-tsekkaus voisi olla paikallaan, että ei voi laukoa suustaan mitä sattuu ja sitten leikkiä että "tää on on vaan tätä teoriaa ja tää on nyt vaan täällä nettimaailmassa". Tää on nyt täällä ihan oikeassa maailmassa. Ja täällä oikeassa maailmassa ei vittu ketään työnnetä lokerikkoon ATM. Diagnooseja ja luokitteluja on ihan riittävästi. Emme tarvitse enää mitään status-rasisteja enempää.

Mitä nopeammin noi katoaa thaikkulaan sen parempi. Hei hei, kiva kun menette ja älkää, pliiiis tulko takaisin. Teidän elämä on siellä paljon parempaa joten pysykää siellä. Sillä tavoin myös meidän elämä on parempaa täällä. Tää on semmoinen win-win tilanne. Minä esimerkiksi saan suomalaisnaisen makuukamariin osoittamalla sormella tai muuten ilmaisemalla että tarvitsen jelppiä esim. Ei ole ollut ongelmia, eikä ole edelleenkään. Minäkin heitin juuri naisystäväni lentokentälle.

Kävin vielä hakemassa tälle Tuusulan mäkkäristä purilaisen kun autokaistalla oli ruuhkaa. Olen suomalainen ja taistelen suomalaisia pihtariämmiä vastaan, vaikka suhteessa jo olenkin. Laasanen on esittänyt, että naiset parisuhteita solmiessaan ottavat huomioon miesten varallisuuden ja suosivat suurituloisempia miehiä pienituloisten miesten kustannuksella. Naiset avioituivat siis ylöspäin, varakkaampien kanssa.

Tämä on kansainvälisissä tutkimuksissa selvästi todettu ilmiö. Toinen tähän liittyvä ilmiö on se, että naiset eivät suostu mielellään irtoseksiin, vaan asettavat etusijalle seksin avioliiton omaisissa suhteissa. Myös tämä on eri tutkimuksin todettu tosiasia, vaikka jokainen sen tietää muutenkin. Naisten kannalta tämä on luonnollista, sillä naiset haluavat elämässään lapsia, ja siksi naisten kannalta on hyvä, että miehet saavat seksiä vain, jos sitoutuvat huolehtimaan yhteisistä lapsista yhdessä lasten äidin kanssa.

Näistä ilmiöistä on kuitenkin kaksi haittapuolta. Toinen on se, että osa köyhistä miehistä, ATM, jää ilman puolisoa ja ilman seksiä elämässään.

Siksi nämä ATM-miehet eivät pidä tästä järjestelmästä, ja haluaisivat siihen muutoksen. Toinen haittapuoli on se, että toimiakseen tämä systeemi vaatii sen, että naiset tukahduttavat omaa seksuaalisuuttaan. Koko järjestelmä perustuu siihen, että miehillä on pulaa seksistä, ja näin seksistä ylipäänsä voi tulla vaihdon väline, jossa naiset saavat miehiltä taloudellisia resursseja seksiä vastaan. Kun naiset tukahduttavat omaa, eli omaa ja toisten naisten seksuaalisuutta seksin kokonaismäärä yhteiskunnassa laskee, ja tavallaan elämässä hukataan huomattava määrä seksiä.

Naiset eivät samalla tavoin koe, että suuri määrä seksiä hukataan elämässä turhaan, sillä naiset ovat seksuaalisuuden tukahduttamisen kohde ja tukahduttajia saman aikaisesti, ja seksuaalisuuden tukahduttaminen on kokonaisvaltaista ja sisäistynyttä, joten naiset kokevat oman tukahdutetun seksuaalisuutensa luonnollisena olotilana.

Kun miesten seksuaalisuutta ei yhteiskunnassa tukahduteta, niin he puolestaan kokevat naisten seksuaalisuuden tukahduttamisen, eli naisten seksuaalisuuden rajoitukset väärinä ja turhauttavina. Oikeastaan tässä pitäisi kysyä: Onko oikein, että naisten seksuaalisuutta tukahdutetaan yhteiskunnassa, ja ihmisten mahdollisuuksia nauttia seksuaalisuudesta heitetään hukkaan elämässä? Ei suomalaiset naiset voi olla noin kyvyttömiä puhtaalta pöydältä lähtevään tasa-arvokeskusteluun.

Pakkohan niiden pystyä muuhunkin kuin pelkkään arvottomaan henkilöominaisuuksien arvosteluun ja arvailuun. Rahasta lähimmäistäsi -kirjan odotettu jatko-osa. Kirjailija Neil Hutchison jatkaa tutkimuksiaan Pattayan yössä. Osa kokoelman tarinoista on aiemmin julkaistu Pattayalla ilmestyvissä englanninkielisissä lehdissä, mutta osaa suomenkielisen painoksen tarinoista ei aiemmin ole julkaistu missään edes englanniksi.

Australialainen kirjailija ja suomalainen kirjailija ovat jatkaneet sitä samaa yhteistyötä, joka vuonna poiki Money Number One -nimisen kirjan hersyvän suomennoksen. Jokainen Rahasta lähimmäistäsi -kirjasta nauttinut uudistaa mielellään tuttavuutensa aiemmasta kirjasta tuttujen epäloogisten päätelmien ja hämäräperäisten todisteiden maailmaan.

Sir Winston Churchill oivalsi aikoinaan, että menestys saavutetaan ainoastaan epäonnistumalla kerta toisensa jälkeen menettämättä uskoa itse asiaan. Mikäli tämä on totta, on Neil Hutchison matkalla kohti huippumenestystä, sillä niin monta kertaa mies on mokannut Pattayan -vuosinaan ilman, että hänen aito rakkautensa paikkakuntaa tai sen asukkaita kohtaan olisi mitenkään haalistunut.

Ylämäet, alamäet, vuorenhuiput ja aallonpohjat, itkut ja naurut tuovat esiin ihmismielen monimuotoisuuden meidän monikasvoisessa kotikaupungissamme. Tai kuten Neil itse sanoo: Kokoelman viimeisessä kappaleessa, "Jalanjälkesi rantahiekassa", kirjailija kuvaa onnistuneesti, kuinka Pattaya voi vaikuttaa niin turisteihin kuin kaupungin varsinaisiin asukkaisiinkin. Jopa niihin, joiden luulisi tietävän paremmin. Tästä sydänverellä kirjoitetusta tarinasta käy ilmi ettei ole mitään väliä kuinka vanhoja tai kokeneita me luulemme olevamme.

Joitain asioita ei vaan ikinä opi. Tarina on pakollista luettavaa etenkin niille ulkomaalaisille miehille, jotka elävät pidempiaikaisessa suhteessa thaimaalaisen naisen kanssa.

Lisäksi tunnen olevani kaikkein tyhmimmilläni aina silloin, kun on kysymys ihmissuhteista, joten nyt sinua on varoitettu.

Vannon, että vaikka eläisin tuhatvuotiaaksi en ikinä tule ymmärtämään naisia. Kuusi kertaa Pattayalla käyneenä luulin tietäväni 'kaiken', mutta tämä kirja antoi paljon uutta tärkeää tietoa minulle. Ei nörteissä olekkaan vikkaa kuten ei ole lihavissa ja rumissa naisissakaan.

Mut minusta tässä koko Laasas touhussa on se ongelma että se tässä yleisesti viihteellistyneessä maailmassa saa huomiota ihan liikaa. Laasanen on tavallaan jopa tietynlainen ikoni huonolla tavalla johon voi "purkaa" kaikki paineensa ja samalla tähän ikoniin voi myös ripustautua.

Eletään sellasessa maailmassa jossa ollaan tietynlaisessa murroksessa vähän kaiken suhteen ja Laasanen on ikäänkuin tilausta siihen paineeseen ja siksi tätä Laasas-hömppään kiinnitetään huomiota niinkin paljon kuin siihen kiinnitetään huomiota. Laasanen on helppo ja helppotajuinen populäärinen "tutkija" ja "tutkija".

Ei todellakaan tarvita enää yhtään enempää ihmisiä jotka palvovat status- nimikkeellä kutsumaasi puhdasta kapitalistista ajattelua. Mutta onneksi maailmassa tuppaa käymään niin että kun jokin yhteiskunnallinen voima on saanut liikaa sijaa tässä tapauksessa bisnes-ajattelu sille tulee vastavoimaksi joku toinen ja se tasoittaa ns. Sanoisimpa että alkeelliset käytöstavat erityisesti netissä auttaa purkamaan tätä muuria, joka on miesten ja naisten välillä.

Siinäpä suurin kompastuskivi, johon lähes kaikki vetää turvat. Ennakkoluulot kasvatetaan täällä netissä, missä kaikki haukkuvat kilvan toisiaan. Jos nainen on vittumainen, miehet siirtyvät muille maille. Olen samaa mieltä siinä, että länsimaiset naiset ovat liian dominoivia, töykeitä ja antavat rumasti pakkeja. Valitettavasti harjoitus tekee mestarin sosiaalisissa suhteissa. Olen sitä mieltä että naiset rakastavat ensin sydämellä, sen jälkeen vasta sillä lovella.

Kun miehillä se menee päinvastoin. Meillä ainakin, tiistai,keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Maanantaisin täytyy kurittaa lihaa ja jättää väliin. Ihmisiä on erilaisia, itse jätin ihan kivan poikaystäväni, kun tämä alkoi puhua jostain "kerran viikossa -touhusta", 3vko: Kuulemma rupesi pelkäämään kun huomasi saavansa erektion pelkästä mun äänestä.

Liika mikä tahansa on liikaa, mutta pieni sekstaus kerran päivässä ei ole, se ei vie aikaa, rahaa tms. Ämmät on oikeasti vittumaisia, ja kohtelevat miehiä huonosti. Juuri tuon aatehuipentuman takia alamäki on tulossa: Sillä ei ole olemassa vain ikuista huippua sen tietää ihan jokainen kaduntallaaja.

Ei näitä Laasas-juttuja kannata ottaa kovin vakavsti.. Jotkut vanhanaikaisimmat ihmiset kannattavat niitä koska ymmärtävät ne jutut helposti. Kaikki se mitä Laasanen kirjoittaa on ihan kenelle tahansa arvattavaa jorinaa. Tässä on ihan sama kuvio kuin on rasimin nousussakin eli kun on tarpeeksi paha olo niin viha kohdistetaan siihen mihin se voidaan helpoiten kohdistaa eli niihin jotka ovat jo muutenkin heikommassa asemassa.

Eihän Laasanenkaan uskalla puhua esim. Laasanen lohkaisee sen kohdan pois koska ei itsekkään tunne olevansa se anonyymi-mies joka on vallanhuipulla, vaikka onkin valkoinen hetero mies. Nimittäin sillä valkoisella heteromiehelläkin on se toinen mies se joka pompottaa. Itse en toivoisi että nämä hyypiöt muuttaisivat thaimaaseen sillä sitten ne tahi-ihmiset joutuisivat kärsimään..

Tärkeetä tässä on kuitenkin huomata se että Henkka tuottaa viihdettä ja sikäli on yllä ihan ajanhermolla. Olen ihan päinvastaista mieltä tuosta huonosti kohtelusta.. Ne jotka kohtelee huonosti pitää jättää taakseen sinne enää koskaan katsomatta..

Ei elämä ole paskaläjä jonne pitää paskantaa aina vain enemmän. Voisiko kuvitella mitään upeampaa ja hienompaa kuin painaa thaikkunaista, jota painaa joka päivä moni muukin mies. Voisiko olla mitään hienompaa kuin saada painaa thaikkunaista, jota painaa moni muukin mies joka ikinen päivä.

Varmaan se on monestakin miehestä kiihottavaa.. JA MUUTEN liiasta panemisesta tulee todellakin paikat kipeiksi ja kyllä ne tavallaan kuluukin siinä siksi, joten omalla nimellään esiintyvä Jari-Perti Heino ei nyt osaa oikein samaistua asiaan tai no voi olla ettei sitten ole koskaan pannut niin että paikakin kipeytyy. Ei Laasanen ole asiaa peitellyt, mutta pitää muistaa, että heteroparisuhdemarkkinat on tämän blogin perusteema.

Toisekseen kyllähän jotkut seonneemmat naiset harrastavat vakavaa väkivaltaa miehiä vastaan, esimerkiksi puukottavat ja heittävät esineillä.

Naisten häiriintymistä voidaan pitää yhteiskunnallisena trendinä, jota on vaikea pysäyttää. Naiset eivät ole luotettavia ja parisuhteista voi herkästi tulla vaikeita kokemuksia. Nykynaiset ovat olevinaan itsenäisiä ja saattavat pillastua mistä tahansa tai kokea miehen vahingoittamisen oikeutetuksi. Ja se tapahtuu hyökkäämällä muiden miesten kimppuun. Ei kulu paikat, ei. Vaan en kokisi olevani jumalattoman haluttu ja ihana, mihin Thaimaankävijät seksireissullaan viittasivat, kun edelläni ja perässäni olisi loputon liuta muita.

Mies, joka lähtee Thaimaahan naisiin, on luultavasti yleensä sen kaliiberin mies että kotosuomalaista hän ei edes saisi. Kun Thaimaassa on naisia ulkomaille lähtijöiksi, kyllä sieltä löytyy myös henkilökohtaisempaa kiinnostusta.

Mutta on kyllä kieltämättä aika hölmöä kuvitella, että maapallolla olisi joku maa, jossa on hirveä liuta halukkaita naisia. Perusidea on nyt siinä, että kaukomailla länsimaan miesasukkaiden on mahdollista saada jopa ilmaista seksiä ainakin tällaista "löhnöttelyseksiä" käsittämättömän vaivattomasti.

Ei ole kovin sivistynyttä pitää ihmisiä reppanoina ja riistää heidän ihmisarvonsa sillä. Tietysti säälittäviä piirteitä löytyy myös YTM: Kulttuurin arvostukset ovat asia, jonka kautta ei ihmisiä kannattaisi kovin kärkkäästi tuomita. Tämä joko pitää paikkansa - tai sitten ei. Mutta Thaimaasta seksiä saa melkolailla kätevästi, Suomesta ei.

Voi sen nähdä niinkin. Ja sen, että preferoit väkivaltaisia suomalaismiehiä jätit tietenkin mainitsematta. Hyvä, en ajatellutkaan aiheesta kanssasi keskustella. Empiiriset havainnot ja miesten kanssa tehdyt haastattelut osoittavat, että Thaimaassa naisia tapailevat suomalaismiehet ovat kaikkea muuta kuin reppanoita, jotka varmasti saisivat myös "kotosuomalaista".

Mutta eivät ehkä vaivaudu. Kahden suomalaisnaisen äiti ja tytär kirjoittama kirja avaa silmät,jos henkinen kantti riittää silmien avautumiseen. Tuo hyypiöiksi nimittely on erittäin, erittäin sivistynyttä käytöstä sinulta. Olet takuulla ihana ihminen. Monet thaikkunaiset ovat kyllä oikeita muurahaispesiä, mutta onhan suomalainen muurahaispesäkin aika huono naisenkorvike. Oletko itse muurahaispesä vai pesuainepallo?

Asenteestasi ei voi päätellä, että seksi kanssasi olisi kovin antoisaa. Taidat kuulua niihin suomalaisnaisiin, jotka ryvettävät seksuaalikulttuurin tarjoamalla kovaa hintaa vastaan huonoa seksiä! Menkää päiväkotiin takas, lapset. Kuule Pasunisti Pete olen lukenut sen tekstin ja juuri siksi sanonkin niinkuin sanon.

Olen takuuvarmasti ihana ihminen niille ketkä sen ovat ansainneet ja niille en jotka eivät sitä ole takuu varmasti ansainneet. Heitän huilut tolle skeidalle mitä yrität tuolla lauseellasi. J-P, jokainen joka lähtee baarista jonkun kanssa tietää että mitä suurimmalla todennäköisyydellä se ei ole kummallekaan ensimmäinen kerta. Kainot ensikertalaiset eivät lähde baarista kenenkään matkaan. Se ei tee hänestä sen huonompaa ihmistä kuin kenestä tahansa muustakaan mutta sitä tosiasiaa ei pidä sivuuttaa, että prostituutti ei halua miestä vaan tämän rahapussia.

Prostituutin kanssa paneminen - siis päivän neljäntenä asiakkaana - ei edelleenkään vastaa käsitystäni hienosta elämästä. Juu, koskeeko samanlainen arvostus myös esim. Prostituoitukin voi olla hyvä tai sitten ei. Fiksu mies ei mene huonolle tai työtään inhoavalle prostulle kahdesti. Valitettvasti fiksuja miehiä on vähän ja huonot prostutkin menestyvät. Ehkä kannattaisi myöntää, että maailmassa on erilaisia käsityksiä. Minttu saa olla sitä mieltä kuin haluaa, mutta se ei oikeuta mitätöimään muiden kokemuksia ja käsityksiä maailmasta - ei edes asettamaan käsityksiä paremmuusjärjestykseen, saatikka että ryhtyy hallitsemaan muita omilla "oikeilla" käsityksillään.

Jokaisella baaripanijallakin on ollut eka kertansa. Bmad, jos minttu on natsi niin mikä sinä olet? Aina puolustelet sitä, että tuntuu hyvältä vetää tussua joka on muiden roiskeista valmiiksi märkä. Seksi on aika sottaista puuhaa naiselle, lakanat likaantuu, haisee ja nainen näyttää kunnon session jälkeen aikalailla otetulta.

Myös sukupuolitaudit pitäisi huomioida, siis kun useimmat miehet haluaa vetää sillä paljaalla Monia tauteja voi kantaa tietämättään vaikka kuka.

Kysynkin kuinka monta kertaa se lääkäri on sitä tikkua sun pippeliin tunkenut? Yleensä se on nainen, joka hoitaa ehkäisyn e-pillerit ja joka tutkituttaa itsensä mahdollisten tautien varalta.

Ja ainahan se on sen kurahaaran vika, jos viaton mies saa klamydian naisen likaisesta vitusta. Kaikki miehet, kannattaa sanoa, että on vedetty perseeseen, korvaan, suuhun jne miesten ja naisten kanssa ja vielä ulkomaalaisten kanssa, että kaikki mahdolliset ihanuudet tutkitaan. Tahallinen sukupuolitaudin toiselle tartuttaminen on rikos ja on vastuutonta sysätä kaikki vastuu tästäkin asiasta naiselle ja samalla syyttää siitä lääkärissä juoksemisesta ja pilipalitutkimuksista miesten terveyden kustannuksella.

Tuo on kieltämättä huono homma. En ole itse prostulla käynyt, mutta kaipa tuollainen toive on valitettavan yleinen. Olen käynyt kerran elämässäni urologilla. Kyse oli esinahan alaisesta tulehduksesta. Tällä vuosituhannella olen pannut naista n. Juu, eräskin ruma viiskymppinen äijä karjui lähijunassa "että saatanan pattayalaishuora myrkytti mun vehkeeni! Haa elä sinä vain omissa fantasioissasi.

Tule poika tänne niin annetaan ruoskan vinkua. Kiitos, mutta fantasiani toteutuvat jo. Eikä sinulla ole vaadittavia ominaisuuksia, mokomakin pikkupillu.

Todella ala-arvoista keskustelua ja ala-arvoinen aihe. Eipä ole häävit nuo miesten ajatukset. Mitä omiin kokemuksiini miehistä tulee, niin aina heitä on riittänyt häärimään ympärilläni, vaikka suomalainen nainen olenkin. Onneksi on todellisiakin miehiä vielä olemassa muutamia yksilöitä, joita tunnen mutta he ovat kaukana tämän keskustelun typeristä, aivottomista pölhö-kustaista!

Naisten hyväksikäyttöä on, vaikka maksaisikin palveluista. Käytätte hyväksi köyhiä ihmisiä, jotka yrittävät ansaita toimeentulonsa edes jollakin tavalla. Antakaa raha ilmaiseksi, niin olette todellisia herrasmiehiä. Tuollainen hyväksikäyttö ei ansaitse kuin halveksuntaa.

Hyi olkoon, muka miehiä tuollaiset.

Latviassa kävi kerran niin että eräs maksullinen nainen tyrkytti seuraansa varsin aggressiivisesti hokien tyyliin että "what a fuck are you doing here if you dont buy me a drink?

Heitin takin kaverin syliin ja sanoin tyrkylle hieman tiukkaan sävyyn että "okay honey you can be mine tonight" Tyrkkis katsoi hölmistyneenä ja kysyi "why you so big" ja ei näkynyt enää. Otin baarista sellaisen mukavan nuoremman blondin sitten ja häntä ei pelottanut lainkaan. Se on sitten eriasia kuka viitsii panostaa pari kolme viikkoa muskeliukkoon huomatakseen, loman viimeisenä päivänä että tämä on hermoheikko latvakakkonen jolta jää tili saamatta?

Eiköhän se ole toisinpäin. Nykyään bodareilla on superterveet elämäntavat eivätkä ne örvellä kännissä sillä lailla kuin itsestään huolehtimattomat. Itsestään huolehtiminen tarkoittaa myös talousasioista huolehtimista. Mistähän tuo kuvitelma thaityttöjen poikamaisuudesta on syntynyt? Toisaalta, suomalaisia naisiahan on jo pitkään kutsuttu miesmäisiksi http: Kolmevitonenkin thaityttö on edelleen tyttömäinen. Minulla on tällä hetkellä 39v thainainen tyttöystävänä ja hän on leikkisä kuin teinityttö ja vartalo on timmi, kunnon lantio, terhakat tisulit, kiiltävä musta tukka lantiolle saakka ja samanlaiset huulet kuin Rihannalla.

Painoa 47 kiloa ja pituutta cm. Suomalainen arvioisi hänen iäkseen tuollaisen 29v about. Huolehtii kauneudestaan tuollaisen 2 tuntia päivässä.

Rasvoja ja meikkejä kuluu urakalla mutta kyllähän siinä sitten silmä lepää eikä jalkojenkaan välistä löydy sinne kuulumattomia karvalakkeja eikä ole ylimääräisiä tuoksuja. Thainaisia poikamaisiksi haukkuvat suomimiehet puolustavat vain alitajuisesti omaa suomiporsaan valintaansa etteivät silmät aukene todellisuuteen.

Kateudesta se hevonenkin potkii. Eihän sellaista voikaan sanoa naiseksi, 47 kiloinen poikalapsi, joka jäänyt lapsen asteelle. Sehän vähän on kuin olisi lapsen kanssa. Huolehtii kaksi tuntia päivässä kauneudestaan. On aikaa kun ei tarvitse muuta tehdä elämässään. Jos tekisi töitä aamu seitsämästä ilta seitsämään niin ei aikaa jää enää kauneudenhoitoon, kun pitää kotona tehdä muutakin. Vai puunaa alapäätäänkin niin että ei muita hajuja ole.

Parhaat naurut sain kyllä tälle päivälle. Oliko sinulla ikää 20v vai 75v. Niin lapsellista tekstiä, että ei ihme että joku heitukka haettu kehitysmaasta. Jopas tulee itkunsekaista vuodatusta joltatki rasistiselta suomivalaalta taikka impotentilta kotirunkkarilta.

Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita. Käytiin viime kesänä ainoan kerran yhdessä Suomessa Dangin kanssa ja hän sai tavallisessa ruokamarketissa jo stalkkaajia peräänsä, on nimittäin sen verran näyttävä nainen.

Sinähän possu saat stalkkaajaksi vain vartijan joka miettii oletko oikeasti niin lihava vai täynnä varastettua tavaraa. Oli kaverit ja velipoikakin aika hiljaista poikaa ja moni kysyi että "mistä noita saa hei ihan oikeesti". Yksi kaverini sanoi myöhemmin että "vittu mä meinasin tulla housuun jo siitä kun Dang katsoi silmiin" Sinua porsasta kun katsoo minne vaan niin tulee kyyneleet silmiin ja pitää soittaa Green Peacen Pelastakaa Valaat- ryhmä paikalle kun haukot henkeäsi jo uhkaavan näköisesti.

Tänään karvan yli 30 lämmintä ja Dang on valmistellut kaksoissiskonsa identtiset kanssa illallista ja anoppi on tulossa syömään myös. Pikku pulahdus altaassa, suihku ja sitten eiköhän ala olla illallinen pöydässä! Mites siellä sinulla syylänaamalla? Jokos olet tilannut vitosen pizzan joltakin Ibrahimilta vai vietkö tyhjiä siideripulloja kauppaan ja ostat sieltä sipsejä ja suklaata? Älä nyt pentu viitsi. Minäkin nauroin ääneen, sain päivän parhaat naurut kun luin vuodatuksesi jostain takahikiältä.

Taidat itse vain runkkailla siellä omassa poterossasi kun jotain puoliapinoita Ding Dongeja esiintyy alasti YouTubessa. Olet sama vanha provoilija palstalla ja et ole Helsinkiä kauempana koskaan käynyt. Nytkin housut märkänä istut koneesi äärellä runkkaamassa. Aurinko paistaa ja kuntokin on vallan mainio!

Mites siellä Korppoon kunnantalolla menee? Poskiontelotulehdusten luvatussa maassa ei varmaan kummoisasti kun siellä se lamakin? Noh, ei muuta kuin veitikka kouraan ja sitten naputtelet muutaman katkeran rivin kyynel silmäkulmassa. Minä poika painelen lenkille ja sitten onkin pienten jatkounien paikka aamu-unisen kultani vieressä.

Voit lohdutella itseäsi hokemalla itsellesi että "ei kukaan matkusta ja kenelläkään ei ole naista ja kenelläkään ei ole kivaa" ja sitten jatkat villiä tumputusta kunnes käteen sattuu. Huomenta vaan tuhkamuna ja apinahuorasi.

Onko apina saanut jo aamubanaaninsa ja oletko jo kaivanut kaikki kirput sen karvoista. Paskat sinä missään Thaimaassa ole. Olet juuri herännyt päiväuniltasi ja taas alkoi runkkaaminen.

Siivooko äitee jälkesi vai itse. Illallinen, aamulenkki, nopea uinti Thaimaa varmaan sitten luetaan sellaiseksi? Masennuslääkkeet,työttömyys, perhesurmat, itsemurhat ja syrjäytyminenkö tekevät Suomesta hyvinvointivaltion?

Niin se vaan näyttää olevan. Ei tää minunkaan morsian ainakaan minun mielestä kamalan poikamainen ole. Olipas tytöllä kultakoruja paljon. Taitaa olla monta sponsoria. Opiskelijatyttö vielä niin ei hirveästi sitä omaa rahaa ole. Todellakin jotain unohtumatonta, kun sinne Thaimaahan jälleen lähden. Monet mieluisat tyttöset jo odottavat tuloani. Minähän olen vain reilu kuusikymppinen herrasmies, jolla on monia viehättäviä neitosia siellä odottamassa.

Vanhin on toki jo yli kolmekymppinen ja hieman toisinaan mietinkin, vaihtaisinko hänet seuraavaksi nuorempaan. Nuorin on juurikin täyttänyt kuusitoista ja opiskelee lukiossa. Varsin kiihkeä tapaus tämä nuorempi, jatkuvasti lähettelee viestejä ja intiimejä kuviaan, odotellen hetkeä, jolloin tapaamme kahdestaan. Minua ei lainkaan vaivaa tuo pieni ikäeromme, eikä hänkään asiasta tunnu olevan moksiskaan.

Hienoa lähteä lomailemaan Thaimaahan, tietäen, että siellä odottavat lämpimät sylit ja kiihkeät sydämet! Tosi kateelliseksi tulin onnen-matkaajalle! Voisitko ottaa völjyyn, raha ei ole este. Minä kans, sanoi pikkusonni Thaimaa on hieno paikka ja tytöt mukavia. Eikä se mitään hyväksikäyttöä ole, ja jos on niin hyväksikäyttö on sitten molemminpuolista.

Tytöt siellä ovat paljon fiksumpia ja valveentuneempia nykyään kuin takavuosina. Kaikilla tytöillä on nykyään älypuhelimet ja kaikki ovat somessa ja Facebookissa. Myös englanti sujuu nykyään nuoriltakin tytöiltä paljon paremmin kuin takavuosina kiitos paremman koulutuksen, kaikkihan sielläkin nykyään käyvät peruskoulun.

Ei nykytytöt siellä enää ole mitään hyväksikäytettäviä orjia, vaan ihan normaaleja täysin nykyajassa kiinni olevia tyttöjä, jotka kyllä tietävät mitä tekevät.

Sitähän kutsutaan maailman vanhimmaksi ammatiksi, eikös totta? Suomessa liki jokainen parisuhde tai naimakauppa perustuu siihen että nainen saa siitä turvan tulevaisuudelle.

Liki jokainen pikapano suomalaisen baarilorton kanssa perustuu siihen että se nainen saa ilmaisen illan. Avioerot Suomessa perustuu siihen että nainen saa lapset ja puolet miehen omaisuudesta kun sitä omaa omaisuutta ei useinkaan tuppaa olemaan koska ollaan niin kotiäitiä tai taiteellisia ihmisiä jotka eivät arvosta rahaa ennekuin avioerossa.

Suominainen pettää jokaisen tilaisuuden tullen koska kokee että mies ei arvosta enää vaikka laardisika on mielestään uhrannut ulkonäkönsä tälle miehelleen ja 30 raskauskiloa ei lähde siksi viidessäkään vuodessa mutta tätä mies ei hänen mielestään ymmärrä. Onneksi Facebookissa odottaa joku "Höde" joka on ollut vaimoon ihastunut kouluaikoina ja ei ole saanut pesää armeijan jälkeen.

Noh, laardipossu kokee tämän romanttisena kokemuksena ja painelee Höden kanssa johonkin kälyiseen motelliin viettämään laatuaikaa. Kukaan ei ole niin halpa huora kuin suomivaimo. Eräs juntti suomimies tuttuni kertoi ettei jätä vaimoaan siksi kun saa siltä piparia ilmaiseksi ja vertasi sitä siihen mitä se tulisi maksamaan jos hän kävisi joka kerta ns maksullisissa.

Sellaisia ne teidän miehet on jotka elätte niissä romanttisissa illuusioissa vihkiraamattu kirjahyllyssä. Lainaan Clint Eastwoodia tähän: Antakaa toisille mahdollisuus elää kuten haluavat ja antakaa heille mahdollisuus olla onnellinen". Elä hyvä mies ihan kuin haluat, mutta maailman vanhin ammatti ei vaan ole ihan ns.

Itse olen hyvin kouluttautunut ja omaisuuteni ilman miestä hankkinut, en kenenkään siivellä eläjä enkä ostettavissa. Ennen avioliittoa tehtiin mieheni kanssa avioehto, koska molemmilla omaisuutta, niin eipä tarvitse mahdollisen eron tullessa tapella omaisuudesta. Sinä vaikutat kovin katkeralta, veikö mamu vaimosi, vai. Hyvää elämää sinulle, oli tarinasi mikä hyvänsä. Kirjoititko tuon ihan vakavissasi kieli keskellä suuta?

Apua, että suomalaiset miehet osaavat olla tyhmiä. Vai on ihan peruskoulunkäyneitä kaikki ja kaikilla älypuhelimet ja somessa ja pääsevät faceen. Sehän se mittari onkin mitä parhain. Meillä jopa pienillä lapsilla on älypuhelimet, joten Ovatko ne olleet vielä nykyistäkin tyhmempiä joskus?

Ja tytöt eivät ole hyväksikäytettäviä orjia, onko joku sanonut niin? Nyt ovat sitten niin valveutuneita ja tietävät mitä tekevät. Nykyajassa kiinni olevia tyttöjä ja tietävät mitä tekevät, juuh. Takuulla ovat kun on kaikki facet ja somet. Sorry, tämä teksti on pakko tallentaa, en voi muuta kuin nauraa mikä ajatuksenjuoksu jollain voi olla.

Olet ilmeisesti joku vanha pässi, joka siellä on käynyt iät ja ajat hässimässä alkuasukasnaisia ja nyt hokannut naisissa huomattavan kehityksen.

Historiallisesti se on normaalimpaa elämää ja Islamilaisessa maailmassa nainen on kotiorjan asemassa joten siihen verrattuna mikä tahansa asema naiselle on parempi. Monenlaisia tarinoita on tietenkin olemassa enkä epäile omaasi. Siltikin myös niillä thaitytöillä on vapaus valita mitä tekevät. Thai on suomen kielellä vapaa. Katkeraa ei minusta saa tekemälläkään vaikka kerran tuli petetyksi. Itse en ole pettänyt koskaan kumppaniani. Olen vaan löytänyt uuden onnen thainaisen kanssa joka ei ole baarityttö ja vaikka olisikin niin en välittäisi.

Tunnen monia monia baarityttöjä erittäin läheisesti ja siksi en tykkää että heitä nimitellään tai solvataan. Thaimaassa seuralainen ei ole sen huonompi tai parempi ihminen kenenkään silmissä kuin joku toinen. He ovat yhtä monipuolisia ja erilaisia ihmisiä tarinoineen kuin kuka tahansa muissa ammatteissa olevat.

Tarinoita on äärettömän moneen junaan ja siksi stereotypiat on hanurista. Siksi pistää vihaksi nämä palstan moraalinvartijat kun he eivät keskimäärin tiedä mistään mitään puhumattakaan elämästä. Minä olen jo onnelassani. Koita saada asiasi jotenkin järjestykseen. Persaukisen suomihoron jutut ei kiinnosta ketään sori vaan. Menepäs nyt kampaamaan sitä polkkatukkaasi mutta varo ulkonevia luomia ja muita näppyjä joita kalpeassa elottomassa nahassasi esiintyy.

Katkeruutesi paistaa läpi kuin miljoona volttia. Sillä välin kuin minä olen paratiisissa niin sinä lusit helvetissäsi etsien syitä muista omaan aiheuttamaasi tilanteeseen.

Joskus aikoinaan ajattelin että thaityttöjen käyttö olisi hyväksikäyttöä, en tosin ensimmäisellä, toisella, tai kolmannellakaan Thaimaan reissulla, vaan vasta neljännellä.

Sillä reissulla kävi sääliksi tyttöjä ja aloin epäillä onko tämä hyväksikäyttöä. Ehkä osasyy oli se että se on ainoa kerta kun oon ollut porukalla Thaimaassa, kaikki muut reissut oon tehnyt yksin.

Itsellä ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa kun kohtelen tyttöjä aina hyvin, mutta muiden miesten sikailu joskus etoo. Tuon reissun jälkeen pidinkin neljän vuoden tauon ennen kuin lähin viidennen kerran Thaimaahan.

Se olikin paras reissu, kaikki hyväksikäyttötunteet oli kadonneet ja oli tosi hyvä meno. Sen jälkeen oon käynyt Thaimaassa taas vuosittain jo puolen tusinan kertaa ja aina on ollut hauskaa.

Enää ei ole edes juolahtanut mieleen että asiassa olisi mitään väärää tai hyväksikäyttöä. Kun on oppinut pelin säännöt tajuaa että kaikki on vaan kaupankäyntiä ja molemminpuolista hyötymistä. Veit sanot suustani ja siksi meistä suomimiehistä tykätään kaikkialla Thaimaassa. Me olemme hyviä miehiä. Onpas täällä vihamielistä poppoota. Tulee mieleen, että eivät asiat monellakaan ole niin hyvin kuin kertovat, ja se onnellisuuskin epäilyttää. Jos on onnellinen, niin ei luulisi kirjoittelevan vihaisia kommentteja aivan tuntemattomille ihmisille.

Oltiin häämatkalla kuukauden Thaimaassa kierrellen, viikon verran viivyttiin Pattayalla, mutta se riitti ja sitten äkkiä muualle. Tavattiin myös monia suomimiehiä thaimaalaisten naisystäviensä kanssa, joista monet olivat baarityttöjä, itse kertoilivat tarinoitaan.

En viitsi mennä yksityiskohtiin, mutta oli monilla tytöillä aika surkeita tarinoita kerrottavanaan, totta vai ei, sitä ei voi tietää. Ulospäin näyttivät iloisilta, mutta totuus oli monen kohdalla aivan toinen. Itselle jäi tunne, että on syntynyt onnellisten tähtien alla verrattuna niihin kertomuksiin, mitä tytöiltä kuuli.

Oli ihana häämatka meillä, mutta en usko,että ihan äkkiä Thaimaa kutsuu, se kuumuus oli pikkuisen liikaa. Taas täällä joku miss menopaussi länkyttää. Onko se sinulta pois jos joku mies menee Thaimaahan jotain naista painamaan.

Turha pelätä, sinun reviirillesi ei ne naiset ole tulossa koskei tuollaista kipsivittua kukaan muutenkaan huoli, asenteessakin olisi korjaamisen varaa. Älä puhu paskaa että joku baarityttö avautuisi jollekin tuntemattomalle pariskunnalle murheistaan. Sellaista luottamuksen osoitusta ei tuollainen nirppanokka tule koskaan saamaan homohtavasta miehestään puhumattakaan. Menepäs nyt sinne pyykkitupaan takaisin kotilutka. Samaan minäkin kiinnitin huomiota. Taitaa taas olla joku elämäänsä kyllästynyt naisjoukkio provo kirjoituksien takana.

Minä en enään koskaan matkusta Kreikkaan,Marokkoon enkä Turkkiin niin rietasta touhua olen siellä Suomlaisten naisten harrastavan nuorien gigoloiden kanssa. Lihavat naiset luulevat vielä että ne nuoret miehet heidän kansaan rakkaudesta ovat. Pakko naisten on noihin maihin matkustaa kun Suomimies ei heille anna. Baaritytöt avautuvat hyvinkin mielellään falleille. Aina tietenkin tilanteeseen sopivalla tarinalla. Totuuden kanssa tarinoilla ei ole yleensä mitään tekemistä.

Thaitytöt saavat valita, mutta valitsevat aina sen huoraamisen. Tuo kirjoituksesi pistepirkkoii todistaa vain sen että sinulla ei ole kaikki kotona. Kyllä nuoret tytöt siellä ovat nykyään oma-alotteisempia, määrätietoisempia, kielitaitoisempia, älykkäämpiä ja koulutetumpia kuin ennen. Uskallan näin väittää vakaalla 15 vuoden kokemuksella.

Toki aina on ollut joukossa niitä helmiä, mutta nykyään lähes kaikki joihin itse törmään ovat fiksuja. Empiirinen aineisto, vaikkkakin subjektiivinen, on myös ollut tasalaatuista, koska itse etsin aina niitä vuotiaita, niin on ollut ekasta reissulta viimeiseen saakka.

Toki mulla on valikoiva maku ja heikkotasoisimmat raakaan pois jo baarissa, ja heikkotasoisella en tarkoita vain ulkonäköä, vaan myös käytöstä. Nykyään mukaan hotellille lähtee vain huipputyyppejä. Useiden tyttöjen kanssa oon nykyään Facebook kavereita ja seuraan niiden touhuja silloin tällöin täältä Suomesta, muutama lähettelee aina välillä myös yksityisviestejä ja kyselee koska olen tulossa uudestaan.

Tytöillä on toki omat ongelmansa, mutta moni on valinnut baarityön koska siinä tienaa helpolla moninkertaisesti sen minkä teollisuudessa tai maalla. Lisäksi thaimiehet eivät ole kovinkaan uskollisia tai luotettavia.

Aivan kuten täällä suomalaisia miehiä innokkaasti haukutaan, niin myös thaitytöt haukkuvat thaimiehiä väkivaltaisiksi, alkoholisteiksi, epäuskollisiksi etc. Useimmat tytöt haaveilevatkin farangi-aviomiehestä ja uskovat löytävänsä sen baarista. Toinen havainto minkä olen vuosien varrella tehnyt on että nykyään yhä harvemmalla tytöllä on lapsia, ennen baareihin tultiin töihin kun oli tehty lapsi thaimiehen kanssa ja sitten mies oli häipynyt.

Nyt moni nuori tyttö osaa ehkäistä ja välttyä nuoruuden vahinkoraskauksilta, mutta valitsee silti baarityön rahan tms takia. Jo on junttimaista kielenkäyttöä, mutta eihän muuta voi odottaakaan Pattayan pojilta. On teillä asiat huonosti, kun kiukku ja kitkeryys purkautuu tuolla tavoin, voi teitä raukkoja, yrittäkää pärjätä. Nyt tuli sellaista faktatietoa, että oksat pois. Ai ei ole niillä kakaroita, takuulla on. Ovat oma- aloitteisimpia, takuulla ovat, koska falangeista kilpailua.

Onko kenties joku korkeakoulututkinto kaikilla plakkarissa tai yliopiston käyneitä? Voisiko jollain 18 - vuotiaalla olla jo proffan lakaatti rintapuolessa? Kyllä sä nyt taidat liikkua itseäsi paremmassa porukassa ja pitää hattua nostaa sinulle. Empiiriset tutkintosi ovat aika mielenkiintoisia ja mielenkiintoista sinänsä että he viihtyvät Facebookissa. Niin oletkin tosissasi ja kerro lisää vielä huomenna lumbendaalien elämästä. Olet toki jokin pelastajagubbe ja lähettelet välillä rahaa typeryydessäsi.

Thaimiehet eivät ole uskollisia! Onko miehet koskaan olleet uskollisia. Moni tahilumppu on valinnut baarityön , koska ei koskaan pysty mitään muuta tekemään älyllisesti vajaana, ei hanki koulutusta ja eikä edes ole kiinnostunut mistään sellaisesta.

Joo yliopistot ovat ihan peruskauraa tytöille, sehän on ihan selvä juttu. Ovat kouluttautuneet paljon pidemmälle kuin useimmat heitä käyttävät turistimiehet. Ja enkku sujuu kuin vettä vaan, mii laav juu loooong taim. Juu ja sinä vajakki ainoan englannin kielen väännöksesi kanssa esität jonkun vitun Vietnam elokuvan avulla jotakin älykköä vai?

Kuulostat todelliselta Einsteinilta kyllä joo tähän saakka. Thaimaassa auton alle jääneellä apinallakin on enemmän järkeä kuin moisella amispellellä.

Itselläni juuri tuollaisia kokemuksia thaitytöistä, huutelivat baareista ihan just tuollaista kapulakieltä, nauratti kovasti heidän kailotuksensa. Juttelin heidän kanssaan useina iltoina, ja sitä samaa hassua englantia solkkasivat. Ei tullut mieleenikään ruveta petihommiin tyttöjen kanssa ja vajaan viikon sinne saapumisestani tapasin australialaisia neljän naisen porukan.

Heistä yhden kanssa synkkasi tosi hyvin, ja kolme viikkoa viihdyttiinkin sitten yhdessä ja pidetään vieläkin yhteyksiä. Poikarakkaus on varmaan hottia tai en tiedä kun ei ole kokemusta. Olen myös tytöiltä kuullut noista thai miehistä, että ovat sellaisia kun kerroit, olen myös tavannut tyttöjä jotka naureskellen katselevat härmän pojan koittaessa esittää rahamiestä kuukauden ajan vuodessa.

Ei ne välttämättä pidä jokaista 28vuotiasta länsimaalaista känsäkouraista miestä miljonäärinä, vaikka niillä onkin varaa olla juovuksissa lomallansa jokapäivä?

Vuosien kuluessa ovat oppineet myös, että ei lapsesta tai parista ole syytä huudella jokaiselle viikon- kahden pokalle, ei vaikka poka kävisi kotikylässä vanhempia moikkaamassa. Kielitaidottomalle fallelle saattavat lyödä valokuvan perheestään myöhemmin käteen ja näyttää siittä ketkä ovat tytön omia lapsia. Mielellään Thait kuitenkin jatkavat puhdasta thai rotua tekemällä thain kanssa lapsen tai pari, kolmas voidaan sitten jo tehdä länkkärin kanssa, joko rahasta tai rakkaudesta.

Täällä Suomessako on kaikki korkeakoulutettuja?? Vaikka opiskelua kehutaan ilmaiseksi? Täällä Suomessahan kaikki hankkivat ammatin tai ovat ainakin kiinnostuneita koulutus mahdollisuuksista, koska täällä asuu niin älykkäitä ihmisiä. Kyllä ihmiset on ihan samanlaisia täällä kun jossain muuallakin. Taitaa muuten yhtä paljon kulua masennuslääkkeitä vuodessa 65 miljoonan ihmisen Thaimaassa kun.

Mutta tottahan toi puhui. On se rankkaa kun pitää päivystää sieltä asti mitä suoli24 lla kirjoitetaan. Taisi osua ja upota oikein kunnolla. Sulla varmaan "tyttöystävänä" juuri se kielitaidoton apinanaama joka on niin vajakki kuin vaan voi olla; meee loovee you looooong looong timeeee. Toi on kyllä kukkua ettei niillä olis lapsia. Vastaani ei ole vielä tullut sellaista kellä ei olisi lasta tai useampaa.

Joka ikisellä on ja monet yrittävät sen peitellä mutta kyllä sen sitten viimeistään huomaa kun ollaan eevan asussa. Jos sinun vastaasi ei ole tullut lapsettomia thai-tyttöjä niin ei ole muidenkaan. Kyllä thaitytöt avautuvat kertomaan tarinoitaan, raha aukaisee juttuhanat. Kävin kahden tytön kotona, jossa äitinsä hoitivat tyttöjen lapsia, kun tytöt olivat tienaamassa.

Joku tuolla aiemmin sanoi, että eivät avaudu vieraille, ei pidä paikkaansa, tosin juttujen kertomisen todenperäisyyttä voipi epäillä, se on totta, mutta raha tekee tehtävänsä. Kukas tässä on väittänyt etteikö osalla olisi lapsia. Mutta nykyään entistä harvemmilla.

Ja kyllähän sen yleensä huomaa jos tyttö on tehnyt lapsia. Mutta kun harrastaa vain niitä nuorimmasta päästä baarista löytyviä, niin kyllä suurin osa on lapsettomia. Eikä näiden tyttöjen Facebook päivityksissäkään kyllä lapsia esiinny, vaikka kaikkea muuta kyllä kuvaavat ja päivittävät kuvagalleriaansa. Muutamalle tutulle miehelle käynyt niin että ekalla Pattayan reissullaan löytävät jo itselleen morsion.

Kelpo vaimoja niistä on tullut baarinaisistakin eivätkä vaadi kuuta taivaalta. Ihan perustoimeentulo riittää ja mielellään tekevät muita töitä ja opiskelevat kieliä. Thainaiset on romanttisia ja jos tykkäävät miehestä niin panostavat suhteeseen hurjasti ja kokematon saattaa haksahtaa siksi ensimmäiseen vastaantulijaan.

He tietävät mistä mies tykkää. Thainaiselle et halua jäädä kiinni pettämisestä. Kyyti on silloin kylmää ja henki höllässä. Olen muutaman kanssa seurustellut ja jokaiselta olen saanut eri asteista uhkailua jos edes leikilläänkin olen vihjannut muista naisista. Hyviä naisia ja ihmisiä eikä mitään itkupilli marttyyreitä. He tietävät olevansa naisia. Suominaiset on hybridejä viimeistään kolmevitosina ja kärsivät peniskateudesta. Te jotka haukutte täällä suomalaisia naisia kaikesta mahdollisesta, niin samaan kastiin kuuluvat teidän äitinnekin.

He ovat varmaankin onnellisia teidän mielipiteistänne, kokeilkaapa kertoa äideillenne, mitä mieltä heistä olette, ovat useimmat kuitenkin suominaisia, oletan. Minä en halua panetella minkään maan naisia, kaikissa on hyviä ja vähemmän hyviä, itse olen naimisissa norjalaisen naisen kanssa, löytänyt hänet siellä töissä ollessani, liittoa kestänyt jo kahdeksan vuotta.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että äitini oli todellinen marttyyri ja manipuloi ympäristöään mielialansa mukaisesti. Ei halunnut koskaan kuulla kenenkään murheita jostakin syystä eikä koskaan halunnut kuulla sitäkään että jollakin lapsista menee hyvin koska se oli sitten hänen mielestään leuhkimista. Ensimmäinen exäni oli mysteeri koko 18 vuotisen taipaleemme ajan.

Purkautui sitten kerran kuussa raivoisasti ja täysin asiattomasti. Kävi myös kimppuun useita kertoja ja en saanut tulla kotiin hyväntuulisena koska hän tulkitsi sen loukkauksena häntä kohtaan koska hänellä ei ollut ilmeisesti syytä olla hyväntuulinen vaikka itse oli kotirouvan roolinsa valinnut ja puitteissakaan ei ollut moitetta.

Toinen suomivaimoni oli taas ADHD ekstrovertti siinä määrin että en jaksanut enää sitä jatkuvaa menoa ja meininkiä Se ei ole helppoa sovittaa kahden ihmisen elämiä yhteen Oli sitten suomalainen tai kiinalainen. No, äiti oli narsisti ja halusi hallita ja pompottaa kaikkia ihmisiä ympärillään.

Toki äidin eläessä ei sitä uskaltanut itselle eikä muille myöntää. Isäkin on sen myöntänyt vasta äidin kuolltua kun on oppinut elämään yksin ja vapaana.

Myös äidin sisko on jälkikäteen myöntänyt asian, nyt kun on uskallettu puhua asioista avoimesti äidin poistuttua joukostamme. Rauha hänen sielulleen, mutta valitettavasti se on näin jälkikäteen myönnettävä että äiti ei ollut ihan täydellinen.

Tuskin kukaan äiti on täydellinen. Itselläni on äitiini hyvä suhde, on aina tukenut minua ja ollut läsnä tarvittaessa. Erosi aikoinaan isäni alkoholisoitumisen takia ja sen jälkeen yksinhuoltajana kasvatti meidät lapset, kannusti kouluttautumiseen ja urheiluharrastuksiin. Nyt me lapset olemme hänen tukenaan, kun on vakavasti sairas. Toki meilläkin lapsilla oli murrosiässä kapinavaiheemme ja tuli sanomista kotona, mutta se ei kai ole harvinaista.

En voi äitiäni moittia, parhaansa on tehnyt ja se on riittänyt. Minua eniten harmitti ja harmittaa edelleen se että sekä äitini että suomalainen ex-vaimoni olivat kumpikin sellaisia keneen ei saanut mitään tatsia vaikka kuinka jaksoi yrittää ja ymmärtää. Kumpikin pelasi pelejä koko ajan eikä suoraa vastausta tai puhetta saanut koskaan kuulla. Äärimmäisen herkkänahkaisia myöskin ja loukkaantuivat pikku tsoukistakin sydänjuuriaan myöten.

Aina piti urkkia rivien välistä että mistäs nyt tuulee. Se oli äärimmäisen raskasta suorapuheiselle rehelliselle miehelle jolle on suorastaan tuskaista jos ei tule ymmärretyksi. Äiti oli lisäksi pessimisti joka pelkäsi aina pahinta ja manasi lastensa kin hankkeet suohon tietämättä edes niistä mitään. Jos jossakin onnistui tai menestyi niin mutsi sanoi korkeintaan että hyvä mutta kyllä sinä sieltä maanpinnalle vielä palaat.

Oli heissä paljon hyviäkin piirteitä ja ei nuo nyt mitään maata mullistavia olleet nuo puutteetkaan mutta sain hyvän oppikoulun siitä millainen ei ole hyvä ja kannustava vanhempi ja millainen ei ole hyvä ja kannustava puoliso.

Olen ehkä hieman parempi mies thainaiselleni heidän ansiostaan. No nyt alkaa seljetä tämän foorumin katkeruus. Äitihän se on syypää vaikka mihin, voi voi. Sieltäkö se miesten katkeruus naisia kohtaa juontaa, pyhä yksinkertaisuus sentään. Hienoa avautumista pattayan miehiltä. Kovin olen ihmetellyt tuota valtavaa katkeruuden määrää, mitä suomalaiseen naiseen kohdistavat. Eli kaikki lähtee lapsuudesta ja epätasapainoisista vanhemmista. Siksi tuo thaimaalainen ammattirakkaus tuntuu niin oikealta ja hyvältä, koska sitä äidinrakkautta eivät ole koskaan saaneet.

Voi voi, surullistahan tuo on! Jos täällä on joku katkera niin kaltaisesi nainen joka aivan selvästi yksinään istuu koneen ääressä etsien mistä saa halvimmalla hinnalla päivän siiderit ja chipsi pussin.

Mielialaa nostat solvaamalla Pattayaa ja siellä käyviä henkilöitä. Pattaya ja koko Thaimaata et ole heikon taloustilanteesi vuoksi päässyt koskaan näkemään. No meidän perheen puolesta saat jatkaa tuolla linjalla eihähän kukaan järkevä ihminen kaltaisesi sosiaalisesti syrjäytyneen netti trollaajan jutuista hätkähdä.

Huomenna kolmeksi viikoksi Pattayalle nauttimaan 30 asteen lämmöstä ja sinä jäät yksinäisyyttäsi purkamaan ja paukuttelemaan näppäimistöä. No niin, yritä rauhoittua, hengitä syvään ja laske kymmeneen.

Elämä on sinua kohdellut huonosti, mutta kyllä se päivä paistaa joskus risukasaankin Miksi olet noin vihainen, anna ihmisten trollata. Jos sinulla on kaikki hyvin ja olet onnellinen, niin en ymmärrä, miksi täällä purat aggressioitasi. Taitaa onnellisuutesi olla vain mielikuvituksen tuotetta, ei onnellinen ihminen käyttäydy noin, solvaten muita. Koetapa nyt rauhoittua, ettet saa sydäriä. Tuntuu tosi pahalta, kun joillakin miehillä huono äitisuhde on vaikuttanut koko elämään ja tehnyt heistä katkeria.

Auttaisiko siihen ammatti-ihminen, terapeutti, psykologi, kun eivät tuosta katkeruudestaan tunnu pääsevän eroon, huolestuttava ilmiö. Kenties joku AA tyyppinen kerho tai Pelastakaa katkerat Pattayanpojat -tyyppinen yhdistys, josta voisivat nimettömänä hakea apua. Voisivat kertoa omin sanoin koko surkean tarinansa ja itkeä katkeruutensa pois. Eihän tässä olla mitenkään katkeria, elämä hymyilee ja kaikki on hyvin. Kuinka asiat voisikaan olla paremmin kun on vapaa, eikä myöskään koe turhia tunnontuskia.

Naiset nyt vaan ovat parhaita irtonumeroina sekä Suomessa että Thaimaassa, kestotilaus on tyhmiä varten. Täysin samaa mieltä, että naiset vain irtonumeroina, niin ei tule turhia rutinoita, saa mennä ja tulla niinkuin itse tahtoo, ei ole kenelläkään nokan koputtamista. Thaimaassa käydessäni en edes välttämättä tahdo mitään intiimiä touhua, on sekin koettu jo niin monesti, ei ole enää mitään uutta siinäkään.

Nyt tosin mielenkiinto kohdistuu Etelä-Amerikkaan ja kahden viikon päästä reissu edessä, kolmas sellainen. Aika monella miehellä on ollut ongelmallinen äitisuhde, harva vaan uskaltaa sitä rehellisesti myöntää. Itsellä oli ihan hyvä äitisuhde, olinhan minä äitin poika, vähän liikaakin, vasta n. Äiti ei myöskään koskaan hyväksynyt yhtään tyttöystävääni kaikki oli siihen aikaan suomalaisia.

Kukaan ei ollut tarpeeksi hyvä. Naimisiin menin lopulta suomalaisen naisen kanssa ja vastoin äitini tahtoa, hän meinasi että parin vuoden päästä tuu "heitukka" kuitenkin lähtee. No, meni oikeasti vähän useampi vuosi, ja lopulta erottiin sovussa, äiti ei tosin ollut enää sitä näkemässä. Onneksi äiti kuoli ennen isää, surullista sanoa näin, mutta äidin kuoleman jälkeen olen kehittänyt hyvän suhteen isään, ja tajunnut kuinka hyvä tyyppi hän on.

Äiti mollasi ja halvensi isää mulle koko lapsuuteni ja vielä aikuisenakin. En silti koe olevani mitenkään mistään katkera, ainoastaan rehellinen, koska nyt osaa ja uskaltaa sanoa asiat ääneen, nuorempana piti selitellä ja kierrellä.

Hyvinkin samankaltainen tilanne oli meillä lapsuudessa ja eihän lapsi sitä tajua. Äiti alisti isää, halveerasi, väheksyi, pihtasi, esitti marttyyriä Luulin lapsena että äiti oli oikeassa. Niin taitava hän oli. Myöhemmin älysin että isä oli oikeassa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Hölmöimmät ja vähä-älyisimmät thainainaiset mihin oon ikinä törmännyt oon nähnyt suomessa, en käsitä, miksi osalla ei oo mitään laatukontrollia.

Usein seura tapaa kaltaisiaan. Minä olen tavannut useita yliopistokouluttautuneita ja hyvässä ammatissa Suomessa olevia thairouvia. Ymmärrän kyllä eijaxafia, hänen koulumenestyksensä ei todellakaan ole ollut, kovinkaan häävi. Oikeinkirjoitus on hyvä alku Vastaa alkuperäiseen viestiin Nuoret thai-tytöt Jos 60 vuotiaat miehet " seukkaavat" lomallaan 22 vuotiaiden naisten kanssa joilla on vartalo kun 12vuotiaalla suomalaispojalla ja hello kitty tai mikkihiiri paita päällä, niin kertooko se että kyseisillä herrasmiehillä on normaali naismaku ja nais ihanne muuttuu kun he tulevat takaisin Suomeen?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Aivan oikein, huoraksi on helppo tämmöisen kommentin jälkeen leimata. Samaan aikaan mies kuitenkin kaipaa vapaan thaimaalaisen kulttuurin ja seksuaalisesti vapaan thaimaalaisen naisen vällyjen väliin. Kun tämän blogin lukee ja vielä siihen kommentit päälle, niin en kyllä yhtään ihmettele, etteivät naiset halua olla miesten kanssa missään tekemisissä.

Myytti myytin jälkeen ja täydellinen vieraantuminen todellisuudesta ja toisista ihmisistä. Monet suomalaiset ovat kyseneet minulta, kuinka paljon thaimaalaiselle tyttöystävälle tulee maksaa kuukaudessa? Thaimaalaiset miehet eivät maksa mitään tyttöystävilleen. Suomalaiset miehet eivät maksa mitään suomalaisille tyttöystävilleen. Kun suomalainen mies kysyy minulta kysymyksen: Thaimaalaiset naiset itseasiassa antavat usein rahaa poikaystävilleen, jotta thaimaalaiset miehet voivat ryypätä kavereidensa kanssa.

Näitä ryyppäämisrahoja on moni Reijo, Pentti ja Kalevi lähettänyt Suomesta thaimaalaiselle tyttöystävälleen. Thaimaalaiset miehet ovat siis tyytyväisiä monesti suomalaisille miehille, jotka haluavat thaimaalaisia naisia. Yleistäminen ei tietenkään pidä kaikkien kohdalla paikkaansa, mutta vuoden kokemuksella sanon, että suurin osa. Enkä nyt tarkoittanut, että kaikki naiset siellä rahastavat, vaan jos luet uudelleen, niin määrätyllä tavalla ajatteleva seksituristi pääsee äkkiä rahoistaan.

Olettaisin minäkin Pattayan kaupunkihuorien olevan alitasoisia ja hiukkasen vaarallisia. En ole Pattayalla tosin käynyt.

Varmaan turvallisempi kääntyä jonkun bangkokilaisen laadukkaamman escort agencyn puoleen ennen matkaa. Esim bangkokin hot escort, josta saa varmistetua myös kumppaninsa kohtuullisen pramean ulkonäön. Kolme tuntia dollaria, viikko dollaria.

Suomalainen mies seksituristina Thaimaassa, ja kaikissa muissakin maissa- suomalaisen miehen pitää saada, pitää saada, ilman syyllistämistä, ilman häpeää varsinkin mies-sukupuolen osalta.. Prostituutio tarjoaa oivan ansaintavaihtoehdon hyvännäköiselle, työtävieroksuvalle, hoikalle, nuorelle naiselle tai miehelle, joka on huomannut että ei se ruumis mitään työtä kaipaa, vaan toimeeentuloa.

Ulkomailla joutuu tekemään töitä elääkseen. Ei missään muualla maahanmuuttaja saa niin hyviä tukiaisia ja niin pitkään kuin Suomessa. Jännä miten kaikki naiset välttelevät tätä blogia. Menikö löysät housuun kun huomasitte että se rako jalkojenne välissä on yksi halvimmista hyödykkeistä maailmassa?

Kirjoituksiasi on aina ilo lukea, jatka samaan malliin. Seuraavaksi voisit vaikka käsitellä prostituutiota kotisuomessa ja sitä miksi seksin ostaminen on laitonta, mutta jos kuvaat sen "pornografian teko tarkoituksessa" niin se on laillista? Eikä mulla tullut mikään housuun eikä mun jalkovälissä ole halpaa hyödykettä. Se ei ole hyödyke ollenkaan ja kaikenkukkuraksi se mikä siellä on, on vieläpä ihan ilmaiseksi käytettävissä, jos on vaan sopiva ja mieleinen mies haluamassa mennä sinne.

No miksi minun kanssa ollaan? Siksi että omaan jotain joka pistää silmään juuri sille toiselle. On se sitten huumorintaju, pilke silmäkulmassa jne.

Eli sinun logiikallasi ei se olisi mullekkaan ilmaista koska joudun tekeen vaikka mitä jotta olen kiinnostava. Olen se mikä olen ja se silläkin tavalla on mies saatu. Kaikki ihmiset eivät tykkää kaikista eikä olisi kaikkien kanssa. Jotain valintaa tapahtuu aina. Ulkonäkö on se mikä osuu ensimmäiseksi silmään, ja se joko herättää kiinnostusta tai ei.

Sen jälkeen katsotaan matsaako sisin. Ei siinä ole mitään ristiriitaa vaan se on ihan normaali asia. En minä ole kaikkien kanssa vain siksi että ne haluaa. Ihan kuten varmasti suurin osa ihmisistä muutenkin. En minä makaa täällä selälläni keskellä katua jotta jokainen haluaja voi käydä polkasemassa. Niin että jos kaikki auringon, kuun ja tähtien asennot ovat suotuisia, niin alan seurusteleen jonka jälkeen voimme sekstailla kaikessa rauhassa ilman rahanvaihtoa tms.

Mieheltä vaaditaan parisuhteessa useimmiten huumorintajua. Huumorintaju on lähinnä kiertoilmaus sille, että yhdessä elettäessä mies ei saa olla tylsä ja ei-seurallinen. Iskuoppaiden kirjoittajat ovatkin todenneet, että eivät naiset oikeasti huumorista välitä, muutenhan miesten kannattaisi iskuoppaiden sijasta lukea vitsikirjoja. Laasanen on usein kirjoituksissaan vedonnut sosiaalisen vaihdon teoriaan, ja tähän vastaväitteenä on ollut, että "ei mitään sosiaalista vaihtoa, rakkaudesta on kyse".

Kehottaisin kuitenkin vakavasti miettimään myös sosiaalisen vaihdon teoriaa, sillä ei monikaan viihdy pitkään ihmissuhteessa, "josta ei saa mitään". Tämä saaminen, sosiaalinen vaihto ei ole aina seksiä, vaan sosiaalinen vaihto on enimmikseen henkistä laatua. Parsiskunta vaihtaa keskenään erilaisia toistaan välittämistä osoittavia vuorovaikutuksia. Kestävän avioliiton salaisuus on todellakin siinä, että mies ja nainen vastavuoroisesti "antavat" jotain toisilleen. Jos parisuhteessa luottaa liikaa vain siihen, että "rakkaus kyllä kantaa", eikä pohdi sitä, mitä vois antaa puolisolleen, miten tehdä tämä onnelliseksi, niin tekee todennäköisesti suurenkin virheen.

Toinen asia on se, että Laasanen kirjoituksissaan yksinkertaistaa sosiaalisen vaihdon parisuhteessa seksiin. Meidän kulttuurissamme parisuhde on kuitenkin seksiä suurempi asia. Keskeistä on perhe-elämä, ajan viettäminen yhdessä perheen kanssa. Perhe-elämä ei ole kuitenkaan universaali asia, vaan nykyinen tapa viettää perhe-elämää iltaisin ja viikonloppuisin vaimon kanssa yleistyi vasta luvulla. Sitä ennen miehet kuluttivat vapaa-aikansa erilaisissa menoissa kodin ulkopuolella.

Itse asiassa perhe-elämän yleistyttyä aluksi lehdissä pohdittiin aivan vakavasti sitä, onko lisääntynyt kotona vietettävä aika vaarallista miehen terveydelle.

Jos ottaa aviomiehen eksoottisemmasta kulttuurista, voi törmätä siihen, että miestä ei näy kotona kuin syömässä, naimassa ja nukkumassa. Tämä johtuu usein siitä, että mies on vain kotoisin kulttuurista, jossa miehet eivät vietä aikaa kotona. Tällainen on yleistä maailmalla. Monille naisille tällainen vaihtoehto voi sopia hyvinkin. Tässäkään asiassa ei pidä olla liian etnosentrinen. Ristiriita on siinä, että ensin väität, ettei jalkovälissäsi ole hyödykettä ja sitten kuitenkin kerrot sen olevan käytettävissä tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Ei se kyllä ole hyödyke mitenkään katsottuna. En myöskään pidä miehen elintä hyödykkeenä, mutta mä en maksakkaan sen elimen käyttöoikeudesta. Kyl mä luulen että se on monelle naiselle se kallein hyödyke: D, ei siis halvin missään nimessä jos vähänkään ymmärtää liike-elämän ja ansaitsemisen saloista mitään, lol. Seuraavaksi voisit vaikka käsitellä prostituutiota kotisuomessa ja sitä miksi seksin ostaminen on laitonta,.

Mehmet, Julio, Yannis ja Pepe odottavat Välimeren rannalla suomalaisia 85kg: Sanoo kg nörde, jota harmittaa helevetisti. Tämä blogi on todellinen ruusu Kaikkein hienoimmat, sivistyneimmät ja älykkäimmät miehet kokoontuvat yhteen keskustelemaan siitä, kuinka saavat Thaimaassa pikkurahalla pimppaa. Tätä se yhteiskunnan kerma tarkoittaa. Se koulutus ja muu hömppä, työ jne on vain kulissia, pimppaa sillä halutaan ostaa, siis ostaa.

Maitoakin myydään litran purkeissa, joa lehmän omistukseen ei kaupunkioloissa ole mahdollisuuksia. Koti Pizzan asianajajat laativat sellaisen franchise sopimuksen että kauppa loppuu vasta kun firma kaatuu.

Ei ole sitä ainaista timanttisormusten, minkkiturkkien, lomamatkojen, kauppakassi-MB A ruinaamista. Hyvää päivän jatkoa ja alkavaa viikkoa vaan kaikille perheen isille ja koti-ihmisille, minusta ei koskaan tullut sellaista.

Ja tasa-arvon vuoksi on sanottava, että nuoret miehet Thaimaassa jonottavat sukupuolenvaihtoleikkaukseen parempien tulojen toivossa. Ja monet homot menevät sinne vetämään vuotiaita miesprosuja pyllyyn. Näin voi toimia jopa perheellinen! Eihän tässä ole mitään väärää. Minäkin haluan itselleni nuoren pojan käyttööni, kun olen vuotias. Siis sitä yhteiskuntaa muuttamaan vain reippaasti Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan". Puhutko jonkinlaisesta teoreettisesta markkinoiden avautumisesta, joka ei käytännössä olisi mahdollinen?

Jos thaimaalaisia naisia tulisi sankoin joukoin Suomeen, kuinka kauan kuvittelisit menevän, ennen kuin heidän vaatimuksensa nousisivat ja palveluhalukkuus laskisi elintason myötä suomalaisten naisten tasolle? Toisessa polvessa tämä tapahtuisi viimeistään. Pysyvä muutos edellyttäisi siis pysyvää siirtolaistulvaa. Lisäksi kulttuurisista ja kielellisistä syistä valtaosa suomalaisista miehistä preferoi suomalaisia naisia. Todellisuudessahan valtaosa suomalaisista naisistakin preferoi voimakkaasti suomalaisia miehiä, vaikka muuta välillä väitetään.

Sama kulttuuri ja mkieli antavat kilpailussa vahvan etulyöntiaseman, vaikka joissain tapauksissa eksoottisuudestakin voi olla hyötyä. Ja huom, kohtuullinen osa suomalaisista miehistä kuitenkin ylittää sen tason, jonka yläpuolella olevilla miehillä on mahdollisuus saada suomalainenkin kokkaava, siivoava ja sekstaava nainen.

Itse asiassa suhteellisen monet naiset tekevät noita asioita ihan mielellään, jos yhtään pitävät kumppanistaan;. Jos naisia olisi enemmän kuin miehiä, naiset joutuisivat kyllä satsaamaan miehiin enemmän. Voihan sekin olla, että naiset alkaisivat joukolla lesboiksi, nunnien määrä lisääntyisi yms.

Henry pääpiirteittäin on kuitenkin oikeassa siinä, ettei naisten ylitarjonta miellyttäisi suomalaisten nykynaisten elämää, koska puutteessa olevien miesten laskenut määrä tylpistää naisten seksuaalisen vallan terää. Naiset joutuisivat terävöittämään itseään ollakseen miesten kanssa ja tyydyttääkseen heidän seksinnälkäänsä. Naisen palveluhalukkuus miestä kohtaan on minun nähdäkseni kuitenkin osa naisen luontoa, joka on feminismin ja kylmän länsimaisuuden myötä vain kyseenalaistettu naista esineellistävänä, ellei mies sitten anna moninkertaisia vastasuorituksia.

Olen nyt lueskellut sinun juttujasi enemmänkin ja huomasin että sulle on käynyt samoin kuin monelle muullekkin myös tässä ketjussa on sellaisia miehiä Olet unohtanut sen tosiasian ettei kukaan kelpaa kaikille eikä kaikki saa kaikilta. Realismi pitää säilyttää ettei homma mene tuohon sun suuntaan. Tuo on huono suunta ajattelussa. Ei tyydytä siihen että saa jonkun, vaan omasta mielestä pitäisi saada vähän jokaisen jos sormia vaan napsauttaa.

Jos se ei onnistu, aletaan katkeraksi valittajaksi "yhyy.. Minä tajusin, ymmärsin ja hyväksyin jo teininä sen ettei kaikki tykkää minusta enkä saa kaikkea mitä haluan. Olen ollut syvästi ihastunutkin mieheen joka ei valitettavasti ollut ihastunut minuun: Aina ei mene kohdilleen, mutta onneksi menee sentään joskus. Pitää toimia sillä alueella mikä on minulle mahdollista kuin myös olla tyytyväinen siihen mitä saa eikä aina vaan kurkotella aidan toiselle puolelle.

Negatiivinen ja valittava asenne vain kääntyy itseään vastaan eikä toiset viihdy enää seurassa sitäkään vähää. Jokainen kyllä kelpaa jollekkin. Kannatan täysin sitä, että suomalaisten mummojen seksinsaantiongelmat hoidettaisiin nuorilla vetreillä thaikkupojilla. Rahaa vastaan palvelusta, hierontaa, vaipan vaihtoa, kotisiivousta ja tietenkin orgasmitakuu kuuluu hintaan. Mulla on mummo, leski-ihminen, kyllähän joku Henry voisi laittaa liilat tangat päälle ja viekoitella sillä kikkelillään mummon villiksi - siis vaikka on se ylipainoinen tyypillinen sovinistipossu joka urputtaa naisten painosta, panohaluista, tutkimuksesta, moraalista jne.

VAAN kannatat sitä että toiset ovat vain toisa varten. HYi helevetti mikä porvarillinen ajatusmaailma. Mut nyt loppu minun lukemiset tämän hevonpaskan osalta. Se on sitten ihan eriasia miten joku ääliö mies perustelee itselleen sen että käy käyttämässä hyväksi itseään huonommassa asemassa olevia ihmisiä ja se on myös ihan itsepetodta että voi kuvitellakkaan että joku hemaiseva thaityttö oikeasti HALUAISI jotain paskaista ihramahaa tai laihan luikkua nörttiä.

Kirjoitat siis nimimerkeillä " Viera-AS " ja " taippe ". Sosiaalityöntekijä kuvaa miestä turhautuneeksi ja vihaiseksi neitsyeksi, jolla on suuri seksin tarve. Kyllä asia on enemmän toisin päin. Miehet ei kelpaa, koska eivät lahnana rötköttäviä tavisnaisia kykene hoitelemaan sankarin tavoin. Suuri osa ihmisten välisestä seksistä on huonoa ja asiantuntematonta sähellystä. Tärkeämpää on määrä ja saavuttaminen, kuin laatu.

Ongelma ei ole Suomalaisesta miehestä johtuva. Suomalainen mies on vielä mies. Mutta Suomalainen nainen muistuttaa yhä enemmän miestä. Suomalaisen miehen parisuhde onnistuu paremmin ulkomaalaisen naisen kanssa. Mitä paremmin ja suuremmin laumoin Laasanen teitä suomalaismiehiä kouluttaa oman idioottiuskontonsa mukaiseen muottiin, sitä vähemmän mahiksia teillä on suomalaisten naisten kanssa. Eli kyllä thaikkuhuorat jäävätkin teille ainoaksi mahdollisuudeksi. Tosin suomalaisnainenkin joutuu lähtemään ulkomaille miehen hakuun, mutta eipä tarvitse maksaa ja valinnanvaraa ja tasoa löytyy!

Ja nainen kelpaa ihan omana itsenään: Pedofiilit menee Keniaan ja Afrikkaan, Thaimaassa tulee pallo jalkaan todella herkästi alaikäisiin sekaantumisesta.

Mies on röyhkeä sika, sen sijaan, että haluaisi auttaa esim. Mitä nuorempi sen parempi ja oikeasti tytöt tyrkyttää tavaraansa vain siksi, että ovat ihastuneet komeaan Suomi-poikaan.

Naisethan vaan tykkää siitä, että suukottelee ja jumppaa vuotiaan papan kanssa ja saavat pikkukorvauksen siitä. Kyllä se on enemmänkin miesten välistä status matchia, joka kuvaa naisten nykyistä parinvalintaa. How to Get There: Reeperbahn; it is however within walking distance from Hamburg City Center, if you are in the mood. Another district exists on the other side of the City Center, namely St.

Georg, centered on the Hansa Platz. This is a more 'traditional' district with women available most times of the day, but with the range of quality being more widespread. Oi Henry kultu, nyt sait minut tajuamaan markkina-arvoni ja koko systeemin. Samalla tajusin, että mieheni on surkea, aivopesty profeministi vässykkä. Ihan tasa-arvon vuoksi annan sen ainoan pikku räkänokkani hänelle ja lähden kiertämään maailmaa isomman kalun ja paksumman kukkaron toivosta.

Pitäisikö mun laihduttaa kuitenkin? Olen cm pitkä ja painan 54kg Viis mielkkäästä työstä, hyvästä palkasta ja perhe-elämästä. Olen nainen, ja haluan vain rahaa ja statusta, siis joku Donald Trump on NIIN vetävä, kivanoloinen ja rikas että huoraisin ihan ilmaiseksi niiiiin tyylikkään miehen kanssa. Pimppaa kaikille halukkaille, tulkaa kaikki vetämään olan takaa, loora auki ja näin on parempi.

Sitten kampaan jokaisen atm: Tätähän se tasa-arvo tarkoittaa Eikun mä haluan nähdä miten laasaslainen maailma toimii Tulee nyt kerrankin vetämään sitten mua oikein kunnolla Haluan ehdottomasti sitä melaa sinne riemurasiaan. Heitä mulle kolikko niin saat vetää vaikka sieraimeen. Mähän tätä haluan ja pyydän. Pistän lapsen taputtamaan rytmiä kun äiti ottaa suihin sankareilta.

Viis muusta mahdollisesta työstä, olenhan vain se kiintiöakka ja estän eteviä miehiä tarjoamasta parempaa maailmaa.

Joten nyt joka iikka vetämään mua pyllyyn, pilluun, korvaan, nenään, kainaloon ja tissien väliin. Ja kun sanon, että haluan juuri tätä, niin et perkele usko. Onko ne feministit aivopessyt sut??? Ei kannata matkustella, sillä voi käydä niin, että lentokone putoaa, ja haaksirikkoudut autiolle Etelämeren saarelle ainoana naisena kymmenen miehen kanssa. Siinä sitten joutuisit sen kysymyksen eteen, että joudutko antamaan kaikille kymmenelle miehelle, vai..?

Tuota, mistäs näitä palveluja löytys halvimmalla naiselle, kun haluaisin isoa sykkivää, mutta Suomessa on hankala saada, miehet kun on niin pihejä ja olettavat tietty, että naiselle kelpaa vaan yhdet pikaiset per viikko.

Suomalaisten miesten sänkyosaaminen on vaan jotain niin surkeaa. Parille nuorelle miehelle ihan vuotiaita ovat olleet olen päässyt antamaan oppitunteja, he olivat hyviä ja ovatkin jääneet kaipaamaan opettajaansa. Vaikuttavan ja hyvännäköiseksi on kehuttu en tarkempaa kuvausta tähän pistä , mutta eipä jonoa vaan piisaa - niin kuin miehet täällä tilittävät.

Miehet mulkoilevat kulmainsa alta ja jos joku erehtyy juttelemaan, niin on kohta niin hermona ja solmussa kielensä kanssa, eikä tilanne edisty. Olen luullut jopa muutamaa miestä jonkin sortin ei-heteroksi, kun eivät kyenneet lähtemään jatkoille tai saaneet keulimaan. Joku raja kuitenkin tuohon ikäasiaan. Olen jo vuotias nainen ja tykkäisin nuoremmista miehistä, koska suorituskyky on todellakin parempi. Missä voi matkustella samaan tapaan miesten perässä, kuin näissä kertomuksissa.

Naisista ei mitään iloa minulle olisi. Suomessa feminismi on onnistunut vähentämään naisten taloudellista riippuvuutta miehistä.

Sen seurauksena suomalaisilla naisilla ei ole juuri intressiä pyrkiä miellyttämään miehiä, ellei kyse ole selkeästä YTM: Toisin sanoen he tulevat vielä köyhemmistä maista kuin Thaimaa. Mihin perustat sen, että aasialaiset naiset käyttäytyisivät sosiaaliturva-Suomessa samoin kuin Thaimaassa?

Mihin perustat sen, että aasialaisten naisten saapuessa Suomeen, aateeämmille silti jäisi mitään? Aasialainen nainen kun on kaunis ja kauneus nostaa naisten markkina-arvoa. Yyteeämmä on yyteeämmä, aateeämmä on vinkujaämmä, namusia alfoja katsastan, yyteeämmällä ratsastan.

Tämän blogin lukijoilla miehillä on erikoinen outo käsitys siitä mikä on ytm. Prostituutio on pieni siivu koko paketissa. Ja ulkomaalaiset turistit ovat vielä pienempi siivu koko prostituution paketissa.

Kannattaa lukea miehen asiantuntevat kirjoitukset vielä uudestaan. Maksullista rakkautta tarjotaan kaikkialla, missä on runsaasti lomanviettäjiä tai yksinäisiä ihmisiä. Esimerkiksi rauhanturvaajat, missä tahansa maailmassa he ovatkin, saavat maksullista seksiä aina kun vain haluavat.

Käväiskää vaikkapa Kosovossa niin näette. Maksullista seksiä on maailmalla tarjolla niin miehille kuin naisillekin. Jostain syystä kuitenkin vain miehille tarkoitettu seksi on Suomalaisille femakoille iso ongelma.

Taitaa siinä Henryn MA-teoriassa olla jotain perää Juuri sinä olet sitä porukkaa joka sekoittaa seksin rakkauteen ja levittää vääristeltyä juttua eteenpäin ja sitten suomiuroot tekee itsemurhia thaikuissa kun ne pettyneenä huomaavat etteivät onnistu ostaakkaan rakkautta niiltä prostuilta: Mieluusti rakastelen oman ukkoni kanssa. Ja pari vaihtuvaa ATM: Paitsi että rakastan niitäkin. Mutta sitäpä ei moni tiedä. Sitä ei kirkossa kuuluteta. Eikun taidan mennä Hefrerille asumaan.

Ja sen rahoilla hommaan omat komeat lihaksikkaat adonikset. Teen niistä oman pikku haaremin. Lukekaa Lonely Planet thaimaan prostituutio osuus ennen kommentointia - ette muuten tiedä mitään! Ajattelin mennä perustamaan thainaisdten ay-liikkeen. Hinnat on saatava kohtuulliselle tasolle! Ei ole niin yhtään pienintäkään syytä antaa noin halvalla. Onhan se toki tosi mieltä lämmittävää, että ihmistä kohdellaan vain jonain säkkinä, jota voi paneskella.

Sitte ku kyllästyttää ni ottaa toisen säkin mitä panee. Mikä vittu teitä vaivaa? Järki ja tunteet juoksee vissiin vähän eri reittejä. Oletteko koskaan ajatelleet tutustua noihin säkkeihin jota nussitte? Vedä sohvatyynyjen väliin tai tee kortsuista pringles-purkista pimppa. Niin et satuta ketään, ei riskiä raskaudesta, taudeista tai ihmissuhde sotkuista. Ihmis-suhteiden ja seksin sekoittaminen, sitä kutsutaan rakasteluksi.

Jäät sitten ilman sitä, se on vähän kuin seitsemän ruokalajin illallisen hienostoravintolassa korvaisi 3: Liikuttavaa miten Henry on ihan kuvan kanssa varmistanut, ettei saa pesää ikinä, suomalaiselta naiselta siis. Normaalilla järjellä varustettu mies laskisi vaatimuksiaan, jos ei ole saanut pesää YTN: Mutta tyhmä mies antaa itsensä katkeroitua ja, senkin uhalla että pilaa akateemisen uskottavuutensa, perustaa blogin jonka idea on katkerana haukkua naisia. Miehen logiikka on loistava.

Joku tuolla edellä kehui tajunneensa, ettei ilman jääminen johdu siitä, että itsessä olisi jotain vikaa. Se johtuu siitä, että yhteiskunnassa on vikaa. Sairas sellainen yhteiskunta, jossa naiset eivät joudu myymään itseään kaljamahaisille äijille vaan voivat ansaita itse elantonsa! Miehen logiikan ilmentymiä ovat laajennetut itsemurhat, kouluampumiset ja muut joukkomurhat. Oma pettymys kääntyy vihaksi ulkopuolisia kohtaan. Kun kaikki tosiaan on yhteiskunnan ja varsinkin naisten vika!

Ette ilmeisesti pysty loogiseen ajatteluun. Henry haluaa keskustella naisten seksuaalisen vallan merkityksestä pariutumisessa, aihe jota ei ole yhteiskuntatieteissä tähän asti käsitelty koska se on tabu. Henry ei väitä että seksuaalinen valta on ainoa tekijä pariutumisen kannalta, hän on vain keskittynyt tähän puoleen koska sitä ei ole jostain syystä ollenkaan tutkittu yhteiskuntatieteissä.

Tällaiset "pitäisikö tutustua mitä säkin sisällä on" siis aivan naurettavaa sillä Henry ei ole em. Eiköhän sekä suomalainen mies että nainen saa katsoa peiliin jos meidän viehättävyyttämme ajatellaan; miehet eivät ole kovin miehekkäitä ja naiset eivät kovin naisellisia, tästä mielestäni johtuu tietty kipinän puute meissä suomalaisissa, olemme haljuja huulettomia paksuperseisiä tanttoja Yhteiskunnassa on se vika, että ihmiset jaotellaan rumiin ja kauniisiin, rikkaisiin ja köyhiin sekä vielä uutena villityksenä atm ja ytm.

Mitä enemmän lokeroita, sitä enemmän otsassa leimoja. Oikeasti se, että osa ei saa rakkautta ja siihen kuuluvia asioita kuten rakastelu -johtuu tästä pinnallisesta maniasta. Purappa Henry atm ja ytm, sekä ihmisten luokittelu rahan mukaan, ni alkaa useammat miehet saamaan lovea. Siis sitä oikeaa lovea. Pärstäkerroin on oiva lyömäase, kuten tässäkin ketjussa olemme huomanneet. Jos jättäisitte pilkkaamatta ihmisiä naaman perustella kuin mitkäkin koulukiusaajat -kutsuisin sitä jo henkiseksi kasvuksi.

Korvien väli ratkaisee, yritäppä se näille sanoa, joiden ihmiskuva ja ihmiskäsitys on kuin uhmaikäisellä koulukiusaajalla. Tämä on länsimaisen yhteiskunnan silmiinpistävä ero muihin maihin.

Lisäksi ehkäisymenetelmät ovat tulleet vasta nyt markkinoille, tässä on evoluutio kerennyt rakentamaan ihmiseen sisäsyntyiseksi sen, että ympäriinsä ei nussita, vaan siitä tulee vauvoja. Aivan kuin ihmiskunta olisi saanut heroiinipiikin seksin käteensä ekaa kertaa, nyt ilman sivuvaikutuksia vauvoja.

Sellainen haloo siitä on tullut. Tämä lause sisältää intuitiivisen ajatuksen siitä, että kaikkien naisten pitäisi kollektiivisesti rangaista miestä, joka esittää naisten yhteisen edun vastaisia mielipiteitä.

Eli tällaisen kollektiivisen intuitiivisen ajatuksen mukaan miehet pakotetaan muuttamaan mielipiteensä, jotta he kelpaisivat naisille. Jos miehet eivät muuta mielipiteitään, niin he saavat rangaistukseksi jäädä ilman seksiä. Suoraansanottuna Henry säälii noiden mies-säkkien sisällä olevia Suomalais-miehiä, mutta naisten sääliminen unohtuu.

Kukaan ei halua olla kertakäyttö-tiskirätti. Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. En ole ikinä käynyt thaimaassa. Voisihan se olla hyvä kokemus verrattuna kotisuomeen, missä kokemukset naisten kanssa ovat järjestään epämiellyttäviä. Arvostan älykästä ja teoreettista keskustelua myös, mutta nyt alkaa järki menemään liikaa tunteiden edelle. Mun ihannemies ketä tunnen kaikista, on n. Ja sen sisun edessä meinasin kusta housuuni kun hänet kohtasin.

Kävimme siinä pienen väittelyn. Se seisoi hajareisin edessäni ja tuijotti silmiin joku 5 minuuttia putkeen. Eipä ollut kerskujien tarinoissa sitä todennäköistä: Laasasen otokseen mahtui näitäkin ruskean reiän ritareita; eivät vain kertoneet. Panomiehenä ei kulkuset haittaa kunhan on muuten naisen näköinen.

On tultu katsottua shemalepornoa ja voin sanoa että kyllä panisin. Ja shemale on monta kertaa enemmän nainen kun Suomalainen nainen. Suomalaisella naisella on oikea vehje jalkojen välissä mutta kaikki muu sitten meneekin väärin. Puhut ihmisistä kuin nukeista. Ei oo heleppoo sunkaan elämäs. Ei taida olla paljoa peilisoluja sun aivoissas. Googleta, tuskin tiedät mitä ne on. Eipäs puhuta noin hyväksyvään sävyyn shemaleista, sillä tämä blogi on suomalaisten lesbofeministien mukaan biologis-uuskonservatiivisen naisvihamielisyyden lippulaiva ja näin ollen suurempi uhka seksuaalivähemmistöille, kuin Päivi Räsänen kumppaneineen.

Henkka pistä jotain gangstarappia, niin miehet tajuavat millaista elämän pitäisi olla. Se malli hetkuttaa peffaa pikkuhousuissaan ja hivelee miesten etumuksia, isot kaarat, aseet, kultaketjut ja femakot hirteen -rap soimaan. Aina välillä joku huora urputtaa, mutta jokainen mies tahtoisi olla kunnon gangsta.

Aurinkolasit silmille, pyllylle läpsintää, oikeaa mieskulttuuria. Olen sika ja ylpeä siitä. En ole terve, koska ei ole lahjakkuutta nauttia näytelmästä prostituoidun kanssa. Ehkä, jos kyseessä on lesbo, joka rakastaa turn tricks tehdä temppuja. En antaisi ikinä yhdellekkään ganstaräppärille.

Finlandille perhettä niiden kanssa. Ja länsimainen kulttuuri on tässä suhteessa Tämä tarjoilee taas tätä: Pitää ilmeisesti lopettaa kommentointi. Tuosta termistä on aiemminkin keskusteltu ja todettu että että sitä ei käytetä "elävässä elämässä". Vaikka kommunikointi tapahtuukin netitse. Herätys, maapallo kutsuu, olemme Suomessa. Minä olen Helsingissä, missäs sinä?

Siksi laitoinkin sen lainausmerkkeihin. Ilmaus oli linkiteystä kommentista: Termi ATM tulee vastaan vain netissä, elävässä elämässä en ole kuullut kenenkään käyttävän näitä luokituksia. Laasanen opettaa tasa-arvoa, joten hyvin on pullat uunissa. Itselläkin suhde VAIN kahteen hyvännäköiseen suomalaisnaiseen. Toisen heistä vein juuri Seutulaan. Saattaa vieläkin istuskella business loungessa, koska on työmatkalla. Mikä sun motiivi on?

Nuorempana ummikkona on tullut naurettua ATM: Tätä monitoria katsellessa muistuu mieleen eräskin tapaus, kun olin yhden sukulaiseni vuotispäivillä, ja paikalla oli eräs tuttu pisama-ATM, joka on hyvää keskusteluseuraa ja jolle puhua papatin tuntikausia kymmenestä eri aiheesta.

Lopulta paljastin, että hänen entinen luokkakaverinsa, joka oli kyseisen oppilaitoksen kavahdetuin muija, oli tuolloin henkilökohtainen luottoseksinantajani.

Mutta eräänä päivänä, kun Panu Höglund julkaisi sfnetissä ensimmäiset "trollinsa" aloin suhtautua tasa-arvoasioihin sivistyneemmin ja ymmärtää Henryn myötä enemmänkin, että yleinen mieskuva on aivan vääristynyt. Mieheksi kun synnyt sinulla ei ole useinkaan paljon vaihtoehtoja ja naiset ovat sinua vastaan liki järjestäen.

Itse olen löytänyt fiksumpia naisia, joiden kanssa synkkaa todella hyvin ja toki mieluusti vähän röyhistelen heillä, en loukatakseni ATM: Bmad, olet hoidon tarpeessa. Onko sillä sun Annalla nahkapipo päässä ja kettinki kaulassa?

Siis ihan uteliaisuutani kysyn, kumpi antaa keppiä kummalle? Musta kumipuku päällä tulee helposti hiki Jos oikeasti tietäisit millaisten naisten kanssa olen päässyt kosketusetäisyydellä saisit välittömästi sähköiskun. Toivottavasti hoitoon kuuluu sänky ja puhtaat petivaatteet, joiden alle on illan tullen mukava sujahtaa. Ei meillä käytetä kumihuppuja- eikä kumipukuja, koska ne ovat mielestämme tukkivia ja epäeroottisia.

Kaulassani ei ole myöskään mitään kettinkiä tai kaulapantaa. Meillä on kiinnipidossa käytössä yleensä vain käsi- ja jalkaraudat tai kiristysketjua niiden välissä.

Itse olen alistuva ja molemmat naiseni hyvin taisteluhenkisiä ja dominoivia, joten emme väkisin yritä kääntää kuviota toisinpäin.

Siinä teille käsitettä kerrakseen. Ei tartte uskoa kaikkea paskaa, mikä nojautuu länsimaiseen "glamouriin". Voi Saatana mitä idiootteja Sekä naiset että miehet. Kuulostaa ihan pikkutyttöjen ja Johanna Tukiaisen miesihanteelta. Voi vittu, jos miehellä on hyppyritukka ja tilillä vitun monta nollaa, niin sillä ei kyllä taida saada automaattisesti sisukasta ja lapsia hoivaavaa miestä. Olen Laasanen sitä mieltä että tää ihmisten luokittelu loppui NYT.

En muista, kuka käsitteet lanseeraasi, mutta hämärän muistikuvani mukaan olin eräs ensimmäisistä, joka käytti käsitteitä aktiivisesti teksteissään.

Joka muulla kuin edellä sanotulla tavalla loukkaa toista häväisevällä lauseella, uhkauksella, taikka muulla halventavalla teolla, rangaistakoon solvauksesta [enintään kahdensadan markan] sakolla tahi vankeudella korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. Jos solvaus tehdään julkisesti, taikka painotuotteen, kirjoituksen tahi kuvallisen esityksen kautta, jota syyllinen levittää tahi levityttää; olkoon rangaistus sakkoa [enintään viisisataa markkaa] taikka vankeutta korkeintaan neljä kuukautta.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen. Hävettää kysyä, mutta jatkoa ajatellen helpottaisi, mikäli selventäisitte nuo lyhenteet. Ylitasoinen mies, keskitasoinen mies ja alitasoinen mies? Ainakaan yhteiskuntatieteiden maistereista ei liene kyse. Mielenkiintoista että tuossa edellä linkittämässäni tekstissä ei itse asiassa sanota mistä sanoista noi lyhenteet tulevat.

Joten esittämäsi arvaus on yhtä hyvä kuin mikä muu tahansa. Suomalainen tasoluokitteluteoria kertoo miehen naissuhteiden määrän tai potentiaalin niiden hankkimiseksi. Suuri osa miehistä on helppo asettaa luokkiin. Haaremeita hallitsevat miehet ovat YTM: On kuitenkin olemassa paljon sinkkumiehiä, joita ei voi itsestään selvästi laittaa mihinkään luokkaan. Tasoluokkien väli onkin veteen piirretty viiva.

Ihmisten haukkuminen peräkammarin pojaksi tai nörtiksi on myös törkeää. Leiman lyömistä otsaan, edelleen. Koittakaapa hillitä noita kielenkantimia. Pääsääntöisesti kyse on "hivenen poikkeuksellisesta" mutta molempia osapuolia ihmisiä hyödyttävästä valinnasta. Tärkeämpää olisi mielestäni huomata seksityötä tekevän naisen kohtelu japanilaisessa elektroniikka-alan yrityksen tehtaassa jossa epäinhimillisten olosuhteiden painostama nainen valitsi mielummin seksi- kuin liukuhihnatyön.

Niin ja miksi moni suomalaisnainen haluaa mielummin tummia ulkomaalaisia rakastajia ja jotka he hylkäävät lopulta kuin kesäkissat valtion hoteille. Kyse on vääristyneen minä- ja maailmankuvan seurauksesta. Vihavasemmisto esim Päivi Lipponen pitää suomalaisia miehiä luonnostaan vastenmielisinä joten on selvää että parisuhdemarkkinoilla vastaavalla älykkyysosamäärällä varustettu nainen välttää suomalaista kumppania kuin ruttoa.

Mutta kuten esimerkistä voidaan havaita, varallisuus ja poliittinen valta tekevät jopa luonnostaan suomalaista vihaavalle naiselle tepposet Suomi on täynnä eronneita ulkomaalaisia suomalaisnaisten tuomia seksituristeja. Onko se sitten kivaa. Kyse on ihmisten haluttomuudesta ja kyvyttömyydestä huomioda ihminen kokonaisuutena oman nautinnonhalunsa johdosta. For in Asia, not only does the sexual market value of women but not of men relate strongly to their age and the degree of sexual inexperience; the sexual market value of men also is often determined simply by his economic status.

For this reason alone, older European men will always find their sexual market value increased if they move to Asia, while older Asian women always experience an increase in sexual market value when they move to a Western country.

Ei Laasanen ole oikeasti kiinnostunut siitä että miehet saa lovea tai ihmisten välillä olisi todella tasa-arvoa.. Laasanen on "rajannut" muka muka tutkimustansa siksi että johtopäätökset on jo valmiina keksittyinä ja siksi ns. Etkö nyt she- no eiku maleshe Fantasia voisi rikkoutua jos todellisuus "paljastuisi". Siksi nämä kaikenmaailman kuviot näitä lässytyksiä ja p: Tämähän on miesten ja erityisesti nörttimiesten voimauttamisblogi ja vihanpurun blogi. Mutta voi täällä käydä halutessaan nostattamassa verenpainetta tai sitten voi ihan vain naureskella hyville groteskeille vitseille.

Nörtit on ihan jees, ja verenpaineen nostattaminen on jees. Jonkinlainen reality-tsekkaus voisi olla paikallaan, että ei voi laukoa suustaan mitä sattuu ja sitten leikkiä että "tää on on vaan tätä teoriaa ja tää on nyt vaan täällä nettimaailmassa".

Tää on nyt täällä ihan oikeassa maailmassa. Ja täällä oikeassa maailmassa ei vittu ketään työnnetä lokerikkoon ATM. Diagnooseja ja luokitteluja on ihan riittävästi. Emme tarvitse enää mitään status-rasisteja enempää.

Mitä nopeammin noi katoaa thaikkulaan sen parempi. Hei hei, kiva kun menette ja älkää, pliiiis tulko takaisin. Teidän elämä on siellä paljon parempaa joten pysykää siellä. Sillä tavoin myös meidän elämä on parempaa täällä. Tää on semmoinen win-win tilanne. Minä esimerkiksi saan suomalaisnaisen makuukamariin osoittamalla sormella tai muuten ilmaisemalla että tarvitsen jelppiä esim.

Ei ole ollut ongelmia, eikä ole edelleenkään. Minäkin heitin juuri naisystäväni lentokentälle. Kävin vielä hakemassa tälle Tuusulan mäkkäristä purilaisen kun autokaistalla oli ruuhkaa. Olen suomalainen ja taistelen suomalaisia pihtariämmiä vastaan, vaikka suhteessa jo olenkin. Laasanen on esittänyt, että naiset parisuhteita solmiessaan ottavat huomioon miesten varallisuuden ja suosivat suurituloisempia miehiä pienituloisten miesten kustannuksella. Naiset avioituivat siis ylöspäin, varakkaampien kanssa.

Tämä on kansainvälisissä tutkimuksissa selvästi todettu ilmiö. Toinen tähän liittyvä ilmiö on se, että naiset eivät suostu mielellään irtoseksiin, vaan asettavat etusijalle seksin avioliiton omaisissa suhteissa. Myös tämä on eri tutkimuksin todettu tosiasia, vaikka jokainen sen tietää muutenkin. Naisten kannalta tämä on luonnollista, sillä naiset haluavat elämässään lapsia, ja siksi naisten kannalta on hyvä, että miehet saavat seksiä vain, jos sitoutuvat huolehtimaan yhteisistä lapsista yhdessä lasten äidin kanssa.

Näistä ilmiöistä on kuitenkin kaksi haittapuolta. Toinen on se, että osa köyhistä miehistä, ATM, jää ilman puolisoa ja ilman seksiä elämässään. Siksi nämä ATM-miehet eivät pidä tästä järjestelmästä, ja haluaisivat siihen muutoksen. Toinen haittapuoli on se, että toimiakseen tämä systeemi vaatii sen, että naiset tukahduttavat omaa seksuaalisuuttaan.

Koko järjestelmä perustuu siihen, että miehillä on pulaa seksistä, ja näin seksistä ylipäänsä voi tulla vaihdon väline, jossa naiset saavat miehiltä taloudellisia resursseja seksiä vastaan.

Kun naiset tukahduttavat omaa, eli omaa ja toisten naisten seksuaalisuutta seksin kokonaismäärä yhteiskunnassa laskee, ja tavallaan elämässä hukataan huomattava määrä seksiä. Naiset eivät samalla tavoin koe, että suuri määrä seksiä hukataan elämässä turhaan, sillä naiset ovat seksuaalisuuden tukahduttamisen kohde ja tukahduttajia saman aikaisesti, ja seksuaalisuuden tukahduttaminen on kokonaisvaltaista ja sisäistynyttä, joten naiset kokevat oman tukahdutetun seksuaalisuutensa luonnollisena olotilana.

Kun miesten seksuaalisuutta ei yhteiskunnassa tukahduteta, niin he puolestaan kokevat naisten seksuaalisuuden tukahduttamisen, eli naisten seksuaalisuuden rajoitukset väärinä ja turhauttavina.

Oikeastaan tässä pitäisi kysyä: Onko oikein, että naisten seksuaalisuutta tukahdutetaan yhteiskunnassa, ja ihmisten mahdollisuuksia nauttia seksuaalisuudesta heitetään hukkaan elämässä? Ei suomalaiset naiset voi olla noin kyvyttömiä puhtaalta pöydältä lähtevään tasa-arvokeskusteluun.

Pakkohan niiden pystyä muuhunkin kuin pelkkään arvottomaan henkilöominaisuuksien arvosteluun ja arvailuun. Rahasta lähimmäistäsi -kirjan odotettu jatko-osa.

Kirjailija Neil Hutchison jatkaa tutkimuksiaan Pattayan yössä. Osa kokoelman tarinoista on aiemmin julkaistu Pattayalla ilmestyvissä englanninkielisissä lehdissä, mutta osaa suomenkielisen painoksen tarinoista ei aiemmin ole julkaistu missään edes englanniksi.

Australialainen kirjailija ja suomalainen kirjailija ovat jatkaneet sitä samaa yhteistyötä, joka vuonna poiki Money Number One -nimisen kirjan hersyvän suomennoksen. Jokainen Rahasta lähimmäistäsi -kirjasta nauttinut uudistaa mielellään tuttavuutensa aiemmasta kirjasta tuttujen epäloogisten päätelmien ja hämäräperäisten todisteiden maailmaan. Sir Winston Churchill oivalsi aikoinaan, että menestys saavutetaan ainoastaan epäonnistumalla kerta toisensa jälkeen menettämättä uskoa itse asiaan.

Mikäli tämä on totta, on Neil Hutchison matkalla kohti huippumenestystä, sillä niin monta kertaa mies on mokannut Pattayan -vuosinaan ilman, että hänen aito rakkautensa paikkakuntaa tai sen asukkaita kohtaan olisi mitenkään haalistunut. Ylämäet, alamäet, vuorenhuiput ja aallonpohjat, itkut ja naurut tuovat esiin ihmismielen monimuotoisuuden meidän monikasvoisessa kotikaupungissamme. Tai kuten Neil itse sanoo: Kokoelman viimeisessä kappaleessa, "Jalanjälkesi rantahiekassa", kirjailija kuvaa onnistuneesti, kuinka Pattaya voi vaikuttaa niin turisteihin kuin kaupungin varsinaisiin asukkaisiinkin.

Jopa niihin, joiden luulisi tietävän paremmin. Tästä sydänverellä kirjoitetusta tarinasta käy ilmi ettei ole mitään väliä kuinka vanhoja tai kokeneita me luulemme olevamme. Joitain asioita ei vaan ikinä opi. Tarina on pakollista luettavaa etenkin niille ulkomaalaisille miehille, jotka elävät pidempiaikaisessa suhteessa thaimaalaisen naisen kanssa. Lisäksi tunnen olevani kaikkein tyhmimmilläni aina silloin, kun on kysymys ihmissuhteista, joten nyt sinua on varoitettu.

Vannon, että vaikka eläisin tuhatvuotiaaksi en ikinä tule ymmärtämään naisia. Kuusi kertaa Pattayalla käyneenä luulin tietäväni 'kaiken', mutta tämä kirja antoi paljon uutta tärkeää tietoa minulle. Ei nörteissä olekkaan vikkaa kuten ei ole lihavissa ja rumissa naisissakaan.

Mut minusta tässä koko Laasas touhussa on se ongelma että se tässä yleisesti viihteellistyneessä maailmassa saa huomiota ihan liikaa. Laasanen on tavallaan jopa tietynlainen ikoni huonolla tavalla johon voi "purkaa" kaikki paineensa ja samalla tähän ikoniin voi myös ripustautua. Eletään sellasessa maailmassa jossa ollaan tietynlaisessa murroksessa vähän kaiken suhteen ja Laasanen on ikäänkuin tilausta siihen paineeseen ja siksi tätä Laasas-hömppään kiinnitetään huomiota niinkin paljon kuin siihen kiinnitetään huomiota.

Laasanen on helppo ja helppotajuinen populäärinen "tutkija" ja "tutkija". Ei todellakaan tarvita enää yhtään enempää ihmisiä jotka palvovat status- nimikkeellä kutsumaasi puhdasta kapitalistista ajattelua.

Mutta onneksi maailmassa tuppaa käymään niin että kun jokin yhteiskunnallinen voima on saanut liikaa sijaa tässä tapauksessa bisnes-ajattelu sille tulee vastavoimaksi joku toinen ja se tasoittaa ns. Sanoisimpa että alkeelliset käytöstavat erityisesti netissä auttaa purkamaan tätä muuria, joka on miesten ja naisten välillä.

Siinäpä suurin kompastuskivi, johon lähes kaikki vetää turvat. Ennakkoluulot kasvatetaan täällä netissä, missä kaikki haukkuvat kilvan toisiaan. Jos nainen on vittumainen, miehet siirtyvät muille maille. Olen samaa mieltä siinä, että länsimaiset naiset ovat liian dominoivia, töykeitä ja antavat rumasti pakkeja.

Valitettavasti harjoitus tekee mestarin sosiaalisissa suhteissa. Olen sitä mieltä että naiset rakastavat ensin sydämellä, sen jälkeen vasta sillä lovella. Kun miehillä se menee päinvastoin. Meillä ainakin, tiistai,keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Maanantaisin täytyy kurittaa lihaa ja jättää väliin. Ihmisiä on erilaisia, itse jätin ihan kivan poikaystäväni, kun tämä alkoi puhua jostain "kerran viikossa -touhusta", 3vko: Kuulemma rupesi pelkäämään kun huomasi saavansa erektion pelkästä mun äänestä.

Liika mikä tahansa on liikaa, mutta pieni sekstaus kerran päivässä ei ole, se ei vie aikaa, rahaa tms. Ämmät on oikeasti vittumaisia, ja kohtelevat miehiä huonosti. Juuri tuon aatehuipentuman takia alamäki on tulossa: Sillä ei ole olemassa vain ikuista huippua sen tietää ihan jokainen kaduntallaaja. Ei näitä Laasas-juttuja kannata ottaa kovin vakavsti.. Jotkut vanhanaikaisimmat ihmiset kannattavat niitä koska ymmärtävät ne jutut helposti. Kaikki se mitä Laasanen kirjoittaa on ihan kenelle tahansa arvattavaa jorinaa.

Tässä on ihan sama kuvio kuin on rasimin nousussakin eli kun on tarpeeksi paha olo niin viha kohdistetaan siihen mihin se voidaan helpoiten kohdistaa eli niihin jotka ovat jo muutenkin heikommassa asemassa. Eihän Laasanenkaan uskalla puhua esim. Laasanen lohkaisee sen kohdan pois koska ei itsekkään tunne olevansa se anonyymi-mies joka on vallanhuipulla, vaikka onkin valkoinen hetero mies. Nimittäin sillä valkoisella heteromiehelläkin on se toinen mies se joka pompottaa.

Itse en toivoisi että nämä hyypiöt muuttaisivat thaimaaseen sillä sitten ne tahi-ihmiset joutuisivat kärsimään.. Tärkeetä tässä on kuitenkin huomata se että Henkka tuottaa viihdettä ja sikäli on yllä ihan ajanhermolla. Olen ihan päinvastaista mieltä tuosta huonosti kohtelusta.. Ne jotka kohtelee huonosti pitää jättää taakseen sinne enää koskaan katsomatta.. Ei elämä ole paskaläjä jonne pitää paskantaa aina vain enemmän. Voisiko kuvitella mitään upeampaa ja hienompaa kuin painaa thaikkunaista, jota painaa joka päivä moni muukin mies.

Voisiko olla mitään hienompaa kuin saada painaa thaikkunaista, jota painaa moni muukin mies joka ikinen päivä. Varmaan se on monestakin miehestä kiihottavaa.. JA MUUTEN liiasta panemisesta tulee todellakin paikat kipeiksi ja kyllä ne tavallaan kuluukin siinä siksi, joten omalla nimellään esiintyvä Jari-Perti Heino ei nyt osaa oikein samaistua asiaan tai no voi olla ettei sitten ole koskaan pannut niin että paikakin kipeytyy.

Ei Laasanen ole asiaa peitellyt, mutta pitää muistaa, että heteroparisuhdemarkkinat on tämän blogin perusteema. Toisekseen kyllähän jotkut seonneemmat naiset harrastavat vakavaa väkivaltaa miehiä vastaan, esimerkiksi puukottavat ja heittävät esineillä. Naisten häiriintymistä voidaan pitää yhteiskunnallisena trendinä, jota on vaikea pysäyttää. Naiset eivät ole luotettavia ja parisuhteista voi herkästi tulla vaikeita kokemuksia. Nykynaiset ovat olevinaan itsenäisiä ja saattavat pillastua mistä tahansa tai kokea miehen vahingoittamisen oikeutetuksi.

Ja se tapahtuu hyökkäämällä muiden miesten kimppuun. Ei kulu paikat, ei. Vaan en kokisi olevani jumalattoman haluttu ja ihana, mihin Thaimaankävijät seksireissullaan viittasivat, kun edelläni ja perässäni olisi loputon liuta muita.

Mies, joka lähtee Thaimaahan naisiin, on luultavasti yleensä sen kaliiberin mies että kotosuomalaista hän ei edes saisi. Kun Thaimaassa on naisia ulkomaille lähtijöiksi, kyllä sieltä löytyy myös henkilökohtaisempaa kiinnostusta. Mutta on kyllä kieltämättä aika hölmöä kuvitella, että maapallolla olisi joku maa, jossa on hirveä liuta halukkaita naisia.

Perusidea on nyt siinä, että kaukomailla länsimaan miesasukkaiden on mahdollista saada jopa ilmaista seksiä ainakin tällaista "löhnöttelyseksiä" käsittämättömän vaivattomasti. Ei ole kovin sivistynyttä pitää ihmisiä reppanoina ja riistää heidän ihmisarvonsa sillä.

Tietysti säälittäviä piirteitä löytyy myös YTM: Kulttuurin arvostukset ovat asia, jonka kautta ei ihmisiä kannattaisi kovin kärkkäästi tuomita.

Tämä joko pitää paikkansa - tai sitten ei. Mutta Thaimaasta seksiä saa melkolailla kätevästi, Suomesta ei. Voi sen nähdä niinkin. Ja sen, että preferoit väkivaltaisia suomalaismiehiä jätit tietenkin mainitsematta. Hyvä, en ajatellutkaan aiheesta kanssasi keskustella.

Empiiriset havainnot ja miesten kanssa tehdyt haastattelut osoittavat, että Thaimaassa naisia tapailevat suomalaismiehet ovat kaikkea muuta kuin reppanoita, jotka varmasti saisivat myös "kotosuomalaista". Mutta eivät ehkä vaivaudu. Kahden suomalaisnaisen äiti ja tytär kirjoittama kirja avaa silmät,jos henkinen kantti riittää silmien avautumiseen. Tuo hyypiöiksi nimittely on erittäin, erittäin sivistynyttä käytöstä sinulta.

Olet takuulla ihana ihminen. Monet thaikkunaiset ovat kyllä oikeita muurahaispesiä, mutta onhan suomalainen muurahaispesäkin aika huono naisenkorvike. Oletko itse muurahaispesä vai pesuainepallo? Asenteestasi ei voi päätellä, että seksi kanssasi olisi kovin antoisaa. Taidat kuulua niihin suomalaisnaisiin, jotka ryvettävät seksuaalikulttuurin tarjoamalla kovaa hintaa vastaan huonoa seksiä!

Menkää päiväkotiin takas, lapset. Kuule Pasunisti Pete olen lukenut sen tekstin ja juuri siksi sanonkin niinkuin sanon. Olen takuuvarmasti ihana ihminen niille ketkä sen ovat ansainneet ja niille en jotka eivät sitä ole takuu varmasti ansainneet. Heitän huilut tolle skeidalle mitä yrität tuolla lauseellasi.

J-P, jokainen joka lähtee baarista jonkun kanssa tietää että mitä suurimmalla todennäköisyydellä se ei ole kummallekaan ensimmäinen kerta. Kainot ensikertalaiset eivät lähde baarista kenenkään matkaan. Se ei tee hänestä sen huonompaa ihmistä kuin kenestä tahansa muustakaan mutta sitä tosiasiaa ei pidä sivuuttaa, että prostituutti ei halua miestä vaan tämän rahapussia.

Prostituutin kanssa paneminen - siis päivän neljäntenä asiakkaana - ei edelleenkään vastaa käsitystäni hienosta elämästä. Juu, koskeeko samanlainen arvostus myös esim. Prostituoitukin voi olla hyvä tai sitten ei. Fiksu mies ei mene huonolle tai työtään inhoavalle prostulle kahdesti. Valitettvasti fiksuja miehiä on vähän ja huonot prostutkin menestyvät.

Ehkä kannattaisi myöntää, että maailmassa on erilaisia käsityksiä. Minttu saa olla sitä mieltä kuin haluaa, mutta se ei oikeuta mitätöimään muiden kokemuksia ja käsityksiä maailmasta - ei edes asettamaan käsityksiä paremmuusjärjestykseen, saatikka että ryhtyy hallitsemaan muita omilla "oikeilla" käsityksillään.

Jokaisella baaripanijallakin on ollut eka kertansa. Bmad, jos minttu on natsi niin mikä sinä olet? Aina puolustelet sitä, että tuntuu hyvältä vetää tussua joka on muiden roiskeista valmiiksi märkä. Seksi on aika sottaista puuhaa naiselle, lakanat likaantuu, haisee ja nainen näyttää kunnon session jälkeen aikalailla otetulta.

Myös sukupuolitaudit pitäisi huomioida, siis kun useimmat miehet haluaa vetää sillä paljaalla Monia tauteja voi kantaa tietämättään vaikka kuka.

Kysynkin kuinka monta kertaa se lääkäri on sitä tikkua sun pippeliin tunkenut? Yleensä se on nainen, joka hoitaa ehkäisyn e-pillerit ja joka tutkituttaa itsensä mahdollisten tautien varalta. Ja ainahan se on sen kurahaaran vika, jos viaton mies saa klamydian naisen likaisesta vitusta. Kaikki miehet, kannattaa sanoa, että on vedetty perseeseen, korvaan, suuhun jne miesten ja naisten kanssa ja vielä ulkomaalaisten kanssa, että kaikki mahdolliset ihanuudet tutkitaan.

Tahallinen sukupuolitaudin toiselle tartuttaminen on rikos ja on vastuutonta sysätä kaikki vastuu tästäkin asiasta naiselle ja samalla syyttää siitä lääkärissä juoksemisesta ja pilipalitutkimuksista miesten terveyden kustannuksella.

Tuo on kieltämättä huono homma. En ole itse prostulla käynyt, mutta kaipa tuollainen toive on valitettavan yleinen. Olen käynyt kerran elämässäni urologilla. Kyse oli esinahan alaisesta tulehduksesta. Tällä vuosituhannella olen pannut naista n. Juu, eräskin ruma viiskymppinen äijä karjui lähijunassa "että saatanan pattayalaishuora myrkytti mun vehkeeni! Haa elä sinä vain omissa fantasioissasi. Tule poika tänne niin annetaan ruoskan vinkua. Kiitos, mutta fantasiani toteutuvat jo.

Eikä sinulla ole vaadittavia ominaisuuksia, mokomakin pikkupillu.

Naisten hyväksikäyttöä on, vaikka maksaisikin palveluista. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Jos joku kertoo että suomiexänsä tykkäsi härveleistä ja seksileluista niin sekin menee suomimiehen piikkiin "pervoiluna" Naisista ei mitään iloa minulle olisi. Heitin takin kaverin syliin ja sanoin tyrkylle hieman tiukkaan sävyyn että "okay honey you can be mine pornoa suomeksi suomalainen amatööri Tyrkkis katsoi hölmistyneenä ja kysyi "why you so big" ja ei näkynyt enää.

0 thoughts on “Thai seksi maksulliset seuralaiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *