Munakarvojen ajo seksi fantasiat

Itse kyllä koen karvoituksen mukavaksi antaessani suuseksiä naiselle. Karvoitus mieltyy luonnolliselta verrattuna sileään pimppiin joka osittain vie ajatukset lapsiin ja mainstreampornoon. Häpykarvat myös mielestäni tuntuvat mukavan pehmeiltä kasvoja vasten, ja tuoksuvat hyvältä kun paikat ovat puhtaat ja himokkuus huipussaan. Toisaalta en olekaan antanut suuseksiä posliinille, joten tuomitsen varmaankin epäreiluisti etukäteen: Mikäli alapääkarva on pehmeähköä ja pesty, se on usein paljon viehkeämpi vaihtoehto kuin puhdas posliini.

En tiedä ihan miksi, mutta kerran huomasin pitäväni jotenkin erityisen kiihottavana, naista jolla oli käsivarsissaan hentoa karvaa siis ei toki mitään äijä-turkkia, mutta sen verran että huomasin. Tietääkseni minulla ei kuitenkaan mitään karva-fetissiä ole, enkä sanoisi että kiihotuin nimenomaan siitä karvoituksesta..

Sitä on jotenkin vaikea selittää, mutta se näytti jotenkin 'aidommalta'. Sen jälkeen olen toisinaan huomannut inhoavani täysin karvattomaksi ajeltuja, kauttaaltaan pakkeloituja ja muutenkin luonnottoman oloisia naisia.. Tiedä sitten vaikuttaakohan asiaan se, että semmoisen 'äijä-turkin' kantajana ei pieni hento karva naisella saa ainakaan meikäläistä epäilemään omaa miehuuttaan. Pidän eniten siitä jos naisella on viiva tai pieni tupsu pimpsan yläpuolella.

Täysin karvaton harvoin on seksikäs, ellei pimpin iho ole virheetön. Kostuva luomu-pusikko kiihottaa jostain syystä melko paljon tai sitten vähän siistitty versio. Miten sinua Melissa tulisi lähestyä, jos haluaisi päästä maistamaan sileää pimppaasi? Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla He ovat menettäneet häpykarvansa sairauden vuoksi usein syöpä tai ikääntymisen myötä.

Nämä naiset tuntevat itsensä paljaaksi, raihnaiseksi, vanhaksi ja epäseksuaaliseksi, koska heillä eivät enää karvatkaan kasva niin kuin terveen naisen vartaloon kuuluu.

Häpykarvoitus on luonnollinen ja kaunis asia. Se myös saa naisen tuntemaan itsensä seksikkääksi. Aikuisella naisella on tuuhea tussu mutta kymmenvuotiaalla tytöllä vain pikkuinen pimppi. Ei kukaan aikuinen halua tuntea itseään lapseksi silloin kun on kyse omasta seksielämästä.

Myös miehet arvostavat sitä, että naisella häpykarvoitus. Eräs mies sanoi, että vanhan naiset pillu ilman karvoja on kuin ikkuna ilman verhoja. Naisen pitää näyttää naiselta. Jos joku lääkäri joskus keksii tavan, millä sairaille ja ikääntyville naisille voidaan kasvattaa häpykarvat takaisin, niin se keksintö tulee olemaan satojen miljoonien eurojen arvoinen bisnes. Sama asia ilman valinnan mahdollisuutta on ikävä. Kun tarpeeksi pitkään jatkat tuota vahaamista, niin sinulle käy todella juuri niin kuin hoitotäti mainostaa.

Karvojen kasvu loppuu kokonaan. Ei sitten kannata myöhemmin viisi-kuusikymppisenä kadehtia niitä ystävättäriä jotka ovat älynneet jättää alapäänsä rauhaan ja joilla karvankasvu vielä jatkuu normaalisti.

Naiset tekevät lyhytnäköisiä päätöksiä. Nyppivät kulmakarvojaan jo parikymppisenä niin rajusti, että kulmakarvojen kasvu tyrehtyy kokonaan. Mukavan näköinen pimatsu höpöttää lempeällä äänellä sokerin koostumuksesta Tyhjäpäinen reportteri unohtaa oleelliset asiat ja keskittyy epäolennaiseen.

Siihen, että hoitajatyttö on nätti. Siihen, että hoitajan ainoa todellinen lahjakkuus on joutavanpäiväinen tyhjänpuhuminen. Todellista ammattitaitoa, kokemusta ja asiakaspalvelutaitoja ei tarvitse olla. Riittää, kun hoitaja näyttää nätiltä ja osaa höpöttää tasaisella äänellä.

Useimpia asiakkaita tuollainen käytös vain häiritsee. Asiakas maksaa kauneushoidosta tässä tapauksessa vahaus eikä siitä, että joutuu kuuntelemaan tyhjäpäisen hoitajan löpinöitä. Minulle on kauneushoitolassa tärkeintä hiljaisuus ja ammattitaitoinen, vähäeleinen ja kohtelias palvelu.

En voisi sietää ajattelemattomia hoitajia, jotka luulevat että asiakasta kiinnostaa kuunnella heidän jaarittelujaan. Joillekin hoitajille on pakko sanoa "Viitsisitkö olla hiljaa" koska he eivät itse tajua kuinka epäammattimaista, turhaa ja häiritsevää heidän höpinänsä on. Jos minun kohdalleni sattuu tällainen ns.

Moottoriturpa-hoitaja joka ei keskity työhönsä ja suu käy jatkuvasti, minä lähetän kauneushoitolalle palautetta. Jos asiakaspalvelun taso ei kohene ja seuraavalla vierailulla tulee taas vastaan sama tai uusi moottoriturpa, minä lopetan kyseisessä kauneushoitolassa käymisen kokonaan.

Naisten ylenmääräistä karvojen poistoa vastustan mutta puhtaita huulia pussaan mieluummin! Karvat saivat aikaan mielenkiintoista keskustelua. Itse huomaan kiihottuvani sängellä olevista kainalokarvoista. Se viestii siitä että nainen on enemmän eloisa kuin itsensä nyhtäjä.

Kainaloiden tuoksua ei kannata väheksyä. Karvat lähti irti, sattui jonkin verran, mutta olin päättäväinen jatkamaan. Seuraavaksi levitinkin vahaa niin laajalle alueelle, etten saanut revittyä sitä irti! Kyseessä oli vaha, joka kovettuu sellaiseksi, ettei sen repimiseen tarvita liinoja, vaan vahasta itsestään otetaan kiinni. Ei auttanut muu kuin huutaa silloinen poikaystävä repimään vahaliuska irti. Sattui hitosti, poikaystävälle tuli traumat ja homma jäi puoliksi hoitamatta.

Se puolikas sen sijaan, jonka sain hoidettua pysyi yli viikon sileänä ja karvattomana. Vielä purkki on tuolla kaapissa D Nykyään höylään koko bikinialueen, on yhden illan hyvä, jonka jälkeen näppylät ja pitäisi pitää pari päivää taukoa.

Maltan panna lusikkani soppaan vain yhden, nyt jo onneksi hymyilyttävän, tarinan osalta: Vieläkö muistatte, tuo vihreä "vaha", joka oli kehitelty aussiäidin keittiössä, niin luonnonmukaisista aineksista, että sitä saattoi jopa syödä? Pakkohan sitä oli kokeilla. Hinta oli opiskelijalle niin suolainen, että ostin ainetta vasta eräällä ulkomaan matkalla, kun siihen kempparissa törmäsin.

Hamstrasin oikein monta purkkia, kun olin niin varma sen toimivuudesta. Noh, kotona sitten intopinkeänä kokeiltiin tätä ihmelääkettä sääriin ja odotukset olivat korkealla. Kaikki sujui varsin mukavasti siihen asti, kun nykäisin kangaslaput irti - ja jokaikinen karvatuppi alkoi vuotaa verta. Liekö ollut syynä amatöörin otteet, mutta kokemus oli ainakin unohtumaton.. Nad'sin kanssa harjoiteltiin alkujärkytyksestä huolimatta ahkerasti, mutta tulokset olivat joka kerta surkeita. Jäivät lopulta käyttämättä ne hamstratut purnukat Sisäänpäin kasvaneiden karvojen nyppiminen pinseteillä on jotain niin terapeuttista ja rentouttavaa: Venuksen sheivejä käytän sääriin ja kainaloihin.

Olen todennut, että tässä asiassa kannattaa todellakin panostaa laattuun. Kerran ostin Bicin joitakin parhaimpia sheivejä ei siis halvimpia mahdollisia ja niillä sääret tulivat aina täyteen pieniä punaisia näppyjä. Vuoden ehdin niillä sheivailla ja kirota noita näppyjä, kun viimein päätin taas panostaa Venuksiin ja kappas, näpyt katosivat. Eli todellakin terissä kannattaa maksaa hiuksan ekstraa laadusta, jos oikeasti tahtoo kauniita sääriä esitellä. Ladyshavella ajan bikinialuetta en ole siihen keksinyt parempaa keinoa.

Epilaattoria olen kokeillut muutaman kerran sääriin, mutta hitto vie se sattuu ihan liikaa. Epilaattorini on vielä yli e kapistus, millä voi ajaa vaikka juoksevan veden alla, että ihan laatukone, mutta silti se aiheuttaa minulla niin suuren kivun, että ei kyllä ole sen arvoista. En todellakaan ymmärrä, miten joitakin tämä epilointi ei muka satu. Minulla on vielä äärimmäisen korkea kipukynnys noin muuten.

En juurikaan syö särkylääkkeitä ja esim. Myös kotisokerointia olen kokeillut sääriin. Poikaystävä joutui repimään liuskat ja niissä oli varmaan enempi ihoa kuin karvoja. Sheivausaineena käytän ihan normaalia suihkusaippuaa hajuton! Minä en tosiaan tiedä, miten sisäänkasvaneita karvoja pitäisi hoitaa..

Minulle kun nuo ovat ihan ongelmakin. Minulla noista muodostuu meinaa lopulta pieniä, mutta ihan tajuttoman kipeitä paiseita. Vannon Gillette Venus Breezen nimeen! Kainaloista ja sääristä saa karvat pois helposti suihkussa ja ilman ylimääräisiä vaahtoja ja muita mainittakoon että mulla on todella herkkä iho sheivaamisen suhteen.

Tykkään tuotteesta koska se on hellävarainen ja helppo käyttää. Herkkäihoisille mun vinkki on Rfsu Intim Shave Gel, joka on tarkoitettu lähinnä bikinirajan sheivaukseen mutta toimii paremmin kuin hyvin myös kainaloihin ja sääriin. Rfsun Nice n'Cool -geeli rauhoittaa intiimialueen ihoa sheivauksen jälkeen ja toimii tosi hyvin! Varsinkin kun vasta siistitty iho hinkkautuu alusvaatteisiin, voi jälki ja tunne olla ikävä, niin toi on todi hyvä, rauhoittava tuote!

Epilaattorin ostin muutama vuosi takaperin ja sillä lähtee ihan kaikki karvat, kainalot, sääret, genitaalialue. Bikiniosastolta epiloin kaiken, mitään ei jää. Kutsuttakoon sitä brassiksi mutta epilaattorilla hoitelen, niin ei tartte kuin kerta viikkoon epiloida.

Ja kovasti siitä vingutaan että on kivuliasta. Noh, ehkä ensimmäisen 5 kertaa sattuu, sen jälkeen ei juurikaan ja takaisin kasvavat karvat on hyvin hentoja. Enää en koske mihinkään muuhun. Sheivi on vihollinen, vaha on hankala ja sotkee ja sokerointia vaikea hoitaa itse. Voiko alapään häpyhuuliltakin ajaa karvat epilaattorilla?

Ostin epilaattorin, mutta en ole vielä tohtinut kokeilla sitä bikinirajalle Kokeilin ensimmäisen kerran kylmävahaliuskoja ysiluokalla ennen luokkaretkeä Espanjaan. Noh, tekniikka ei oikein ollut kohdillaan ja sain mojovan mustelman sääreeni joka ei häipynyt koko luokkaretken aikana: D Vielä pitkään senkin jälkeen turvauduin vain lady sheiveriin, en uskaltanut kokeilla vahaa ennenkuin vuosien päästä taas. Nykyään tosin saat olen siirtynyt lady shaveriin, vaikka pitkään vahaliuskoja käytinkin.

Tai ei ne edes kai ole kovin näkyvät haituvat, mutta teininä sain poikaystävältä ilkeän kommentin niihin liittyen ja siitä asti mulla on ollut kompleksi niistä. Aluksi sheivasin niitä, käytin karvanpoistoaineita, nypin niitä.. Muita mun "viikset" ei häiritse, mutta mua ne häiritsee. Kokeilin kuivalle iholle käytettävää epilaattoria ensimmäistä kertaa varmaan 13 vuotiaana ja kokemus oli erittäin tuskallinen; veri ja kyyneleet vain valui!

Nykyään olen siirtynyt vähän kalliimpaan ja parempaan epilaattoriin jota käytän suihkussa parisen kertaa viikossa kainaloihin. Eka kerta tietenkin, mutta sen jälkeen alkoi helpottaa. Pari kertaa kokeilin bikinirajaan, mutta jäi kyllä epilaattorihommat siltä suunnalta historiaan, sen verran tuskallista touhua: D Sääriä ei epilaattori sää sileäksi, joten vanha kunnon sheiveri on osoittautunut parhaaksi säärille, bikinirajaan ja kainaloihin juhlatilanteissa. Muuten epilaattori tuntuu jopa hellävaraiselta iholleni; ei pidä olla joka päivä nopeasta kasvavia kainalokarvoja sheiverillä repimässä.

Kylmävahaliuskoja on koitettu, muttei kyllä lähteny karvan karvaa vaikka niitä urakalla kasvattelinkin. Epilaattoria ihan joka puolelle muualle kroppaan ja sitten intiimialue brasilialaisessa sokeroinnissa. Hyvällä sokeroijalla menee puoli tuntia koko hommaan, kipu on todella lyhytkestoista ja sileänä pysyy muutaman viikon.

Kallista, mutta asioiden priorisoinnistahan se on kiinni. Itse en laittaisi rahaa esimerkiksi ripsienpidennyksiin, mutta brassiin kyllä.. Höylä on mulle ollut jo monta vuotta ehdoton nounou, vain hätätapauksessa höyläsen kainaloista, jos huomaan niissä jotain ennen baari-iltaa. En tykkää itselläni karvoista muualla kuin ripsinä ja kulmakarvoina. Karvojenpoistoon käytän pinsettejä, epilaattoria ja höylää. Kulmakarvat nypin pinseteillä ja joskus käytän kulmakarvahöylää.

Vaaleita ja siksi suht. Mulla on tosiaan vaaleat ihokarvat, joten ne ei esimerkiksi käsivarsissa juurikaan häiritse. Silti sheivailen käsivarret toisinaan, joskus myös epiloin niitä. Myös jalkoja sheivaan ja toisinaan epiloin. Kainalokarvat sheivaan en oo vielä uskaltautunut epiloimaan niitä. Alapääni tykkään pitää täysin karvattomana ja sinne käytän epilaattoria plus höylää , mutta jalkojen väliseen alueeseen en uskalla epilaattorilla koskea.

Sinne käytän siis pelkästään höylää. Olen kokeillut myös kuumavahaa, mutta epilaattorin saatuani jätin vahaamisen pois sotkuisuuden takia ja koska se on vaivalloista.

Sheivaamisen apuna käytän ihan vaan partavaahtoa, koska se on edullisempaa kuin naisille tarkoitetut vaahdot ja ajaa asiansa hyvin. Sisäänkasvaneita karvoja mulla tulee vain bikinialueelle ja niitä pyrin ehkäisemään kuorimalla ihoa. Tulee myös nypittyä niitä pois vaikka ei se taida suositeltavaa olla. D Itse suosin epilointia hirveetä helvettiä pari ekaa kertaa , koska se ei tunnu sitten myöhemmin pahalta eikä tarvi niin usein huolehtia karvoituksesta. Tosin tuossa syksyllä mun epilaattori sanoi itsensä irti, joten nyt kun en ole vielä kerennyt hankkimaan uutta, niin olen höylännyt.

Sisäänkasvaneita karvoja vastaan käytän sitä jotain Skin doctorin Ingrow go: Kertokaa ihmiset, millä ilveellä te saatte epilaattorilla täysin sileää jälkeä?? Mulla on suht hintava epilaattori jonka sain joululahjaksi, en saa sillä kyllä mitään sileää jälkeä ja koko operaatio sattuu niin perhanasti että oon ehkä käyttänyt masiinaa pari kertaa..

D Onko siihen jotain niksejä? Olis kiva saada vinkkejä karvojen poistoon jotain halpaa! Tosin talvella ei oo niin justiinsakaan. Ja siihen kipuun kyllä tottuu kun muutaman kerran sillä ajelee. Ja sitä ihoo kannattaa venyttää, mistä kohtaa just epiloi. Omistan gorillan kanssa samat geenit, joten joudun poistamaan ihokarvojani todella usein.

Talvisaikaan en niin välitä tuosta kasvustosta paitsi kainalokarvoista , mutta esimerkiksi jos baariin lähtee, niin sillon ajelen kyllä kaiken huolella pois! Ja silloinkin sheivailen saunassa, sillä esimerkiksi sääreni ovat suihkussa niin kananlihalla, että sääriistä rupeaa helposti vuotamaan verta. Lomamatkalle lähdettäessä olen yleensä poistanut karvani etukäteen kotona sokeroiden.

Olen ostanut jostain luontaistuotekaupasta kotioloihin tarkoitettavaa sokeria purkin ja sillä sitten hoitelen itseni: D Aluksi se oli vaikeaa minullekin, mutta en koskaan ole saanut palovammoja. Nykyään se onnistuukin ihan kivasti! Omistan myös epilaattorin, mutta sitä en käytä, koska se pitää niin jäätävää ääntä asun viekä vanhempien luona ja heidän mielenkiintonsa herää aina, kun käytän kyseistä vehjettä..

Sitten minulla on Veetin lämminvahaa karvanpoistolappuineen, mutta liputan mieluummin sokeroinnin puolesta. Nuo sisäänpäin kasvaneet karvat ovat kyllä yksi ärsyttävimmistä riesoista! Minullä on sääriin jäänyt parit ruvet niiden ansiosta Mutta nyt olen löytänyt pelastajani, Ingrow Go: Jokaisen naisen tulisi hommata tämä!

Ai niin ja onhan mulla myös yksi toinen kikka bikinialueelle Hahahha nyt saa nauraa: D Jostain nettisivustolta joskus googletin, että kun laittaa tommosta aloe vera deodoranttia haaroihin, niin ei paikat kutia! D Ja deodorantti ei saa olla nestemäistä eikä suihkutettavaa, vaan tuommoista "vahamaista", vai miksi sitä nyt kutsutaan. Eikä sitä saa käyttää muuta kun näihin hommiin, eli kainaloille omat dödöt ;.

Kesäisin sheivailen todella usein. Joskus myös sokeroin, mutta siinä on kesäisin se huono puoli, että pitää venata kun ne karvat on taas tarpeeks pitkiä sokerointiin ja minua kun ei huvittaisi kulkea kaduilla gorillan näköisenä shortseissani.. Mutta esim jos tiedän lähteväni festareille, niin sokeroin ennen sitä, kun siellä tuo hygieniapuoli on vähän heikompaa. Itsellä on onnekseni hyvin vaalea ja vähäinen karvoitus, joten sheivaan pelkästään kainalot perushöylällä ja välillä siistin intiimikarvoitusta.

Sääriä en koskaan ole sheivannut, koska karvat ovat lähes näkymättömät. Jos sheivaa, kannattaa ehdottomasti käyttää miesten höyliä. Gilletten Fusion pro glide? Vaihtoteräpaketeissakin muistaakseni saa samaan hintaan useamman terän kuin naisten paketeissa. Näillä saa tarkemman jäljen. Sokerointi ammattilaisen tekemänä on omasta mielestäni se kaikkein paras vaihtoehto. Itselläni on tapana epiloida sääret silloin tällöin noin kuukauden välein ja se ihan oikeasti säännöllisesti käytettynä vähentää karvan kasvua.

Kivuliasta se on mutta siihen kipuun kyllä tottuu. Suurimman osan työstä joudun kuitenkin tekemään ihan sheiverillä. Jalatkin on sheivattava sillä epilaattori nappaa vain ne tietyn pituiset karvat. Pahimmat karvapoistokokemukset ovat tapahtuneet sellaisilla aineilla joiden pitäisi tyyliin "räjäyttää" ne karvat pois Meikäläinen ainakin saa niistä niin pahat reaktiot ja yleensä en ole allerginen millekään , että se on todella pelottavaa. Jalat punoittaa useamman päivän ajan ja kivut ovat jokseenkin kovat.

Voin vaan kuvitella mikä määrä kaikkia pelottavia ja vaarallisia aineita ne sisältävät. Sheivaus on sikälikin luonnollisempi vaihtoehto, että siinä ei sentään pelailla kemikaaleilla. Sheivereitä voisi tosin jatkossakin kehittää hellävaraisemmiksi ja tehokkaimmiksi. Epilaattorilla sääret ja bikiniraja. Höylällä kainalot aina suihkun yhteydessä niin ei sänkeäkään pääse syntymään. Kerran yritin ihan mielenkiinnosta kasvattaa kainalokarvat et näkisin miltä näyttää mut en vaan pystyny, se oli ihan kauheen näköstä kun oli n.

Huono kokemus on kun yritin kerran vahata käsikarvat. Se oli tuskallista ja lopputulos oli kauhee, punasia pilkkuja oli niin paljon et näytin kun oisin kaatunu pahasti. En enää koske käsikarvoihin. Lisäks vahaliuskat on hirveen kalliita ja aikaa kuluu suhteettoman paljon. Sisäänpäin kasvavat karvat estän in-grow go aineella joka on tosi tehokasta ja nostaa karvat pintaan ja joskus koko karvatupen ylös. Kaikkien kokeilujen jälkeen epilaattori on kyllä paras.

Sitä on siisti käyttää, ei tarvitse mitään valmisteluja, on nopeaa, eikä rahaa mene jatkuvasti.. Itselläni on tummat ja paksut karvat ja tuntuu että elämä on taistelua karvoja vastaan: D Kainalokarvatkin ois kiva poistaa juurineen, esimerkiksi epilaattorilla mutta sittenhän niitä joutuu aina hetken kasvattamaan ja mua se ainakin häiritsee.

Käyn kuitenkin lähes joka päivä salilla ja ei paljon huvita karvoja esitellä. Viime talvena mulla oli kainaloissa kunnon ihottuma sheivaamisesta kun iho ärtyi: Ja kyllä muuten kasvaa karvat sisään, auts. Käsikarvoja oon epiloinut vuosien varrella aika paljon ja vaikka se vieläkin sattuu, niin tuntuu että se on tehnyt karvoista paljon harvemmat, hennommat ja vaaleammat!

Taistelin vuosia karvanpoistomenetelmien kanssa, lähinnä sheivaamisen. Kainaloiden sheivaus tuhosi ihon aina viikoksi eteenpäin, ja tilanne oli sama bikinirajalla: Piti aina ajoittaa kainaloiden sheivaaminen strategisesti juuri ennen bileitä ja muina iltoina käyttää pitkähihaisia. Parikymppisenä vihdoin rohkaistuin epiloimaan kainalot ja bikinirajat, ja parin päivän pitkitetyn tuskan jälkeen iho oli sileä ja karvaton.

Mikään ei ole ikinä sattunut niin paljon kuin ensimmäinen epilointikerta, mutta nykyään tunnen tuskin mitään. Eikä kesiäkään tarvi odottaa enää niin kauhulla kun tietää, että voi käyttää toppeja vaikka joka päivä. Bikinirajalle epilointi tietysti aiheuttaa sisäänkasvaneita karvoja, jotka paranisivat jos kuorisin ihoa joka päivä, mutta olen aivan liian laiska.

Sama juttu nykyään epiloinnissa, laiskuus usein voittaa turhamaisuuden. Minulle omassa karvoituksessani riittää, että näyttää siltä että olen edes vähän yrittänyt. Kainalot pyrin sheivaamaan päivittäin.

Säärikarvat sheivaan kun muistan, mutta ei ole katastrofi jos unohdan. Bikinirajaa siistin fiiliksen mukaan. En tykkää terävästä sängestä, mieluummin annan kasvaa vähän pidemmäksi. On outoa, että karvattomuudesta on muodostunut normi. Ihailen naisia, joilla on pokkaa jättää karvat kokonaan ajelematta. Karvojensa kanssa sopuisasti elävät ovat tavallaan vapaampia kuin itseään jatkuvasti vahaliuskoilla kiduttavat kanssasisarensa.

Itellä ei onneksi oo kovin tummat ihokarvat, mutta en niitä silti halua käsivarsiin enkä jalkoihin.. Sokerointia tuli harrastettua muutama kuukausi, mutta se ei vaikuttanut karvojen kasvunopeuteen tippaakaan vaikka sellaisia huhuja kuulin ja ihan hirveä vaiva pitää nähdä joka kerta ko alkaa sitä mömmöä lämmitteleen ja venytteleen käsissä -. Totesin, että normi suihkussa sheivaus on tehokkaampaa ja sata kertaa nopeampaa.

Sokeroinnin jälkeen kipukynnys kehitty mukavasti, joten siirryin sitten samantien epilointiin ;D Yksinkertaisesti paras keino ikinä! Herkkä iho punottaa pari tuntia, mutta kun epiloi illalla suihkun jälkeen, nii aamulla on tiptop kunnossa: Ja suosittelen ostamaan sen kalleimman epilaattorin mitä kaupasta löytyy, koska niissä on oikeasti törkeitä eroja: Englannissa on enemman pienia kauneus salonkeja kuin Suomessa ja hinnat ovat alhaisempia.

Bikinirajan vahaus maksaa noin £12 missa asun, varmasti kilpailu on kova. Ja jotenkin tuntuu etta se on suositumpaa kaiken ikaisten naisten keskuudessa. Helppo, ei kivuton, mutta kuten aikaisemmin joku sanoi 10 minuuttia ja se on ohi. Saaria en varmaan pystyisi vahaamaan. Epilaattorikin on, mutta sehan on ihan hullua puuhaa: D sattuu ihan torkeesti.

Oliko siis olemassa jotain resepti vapaata ainetta joka tekis ihosta tunnottoman? Kainalot ja saaret siis sheivaan ja bikinirajaa olen kuumavahannut myos itse voi olla aika sotkuisaa puuhaa Saara sua taalla on diggailtu jo vuosia ja ihana lukea suomalaisista kauneusjutuista ja trendeista. Yritin loytaa tota Japanilaista kuorinta geelia mutta eipas saa sita taalta saarelta. Talvisin en hirveästi jaksa välittää säärieni kunnosta, ja etenkin kaukosuhteessa eläminen päästää minut pois ainaisesta karvojenpoistosouvista.

Munakarvojen ajo seksi fantasiat -

En juurikaan syö särkylääkkeitä ja esim. Karvat lähtivät erittäin huonosti ja kipu oli sietämätöntä. Tyttö on sentään nätti ja tässä vaiheessa hän kahisuttaa talkkia pimppaani. Ajatukset eivät satuta ketään. Jokaisen seksuaalisuus on omanlaisensa ja mistä tahansa on lupa kiihottua.

: Munakarvojen ajo seksi fantasiat

SEKSIKAUPAT OULU BB INKA SEX Kainalot ja sääret olen hoitanut valoimpulssihoidolla. He ovat menettäneet häpykarvansa sairauden vuoksi usein syöpä tai ikääntymisen myötä. Sääriä en koskaan ole sheivannut, koska karvat ovat lähes näkymättömät. Kokeilin ensimmäisen kerran kylmävahaliuskoja ysiluokalla ennen luokkaretkeä Espanjaan. Poslari näyttää myös siistimmälle.
Suomi porno tube gay escort finland Vuokraovi porvoo sexy striptease sex
Joensuu seksiseura ilmaista kotipornoa Käyn kaverin hoitolassa brassisokeroinnissa ja muut karvat sheivaan. Kaveri totes, en saatana aja. Itellä ei onneksi oo kovin munakarvojen ajo seksi fantasiat ihokarvat, mutta en niitä silti halua käsivarsiin enkä jalkoihin. Venuksen sheivejä käytän sääriin ja kainaloihin. Mun lempiharrastus on sisäänpäinkääntyneiden tai no, ihan normaalienkin karvojen nyppiminen pinseteillä. Huonona puolena se, että kylmävaha on sellaista tahmattia että sitä ei saa millään ihosta irti, jos ei ole enää jäljellä niitä pakkauksessa mukana tulleita puhdistusliinoja! Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.
Poslari näyttää myös siistimmälle. Oletko varma, että haluat jatkaa? Kainaloiden tuoksua ei kannata väheksyä. Mulla on suht hintava epilaattori jonka sain joululahjaksi, en saa sillä kyllä mitään sileää jälkeä ja koko operaatio sattuu niin perhanasti että oon ehkä käyttänyt masiinaa pari kertaa. Mulla on joku semmoinen ikivanha kone jolla ajelen sääret, niitä ei kertakaikkiaan voi höylätä tai kutina on sietämätön, mutta edes kainaloita sillä ei saa ajettua kun ne karvat ovat niin paljon paksumpia.

0 thoughts on “Munakarvojen ajo seksi fantasiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *