Seksiä tarjolla nainen kiimassa

seksiä tarjolla nainen kiimassa

On kyrpä heti pystyssä ja aamulla ne heitetään pihalle. Sinä siis yrität koko ajan saada seksiä, mutta kun nainen haluaa ja antaa sinulle seksiä, hän onkin lortto?

Selitäpäs vielä vähän tuota ajatusmaailmaasi..? Eikö yksinhuoltajamies tai -nainen saa haluta seksiä? Minun tuntemani yksinhuoltajaäidit ovat todella nättejä, itsestään huolehtivia ja fiksuja. Itse olen yksihuoltaja lapset joka toinen viikko isänsä luona ja joka toinen viikko minun luonani. En tällä hetkellä halua mistään hinnasta seurustelusuhdetta, vaan nautin täysin siemauksin sinkkuudestani.

Minun ja ex-mieheni suhde ei kaatunut seksin puutteeseen, vaan siihen, että rakkaus loppui eikä suhdetta ole järkeä jatkaa kaveripohjalta pelkistä rahasyistä.

Kaikki suhteet eivät suinkaan päädy seksiongelmien vuoksi, mutta totta on, että jos parisuhteessa on isoja ongelmia, niin se jossakin vaiheessa heijastuvat myös seksiin. En oikein tajua, että miksi muka seksikkyys ja seksin sekä läheisyyden halu olisi jotenkin tuomittavaa. Tosiasia on se, että sekä miehet että naiset haluavat seksiä. Jos naiset eivät haluaisi seksiä, niin aika nopeasti tämän ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon. Jos arvon miehetkin miettisivät nykypäivän tasa-arvoista suomalaista yhteiskuntaa, niin naisilla on samat oikeudet ja samat lähtötilanteet kuin miehilläkin.

Ei se miehenkään maineelle ole hyvästä, jos jokaisen -vuotiaan naisen matkaan lähtee riippumatta naisen humalatilasta, ulkonäöstä jne. Kyllä siitä mies saa nimenomaan epätoivoisen vaikutelman eikä suinkaan panomiehen vaikutelmaa. Kunnon panomies pitää vaimonsa sängyssä tyytyväisenä ja pysyy baarista pois kotonaan panemassa!!!

Ja aivan naurettavaa väittää, että kaikki erot johtuisivat siitä, ettei nainen "anna miehelleen"?! Typerämpää en ole ikinä kuullut. Yh-äidit on helppoja, mutta ei lähellekkään niin helppoja kuin perus juntti-miehet. Käyn syömässä, juomassa ym. No, jotkut uskovat - tai siis kuvittelevat. Vai onko se niin, ettet tapaa naisia, niin siksi kaikki nolla ovat olleet kiinnostuneita.

Mistähän Sinä ylipäätään voit tietää, ovatko naiset kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti, jos et kuitenkaan tee heidän kanssaan seksuaalisia tekoja kuin vasta paljon myöhemmin.

Logiikkasi muistuttaa itserakkautta ja siksi varmasti tuota shittiä päällesi sataa tässäkin keskustelussa. Siis toinen on kiinnostunut seksistä, mutta Sinä et. Siis miksei "panopuu" voi olla sellainen nainen, joka suostuu seksiin, jos vaan joku keksii moista ehdottaa? Mikä sellainen nainen on, jonka saa taivuteltua sänkyyn vaikkei mielenkiintoa olisikaan mistä tiedät, kuinka monta tällaista Sinulla on ollut, jos et kerran edes halua tietää, jos nainen on kiinnostunut seksistä kanssasi.

Nyt rupesit sekoilemaan ihan tyystin. Juo vähemmän niin aivosi eivät degeneroidu ihan tyystin. Tässä on käyty keskustelua naisten treffaamisesta. Ei mistään jokaisesta tapaamastani naisesta. Jotkut ei hae treffeiltä kuin seksiseuraa ja se on ihan OK, kun molemmat sitä haluavat.

En ole frigidejä naisia treffannut. Käy nyt edes muutamilla treffeillä niin eiköhän se miehen ja naisen välinen vuorovaikutus avaudu sullekin. Flirttailu on oikein mukavaa puuhaa, ei sitä tarvitse heti heittää vaatteita nurkkaan ja leikkiä tosi panomiestä. Mä en yhtään ihmettele, että monet naiset pitää "miehiä" aivottomina mulkun kautta toimivina simpansseina. Mistä ton shitinkin keksit? Monet on tässä ketjussa samaa mieltä kanssani tästä asiasta.

Opettele lukemaan ensin ja vastaile vasta sitten. Sinua voisi olla kiva panna, jos kerran olet hot ja niin kovin seksikäs, mutta heti kun sinua alkaa tuntea paremmin eli n. Juuri sinun kaltaisesi miesten takia naisten tulee edelleen selitellä tekemisiään ja omia halujaan. Onko tuohon liian vaikea vastata? Taisi osua vaan liian lähelle. Ensin odoteltuasi kuukauden verran? Toki jos joku nainen lähtee treffeille, niin kai hän on hivenen kiinnostunut - seksuaalisesta kiinnostuksesta ei voi tietää vai mitä.

Kuitenkin kuvittelet, että kaikki naiset ovat kovinkin kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti. Et kuitenkaan voi sitä tietää. Suuri egosiko kuvittelee, että näin olisi? Taisi arvaukseni osua niin kohdalleen, että otit ad hominemin käyttöön.

Luulen, että olen tutustunut melkoisen moneen naiseen ja seurustellutkin kohtalaisen monen naisen kanssa. Taidan sittenkin aika hyvin tietää, mitä naisen ja miehen vuorovaikutus on. Minulle ei kuitenkaan ole avautunut toistamasi "fakta", että seksi ja tunteet ovat toisensa poissulkevat. Tosin en kyllä koskaan toivokaan tuon pukevan minua millään tavalla.

Minusta ne ovat toisiaan tukevia. Minä ainakin flirttailen muutenkin, huvikseni. En kuitenkaan näe mitää estettä seksiin, jos molemmat toisiaan himoitsevat. Ennemminkin naiset varmasti pitävät tuollaisia huoraksi nimitteleviä itseään täynnä olevia misogyynejä kusipäinä vai mitä tuumaat?

Naiset sen sijaan ovat tuota shittiä tiputelleen kohtalaisen raskaasti. Opettele pitämään naisia ihmisinä! Mies on tulossa luoksesi, joten olet varmasti miettinyt jotain apehtimista elikkä sapustaa. Laita parasta pöytään, kynttilöitä, vähän hyvää punaviiniä ja sen semmoista. Tällainen romanttinen kattaus kyllä kertoo miehelle että hän sinua kiinnostaa. Se ei kuitenkaan kerro, pääseekö pukille vai ei.

Tämä on mielestäni tärkeä pointti! Jatko riippuu tietenkin siitä, mitä aiotte tehdä. Jos asetutte television ääreen, asemoi itsesi miehen kylkeen tai kuitenkin lähimaastoon. Hivuttaudut lähikontaktiin ja suutelet sitä. Ajatukseni on hidas romanttinen aloittelu ja sitten jossain sopivassa vaiheessa lyödäänkin kaasu pohjaan ja annetaan himon viedä. Kun sittenhän on näköjään halpa huora, joka on reidet levällään aina kun on tilaisuus..

Ja juuri kun pääsin tuolle toiselle ohjeiden antajalle kirjoitamaan, että ei niitä vaatteita tarvitse heittää pois edessäni: D Todella paha turn off kivan romanttisen illallisen jälkeen. Pitäisin tuollaista naista varmaan tunne-elämältään vinksahtaneena. Siinä taitaisi käydä niin, että nakua mimmiä siinä sylissäni pitäessäni näpyttelisin toisella kädellä kännykästäni valkotakkiset paikalle. Täysin eri asia olisi tehdä vastaavia rohkeita temppuja suhteessa, jossa oltaisiin jo oltu pidempään.

Silloinhan kaikki yllätykset vaan piristää seksielämää. Miehet tykkää kaikista eniten pihtareista! Näetkö kaiken vain mustana ja valkoisena? Miksi mielestäsi on kyseessä "siveä neitsyt"-leikki, jos sinulle ehdotetaan, että nainen voisi käyttää ensin aikaa siihen, että osoittaa olevansa kiinnostunut miehestä muutenkin kuin vain elimensä jatkeena? Jestas, kyse on sentään vain tunneista.

Sinun ajattelutavallasi on varmaan sitten hienoa, kun mies tekee tuttavuutta ravintolassa sanoilla "annaks pilluu? Ei millään sanoin tarvi kertoa olevansa kuumana kyllä ällimies sen tajuaa muutenkin kosketuksesta ja muusta. Eikä tarvi heti hypätä tappiinkaan vaan jätetään miettimään että haluisko sitä lisää vai ei, onko se sitten pihtaamista vai ei..

Joo, lisäys kohtaan "en ole vielä oppinut ymmärtäämään miehiä ja olen jo menettänyt toivonikin" Miehet haluaa siveyden sipulin. SE tarkoittaa passiivista, ujosti punastalevaa, seksiä "pelkäävää" neitosta. Sitten kun joskus vuoden kahden? Nämä nyt kertakaikkiaan kuulkaa miehet OVAT kaksi eri naistyyppiä. Sitä saa jommankumman - ei molempia samassa naisessa.

Ja se villi ei ole huora yhtään sen enempää kuin se estoinenkaan pihtarihuora. Ei se sitä tarkoita, jos nainen käyttäytyy järkevästi miesten suhteen, ettikö uskallusta rohkeisiinkin vetoihin olisi sitten kun luottams pariskunnan välille on syntynyt ja jos mies vielä omalla käytöksellään rohkaisee naista toteuttamaan seksuaalisuuttaan. Minä itse tarvitsen seksiä päivittäin parisuhteessa, mutta en todellakaan lämpenisi kolmansilla treffeillä muijan lähentelyihin.

Tuo käyttämäsi "jo kaksi kertaa" kertoo mielestäni mikä olet naisiasi. Ei voi olla vielä kiire sänkyyn, jos vakavaa suhdetta ovat kummatkin haluamassa. Miksi miehen ei tarvitse osata "käyttäytyä järkevästi"?

Miksi naisen kuuluu tehdä päätös siitä milloin harrastetaan seksiä tai siis milloin hän antaa miehelle seksiä.. Mies voi vongata muna pystyssä ekoista treffeistä alkaen ja sitten kuitenkin heittää naisen pihalle saastaiseksi lutkaksi haukkuen, jos nainen erehtyykin suostumaan seksiin jo 4 viikon päästä kun miehen asettama "kunnon tytön" aikaraja olikin 6 viikkoa.

Onko se kauhean vaikeeta sanoa himokkaalle naiselle, että mun mielestä voitaisiin oottaa vielä vähän aikaa? Miksi se nainen pitää heti tuomita huonoksi naiseksi ja jakorasiaksi, jos nainen nyt sattuu haluamaan nopeampaa etenemistä?

Miksi miehet olettavat, että rivakkaan tahtiin seksiä haluava nainen automaattisesti heittää reidet välittömästi levälleen myös kenen tahansa muun miehen kanssa? Etenkin kun on tietysti kiltin tytön tyyliin pihdannut edellisen suhteen päättymisestä asti eli jopa vuosia. Itse en jaksaisi haaskata aikaani tuollaiseen pelleilyyn.

Miehesi varmaan pitää siitä enemmin. Mä en osaa tuollaisten kuvailimiesi miesten puolesta vastata. Itse käyttäydyn "järkevästi" niin kuin sinä sanoit seksistä pidättymistä suhteen alussa. Sanonpa vain että en itse koe toimivani järkevästi vaan ihan sen pohjalta, että seksi ei tunnu vielä noin varhaisessa vaiheessa treffit tms.

Haluan ensin tutustua naiseen ja hänen persoonaansa. Eikä sitä ole vaikea sanoa naiselle. Ei siinä mitään yleistä aikarajaa ole olemassa vaan jokaisessa suhteessa se määrittyy erikseen. Nainen voi haluta nopeampaakin etenemistä, mutta kerrotut "sä saat mut kuumaksi" tai muut temput eivät tee kyllä minkäänlaista vaikutusta postiivisessa mielessä. Mun elämänkokemus puhuu kuitenkin sen puolesta, että nopeasti sänkyyn haluavan naisen kärsivällisyys ei riitä tutustua minuun pintaa syvemmältä.

Uusi palavien halujen kohde löytyy melko nopeasti näille naisille. Kylläpä on taas settiä Omat kokemukseni taas kertovat täysin päinvastaista. Jos ei kolmannella kerralla lohkea, sitä ei tule suurella todennäköisyydellä myöhemminkään. Paitsi jos tapailee lestadiolaista. Koita jo ymmärtää että olet täysin marginaalia, neuvosi eivät ole yleistettävissä mitenkään. Jos kolmannella kerralla ei lohkea, kirveen voi heittää kaivoon. Kumpaakaan ei kiinnosta tai ei ainakaan kiinnosta se seksi.

Tähän mennessä olen saanut pillua joka kerta viimeistään kolmannella tapaamisella. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä viikonloppua. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi. Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja.

Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta.

Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa.

QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Yleisimmät syyt — miksi ihmiset harrastavat seksiä?

Mainos   uutinen jatkuu alla.

Seksiä tarjolla nainen kiimassa -

Miehiä haukutaan yhtä lailla pelimiehiksi. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Mulla oli eron jälkeen kieltämättä semmoinen villimpi vaihe, jolloin kävin usein viihteellä. Kuitenkin porno tube video nicoletta, että kaikki naiset ovat kovinkin kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti. Miehesi varmaan pitää siitä enemmin. seksiä tarjolla nainen kiimassa Mies, osaatko kieltäytyä seksistä oikein? Naisen en tuollaisille junteille antaisi vaan ennemmin vaikka sormettaisin koko loppuelämäni. Silloinhan kaikki yllätykset vaan piristää seksielämää. Ja eiköhän se kuitenkin hänelle aika pian selviä, että vaikka en todellakaan ole mikään lutka, joka panee kaikkea mikä liikkuu, suhteessa ollessani olen seksuaalisesti varsin avoin, rento, aktiivinen ja innokas ja kaipaan partnerikseni myös samanlaista. Jos kolmannella www iskuri net sex in tampere ei lohkea, kirveen voi heittää kaivoon.

: Seksiä tarjolla nainen kiimassa

Seksiä tarjolla nainen kiimassa 973
PRIVAATTI STRIPTEASE LAHTI FINNKINO 311
SEX MASSAGE RIGA PARAS PILLU 612
CAR BEST MILF MASSAGE Eroottisia kuumia porno kuvia. Joku tarjosi minulle rahaa siitä hyvästä. Halusin osoittaa rakkauttani kumppanilleni. Sehän tarkoittaa tallinnan huorat www sex mukaan sitä, että näiden pelkuri-poitsujen geenit eivät pääse lisääntymään. Miksi miehet olettavat, että rivakkaan tahtiin seksiä haluava nainen automaattisesti heittää reidet välittömästi levälleen myös kenen tahansa muun miehen kanssa? Omakuva seksiä ilman alushousuja poika tarina kyrvällä markku pornofilmissä bb inka tuominen ylilauta stringit herkku pillu isoäidin isoja kullin kuvia isoja naisisa pannaan pillua. Mikä sellainen nainen on, jonka saa taivuteltua sänkyyn vaikkei mielenkiintoa olisikaan mistä tiedät, kuinka monta tällaista Sinulla on ollut, jos et kerran edes halua tietää, jos nainen on kiinnostunut seksistä kanssasi.

Tuossa loppuvaiheessa halumme olivat hyvin epätasapainossa — tyypillisesti toki. Suhteen alussa, kymmenen vuotta aiemmin, seksiä oli yleensä joka päivä, tilaisuuden tullen vaikka missä. Eromme eteni siihen pisteeseen, että sovimme olevamme vapaita omilla tahoillamme. Sen jälkeen flaksi on käynyt joitain kertoja. Mainos Teksti jatkuu alla. Kansa on puhunut — seksin puute on hyvä syy erota: Näin seksin puute vaikuttaa — 5 asiaa Kun lakkaat harrastamasta seksiä, ruumiissasi ja suhteessasi tapahtuu monia yllättäviä asioita.

Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet. Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin.

Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta. Timo Soini plokissaan Irlannin aborttiäänestyksestä: Amerikkalaisvaltuuskunta tapasi pohjoiskorealaisia rajakylässä — presidenttien tapaamista valmistellaan yhä. Sara Forsbergin rankka paluu Suomeen — ei yhtään keikkaa koko kesänä.

Liverpoolin maalivahti joutui someraivon uhriksi — törkyviestien joukossa myös uhkauksia: Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1. Miksi kieltäytyä jos oikeesti tekee mieli ja mies on mukava ja ihana? Se ei ole mitään jeesustelua jos pitempiaikaisen suhteen joka tulee kestämään yhtenä aloittajana usein toimii pitkäaikainen kiinnostus toiseen.

Suhteet ja tutustuminen vaatii aikaa ja jos haluat tietää miksi kieltäytyä niin se on sen vuoksi että kiinnostus kuule molemmilla voi laskea sen jälkeen nopeasti ihan tahdottomasti. En ymmärrä miksi tätä pitää aina ihmisille jatkuvasti selittää että sänkyyn ei kannata ihan heti mennä jos etsii jotain muutakin suhteelta.

Sitä voi harrastaa seksiä vaikka 10 sekunnin tuntemisen jälkeen mutta uskotko että siitä kehittyy seurustelusuhde sen jälkeen? Mä en anna kun kerran joulu- ja juhannusaattona. Vaimo tahtois myös maalis kuussa ja syys kuussa. Olipas kivan avoin postaus! Jos miehelle on turn-offi kun nainen haluaa sitä, niin Ennen vaihtoa nai sitä kuitenkin kunnolla sekä mun ja muiden puutteessa elävien puolesta.

Olen aivan samoilla linjoilla erotican kanssa, kunnon kuumat seksisessiot kehiin! Täällä päässä siitä voi vain haaveilla Ihan normaali mies Itse en tykkää jos nainen käy liiaksi kimppuun. Tosin ellen sitten satu olemaan sillä tuulella mutta yleensä kyllä itselläni into lopahtaa. Alkaa jotenkin epäilyttämään tai jotain PItää saada vähän saalistaakin. Siis nainen ei saa haluta seksiä? Tai ainakaan näyttää sitä? Siveän neitosen on torjuttava miehen himokkaat lähentelyt parikymmentä kertaa ja sitten lopulta pitkän väsytystaistelun jälkeen vastahakoisesti levitettävä reitensä ja maattava hissunkissun eväänsäkään liikauttamatta kun mies panee?

Ja session jälkeen tietysti lakana siveästi ympärille kiedottuna kipin kapin suihkuun pesemään juuriharjalla ällöttävät eritteet ja miehen tuoksu pois iholta, kylppärissä se muumikuvioitu flanellipyjama päälle ja sitten nukkumaan turvallisen hajuraon päähän miehestä? Ja sitten puolen vuoden päästä mies vinkuu netissä kun ei se akka anna eikä tee aloitetta, puhumattakaan suihinotosta tai muusta kammottavasta irstailusta, lahnailee vaan.

Pakko varmaan hankkia villi ja estoton rakastajatar tai mennä huoriin. Yölinnun kuolemattomin sanoin - sitä saa mitä tilaa. Mua ainakin pelkästään imertelee, jos nainen on oikein halukas: Seksihän on parhaimmillaan intohimoista ja limaista. Näköjään meitä miehiäkin on moneen junaan, mutta valitettavasti vastauksista päätellen osa on jäänyt sille asemalle, joka rakennettiin ennen kun juna keksittiin. Seksi varmasti on parhaimmillaan intohimoista ja limaista ja se on oiva tapa tuhota myös ne syvemmät tunnot suhteesta.

Eikö silloin puhuta jostain muusta kuin parisuhteesta. En kyllä tajua, mitä tuollaiset "tunnot" ylipäätään ovat. Jos minä kiinnostun naisesta, siihen kuuluu ehdottomasti myös seksuaalinen vetovoima - ja mitä suurempi vetovoima sitä kiinnostuneempi olen. Ne "tunnot" on se parisuhteen olennainen osa. Kun molemmat kunnioittaa toisiaan ja välittää toisesta enemmän kuin kenestäkään muusta.

Pelkässä seksisuhteessa pelaa vain se alapää. Kivaahan se on sekin, ei siinä mitään. Mutta jos muuta haluaa, täytyy usein tutustua siihen toiseen ihmiseen persoonanakin. Miksi ne ovat toisensa poissulkevia? Minusta ne vaan vahvistaa toisiaan. Mikset vaikka kerro ihan suoraan miehelle, että "Sä saat mut kuumaksi". Tuskin kukaan mies siitä voi kiinnostustaan menettää - ei sitten millään, jos tosiaan kohdistat himosi nimetysti häneen. Sanot vaan, että olet haaveillut jo villistä seksistä hänen kanssaan ja jo pelkkä haaveilu hänestä tekee Sinut himokkaaksi.

Ehkä ei ole heti kuitenkaan järkevä käyttää "roiseja" sanoja kun niille ollaan usein vähän arkoja ja sitten ei oikeastaan voi tietää, mikä on seksuaalisessa kontekstissa negatiivinen sana kenenkin mielestä. Tärkeintä on tehdä selväksi, että ko. Veikkaisin, että kaveri kulkee seuraavana päivänä aikalailla rinta rottingilla ja hymyillen.

Näin se menee ainakin minun kohdalla. Katso, osa miehistä on sellaisia että he eivät jaksa naisia jotka levittävät haaransa heti kun heihin päihin vilkaisee.

Ehkä sinä olet sitten niitä naisia tai miehiä jotka noin tekevät. Kun nainen korostaa tuota itsessään, niin ei toimi. Minuun naiset ovat muutenkin kuumana, joten ei se ole uutinen. Nainen antaa itsestään kuvan jonakin jakorasiana, kuka nyt sellaisesta kiinnostuu tai onhan noita pukkeja tietysti. Siis kun juuri sanoin, että pitää korostaa, että mies saa nuo tuntemukset aikaan.

Kyllä se tarvitsee erityislaatuisen naisen ja erityisen tilaisuuden ennen kun näin käy - mutta siis kun niin käy, niin minä ainakin olen mukana se siis pelkästään lisää minun kiinnostustani.

Villi nainen on parasta mitä mies voi saada - eikä villi nainen ole mitenkään sama asia kuin jokin jakorasia tms. Itse tapasin mukavan miehen olemme jo noin 50 v kiinnostuimme toisistamme ja kävin todella kuumana kuin myös hän ja kun vihjailin aika suoraan sänkyyn menosta niin hän säikähti!!! Ei oo koskaan käynyt ennen niin. Olisi pitänyt edetä varovasti. Joten ei ehken kannata "hyökätä kimppuun". Nainen korostaa itsessään sitä tunnetta, että ko. Tämä kiihottuminen on selviö minulle, ei naisen tarvitse sitä korostaa sanoin ja vaikka riisumalla itsensä edessäni Mulle se on turn-off.

Taidat olla vähän sinisilmäinen. Tuollaisella villillä naisella on tod. Ja jatkossa on toinen mokoma. Mutta eihän sen tarvitse sinua häiritä, jokainen valitkoon naisseuransa niin kuin itse tahtoo. Olen enempi tuollaisten "kunnon" naisten perään, jos se sana nyt sinulle mitään merkitsee. Eikä tarvitse merkitä; minä en ole tuomitsemassa kenenkään seksikäyttäytymistä.

Itse vain olen erilaisten naisten kanssa kuin sinun unelmasi naisesta. Jos kolmannella kerralla Olen tavannut useitakin, jotka ovat varsin kokemattomia - mutta villejä. Ei se, että joku nainen kuumenee jostain tietystä miehestä, tarkoita sitä, että se olisi kovinkin yleinen tunne ko. Voihan olla, että hän kuumenee tosissaan ensimmäisen kerran elämässään. Miksei sellaisella naisella voi olla vaikka kuinka paljon kumppaneita, jotka eivät oikeastaan ole edes kiinnostuneita ko.

Eikö Sinusta tunnu lainkaan siltä, että sellainen on helppo nainen, joka suostuu seksiin vaikkei edes osoita kiinnostusta? Eli kuka tahansa jamppa pystyy periaatteessa puhumaan hänet seksuaaliseen kanssakäymiseen. Minusta tuollainen nainen, joka osoittaa tahtovansa nimenomaan minut eikä siis osoita moista käytöstä muita kohtaan on aika paljon rehdimpi. Muuta syytä en keksi säikähtämiseen kuin epävarmuuden suorituksesta - varsinkaan tuolla iällä.

Siitähän ei ollut kysymyskään kai, että jotain frigidejä tapailtaisiin. Puhetta on ollut siitä, että nainen korostaa halujaa seksiin ja jo aikaisessa vaiheessa tapailua. Mulle tällainen käytös vaan on turn-off. Ei jaksa ruveta vehtaan, ellen sitten poikkeuksellisesti olisi etsimässä vain yhden illan seuraa.

Siihen se sitten jäisi ko. Vakavampaa seuraa etsivänä, en näitä panopuita tapaile, koska heidän kiinnostuksensa ei osu yksiin omieni kanssa. Siis eikö siitä tulisi sellainen olo, että nainen makaa kenen kanssa tahansa, jos hän suostuu seksiin vaikkei osoittaisi kiinnostustakaan? Minä ainakin olen tavannut paljon naisia, jotka eivät todennäköisesti ole mitenkään kiinnostuneita minusta seksuaalisesti. Käyn syömässä, juomassa ym. No, jotkut uskovat - tai siis kuvittelevat. Vai onko se niin, ettet tapaa naisia, niin siksi kaikki nolla ovat olleet kiinnostuneita.

Mistähän Sinä ylipäätään voit tietää, ovatko naiset kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti, jos et kuitenkaan tee heidän kanssaan seksuaalisia tekoja kuin vasta paljon myöhemmin. Logiikkasi muistuttaa itserakkautta ja siksi varmasti tuota shittiä päällesi sataa tässäkin keskustelussa.

Siis toinen on kiinnostunut seksistä, mutta Sinä et. Siis miksei "panopuu" voi olla sellainen nainen, joka suostuu seksiin, jos vaan joku keksii moista ehdottaa?

Mikä sellainen nainen on, jonka saa taivuteltua sänkyyn vaikkei mielenkiintoa olisikaan mistä tiedät, kuinka monta tällaista Sinulla on ollut, jos et kerran edes halua tietää, jos nainen on kiinnostunut seksistä kanssasi. Nyt rupesit sekoilemaan ihan tyystin. Juo vähemmän niin aivosi eivät degeneroidu ihan tyystin. Tässä on käyty keskustelua naisten treffaamisesta. Ei mistään jokaisesta tapaamastani naisesta.

Jotkut ei hae treffeiltä kuin seksiseuraa ja se on ihan OK, kun molemmat sitä haluavat. En ole frigidejä naisia treffannut. Käy nyt edes muutamilla treffeillä niin eiköhän se miehen ja naisen välinen vuorovaikutus avaudu sullekin.

Flirttailu on oikein mukavaa puuhaa, ei sitä tarvitse heti heittää vaatteita nurkkaan ja leikkiä tosi panomiestä. Mä en yhtään ihmettele, että monet naiset pitää "miehiä" aivottomina mulkun kautta toimivina simpansseina.

Mistä ton shitinkin keksit? Monet on tässä ketjussa samaa mieltä kanssani tästä asiasta. Opettele lukemaan ensin ja vastaile vasta sitten.

Sinua voisi olla kiva panna, jos kerran olet hot ja niin kovin seksikäs, mutta heti kun sinua alkaa tuntea paremmin eli n. Juuri sinun kaltaisesi miesten takia naisten tulee edelleen selitellä tekemisiään ja omia halujaan. Onko tuohon liian vaikea vastata? Taisi osua vaan liian lähelle. Ensin odoteltuasi kuukauden verran? Toki jos joku nainen lähtee treffeille, niin kai hän on hivenen kiinnostunut - seksuaalisesta kiinnostuksesta ei voi tietää vai mitä.

Kuitenkin kuvittelet, että kaikki naiset ovat kovinkin kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti. Et kuitenkaan voi sitä tietää. Suuri egosiko kuvittelee, että näin olisi? Taisi arvaukseni osua niin kohdalleen, että otit ad hominemin käyttöön. Luulen, että olen tutustunut melkoisen moneen naiseen ja seurustellutkin kohtalaisen monen naisen kanssa. Taidan sittenkin aika hyvin tietää, mitä naisen ja miehen vuorovaikutus on.

Minulle ei kuitenkaan ole avautunut toistamasi "fakta", että seksi ja tunteet ovat toisensa poissulkevat. Tosin en kyllä koskaan toivokaan tuon pukevan minua millään tavalla. Minusta ne ovat toisiaan tukevia. Minä ainakin flirttailen muutenkin, huvikseni. En kuitenkaan näe mitää estettä seksiin, jos molemmat toisiaan himoitsevat. Ennemminkin naiset varmasti pitävät tuollaisia huoraksi nimitteleviä itseään täynnä olevia misogyynejä kusipäinä vai mitä tuumaat?

Naiset sen sijaan ovat tuota shittiä tiputelleen kohtalaisen raskaasti. Opettele pitämään naisia ihmisinä! Mies on tulossa luoksesi, joten olet varmasti miettinyt jotain apehtimista elikkä sapustaa. Laita parasta pöytään, kynttilöitä, vähän hyvää punaviiniä ja sen semmoista. Tällainen romanttinen kattaus kyllä kertoo miehelle että hän sinua kiinnostaa. Se ei kuitenkaan kerro, pääseekö pukille vai ei.

Tämä on mielestäni tärkeä pointti! Jatko riippuu tietenkin siitä, mitä aiotte tehdä. Jos asetutte television ääreen, asemoi itsesi miehen kylkeen tai kuitenkin lähimaastoon. Hivuttaudut lähikontaktiin ja suutelet sitä. Ajatukseni on hidas romanttinen aloittelu ja sitten jossain sopivassa vaiheessa lyödäänkin kaasu pohjaan ja annetaan himon viedä. Kun sittenhän on näköjään halpa huora, joka on reidet levällään aina kun on tilaisuus..

Ja juuri kun pääsin tuolle toiselle ohjeiden antajalle kirjoitamaan, että ei niitä vaatteita tarvitse heittää pois edessäni: D Todella paha turn off kivan romanttisen illallisen jälkeen. Pitäisin tuollaista naista varmaan tunne-elämältään vinksahtaneena.

Siinä taitaisi käydä niin, että nakua mimmiä siinä sylissäni pitäessäni näpyttelisin toisella kädellä kännykästäni valkotakkiset paikalle. Täysin eri asia olisi tehdä vastaavia rohkeita temppuja suhteessa, jossa oltaisiin jo oltu pidempään. Silloinhan kaikki yllätykset vaan piristää seksielämää. Miehet tykkää kaikista eniten pihtareista! Näetkö kaiken vain mustana ja valkoisena? Miksi mielestäsi on kyseessä "siveä neitsyt"-leikki, jos sinulle ehdotetaan, että nainen voisi käyttää ensin aikaa siihen, että osoittaa olevansa kiinnostunut miehestä muutenkin kuin vain elimensä jatkeena?

Jestas, kyse on sentään vain tunneista. Sinun ajattelutavallasi on varmaan sitten hienoa, kun mies tekee tuttavuutta ravintolassa sanoilla "annaks pilluu? Ei millään sanoin tarvi kertoa olevansa kuumana kyllä ällimies sen tajuaa muutenkin kosketuksesta ja muusta. Eikä tarvi heti hypätä tappiinkaan vaan jätetään miettimään että haluisko sitä lisää vai ei, onko se sitten pihtaamista vai ei..

Joo, lisäys kohtaan "en ole vielä oppinut ymmärtäämään miehiä ja olen jo menettänyt toivonikin" Miehet haluaa siveyden sipulin. SE tarkoittaa passiivista, ujosti punastalevaa, seksiä "pelkäävää" neitosta.

Seksiä tarjolla nainen kiimassa -

Sitähän voi harrastaa jo ekana iltana jos siltä tuntuu. Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Niin että mitäs ihmeellistä siinä nyt sitten on? Kun nainen on valmis antamaan parin tapaamisen jälkeen eli melkein ventovieraalle, niin se on valmis tekemään sitä myös jatkossa. Taidan sittenkin aika hyvin tietää, mitä naisen ja miehen vuorovaikutus on. Eihän kukaan tuollaisia rupsahtaneita surkeita äijiä riesaksi ota, mutta kiva niitä on panna. Gayvideolla janne mussalo tyttönä kotka teiniseksi laukeaminen naisten vaatteita.

0 thoughts on “Seksiä tarjolla nainen kiimassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *