Panoseuraa vanhempi nainen etsii nuorta miestä

panoseuraa vanhempi nainen etsii nuorta miestä

Nyt jouduin tuolla city. Nehän on sun lastes ikäisiä! Eri nikeillä, erilaisilla härskiysasteilla. Osoitteeni hän jakoi ilmeisesti jonnekin kansainvälisille palstoille sillä aloin saamaan viestejä myös niistä. Sain saamistani viesteistä käsityksen että nimissäni tehdyt yhteydenotot ovat olleet hyvin seksistisiä sillä joa meilissä oli musta mies joka selitti miten suurta saisin.

Jep, en ole enää sinisilmäinen virtuaalimaailmassa. Varon nykyisin jokaista joka sanoo olevansa alle 40v mies ja etsivänsä itseään vanhempaa naista. Mutta meitä on moneksi..

Joka kerralla chatissa ollessani tulee ainakin parilta, joskus jopa kymmeneltäkin kakaralta alkaen 17 vuotiasta! Vaikka jo nimimerkissäni ilmoitan ikäni 35 v.

En todellakaan koe velvollisuudekseni ruveta kirjoittelemaan niille kakaroille, edes vaihtamaan kuulumisia päivän tapahtumista tms. Niitä kun vaan on niitäkin vanhempia tai kokeneempia naisia jotka todella ovat kiinnostuneita nuoremmista miehistä. Tiedän että näin on sillä kokemusta on. Olen itse tutustunut netin kautta useampaan itseäni huomattavasti vanhempaan naiseen ja kokenut heidän kanssaan myös miellyttäviä pitempiä suhteita.

Näitä naisia on vaan nykyään pikkusen vaikea löytää kaikkien naisten joukosta, koska tällaista foorumia tai chatteja ei ole. Jos nuoremmat miehet ei kiinnosta niin ei todellakaan pidä ja ole pakko heidän kanssaan keskustella. Treffi24 stä,alettiin vain jutella "kirjeitse"ja sitten muutenkin.. Kiinnostais kyllä nuorempi mies, mut ne haluaa vaan pelkän seksisuhteen ja sellanen ei mua kiinnosta. Kyllä niitäkin nuorempia miehiä löytyy jotka etsii muutakin kuin pelkkää seksiä.

Jatka siis etsintää, ehkä sellainen osuu sinunkin kohdallesi. Sellaiset voit varmaan aina unohtaa heti jotka esim chatissa aloittaa heti kysymällä seksiä tai jotain muuta härskimpää. Tai oletko kokeillut laittaa deitti-ilmoituksen ja pyytänyt miehiä kirjoittamaan mitä toivovat.

Niistä sun olis helppo raakata pihalle heti toivottomat tapaukset. Olen se vanhempi nainen, jolla ei ole pakkomiellettä löytää nuorempaa tai vanhempaa ystävää itselle, vaan sopiva, iästä riippumatta.

Kuitenkin viime vuosina elämääni on tullut nuoria miehiä, joiden kanssa on syntynyt ihan oikea seurustelusuhde. Toisen kanssa vierähti useita vuosia ja vieläkin pidetään yhteyttä ainakin sähköpostein. Seksi on ollut hyvää ja kaikki muukin. Toivon vielä törmääväni uudestaankin jonkin mukavaan nuoreen mieheen sopivalla ikäerolla. Itsellä on hyviä kokemuksia, mistä löytää vanhempia, sekä hyvin koulutettuja naisia.

Tai jos kaverisi on sairaalassa mene ihmeessä katsomaan, siellä on paljon naisia, sekä potilaina, että töissä. Itse löysin lähes vuotta vanhemman naisen sairaalan käytävältä kun kävelimme, toisiamme vastaan. Katseemme kohtasivat ja kun hänellä oli sbaduaski kädessä niin kysäisin, että myytkö yhden ja lähetkö seurakseni.

Ollaan oltu yhdessä 16 vuotta. Sinne pistät ilmoituksen josta ei selviä millään konstilla "häiriköille" edes sähköpostiosoitteesi ja vastauksia tulvii.. Siitä sit vaan valkkaamaan parhaat päältä! Minä löysin omani Suomi24 treffipalstalta. Kyllä kiinnostaa nuoremmat miehet. Itse 40v ja mielellään tekisin kaikkea nuoremman miehen kanssa joko vakavasti tai sitten ei. Noin alkaen 30v ylöspäin. Mistä niitä saisi ihan live elämästä? Mitä paikkoja, baareja tms. Onko parempi olla itse aktiivinen ja mennä juttua heittämään nuorille?

Vai odotella nuoremman miehen kontaktia? Aloitin tämän keskustelun ja aiheen suosio kyllä yllätti. Mitä itse oon tätä keskustelua seurannu niin hyvältä foorumilta seuran löytämiseks vaikuttaa tuo www.

Kiitoksii vaan kovast kaikil osallistuneil! Tutkija uskoo, että syy naisen haluun tapailla nuorempia miehiä juontaa vanhenemisen pelosta ja naisiin kohdistetuista ulkonäköpaineista. Onko kuitenkaan kyse naisen pelosta vanhentua. Siitä, miten suhtautua muuttuvaan ulkonäköön, ja kuinka hyväksyä oma vartalonsa.

Miehet ovat saaneet tehdä mitä haluavat, ja naiset ajattelevat ottavansa nyt saman, minkä miehetkin. Ajatellaan, että se on tasa-arvoa.

Naisia, jotka ovat vireitä ja hakevat seuraa, seikkailua ja ehkä jopa pitepääkin suhdetta nuorista miehistä etenkin rikkaan ja vanhenevan naisen suhde mustan, köyhän ja nuoren miehen kanssa on puumailmilmiön varhaisin muoto. Samaa asiaa käsiteltiin kalevan sunnuntai-liitteessä. Naisten keskimäärin korkeampi elinikäkin huomioiden on hyvä syy valita nuori mies.

Rakkaus ja hellyys, jota puumanaiset kaipaavat ja yhdessä oleminen on hauskaa. On toki mahdollista, että nuori mies joutuu hyväksikäytetyksi. Nainen ehkä vain ajattelee, että pitää saada samaa kuin mieskin: Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan myös facebookissa sivulle: Kyllä näitä puumanaisia näkyy Oulunkin katukuvassa ja kauppakeskuksissa.. Kyllä se on niin päin että nuoret miehet ne vonkaavat meitä vanhempia naisia.

Olen joskus kysynyt syytä ja he kertovat että me aikuiset naiset ei roikuta,ei haluta enää lapsia,kihloihin tai naimisiin ja osaamme pitää hauskaa.

Myös seksi on kuulemma upeampaa,koska kokemustakin on meille kertynyt. Ja mikäpä se siinä,kyllä minäkin ilakoin mielummin nuoren salskean miehen kanssa kuin omanikäiseni,ruttuisen miehen kanssa. Sen rajan kuitenkin pidän etten yli 20v nuoremman kanssa ala millekään.

Nuoret miehet vonkaavat vanhempaa naista ja wanhemmat naiset vonkaavat nuorta miestä. Ja vanhemmat miehet vonkaavat nuoria naisia kun ovat paljon nätempiä ja seksikkäämpiä. Vongatkoon vain kokemattomat nuoret miehet vanhoja naisia kun meiltä vanhoilta ja kokeneilta ne on jäänyt ylijäämäksi. Kokemukseni ja näkemykseni mukaan vanhempi nainen nuoren miehen kainalossa tarkoittaa ajoittain aivan muuta kuin, että asialla olisis puumanainen.

Onhan nimittäin niin, että miehet haluaa seksiseuraa ja vanhempikin nainen silloin kelpaa. Tarkoitushan on heittää yli laidan, kun homma on ohi.

Miehlle tuo helpotusta myös se, että vanha kurppa on helppo iskeä. Yksi kalja ja höpöttely riittää. Toisin on jos yrittää 20 - 40 vuotiaita naisia vokotella. Ymmärrän, että aina ei jaksa, eikä fyffeäkään ole niin paljon, että iskutilanne pysyisi edes jotenkin hallinnassa. Toteanpa lopuksi, että elämä on julmaa.

Tavoitteenamme kuitenkin mahtaa olla rakkaus, joka kestää. En etsi sänkyyni lasteni ikäistä seuraa. Ei se kyllä noin mene. Huomaa selvästi, ettei sinulla ole asiasta kokemusta.

Varttuneenpi nainen on huomattavasti parempaa seuraa kuin kriittinen, estynyt ja pingottava aviomiehenetsijä. Kaikki suhteeni vanhempiin naisiin ovat syntyneet ihan luontaisesti ja kuin itsestään. En ole kuullut kenenkään miehen valittavan, että olipa huonoa varttuneemman naisen seura, kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Homma toimii siihen saakka kun mies on reipas parikymppinen ja nainen alle 40 kymppinen. Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan. Epäterveellinen elämä kostautuu eläkeiässä.

Kauhumato, tappajaetana ja jättiläisherhiläinen - nämä terveydelle vaaralliset ötökät ovat jo tunkeutuneet Eurooppaan. Haluatko päästä eroon tupakasta? Sosiaalinen paine voi olla hyvä kannustin. Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen. Arvovaltaisen brittilehden laaja selvitys: Suomen terveydenhuolto arvioitiin maailman viidenneksi laadukkaimmaksi.

Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin. Sara Forsberg pyytää apua: Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta. Amirkhani tiputettiin kaksi kertaa mattoon - nappasi silti yllätysvoiton UFC: Onko tässä Haluatko Miljonääriksi -ohjelman kaikkien aikojen kiusallisin hetki? Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin.

Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla. Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan.

Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Ari Vatanen ja arvostettu F1-toimittaja hämillään Räikköseen liittyvistä huhuista - Alonson puheet osoittavat Jäämiehen rohkeuden: Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein? Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään.

Autojen piilotetut ominaisuudet - tiesitkö nämä? Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille.

Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen. Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna.

Amirkhani kertoi jäätelöepisodista vastustajan kanssa ottelupäivänä: Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: Joukosta löytyi selvä voittaja.

Ajatko suhdettasi kohti eroa? Näistä merkeistä sen tiedät. Makwan Amirkhani lyötiin nyrkillä kaksi kertaa mattoon - latasi melkoisen kommentin: Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa.

Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä. Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan. Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta.

Meneekö tämä jo yli? Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa. Nainen ymmärsi tärkeän asian siskonsa kuolinvuoteella: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu. Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan.

Yhdysvaltain vuotias ex-presidentti George H. Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta. Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä.

Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin. Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta - Ulkomaan uutiset - Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään - Viihdeuutiset - Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin - Mestarien liiga - Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa:

Panoseuraa vanhempi nainen etsii nuorta miestä -

Tämä tanssiharrastus on varmasti helpompi tie verrattuna nettipenkomiseen. Suurin osa on ollut kertatapaamisia jutellen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Viesti on mainos tai massapostitus. Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin Toteanpa lopuksi, että elämä on julmaa. Se näkyy naamasta - 5 pientä piirrettä paljastaa, että juot liikaa. Mulla merkitsee monet asiat petikumppania valitessa, niin yhden illan jutuissa kuin pidempiakaisissa suhteissa. Tällaista tyhjänpäiväistä aloitusketjua ei olisi, jos kaikki heistä olisivat oikeasti täysjärkisiä. Parasta seksiä ole saanut 54 vuotiaan miehen kanssa ja ennenkuin alat morlisoida, niin tatailtiin muutam kuukaisi, ettei tule hutsun leimaa. Vai voikohan tässä jo heittää kirveen kaivoon kaiken seuranhaun osalta. Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa:

Täällä olisi vuotias sivistynyt, sporttinen ja hyvin pukeutuva nuori mies joka kaipaisi vanhemman naisen opastusta ja seuraa. Pakko myöntää, että se "poikuus" on tallella ja minulla on ollut 15 vuotiaasta asti sellainen unelma, että saan menettää poikuuteni jollekkin vahemmalle ja varttuneemmalle naiselle.

Olisin jopa päässyt poikuudestani eroon, mutta olen säästellyt sitä, että joku vanhempi ja kokeneempi nainen voisi viedä sen minulta pois. Arvostan naisia todella paljon ja kohtelen heitä myös todella hyvin ja tästä syystä minusta tulisikin oiva "oppipoika". Olisi kiva jos joku kiinnostuisi niin voitaisiin jatkaa keskustelua.

Piti ihan kirjautua sissään ja turista omia Oman ikäiset ovat jo ajettu ja koettu,mut hiukka vanhempi malli ajamatta. Mistähän niitä savosta löytäis? Hiukka oon yrittänyt ettiä,mut eipä oo tärpännyt. Rouva 57 , Kokeiltu on , Kumma kun ikäiseni kuuskyppiset akat ei uskalla kertoa että niitä haluttaa nuori mies tai poika. Itse olen kokeillut monia ja jos en muuten saanut maksananut. Ei tarvii olla yksin kun halutttaa sitä nuoren jäykkää patukkaa, jota saa sitten välillä kunnolla.

Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Heikosti kehittyneissä, köyhissä maissa nuorten naisten on pakko ottaa vanha mies, eivät he sitä halua.

Kaikissa kulttuureissa nuoret naiset rakastuisivat mieluiten ikäisiinsä miehiin. Isot ikäerot puoleen ja toiseen ovat ihan yhtä "sairaita", sanotaanko pikemminkin epänormaaleja ja epäbiologisia. Eivätkä kaikki miehet halua jälkikasvua, tämä on yleisempää miehillä kuin naisilla, joten loogisempaa siinä mielessä on kylläkin nuori mies-vanhempi nainen -suhde kuin toisinpäin.

Mitä tulee siihen että luuserimiehet ottavat vanhempia naisia kun eivät kelpaa omanikäisilleen: Itse tunnen kaksi miestä, jotka ovat pitkään olleet itseään vuotta vanhemman naisen kanssa. Sen saman naisen hehheh, siis molemmilla toki eri nainen kanssa siis pitkään, eivät "harrasta" kevyitä suhteita useiden naisten kanssa.

Molemmat miehet ovat olleet todella sellaisia haluttavia ikäistensä ja nuorempienkin naisten silmissä, toinen oikein hämmentävän komea, pitkä, tumma, valitteli kuinka naiset jatkuvasti häiritsevät, isänsä sai vastailla puhelimeen aikanaan ja välitellä viestejä, kirjelappusia siskonsa. Toinenkin ihan perushyvännäköinen, molemmat sosiaalisia, fiksuja, huumorintajuisia. Itsekin seurustelin joskus minua muutamaa vuotta nuoremman miehen kanssa, joka myös oli pitkä ja komea, iso vehjekin ; ja kaikki, hän piti kovasti vanhemmista naisista vaikka myös olisi nuorempia ja omanikäisiään saanut.

Hänellä oli kuulemma aina ollut itseään vanhempia naisia. Ei vanhemmat naiset mielellään yleensä edes ota mitään jäännösmiehiä, vain siksi että ovat nuorempia. Enkä minä ottaisi 55 vuotiasta naista, oon itse siinä iässä 42 että pitää vielä sekstailla ja jonkun 55 vuotiaan kurpan kanssa jos täytyis panna niin hyi saatana - panen vain alle 40 vuotiaita naisia - nykyinen seksikumppanini on 27 vuotias. Ai, että panet nykyistä vuotiasta seksikumppaniasi. Kuulostaa hyvin romanttiselta rakkautesi: Sinähän se tollo olet katkera harppu.

Mies tekee helposti lapsia paljon vanhempanakin, mutta naisella on jo tuossa iässä loppu biologisista lisääntymiselle jo kork. Jos hän siittää 42v: Milloin kolmekymppisiä on alettu harpuiksi kutsua? Mä en huolisi kuin max 5v itseäni vanhemman miehen. Hih, "vasta" 60 kun lapsi on murkkuikäinen, kuusikymppisenä ollaan jo "kuudenkympin ja kuoleman välissä". On ne niin nähty esim täällä treffeillä nämä epätoivoiset äijänkäppänät jotka luulee vielä olevansa nuoria komeita viriilejä oreja ja etsivät v naisia.

Kelpuuttaa kuka mitäkin, mutta edellinen vaimoni oli minua 6 vuotta vanhempi, eikä ikä olut missään tilanteessa ongelma. Mieluimmin ottaisin nytkin itseäni muutaman vuoden vanhemman naisen kuin nuoremman. Itse asiassa lähes kaikki naiset jotka ovat ottaneet minuun yhteyttä, ovat olleet minua vanhempia. Jos olisin blokannut ne kaikki iän takia pois, olisi elämä ollut pirun paljon yksinäisempää.

Tietenkin vanhemmat naiset on helpompia.. Jos suurin osa miehistä taipuu naisten vaatimuksiin niin tilanne huononee kun naiset alkaa kelpuuttamaan vain nuorempia.. Sitten kun mies on 40v niin voiko hän tehdä samoin..? Olen täysjärkinen, akateeminen, lihaksikas ja hyvännäköinen vuotias mies. Katselen nykyisin joko omanikäisiäni tai itseäni vanhempia naisia. Seurustelukumppaniksikin itseäni vanhempi on ollut paras vaihtoehto.

Se on yks hailee, mitä joku neli-viiskybänen mies siitä tuumaa. Tämäkin ketju osoittaa sen, ketkä miehet oikeasti ovat niitä epätoivoisia luusereita. Tällaista tyhjänpäiväistä aloitusketjua ei olisi, jos kaikki heistä olisivat oikeasti täysjärkisiä.

Täysjärkisten ei nimittäin tarvitse puuttua muiden suhteisiin ja valintoihin. Sen sijaan he voisivat katsoa peiliin ja miettiä typeriä mielipiteitään ja turhaa suunsoittoaan tarkemmin. Olen ylpeä siitä, että vierelläni on vanhempi nainen ja jos se tekee minusta epänormaalin jonkun ääliön silmissä, niin tehköön. Ei ole nimittäin minun ongelma: Miten tuossa kirjoituksessasi näkyy mainitsemasi akateemisuus.

Peruskoululainenkin osaa kirjoittaa kieliopillisesti parempaa tekstiä. Kasvaisit aloittajamies aikuiseksi myös henkisesti. Sain illan naurut typeryydestäsi. Aloittajalla taitaa olla huono päivä, vai, ku noin on vihainen naisille, jotka tykkäävät aloittajamiestä nuoremmista uroista. Voi voi sentään, kun näin on pääsyt käymään. Oikeinko vähä-älyisiä nämä naiset ja nämä miehetkään eivät enää ole täysin järjissään eikä muille kelpaa, kun saattavat tykätä näistä naisista ihan tosissaan.

Ny on todella maailma mennyt niin sekaisin, että pian se räjähtää ja katoaa kokonaan. Eihän tällanen käy päinsä. Vain vanhojen äijien pitäis saada tehdä tässä maailmassa mitä huvittaa ja ottaa joku just täysikäsyyden ylittäny tyttö vaimokseen. Nelikymppinen ex-naiseni hakee kanssa nuorempaa seuraa.. No, tämä nainen on sellainen kyltymätön peto sängyssä että minulla ei kunto eikä halu riittänyt joten hyvä jos joku jaksaa huudattaa riittävän usein. Minulle ikä ei ole ratkaiseva kriteeri ja useimmat kumppanit ovat olleet jonkin verran nuorempia.

Paitsi nykyinen kumppani on 4 vuotta minua vanhempi, sitä hänestä ei tosin mitenkään huomaa ulkoisesti. Mutta todella kuuma kissa onkin eikä todellakaan mikään tyhmä: P Ehkä mä käytän sitä älykapasiteettia mieluummin siihen että etsin sieluun osuvaa ihmistä kuin alan kalkyloimaan kumpi meistä joutuu ensin vanhainkotiin ja kuinka kauan "sitä voi panna" jos sen nyt noin karrikoidusti haluaa ilmaista: D Useimmat mun ikäiset naiset kuitenkin hakevat nuorempaa miestä siksi koska mun ikäiset miehet ovat yleensä jo vähän rapistuneita eikä kukaan halua naida huonokuntoisen pappansa kanssa.

Ja yksikään noista naisista ei ollut tyhmä missään määrin, en edes kelpuuttaisi älyllisesti heikkoa yksilöä, sen verran olen natsi. Jokohan tästä riemu repeää..?

Elo S Telija Olen 43v rikas liikemies ja minulla on aina vuotias mittainen malli kainalossa. Rahastahan se kanssani lähtökohtaisesti on, mutta mitä vittua se minulle kuuluu. Se on mun ja mä käytän sitä miten haluan. Tämä nainen on ihana pikku orjamussukkani. Ulkonakaan se ei edes vilkaisekaan muihin miehiin. Eikö ole säälittävän ihanaa. Eikö teitä vitutakin tämä onneni?

En nimittäin lue alle tulleita kirjoituksia koska minulla on kiire tehdä rahaa ja panna pikkurakastani. Otahan nyt nallesi ja mene nukkumaan. Sinulle Jukkismando vastaus tekstiisi; Kukaan tasokas mies ei seurustele huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Se ei oo tasokkuudesta kiinni vaan siitä seisooko sulla vai ei.

Taidat olla niitä "peräkammarin" poikia jotka vain kaiholla huokailevat naisen perään sitä kuitenkaan saamatta. Vanha sanonta pitää paikkansa; mitä vanhempi pukki sen kovempi sarvi..

Ei me naiset mitään pankkeja olla. Järjissään oleva nainen etsii järjissään olevaa miestä. Ikä on vain numeroita. Mulla merkitsee monet asiat petikumppania valitessa, niin yhden illan jutuissa kuin pidempiakaisissa suhteissa. Ulkonäkö vaikuttaa tottakai, kumppanin pitää olla omaa silmää miellyttävä.

Mutta, myös ajatusmaailma ratkaisee, jopa niissä yhden illan jutuissa. Olen tapaillut huomattavasti itseäni vanhempaa naista, jonka kanssa seksi oli ihanaa ja kaikki sujui kuin tanssi vain.

Ja on ollut eri-ikäisten kanssa myös niitä ei niin kivoja kokemuksia. Kuitenkin ns vakavat, pitkä-ikäiset suhteet, ovat aina jostain syystä toteutuneet suurinpiirtein saman ikäisten naisten kanssa. Isoimmillaan on tainnut olla neljän vuoden ikäero. Osa noista ns 40 naisista on hölskyvää ihraa ei moni pärjää ukrainan naisille 58vuotias on kuin 30 näköinen suomi mmölli akka.

Olen 54 nainen ja minulla 40 vee mies. Hah hah voi helvetti mikä ketju. Olen 50v mies, vaimoni on 41v ja olen ollut sivusuhteessa 20v naiseen pari vuotta sitten ja tälläkin hetkellä tapailen muuan 25v neitokaista. Kumpikin nainen tietää vaimostani ja vaimoni tietää pikku "harrastuksestani". Meillä on kolme yhteistä lasta ja talous siinä kunnossa, ettei valtaosa tämän maan kansalaisista ikinä saavuta sellaista fiskaalista asemaa.

Mikä vika siinä on, jos ihmiset haluavat olla suhteissa keskenään ja mitä se kellekään kuuluu lain puitteissa tietenkin pysyttävä , minkä ikäisiä ihmiset suhteissaan ovat? Ihan aluksi voisi olla hyvä pudottaa paino normaaliin ja hankkiutua hyvään kuntoon sekä eroon niistä helvetin kellastuneista hampaista ja sinisestä tukasta D Vai että oikein rikas Hevonperse on tänne palstalle eksynyt paukuttelemaan henkseleitään.

0 thoughts on “Panoseuraa vanhempi nainen etsii nuorta miestä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *