Mies panee miestä house of s

mies panee miestä house of s

Helsingistä, koska vaan melkein, kaikkeen suostuva ja kaikesta pitävä, Vapaa, sinkku, jotenkin uskollinen, etc. Totta on joka sana. Itse naisena jotenkin tuntuu, että jotain puuttuu. Aina antavana osapuolena on tyhjä olo, olis parempi jos itselläkin olis penis.

Tietäis mikä on hyvä ja vois olla välillä myös ottavana osapuolena. Sitäpaitsi varmaan miesten välinen seksi on eroottisempaakin.

Kumpa vain pääsisi kokemaan tuon ihanuuden tuolla tavoin. Rintaa pakahduttaa kevät ja toisen miehen läheisyys. Jonka kanssa olisi niin paljon jaettavaa ja jonka kainalossa voisi levätä aivan hiljaa tai puhua asioista.

Tähän kaipuun tuskaan pajahtuu - aikuinen mies, kuinka kaipaankaan.. Miltä miehestä tuntuu kaverin kova kyrpä? Onko ilmaisia kuvia tällaisesta touhuilusta? Lesbojen katsominen kiihottaa mutta kahden miehen yököttää, en tajua, miten miestä voi kiihottaa mies.

Jotenkin koko homma on alentuvaa, siis jos saat katsoa vaikka naisen ja eläimen naintia niin kiihottaa, mutta ei jos mies ja eläin, nainen ja nainen kiihottaa ja mies jolla kalu todella kova skruuvaa naista niin hyvä. Kiihotti kuitenkin tulla kurkkamaan mitä täällä lukee.

Luonnollisinta mitä voi olla, on olla kiinnostunut myös omasta supukupuolesta. Se koskettelu on varmaan Voi elämän kevät Äääh, olipa siirappista tekstiä. En jaksanut lukea ensimmäistä kappaletta pitemmälle. Mies voi naida miestä myös siksi, että naista ei ole saatavilla.

Ilman mitään tunnetiloja tai pohdintoja jostain syljen eroottisista ulottuvuuksista. Pussit tyhjiksi ja kohti seuraavaa päivää. Ei kukaan työnnä kyrpäänsä toisen paskaiseen perseeseen. Se on ihan luonnotonta. Olisko vaikka nii simppeliä pestä se perse: Minä myös, kevättä ja sitä läheistä ystävää ja rakasta.

Missä voi tavata vanhemoia asiallisia miehiä v. Jotka ovat tervepäisiä ja kaipaavat saman ikäistä seuraa, Ja toisten läheisyyttä. Sekstailu ei olisi se pääjuttu, vaan hyvä kaveruus. Kapakoihin en lähde metsästämään. Onhan meitä olemassa - kevät ja kesä tulossa Voiko tämä olla näin vaikeaa, oletteko mistäpäin. Eikö tapaaminen jotenkin onnistuisi?

Nyt tai ei koskaan! Kevättä mielessä - missä kaksi aikuista miestä voisi turvallisesti tavata Pirkanmaalla? Miehen peräsuoleen työntäminen ei ole naimista. Se on vain naisia pelkäävien miesten vääristynyttä ihmiskäsitystä. Sinnekin tarjotaan, jos et ole huomannut. Olen heteronainen, ja minua kiinnostaisi tietää, kokeeko homojen välisessä seksissä se "vastaanottava" siis se, johon penetroidutaan osapuoli olevansa ikään kuin naisen roolissa seksin aikana?

Kuvitteleeko hän olevansa nainen? Eli en puhu yleisestä halusta olla nainen, ts. Olen usein miettinyt tätä, mutten ole koskaan kedannut kysyä. Osalla homomiehistä muutenkin on naisellisia piirteitä esim. Lisäksi penetroitavana olemisesta nauttiminen on mielestäni naisellinen ominaisuus; siihen liittyvä totaalinen antautuminen miehen eli vahvemman käsiin, oman kehon kokeminen avonaiseksi, jotta mies voi valloittaa minut kokonaan, miehen dynaamisen voiman tunteminen sisällään, omilla nautinnon ilmauksilla huokailu, pään kääntäminen sivulle ym.

Voihan mies haluta kuten esim. Hei, vierailijatar, itse olen melkein poikkeuksetta bottom eli vastaanottavana osapuolena anaaliseksissä. Itse en koe, tai edes ajattelevani olevani nainen tai feminiininen. Sen sijaan tunnen kyllä olevani hieman alistettu mutta kiihotavalla tavalla.

Penetroitavana koen myös toista miestä lähemmäksi, eli hän työntyy sisääni, ja siihen liittyy eräänlainen henkinen puoli kehomme "yhtyvät" , voisi sanoa jopa intiimi. Lisäksi penetroitavana olevinen tuntuu jumalallisen hyvältä jos antava osapuoli osaa hommansa, kun taas anaaliin naiminen ei tuota itselleni erityisempää mielihyvää. Myönnän myös suoraan että antavan osapuolen laukeaminen sisääni kiihottaa valtavasti taas, hänen mehusta tulee ikään kuin osa minua , mutta anaaliin laukeaminen ilman kondomia on kaikkea muuta kuin turvaseksiä joten testit kuntoon.

Olen heteromies ja jo 10v. Itselläni on sellainen mielihalu, että haluan samaistua naisen kauneuteen. Sen takia olen ajatellut, mutta se on pelkkää fantasiaa, että olisin "naisena", kauniina, oikein hyvin meikattuna ja naiseksi laitettuna, jollekin miehelle seksin aikana nainen.

En siis ole homo, mutta saavuttaakseni naiseuden kautta kauneuden olotilan, fantasiaani kuuluu että kykenisin sisäistämään ja tuntemaan kauneuden itseeni olemalla sen hetken, seksin ajan, naisena. Olen varmaan aika omituinen tapaus Koska olen hetero olemme naisystäväni kanssa tehneet niin että nainen penetroitui minuun strap-onilla. En kuitenkaan ollut meikattuna eikä mitään sellaista.

Strap-Onilla ei myöskään voi laueta sisääni, joka tunne on jäänyt kieltämättä mietityttämään. Rohkeus ei kuitenkaan taida riittää että miehen kanssa haluaisi todellisuudessa alkaa "sekoilemaan". En esimerkiksi osaisi kuvitellakaan suutelevani miestä, tai että ottaisin itse jonkun kullia suuhuni. En kykenisi myöskään olemaan rakastunut mieheen erottisesti. Samalla tietenkin tulee mieleen sekin, jos joku homomies olisi ja rakastuisi minuun, olisi se aikalailla väärin häntäkin kohtaan, kun itse en todellakaan sellaiseen ryhtyisi.

Seksi olisi vain seksiä, eikä muuta. Tunteet kuuluvat aina naiselle. Olen btm homopoika ja voin myöntää, että mä ainakin koen sen top-miehen mieheksi, joka on se vahvempi, suojelevampi ja mä itse "tyttöpoika", feminiininen, antautuva, heikompi. Haluan olla miehen kainalossa, joka antaa turvallisuuden tunnetta mulle. Monet homot ainakin väittää, että ovat btm, mutta ei olisi mitään feminiinisyyttä siihen liittyen. Haluan poikaystävän, jonka kanssa voi toteutua feminiininen-maskuliininen jaottelu.

Tuija päätyi juttelemaan tupakalla Teemun kanssa, kun vei hänen ja Ollin yhteisen lapsen miesten työmaalle. Ensimmäisen keskustelun jälkeen Tuija puhui Teemun kanssa puhelimessa pari kertaa Ollin puhelimesta, kun Teemu pyysi Tuijaa puhelimeen.

Tuijan ja Ollin suhteessa oli ongelmia. Tuija teki vuorotöitä, Olli teki pitkää päivää omassa työssään, kotona kiukutteli uhmaikäinen ja Ollin kaksi kouluikäistä lasta aiemmasta liitosta.

Ollin ex-vaimo vaikutti vihaavan Tuijaa ja hankaloitti uusperheen elämää kaikin tavoin. Tuijalla ja Ollilla ei ollut juuri kahdenkeskistä aikaa. Teemu pyysi puhelimessa minun omaa numeroani ja annoin sen hänelle. Ensin viestittelimme ihan arkipäiväisiä juttuja, Tuija kertoo. Hän alkoi puhua siihen suuntaan, että jos alkaisin parisuhteeseen hänen kanssaan. Lähde kahville, lähde kahville, hän houkutteli minua.

Mietin, millä verukkeella selittäisin Ollille, jos menisin kahville. Yhtenä iltana Ollilla oli oma iltameno ja Tuija lupautui tapaamaan Teemun. Ollille hän kertoi menevänsä ulos tyttökavereiden kanssa. Tuija päätyi harrastamaan seksiä Teemun kanssa. Tapaaminen ei jäänyt yhteen kertaan. Tuija alkoi elää kaksoiselämää.

Hän tapasi Teemun kertaa viikossa sillä välin, kun kävi mukamas salilla tai ryhmäliikuntatunneilla toisella paikkakunnalla. Minulla oli salikamppeet mukana, mutta meninkin tapaamaan Teemua. Kotona minulla oli pinna tosi kireällä. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta".

Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. Kävin armeijan eikä ollut puhettakaan seksistä kasarmilla! Silloin ei saanut edes liikkua hiljaisuuden jälkeen. Nykyäänhän sitä saa syytteen simputuksesta jos äidin kullanmuruja kieltää Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin.

Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella. Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Minulla oli suhde alokasaikoina luutnantin kanssa, jotta sain kuntsareita enemmän.

Valitettavasti olen käynyt varusmiespalvelun vuosina

mies panee miestä house of s

Mies panee miestä house of s -

Missä voi tavata vanhemoia asiallisia miehiä v. Ei ryhmäjuttuja vaan yksittäin. Mistä löytää aikuinen mies kumppaniksi. Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi. Mies liukuu mieheen, liha ottaa komennon, huone häviää ympäriltä, annan sadan kilon laskeutua. Minulla on ollut parikymmentä miestä. On tarve saada tietoa siitä, että kelvataan edelleen.

Väestöliiton Väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan nykyisin Suomessa vallitsee varsin ymmärtäväinen suhtautuminen vapaiden ihmisten seksuaalisiin suhteisiin ja naisten seksuaaliseen aloitteellisuuteen.

Ilman rakkautta solmittuja suhteita ja seikkailuja ei juuri paheksuta. Seksikumppaneiden määrän laskeminen ja lukemien kertominen on ollut perinteisesti nuorten miesten ja teinipoikien puuhaa. Nyt myös osa naisista näyttää omaksuneen tämän tavan. Pari sukupolvea sitten se oli asia, josta ei juuri sopinut puhua, Kontula sanoo. Mitä isompi luku, sitä enemmän näyttää siltä, että tällä elämänalueella on mennyt hyvin, Kontula sanoo.

Kumppanien määrällä voidaan myös testata omaa markkina-arvoa eli kokeilla, kuinka suosittua seuraa itse on. On tarve saada tietoa siitä, että kelvataan edelleen. Jos edellisestä suhteesta on jäänyt haavoitettu olo, monet uudet suhteet voivat toimia niin sanottuina laastarisuhteina. Vaikka nainen vaihtaisi kumppania usein, vakiintuminen muuttaa useimmiten tilanteen. Vakiintuneena sekin on uskollinen, joka ennen haki paljon kokemuksia. Kontula ei pidä mitenkään välttämättömänä sitä, että vakiintuneessa suhteessa olisi paljastettava omien entisten suhteiden lukumäärä.

Ihmisellä saa parisuhteessakin olla salaisuuksia ja menneisyys. Erityisesti silloin, jos on syytä epäillä, että toinen ei kestäisi kuulla totuutta, on silkkaa tyhmyyttä kertoa kaikki, Kontula sanoo. Olen ollut noin 40 eri miehen kanssa. Yritin saada vähän läheisyyttä ja vuorovaikutusta uskaltamatta kuitenkaan jäädä kehenkään kiinni pysyvästi. Minulla on ollut lapsesta asti suunnaton hylätyksi tulemisen pelko. Minulla on ollut parikymmentä miestä.

Monista epäonnistuneista suhteista jäi jatkuva pelko siitä, että hyväkin suhde menee myttyyn. Joskus kaipailen uuden rakastumisen aiheuttamaa jännitystä, vaikka olenkin onnellinen avioliitostani. Olen keski-ikäinen tavallinen työssäkäyvä nainen.

Minulla on ollut lähes seksikumppania, muistan jokaisen nimeltä. Minulla on ollut pitkiä suhteita, mutta avioliittoon en ole halunnut. Seksi on minusta hauskaa ja terveellistä, eikä sen harrastamiseen tarvita suuria tunteita. Parhaimmillaan se on rakastuneiden ja rakastavien ihmisten välillä, mutta muulloinkin nautinnollista. Olen vuotias nainen ja ollut noin 50 miehen kanssa. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi pitäisi pihdata ja kitua puutteessa.

Minulla on takana pari avoliittoa, yksi avioliitto. Nytkin olen naimisissa ja elelen ihan uskollista elämää. En kuitenkaan vielä allekirjoita, että miesten lukumäärä olisi lopullisesti tässä. Nuorempana jokaisen baari-illan jälkeen piti saada uusi mies. Pattin kihlauksen purkautumisesta on kulunut vuosi, ja hän on jälleen valmis lähtemään treffeille. Menneiden muistelot, osa 1. Jälleennäkemisjakson ensimmäisessä osassa Patti tapaa ikimuistoisimpia miljonäärejään, jotka kertovat mitä heille Menneiden muistelot, osa 2.

Tässä jaksossa jatketaan menneiden eli viidennen tuotantokauden muistelua. Tapaamme Pattin parhaita ja pahimpia Brian on rikas mammanpoika, joka haluaa vaimon ja lapsia.

Danielin sydän taas särkyi, eikä mies uskalla luottaa naisiin Patti etsii sopivia kumppaneita menestyneelle hiphop-managerille Steve Lobelille sekä plastiikkakirurgi Alex Patti järjestää leikkimielisen miesnäytöksen kahdelle sinkkuystävälleen.

Tv-persoona Kenya Moore pelkää sitoutumista Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion. Suosituimmat Evil Dead Eilen klo  Arman Pohjantähden alla S Tänään klo

0 thoughts on “Mies panee miestä house of s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *