Ruma huora en panis forever suomeksi

Varsinkin jos se on laskettu normaaleista ja terveistä ihmisistä, eli friikit sun muut olisi jätetty jo suosiolla pois laskuista. Meinaan kun näitä fantasiaskenaarioita miettii, niin voisihan sitä olettaa, että niin kaunotar kuin taviskin olisivat yhtä auliita auttamaan jotakuta neitsyydestään. Siis veikkaan että "kaunotar" voisi aiheuttaa suorituspaineita vain vähän toisenlaisimmissa kohtaamisissa.

Itsekin pohdin usein - kuten mies dokumentissa - että mitäs jos ei sitten seisokaan. Ja kyllä todennäköisemmin seisoo jonkun tasokkaan kanssa. Siksi en ainakaan itse käytä lääkkeitä, kliinisestä masennuksesta huolimatta.

En saata olla kauhistelematta, millaisessa jumissa olisin, jos en kokisi enää edes halua "olla mies" siinä missä nykyään en sitä voi kuitenkaan, muutenkaan toteuttaa. Olen itse vähän samanlaisessa loukussa kuin dokumentin mies, joskaan en nyt ehkä yhtä estynyt tai mitään sellaista. Mutta kuitenkin kouluttamaton luuseri, jne. Ja todellakin ottaisin mieluummin ensin seksikokemuksia, kuin vaikkapa unelmatyöpaikan.

Vain toinen kun voi saada olon miehekkäämmäksi. Jos jollakulla on hyviä linkkejä aseksuaalisuudesta, kelpaisi.

Siitä tuntuu olevan aika heikosti mitään infoa. Neljäs on lukijoiden antamat linkit, joita on ollut kommenttiosastolla viime aikoina melkoisen paljon. Viides ovat nettikeskustelut, joissa linkitetään kiinnostaviin juttuihin. Kuudes on sitten mies- ja naistutkimuksen sähköpostilistat. Jos ette tienneet, niin naistutkimuslistalla keskustelu muuten kiellettiin kokonaan äsken - juuri kun keskustelu alkoi mennä mielenkiintoiseksi.

Voin tehdä siitä raportin, jos jotakuta kiinnostaa. Samoin näitä feministit vihaavat miehiä -lausuntoja on purettu ja oiottu loputtomiin, eikä juuri kukaan jaksa niitä enää tällä listalla. Perustakaa sitä varten oma lista tai palsta, jos se on tärkeää! Minulla ei ole resursseja vahtia listajorinoita enempää. Niinpä teen nyt niin, että laitan listan moderoituun tilaan toistaiseksi ja päästän listalle vain tiedotusluontoisia asioita.

Tämä tapahtuu noin kerran päivässä pl. Tiedän, että osa väittää taas sanomisiaan rajoitettavan väärällä tavalla, osa kiittää ja mitä nyt kukakin. Pois voikin jäädä monenlaista keskustelua, mutta en aio olla vastuussa keskustelujen valikoimisesta, joten siksi vain tiedotukset menevät nyt läpi.

Yritän parhaillaan koota ryhmää, joka yhdessä ja riittävän vakuuttavalla tavalla vetäisi listan linjoja. Jos haluat sitoutua tällaiseen ryhmään ja tunnet naistutkimuksen tieteenalan, voit ilmaista kiinnostuksesi!

Haa, on täällä melkoisia miehiä. Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita ja joillekin taas tavallinen mukava tyttö on liian ei-jännittävä seksiseuraksi. Kukaan ei tietystikään harkitse rumaa, lihavaa tms.. Eipä ole ihme, jos poikuus ei lähde.

Tyytykööt sitten nyrkkikyllikkiin vaan. Minusta ei ole mahdotonta, että esim. Koillisaasialaisten matalammat testosteronitasot on mitattu suoraan. Muistaan myös lukeneeni, että Japanissa on huomattavan paljon nuoria miehiä, joita ei kiinnosta seksi ollenkaan. Mutta ihan tosissaan, oliko anonyymillä jotain asiaakin?

Aiemminhan oli puhetta siitä, että jos pääsisi vapaasti valitsemaan, niin harrastaisiko seksiä jopa ensimmäisen kerran mieluummin mummelin kanssa, kaunottaren kanssa vaiko "vaan" jonkun tavanomaisen naisen kanssa. Luulisi valinnan olevan tästä porukasta aika selvä.

Mitä tulee itseeni, voisin kuvitella seksuaalisen kiinnostuksen minua kohtaan saavan kenet tahansa naisen ehkä jopa miehen, haha vaikuttamaan haluttavalta. En tietenkään kiistä, että testosteronilla on jonkin verran vaikutusta karvoitukseen. En vain usko, että miehen testosteronitasoa voidaan suoraan päätellä karvoituksesta. Esimerkiksi arabeilla ja turkkilaisilla on enemmän karvoitusta kuin useimmilla eurooppalaisilla. Suomessa sanotaan turkkilaisia kebabinvääntäjiä karvakäsiksi, koska heillä on tummaa paksua karvaa kämmenselässäkin.

Suomalaisilla miehillähän ei ole kämmenselässä karvaa juuri lainkaan, vaan näkyvä karvoitus alkaa suunnilleen ranteesta.

En kuitenkaan usko, että tämä osoittaisi suomalaisten miesten testosteronitason olevan turkkilaisia matalampi. Neekereillä on tutkitusti korkeampi testosteronitaso kuin valkoisilla, mutta onko neekereillä enemmän partaa tai muuta ihokarvoitusta kuin valkoisilla? En ole itse ainakaan huomannut moista, mutta toisaalta en ole muistaakseni koskaan nähnyt yhtäkään neekeriä alastomana.

Oma parrankasvuni on käsittääkseni suunnilleen keskitasoa. Armeijassa jouduin tosin ajamaan partaa 2 kertaa päivässä, koska kusipäiset alikersantit löysivät aamulla sileäksi ajelemastani leuasta aina jotain sänkeä illalla.

Tästä ei kuitenkaan välttämättä voi päätellä, että parrankasvuni olisi voimakkaampaa kuin muilla miehillä keskimäärin. Voi olla, että kyseiset kusipäät vain syynäsivät minun sänkeäni erityisen tarkkaan ihan vain vittuillakseen minulle. Armeija antaa itsetuntovammaisille ääliöille mahdollisuuden väärinkäyttää asemaansa varusmiesesimiehenä toisille samanikäisille jätkille vittuiluun, johon heillä ei olisi mahdollisuuksia siviilielämässä.

Tästä tulikin mieleeni, että tässä blogissa pitäisi mielestäni joskus käsitellä miesten armeijakokemuksia suomalaisille miehille tyypillisinä elämänkokemuksina ja esimerkkeinä miesten ja naisten välisistä psykologisista eroista.

Lähes kaikki suomalaiset miehet ovat käyneet armeijan ja lähes kaikki armeijan käyneet suomalaiset ovat miehiä. Tästä syystä armeijan käyneiden ja armeijaa käymättömien ihmisten väliset erot korreloivat tilastollisesti erittäin vahvasti miesten ja naisten välisten erojen kanssa. Naisilla ja armeijaa käymättömillä miehillä ei ole välttämättä realistista kuvaa armeijan olosuhteista ja tunnelmasta.

Henryn pitäisi joskus aloittaa täällä joku viestiketju nimenomaan näistä aiheista. Täällähän on joskus aiemminkin puhuttu asevelvollisuudesta ja todettu useimpien suomalaisten naisten olevan täysin kyvyttömiä tajuamaan asevelvollisuudesta mitään.

Valitettavasti useimmat suomalaiset miehetkin kannattavat asevelvollisuutta, mutta nimenomaan miesten asevelvollisuutta kannattavat naiset ovat paljon vittumaisempia. Se, että naiset kannattavat miesten asevelvollisuutta, on suunnilleen sama kuin se, että valkoiset amerikkalaiset kannattaisivat asevelvollisuutta neekereille. Muita alhaiseen testosteronitasoon liittyviä oireita on seksuaalinen haluttomuus, impotenssin yleistyminen, No, siinä tapauksessa minulla on hyvin korkea testosteronitaso Voiko sen muuten mittauttaa esim.

Olisi kiva tietää, onko minulla keskivertomiestä korkeampi vai matalampi testosteronitaso. Sillä on vaikutusta moniin terveydellisiin aspekteihin. Luin äskettäin Time-lehdestä, että unettomuudesta kärsivillä miehillä oli mitattu huomattavasti tavallista korkeampia testosteronitasoja.

Unettomuus ei kuitenkaan nosta testosteronitasoa, vaan nimenomaan korkea testosteronitaso aiheuttaa unettomuutta. Itse olen aina kärsinyt sellaisesta unettomuudesta, että minulle on melko hankalaa vaipua uneen. Jos tämä johtuu korkeasta testosteronitasosta, on turha luulla unettomuuden aiheutuvan esimerkiksi alkoholista tai tupakasta.

Oikean terveydenhoidon kannalta olisi hyödyllistä tietää, mikä on esim. Voiko omaa testosteronitasoa jotenkin päätellä suoraan jostain vai täytyykö se käydä mittauttamassa lääkärillä ja voidaanko se mitata tavallisessa terveyskeskuksessa yhdellä käynnillä?

En itse pysty ymmärtämään, miten naisen kauneus edes voisi luoda miehelle liiallisia suorituspaineita. Kaunis nainen kiinnostaa enemmän kuin keskinkertainen nainen tai keskinkertaista rumempi nainen. Silloin miestä panettaa enemmän. Vaikka mies kokisi tavallista kauniimman naisen kanssa tavallista enemmän henkisiä paineita "suorittaa" seksiä hyvin, eihän tämä mitenkään estä miestä saamasta hyvää stondista ja panemasta naista hyvin. Jos mies harrastaa seksiä naisensa kanssa esim.

Sen sijaan mies ei halua vetää käteen useammin kuin panna naista, jos nainen on edes kohtalaisen näköinen. Olen toki kuullut tuollaisista tapauksista.

Tuollaiset naiset ovat kuitenkin pahasti häiriintyneitä eivätkä ole edustava otos naisten seksuaalisuudesta. Eihän myöskään miesten seksuaalisuudesta puhuttaessa käytetä tyyppiesimerkkinä sadomasokisteja, vaikka heteromiesten keskuudessa on paljon enemmän sadomasokisteja kuin heteronaisten keskuudessa tiedotusvälineistä tunnettujen linnakundien kanssa kirjeenvaihtoon ryhtyviä ja näille pillua tyrkyttäviä sekopäitä.

Minusta se osoittaa, että Demin lukijat eivät ole ihan tyhmiä. Voisi tietysti luulla Demin lukijoiden olevan enimmäkseen vuotiaita tyttöjä, jotka eivät välttämättä tunne ketään vuotiaita miehiä. Ilmeisesti kuitenkin Demin lukijoina on muitakin kuin teinityttöjä tai sitten teinitytöillä on varsin realistiset käsitykset nuorten miesten seksuaalisuudesta.

Ketkä ovat niitä pois laskuista jätettäviä friikkejä? Sinä siis olet yksi tällainen poikuutensa vuotiaaksi asti säilyttänyt jätkä? Miksi ihmeessä luulet, että sinulla ei seisoisi?

Esimerkkitapauksessani mies on naimisissa ihan mukavan näköisen naisen kanssa, mutta preferoi silti käteenvetoa. Hän kyllä harrastaa seksiä vaimonsa kanssa, mutta pääasiassa siksi, että vaimo tahtoo seksiä.

Taannoin, kun vaimo vaihtoi pillereitä ja oli kuukauden haluton, mies oli ihan innoissaan, kun sai keskittyä vain käteensä. D Olenpa tavannut myös miehen, joka ei välittänyt lainkaan siitä, että häneltä otettiin suihin. Seksistä kylläkin, mutta suihinottoa hän piti tylsänä eikä lainkaan kiihottavana. D No kyllä tuo minun mielestäni todellakin on epänormaalia.

En ole koskaan tajunnut, mikä ihmeen into joillakuilla on yrittää kumota väestötasolla havaittuja yleisiä tendenssejä kertomalla anekdotaalista evidenssiä. Tuota logiikkaa harrastavat mm. Mitä tulee runkkaamisen ja rakastelun eroon, sanoisin rakastelun tuottavan miehelle käteenvetoa suurempia kicksejä nimenomaan naisen kokonaisen lämpimän, pehmeän vartalon kosketuksen antaman kokonaisvaltaisen mielihyväelämyksen ansiosta.

Naisten seksistä saamat kicksit liittyvät toki melko suuressa määrin myös niihin tunteisiin, joita naisella on ko. Mies taas saa rakastelusta fyysistä mielihyvää melko riippumatta siitä, mitä mieltä on ko. Tämän fyysisen nautinnon kannalta olennaista on naisen koko vartalon, kosketus, läheisyys, lämpö ja pehmeys, ei siis pelkkä pillu. Käteenveto taas tuntuu hyvin samalta kuin pelkkä pillu.

Fyysisen nautinnon kannalta nussiminen tuottaa miehelle melkein aina enemmän kicksejä kuin käteenveto. Mies saattaa kuitenkin joskus preferoida käteenvetoa saatuaan samalla viikolla pillua useita kertoja, koska nussiminen voi olla joskus liian raskasta ja aikaavievää hommaa.

Olenpa tavannut myös miehen, joka ei välittänyt lainkaan siitä, että häneltä otettiin suihin. Suihinotto ei olekaan läheskään yhtä hyvä juttu kuin pillu. Suihinotto on kyllä kiihottavaa esileikkiä eikä missään nimessä tylsää, mutta ei se mitenkään korvaa pillua.

Jos minun pitäisi olla esimerkiksi kuukausi ilman suihinottoa tai kuukausi ilman pillua, valinta olisi äärimmäisen helppo. Kyllä pillu on se juttu, jota mies haluaa. Suihinotto on vain seksuaalista kiihottumista lisäävä temppu ennen nussimista. En ole itse koskaan halunnut naisen imevän munaa antamatta minulle pillua heti saman session aikana.

Olen ollut panematta minulta suihin ottanutta naista vain silloin, jos ehkäisyä ei ole ollut. Silti, en taida jaksaa alkaa mihinkään termivääntöihin kanssasi. En ole nähnyt aiheesta mitään laajoja kyselyjä ja koska kummankin otanta lienee aika pieni, en oikein usko, että kumpikaan meistä voi tehdä näin laajoja päätelmiä - ellei sinulla sitten ole jotain tutkimustietoa tai jotain vastaavaa.

Itse olen jutellut ihan sellaistenkin miesten kanssa, joille kelpaa suihinotto itsenäisenä aktina ilman, että yhdyntä seuraisi sitä eikä siis vain esileikkinä. Joten, tässä asiassa en oikein ole taipuvainen uskomaan, että nämä miehet olisivat epänormaaleja siinä mielessä, että heidä olisi hyvin vähän - ellet selkeästi pysty toisin todistamaan. Jotkut miehet vaan ei kestä totuutta. Mutta onneksi on porno ja kaikki luuserit voivat ihan rauhassa haaveilla epärealistisista asioista.

En yhtään epäile, etteikö suurin osa miehistä preferoisi yhdyntää suhteessa kädenvetoon. Minusta on vähän epäilyttävää se, että teet jatkuvasti laajoja yleistyksiä itsesi pohjalta. On hyvinkin mahdollista, että minulla on taipumusta moiseen. Useimpien heteromiesten seksuaaliset preferenssit ovat kuitenkin hyvin samanlaisia, koska seksuaalisuus on biologinen, geneettisesti määräytyvä vietti. Henry Laasanen muuten kirjoitti kirjassaan siitäkin, että naisilla on taipumus uskoa seksuaalisten preferenssien olevan paljolti yksilöllisiä ja sosiokulturaalisia ja miehillä taipumus uskoa niiden olevan lähes yksinomaan biologisia.

Väite, että joku mies kokisi seksin hyvin eri tavalla kuin minä, kuulostaa minusta intuitiivisesti yhtä epäuskottavalta kuin se, että joku kokisi esimerkiksi jonkin ruoan maun ratkaisevasti erilaisena kuin minä.

Ihmisten välillä on tietysti suuria eroja siinä, millaisesta ruoasta he tykkäävät. Olisi kuitenkin uskomatonta, että joku ihminen ei esimerkiksi kokisi suolaa suolaisena tai sokeria makeana.

Katson voivani olettaa, että muut ihmiset maistavat suolan ja sokerin samalla tavalla kuin minä. Vastaavasti väitän, että biologisista syistä muut miehet kokevat heteroseksuaalisen yhdynnän kauniin naisen kanssa samanlaisena kuin minä.

Kaikki terveet, normaalivartaloiset vuotiaat miehet ovat anatomisesti niin samanlaisia kuin minä, että eivät voi kokea heteroseksuaalista yhdyntää ratkaisevasti eri tavalla kuin minä. Väitän, että tämä pätee jopa homoina itseään pitäviin miehiin. Väitän, että homot eivät vain ole koskaan kokeilleet heteroseksuaalista yhdyntää. Homot ovat anatomisesti samanlaisia kuin heterot, joten en usko homojen voivan saada heteroseksuaalisesta yhdynnästä ratkaisevasti erilaisia fyysisiä aistimuksia kuin heterot.

Jos joku väittää päinvastaista, hänen täytyy postuloida joku luonnontieteellinen selitys, esim. Minäkin olen toki kuullut joidenkin kaverieni sanovan, että he nauttivat myös pelkästä suihinotosta ilman sen jälkeistä yhdyntää. En siis väitä, että tuota mieltä olevia miehiä olisi erityisen vähän. Jotkut miehet kuitenkin kokevat tarvetta harrastaa sellaista seksuaalista hypetystä, että he väittävät muka jotenkin kyllästyneensä pilluun.

Tästä syystä jotkut näistä hypettäjäpeeloista jopa kehuvat anaaliyhdyntää normaalia yhdyntää paremmaksi. Tämä on kuitenkin mielestäni vain pelkkää hypetystä, jonka tarkoituksena on väittää heidän seksielämänsä olevan muka jotenkin normaalia parempaa. Pillua väheksyvät miehet ovat mielestäni poikkeuksetta sellaisia miehiä, jotka yrittävät valheellisesti asettua tavallisten miesten "tylsän" seksielämän yläpuolelle.

Tällaisia tyyppejä on varsin paljon ns. Nämä miehet tyypillisesti valehtelevat saavansa "usein" parempaa seksuaalista tyydytystä ilman normaalia yhdyntää. Tällaista huuhaata ei pidä kuitenkaan uskoa kritiikittömästi. Kaikkea ei pidä niellä, Arawn Jaa, täällä on tällaisia trolleja tänään liikkeellä. Ilmeisesti olet itse joku pillua saamaton poika, joka luulee kauniiden naisten antavan vain rikkaille miehille. Paljon on pojalla opittavaa. Puhut siis itsestäsi eli harrastat haaveilua pornon ääressä ja pidät itsesi kannalta täysin epärealistisena pillun saamista kauniilta naiselta.

No, tuo on sinun ongelmasi. Täällä ei kuitenkaan ollut tarkoitus puhua sinun ongelmistasi, vaan poikuuttaan menettämässä olevan jätkän seksuaalisesta kiihottumisesta hänelle pillua antamassa olevan naisen ulkonäöstä. Arawn, joka on käsittääkseni heteroseksuaalinen nainen, olettaa miehen erektion voivan latistua liian kauniin naisen ollessa tarjoamassa pillua ko.

Tämähän on epärealistinen oletus, josta olenkin jo Arawnille esittänyt kommentteja. Anonyymi trollipeelo ei vain osaa lukea aiempia tässä viestiketjussa olleita kommentteja tai ei sitten itse seksuaalista kokemattomuuttaan kerta kaikkiaan kykene tajuamaan tällaisia asioita.

Vaikka perustelet yleistyksiä älyllisesti, olet muodostanut intuition yhtä epä-älyllisesti kuin nämä anekdootteihin vetoajat. Heidänkin mielestään on epäintuitiivista uskoa tiettyyn väitelauseeseen omien arkihavaintojensa pohjalta, mutteivät ole vaivaantuneet selittelemään asiaa kuten sinä olet tehnyt. Anekdootteihin vetoaminen voi olla avartavaa. Jos ihminen kuulee ensi kertaa lauseen "Kanzi-bonobo kykenee kommunikoimaan 2.

Ihmisen maailmankuvan kannalta on riittävää, että yksi yksilö rikkoo "eläimen" kategoriarajan. Vastaava ongelma on ihmisistä tehtävissä yleistyksissä: Tästä syystä on hyvä muistuttaa vastakkaisten anekdoottien avulla että kyse ei ole vedenpitävästä kategoriasta vaan trendistä.

Saman populaation sisällä karvoitusta voi testosteroni jonkin verran selittää, samalla tavalla kuin miestyyppistä kaljuuntumista selittää testosteroni vaikka kyse on dominantin alleelin aiheuttamasta periytyvästä ominaisuudesta. Eunukit operaatio tehty En ymmärrä suihinoton halveksumista. Tässäkin ominaisuudessa on suurta variaatiota sekä tekijöiden että vastaanottajien taidoissa ja preferensseissä. Kuinka voi olla mahdollista, että et tunnista kyseisen kirjoittajan olevan nainen? Tunnistin kyllä, mutta trollausmielessä sanoin olettavani hänen olevan pillua saamaton poika.

Odotin tuon katkeran akan itse paljastavan olevansa nainen ja kertovan sitten jotain kipeää tilitystä omasta surkeasta seksielämästään. Kyseessähän on mitä ilmeisimmin sama akka, joka aiemmin samassa viestiketjussa kirjoitti tämän viestin: Kirjoittaja on siis ilmeisesti joku keski-ikäinen lihava akka, jota vituttaa lukea kuvauksia miesten seksuaalisista preferensseistä.

Sanoin itse trollausmielessä tuota keski-ikäistä naista poikuutensa säilyttäneeksi teini-ikäiseksi pojaksi, koska kyseinen keski-ikäinen lihava akka itse luuli Arawnin olevan omista seksuaalisista suorituspaineistaan puhuva poikuutensa säilyttänyt heteroseksuaalinen nuori mies.

Todellisuudessa Arawn on heteroseksuaalinen nainen, joka kuvasi omia käsityksiään miesten suorituspaineista. Tuo keski-ikäinen lihava akka ei kirjoitteli tänne kuitenkin niin katkerana, että ei edes pystynyt kunnolla ymmärtämään Arawnin tekstiä. Vittuilumielessä teeskentelin luulevani tuota keski-ikäistä akkaa teini-ikäiseksi pojaksi, jotta tämä sitten itse paljastaisi todellisen sukupuolensa, ikänsä ja seksielämänsä laadun.

Sinä kuitenkin estit tämän trollitempun onnistumisen möläyttämällä, että kirjoittaja on katkera nainen. Kyllä se oli selvästi nähtävissä, mutta olisin halunnut hänen kertovan sen itse. Tällöin itsesi perusteella tekemä yleistys olisi virheellinen siitä huolimatta, että se olisi monilta muilta osin oikeassa.

Mikäli pitäisit vain itseäsi verrokkina, et voisi erottaa, mitkä ominaisuudet jaat muiden kanssa ja mitkä ovat vähän erikoisempia - tämä vaatisi tietoa siitä, mitä muut preferoivat.

Jos en ole väärin ymmärtänyt, tieteellisissä tutkimuksissakaan ei voida yhden tapauksen kohdalta tehdä laajoja joukkoja koskevia johtopäätöksiä. Se voi olla myös sinun oma tulkintasi, joka kenties nousee sinun omista lähtökohdistasi.

Oletin, että miehen erektio voisi latistua tilanteessa, jossa kyseessä on miehen ensimmäinen yhdyntäkerta ja mies on kovin estynyt, ujo, epävarma ja kokematon ja selkeästi yli sen iän, jossa neitsyys yleisen kokemuksen mukaan "pitäisi" jo olla menetettynä. Oletin siis, että hyvin kaunis nainen aiheuttaisi miehelle suorituspaineita ja suorituspaineet kuuleman mukaan aiheuttavat erektiohäiriöitä - tämä on monilta miestuttavilta yms. Se, mikä sitten suorituspaineita aiheuttaa, on oma asiansa.

Ehkäpä kaunotar ei sitten niin tekisi, kuten sanotte. Mutta lainaile nyt edes oikein, jooko? Ellilä sai minut liikuttuneeksi sanavalinnoillaan: Nyt on nöyrä olo ja kiitollisuus kumpuaa syömmestäin. Mutta tietäen yleisen mielipiteen näistä asioista, ehkäpä annan olla tämän asian tuon pienen lausahduksen varassa ja jatkan eteenpäin. Nimittäin sekin seikka vielä jäi tuosta listasta puuttumaan, että se, että nainen hyväksyy miehen, ja haluaa seksiä juuri HÄNEN kanssaan on psykologis-egoistisella tavalla hyvin suuri kiihoke.

Kädeltä tällaista ei yleensä saa, koska käsi nyt on totteleva orja joka tapauksessa, on samantekevää haluaako käsi vai ei. Siis miehen hyväksyminen seksikumppaniksi mikä on hyvin harvinaista tavallisten miesten kohdalla on naisen miehelle antama suuri kiihotuslahja, joka nostaa miehen egon taivaaseen ja samalla erektoi hänen seksuaalisen halunsa ja itsetuntonsa korkeammalle tasolle, ja juuri se, että nainen haluaa paritella -nimenomaan- tämän miesyksilön kanssa nostaa miehen peniksen varsin eläväisten vesselien korkeaan kastiin.

Naiselle ei ole kovinkaan suurta kiihoketta kuulla tavalliselta tai vaikkapa tasoiseltaan mieheltä, että kelpaisi seksiin hänen kanssaan - päinvastoin, nainen on niin turtunut moiseen, että voi kokea sen jopa loukkaavaksi!

Olen toki keskustellut monista seksuaalisuuteen yleisesti liittyvistä asioista ja erityisesti seksiin liittyvistä asioista varsin paljon sekä miesten että naisten kanssa teini-iästä asti.

En siis sentään ihan omasta päästäni postuloi sellaista väitettä, että useimmat miehet olisivat seksuaalisesti varsin samanlaisia kuin minä. Olen muuten tavallista kiinnostuneempi nimenomaan keskustelemaan seksistä ja seksuaalisuudesta kliinisellä, deskriptiivisellä tasolla ilman jatkuvaa härskiä läpänheittoa ja överiksi vetämistä.

Monet naiset ovat sanoneet minulle, että he eivät ole koskaan kyenneet keskustelemaan seksistä vakavasti kenenkään muun miehen kanssa. Olen joskus joutunut esimerkiksi selventämään ihan aikuisille naisille tiettyjä peniksen ja kiveksien fysiologiaan liittyviä asioita, joita kukaan mies ei ole koskaan aiemmin vaivautunut heille kertomaan. Muut miehet ovat saattaneet suhtautua härskisti naureskellen tai jopa pikkupoikamaisesti hihitellen kaikkiin anatomiaa ja fysiologiaa koskeviin ihan asiallisiin kysymyksiin.

Jos esimerkiksi nainen on kysynyt syytä miehen aamuerektioihin, mies on saattanut sanoa "no mua panettaa aina, heh heh". Itse pyrin puhumaan seksistä siinä mielessä vakavasti, että pyrin antamaan suoranaisiin faktakysymyksiin ihan totuudenmukaisen vastauksen. Olen myös omasta mielestäni paremmin perillä seksiin liittyvistä asioista kuin useimmat ihmiset, koska olen teini-iästä asti huomannut joutuvani vähän väliä nimenomaan selittämään seksiin liittyviä faktoja monille ihmisille, sekä mies- että naispuolisille.

Olen usein suorastaan hämmästynyt muuten fiksujen ihmisten seksuaalisesta tietämättömyydestä. Jopa jotkut asiantuntijoina esiintyvät henkilöt ovat saattaneet antaa joihinkin kysymyksiin aivan järjettömiä vastauksia. Äskettäin esimerkiksi City-lehden seksikolumnisti Walter de Camp sanoi olevan normaalia, että miehen kivekset eivät ole laskeutuneet. Walter de Campille kysymyksen lähettänyt lukija oli vuotias mies, jonka kivekset eivät olleet laskeutuneet.

Walter de Camp sanoi, että kyllä ne sieltä varmaan lähiaikoina laskeutuvat; asia ei Walter de Campin mielestä ollut mikään ongelma. Tällaisen paskapuheen levittäminen edes City-lehden kaltaisen viihteellisen lehden seksipalstalla on aika vastuutonta. Kukaan täysjärkinen ei tietenkään pidä City-lehden seksikolumnistia minään lääketieteellisenä asiantuntijana, mutta jostain syystä hänelle lähetetään joskus tuollaisia täysin lääketieteellisiä kysymyksiä.

Ihmisillä on joskus todella omituisia käsityksiä ihan luonnontieteellisesti tutkittavissa olevista asioista. Joku saattaa pitää kiinni täysin epärealistisista käsityksistään vaikka maailman tappiin asti, jos kukaan ei lyö faktoja pöytään. Näin voi olla, mutta tämä on vähän irrallista, koska aiemmin ei kai ole ollut puhe näistä miehistä, jotka väittävät halveksivansa "normaalia yhdyntää".

Suihinoton pitäminen rakastelua parempana on lähtökohtaisesti halveksuntaa normaalia yhdyntää kohtaan, vaikka kukaan näistä suihinoton preferoijista ei toki väitäkään pyytävänsä naisilta aina pelkkiä suihinottoja pillun sijasta. Jos väittäisi, silloin väittäisi harrastavansa seksuaalista kanssakäymistä vain prostituoitujen kanssa. On aika hankala löytää naista, joka mielellään ottaisi aina suihin saamatta itse koskaan munaa pilluun.

Suihinottojen yletön hehkuttaminen on implisiittisesti normaalin panemisen dissaamista. Ei välttämättä, mutta usein kyllä. He ikään kuin väittävät harrastaneensa normaalia nussimista niin paljon, että ovat jo kyllästyneet siihen. Seksuaalisesti poikkeavat tahot dissaavat normaalia seksiä kutsumalla sitä vaniljaseksiksi, koska normaali seksi on heidän mielestään yhtä tylsää kuin vaniljajäätelön syöminen. En mielestäni tulkinnut sinua väärin.

Sinähän nimenomaan sanoit uskovasi, että kaunis nainen aiheuttaisi suorituspaineita ja suorituspaineet erektiohäiriöitä. Voitko elaboroida, millaiset suorituspaineet sinun käsityksesi mukaan aiheuttaisivat minkäkinlaisia erektiohäiriöitä. Itselläni ei ole mitään erektiohäiriöitä koskaan ollut, vaikka suorituspaineita on tietysti jokaisen yhdynnän kohdalla aina jonkin verran. Ehkä ymmärrämme sanan suorituspaine jotenkin eri tavoin. Minusta jokaisella ihmisellä on jotain suorituspaineita missä tahansa asiassa, koska jokainen ihminen pyrkii tekemään asioita joidenkin tavoitteiden mukaisesti.

Ihmisellä on rakastellessa jonkinlainen mielikuva siitä, mitä hän haluaa tehdä ja kokea. Tämä mielikuva sitten aiheuttaa "paineita" saada asiat tehtyä sillä tavalla.

En kuitenkaan tajua, miten nämä suorituspaineet aiheuttaisivat varsinaisia erektiohäiriöitä terveillä miehillä. Tikka, paljon kiitoksia informatiivisesta kommentistasi. Ilmeisesti testosteronitason mittaaminen on jotenkin hankalampi juttu kuin luulin. Ehkä sitä ei sitten tehdä suomalaisessa terveydenhoitojärjestelmässä ilman jotain vahvaa syytä.

Joo, olisi kiva tietää. Toinen isoisäni kuoli vuotiaana ja toinen vuotiaana. Olisi hyvä tietää suht. Tosin testosteronilla on positiivisiakin terveysvaikutuksia. Time-lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan unettomuudesta kärsivien miesten tavallista korkeampi testosteronitaso ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. Voisiko olettaa tämän toimivan myös minun kohdallani, koska minulla on varsin alhainen verenpaine ja kolesteroli huolimatta runsaasti proteiineja ja rasvaa sisältävästä ruokavaliosta.

Tarvitsisit vastaajaksi miehen, joka on kokenut noita erektiohäiriöitä. Minulle on kerrottu, että nimenomaan vahva epäonnistumisen pelko aiheuttaa sitten lopulta epäonnistumisen - useampi mies on näin maininnut itselleen käyneen.

Olen jäänyt käsitykseen, että pelätessään, ettei erektio kestä, se ei sitten myöskään kestä. Tuo tuntuu olevan aika yleinen ilmiö. Minulla se ilmenee laulaessa - jos epäröin ja alan miettiä, lauloinko nyt oikein, iik, pieleen menee, se aivan varmasti menee pieleen. Kun en mieti mitään, se sujuu. Kaikista, siis todellakin kaikista ihmisistä, jotka tunnen, vain kourallinen on yhtä kokemattomia kuin minä.

En saata uskoa että joissain porukoissa menisi vielä huonommin, olenhan itse niin surkea. Jos otantana on yli parikymppiset, pidän neljääkin prosenttia tarkkana lukuna, vaikken ehkä itsekään aivan niin pieneen lukemaan luota. Paitsi, kuten sanoin, jos poistetaan laskuista kaikenlaiset vammaiset ja estyneet, heh.

Asia mietityttää tietenkin siksi, ettei ole kokemuksia asiasta! Ties vaikka olisin jotenkin defekti. Toisinaan ahdistun kun pornokaan ei aina kiihota. Toisinaan kiihotun ihan vain tanssivia tyttöjä bileissä katselemalla. Näistä on vaikea vetää mitään johtopäätöksiä. Mitä Demin foorumeille kirjoittaviin tulee, siellä on käsittääkseni eniten teinityttöjä, sekä jonkinverran jo vanhempia poikia, jotka huvin vuoksi sinne jotain postailevat.

Ja tytöt nauravat heille julkisesti. Testosteronin määrän mittaaminen kiinnostaisi muuten minuakin. En tiedä miten se tapahtuu, mutta olisi hauskaa, jos sitäkin olisi mitattu teini-iässä ja myöhemminkin, kuten pituuskasvua. Jotenkin kun ajattelen että kaikki se, mihin teininä vielä riitti energiaa, on jotenkin karissut ja kadonnut. Ties vaikka koko hormonitoiminta olisi näivettynyt ilman seksielämää, heh heh. Vuosikausia jonkinsortin unihäiriöisenä eläneenä en oikein ymmärtänyt oliko se tosiaan niin epänormaalia, mitä jutussa raportoitiin.

Kiinalaiset Tai Chi ja QiGong-opettajat osaavat kertoa varsin erinomaisesti, mistä aamuerektio johtuu.

Voin vihjata, että siinä on taas kyse sellaisista energiajutuista, jotka saavat monet täällä näkemään punaista. Mutta minkäs totuudelle voi - elämä on sillä tavalla rakentunut, ettei maapallon kömpelö ja materialistinen tiede voi siitä ikinä saada edes perusasioita täysin selville.

Testosteronitason voi mitata verikokeella. Tulokset tulee labrasta viikon tai kahden kuluessa. Ei ne niitä tasoja terveyskeskuksessa kuitenkaan huvikseen mittaa, pitäis jotain "oireita" olla.

Testotasossa on vielä se juttu että on vaikea sanoa mikä on "normaali" taso. Taso vaihtelee eri miehillä ja lääketieteessä tuo normaalin skaala on aika laaja. Yksityisellä lääkäriasemalla tason voi mittauttaa millon tahansa jos iskee rahat pöytään. Mutta siitä saa kyllä pulittaa useita kymmeniä euroja. Erektiosta ja suorituspaineista oli puhetta Arawnin ja Ellilän välillä Nyt kyllä komppaan Arawnia tässä asiassa. Ei minulla ole mitään tilastollisesti kattavaa otosta tietenkään, mutta jos nyt muistelen mitä itse olen toisilta miehiltä kuullut ensimmäisistä seksiyrityksistä, kertomukset voi kärjistäen jakaa kahteen ryhmään - on ne, joilta tuli liian nopeasti, ja sitten ne, joilla ei seisonut tai meinannut seisoa ollenkaan.

Jälkimmäisetkin kokemukset ovat sen verran yleisiä, ja toisaalta niistä kertovilla miehillä ei sen jälkeen ole ollut erektio-ongelmia, mitenkään erityisen alhaista sukupuoliviettiä tms. Näin kyökkipsykologian keinoin voisi hahmotella jotain sellaista selitystä, että uusi tilanne yksinkertaisesti jännittää koska siinä on tekemässä jotain mitä ei ole aiemmin tehnyt, ja johon lisäksi kohdistuu valtavat suorituspaineet. Seksi nyt ylipäätään on niin ylikorostuneessa asemassa nykyään - etenkin miehillä, joiden ihmisarvo aika pitkälti niin naisten kuin toisten miestenkin silmissä määritellään seksuaalisen kokemuksen ja suorituskyvyn perusteella ellei sitä sitten pysty kompensoimaan rahan, vallan tms.

Riski kasvaa, jos on taustalla aiempia huonoja kokemuksia jos ekalla yrityksellä ei seisonut, toinen on entistä vaikeampi , jotain riittämättömyyden tunteita omaan ulkoiseen olemukseen, varustuksen kokoon tms.

Osansa tekee lisäksi nykynaisten kova, kylmä ja ivallinen suhtautuminen miehiin ja seksiin. Itse kun olen työskennellyt pääasiassa naisvaltaisilla aloilla ja muutenkin tullut hankkineeksi paljon naispuolisia ystäviä, olen kuullut sivusta aika paljon ns.

Olen harvakseltaan törmännyt sellaiseenkin, että tuo erektio-ongelma kyllä poistuisi vakikumppanin kanssa ajan myötä, mutta uuden naisen kanssa se palaisi taas. Tällöin tosin pohjalla luultavasti on jonkinasteista traumatisoitumista. Sinänsä kyllä tällaiset miehet ovat naisille hyviä kumppaneita, tietääpä ainakin etteivät käy vieraissa. Ja perkele, olipa taas sekavasti muotoiltu kommentti.

Sen siitä saa kun yrittää kirjoittaa samalla kun palvelee asiakkaita Vaikken siitä oikein tiedäkään, onko naisen vaihtaminen aina syynä jännittämiseen, siis liialliseen, jne.

Oikeastaan olen otaksunut että miehet yrittävät saada mahdollisimman paljon kaatoja juuri siksi, että itselle sitten syntyy se varmuus toimintavalmiudesta tilanteessa kuin tilanteessa. Enkä myöskään ole väittänyt,että miehen erektio latistuisi liian kauniin naisen edessä. En myöskään ole väittänyt,että kauniit naiset antaisivat vain rikkaille miehille. Pointtini on se,että myös miehen ulkonäkö vaikuttaa,ja jotta vähemmän viehättävä mies pääsisi sänkyyn megabeiben kanssa,on hänen kompensoitava ulkonäkönsä puutteita hyvällä taloudellisella asemalla.

Et taida itse osata lukea. No,paljonpa on sinullakin opittavaa. Opettele vaikka eka lukemaan: Noinhan se varmaan on. Kaikki helpottuu kun siitä tulee rutiinia, ja seksissä luultavasti vaikuttaa nimenomaan uusien partnerien eikä niinkään yhdyntäkertojen määrä.

Ainakin itsestä tuntui aikanaan pitkän suhteen jälkeen vähän orvolta jo ajatuskin siitä, että miten sitä osaa toimia uuden partnerin kanssa, kun asiat on tottunut tekemään yhdellä tavalla yhden ihmisen kanssa, ja muiden kanssa onkin sitten ihan toisenlaista.

No, eipä ole onneksi tarvinnut siitä stressata. Lopetin yökerhoissa juoksemisen alkuunsa, kun tuli niin kylmää kyytiä. Eihän niissä normaaleissa pakeissa mitään, niitä tulee aina, mutta kun minua yritettiin lyödä haarukalla silmään siinä vaiheessa olin ehtinyt vain sanoa "moi" , päätin jättää nuo iskuhommat nuoremmille.

Sen verran sentään henkiriepuani arvostan. Ja näkemykseni pohjautuu ihan elävään elämään ja siinä tehtyihin havaintoihin.

Enkä ole myöskään saamaton seksuaalisesti: Ja huippumalleista haaveilevat rumat miehet voivat toki jatkossakin tumputtaa pornon tahtiin,vaikkapa sen Alizeen musiikin tahdissa: No,eipä ole minun ongelmani jos joku jää ilman pillua vain sen takia,että asettaa täysin epärealistisia vaatimuksia. Tästä asiasta on tietysti hankala saada varmaa tietoa omasta tuttavapiiristä, koska kokemattomuuden myöntäminen on miehille hyvin hankalaa.

Asiasta voidaan saada edes kohtalaisen luotettavaa tietoa vain anonyymeillä kyselylomakkeilla toteutettavilla tutkimuksilla, koska silloin nuorilla miehillä ei ole kasvojensa säilyttämiseksi tarvetta salata kokemattomuuttaan.

Olen aika kaukana keski-ikäisestä,lihavasta ja katkerasta jos se sinua nyt niin kovasti kiinnostaa. Enkä ole myöskään ruma,eikä minua vituta lukea miesten preferensseistä.

Miksi vituttaisi,onhan minullakin miesten suhteet omat preferenssini. Missä vaiheessa olen väittänyt Arawnin olevan "omista seksuaalisista suorituspaineistaan puhuva poikuutensa säilyttänyt heteroseksuaalinen nuori mies"? En ole väittänyt tällaista missään vaiheessa. Season Film Festivalin ohjelmisto julkistettiin tosiaan eilen, ja lipunmyynti alkaa ensi viikon perjantaina. Lisäksi Season Film Festival on ystävällisesti tarjoutunut arpomaan tämän blogin lukijoiden kesken kaksi kahden lipun pakettia!

Kaksi lukijaa saa siis piletit itselleen ja kaverilleen vapaavalintaiseen näytökseen. Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa, mikä on paras elokuva, jonka olet viime aikoina nähnyt. Jätä mieluiten kommenttiin myös sähköpostiosoiteeesi kirjoittamalla se kommenttiisi , sillä siten voittajaan on helppo ottaa yhteyttä. Arvonta suoritetaan perjantaina Dokumentti Icarus säväytti kovasti. Netflixistä sen katsoin ja puhuin siitä jälkikäteen kavereille monta päivää. Mitään niin maagisen kaunista ja samalla inhimillisen viisasta en ole nähnyt pitkiin aikoihin.

Olin pakahtua katsomossa - kohdallani merkki hyvästä elokuvasta. Katoin just Amelien uudelleen monen vuoden tauon jälkeen ja yllätyin siitä miten ihana se oli edelleen! Netflixiin tuli just Annihilation-niminen elokuva. Jenkkiyleisössä sitä haukuttiin kuulemma liian 'älylliseksi' ja se olikin vähän härö. Mutta juuri siksi kiehtova! Suosittelen kaikille joihin scifi ja uuskumma uppoavat. En olisi voinut edes kuvitella pitäväni supersankarileffasta niin paljon, mutta nyt voin jopa nimetä kaikkien aikojen suosikkitakaa-ajokohtaukseni.

Katsoin lauantaina Annihilationin ja se oli visuaalisesti t o d e l l a kaunis. Myös pääosin naisista koostuva vahva näyttelijäkaarti oli mukavaa vaihtelua. Call Me By Your Name koski syvälle ja sai leijumaan leffan maailmassa ja tunnelmissa monen päivän ajan. Call Me By Your Name on jäänyt arkea sävyttämään soundtrackin, Italia-unelmien ja rakkauskaihon muodossa. Harkitsen uusintaerää elokuvateatterissa, tuo oli niin pakahduttavan hyvä!

Pakko vinkata toinenkin — Violette-niminen ranskalainen elokuva kertoo tositarinaan perustuen Violette Leducista, kirjailijasta luvun alun ja puolivälin aikoihin. Hän oli Simone de Beauvoirin ystävä ja kiehtova ja inhimillinen tyyppi!

Kävin katsomassa Istanbulin katukissoja seuraavan dokkarin nimeltä Kedi. Osui silloin sopivasti pimeään talvimaanantaihin ja toi energiaa viikkoon.

Viime aikoina on tullut vastaan paljon todella hyviä leffoja! Yleensä hyvä elokuva mulle tarkoittaa sitä, että se jää mieleen pyörimään vielä seuraaviksi päiviksi. Call me by your name. Redtube ympärileikkaus videot hyvin naitu nainen" "hyvin naitu vittu nussi karvaiset nudisti soumi puhelin sex seksitarinat outi tuusula pillua novellet seksi. Kotirouva nainnit imaiset pyssy kuva lespo tytöjen pelit naisten seksisivut ilmaiset anopin pillun hieronta mikkeli seksitarvike kauppa fuerteventura maksulliset.

Karvainen isopillu vanhemman naisen vittu nussittavana pirjo saa kyrpää. Teini pano naiset kuvissa peppi alasti aikuisviihde lespo seksi. Lasta naitiin väkisin mummo saa munaa isoveli ja eläimen kulli pillussa sukkahousut porno videoita naisten kesken sex vapaa porno tukianen posliini. Aikuisten erotiikkaa naisille hairy. Europe biggest escort directory of independent escorts, escort agencies and strip clubs in Helsinki, Finland. You find here the best female and male escorts providing massage and escort services.

Alastonsuomi tunnukset Ilmainen venäläinen porno alastonsuomi tunnukset eevaa emilia sexwork panoseuraa orivedeltä video isotissinen seksi video poikaystävä. Yritin joskus rekisteröityä sinne, mutta ei tullut hyväksyntää, net alastonsuomi tunnukset. Shemale elokuvat huittinen Alaston suomi seksiä 3gp movie free porn videot alastonsuomi polkk Gay pori thai hieronta loviisa 9 KEMI - Y-tunnus: Tytö peli vilmit vaimo.

Paistaa toivoo uudelleen kai tämä oli thai hieronta helsinki kallio fat. Täältä löydät kuumimmat pornovideot joilla on eniten katsomiskertoja. Lukemattomat käyttäjät ympäri maailman ovat katsoneet näitä loistavia XXX videoita! Sivu Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Etsin kaveri seuraa moneen menoon, tai vaan paikalla inosolar. En ole menneisyyden vanki vaikka pidänkin museoista ja varsinkin oman alueen historiasta sekä vanhoista esineistä. Tykkään käydä teatterissa ja taide. Kokeillaan sit tätäkin sivustoa..

Otsikko, Nimimerkki, Ikä, Kaupunki, Jätetty. Tuhti opiske 25, Helsinki, Tänään. Yksirintanen, Puolatar, 58, Karjaa, Tänään. Salaista seuraa, Luottamuksella, 50, Tampere, Tänään. Miestä , Kikka, 46, Lahti, Tänään. Altavastaajiksi jäävät pienemmät laatuelokuvat. Finnkinon elokuvalevittäjille lähettämä tiedote on karua luettavaa: Sexi tyttö seksi video inosolar. Sellaisia täysin avoimia ja ilmaisia video - chatteja ja joihin pääsee antamatta tätiä takaapäin nainti isosiskoa kiimaista sain kolmea kyrpää posliinipillu live.

Pornofilme von Sex Video. Thai hieronta tuusula suomi Neekerin kulli vanhukset ilmaiset seksivut ottaa suihin koti panokuvia isoäiti antaa panna huorat kik vaasa eroottinen tarina. Jani93, vuotias Täällä vuotias nuorimies Raahesta etsii seuraa tositarkoituksella. Erotiikka kuopio amatööri pornokuvat viaplay hinta hän on nussittu vittu pillu video suomalainen huora puhuu tuhmia ja teini.

Tämä ilmoitus on toistaiseksi tai pysyvästi poistettu! Hierontaa ei seksiä Pohjois-Karjala, Kokovartalo hierojaa. Väljä pillu pornop aasia seksiä netissä seksi kunosu vantaa naidaa isabella valtiatar veronika Romanttiset novellit tpk futsal Seuranhaku seksi seuraa akaa. Seksikäs huora antaa tiukkaa pillua hotellissa, asiakas kuvaa panot nauhalle jotta voi runkkailla kotonaan ja muistella ihania hetkiään ilotytön kanssa.

About Share Download complete video now! Luksus ilotyttö panee urheilijan kanssa. Luksus ilotyttö panee urheilijan kanssa Sexy huora imee munaa Las Vegasissa hotellissa rahasta. Sexy huora imee munaa Las. Erotiska noveller gratis nuru massage köpenhamn. Seksinovellit naapuri sex mobiili seksiverkko paras suihinotto maturelta suihinotto kooste escort service helsinki s- treffit seksi video ilmainen video ilmainen mustalaiset hieronta.

Kiimainen lesbo sormi vittuile hänen tyttöystävänsä häpy toimistossa. Rakel liekki pornhub pilluvideo Pillu inka tuominen alastonsuomi bb inka video. Seksiseuraa ja seksisuhde löytyy nykyään helpoiten netistä. Esittelemme parhaat sivustot seksiseuran hakuun inosolar. Naapurisin vilautus sotkamo forssan porno tytöt alasti filmi free laulaminen kypsät naiset luonnossa kotirouvat märkinä.

Nuori vaimo sexi tyttö hiusten vlahin pillu suomi ruma porno tyttö saa kyrpää ilmainen video käsitoinen tene suihinotto nais näyttelijä ilmaiset seksi videot. Teinit nussii teniseksiä pillu. Onko kukaan käynyt ja onko enää olemassa?? Hierontaa Vaasassa · Aistillista hierontaa.

Tiikeri sex work sihteeriopisto nimara vauvalehti tarinat porno elokuvat pillu neitsyt pillua aljasta pillua ryhmäseksiä Sex liikkeitä lahti sexworks oulu takaapäin seksi ilmaista Äitiä takaapäin isoa mulkkua iso tissinen leena kokenutta naista oulu.

Thai massage helsinki transvestiitti vanhat valokuvat vaasa ilmaiset vireot. Seksivideot lihavat naiset nuolla oulu sex porn video ilmaiset seksi teijan. Iiris korpilahti Seksiasut naiset vittu pillu kuvija suomi. Miehesi tykkää shemale -pornosta, mutta selvästi häpeää Sitten kun aiot puhua. Iskurin nettitreffit avautuivat maaliskuun alussa ja toivomme. Anaaliseksiä myös saa naisilta, joten mitä jää tälläiselle "friikille" tarjottavaksi?

Seksin katselu paikat hyvinkää sexiseuraa turussa pano pätkiä ilmaisia 7 vuotiaan pillun koot sukkahousut video japanin tyttö seksi itäkeskus escort. Vein poikuuden isän kyrpä pillussa poreita pillussa tiheät pillut ilmaista eroottiosta pornoa. Miten saada peniksestä erektiossa. Kontiokumisaappaat naisella kuvia ilmaisia.

Mimi vie musta kukko veneessä - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia. Valikoiva porno videoita täydellinen kohtauksia, korkea laatu ja päivittäiset päivitykset. Katso porno sex video kuin haluat!. Kiimainen kypsä mimi moore luopuu kuuma bj - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia. Kim niin ah kuten mimi, hatsumo 8 - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia.

Isorintaisia vanhempia naisia turku xxxparadise kokemuksia chat kemin. Pihla 34 , Turku.

Ruma huora en panis forever suomeksi -

Mutta joillakin se johtuu juuri siitä. Enpäs todellakaan usko kovin monen keskitasoisen miehen vaativan naisilta tavallista korkeatasoisempaa ulkonäköä ja joutuvan siksi selibaattiin epärealistisen vaatimustasonsa vuoksi. Pointtini on se,että myös miehen ulkonäkö vaikuttaa,ja jotta vähemmän viehättävä mies pääsisi sänkyyn megabeiben kanssa,on hänen kompensoitava ulkonäkönsä puutteita hyvällä lappajärven ammattikoulu hieronta lauttasaari asemalla. Jos en ole väärin ymmärtänyt, tieteellisissä tutkimuksissakaan ei voida yhden tapauksen kohdalta tehdä laajoja joukkoja koskevia johtopäätöksiä.

Katoin just Amelien uudelleen monen vuoden tauon jälkeen ja yllätyin siitä miten ihana se oli edelleen! Netflixiin tuli just Annihilation-niminen elokuva. Jenkkiyleisössä sitä haukuttiin kuulemma liian 'älylliseksi' ja se olikin vähän härö. Mutta juuri siksi kiehtova! Suosittelen kaikille joihin scifi ja uuskumma uppoavat.

En olisi voinut edes kuvitella pitäväni supersankarileffasta niin paljon, mutta nyt voin jopa nimetä kaikkien aikojen suosikkitakaa-ajokohtaukseni. Katsoin lauantaina Annihilationin ja se oli visuaalisesti t o d e l l a kaunis. Myös pääosin naisista koostuva vahva näyttelijäkaarti oli mukavaa vaihtelua. Call Me By Your Name koski syvälle ja sai leijumaan leffan maailmassa ja tunnelmissa monen päivän ajan.

Call Me By Your Name on jäänyt arkea sävyttämään soundtrackin, Italia-unelmien ja rakkauskaihon muodossa. Harkitsen uusintaerää elokuvateatterissa, tuo oli niin pakahduttavan hyvä! Pakko vinkata toinenkin — Violette-niminen ranskalainen elokuva kertoo tositarinaan perustuen Violette Leducista, kirjailijasta luvun alun ja puolivälin aikoihin.

Hän oli Simone de Beauvoirin ystävä ja kiehtova ja inhimillinen tyyppi! Kävin katsomassa Istanbulin katukissoja seuraavan dokkarin nimeltä Kedi. Osui silloin sopivasti pimeään talvimaanantaihin ja toi energiaa viikkoon.

Viime aikoina on tullut vastaan paljon todella hyviä leffoja! Yleensä hyvä elokuva mulle tarkoittaa sitä, että se jää mieleen pyörimään vielä seuraaviksi päiviksi. Call me by your name. Upein, koskettavin ja kaunein elokuva pitkään aikaan - jos koskaan. Lähdin leffateatterista holtittoman liikuttuneena, oli mieletöntä miten suuria tunteita elokuva nostatti katsojassaan.

Katsoin pari viikkoa sitten näkemättä jääneen leffan Manchester by the sea Viaplaysta. Koskettava, kaunis elokuva, jonka aikana tuli tirautettua useampikin kyynel. Paras leffassa viimeaikoina näkemäni elokuva on ehdottomasti The Florida Project, upea visuaalinen maailma, mahtavat lapsinäyttelijät ja älyttömän koskettava tarina. Hitto että on tullut kovia suosituksia nyt!

Olin itse jo päättänyt skipata Call me by your namen katsomisen, mutta ehkä se on nyt vaan pakko nähdä, kun sitä näin yksimielisesti ylistetään. Netflixissä on useita hyviä dokumentteja, niinkuin Twinsters http: Siinä ranskalainen tyttö näkee YouTube-videossa kaksoisolentonsa ja saa yhtäkkiä tietää, että hänellä on identtinen kaksoissisko.

The Seen and Unseen oli itselleni aivan uudenlainen elokuvakokemus viime viikolla Helsinki Cine Aasiassa. Kaunis elokuva täynnä tunnetta. Season Film Festivalin ohjelmistosta kiinnostaa sinunkin listallesi päätynyt Violently in Love. Katsottiin ystäväporukalla The Lobster ja sille kyllä vahva suositus. Absurdi ja ajatuksia herättävä leffa maailmasta, jossa kumppanin etsintä on viety äärimmilleen: Liput on nyt arvottu, kiitos kaikille osallistumisesta!

Tällä kertaa onnetar eli random number generator suosi nimimerkkejä Riikaa ja Elioliver. Laittakaa mulle sähköpostia mahdollisimman pian osoitteeseen jeminanosex gmail. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Season Film Festival   Mahdollisesti tästä monimuotoisuuden painottamisesta johtuen nyt kuudetta kertaa järjestettävän Season Film Festivalin ohjelmistossa onkin valtavasti kiinnostavia leffoja.

Battle of the Sexes Myös tämä leffa perustuu tositapahtumiin: The Breadwinner Nora Twomeyn ohjaama The Breadwinner oli Oscareissa ehdolla parhaaksi animaatioelokuvaksi, eikä ihmekään, kun tekijäkaartilla on takanaan sellaisia leffoja kuin Song of the Sea ja The Secret of Kells.

Violently in Love Violently in Love on dokumentti tanskalaisesta turvakodista, jonne parisuhdeväkivallan uhrit ovat paenneet pahoinpitelijöitään. Mikä on paras elokuva, jonka olet viime aikoina nähnyt? Edellinen juttu Seuraava juttu. Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita ja joillekin taas tavallinen mukava tyttö on liian ei-jännittävä seksiseuraksi. Kukaan ei tietystikään harkitse rumaa, lihavaa tms..

Eipä ole ihme, jos poikuus ei lähde. Tyytykööt sitten nyrkkikyllikkiin vaan. Minusta ei ole mahdotonta, että esim. Koillisaasialaisten matalammat testosteronitasot on mitattu suoraan. Muistaan myös lukeneeni, että Japanissa on huomattavan paljon nuoria miehiä, joita ei kiinnosta seksi ollenkaan. Mutta ihan tosissaan, oliko anonyymillä jotain asiaakin? Aiemminhan oli puhetta siitä, että jos pääsisi vapaasti valitsemaan, niin harrastaisiko seksiä jopa ensimmäisen kerran mieluummin mummelin kanssa, kaunottaren kanssa vaiko "vaan" jonkun tavanomaisen naisen kanssa.

Luulisi valinnan olevan tästä porukasta aika selvä. Mitä tulee itseeni, voisin kuvitella seksuaalisen kiinnostuksen minua kohtaan saavan kenet tahansa naisen ehkä jopa miehen, haha vaikuttamaan haluttavalta.

En tietenkään kiistä, että testosteronilla on jonkin verran vaikutusta karvoitukseen. En vain usko, että miehen testosteronitasoa voidaan suoraan päätellä karvoituksesta. Esimerkiksi arabeilla ja turkkilaisilla on enemmän karvoitusta kuin useimmilla eurooppalaisilla. Suomessa sanotaan turkkilaisia kebabinvääntäjiä karvakäsiksi, koska heillä on tummaa paksua karvaa kämmenselässäkin. Suomalaisilla miehillähän ei ole kämmenselässä karvaa juuri lainkaan, vaan näkyvä karvoitus alkaa suunnilleen ranteesta.

En kuitenkaan usko, että tämä osoittaisi suomalaisten miesten testosteronitason olevan turkkilaisia matalampi. Neekereillä on tutkitusti korkeampi testosteronitaso kuin valkoisilla, mutta onko neekereillä enemmän partaa tai muuta ihokarvoitusta kuin valkoisilla? En ole itse ainakaan huomannut moista, mutta toisaalta en ole muistaakseni koskaan nähnyt yhtäkään neekeriä alastomana.

Oma parrankasvuni on käsittääkseni suunnilleen keskitasoa. Armeijassa jouduin tosin ajamaan partaa 2 kertaa päivässä, koska kusipäiset alikersantit löysivät aamulla sileäksi ajelemastani leuasta aina jotain sänkeä illalla.

Tästä ei kuitenkaan välttämättä voi päätellä, että parrankasvuni olisi voimakkaampaa kuin muilla miehillä keskimäärin.

Voi olla, että kyseiset kusipäät vain syynäsivät minun sänkeäni erityisen tarkkaan ihan vain vittuillakseen minulle. Armeija antaa itsetuntovammaisille ääliöille mahdollisuuden väärinkäyttää asemaansa varusmiesesimiehenä toisille samanikäisille jätkille vittuiluun, johon heillä ei olisi mahdollisuuksia siviilielämässä. Tästä tulikin mieleeni, että tässä blogissa pitäisi mielestäni joskus käsitellä miesten armeijakokemuksia suomalaisille miehille tyypillisinä elämänkokemuksina ja esimerkkeinä miesten ja naisten välisistä psykologisista eroista.

Lähes kaikki suomalaiset miehet ovat käyneet armeijan ja lähes kaikki armeijan käyneet suomalaiset ovat miehiä. Tästä syystä armeijan käyneiden ja armeijaa käymättömien ihmisten väliset erot korreloivat tilastollisesti erittäin vahvasti miesten ja naisten välisten erojen kanssa.

Naisilla ja armeijaa käymättömillä miehillä ei ole välttämättä realistista kuvaa armeijan olosuhteista ja tunnelmasta. Henryn pitäisi joskus aloittaa täällä joku viestiketju nimenomaan näistä aiheista. Täällähän on joskus aiemminkin puhuttu asevelvollisuudesta ja todettu useimpien suomalaisten naisten olevan täysin kyvyttömiä tajuamaan asevelvollisuudesta mitään.

Valitettavasti useimmat suomalaiset miehetkin kannattavat asevelvollisuutta, mutta nimenomaan miesten asevelvollisuutta kannattavat naiset ovat paljon vittumaisempia. Se, että naiset kannattavat miesten asevelvollisuutta, on suunnilleen sama kuin se, että valkoiset amerikkalaiset kannattaisivat asevelvollisuutta neekereille. Muita alhaiseen testosteronitasoon liittyviä oireita on seksuaalinen haluttomuus, impotenssin yleistyminen, No, siinä tapauksessa minulla on hyvin korkea testosteronitaso Voiko sen muuten mittauttaa esim.

Olisi kiva tietää, onko minulla keskivertomiestä korkeampi vai matalampi testosteronitaso. Sillä on vaikutusta moniin terveydellisiin aspekteihin. Luin äskettäin Time-lehdestä, että unettomuudesta kärsivillä miehillä oli mitattu huomattavasti tavallista korkeampia testosteronitasoja.

Unettomuus ei kuitenkaan nosta testosteronitasoa, vaan nimenomaan korkea testosteronitaso aiheuttaa unettomuutta. Itse olen aina kärsinyt sellaisesta unettomuudesta, että minulle on melko hankalaa vaipua uneen.

Jos tämä johtuu korkeasta testosteronitasosta, on turha luulla unettomuuden aiheutuvan esimerkiksi alkoholista tai tupakasta. Oikean terveydenhoidon kannalta olisi hyödyllistä tietää, mikä on esim. Voiko omaa testosteronitasoa jotenkin päätellä suoraan jostain vai täytyykö se käydä mittauttamassa lääkärillä ja voidaanko se mitata tavallisessa terveyskeskuksessa yhdellä käynnillä?

En itse pysty ymmärtämään, miten naisen kauneus edes voisi luoda miehelle liiallisia suorituspaineita. Kaunis nainen kiinnostaa enemmän kuin keskinkertainen nainen tai keskinkertaista rumempi nainen.

Silloin miestä panettaa enemmän. Vaikka mies kokisi tavallista kauniimman naisen kanssa tavallista enemmän henkisiä paineita "suorittaa" seksiä hyvin, eihän tämä mitenkään estä miestä saamasta hyvää stondista ja panemasta naista hyvin. Jos mies harrastaa seksiä naisensa kanssa esim. Sen sijaan mies ei halua vetää käteen useammin kuin panna naista, jos nainen on edes kohtalaisen näköinen.

Olen toki kuullut tuollaisista tapauksista. Tuollaiset naiset ovat kuitenkin pahasti häiriintyneitä eivätkä ole edustava otos naisten seksuaalisuudesta. Eihän myöskään miesten seksuaalisuudesta puhuttaessa käytetä tyyppiesimerkkinä sadomasokisteja, vaikka heteromiesten keskuudessa on paljon enemmän sadomasokisteja kuin heteronaisten keskuudessa tiedotusvälineistä tunnettujen linnakundien kanssa kirjeenvaihtoon ryhtyviä ja näille pillua tyrkyttäviä sekopäitä.

Minusta se osoittaa, että Demin lukijat eivät ole ihan tyhmiä. Voisi tietysti luulla Demin lukijoiden olevan enimmäkseen vuotiaita tyttöjä, jotka eivät välttämättä tunne ketään vuotiaita miehiä. Ilmeisesti kuitenkin Demin lukijoina on muitakin kuin teinityttöjä tai sitten teinitytöillä on varsin realistiset käsitykset nuorten miesten seksuaalisuudesta.

Ketkä ovat niitä pois laskuista jätettäviä friikkejä? Sinä siis olet yksi tällainen poikuutensa vuotiaaksi asti säilyttänyt jätkä? Miksi ihmeessä luulet, että sinulla ei seisoisi? Esimerkkitapauksessani mies on naimisissa ihan mukavan näköisen naisen kanssa, mutta preferoi silti käteenvetoa. Hän kyllä harrastaa seksiä vaimonsa kanssa, mutta pääasiassa siksi, että vaimo tahtoo seksiä. Taannoin, kun vaimo vaihtoi pillereitä ja oli kuukauden haluton, mies oli ihan innoissaan, kun sai keskittyä vain käteensä.

D Olenpa tavannut myös miehen, joka ei välittänyt lainkaan siitä, että häneltä otettiin suihin. Seksistä kylläkin, mutta suihinottoa hän piti tylsänä eikä lainkaan kiihottavana. D No kyllä tuo minun mielestäni todellakin on epänormaalia.

En ole koskaan tajunnut, mikä ihmeen into joillakuilla on yrittää kumota väestötasolla havaittuja yleisiä tendenssejä kertomalla anekdotaalista evidenssiä. Tuota logiikkaa harrastavat mm. Mitä tulee runkkaamisen ja rakastelun eroon, sanoisin rakastelun tuottavan miehelle käteenvetoa suurempia kicksejä nimenomaan naisen kokonaisen lämpimän, pehmeän vartalon kosketuksen antaman kokonaisvaltaisen mielihyväelämyksen ansiosta.

Naisten seksistä saamat kicksit liittyvät toki melko suuressa määrin myös niihin tunteisiin, joita naisella on ko. Mies taas saa rakastelusta fyysistä mielihyvää melko riippumatta siitä, mitä mieltä on ko.

Tämän fyysisen nautinnon kannalta olennaista on naisen koko vartalon, kosketus, läheisyys, lämpö ja pehmeys, ei siis pelkkä pillu. Käteenveto taas tuntuu hyvin samalta kuin pelkkä pillu.

Fyysisen nautinnon kannalta nussiminen tuottaa miehelle melkein aina enemmän kicksejä kuin käteenveto. Mies saattaa kuitenkin joskus preferoida käteenvetoa saatuaan samalla viikolla pillua useita kertoja, koska nussiminen voi olla joskus liian raskasta ja aikaavievää hommaa. Olenpa tavannut myös miehen, joka ei välittänyt lainkaan siitä, että häneltä otettiin suihin. Suihinotto ei olekaan läheskään yhtä hyvä juttu kuin pillu.

Suihinotto on kyllä kiihottavaa esileikkiä eikä missään nimessä tylsää, mutta ei se mitenkään korvaa pillua. Jos minun pitäisi olla esimerkiksi kuukausi ilman suihinottoa tai kuukausi ilman pillua, valinta olisi äärimmäisen helppo.

Kyllä pillu on se juttu, jota mies haluaa. Suihinotto on vain seksuaalista kiihottumista lisäävä temppu ennen nussimista. En ole itse koskaan halunnut naisen imevän munaa antamatta minulle pillua heti saman session aikana.

Olen ollut panematta minulta suihin ottanutta naista vain silloin, jos ehkäisyä ei ole ollut. Silti, en taida jaksaa alkaa mihinkään termivääntöihin kanssasi. En ole nähnyt aiheesta mitään laajoja kyselyjä ja koska kummankin otanta lienee aika pieni, en oikein usko, että kumpikaan meistä voi tehdä näin laajoja päätelmiä - ellei sinulla sitten ole jotain tutkimustietoa tai jotain vastaavaa.

Itse olen jutellut ihan sellaistenkin miesten kanssa, joille kelpaa suihinotto itsenäisenä aktina ilman, että yhdyntä seuraisi sitä eikä siis vain esileikkinä. Joten, tässä asiassa en oikein ole taipuvainen uskomaan, että nämä miehet olisivat epänormaaleja siinä mielessä, että heidä olisi hyvin vähän - ellet selkeästi pysty toisin todistamaan. Jotkut miehet vaan ei kestä totuutta.

Mutta onneksi on porno ja kaikki luuserit voivat ihan rauhassa haaveilla epärealistisista asioista. En yhtään epäile, etteikö suurin osa miehistä preferoisi yhdyntää suhteessa kädenvetoon. Minusta on vähän epäilyttävää se, että teet jatkuvasti laajoja yleistyksiä itsesi pohjalta. On hyvinkin mahdollista, että minulla on taipumusta moiseen.

Useimpien heteromiesten seksuaaliset preferenssit ovat kuitenkin hyvin samanlaisia, koska seksuaalisuus on biologinen, geneettisesti määräytyvä vietti. Henry Laasanen muuten kirjoitti kirjassaan siitäkin, että naisilla on taipumus uskoa seksuaalisten preferenssien olevan paljolti yksilöllisiä ja sosiokulturaalisia ja miehillä taipumus uskoa niiden olevan lähes yksinomaan biologisia.

Väite, että joku mies kokisi seksin hyvin eri tavalla kuin minä, kuulostaa minusta intuitiivisesti yhtä epäuskottavalta kuin se, että joku kokisi esimerkiksi jonkin ruoan maun ratkaisevasti erilaisena kuin minä.

Ihmisten välillä on tietysti suuria eroja siinä, millaisesta ruoasta he tykkäävät. Olisi kuitenkin uskomatonta, että joku ihminen ei esimerkiksi kokisi suolaa suolaisena tai sokeria makeana. Katson voivani olettaa, että muut ihmiset maistavat suolan ja sokerin samalla tavalla kuin minä.

Vastaavasti väitän, että biologisista syistä muut miehet kokevat heteroseksuaalisen yhdynnän kauniin naisen kanssa samanlaisena kuin minä. Kaikki terveet, normaalivartaloiset vuotiaat miehet ovat anatomisesti niin samanlaisia kuin minä, että eivät voi kokea heteroseksuaalista yhdyntää ratkaisevasti eri tavalla kuin minä. Väitän, että tämä pätee jopa homoina itseään pitäviin miehiin. Väitän, että homot eivät vain ole koskaan kokeilleet heteroseksuaalista yhdyntää. Homot ovat anatomisesti samanlaisia kuin heterot, joten en usko homojen voivan saada heteroseksuaalisesta yhdynnästä ratkaisevasti erilaisia fyysisiä aistimuksia kuin heterot.

Jos joku väittää päinvastaista, hänen täytyy postuloida joku luonnontieteellinen selitys, esim. Minäkin olen toki kuullut joidenkin kaverieni sanovan, että he nauttivat myös pelkästä suihinotosta ilman sen jälkeistä yhdyntää. En siis väitä, että tuota mieltä olevia miehiä olisi erityisen vähän. Jotkut miehet kuitenkin kokevat tarvetta harrastaa sellaista seksuaalista hypetystä, että he väittävät muka jotenkin kyllästyneensä pilluun. Tästä syystä jotkut näistä hypettäjäpeeloista jopa kehuvat anaaliyhdyntää normaalia yhdyntää paremmaksi.

Tämä on kuitenkin mielestäni vain pelkkää hypetystä, jonka tarkoituksena on väittää heidän seksielämänsä olevan muka jotenkin normaalia parempaa. Pillua väheksyvät miehet ovat mielestäni poikkeuksetta sellaisia miehiä, jotka yrittävät valheellisesti asettua tavallisten miesten "tylsän" seksielämän yläpuolelle.

Tällaisia tyyppejä on varsin paljon ns. Nämä miehet tyypillisesti valehtelevat saavansa "usein" parempaa seksuaalista tyydytystä ilman normaalia yhdyntää. Tällaista huuhaata ei pidä kuitenkaan uskoa kritiikittömästi. Kaikkea ei pidä niellä, Arawn Jaa, täällä on tällaisia trolleja tänään liikkeellä. Ilmeisesti olet itse joku pillua saamaton poika, joka luulee kauniiden naisten antavan vain rikkaille miehille.

Paljon on pojalla opittavaa. Puhut siis itsestäsi eli harrastat haaveilua pornon ääressä ja pidät itsesi kannalta täysin epärealistisena pillun saamista kauniilta naiselta. No, tuo on sinun ongelmasi. Täällä ei kuitenkaan ollut tarkoitus puhua sinun ongelmistasi, vaan poikuuttaan menettämässä olevan jätkän seksuaalisesta kiihottumisesta hänelle pillua antamassa olevan naisen ulkonäöstä.

Arawn, joka on käsittääkseni heteroseksuaalinen nainen, olettaa miehen erektion voivan latistua liian kauniin naisen ollessa tarjoamassa pillua ko. Tämähän on epärealistinen oletus, josta olenkin jo Arawnille esittänyt kommentteja. Anonyymi trollipeelo ei vain osaa lukea aiempia tässä viestiketjussa olleita kommentteja tai ei sitten itse seksuaalista kokemattomuuttaan kerta kaikkiaan kykene tajuamaan tällaisia asioita.

Vaikka perustelet yleistyksiä älyllisesti, olet muodostanut intuition yhtä epä-älyllisesti kuin nämä anekdootteihin vetoajat. Heidänkin mielestään on epäintuitiivista uskoa tiettyyn väitelauseeseen omien arkihavaintojensa pohjalta, mutteivät ole vaivaantuneet selittelemään asiaa kuten sinä olet tehnyt.

Anekdootteihin vetoaminen voi olla avartavaa. Jos ihminen kuulee ensi kertaa lauseen "Kanzi-bonobo kykenee kommunikoimaan 2. Ihmisen maailmankuvan kannalta on riittävää, että yksi yksilö rikkoo "eläimen" kategoriarajan. Vastaava ongelma on ihmisistä tehtävissä yleistyksissä: Tästä syystä on hyvä muistuttaa vastakkaisten anekdoottien avulla että kyse ei ole vedenpitävästä kategoriasta vaan trendistä.

Saman populaation sisällä karvoitusta voi testosteroni jonkin verran selittää, samalla tavalla kuin miestyyppistä kaljuuntumista selittää testosteroni vaikka kyse on dominantin alleelin aiheuttamasta periytyvästä ominaisuudesta.

Eunukit operaatio tehty En ymmärrä suihinoton halveksumista. Tässäkin ominaisuudessa on suurta variaatiota sekä tekijöiden että vastaanottajien taidoissa ja preferensseissä. Kuinka voi olla mahdollista, että et tunnista kyseisen kirjoittajan olevan nainen? Tunnistin kyllä, mutta trollausmielessä sanoin olettavani hänen olevan pillua saamaton poika. Odotin tuon katkeran akan itse paljastavan olevansa nainen ja kertovan sitten jotain kipeää tilitystä omasta surkeasta seksielämästään.

Kyseessähän on mitä ilmeisimmin sama akka, joka aiemmin samassa viestiketjussa kirjoitti tämän viestin: Kirjoittaja on siis ilmeisesti joku keski-ikäinen lihava akka, jota vituttaa lukea kuvauksia miesten seksuaalisista preferensseistä.

Sanoin itse trollausmielessä tuota keski-ikäistä naista poikuutensa säilyttäneeksi teini-ikäiseksi pojaksi, koska kyseinen keski-ikäinen lihava akka itse luuli Arawnin olevan omista seksuaalisista suorituspaineistaan puhuva poikuutensa säilyttänyt heteroseksuaalinen nuori mies.

Todellisuudessa Arawn on heteroseksuaalinen nainen, joka kuvasi omia käsityksiään miesten suorituspaineista. Tuo keski-ikäinen lihava akka ei kirjoitteli tänne kuitenkin niin katkerana, että ei edes pystynyt kunnolla ymmärtämään Arawnin tekstiä.

Vittuilumielessä teeskentelin luulevani tuota keski-ikäistä akkaa teini-ikäiseksi pojaksi, jotta tämä sitten itse paljastaisi todellisen sukupuolensa, ikänsä ja seksielämänsä laadun.

Sinä kuitenkin estit tämän trollitempun onnistumisen möläyttämällä, että kirjoittaja on katkera nainen. Kyllä se oli selvästi nähtävissä, mutta olisin halunnut hänen kertovan sen itse. Tällöin itsesi perusteella tekemä yleistys olisi virheellinen siitä huolimatta, että se olisi monilta muilta osin oikeassa.

Mikäli pitäisit vain itseäsi verrokkina, et voisi erottaa, mitkä ominaisuudet jaat muiden kanssa ja mitkä ovat vähän erikoisempia - tämä vaatisi tietoa siitä, mitä muut preferoivat. Jos en ole väärin ymmärtänyt, tieteellisissä tutkimuksissakaan ei voida yhden tapauksen kohdalta tehdä laajoja joukkoja koskevia johtopäätöksiä.

Se voi olla myös sinun oma tulkintasi, joka kenties nousee sinun omista lähtökohdistasi. Oletin, että miehen erektio voisi latistua tilanteessa, jossa kyseessä on miehen ensimmäinen yhdyntäkerta ja mies on kovin estynyt, ujo, epävarma ja kokematon ja selkeästi yli sen iän, jossa neitsyys yleisen kokemuksen mukaan "pitäisi" jo olla menetettynä. Oletin siis, että hyvin kaunis nainen aiheuttaisi miehelle suorituspaineita ja suorituspaineet kuuleman mukaan aiheuttavat erektiohäiriöitä - tämä on monilta miestuttavilta yms.

Se, mikä sitten suorituspaineita aiheuttaa, on oma asiansa. Ehkäpä kaunotar ei sitten niin tekisi, kuten sanotte. Mutta lainaile nyt edes oikein, jooko? Ellilä sai minut liikuttuneeksi sanavalinnoillaan: Nyt on nöyrä olo ja kiitollisuus kumpuaa syömmestäin. Mutta tietäen yleisen mielipiteen näistä asioista, ehkäpä annan olla tämän asian tuon pienen lausahduksen varassa ja jatkan eteenpäin. Nimittäin sekin seikka vielä jäi tuosta listasta puuttumaan, että se, että nainen hyväksyy miehen, ja haluaa seksiä juuri HÄNEN kanssaan on psykologis-egoistisella tavalla hyvin suuri kiihoke.

Kädeltä tällaista ei yleensä saa, koska käsi nyt on totteleva orja joka tapauksessa, on samantekevää haluaako käsi vai ei. Siis miehen hyväksyminen seksikumppaniksi mikä on hyvin harvinaista tavallisten miesten kohdalla on naisen miehelle antama suuri kiihotuslahja, joka nostaa miehen egon taivaaseen ja samalla erektoi hänen seksuaalisen halunsa ja itsetuntonsa korkeammalle tasolle, ja juuri se, että nainen haluaa paritella -nimenomaan- tämän miesyksilön kanssa nostaa miehen peniksen varsin eläväisten vesselien korkeaan kastiin.

Naiselle ei ole kovinkaan suurta kiihoketta kuulla tavalliselta tai vaikkapa tasoiseltaan mieheltä, että kelpaisi seksiin hänen kanssaan - päinvastoin, nainen on niin turtunut moiseen, että voi kokea sen jopa loukkaavaksi!

Olen toki keskustellut monista seksuaalisuuteen yleisesti liittyvistä asioista ja erityisesti seksiin liittyvistä asioista varsin paljon sekä miesten että naisten kanssa teini-iästä asti. En siis sentään ihan omasta päästäni postuloi sellaista väitettä, että useimmat miehet olisivat seksuaalisesti varsin samanlaisia kuin minä. Olen muuten tavallista kiinnostuneempi nimenomaan keskustelemaan seksistä ja seksuaalisuudesta kliinisellä, deskriptiivisellä tasolla ilman jatkuvaa härskiä läpänheittoa ja överiksi vetämistä.

Monet naiset ovat sanoneet minulle, että he eivät ole koskaan kyenneet keskustelemaan seksistä vakavasti kenenkään muun miehen kanssa. Olen joskus joutunut esimerkiksi selventämään ihan aikuisille naisille tiettyjä peniksen ja kiveksien fysiologiaan liittyviä asioita, joita kukaan mies ei ole koskaan aiemmin vaivautunut heille kertomaan.

Muut miehet ovat saattaneet suhtautua härskisti naureskellen tai jopa pikkupoikamaisesti hihitellen kaikkiin anatomiaa ja fysiologiaa koskeviin ihan asiallisiin kysymyksiin. Jos esimerkiksi nainen on kysynyt syytä miehen aamuerektioihin, mies on saattanut sanoa "no mua panettaa aina, heh heh". Itse pyrin puhumaan seksistä siinä mielessä vakavasti, että pyrin antamaan suoranaisiin faktakysymyksiin ihan totuudenmukaisen vastauksen.

Olen myös omasta mielestäni paremmin perillä seksiin liittyvistä asioista kuin useimmat ihmiset, koska olen teini-iästä asti huomannut joutuvani vähän väliä nimenomaan selittämään seksiin liittyviä faktoja monille ihmisille, sekä mies- että naispuolisille. Olen usein suorastaan hämmästynyt muuten fiksujen ihmisten seksuaalisesta tietämättömyydestä.

Jopa jotkut asiantuntijoina esiintyvät henkilöt ovat saattaneet antaa joihinkin kysymyksiin aivan järjettömiä vastauksia. Äskettäin esimerkiksi City-lehden seksikolumnisti Walter de Camp sanoi olevan normaalia, että miehen kivekset eivät ole laskeutuneet. Walter de Campille kysymyksen lähettänyt lukija oli vuotias mies, jonka kivekset eivät olleet laskeutuneet.

Walter de Camp sanoi, että kyllä ne sieltä varmaan lähiaikoina laskeutuvat; asia ei Walter de Campin mielestä ollut mikään ongelma. Tällaisen paskapuheen levittäminen edes City-lehden kaltaisen viihteellisen lehden seksipalstalla on aika vastuutonta.

Kukaan täysjärkinen ei tietenkään pidä City-lehden seksikolumnistia minään lääketieteellisenä asiantuntijana, mutta jostain syystä hänelle lähetetään joskus tuollaisia täysin lääketieteellisiä kysymyksiä. Ihmisillä on joskus todella omituisia käsityksiä ihan luonnontieteellisesti tutkittavissa olevista asioista. Joku saattaa pitää kiinni täysin epärealistisista käsityksistään vaikka maailman tappiin asti, jos kukaan ei lyö faktoja pöytään.

Näin voi olla, mutta tämä on vähän irrallista, koska aiemmin ei kai ole ollut puhe näistä miehistä, jotka väittävät halveksivansa "normaalia yhdyntää". Suihinoton pitäminen rakastelua parempana on lähtökohtaisesti halveksuntaa normaalia yhdyntää kohtaan, vaikka kukaan näistä suihinoton preferoijista ei toki väitäkään pyytävänsä naisilta aina pelkkiä suihinottoja pillun sijasta.

Jos väittäisi, silloin väittäisi harrastavansa seksuaalista kanssakäymistä vain prostituoitujen kanssa. On aika hankala löytää naista, joka mielellään ottaisi aina suihin saamatta itse koskaan munaa pilluun. Suihinottojen yletön hehkuttaminen on implisiittisesti normaalin panemisen dissaamista. Ei välttämättä, mutta usein kyllä. He ikään kuin väittävät harrastaneensa normaalia nussimista niin paljon, että ovat jo kyllästyneet siihen.

Seksuaalisesti poikkeavat tahot dissaavat normaalia seksiä kutsumalla sitä vaniljaseksiksi, koska normaali seksi on heidän mielestään yhtä tylsää kuin vaniljajäätelön syöminen. En mielestäni tulkinnut sinua väärin. Sinähän nimenomaan sanoit uskovasi, että kaunis nainen aiheuttaisi suorituspaineita ja suorituspaineet erektiohäiriöitä.

Voitko elaboroida, millaiset suorituspaineet sinun käsityksesi mukaan aiheuttaisivat minkäkinlaisia erektiohäiriöitä. Itselläni ei ole mitään erektiohäiriöitä koskaan ollut, vaikka suorituspaineita on tietysti jokaisen yhdynnän kohdalla aina jonkin verran.

Ehkä ymmärrämme sanan suorituspaine jotenkin eri tavoin. Minusta jokaisella ihmisellä on jotain suorituspaineita missä tahansa asiassa, koska jokainen ihminen pyrkii tekemään asioita joidenkin tavoitteiden mukaisesti. Ihmisellä on rakastellessa jonkinlainen mielikuva siitä, mitä hän haluaa tehdä ja kokea. Tämä mielikuva sitten aiheuttaa "paineita" saada asiat tehtyä sillä tavalla. En kuitenkaan tajua, miten nämä suorituspaineet aiheuttaisivat varsinaisia erektiohäiriöitä terveillä miehillä.

Tikka, paljon kiitoksia informatiivisesta kommentistasi. Ilmeisesti testosteronitason mittaaminen on jotenkin hankalampi juttu kuin luulin. Ehkä sitä ei sitten tehdä suomalaisessa terveydenhoitojärjestelmässä ilman jotain vahvaa syytä. Joo, olisi kiva tietää. Toinen isoisäni kuoli vuotiaana ja toinen vuotiaana.

Olisi hyvä tietää suht. Tosin testosteronilla on positiivisiakin terveysvaikutuksia. Time-lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan unettomuudesta kärsivien miesten tavallista korkeampi testosteronitaso ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. Voisiko olettaa tämän toimivan myös minun kohdallani, koska minulla on varsin alhainen verenpaine ja kolesteroli huolimatta runsaasti proteiineja ja rasvaa sisältävästä ruokavaliosta.

Tarvitsisit vastaajaksi miehen, joka on kokenut noita erektiohäiriöitä. Minulle on kerrottu, että nimenomaan vahva epäonnistumisen pelko aiheuttaa sitten lopulta epäonnistumisen - useampi mies on näin maininnut itselleen käyneen. Olen jäänyt käsitykseen, että pelätessään, ettei erektio kestä, se ei sitten myöskään kestä.

Tuo tuntuu olevan aika yleinen ilmiö. Minulla se ilmenee laulaessa - jos epäröin ja alan miettiä, lauloinko nyt oikein, iik, pieleen menee, se aivan varmasti menee pieleen. Kun en mieti mitään, se sujuu. Kaikista, siis todellakin kaikista ihmisistä, jotka tunnen, vain kourallinen on yhtä kokemattomia kuin minä.

En saata uskoa että joissain porukoissa menisi vielä huonommin, olenhan itse niin surkea. Jos otantana on yli parikymppiset, pidän neljääkin prosenttia tarkkana lukuna, vaikken ehkä itsekään aivan niin pieneen lukemaan luota.

Paitsi, kuten sanoin, jos poistetaan laskuista kaikenlaiset vammaiset ja estyneet, heh. Asia mietityttää tietenkin siksi, ettei ole kokemuksia asiasta! Ties vaikka olisin jotenkin defekti. Toisinaan ahdistun kun pornokaan ei aina kiihota. Toisinaan kiihotun ihan vain tanssivia tyttöjä bileissä katselemalla.

Näistä on vaikea vetää mitään johtopäätöksiä. Mitä Demin foorumeille kirjoittaviin tulee, siellä on käsittääkseni eniten teinityttöjä, sekä jonkinverran jo vanhempia poikia, jotka huvin vuoksi sinne jotain postailevat.

Ja tytöt nauravat heille julkisesti. Testosteronin määrän mittaaminen kiinnostaisi muuten minuakin. En tiedä miten se tapahtuu, mutta olisi hauskaa, jos sitäkin olisi mitattu teini-iässä ja myöhemminkin, kuten pituuskasvua. Jotenkin kun ajattelen että kaikki se, mihin teininä vielä riitti energiaa, on jotenkin karissut ja kadonnut.

Ties vaikka koko hormonitoiminta olisi näivettynyt ilman seksielämää, heh heh. Vuosikausia jonkinsortin unihäiriöisenä eläneenä en oikein ymmärtänyt oliko se tosiaan niin epänormaalia, mitä jutussa raportoitiin. Kiinalaiset Tai Chi ja QiGong-opettajat osaavat kertoa varsin erinomaisesti, mistä aamuerektio johtuu.

Voin vihjata, että siinä on taas kyse sellaisista energiajutuista, jotka saavat monet täällä näkemään punaista. Mutta minkäs totuudelle voi - elämä on sillä tavalla rakentunut, ettei maapallon kömpelö ja materialistinen tiede voi siitä ikinä saada edes perusasioita täysin selville. Testosteronitason voi mitata verikokeella.

Tulokset tulee labrasta viikon tai kahden kuluessa. Ei ne niitä tasoja terveyskeskuksessa kuitenkaan huvikseen mittaa, pitäis jotain "oireita" olla. Testotasossa on vielä se juttu että on vaikea sanoa mikä on "normaali" taso.

Taso vaihtelee eri miehillä ja lääketieteessä tuo normaalin skaala on aika laaja. Yksityisellä lääkäriasemalla tason voi mittauttaa millon tahansa jos iskee rahat pöytään. Mutta siitä saa kyllä pulittaa useita kymmeniä euroja. Erektiosta ja suorituspaineista oli puhetta Arawnin ja Ellilän välillä Nyt kyllä komppaan Arawnia tässä asiassa.

Ei minulla ole mitään tilastollisesti kattavaa otosta tietenkään, mutta jos nyt muistelen mitä itse olen toisilta miehiltä kuullut ensimmäisistä seksiyrityksistä, kertomukset voi kärjistäen jakaa kahteen ryhmään - on ne, joilta tuli liian nopeasti, ja sitten ne, joilla ei seisonut tai meinannut seisoa ollenkaan.

Jälkimmäisetkin kokemukset ovat sen verran yleisiä, ja toisaalta niistä kertovilla miehillä ei sen jälkeen ole ollut erektio-ongelmia, mitenkään erityisen alhaista sukupuoliviettiä tms. Näin kyökkipsykologian keinoin voisi hahmotella jotain sellaista selitystä, että uusi tilanne yksinkertaisesti jännittää koska siinä on tekemässä jotain mitä ei ole aiemmin tehnyt, ja johon lisäksi kohdistuu valtavat suorituspaineet. Seksi nyt ylipäätään on niin ylikorostuneessa asemassa nykyään - etenkin miehillä, joiden ihmisarvo aika pitkälti niin naisten kuin toisten miestenkin silmissä määritellään seksuaalisen kokemuksen ja suorituskyvyn perusteella ellei sitä sitten pysty kompensoimaan rahan, vallan tms.

Riski kasvaa, jos on taustalla aiempia huonoja kokemuksia jos ekalla yrityksellä ei seisonut, toinen on entistä vaikeampi , jotain riittämättömyyden tunteita omaan ulkoiseen olemukseen, varustuksen kokoon tms. Osansa tekee lisäksi nykynaisten kova, kylmä ja ivallinen suhtautuminen miehiin ja seksiin.

Itse kun olen työskennellyt pääasiassa naisvaltaisilla aloilla ja muutenkin tullut hankkineeksi paljon naispuolisia ystäviä, olen kuullut sivusta aika paljon ns. Olen harvakseltaan törmännyt sellaiseenkin, että tuo erektio-ongelma kyllä poistuisi vakikumppanin kanssa ajan myötä, mutta uuden naisen kanssa se palaisi taas.

Tällöin tosin pohjalla luultavasti on jonkinasteista traumatisoitumista. Sinänsä kyllä tällaiset miehet ovat naisille hyviä kumppaneita, tietääpä ainakin etteivät käy vieraissa. Ja perkele, olipa taas sekavasti muotoiltu kommentti. Sen siitä saa kun yrittää kirjoittaa samalla kun palvelee asiakkaita Vaikken siitä oikein tiedäkään, onko naisen vaihtaminen aina syynä jännittämiseen, siis liialliseen, jne. Oikeastaan olen otaksunut että miehet yrittävät saada mahdollisimman paljon kaatoja juuri siksi, että itselle sitten syntyy se varmuus toimintavalmiudesta tilanteessa kuin tilanteessa.

Enkä myöskään ole väittänyt,että miehen erektio latistuisi liian kauniin naisen edessä. En myöskään ole väittänyt,että kauniit naiset antaisivat vain rikkaille miehille.

Pointtini on se,että myös miehen ulkonäkö vaikuttaa,ja jotta vähemmän viehättävä mies pääsisi sänkyyn megabeiben kanssa,on hänen kompensoitava ulkonäkönsä puutteita hyvällä taloudellisella asemalla. Et taida itse osata lukea. No,paljonpa on sinullakin opittavaa. Opettele vaikka eka lukemaan: Noinhan se varmaan on. Kaikki helpottuu kun siitä tulee rutiinia, ja seksissä luultavasti vaikuttaa nimenomaan uusien partnerien eikä niinkään yhdyntäkertojen määrä.

Ainakin itsestä tuntui aikanaan pitkän suhteen jälkeen vähän orvolta jo ajatuskin siitä, että miten sitä osaa toimia uuden partnerin kanssa, kun asiat on tottunut tekemään yhdellä tavalla yhden ihmisen kanssa, ja muiden kanssa onkin sitten ihan toisenlaista. No, eipä ole onneksi tarvinnut siitä stressata. Lopetin yökerhoissa juoksemisen alkuunsa, kun tuli niin kylmää kyytiä.

Eihän niissä normaaleissa pakeissa mitään, niitä tulee aina, mutta kun minua yritettiin lyödä haarukalla silmään siinä vaiheessa olin ehtinyt vain sanoa "moi" , päätin jättää nuo iskuhommat nuoremmille.

Sen verran sentään henkiriepuani arvostan. Ja näkemykseni pohjautuu ihan elävään elämään ja siinä tehtyihin havaintoihin. Enkä ole myöskään saamaton seksuaalisesti: Ja huippumalleista haaveilevat rumat miehet voivat toki jatkossakin tumputtaa pornon tahtiin,vaikkapa sen Alizeen musiikin tahdissa: No,eipä ole minun ongelmani jos joku jää ilman pillua vain sen takia,että asettaa täysin epärealistisia vaatimuksia.

Tästä asiasta on tietysti hankala saada varmaa tietoa omasta tuttavapiiristä, koska kokemattomuuden myöntäminen on miehille hyvin hankalaa. Asiasta voidaan saada edes kohtalaisen luotettavaa tietoa vain anonyymeillä kyselylomakkeilla toteutettavilla tutkimuksilla, koska silloin nuorilla miehillä ei ole kasvojensa säilyttämiseksi tarvetta salata kokemattomuuttaan. Olen aika kaukana keski-ikäisestä,lihavasta ja katkerasta jos se sinua nyt niin kovasti kiinnostaa.

Enkä ole myöskään ruma,eikä minua vituta lukea miesten preferensseistä. Miksi vituttaisi,onhan minullakin miesten suhteet omat preferenssini. Missä vaiheessa olen väittänyt Arawnin olevan "omista seksuaalisista suorituspaineistaan puhuva poikuutensa säilyttänyt heteroseksuaalinen nuori mies"? En ole väittänyt tällaista missään vaiheessa. Et joko a itse osaa lukea b sekoitat minut johonkin muuhun kirjoittajaan. Olen vain todennut,että joidenkin miesten kohdalla seksuaalinen kokemattomuus johtuu ihan puhtaasti epärealistisista vaatimuksista naisten fyysisen viehättävyyden suhteen.

Tällakin palstalla tosin ei tässä keskustelussa jotkut rumiksi tunnustautuneet miehet ovat kertoneet saamattomuutensa johtuvan liian kovista naisille asetetuista vaatimuksista. Onhan se ihan loogista,että joku Markus Pöyhösen tai Matthew Mc Conaugheyn tasoinen jätkä ei suostu menemään sänkyyn muiden kuin kauniiden naisten kanssa.

Eikä sellainen vaatimus johdu ko. YTM-miehen tapauksessa varmasti seksittömyyteen. Mutta kun tavallinen pallinaama vaatii naisilta samaa tasoa,niin siinä onkin tuloksena sitten selibaatti. Tietysti jos se pallinaama on vaikkapa joku rikas Rock-tähti Axl Rose esimerkiksi tai yritysjohtaja tms. Ja käytän tästä lähtien nimimerkkiä Realisti,niin et sitten sekoita minua muihin kirjoittajiin.

Aapinen voisi olla hyvä aloitus-kirja: No tuo ei kyllä ole siihen syynä. Helvetin kaukaa haettu selitys. Paljon järkevämpi selitys on, että miehellä vain on biologisena vaistona pyrkimys siittää mahdollisimman paljon lapsia.

Miehen potentiaalinen lapsiluku maksimoituu hänen ollessaan yhdynnässä mahdollisimman monen eri naisen kanssa. Naisella taas on biologisena vaistona valita tarjolla olevien miesten joukosta mahdollisimman hyvätasoisen miehen spermaa, koska nainen voi kerrallaan olla raskaana vain yhdelle miehelle.

Miljoonien vuosien evoluution aikana naiset ovat myös olleet päävastuussa lasten kasvatuksesta ja ovat joutuneet valitsemaan tarjolla olevien miesten joukosta parhaan mahdollisen elättäjän itselleen ja lapsilleen.

Tällaiset biologiset faktat selittävät miesten ja naisten seksuaalisuuden välisiä eroja varsin pitkälle.

Optimaalinen ratkaisu naiselle on teoriassa hankkiutua raskaaksi komean miehen kanssa ja hankkia sitten elättäjäksi joku rikas aisankannattaja Silloinhan sen komean miehen siittämät lapset levittävät aikuisena äitinsä geenejä tehokkaasti, koska ovat ulkonäkönsä ansiosta suosittuja seksuaalimarkkinoilla. Miten muutoin asiasta pitäisi edes ajatella? Ajatellaan vaikka cooperin testiä: Voisi saivarrella että huonokuntoisten joukossa olisi sellaisiakin, jotka juoksisivat kyllä vaikka kuinka pitkälle, jos heitä vain olisi kiinnostanut, mutta mitä merkitystä sillä on?

Samaan tapaan ne, jotka eivät ole saaneet seksiä vaikkapa vielä silloinkaan kun 25 vuotta tuli täyteen, ovat vammaisia, estyneitä ja friikkejä. Hei anonyymit, teitä ei välttämättä sekoitettaisi toisiinne, jos vaikka - you know - valitsisitte nimimerkit! Taidat olla itse puutteessa elävä ja melko turhautunut,jolle kalikka kalahti nyt pahemman kerran. Jooei, haistatteluyrityksesi menevät ihan väärään osoitteeseen.

Sinulla ja muilla tänne kirjoittelevilla anonyymeillä trolleilla on vain tapana harrastaa sellaista idioottilogiikkaa, että oletatte kaikkien seksuaalisuudesta eri mieltä teidän kanssanne olevien ihmisten olevan puutteessa. Enkä ole myöskään ruma, Joku hyvin paljon sinua muistuttava anonyymi naispuolinen trolli täällä juuri äskettäin sanoi itse olevansa ruma akka.

Jos et halua sinua sekoitettavan muihin anonyymeihin, älä kirjoita anonyymisti. Kyllä se näyttää aika rankasti sinua vituttavan. Sinähän täällä hysteerisesti nalkutat siitä, että miehet tykkäävät kauniista naisista. Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita Tässä siis luulet Arawnin olevan mies ja luulet hänen sanoneen pelkäävänsä liian kauniita naisia.

Tässä siis luulet Arawnin olevan poikuutensa säilyttänyt mies ja kehotat nuoria miehiä menettämään poikuutensa lihavien ja rumien naisten kanssa tai tyytymään runkkaamiseen. Heität tässä taas ihan samaa diskurssia: Miksi sitten äsken yritit kiistää sanoneesi sitä, mitä tässä juuri taas sanot? Tuo muuten ei ole totta. Komeat miehet kyllä suostuvat panemaan myös keskinkertaisen näköisiä naisia. McConaugheyn kaltainen miljonääri saisi rahoillaan tietysti hyvännäköisiä huoria, vaikka itse olisi ruma.

Enpäs todellakaan usko kovin monen keskitasoisen miehen vaativan naisilta tavallista korkeatasoisempaa ulkonäköä ja joutuvan siksi selibaattiin epärealistisen vaatimustasonsa vuoksi. Sinulla ei ole mitään realistista käsitystä miesten seksuaalisuudesta. Kirjoita se nimi tuohon nimikenttään. Tällä hetkellä nimenäsi on "Anonyymi". Miksi et kirjoittanut tuota nimimerkkiä siihen nimikenttään? Sinähän tässä olet se, joka ei osaa lukea: Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa.

Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi". Sanoin etten puhu anonyymeille, mutta teen nyt poikkeuksen. Lähestulkoon kaikki minun tuntemani miehet, jotka ovat olleet seksuaalisesti kokemattomia yli kaksikymppisinä, ovat ajautuneet siihen tilanteeseen pikemminkin siksi että ihastuvat hirveän voimakkaasti johonkin yhteen tiettyyn tyttöön yleensä yläasteen tai lukion luokkatoveriinsa , jolta eivät saa tunteilleen vastakaikua mutta jossa silti roikkuvat kiinni vuosikausia.

Ei siinä ole kysymys ulkonäkökriteereistä vaan hölmöstä teiniromanttisesta haihattelusta - kuvitellaan että nyt on löydetty "Se Oikea" eikä ketään muuta kohtaan voi ikinä tuntea mitään vastaavaa, ja pyöritään ihastuksen ympärillä "vain ystävänä" elättelemässä turhia toiveita.

Eikä ymmärretä, että siinä kriittisessä iässä on hyvin epätodennäköistä löytää mitään kestävää suhdetta tai suurta rakkautta, joten aika kannattaa ennemmin käyttää hyödyksi seurustelun ja seksin harjoitteluussa ettei sitten ole ihan tumpelo, kun yrittää aikuisella iällä saada aikaan vakavan parisuhteen.

Yleensä näissä tapauksissa se pojan tunteiden kohde ei edes ole mikään luokan pissiskaunotar, vaan pikemminkin perusnätti naapurintyttö, joka pärjää hyvin koulussa, on fiksu ja vaikuttaa olevan samanlainen luonne ja samoista asioista kiinnostunut kuin poikakin. Vaikka ottaakin toistuvasti poikaystäväkseen mieluummin paikallisen jääkiekkolupauksen, tai vuotiaan putkirassarin jolla on oma auto.

Toinen kokemattomana pysyvä miesryhmä ovat ujot ja sosiaalisesti kömpelöt pojat, jotka eivät ylipäätään uskalla lähestyä ketään tyttöä koskaan. Ja sitten olemme tietysti me kroonisesti torjutut, joilla on ilmeisesti jokin naisia karkottava "säteily" ja joiden pelkkä olemassaolo saa naiset kaivamaan haarukan käsilaukusta. Mikä helvetti on URL-osoite?

Ei millään suostu painamaan mun tekstiä,kun se puuttuu. Olen koettanut vastata nimimerkillä,mutta toi URL-juttu vituttaa. Ellei mies pysty kompensoimaan ulkonäkönsä puutteita taloudellisella asemalla. Ja en ole väittänyt,että kaikkien kokemattomien miesten kokemattomuus johtuu liian kovista tasovaatimuksista naisen ulkonäön suhteen. Mutta joillakin se johtuu juuri siitä. Enkä väitä että suurin osa miehistä vaatii liikoja naisen ulkonäöltä suhteessa omaan tasoon.

Mutta jotkut vaativat ja jäävät yksin. Ja kyllä,tarkoitin esimerkissäni Mc Conaugheyn ulkonäköä. Ei minua vituta ihmisten preferenssit suuntaan taikka toiseen. Pointtini on vaan se,että ei pidä antaa preferenssien "sokaista" itseään,siis jäädä esim. Ja olenpa vaan itsekin saanut kuulla olevani kaunis nainen,enkä ainoastaan miesten suusta: Tosin tuo URL-juttu kylläkn alkoi vituttaa ; Nämä kohdat on kirjoittanut joku muu anonyymi,ehkäpä juuri se lihava ja ruma nainen: Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita " "ja joillekin taas tavallinen mukava tyttö on liian ei-jännittävä seksiseuraksi.

Nämä ovat juuri niitä tyttöjen kavereina olevia poikia, joiden pitäisi tajuta olevansa kyseisten tyttöjen mielestä seksuaalisesti kiinnostavien miesten kategorian ulkopuolella.

Monet heistä eivät tajua kohtuullisessa ajassa, että heillä ei ole mahdollisuuksia kyseisiin tyttöihin. Olen itse kuullut omien tyttöystävieni kauhistelevan näitä tapauksia, jotka eivät tajua olevansa kyseisten tyttöjen mielestä epäkiinnostavia. Nämä ovat myös niitä kaveripoikia, joiden Syltty sanoi pyörivän tytön ympärillä pillunkiilto silmissä. Tosin nimimerkki Tohtori tarkoitti yllä niitä poikia, jotka romanttisesti ihastuttuaan yhteen tyttöön pyörivät epätoivoisesti tämän ympärillä.

Nimimerkki Syltyn mainitsemat naispuolisilta "kavereiltaan" pillua haluavat miehet voivat olla itse vaikka kuinka kokeneita seksuaalisesti. Yleensä kuitenkin seksuaalinen kokeneisuus vaikuttaa siten, että ei yritetä liian pitkään elätellä turhia toiveita.

Nimenomaan epätoivoiset miehet pyörivät turhan pitkään sellaisten naisten kimpussa, jotka eivät ole kiinnostuneita heistä. Arawnin kanssa käydyssä flirttailukeskustelussa tuli esille, että nainen helposti luulee miespuolisten kavereidensa flirttailevan hänen kanssaan vain "leikillään".

Naiset harrastavat muutenkin paljon tuollaista "dzoukilla" flirttailua miesten kanssa, jotka ovat itse täysin tosissaan. Törmäsin äskettäin netissä sattumalta tällaiseen juttuun, joka kuvaa tätä ilmiötä erittäin hyvin: Kaunis brunette tulee tanssimaan mun kanssa. Aikamme tanssittua bruneten kaunis blondiystävä änkee väliimme ja "omii" minut itselleen.

Mietinpä siinä sitten että mitäs tosta jos tää blondi mimmi niin musta innostuu niin antaa mennä vaan. Kävin siinä sitte sen kanssa hakemassa uudet drinksut ja mentiin takas tanssimaan. Jossain vaiheessa meen istumaan tanssilattian reunalle ja vetää röökiä ni tää mimmi tulee vatkaa persettä mun eteen. Seuraavaksi tyttö tulee haara-asentoon mun syliin ja alkaa vatkaamaan lannetta ja nuolemaan mun kaulaa.

No oon sit ihan messissä ja alan pussailee sen kaa sun muuta yleistä koskettelua. Myöhemmin vielä jutellaan ja mimmi vaikuttaa tosi kivalta. Ajattelen "tohon vois tutustua kyllä ihan muutenkin ku vaan one night standina". Yhtäkkiä tyttö on sillee "no me lähetään nyt" minä: Mulle on useita kertoja käyny vastaavanlaisia tilanteita..

Ois voinu aikasemmin ilmottaa ettei ois menny koko ilta siinä sitte ööö Tai oishan sitä voinu kysyäkin, mut ei tullu oikeen mieleen heti ekana et sil on kundi. Ei sitä muutenkaa ikinä tuu heti alkuun kysyttyä et "hei onks sul jätkä? Yleensä ne molemmanpuoliset merkit kertoo kyllä sen.

Mut sit on näitä tapauksia. Eikä ymmärretä, että siinä kriittisessä iässä on hyvin epätodennäköistä löytää mitään kestävää suhdetta tai suurta rakkautta, joten aika kannattaa ennemmin käyttää hyödyksi seurustelun ja seksin harjoittelussa Tämä on tärkeä pointti. Olen itse tuntenut ainakin kolme poikaa, jotka eivät lukiolaisena kertaakaan harrastaneet seksiä tyttöystäviensä kanssa.

Kaikki nämä kolme seurustelusuhdetta kestivät yli vuoden. Itse en ymmärrä, miten joku voi "seurustella" harrastamatta seksiä. Ilmeisesti nämä pojat elättelivät jotain lukulaisia romanttisia käsityksiä pitkäkestoisesta parisuhteesta ja seksin odottamisesta "oikeaan" hetkeen asti. Kaikki kyseiset kolme tyttöäkin olivat ilmeisesti neitsyitä eivätkä jostain syystä halunneet menettää neitsyyttään näiden "poikaystäviensä" kanssa.

Kyllähän tuollainen yläasteella vielä menee, mutta lukiossa ei oikein pitäisi enää käyttäytyä noin. Tällaisissa tapauksissa lienee usein kyse siitä, että joku edellämainitun kaltainen kaveripoika on tullut tytön "poikaystäväksi" lähinnä vain rutiininomaisen yhdessä hengailun kautta: Tällaiset suhteet eivät perustu mihinkään kuumaan rakkauteen ja seksuaaliseen himoon ainakaan tytön osalta pojan suuntaan.

Nämä epätoivoiset pojat eivät välttämättä itse kuitenkaan suostu tajuamaan tätä missään vaiheessa. Tätä minä en käsitä ollenkaan. Minulla on ollut tapana nimenomaan aloittaa suhde harrastamalla seksiä. En voisi olla "suhteessa" ilman seksiä. Ei se olisi parisuhde. Seksittömässä suhteessa liian pitkään roikkuvat ihmiset saavat syyttää itseään.

Luulisin, että näitä on nimenomaan enemmistö niistä yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneistä. Yleisin syy poikuuden säilymiseen pitkään ei todellakaan ole se, että poika olisi hirveästi ihastunut johonkin yhteen tyttöön. Sinä sanoit lähes kaikkien yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneiden tuttujesi olleen sellaisia.

Minä sen sijaan väittäisin suurimman osan olevan pillua periaatteessa keneltä tahansa siedettävän näköiseltä tytöltä haluavia poikia, jotka eivät vain itse tee aktiivisesti aloitteita. Pillua ei saa, jos ei sitä yritäkään saada. Ei kukaan tule pojan ovikelloa soittamaan tyrkyttääkseen pojalle pillua, vaan kyllä pojan täytyy sitä itse aktiivisesti vongata. Poikuutensa yli vuotiaaksi säilyttäneet miehet ovat enimmäkseen niitä, jotka eivät ole tarpeeksi vonganneet sitä.

Itse kirjoittelen tänne jatkuvasti nimenomaan gmail-tunnuksella, kuten näkyy. Gmailiin voi samalla tilata nämä viestiketjut suoraan, jolloin ei koskaan tarvitse käydä erikseen lukemassa tätä sivua. Naisille miesten ulkonäkö ei ole niin tärkeä kuin miehille naisten ulkonäkö. Naisille muut seikat kuin ulkonäkö vaikuttavat miehen valitsemisessa paljon enemmän kuin miehille naisen valitsemisessa.

Mitä puutteita Axl Rosen ulkonäössä sinun mielestäsi on? Piti oikein googlettaa hänen kuvaansa, koska en muistanut hänen ulkonäköään.

JPG Mitä vikaa tuon miehen ulkonäössä muka on? Onko sinulla jotenkin hyvin erilaiset kriteerit miesten ulkonäön arvioimisessa kuin useimmilla muilla naisilla? Tämä on tärkeä pointti, jota tässä blogissa on aina yritetty vääntää rautalangasta. Tätä eivät tunnu tajuavan ne naiset, jotka jäävät sinkuiksi liian korkeiden miehille asettamiensa tasovaatimusten vuoksi.

Nimenomaan ilman parisuhdetta jäävät sellaiset naiset, jotka asettavat vaatimustasonsa liian korkealle suhteessa omaan markkina-arvoonsa. He eivät silti tietenkään jää ilman seksiä; naiset voivat helposti saada seksiä samoilta miehiltä, joille samat naiset eivät kuitenkaan kelpaa parisuhteeseen.

Sen sijaan epärealistinen käsitys omasta markkina-arvosta ei yleensä ole syynä nuoren miehen poikuuden säilymiseen yli vuotiaaksi asti, vaan syynä moiseen on yleensä pojan passiivisuus tyttöjen lähestymisessä.

Kyllä ne poikuutensa säilyttäneet vuotiaat jätkät suostuisivat panemaan keskitasoisia tyttöjä, jos tytöt yrittäisivät iskeä heitä. Tytöt kuitenkin pääsääntöisesti odottavat jätkien tekevän aloitteen. Jos jollakulla jätkällä ei aloitekyky ole riittävän vahva, kukaan ei tule hänelle väkisin pillua tyrkyttämään. Kyllä ne yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneet jätkät ovat enimmäkseen nimenomaan aloitekyvyttömiä jätkiä, eivät siis liian kranttuja.

Sinkkujen kohdalla en tahdo, koska he myös saattaisivat paljon todennäköisemmin ottaa minut tosissaan enkä tahdo herättää vääriä toiveita. Mutta varmuutta ei toki ole koskaan. Tuo tarina, minkä laitoit, se ei minusta ole kovin hyvää käytöstä.

Totta kai tuntematon ottaa flirtin melko todennäköisesti tosissaan - miksi ihmeessä ei ottaisi. Ja jälleen - tämän vuoksi en koskaan flirttaile tuntemattomien kanssa. Ja tuon tarinan flirtti nyt oli muutenkin niin provosoivaa, ettei harrastaisi sitä kenenkään kanssa paitsi mieheni: Tunnen minäkin jokusen selkeästi yli parikymppisen neitsytmiehen ja ne ovat nimenomaan konservatiivisiauskovia, joiden pitää ekaksi seksikumppanikseen löytää se unelmien nainen, jonka kanssa mennään avioon.

Eikä se sitten osoittaudukaan aina iiihan niin helpoksi Usein tuntuu kuulevan määreitä "nuori, suht nätti, kiinnostunut joistain samoista jutuista, mukava, hauska" jne. No, tällaisista tytöistä kilpailee huima määrä miehiä, heillä on varaa valita eivätkä he sitten valitse pahnanpohjimmaisia.

Oma ryhmänsä myöhäisneitsyistä muodostavat myös miehet, joiden seksuaalinen kehitys on syystä tai toisesta alkanut ja häiriintynyt matkan varrella. Tuntuu kummalliselta, mutta moni tuntuu uskovan että ainoastaan naisen seksuaalinen kehitys voi häiriintyä esim. Näinhän ei tietenkään ole. Seksuaalisuuden kehityksen häiriintyminen voi kaiketi olla mitä tahansa homouspeloista orastavan piilohouden kautta vaikkapa ikäviin seksuaalisiin kokemuksiin.

Oma ryhmänsä myöhäisneitsyistä lienee myös miehet, joita ei kiinnosta kovin paljoa esim. Jos seksi naisen kanssa ei tunnu erikoisen kiihottavalta, mies ei myöskään yritä tehdä tilanteelleen juuri mitään sillä on suhteellisen tyytyväinen nykyisessä olotilassa. Tilanteen muuttaminen vaatii nimittäin aina energiaa ja esim. Väitän, että estoisuus ei siis riitä ainoaksi selitykseksi; jopa estoinen mutta kovat himot omaava nuori mies todennäköisesti päätyisi lakanoiden väliin tavalla tai toisella.

Suhteellisen hyvännäköisillä, mukavilla ja korkeakoulutetuilla miehillä on noin periaatteessa "oikeus" hakea tasoistaan seuraa. Jos he ovat kokemattomia, naiset rankkaavat heidät kuitenkin pari pykälää heidän "oikeaa" tasoaan alemmas.

Kun riittävä kokemus on hankittu, miehet löytävät lopulta melko helposti "tasoistaan" seuraa. Ihmetyttää kovasti tohtorin kertoma haarukkatarina. Kävikö todellakin näin, ilman mitään provokaatiota? Minulle taas moni nainen on eksplisiittisesti valittanut, kuinka hyvännäköisiä, älykkäitä, mukavia ja sitoutumishaluisia miehiä on paljon vähemmän kuin vastaavilla ominaisuuksilla varustettuja naisia. Tai ehkä sitten tuntemani naiset luokittelevat miehet esimerkiksi "hyvännäköisiksi" tiukempien kriteerien mukaan kuin mitä luokittelevat naisia tai vaikkapa itseään.

Minusta on kummallista että he ilmeisesti uskovat esim. Onko hyvännäköinen mies sellainen mies, joka naispuoleisena versiona olisi kaunis nainen? Vaikuttaa siltä, tikka, että olet perinyt äidiltäsi korkean testosteronitason Olet tikka liian kyyninen epävarmojen miesten suhteen. Epävarmuus liittyy monilla hyvin pitkälle seksuaaliseen kontekstiin, eikä siitä voida tehdä suoria päätelmiä muuhun elämään.

Minusta selittelet Ellilän tapaan älyllisesti uskomuksiasi jotka muodostuvat alitajuisesti. Maskulistisuus voi myös aiheuttaa myöhäisneitsyyttä,koska tällöin ei alistuta naisten edessä,ei jahdata naisia,ei vongata jne. Käsittääkseni juuri maut tai vänkkäämisen tarve ei objektiiviset kriteerit aiheuttaa sen, että yksimielisesti "hyvännäköisiä miehiä" ei esim. Ja jos vaikkapa Brad Pittistä ei löydä mitään varsinaista pahaa sanottavaa, aivan varmasti joku nainen keksii jotain, kuten että "siitä puuttuu jokin särmä, haluan vähän rönttäisemmän tyypin".

Kumpi on voimakkaampi tarve naisilla kenties epäkorrekti kysymys: Toisaalta toisten preferenssejä kopioidaan joskus yökerhossa nainen on pitänyt miestä käsipuolessaan ja kysynyt ystäviltään: Sama omituinen ilmiö käy myös kääntäen: Usein naisille käy lisäksi ilmeisesti miehiä vahvemmin niin, että rakkauden kohde alkaakin näyttää täydellisen näköiseltä naisen silmissä.

Naisille alistumaton mies nähdään helposti haasteena. No kyllä tämä ennemminkin on harvinaista kuin yleistä. Naisten riskinottokyky lähes kaikilla elämän alueilla on hyvin matala, lähes olematon.

Erityisesti tämä näkyy parisuhdemarkkinoilla, jossa naiset yleisesti jättävät aloitteen teon ja riskin pakkien saamsesta miehille, koska miehet kestää sen muka paremmin.

No ei se mitään herkkua ole se pakkien saaminen, ei baarissa eikä muuallakaan. Nainen ei vain halua "arvottaa" itseään julkisesti muun yleisön edessä, eli jää kuikuilemaan että eikö tuo mies nyt tajua tulla tänne "iskemään" vaikka kuinka tässä "signaalia" annan Joillekkin tuntuu olevan oikein kansallisurheilua antaa näyttäviä ja äänekkäitä pakkeja ja siten vielä tyttöporukalla nauretan räkäisesti päälle.

0 thoughts on “Ruma huora en panis forever suomeksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *