Nainen kiimassa paras pano

nainen kiimassa paras pano

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot.

Näytti kuin se olisi poltellut piippua. Mahorkan haju tunkeutui heinikkoon kuin Australian tulihelvetin katku.

Älä puhalla savua suuhuni. Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet. Ja kun edessämme on Halong Bay, herätän. Tarinassa on aivan toinen juoni.

Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Miehille: Silmiini osui joltain keskustelupalstalta miehen kommentti: Edellä mainittujen vuoksi heräsi kiinnostus kuulla, että mikä mahtaisi olla "normaalin" suomalaisen miehen ihannepano?

Sisältääkö ehdottamasti suihin oton? Miten tehdä vaikutus mieheen olemalla ns. Miten olla todella 'hyvä pano' olematta silti jotenkin "lutkamainen"? Minkälainen aloitteellisuus naiselta tuntuu miehestä kiihottavalta mutta ei liian päällekäyvältä? Hyväksyykö mies seurustelusuhteen naisen kanssa joka ei ollut ns. Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä.

Lapioimista Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Varmaan makuja on yhtä monia kuin miehiäkin. Mulle tulee huonosta panosta mieleen liian helppo nainen, joka selällään antaa miehen tehdä kerran mitä haluaa ja sitten napittaa housut kiinni.

Hyvässä panossa taas herrasmies saa ensin vietellä kainon tytön ja sitten kohdella saalistaan kuin luolamies. Repimällä hiuksista, lyömällä ja väkisin ottaen?

Olen nyt päälle kolmekymppisenä miehenä oppinut ettei huonoja panoja olekkaan. En menisi sänkyyn ihmisen kanssa joka ei miellytä minua ulkoisesti. Seksin harrastamisessa taas tärkeää on kommunikointi. Nainen useimmiten on se passiivisempi osapuoli jota täytyy "ohjata" seksin harrastamisessa.

Pano on hyvä jos siis itse vaan olen aktiivinen. Naisen saa tekemään villejä asioita kun vaan osaa motivoida ja pyytää oikein. Jos taas miehellä on negatiivinen asenne ja muutenkin mielikuvitus huono niin eihän siitä mitään tule jos asia on naisen vastuulla pelkästään. Tuo on ihan totta Esileikin pitää olla kuitenkin tarpeeksi viettelevää ja naista kiihottavaa.

Naisenkäsittelytaidot kehittyvät kokemuksen myötä. Kannattaa opetella niillä vaatimattoman näköisillä naisilla. Nuorelle miehelle paras opettaja on vanhempi nainen.

Nuoren miehen kanssa vanhempi nainen yleensä se aktiivisempi osapuoli joka määrää mitä tehdään. Kun parhaat temput on vanhemman naisen kanssa opeteltu, osaa niitä käyttää nuorten ja kauniinpien mutta passiivisempien naisten kanssa. Mikä sulle on esileikkiä ja mikä oikeaa seksiä? Oletko tyypillinen panomies jonka kaikki toiminta tähtää vain panemiseen eri asennoissa?

Ei ihme jos naisesi ovat olleet passiivisia. Naiselle parasta seksiä on nimenomaan molemminpuolinen suuseksi, erilaisten lelujen käyttö hyväilyssä miksei myös yhdynnän aikana , silmien sitominen, käsien sitominen jos luottaa seksikumppaniin , nänneillä leikkiminen, miehen saaminen kiimaan suulla kiusaamalla Huonoa seksiä on paneminen eri asennoissa.

Itse tykkään kyllä ratsastaa miehen päällä koska siinä pystyy parhaiten kontrolloimaan hänen laukeamistaan mutta itse tulen yleensä vasta takaapäin doggy positionissa.

Joojoo, sulla on vielä paljon opittavaa jos ajattelet että kaikki naiset tykkää samoista asioista kuin itsekin. Ratsastus on kaikkein huonoin asento kontrolloida miehen laukeamista. Vain mies itse voi kontrolloida laukeamistaan ja tällöin hän on ns. Tietysti jos tarkoitit kontrolloimisella sitä,että saat hänet laukeamaan mahdollisimman pian. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kokeillaanko yhdessä millaista se voisi olla, minullakin neitsyys vielä tallella: DD Olen opetellut seksileffoista kaikki asennot ja temput: D Ensin nainen lutkuttaa miehen m.. Riittääkö hyväksi panoksi vain kaunis nainen? Lisätään vielä että yksi hyvä keino on että nainen luo tunnelman et mies ois vietellyt hänet ekaan kertaan olipa sitten kyseessä ihan oikea eka kerta tai sit eka yhden yön juttu, syrjähyppy, nuorempi mies, vanhempi mies, bodari, runoilija mitä vaan. Jos nainen on Tai sitten nainen on ollut parisuhteessa ja kokeillut silloisen miehensä kanssa kaikki asennot ja nainen on suhteessa oppinut hyväksi rakastajaksi.

Ei aina tarvitse leimata jakariksi jos olisi vähän osaavampi. Minkä takia joku nainen haluais olla "hyvä pano". Sehän on vähän kun sanois, että se oli hyvä huora. Hyvä on kaikella tapaa hyvä, on spesiaali, huono taas on huono - mitäänsanomaton, ei jää mieleen. Semmonen joka ei naura mulle. No sanotaan, että nainen joka kokee kaiken hyi yöäkkinä on varmasti aika paska pano.

Tai semmoiseksi se muuttuu hyvin pian josko jaksaa kerran tai kaksi lähetyssaarnaaja asennossa peiton alla pimeässä viihdyttääkin. Ja niin monenlainen voi olla huonoa Miksi mä vastasin huonoon, enkä hyvään Enemmän se on kiinni asenteesta kuin siitä, että osaa ja myös tekee jotain tiettyjä "temppuja". Semmonen aktiivinen, rohkea, toimelias, ennakkoluuloton ja kokeilunhaluinen nainen. Noilla avuilla seksi paranee koko ajan, eikä sitä muutenkaan seurustelusuhteeseen ryhtymistä parin seksikerran perusteella päätetä.

Mutta kyllä sen aika nopeasti huomaa, jos ei seksi vaan toimi oikein millään tasolla. Joko mieltymykset on yksikertaisesti liian erilaisia tai sitten asenteet tai halut ei kohtaa. Eikä se ainakaan suhdetta auta, jos seksi on alusta alkaen epätyydyttävää puolin ja toisin, kun varsinkin alussa pitäisi kipinöiden lennellä ja yhdessäolon olla sellaista, ettei malttaisi millään pitää näppejään erossa toisesta. Hyvä pano on Sen varran olen Kyllä heterotkin panevat perseeseen ja se näyttää hyvältä!

Se luulee että naisen perse on mies. Tämä ei ole välttämättä normaalin miehen mielipide: Nainen joka ei kokisi mitään mielenkiintoa ottaa suihin olisi luuseri sängyssä.

Se on kuitenkin ihan perusjuttu ja myös kertoo jotain naisesta. Kuka tahansa nainen osaa levittää jalkansa joten se ei ole edes mikään taito mutta nainen joka ei pystyisi siihen olisi tietysti vielä suurempi luuseri. Nainen voi vain vähän ääntelehtiä ja vääntelehtiä ja minun olisi ainakin vaikeaa arvostella naisen 'hyvyyttä' sen perusteella.

Eli toisin sanoen kaikki muu mikä tapahtuu yhdynnän ulkopuolella tai vaikka ennen yhdyntää jos rakastelu päättyy siihen on se asioiden nippu joka määrää prosenttisesti sen onko nainen hyvä pano vai ei. Tosin on tärkeää ottaa huomioon myös konteksti. Yhdessä tilanteessa sellainen miehen dominoima pikapano voi olla hyvä asia ja tällaisessa tilanteessa jopa melko 'huono' nainen voisi saada yhtä hyvät pisteet kuin nainen jolla olisi paljon monipuolisempi kykyprofiili.

Monipuolisempi nainen, jonka kyvyt realisoituvat pitemmässä suhteessa, pystyy sovittamaan käytöstään eri tilanteisiin. No kyllähän nainenkin vaatii hyvään panoon suu seksin, joten olishan toi aika tylyä jos ei sitä sais itselleenkin. Tartuin häntä kiinni hieman kiihkeästi ja hän jatkoi suutelua ihanasti. Samalla hän koitti rintaani vaatteiden läpi, kumpaakin molemmin käsin mielestäni juuri vanhan miehen tyyliin.

Olin kuitenkin asiasta kihkon vallassa. Riisuimme toisemme ja loput itse. Olin niin kiihkossa että en huomannut hänen elimensä kokoa hämärässä, uteliaisuus siis vain kasvoi. Hän suuteli minua kiihkesti huulille, kasvoille ja alkoi nuolla ja näykkiä rintojani. Odotin laajempaa suuseksiä mutta sitä ei tullut. Hän laittoi paksun keskisormensa p. Huomatessaan kostean olemukseni hän lipoi sormellaan klitoristani.

Olin kiihkossa, odotin häneltä suuseksiä. Sitä ei tullut vaan hän alkoi tulla päälleni ls. Sitten tartuin hänen ka. Se oli todella kova ja sopivan kokisen tuntuinen. Hän oli sitten jo päälläni ja tälläsi ka. Minä laiha nuori neito alla ja hän vatsakkaana pönäkkänä ja hanakkana päällä. Hän työntyi sisääni, olin parkaista onnesta ja kiimasta taisin vähän parkaistakin. Hän nai minua perusteellisesti, mutta hellästi. Hän alkoi innostua yhä enemmän. Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartoistani, etten valuisi alta pois.

Oi että oli ihanaa kyytiä. Sitten hän nousi päältäni, otti kiinni lantiostani mitään sanomatta. Käänsi minut ja otti minut takaapäin. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys. Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista. Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa. Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan.

Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua. Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun nännejäni suukoteltiin. Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista. Ennenkuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas ls. Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä.

Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia. Niinpä päädyimme siihen asentoon, ei se hassummalta tuntunutkaan.

Nainen kiimassa paras pano -

Älä puhalla savua suuhuni. Minkä takia joku nainen haluais olla "hyvä pano". Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Olen nyt päälle kolmekymppisenä miehenä oppinut ettei huonoja panoja olekkaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Lapioimista Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Viesti on mainos tai massapostitus. Laivalla samassa hytissä kuin miehen vanhemmat. Joojoo, sulla on vielä paljon opittavaa jos ajattelet että kaikki naiset tykkää samoista asioista kuin itsekin. Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua.

Tämän jälkeen runkkasin miestä mahdollisimman huomaamattomasti kunnes hän yllättäen tuli mun päälleni ja alkoi panemaan hiljaa Olin siinä tilanteessa niin kuumana etten edes käyttänyt järkeä vaan olin heti menossa mukana. Aamulla toivoin ja toivon edelleen että miehen vanhemmat nukkuivat sen koko yön sikeästi. Irstain kokemus oli kinky-tapahtuman jatkoilla, jossa noin 24 miestä ja 3 naista järjesti orgiat.

Välineitä oli vaikka muille jakaa ja puvut olivat tuhmia. Miehet tulivat kaikki kerran, osa kahdesta, osa jopa neljästi. Isoin muna oli ainakin 26 cm. Paksuin oli lyhyenpi paljon, mutta 0. Kaikki reiät tuli kokeiltua, myös osalta miehistä. Näytti hassulta kaksipäinen dildo miehillä, jotka samalla pani kahta naista.

Aamulla oli ihan jumalainen olo, kun muisteli eilistä. En tiedä, kauanko kesti. Härskiä ja traagista samalla; tuli nussittua yhtä kiimasta pimua laivalla Estonian yläkannen naisten vessassa! Paatti vaan kulki silloin Ruottiin eri nimellä! Se oli sellainen diskotuttavuus ja oli pakko päästä jonnekkiin nussiin kun oli vaan kansituoli-paikka, sillä opiskelijoilla kun ei ole liiemmilti rahoja hyttiin!

Tyttö oli tosi mahtavan näköinen ja kroppa viimeisen päälle!! Pimulla oli mustat stringit aivan märkänä ja kun päästiin itte asiaan, niin tyttö halusi mällit aivan ehdottomasti suihinsa Koska molemmat oltiin Ruottissa kesätöissä ja molempia nussitti niin hirveesti, niin tapailtiin muutaman kerran maissa Tukholmassa ihan vaan nainnin merkeissä! Ei voi kuin nauraa. Kyllä sen pituuden pystyy arvioimaan jo aika helposti sen jälkeen kun on mittaillut useampaan otteeseen aikaisemmin.

Esimerkiksi se, että montako otetta varresta voi ottaa niinkuin pesäpallopelissä, kertoo helposti asioita eikä tarvitse kaivaa mittanauhaa. Jos omalla miesystävällä on vaikka nyt 24 senttiä pituus, niin siitä on helppo arvioida. Yksi sormenleveys on hiukan alle sentin itsellä. Ehkä ei kaikkia naisia, mutta minua ainakin kiihottaa hirveästi nähdä paksuutta ja myös pituutta ja mitata se.

Varmaan makuja on yhtä monia kuin miehiäkin. Mulle tulee huonosta panosta mieleen liian helppo nainen, joka selällään antaa miehen tehdä kerran mitä haluaa ja sitten napittaa housut kiinni. Hyvässä panossa taas herrasmies saa ensin vietellä kainon tytön ja sitten kohdella saalistaan kuin luolamies.

Repimällä hiuksista, lyömällä ja väkisin ottaen? Olen nyt päälle kolmekymppisenä miehenä oppinut ettei huonoja panoja olekkaan.

En menisi sänkyyn ihmisen kanssa joka ei miellytä minua ulkoisesti. Seksin harrastamisessa taas tärkeää on kommunikointi. Nainen useimmiten on se passiivisempi osapuoli jota täytyy "ohjata" seksin harrastamisessa.

Pano on hyvä jos siis itse vaan olen aktiivinen. Naisen saa tekemään villejä asioita kun vaan osaa motivoida ja pyytää oikein. Jos taas miehellä on negatiivinen asenne ja muutenkin mielikuvitus huono niin eihän siitä mitään tule jos asia on naisen vastuulla pelkästään. Tuo on ihan totta Esileikin pitää olla kuitenkin tarpeeksi viettelevää ja naista kiihottavaa.

Naisenkäsittelytaidot kehittyvät kokemuksen myötä. Kannattaa opetella niillä vaatimattoman näköisillä naisilla. Nuorelle miehelle paras opettaja on vanhempi nainen. Nuoren miehen kanssa vanhempi nainen yleensä se aktiivisempi osapuoli joka määrää mitä tehdään. Kun parhaat temput on vanhemman naisen kanssa opeteltu, osaa niitä käyttää nuorten ja kauniinpien mutta passiivisempien naisten kanssa. Mikä sulle on esileikkiä ja mikä oikeaa seksiä?

Oletko tyypillinen panomies jonka kaikki toiminta tähtää vain panemiseen eri asennoissa? Ei ihme jos naisesi ovat olleet passiivisia. Naiselle parasta seksiä on nimenomaan molemminpuolinen suuseksi, erilaisten lelujen käyttö hyväilyssä miksei myös yhdynnän aikana , silmien sitominen, käsien sitominen jos luottaa seksikumppaniin , nänneillä leikkiminen, miehen saaminen kiimaan suulla kiusaamalla Huonoa seksiä on paneminen eri asennoissa.

Itse tykkään kyllä ratsastaa miehen päällä koska siinä pystyy parhaiten kontrolloimaan hänen laukeamistaan mutta itse tulen yleensä vasta takaapäin doggy positionissa. Joojoo, sulla on vielä paljon opittavaa jos ajattelet että kaikki naiset tykkää samoista asioista kuin itsekin. Ratsastus on kaikkein huonoin asento kontrolloida miehen laukeamista.

Vain mies itse voi kontrolloida laukeamistaan ja tällöin hän on ns. Tietysti jos tarkoitit kontrolloimisella sitä,että saat hänet laukeamaan mahdollisimman pian. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kokeillaanko yhdessä millaista se voisi olla, minullakin neitsyys vielä tallella: DD Olen opetellut seksileffoista kaikki asennot ja temput: D Ensin nainen lutkuttaa miehen m..

Riittääkö hyväksi panoksi vain kaunis nainen? Lisätään vielä että yksi hyvä keino on että nainen luo tunnelman et mies ois vietellyt hänet ekaan kertaan olipa sitten kyseessä ihan oikea eka kerta tai sit eka yhden yön juttu, syrjähyppy, nuorempi mies, vanhempi mies, bodari, runoilija mitä vaan. Jos nainen on Tai sitten nainen on ollut parisuhteessa ja kokeillut silloisen miehensä kanssa kaikki asennot ja nainen on suhteessa oppinut hyväksi rakastajaksi.

Ei aina tarvitse leimata jakariksi jos olisi vähän osaavampi. Minkä takia joku nainen haluais olla "hyvä pano".

Sehän on vähän kun sanois, että se oli hyvä huora. Hyvä on kaikella tapaa hyvä, on spesiaali, huono taas on huono - mitäänsanomaton, ei jää mieleen. Semmonen joka ei naura mulle. No sanotaan, että nainen joka kokee kaiken hyi yöäkkinä on varmasti aika paska pano. Tai semmoiseksi se muuttuu hyvin pian josko jaksaa kerran tai kaksi lähetyssaarnaaja asennossa peiton alla pimeässä viihdyttääkin.

Ja niin monenlainen voi olla huonoa Miksi mä vastasin huonoon, enkä hyvään Enemmän se on kiinni asenteesta kuin siitä, että osaa ja myös tekee jotain tiettyjä "temppuja". Semmonen aktiivinen, rohkea, toimelias, ennakkoluuloton ja kokeilunhaluinen nainen. Noilla avuilla seksi paranee koko ajan, eikä sitä muutenkaan seurustelusuhteeseen ryhtymistä parin seksikerran perusteella päätetä.

Mutta kyllä sen aika nopeasti huomaa, jos ei seksi vaan toimi oikein millään tasolla. Joko mieltymykset on yksikertaisesti liian erilaisia tai sitten asenteet tai halut ei kohtaa.

Eikä se ainakaan suhdetta auta, jos seksi on alusta alkaen epätyydyttävää puolin ja toisin, kun varsinkin alussa pitäisi kipinöiden lennellä ja yhdessäolon olla sellaista, ettei malttaisi millään pitää näppejään erossa toisesta.

Hyvä pano on Sen varran olen Kyllä heterotkin panevat perseeseen ja se näyttää hyvältä! Se luulee että naisen perse on mies. Tämä ei ole välttämättä normaalin miehen mielipide: Nainen joka ei kokisi mitään mielenkiintoa ottaa suihin olisi luuseri sängyssä.

Se on kuitenkin ihan perusjuttu ja myös kertoo jotain naisesta. Kuka tahansa nainen osaa levittää jalkansa joten se ei ole edes mikään taito mutta nainen joka ei pystyisi siihen olisi tietysti vielä suurempi luuseri. Nainen voi vain vähän ääntelehtiä ja vääntelehtiä ja minun olisi ainakin vaikeaa arvostella naisen 'hyvyyttä' sen perusteella. Eli toisin sanoen kaikki muu mikä tapahtuu yhdynnän ulkopuolella tai vaikka ennen yhdyntää jos rakastelu päättyy siihen on se asioiden nippu joka määrää prosenttisesti sen onko nainen hyvä pano vai ei.

Tosin on tärkeää ottaa huomioon myös konteksti. Yhdessä tilanteessa sellainen miehen dominoima pikapano voi olla hyvä asia ja tällaisessa tilanteessa jopa melko 'huono' nainen voisi saada yhtä hyvät pisteet kuin nainen jolla olisi paljon monipuolisempi kykyprofiili. Monipuolisempi nainen, jonka kyvyt realisoituvat pitemmässä suhteessa, pystyy sovittamaan käytöstään eri tilanteisiin. No kyllähän nainenkin vaatii hyvään panoon suu seksin, joten olishan toi aika tylyä jos ei sitä sais itselleenkin.

Hyvä pano sisältää myöskin kolme asentoa: Näitä asentoja vaihdellen useampaankin kertaan, sekä eri variaatiot esim. Hyvä pano kestää myöskin pitkään, eli semmonen tunnin juttu alkaa jo oikeasti vaikuttaa aivojen mielihyvä keskukseen ja tuottaa näin täydellisen tyydytyksen tunteen laukeamisen jälkeen.

Sitten tottakai naisen kiihkeys ja aistikkuus kruunaa koko homman. Ne ei kyllä hirveästi tuo iloa elämään. Orgasmit pitkien aktien jälkeen on ihan valtavia vrt. Se ei saa mennä jyystämiseksi, vaan täytyy olla rauhallista ja välillä antaa tytölle suuseksiäkin, sit taas jatkaa nussimista.

Mutta kun tunnissa ehtii jo kolme-neljä kertaa: Se ikähaarukka mitä yksi kirjoittaja tuossa ylhäällä väläytti, eli noin -vuotias, on kanssa erittäin bueno. Musta on erittäin suuri miinus, jos nainen ei osaa ottaa kunnolla suihin. Puhumattakaan siitä, että ei ota suihin ollenkaan tässä pitää kerrankin olla Mies Notkea pitää olla ja, että taipuu hyvin eri asentoihin. Ihan helmi juttu on, jos mimmi vaatii saada peppuseksiä ; Seurustelusuhteeseen en ikinä alkaisi sellaisen kanssa, joka ei kykenisi tyydyttämään mua sängyssä.

Miten ihmeessä vuotias neitsytnainen voi olla hyvä pano ja mahtava suihinottaja? Eihän sen ikäinen osaa muuta tehdä kuin maata lahnana tai yrittää kömpelösti tehdä jotain, mitä seksileffoissa näytetään.

Veikkaanpa, että aika harva vuotias antaa heti ekalla kerralla panna b-rappuun ja tehdä heti kaikki pornoleffojen pönötysjutut. Seksitaidot sekä miehellä että naisella vaatii treenaamista. Hyväksi rakastelijaksi oppii, kun on seksuaalista halua sekä myös tahtoa kehittyä paremmaksi. Seksissä ei pidä ajatella, että miltä asia näyttäisi kameran linssin läpi katseltuna, sillä moni seksikohtaus pornoleffoissa suunnitellaan siten, että itse sisään työntyminen näkyy mahdollisimman hyviin.

Pornoleffoissa ei ajatella ollenkaan sitä, että miltä se akti tuntuu. Silloin voi katsoa omaa rakastaan silmiin, voi suudella, voi katsoa sisääntyöntymistä, nainen voi kietoa esim.

nainen kiimassa paras pano

0 thoughts on “Nainen kiimassa paras pano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *