Mexican seura chat

Listalta voi hakea henkilöitä nimimerkin, sukupuolen, online-tilan tai chat-huoneen perusteella. Vaikka useimmat chattailijat ovat mukavaa ja asiallista porukkaa, voi joukkoon sattua joku, joka häiritsee muita viesteillään. Helpoin tapa päästä eroon tällaisesta häiriköstä on torjua hänet. Torjuminen tapahtuu klikkaamalla nimimerkin edessä olevaa puhekuplaa, jolloin puhekuplan päälle tulee punainen rasti.

Torjuminen aiheuttaa sen, että et näe enää torjumasi henkilön kirjoittamia viestejä. Voit poistaa torjumisen klikkaamalla puhekuplaa uudelleen, jolloin punainen rasti poistuu ja kyseinen henkilö voi taas kirjoittaa sinulle viestejä. Chatissa voit keskustella myös kahden kesken omassa huoneessa yksityisesti. Yksityiseen keskusteluun pääset, kun valitset ensin keskustelukumppanin nimimerkin ruudulta ja klikkaat huoneen oikeassa alalaidassa olevaa Kutsu yksityiskeskusteluun -linkkiä.

Kutsuttu henkilö saa linkin yksityiseen chat-huoneeseen, jota hänen on napsautettava päästäkseen huoneeseen sisälle. Kutsun vastaanottaja voi myös hylätä kutsun, jolloin lähettäjä saa tästä tiedon. Keskustelua voi käydä yhden tai useamman chattailijan kanssa yksityisesti. Valitse haluamasi henkilön nimimerkki, laita rasti ruudun oikeassa alalaidassa olevaan Vain hänelle -ruutuun ja kirjoita hänelle yksityinen viesti.

Nimimerkkinne näkyvät sen jälkeen punaisella värillä keskusteluruudulla. Muut chattailijat eivät voi nähdä keskusteluanne. Chatissa on myös oma posti, jonka välityksellä voit lähettää ja vastaanottaa viestejä muilta chattailijoilta.

Chat-posti avautuu erilliseen ikkunaan. Jos postilaatikkoosi on tullut viestejä, pääset lukemaan ne klikkaamalla ruudun vasempaan alalaitaan ilmestyvästä Uusi viesti -painikkeesta.

Jos postilaatikossasi ei ole uusia viestejä, näet kohdassa Ei uusia viestejä -tekstin. Pääset kirjoittamaan viestejä muille käyttäjille klikkaamalla samasta painikkeesta ja valitsemalla Lähetä viesti -linkki. Kirjoita viestiin vastaanottajan nimimerkki ja viestin sisältö. Etsi Toggle navigation Valikko. Ohjeet Usein kysytyt kysymykset. Suomi24 Chatin ohjeet Mikä on Suomi24 Chat? Suomi24 Chatia voi käyttää vain rekisteröidyllä nimimerkillä. Suositeltavat selaimet palvelun käyttöön Mozilla Firefox 8 ja uudemmat Internet Explorer 8 ja 9 Google Chrome Safari Chat-huoneen valitseminen Chatin etusivun vasemmassa laidassa on lista chatin kategorioista.

Valitse haluamasi chat-huone klikkaamalla sen nimeä ja painamalla Sisään-painikkeesta. Chattaileminen Chat-huoneen alalaidassa on tyhjä kenttä, johon kirjoitetaan viestit, jotka näkyvät chat-keskustelussa.

Vasemmassa reunassa on alasvetovalikko, josta voi valita erilaisia tapoja "puhua" huoneessa. Sano-painikkeen vieressä on hymiön kuva, jota klikkaamalla saat käyttöösi erilaisia hymiöitä. Nimimerkkilista Chat-huoneen oikeassa laidassa olevasta nimimerkkilistasta näet online-tilassa olevat ja poissaolevat chattaajat. Sheriffin puolestaan tunnistat nimimerkin edessä olevasta ruorista Tavallisimmat komennot Chatissa on käytössä muutamia käteviä komentoja, jotka helpottavat chat-kirjoittelua.

Häiritsevän keskustelijan viestit Vaikka useimmat chattailijat ovat mukavaa ja asiallista porukkaa, voi joukkoon sattua joku, joka häiritsee muita viesteillään.

Liity hämäläisten vilkkaaseen keskusteluryhmään     Hämeenlinna   0   Helsinki   0     Liity h? Iisalmi   0   Itä-Uusimaa   0     Iisalmen seudun oma huone. Joensuu   0   Jyväskylä   0     Huone kaikille Joensuulaisille.

Kajaani   0   Karjala   0     Jutustele kajaanilaisten kanssa. Kemi-Tornio   0   Kokkola   0     Pohjoisen keskusteluhuone. Kotka   0   Kouvola   0     Liity kotkalaisten seuraan! Kuopio   0   Lahti   0     Kuopiolaisten oma juttupaikka. Lappeenranta   0   Lappi   0     Lappeenrannassa tapahtuu! Chat-huone Lapissa asuville ja Lapin yst?

Mikkeli   0   Oulu   0     Liity mikkelil? Pori   0   Porvoo   0     Porilaisten juttupaikka. Porvoolaisten keskusteluhuone     Rauma   0   Rovaniemi   0     Raumalaisten oma huone.

Chatin yleinen ikäraja on 16 vuotta. Seksi-kategorian huoneissa ikäraja on kuitenkin 18 vuotta. Chatin etusivun vasemmassa laidassa on lista chatin kategorioista. Jokainen kategoria jakautuu aihepiiriin liityviin chat-huoneisiin. Jokaisen huoneen yhteydessä on kuvaus huoneessa käytävän keskustelun luonteesta. Muut chathuoneet ovat avoimia kaikille. Chat-huoneen alalaidassa on tyhjä kenttä, johon kirjoitetaan viestit, jotka näkyvät chat-keskustelussa.

Chat-huoneen oikeassa laidassa olevasta nimimerkkilistasta näet online-tilassa olevat ja poissaolevat chattaajat. Chat-huoneen sheriffit myöntävät vip-oikeuksia ahkerille ja asiallisille chattaajille. Kun olet ollut Suomi Chatissa on käytössä muutamia käteviä komentoja, jotka helpottavat chat-kirjoittelua. Voit aktivoida haluamasi komennon kirjoittamalla sen tyhjään kenttään ja klikkaamalla sano-painiketta.

Komennon voi poistaa käytöstä kirjoittamalla sen uudelleen samaan kenttään ja klikkaamalla sano-painiketta. Alla on joitakin esimerkkejä chatissa käytettävistä komennoista.

Chatissa käytävää keskustelua on helpompi seurata, kun kohdennat viestisi henkilölle, jonka kanssa haluat keskustella. Voit kohdentaa sanomisesi tietylle nimimerkille suoraan keskusteluruudusta klikkaamalla valitsemaasi nimimerkkiä.

Näet valitun nimimerkin alasvetovalikon viereisessä ikkunassa. Saat poistettua valitun nimerkin klikkaamalla sitä uudestaan keskusteluruudussa tai klikkaamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa Poista valinnat -linkkiä. Tietylle nimimerkille kohdennettu viesti näkyy ruudulla aina vihreällä värillä.

Alla olevassa esimerkissä Maire on kohdentanut viestinsä Kikalle. Chat-huoneen oikeassa ylälaidassa on hakukenttä, jonka avulla voit etsiä käyttäjiä chat-huoneista.

Kun klikkaat Haku-painiketta, sivulle avautuu erillinen ikkuna, johon voit kirjoittaa hakemasi henkilön nimimerkin. Voit myös katsoa listan kaikista chatissa olevista henkilöistä. Listalta voi hakea henkilöitä nimimerkin, sukupuolen, online-tilan tai chat-huoneen perusteella. Vaikka useimmat chattailijat ovat mukavaa ja asiallista porukkaa, voi joukkoon sattua joku, joka häiritsee muita viesteillään.

Helpoin tapa päästä eroon tällaisesta häiriköstä on torjua hänet. Torjuminen tapahtuu klikkaamalla nimimerkin edessä olevaa puhekuplaa, jolloin puhekuplan päälle tulee punainen rasti. Torjuminen aiheuttaa sen, että et näe enää torjumasi henkilön kirjoittamia viestejä. Voit poistaa torjumisen klikkaamalla puhekuplaa uudelleen, jolloin punainen rasti poistuu ja kyseinen henkilö voi taas kirjoittaa sinulle viestejä.

Chatissa voit keskustella myös kahden kesken omassa huoneessa yksityisesti. Yksityiseen keskusteluun pääset, kun valitset ensin keskustelukumppanin nimimerkin ruudulta ja klikkaat huoneen oikeassa alalaidassa olevaa Kutsu yksityiskeskusteluun -linkkiä. Kutsuttu henkilö saa linkin yksityiseen chat-huoneeseen, jota hänen on napsautettava päästäkseen huoneeseen sisälle.

You may also chat in your preferred language in our International rooms. The reason for this restriction is that Suomi24 and sheriffs need to be able to control and monitor what users are saying. Thank you for your co-operation! Suomi24 - Kansalaisten kohtauspaikka. Forssa   0   Häme   0     Forssalaisten oma huone! Liity hämäläisten vilkkaaseen keskusteluryhmään     Hämeenlinna   0   Helsinki   0     Liity h?

Iisalmi   0   Itä-Uusimaa   0     Iisalmen seudun oma huone. Joensuu   0   Jyväskylä   0     Huone kaikille Joensuulaisille. Kajaani   0   Karjala   0     Jutustele kajaanilaisten kanssa. Kemi-Tornio   0   Kokkola   0     Pohjoisen keskusteluhuone.

Kotka   0   Kouvola   0     Liity kotkalaisten seuraan! Kuopio   0   Lahti   0     Kuopiolaisten oma juttupaikka.

Julkiset hankinnat jaetaan kansallisen kynnysarvon ylittäviin hankintoihin sekä EU-kynnysarvon ylittäviin hankintoihin. Etsi Toggle navigation Valikko. Chat-huoneen alalaidassa on tyhjä kenttä, johon kirjoitetaan viestit, jotka näkyvät chat-keskustelussa. Onko sinulla muuten kuin opintojen kautta hankittua ruotsin kielen osaamista? Sinun on lisäksi mahdollista hyödyntää itseopiskelumateriaaleja, joiden avulla voit itsenäisesti kerrata mexican seura chat kieltä ennen kuin osallistut tutkintoon kuuluvalle ruotsin kielen kurssille tai kurssin aikana. Jos edellisistä ruotsin kielen opinnoistasi on kulunut pitkä aika tai jos koet muuten tarvitsevasi kertausta ruotsin kielessä, suosittelemme sinua osallistumaan kertauskurssille.

0 thoughts on “Mexican seura chat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *