Vaimon vittu treffit suomi

vaimon vittu treffit suomi

Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten.

Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan. Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni.

Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni. Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän.

Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui.

Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Aivan yllättäen, niin että kova patukka painuu pienen perseen väliin. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse. Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen.

Näköalat ovat miehen mielestä huimat. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä.

Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas. Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa. Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän. Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään. Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle.

Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään. Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä.

Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää. Eikä sitä voi estää. Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt.

Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina. Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Hellekesä takana ja joka syksyisen seikkailun aika sillä vaimoni Mervi sanoi jo aiemmin viikolla lähtevänsä etsimään miesseuraa ja viime lauantaina 4.

Olemme jo vuosia harrastaneet ns. Valmistautumiseen meni pari tuntia makuuhuoneessamme, sama kiirastuli jatkui sisälläni kun kiima roihusi eikä voinut sammuttaa, niin tuttua. Viimein puolisoni tuli olkkariin pyörähtämään vaihtuneessa lookissaan: Kiemurtelin samassa tuskassa puolilleöin enkä pystynyt keskittymään mihinkään, mieleesä pyöri jos hommasta ei tulekaan mitään ja suuri pettymys mörkönä päällä!

Nukkuakaan en osannut vaan grillasin itseäni hekumantulella. Tekstari tuli täysin yllättäen Sitten ei enää kuulunut mitään ja nukahdin kunnes kolmelta ovi kävi ja Mervi olikin jo siinä iloisena ovella. Hän nyökkäsi iloisesti vastaten. Vaimo teki vessaanmenoa pesulle mutta kaappasin hänet sänkyyn sillä halusin nähdä todisteet. Nostin hameen ylös ja nuo iki-ihanat sukkanauhaliivit koristivat naisellista alapäätä, käsi täristen poistin pienet nimettömät ja tuo vanha tuttu pillu tuli esiin.

Aivan selvästi se oli yhä turvonnut lemmenleikeistä mutta lepäsi niin viattomasti, nuuhkin sitä ja tunsin kumin tuoksun kuten hitusen spermankin! Nyt hänellä riittää säädettävää vielä seuraavaksi 18 vuodeksi. Jollei sitten elä jo valmiiksi mormooni yhteisös Toivottavasti en tule ikinä tapaamaan tuollaista!

Säälin vaimoasi ja lapsiasi, sekä tulevia lapsiasi! Voi luoja mikä häpeän lapsesi joutuvat kestämään, sekä tietty vaimosi! Nämä kaksi muuta akkaa voisi kujauttaa sitten taas johonkin kaikkulankaivoon!

Missä näidenkin naisten itsearvostus oikeen on, kun aviossa olevaa miestä menee paneskelemaan ja sitten vielä pamahtaa paksuksi ja pitää lapsen?!. Ei sitten ajatella ollenkaan miehen vaimoa, sekä heidän lapsiaan, saatikka omia tulevia lapsia, joiden isi on nyt mikä on En itse ainakaan hlökohtaisesti IKINÄ haluaisi lapsilleni tuollaista miestä elämään, oli nsitten kuinka kunnollinen tahansa ainakin omasta mielestään.

En kannata aborttia,mutta sekin on yksi vaihtoehto, taikka sitten JÄLKIEHKÄISY,kondomi tai sitten vain se oma vaimo,jota pitäisi arvostaa sen verran, että ei kävisi kuksimassa muita,ellei asiasta ole muutoin pelisääntöjä laadittu.

Nämä ylimääräiset naiset on mun mielestä jäätäviä Niinpä kaikenlaista naista pukkaa tyrkylle niin työelämässä, harrastusten parissa ja vapaa-aikana muutenkin. Puolet naisista tietävät minun olevan aviossa, ja onnellisesti, ja ovat sitä itsekin joskaan onnestaan en tiedä.

Silti flirtaavat estoitta ja antavat ymmärtää vaikka mitä. Luokatonta käytöstä Toiset naisetkin ovat usein jonkun muun ensimmäisiä naisia, tämän ensimmäisen jonka naiset siirtävät syrjään paremman saaliin toivossa. Joten kannattaa katsoa naisten vähän oman moraalinsa perään.

Mutta sitten herää sellainen kysymys,että miksi katsella sellaisia naisia? Piristäisit sitten seksi elämääsi vaimos kanssa jotenkin tai jotain, mut kannattas jättää kotkat pokaamatta!! Luulis, että tulis jokseenki paskanen olo siitä jo itsellekkin, kun kotkat käyttää hyväks ja sit putkauttaa vie muksuja ja ties mitä traumoja aiheuttaa vaimolles ja lapsilles!

Nyt on piru jo merrassa. Sillä menin tuossa vielä panemaan siivoojaneidin raskaaksi. Ajattele itseäsi vanhana miehenä. Silloin kun katsot taaksepäin elämääsi, ainoa asia mikä merkitsee, on se, millainen olet ollut toisia ihmisiä kohtaan. Ja on itselle kaikken ikävin asia, kun omatunto kolkuttaa sen vuoksi, miten on kohdellut omia lapsiaan. Tajuat vanhana miehenä monta asiaa paremmin kuin nyt nuorena. Mutta kun olet vanha, et pääse enää muuttamaan menneisyyttäsi.

Se katkeroittaa ihmisen, kun huomaa, että ei pääse pakoon omia virheitään. Nyt voit vielä vaikuttaa, joten tee se hyvä mies. SInulla on moraalinen velvollisuus hoitaa asiasi. Tilanne tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden muuttua vastuullisemmaksi ihmiseksi ja luoda suhteet kaikkiin lapsiisi. Opettele, mitä isyys on. Se on miehisyyttä, vastuuta, uhrautumista rakkaiden ihmisten vuoksi ja sitoutumista.

Eli unohda oma maineesi ja keskity lapsiisi, myös niihin syntymättömiin. He ovat viattomia ihmisiä, syyttömiä tilanteeseen. Unohda siis itsekkyys, naurettavat elatusmaksupohdinnat ja ajattele asioita vain lastesi kannalta. Lapsillasi ei ole kuin yksi isä. Pyri hoitamaan asiat niin hyvin kuin pystyt isänä kaikille lapsillesi. Tilanteesi on haastava, mutta minkäs teet. Ihminen kuitenkin pystyy uskomattomiin tekoihin, jos haluaa.

Surullista, että ihmiselämän tuhoaminen on paljon helpompaa kuin uuden elämän tukeminen. Opi näistä kokemuksistasi ja käytä jatkossa ehkäisyä. Viisas ihminen oppii virheistään, ja sinäkin pystyt kehittymään. No elämä jatkuu, vielä saat lisää lapsia kuinka paljon haluat.

Miksi mun mies hermostu, kun kerroin tällaisesta viestiketjusta että miehellä on vaimo ja kaksi muuta naista raskaana hälle. Sano ensin ettei haluu kuulla ja kun jatkoin vielä kertomista, hermostu lisää. Aloin sitä ihmettelemään ja kysyinkin, ei kai nyt hänellä ole muita muijia, sai raivarin ja kävi käsiksi.

Ei helvetti, onko sillä nyt oikeesti muita? Ainakin se kovasti kattoo aina muita muijia ja salassa muitten kuvia ja sitten runkkaa. Oon sanonu etten tykkää sellasesta, muttei lopeta. Isänsä aikoinaan ollut kova pettäjämies. Voisko sillä olla vaikutusta asiaan? Ihmereagointi jokatapauksessa, mistä on kyse? Hyökkäys on paras puolustus. Jos sun mieheshermostuu, hyökkää, syyttää ja huutaa sulle aina, kun otat epäilyt uskottomuudesta puheeksi, niin sori, mutta kyllä se silloin pettää.

Pettäjät puolustavat valheitaan jopa henkisellä tai fyysisellä väkivallalla silloin kun alkavat olla kunnon lirissä. Tekevät mitä vaan, että saisivat puolison, vaikka pelkäämällä,jos muu ei auta, olemaan ottamatta totuudesta selvää. Onnea ja menestystä sulle vaan! Tilanne ei ole koskaan niin huono etteikö se voisi vielä entisestäänkin huonontua. Täällä alkuperäinen ketjun aloittaja.

On pakko kertoa miten ihmeellistä elämä voi olla. Kaikki meni aluksi hyvin, lapset syntyivät ja vaimoni oli mukana hoitamassa ja auttamassa uusien lapsieni äitejä heti syntymien jälkeen. Pian alun jälkeen uudet äidit alkoivat kuitenkin molemmat vaatia liikaa, eli vaativat jättämään vaimoni ja toisen lapsieni äideistä.

Nämä ristiriidat aiheuttivat myös vaimolleni hermojen menetystä. Ehkä hän pelkäsi että todella valitsen jommankumman, vaikka hänelle koko ajan vakuutin että hän on ja pysyy kumppaninani. Ristiriidat saivat minut syventymään enemmän työhöni koska vain siellä sain olla rauhassa ja ajatukseni pois perheasioista. Tein siis pitkää päivää sihteerini kanssa, ja yllättävä asia selvisi.

Olimme tehneet työtä yhdessä jo neljän vuoden ajan eikä välillämme ollut muuta kuin työsuhde, olin luonnollisesti ajatellut millainen hän olisi seksikumppanina, mutta en tietenkään ollut osoittanut mitään, hän on osaava, erittäin hyvä ja tärkeä työkumppani, enkä halunnut mitään työtä haittaavaa elementtiä tähän suhteeseen. Kuitenkin yhtenä työmatkayönä menimme hyvin menneen kokouksen jälkeen syömään, join hieman liikaa, ja heräsin hänen hotellihuoneessaan aamulla.

Niin onnellisena ja rauhallisena en ollutkaan herännyt pitkään aikaan, oli kuin kaikki palaset olisivat loksahtaneet paikalleen, ja olin siinä mihin kuuluin. Olemme nyt asuneet yhdessä jo kolme kuukautta.

Löysin vihdoin sen mitä koko ikäni olin etsinyt. Kyllä elämä on ihmeellistä. Huolehdin luonnollisesti myös kaikista muista perheideni jäsenistä, mutta hän on kumppanini. Varmaan ihan hillitön provo jo alkujaankin, mutta jos kuitenkin on pakko sanoa tälle vanhalle vihtahousulle jotain, niin "kiirehtimällä ei tule kuin kusipäisiä kakaroita".

Joten eikun sihteerikön ovulaatiota seuraamaan ja toimintaa sopeuttamaan sen mukaiseksi. Tärkeintä on että mies tajuaa että nykyään dna aikana saadaan kaikki selville. Jos ei halua olla spermapankin ammattiluovuttaja joka olis toki edullisempaa sille luovuttajallekin niin näinkin voi klaarata. Hi Noin viidentoista vuoden kuluttua tulee kaksi viistoistavuotiasta ovellesi. Isi me tahdotaan tuntea sinut, biologista vetovoimaa. Kyll on emäntäsi ihmeissään. Olen kuullut pari tarinaa ja molemissa isä on ollut onnensa kukkuloilla.

Tää on huippua, aivan kuin omasta elämästäni. Meillä olisi niin paljon puhuttavaa. Nyt kuukaudessa on tapahtunut vielä uutta. Minulla siis oli perhe ja vaimo ja sitten yhtäkkiä yhdenillan caseista pullahti vauvani. Aluksi asuimme kaikki lähekkäin ja vaimoni jopa hoiti vauvoja. Sitten kuitenkin naisten välille tuli toraa ja riitaa minusta. Kiki olisivat halunneet Minut. Niinpä - kuten kerroin löysin sihteerin ja olemme olleet yhdessä 4 kk. Maksan kaikkien naisieni kulut.

Viime kuussa olimme kaikki minä ja 4 naistani Tahaikuissa. Voi sinä tietokoneen ääressä tuntikausia leipäsi tienaava poloinen. Jospa vaan aloittaisit kirjailijan uran niin ei tarvitsisi täällä sitä mielikuvitustaan rasittaa ja kertoilla sepitettyjä juttuja. Kuka vaimo muka hyväksyisi tuollaisen tilanteen. Tai sitten olet mormooni, ja vaimosi myös. Tarinasi olisi voinut jatkua vaikka näin: Paluumatkallanne lähelläsi istui uusi Thaimaalainen tyttöystäväsi muitten porukoittesi lisäksi.

Kesti vuoden ennenkö ymmärsit, mikä oli ollut puuttuva palanen elämämässäsi. Sitä saa mitä tilaa: Oletko varma että sinä olet se siäehdokas ja vapailla naisilla voi olle niitä miehiä vaikka kuinka monta já älä myönnä mitää enne isyytestejä ja se siitä. Kyrvän kaa tolokkua Kyrvän kanssa kannattaa olla varovainen.

Työntää vaikka nenän tai kyynärpään edellä jos tuntuu ettei hallitse mulukkuaan. Vittu ettei vois vähemmän naurattaa!!!! Sitten vaan viroon melaa uittaan. Hyi vittu mikä oksettava sika!!!!! Suosittelisin aborttia, mutta olet ilmeisesti siihen jo liian vanha. Siis että aloittaja olis pitänyt aikoinaan abortoida? Miks niiden ämmien on sitte pakko pitää ne lapset. Musta seki on aika päin vittua. Ihankun nainen olis sellanen kapistus minkä paksuks laittaminen on miehen elämän suurin virhe koska sen jälkeen ne vaan synnyttää kuuntelematta ketään ja alkaa elämään miehen siivellä jonka kanssa ei muuten olis elämää.

Mulla on useampi lapsi eikä kukaan ole elatuksia tullu pyytämään. Viimeisimmästä olisin halunnut maksaa ja tunnustaa isyyden, mutta nainempa ei halunnut. No, ei voi mitään..

Tarviiko sun mitään oppia edes.. Entä jos sun vaimoolisi tehnyt sulle samat? Älä nai ilman kortsua akkaa, jonka lasta et halua.

Itse en nai naista, jonka lasta en aidosti haluaisi oli sitten vaimo tai yhden illan juttu. Rakkaus on ruma sana Isälläni on lapset seitsemän eri naisen kanssa. Olen yksi noista rakkauden hedelmistä 48v. Pari vanhempaa suomalaista sisarusta löytyy, mutta hekin asuvat eri paikkakunnilla, ja sitten on ulkomaalaisia nuorempia sisaruksia, joita en ole koskaan edes nähnyt.

Suurin katkeruus liittyy siihen, ettei isäni ole koskaan käynyt luonani, nähnyt lapsiani tai pitänyt muutenkaan yhteyttä. Elatusmaksut äidilleni hän kyllä aikoinaan hoiti, mutta se ei ole vanhemmuutta. Olen kyllä tavannut hänet pari kertaa aikuisiällä, mutta isäkseni en voi häntä kutsua. Sen verran etäisiksi olemme jääneet. Itsekin olen ollut kymmeniein naisten kanssa yhtäaikaa ja erikseen, myös pettänyt lasteni äitiä, joten rauhattomuus on kai sukuvika.

Silti olen saanut olla lasteni lähellä ja sitä kautta kokenut suurimman rakkauden elämässäni, jota en antaisi mistään hinnasta pois. Ymmärrän viestiketjun kirjoittajan yksiavioisuuden vastaisuutta, ja olen osittain samaa mieltä, mutta yritä pitää ihmissuhteesi silti sillä tolalla, ettå voit kokea aitoa ja pyyteetäöntä rakkauttta lastesi kautta.

Siinä menestyksellä, isolla kalulla, ulkonäöllä tai supliikilla ei ole mitään merkitystä. Tärkeää on vain osaatko olla läsnä, ja aina. Se on sitä aitoa kumppanuutta. No tota mitäs luulisit, että tossa käy?

Sä palat ja ainoa mitä voit valita on miten. Ihan oikein sinulle p Varmasti tulee asia ilmi myöhemmin! Joten jatka vaan samaa rataa niin ei tarvi miettiä minne rahasi menevät! Kyllähän noille tökkäsyille hintaa tulee, jos laskeskelee paljonko noistakin tapauksista saa elatusmaksuja maksella. Ei kyllä järki pakota osalla meistä, kun tälläisiä kirjoituksia lueskelee.

Ei kaksi ilman kolmatta!!!!!!!!!! Kauhea määrä katkeroituna moralisteja ja besserwissereitä kirkuu ohjeita, joilla ei ole mitään merkitystä asiallisen asian suhteen. Seksi on hyvä ja elämää tuova asia, kunnia luojalle!

Ja anteeksi kaikkien tyhmempien ja saamattomien lässyttäjien puolesta, jotka puhuvat, vaikka parempi olisi olla hiljaa tyhmistä mielipiteistään. Elämä kannattaa, naiminen kannattaa, hyvälle on kysyntää! Vastuuta voi kantaa monella tavalla, jokaiselle oma tapansa. Siis, että näkisin millaisia mun lapsista tulis useamman erilaisen naisen kans. Toki onhan tuossa käytännön haasteita. Mutta enpä vastaile sen enempää, kun alkuperäisestä aloituksesta on jo aikaa, mutta hauskaa, että jotkut elää ja on elossa, mitenhän on siemenkylväjälle käynyt?

Miksi olet avioliitossa, kun et pysty sitoutumaan. Turhaan vaimosi on antanut sydämensä sinulle, kun et ole omaa sydäntäsi pystynyt hänelle antamaan oman kovasydämesyytesi, itsekkyytesi ja traumaattisuutesi vuoksi. Toivottavasti pystyt olemaan rakastava ja puuhakas isä kaikille lapsille. Sinun on kuitenkin parempi elää yksin ja mennä terapiaan. Ennen eheytymistä ei ole oikein hyväksikäyttää naisia.

Seksi tulee sitten, kun pystyt oikeasti sitoutumaan naiseen ja ottamaan hänet turvaasi ja sydämeesi. Miten pystyt kantamaan vastuun tällaisesta lapsilaumasta, kun olet elänyt täysin vastuuttomasti. Tyttäristäsi tulee tätä myötä hyväksikäytettyjä yh-äitejä ja pojistasi hyväksikäyttäjiä. Nyt terapiaan ja äkkiä samoin rukoukseen pyytämään taivaan isän apua. Jos tätä tietä jatkat on vastassa sinun ja lastesi elämän tuhoutuminen. Hähhää,mitäs työnnät kalusi minne sattuu ja työnnä lisää niin helpottaa varmasti.

Toivotasti elämästäsi tulee yhtä painiaista,joten itepä oot soppansa keittänyt,jota keität koko elämäsi. Kannattaa hankkia lapsia koska lisääntyminen on tärkeää ;.

Et ole kuitenkaan ihan hyvä ja huolehtiva mies omia lapsia kohtaan. Eikö soi sisällä jo hälytyskellot. Olisi varmaan jo parempi että vaimosi saisi jo tietää harrastuksistasi.

Tulee olemaan koko ikäsi painajainen, ellet selvitä vaimosi kanssa asiaa. Oletpa kyllä sopan keittänyt läheisillesi. Mene nyt ensialkuun ainakin steriloitavaksi. Paska mies olet ja tulet olemaan läheistesi silmissäkin kun tuo heille selviää. Ytmeillä on ytmien ongelmat! Onnistuu perustat eri tilin johon vaimolla ei käyttöoikeus puuttuu. Maksat ensin sinne ja sieltä ohjaat maksut. Ei se tietää saa. Ja jos ne kertoo kiellä. Ja kerro niiden olevan hullu akka joka on sinua kiusaanut pitkään eikä ymmärrä ei sanaa.

Nykyajan kakkoset on hulluja joten sua se mieluummin uskoo. Minun mielestä sinun ei pitäisi olla täällä ruikuttamassa vaan olla kerrankin mies ja kantaa vastuu.

Kertoa vaimollesi mikä sika olet.. Ja seuraavaksi kun oot eronnut kerrot myös niille naisille miten asiat on. Tämä on oikein hyvä läksy sinulle. Opit arvostamaan ihmisiä ja niiden tunteita. Ja jos hyvä lykky käy että saat pitää lapsiin yhteyttä niin muista pidä yhteyttä..

Se on nyt kasvun paikka! Oletko hullu en nyt vaimolle kerro kakkosesta. Eronhan se ottaa ja tekee minusta narrin. Luuletko että haluan olla kaikkien silmissä naurettava ukkomies joka käy höyläämässä kakkosta. Ihan kuule pysyy salattuna ja niin kauan kun tuo kakkonen on antelias en lopeta. Ovela pitää olla muttei tyhmä! Olet nyt päässyt hyvään vauhtiin. Älä lopeta, vaan ota elämäntehtäväksesi saattaa mahdollisimman moni nainen raskaaksi.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kaksi raskaana yhtäaikaa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Vaimon vittu treffit suomi -

Olen vuotias, kolme lasta 7 - Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Hän nyökkäsi iloisesti vastaten. Kuka vaimo muka hyväksyisi tuollaisen tilanteen. Säälittää vain vaimosi ja kaikkien muidenkin naisten, sekä miesten, joiden kumppanit eivät osaa olla luotettavia kumppaneita. Aloin sitä ihmettelemään ja kysyinkin, ei kai nyt hänellä ole muita muijia, sai raivarin ja kävi käsiksi. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Elämä on niin ihmeellinen asia ja niin opettavainen matka, että otan uteliaan ihmetellen vastaan kokemuksia ja tapahtumia. Tajuat vanhana miehenä monta asiaa paremmin kuin nyt nuorena.

0 thoughts on “Vaimon vittu treffit suomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *