Vanhan naisen pimppi komea mies

vanhan naisen pimppi komea mies

Coeur de Glace , Ja on siinäkin iässä himokas ja haluttava. Tykkään x 1 List. Petetään ja jätetään niitä nuoriakin.. Että ei se ikä ai aina. Kuukautiskierto vielä säännölllinen mutta kohtahan se loppuu, ja mietityttää mitä hormonitoiminta tekee Täytyy päästä yli vanhoista pettymyksistä ja antaa kevään tulla ja uudet tuulet puhaltaa, kyllä tässä on kosketusta jo kaivannutkin!

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot.

Näytti kuin se olisi poltellut piippua. Mahorkan haju tunkeutui heinikkoon kuin Australian tulihelvetin katku. Älä puhalla savua suuhuni. Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet.

Ja kun edessämme on Halong Bay, herätän. Tarinassa on aivan toinen juoni. Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Etsi Toggle navigation Valikko. Näin valtakunnallisen panojuhlan aikana varmaan kaikki eivät päässeet pumppaamaan laadukkaita v naisia vaan luuserismiehet joutuivat tyytymään vanhempiin lorttoihin jos halusivat muuta kuin omaa kättään. Ja varmaan moni suosiolla tyytyi vanhempaan reikään kun sitä helpommin saa kuin tuoretta tavaraa.

Eli lasketaanko teidän mielestä vanhan naisen paneminen saamiseksi? Sanotaan nyt v naisen nussiminen, lukija voi itse siitä valita iän jonka jälkeen alkaa löysä ja roikkuva nahka puistattaa. Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Lapioimista Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Mä olen nuori nainen ja mulla roikkuu nahka koska laihdutin 30kg ja en ikinä näyttäydy bikineissä korkeintaan kokouimapuvussa.

Tää on mun salaisuus. Eikös tuollaista voisi korjata kirurgisin toimenpitein. Toki silloin se jos uudestaan lihoo niin voi tulla ongelmia kun nahka onkin liian pieni. Aivan kuten edeltäjä sanoi, mars kirurgille ja lopeta säälinhaku valitus jos haluat MAT-tasoasi nostaa ja saada laadukkaampia miehiä kun rahkeet tällä hetkellä riittää.

Kaikkia se nussiminen ei kiinnosta, niin kuin hän mainitsi. Eikä nussiminen kiinnosta monia vanhojakaan, niin että voit huoleta lakata olemasta huolissasi heistä. M nainen on se sun lortto. Mun nainen on yli 50 ja piukka kuin mikä. Loppuuko avioliitoissa seksi siihen päivään kun naisella 35v synttärit?

Entä mitä tekee noilla välimallin naisilla eli kun parhaat on ja vanhukset 35 yli? Todellinen elämä on tietysti jotain muuta, mutta pysytään nyt palstan hengen mukaisina, jossa yli 25 -vuotias nainen on vanha kurppa joka ei kelpaa kenellekään Leikitään katkerien itsensä ja pikkuisen neitsyt -pilinsä korokkeelle nostaneiden "miesten" mieliksi, ettei heille tule niin paha mieli, kun ne kaikki kurpat ja rumatkin saa mutta he vain ei Miksi et myönnä sitä että naisten markkina-arvo laskee iän myötä?

Laskeehan se, mutta niin laskee miestenkin, ja kaikki normaalilla järjellä varustetut miehet tietävät tämän ja pysyvät kyllä aivain mielellään sen naisensa kanssa, eivätkä yritä vaihtaa nuorempaan, koska siinä käy niin että jää ilman. Miehellä voi laskea markkina-arvo jo alle 25 -vuotiaana, jos tukka tipahtaa ja monella se kalju alkaa ilmaantua jo silloin.

Miehellä sitä markkina-arvoa ei ole välttämättä koskaan Mitäs siitä jos arvo laskee, sehän on vain todiste, että sitä on joskus edes ollut. Pitkän parisuhteen onkin erittäin hyvä tasa-arvoinen asia. Monesti valitettavasti nyky-yhteiskunnassa nainen elää villiä sinkkuelämää nuorena ja jakaa pillua komeimmille miehille ja kun biologiset kellot soi tain ne lapset on jo tehty, valitsee itselleen jonkun aisurin elättäjäksi.

Mutta jos miehellä on kalju, mutta korkea status ja paljon rahaa, niin taso nousee iän myötä. Entäpä jos nainen kaljuuntuu ikääntyessä? Naisen on aika vaikea ikääntyessä nostaa markkina-arvoaan millään tavalla. Etenkin naisen koulutus, varakkuus yms. Mitä merkitystä sitten on menetetyllä markkina-arvolla? Elämä eletty ja suosio miesten suhteen elää vain muistoissa. Ei kuka tahansa mies voi nostaa markkina-arvoaan vanhetessaan ja kaljuuntuessaan.

Siihen pitäisi olla ensinnäkin melkoiset fyysiset raamit, eli jollain parimetrisellä lihaksikkaalla tatuoidulla salikarjulla se kalju ei niin paljon haittaa, jos ajelee päänsä puliksi kokonaan. Moni mies kuitenkin on hintelä ja lyhyt tuulen nussima vinkuheinä ja näyttää vain pieneltä pippeliltä jos ajelee sen kuulansa paljaaksi kokonaan.

Vaihtoehdot on joko spede -tukka tai näyttää pieneltä pinkiltä siittimeltä. Ei siinä edes miljoonat tilillä paina niin paljon, että tasokkaaseen naiseen olisi mahiksia. Tällainen mies voi päästä ainoastaan aisuriksi, jos jotain Saada ostettua jonkun venäläisen keski-ikäistyvän yh -äipän joka on toiminut aiemmin katuhuorana tai gangsterin patjana. Sellaiseen on mahdollisuuksia jos on rahaa todella paljon. Miehen markkina-arvohan myös määräytyy paljolti siitä, kuinka paljon on saanut aiemmin pesää, joten neitsytsedästä ei nyt vaan koskaan tule edes kt -miestä, ei sitten millään vaikka kuinka yrittää.

Naiset kaljuuntuu korkeintaan joskus 80 ikäisinä, jos silloinkaan. Se on hyvin harvinaista kuitenkin Mutta hiukset tosiaan on aika tärkeä asia pariutumisessa niin miehillä kuin naisilla. Varsinkin nuoret naiset panevat paljon painoarvoa jopa sille miten miehen hiukset on leikattu ja hiukset siis tosiaankin PITÄÄ olla.

Onhan monissakin uskomuksissa pitkään ja tuuheaan tukkaan liitetty jos jonkunlaisia mystisiä ominaisuuksia, esim. Mitä muisteltavaa sellaisella on jolla ei ole ollut markkina-arvoa koskaan?

Jono katkeria yksinäisiä vuosikymmeniä elämätöntä elämää Kun ihmiseltä kuolinvuoteella kysytään mitä hän katuu, ei hän kadu elettyä elämää vaan elämätöntä. Kaikkea sitä mikä jäi tekemättä ja kokematta.

Miehen markkina-arvo perustuu ulkonäköön merkittävästi vähemmän kuin naisen. Joskus niinkin, mutta arvonsa tunteva mies ei sellaiseen suostu. Vanhat naiset yrittävät saada miehiä aisureiksi, mutta sellaisia naisia pitää käydä ainoastaan panemassa ja muistaa ehdottomasti käyttää kumia.

Miksi yrität vakuuttaa olevasi jotenkin suosittu vaikka olet vanha nainen? Koska naiset ovat tunnetusti erittäin pinnallisia. Mies voi muistella miten nuoruudessa ei ollut vientiä mutta vanhempana miehenä on. Vanhoille katkerille naisille on hauska naureskella. Miten olen yrittänyt vakuuttaa olevani suosittu? Eihän tässä ole minusta ollut kyse missään vaiheessa. Muutamassa ensimmäisessä kommentissani yritin vihjaista jotain oleellista elämästä ja parisuhteista, mutta kun ei mene näköjään jakeluun, niin ei sitten Ehkä joku hieman älykkäämpi tajuaa, sillä ei nuo nyt niin kryptisiä olleet.

Minä olen mielestäni vain sanonut, että miehen markkina-arvo ei nouse ikääntyessä, koska se ei nouse Joku Flavio Briatore ei nyt oikein käy esimerkiksi, koska sinäkö nyt yhtä-äkkiä jostain repäiset samanlaisen omaisuuden? Ja onko se kivaa tietää että on periaatteessa huoran kanssa naimisissa? Nuo kaikki ämmät esimerkeissäsi on juuri niitä parisuhdehuoria, joita tällä palstalla haukutaan, enkä ihmettele ollenkaan.

En minäkään huoraa haluaisi Sitäpaitsi Saagimhan on jo vanha narttu. Täysiverinen kurppa 53 -v. Jotenkin tosi koomista repäistä aina vertailukohdaksi joku miljonääri -pappa ja sen maksettu nainen joka rukoilee ukon kuolemaa ja perintöä, ja sanoa että "kato nyt! Tuoki saa pillua tollaselta, vaikka on noin vanha ja ruma!! Että kyllä se minäkin vielä!!!

Ei varmaan tunnu kaiken sen aikaisemman jyystämisen jälkeen miltään, vähän vain kuvottaa, mutta kun rahallinen korvaus on riittävä, niin kyllä jännämiesten ex -lumppu sen kestää. Kenelläkään noistakaan ei ole mitään saumaa todelliseen yt -laatupilluun.

Kauniiseen nuoreen neitsyeen ja vielä sellaisen aitoon rakkauteen ja arvostukseen ihmisenä luonteen ja persoonan vuoksi, ei omaisuuden ja statuksen Mutta jos huora onnen tuo, niin siitä vain ostamaan huoraa. Kuten sanoin - venäjältä ja vaikkapa thaikuista niitä saa. Jännägangsteri -ähisijöiden patjoja ja täysiverisiä eläköityneitä katuhuoria Onhan ne toki paremman ja naisellisemman näköisiä korkeakantaisine kenkineen, minihameineen ja paksuine meikkeineen, kuin tuulipukuinen suomi -lehmä, mutta paljon useamman ja jännemmän nussimia kuin suomi -lehmä konsanaan.

Mutta siis, koeta toki kohottaa sitä markkina-arvoasi. Kerro muillekin ätmeille miten se tapahtuu, sillä totuushan on että ei se tapahdu kotona istumalla ja odottamalla että on neitsytsetä 60 -v. Saahan sitä kuvitella, mutta totuus on jotain ihan muuta. Veikkaan että minua naurattaa paljon enemmän Veikkaan myös että sinulle nauraa paljon useampi, niin mies kuin nainen kuin minulle tulee ikinä nauramaan.

Ja ennen kaikkea sinulle nauraa ne nuoret yt -naiset joita sinä niin himoitset. Ovat aina nauraneet ja tulevat aina nauramaan. Jos saisit kirjaisinkokoa suurennettua ja huudettua tuota valhetta vielä lujempaa, niin ei se totuudeksi silti muutu: Tuloeroja on myös suurimmassa osassa suomalaisista parisuhteista. Nimen omaan niin päin että miehellä on paremmat tulot. Ja koska naisten markkina-arvo laskee iän myötä, niin jossain vaiheessa markkina-arvoni menee naisten ohi. Niin nimenomaan tarkoitin, että sinä ilkut minulle että vituttaako kun Flavio Briatorella on ostettu nuori nainen ja näin ollen sinäkin toki voit sellaisen saada, kunhan tarpeeksi vanhaksi tulet.

Sulla on luetunymmärtämisessäkin puutteita. Naisten perinteisistä ammateista nyt vaan on pienemmät tienestit, minkä sille mahtaa.

Lisäksi naisten tuloja laskee se, että ovat välillä synnyttämässä ja äippä -lomilla, ja jos menettää työpaikkansa siinä perheenperustamis -vaiheessa on uutta pysyvää työpaikkaa aika vaikea saada, koska työnantajat eivät halua palkata synnytysikäisiä naisia, tai pikkulasten äitejä.

Siitä seuraa tietenkin se, että on aukkoja työhistoriassa ja jäänyt kelkasta tiedoissa, ja jatkuvasti kouluista valmistuu nuoria kilpailemaan niistä vähistä työpakoista tuoreilla tiedoilla. Tietysti tasa-arvon aikana mieskin voisi jäädä kotiin hoitamaan kersojaan, vaan eipä jostain syystä tunnu nappaavan. Ja miten sinä pystyt väittämään naisia, siis ihan kaikkia naisia pinnallisiksi, kun sinun mielestäsi tasokkainta mitä olla voi on se, että vanhana rumana ukkona saa nuorelta ja kauniilta naiselta pillua?

Sinähän se olet joka sitä pintaa tuijottaa, ei kukaan muu. Mitään muuta sinä et edes näe. Minusta heissä ei ole mitään tasoa. Kaikki niin vastenmielisiä kuin olla voi Ja joo, tiedän jo että en heille kelpaisikaan, että säästä vaivojasi äläkä tule sitä minulle lällättämään Minä vitut välitän kelpaisinko noille kuvotuksille vai en.

Suoraan sanottuna, saan paljon parempaa, eikä tarvi maksaa - kummankaan osapuolen, ei minun eikä hänen. Sinulla mitään markkina-arvoa ole edelleenkään. Voisi olla, jos tyytyisit niihin tasoisiisi naisiin, mutta kun sinä et tyydy. Siitähän tässä oli kyse: Ei minua ainkaaan vituta markkina-arvoni nousu. Toisin on ehkä sinulla vanhenevana naisena: Muistele sitten vanhainkodissa nuoruutta kun vielä miehetkin sinusta kiinnostuivat.

Kuka tyhmä nyt palkkaa jonkun, joka on pian vuosien ajan kotona eikä töissä. Harvalle naiselle asetelma sopii niin päin että mies hoitaa lapsia kotona ja nainen hankkii perheelle rahat. Ei vanhana rumana ukkona tarvitse saada nuorelta ja kauniilta naiselta pillua. Jos naisesta maksaa, niin parempi sen naisen on olla nuori ja kaunis.

Yh-naiset eivät edelleenkään ole tasoisiani. Kukaan itseään kunnioittava mies ei toisen miehen äpärälapsia elätä. Entä jos Flavio Briatore olisi nuori ja komea, olisiko markkina-arvo alhaisempi vai korkeampi? Minun mielestäni korkeampi ja silloin hän saisi nuoren kauniin rikkaan naisen, joka rakastaisi häntä ja kustantaisi itse oman elantonsa.

Flavion ei tarvitsisi maksaa Ei tarvitsisi ostaa jonkun entistä lutkaa, vaikkakin sitten vielä ihan hyvän näköistä ja nuorehkoa. Ja sinä höpötät koko ajan kuinka sinun markkina-arvosi menee naisista ohi kun vanhenet Siis, kenestä naisista, ikäisistäkö, vai mummoista? Etkö tajua, että koko ajan kasvaa nuoria naisia, joiden tasolle sinä et ikinä yllä?

Et ole koskaan yltänyt, etkä tule yltämään. Naisia joihin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia ikinä. Ei edes Briatoren omaisuudella, sillä vanha ja rikas ei saa kaikista laadukkainta tavaraa ja näin se vain on. Nuori ja komea, jopa köyhäkin kyllä saa, ja ilmaiseksi Vanha ja rikas saa sen nuoren ja komean entisen heilan sitten kun se on kiertänyt aikansa mieheltä miehelle ja alkaa ikääntyä, ja parhaat päivät on ohi.

Siis jos nainen on luonnoltaan hutsu. Heitäkin on, mutta kaikki eivät ole. Ei edes suurin osa. Niille kunnollisille kauniille naisille Flavio -pappa ei kelpaa ikinä, etkä sinäkään vaikka kuinka suurta setelitukkoa heilutat edessä.

Päin vastoin, saatat saada ympäri korvia niin että soi. Ja vanha ja ruma ja joo, joo. Täytyyhän mun olla sellainen, koska olen eri mieltä kanssasi.

Et onnistu kuitenkaan joten voit lopettaa. Ja kuten tuolla alempana jo sanoin niin tiedän etten kelpaisi Briatorelle ja kaltaisilleen ja se ei haittaa. Ethän sinä sitä usko, mutta näin se vain on.

Kaikki naiset, edes suurin osa ei ole huoria. Ja jos ainoat jotka sinulle haluavat antaa on yh -äipät, niin silloin he OVAT tasoasi. Et sinä sitä tasoasi itse määrittele, vaan muut. Etkö tajua tuon vertaa? Ja tuosta pentujen hoitamisesta ja elättämisestä en ala jauhaa paskaa enää enempää kanssasi. Tosiasia on se, että jos ihmiskunta haluaa säilyä, niin kersoja pitää puskea maailmaan. Naiset nyt sattuu olemaan ne, joiden kohdussa se kersa viettää ensimmäiset 9Kk ja sen jälkeen naisen keho toimii kersan ruokkimiseen, joten toki se on helpompaa että nainen siinä vaiheessa jää kotiin penskan hoitamaan, sillä pahapa se on tissiä isin antaa.

Ja pahapa se on sitten naisenkaan niitä korkeampia tienestejä tavoitella, koska ei voi ulkoistaa sitä raskautta ja synnyttämistä kenellekään. Mutta joo, sovitaan että se on naisten syy, ei evoluution tai vaikka Jumalan mihin sitten kukakin tahtoo uskoa En tiennytkään ettei tälle palstalle saa kirjoitella jos ei ole sinkku.

Mielelläni menen pois, koska täällä on niin typeriä ja katkeria miehiä Kumma muuten että ne sinkkunaiset jotka kirjoittavat eivät ole katkeria ja vihaisia miehille. He ovat vain surullisia omasta tilanteestaan. Saa olla kyllä tosi komea mies että niin rikkaan miehen markkina-arvon ulkonäöllä saavuttaa.

Yh-naisten markkina-arvon olen jo ohittanut. Jopa nuoren ja kauniin yh-naisen markkina-arvo on melko alhainen. Oman ikäisistäni naisista markkina-arvoni menee ohi. Niin ei ole koskaan tapahtunut. Päin vastoin niin on tapahtunut minun toimestani muille pari kertaa. He ovat hypergamisia, kuten muutkin naiset. Naiselle ei kelpaa oman tasoinen mies. Siksi, koska olet väärässä niin haluat heti lopettaa sen puheenaiheen?

Mutta en ole kertaakaan saanut yhdeltäkään seurustelevalta järkevää selitystä sille miksi tänne kirjoittelevat, eivätkä vietä aikaa esim. Noin viisaan ja järkevän naisen kannattaakin ehdottomasti olla muualla. Itse asiassa on todella tyhmää olla surullinen tilanteesta, mikä on täysin oma valinta. Etenkin naisilla oma valinta, kun samantasoinen mies ei kelpaa parisuhteeseen. Miehen pitääkin olla vähän vihainen naisten hypergamiasta ja siitä että naiset yrittävät aina saada tasoaan paremman miehen ja hyötyä miehistä taloudellisesti.

Keskustelukumppanisi kommenttihan kuului näin: Kuinka usein siis olet heiluttanut isoa setelitukkoa kunnollisen kauniin naisen edessä, mutta et saanut heiltä ympäri korvia?

Tuskin niiltä kunnollisilta naisilta naisilta silti turpaan saisin. Edellinenkin kirjoittaja keskittyi lähinnä nimittelemään ja vittuilemaan minulle, joten helposti sieltä joku asia tulee vähän huonommin luettua. Kuka nyt jaksaa keskittyä lukemaan juttuja joiden taso on tyyliin "ätmi on tyhmä, ätmi ei saa pillua, ätmi on luuseri yms.

Naisten "argumentointi" kääntyy ennemmin tai myöhemmin pikkulapsien tasoiseksi raivoaimseksi ja henkilöhyökkäykset ja shaming language esiintyy vaikka aluksi yrittäisivätkin jotain järkevää kirjoittaa. Kehoitan kaikkia vanhoja naisia lopettamaan seuranhaku ja paneminen.

Olenkin jo valistanut kaikkia yli 30 vuotiaita tuttujani lukemaan tätä palstaa ja mitä heistä ajatellaan! Jopa itseään alemman tason miehinä pitävät ajattelee.. Toivottavasti jää joku pois nettideitistä kun hieman miettii asiaa uusiksi!

Onhan niitä kurppia jotka luulevat itsestään ihan liikoja ja he paneskelevatkin sitten kilttien ja kunnollisten naisten edestäkin! Siinä heille jää sitten enemmän.. Osuu omaan nilkaan, jäät silti ilman. Mitäs väliä sillä on, jos jää ilman, jos on kerran jo hyväksynyt asian? Jos yli vuotias nainen on kurppa, johon tyydytään paremman puutteessa, niin ei kai se millään tasolla ole menetys kurpalle, jos jättää panohommelit suosiolla muille? Ei paneminen mikään hengissäpysymisen ja mukavan elämän edellytys ole.

Ja huono panosuhde, jossa joutuisi olemaan "se, johon tyydytään", paremminkin laskisi elämänlaatua. Parhaimmassa tapauksessa tässä käy niin, että yhä vähemmän naisia on tarjolla yhä suuremmalle joukolle naisten tavoittelijoita.

Mikäli MA-teoriaan on uskominen, heh. Itse olen kyllä nirsompi miesten suhteen kuin nuorena, ei todellakaan kiinnosta känninen paneskelu jonkun urpon kanssa. Jos olet vielä nirsompi muutaman vuoden kuluttua, niin saat elää lopun elämäsi dildosi kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, kunnes kuolemasi teidät erottaa.

Ilmeisesti ole nuorena elänyt villiä sinkkuelämää jännämiesten panopatjana. Tiedätkö että seksiä voi harrastaa muutenkin kuin kännissä urpojen kanssa? Mutta nussia ei voi kuin urpo. Aloitus koskee nusssimista, urpo. Vaikka et ole koskaan edes nussinut, urpo. Kyl mäki oon nirsompi ku nuorena. Nuorena ei niin miettiny miehen markkina-arvoa mutta nyt kun on tietoinen siitä niin olen kyl tosi tarkka et kosken vain jännämiehiin.

Et siis ymmärtänyt heti pillun arvoa. Nyt siis annat jännämiehille ilmaiseksi ja voit tarpeen tulleen alkaa parisuhdehuoraksi jollekin aisurille ja elää hänen rahoillaan. On varmasti helppoa olla nainen, kun arvokkain omaisuus, eli pillu, on pysyvästi osa kehoa ja sitä voi hyödyntää ja se mahdollistaa helpon elämän.

Voitin muuten sut Myönnän kyllä että voitit jos kyse on siitä kuinka monta kertaa on sanonut urpo. Hitto kun olet tyhmä! Miten VOIT olla tajuamatta mitä kyseinen henkilö sinulle yrittää sanoa?! D Ei mikään ihme että ätmit on ätmejä kun korvienväli humisee tyhjyyttään. Et tee itsestäsi yhtään järkevämpää kuin olet toisia haukkumalla. Onko nyt parempi itsetunto kun ylpeilet tällä pastalla? Kyseinen tyyppihän jopa antoi sinulle vastaukset, ja silti sinä et tajua!

Minusta se on jo niin huvittavaa kuin olla voi, että sori - pakko oli nauraa Lue ja mieti miljoona kertaa. Vaivaa sitä pientä päätäsi välillä jollain muullakin kuin jollakin täydellisen typerällä normaalista elämästä vieraantuneella höpinällä ihmisten markkina-arvosta Enpä ollut minä tuo kyseinen tyyppi Ei sen tarvi olla minä, että tajuan mitä hän sanoo, mutta sinä et tajua.

Sinulla tuntuu olevan aika heikkoa tuo luetunymmärtäminen muutenkin. Aluksi luulin, että ymmärrät väärin tahallasi, mutta ehkä sinä vain oikeasti et tajua. Ai mikäkö on markkina-arvoni? Varmasti erityisesti sinun mielestäsi olematon. Varmasti kaikkien kaltaistesi mielestä se on olematon, ja myöskin Flavio Briatoren ja muiden "ihanien" yt -urosten jotka tuohon linkitit esimerkeiksi siitä kuinka se ikä tekee sedästä oikein laatu -sedän En ole koskaan kuvitellut edes olevani mitään laatu -tavaraa, mutta niin tyhmä en ole, että alan itse arvottamaan itseäni.

Ne joille en kelpaa, niin enpä ole ollut tyrkyttämässäkään. Olen ihminen jolla on sama arvo kuin kenellä tahansa ihmisellä. Kaikkien maailman miesten ei tarvi haluta nussia minua, sillä minäkään en halua nussia kaikkia maailman miehiä. Tuo kiukkuisuutesi ei ainkaan nosta markkina-arvoasi.

Onko sinulla hiekkaa pillussa? Olipa taas niin älykäs kommentti, että ei ole tosikaan. Et sitten muuta keksinyt kuin kuluneimman fraasin mitä olla voi? Et kuitenkaan osaa vastata kysymykseen? Markkina-arvostani vai pilluni hiekkaisuudesta?

Mielestäni vastasin jo aiempaan eli että joo, varmasti alhainen, ei kai se muuta voi ollakaan. Ja koka ajan vain laskee Jos pillustani oli kyse, niin ei. Siellä ei ole hiekkaa, eikä ole koskaan ollutkaan. Tämä "keskustelu" jääköön osaltani tähän. Olet rasittava, ja se lienee suurin syy ettet naista löydä. Kukaan jaksa tuollaista riidanhaluista uikuttajaa. Sinä olet minusta tosi mukava ja kiva nainen ;.

Yli vuotiaasta voi antaa ½ pistettä ja yli vuotiaita ei laske muut kuin nekrofiilit. Entä moni pani nuorta ja rumaa tai läskiä? Nain eilen 22 vuotiasta tiukkakroppaista naista. Itse etsin kylläkin naista sen mukaan miten ajatukset kohtaa eikä ole väliä onko 20 tai 37 eikä väliä onko lapsia.

Eikä tarvitse olla missin kroppa, tietysti jokaisella on aina ulkonäköihanne mutta eipä sekään niin kiveen hakattu ole. Sinullahan varsin terveet kriteerit on. Varmasti löydät hyvän naisen itsellesi, kun vähän aikaa katselet ympärillesi: Lopella talon isäntä heräsi aamulla erikoiseen näkyyn.

Aikuinen mies ajoi crossimopolla lammas sylissään. Mopomies kaatui talon kohdalla, ja lammas lipesi miehen otteesta. Poliisin mukaan mies pakeni äkkiä paikalta, mutta lammas jäi talon pihaan. Korvamerkitty lammas jäi odottamaan nyt aamuun omistajan selviämistä. Lammas on todennäköisesti anastettu lähistöltä. Lammas löytyy kuitenkin terveenä naapurista, sanoo ylikonstaapeli Antti Reijula Hämeen poliisista.

Reijula uskoo, että lain pitkä koura tavoittaa vielä lammasvarkaan, sillä mopomiehen henkillöllisyys on todennäköisesti selvillä. Säkin urpo olet postaillut tätä uutista joka palstalle. On tainnut pitkästä aikaa sinulla, vanhalla eläintenystävällä alkanut tuntua kihelmöintiä alapäässä? Itselleni tuli mieleen tuosta lammasvarkaudesta rosvopaistin teko. Mikäs sen mukavampaa porukalla näin juhannuksena.

Kyllä siinä on juhannusmorsian pudonnut kyydistä Miksi helvetissä joku lähtisi jollain mopolla lammasta raahaamaan, jos haluaisi lampaasta juhannusmorsiamen? Eiköhän sellainen tyyppi nappaisi kumpparit jalkaan ja lähtisi opolla sinne lampaiden luo jne. Kyllä tuossa on haluttu napata lammas ruoaksi. Teurastuksen jäljet on helpompi piilottaa muualla kuin lammashaassa.

Mutta kukin tietysti lukee uutisia omalla tavallaan, omien kokemustensa pohjalta aukkoja täytellen. Ätmit voisivat kysyä isiltään millaista se vanhan naisen paneminen on.

Ehkä isä kertoo, kuinka vastenmielinen se äidin haiseva, ryppyinen ja selluliittinen keho onkaan ja että äiti kelpaa oikeastaan vain biojätteeksi. Voi tietysti olla, että isä sanookin, että äiti on yhtä ihana ryppyineen kuin nuorena ja rypyttömänä ja vuosi vuodelta rakkaampi.

Kysy itse vanhemmiltasi jos tunnet noin vahvaa seksuaalista mielenkiintoa omia vanhempiasi kohtaan. Tämä oli päivän viisain kirjoitus. Hän ei omista vahemmistaan puhunut mitään, saati seksuaalisesta mielenkiinnosta heitä kohtaan.

Sairaaksi en sanoisi tuon kommentin perusteella. Jotain seksuaalisia ongemia hänellä silti varmasti on, vaikka sitä ei sairaudeksi luokiteltaisi. Jonkun vanhan naisen aisurimies on ihan väärä ihminen vastamaaan näihin kysymyksiin, koska ei ole seurustellut silloin kun nainen oli vielä nuori ja markkina-arvonsa huipulla.

Jos he ovat olleet parisuhteessa jo nuorina, niin se on nykypäivänä poikkeus. Silloin tilanne on tasa-arvoinen. Ei sitä paitsi molemmat vanhemmat voi aisureita olla, ainoastaan toinen. Kommentti kumpuaa naisten halusta elää miesten rahoilla ja olla parisuhdehuoria.

Vihjailetko sitten, että muiden ätmien vanhemmat sopivat tuohon kategoriaan? Ätmien vanhemmistahan alunperin oli kyse. En mitä tiedä muiden ätmien vanhemmista mitään, joten en vihjaile. Sinulle kelpaa näköjään kuka vaan. Sinä et kelpaa kaikille, vaikka olet kuin komea, kun sulla on ruma sydän. Miehen luonne ei vaikuta naisen ja parisuhteen saamiseen juuri millään tavalla. Miksi muuten Suomessa on parisuhdeväkivaltaa niin paljon jos luonteella olisi jotain merkitystä?

Naisella on kemioita miestä kohtaan jos mies on komea ja muutkin naiset haluavat miestä. No kun tuota katukuvaa katsoo ja on rehellinen, niin eipä siellä kyllä niitä komeita miehiä kovin paljon kulje. Silti lähes jokaisella on ihan tavallinen nainen käsipuolessa. Se että sinä et kellekään kelpaa johtunee joko siitä, että olet aivan käsittämättömän vastenmielisen näköinen, tai omasta nirsoudestasi. Et voi huolia tavallista naista, kun luulet ansaitsevasi jonkun Victoria´s Secret -mallin.

Jos et varjelisi sitä pippeliäsi ja neitsyyttäsi niin kovin kuin joku kaino ja herkkä linnan neito tornissaan, niin olisit jo saanut pillua ajat sitten. Ellet sitten tosiaan ole juuri niin vastenmielinen ulkonäöltäsi kuin ilmeisesti olet luonteeltasi sen perusteella mitä ja miten tänne kirjoitat.

Olisin kelvannut joillekin yh-naisille, mutta en suostu naisten harrastamaan hypergamiaan. Ei ole nirsoutta joa lapseton mies ei suostu parisuhteeseen yh-naisen kanssa parisuhteen hintana toisen miehen äpärälasten elättäminen. En ole käsittämättömän vastenmielisen näköinen, mutta melko ruma kyllä. En ole sellaista kuvitellut ansaitsevani. Rahalla tosin sellasenkin saa vähäksi aikaa käyttöön. Olen saanut pillua enkä ole neitsyt. Olisin kelvannut parisuhteeseen naisten kanssa, jotka eivät ole kanssani saman tasoisia.

Yhdenkään miehen ei kannata elättää parisuhdehuoraa ja suostua aisuriksi. Toi heppu on kertonut itse olevansa naamastaan harvinaisen ruma. Siksi se katkerana haluaa jakaa pahan olonsa ilosanomaa herkille nuorille miehille. Jaan sanomaa ihan kaikille.

Jos rumalle naiselle ei ruma mies kelpaa, niin nainen harrastaa hypergamiaa. Miehen pitää aina olla jollain tavalla markkina-arvoltaan korkeammalla, jotta nainen suostuu parisuhteeseen. Se menee kyllä näinpäin, ettei rumalle miehelle kelpaa ruma nainen!!!! Naisessa tärkein on kauneus ja vain ja ainoastaan kauneus!!!! Nyt vittu nillitetään harvasen päivä naisten hypergamiasta, sun muusta. Jos ruma mies laittaa nettitreffeille profiilin, niin kuinka monta yhteydenottoa saa tai kuinka moneen omaan viestiin saa vastauken?

Mieti vähän ennen kuin väität tuollaisia. Kuinka monelle rumalle miehelle naiset tulevat tekemään aloitteita ja juttelemaan tai kuinka moni nainen ei suhtaudu tylysti kun ruma mies tulee juttelemaan? Entä sama ruman naisen osalla? Rumankaan naisen ei tarvitse tehdä yhtään mitään saadakseen seksiä ja parisuhteen jos vaan oman tasoinen ruma mies kelpaa.

Ruma mies puolestaan ei saa usein naista vaikka tekisi mitä. En ole transu, oletko sinä? Olen käynyt baareissa ja nähnyt kuinka paljon naisille jutellaan ja tehdään aloitteita vaikka he olisivat itse täysin passiivisia. Sen lisäksi olen jutellut näistä asioista naisten kanssa ja he ovat itse kertoneet. Kauniita ihmisiä on vähän, siksihän niitä niin ihastellaan! Jos kauniita olisi paljon niin eihän se olisi mikään "juttu" enää Suurin osa on ihan tavallisia, mitä ihmeen vikaa siinä on edes?

Itsepä et nuorena huolinut sitä tavallista tai vähän rumaa tyttöä, johon sulla olisi ollut mahikset, mutta kun olit liian hyvä mielestäsi sellaiselle. Niillä vähän keskivertoa vaatimattomamman näköisillä naisilla ei muuten ole niitä pentuja yleensä ottaen tehty kenellekään, eikä myöskään seksuaalisia kokemuksia, koska nehän ei kelpaa kenellekään, ei edes sinulle nirppanokalle joka luulet itsestäsi liikoja.

Valinnanvaraa sulla olisi edelleenkin, muutakin kuin ne yh -äipät, mutta ne ei vain kelpaa sinulle koska pidät itseäsi niitä parempina Ai niin, ja ne on todennäköisesti läskejä, eli vastauksesi on "ei kelpaa, yhyyy koska minä en ole läski, vaan tuulen nussima laiha vinkuheinä Tehän vain täydentäisitte toisianne.

Voisit sinä tietenkin pyytää sen vaikka kanssasi lenkille, niin kyllä ne kilot tippuisivat. Ja luonteeltasi sinä et ole mukava, et sitten niin millään. Sinä vain esität päin naamaa kilttiä ja mukavaa, mutta todellisuudessa mielessäsi huorittelet naisia.

Se ei ole mukavan miehen merkki. Ainoa ongelma tässä on ettei naisille kelpaa kuin ne komeimmat miehet ihan riippumatta siitä minkä tasoisia ulkonäöllisesti itse ovat. Joko he eivät ymmärrä etteivät ole kauniita, tai eivät tahdo ymmärtää.

Etkö ymmärrä tekeväsi tällä tavoin itsesi hölmöksi? Olisi kelvanntu ja kelpaa edellee, mutta ruma mies ei vaan kuulu edes rumien naisten prinsessaunelmiin. Voin itsekin lähteä tuolle linjalle, mutta en juuri nyt jaksa. Teksissäsi esiintyy kerta kerran jälkeen henkilöhyökkäykset ja shaming language. Tällä palstalla hyvin hyvin harva nainen ei tuohon sorru. Vähemmän kaunis nainen kelpaa minulle oikein hyvin.

Ei ne sen huonompia ole, mutta ei vaan kiinnosta toisten miesten äpärälasten elättäminen. Toisaalta jos nainen on yh, niin on täysin merkiyksetöntä onko hän läski vai ei, koska ei joka tapauksessa kannata seurustella yh-naisen kanssa.

En ehkä sinulle, enkä nyt, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Se että kiusaa itse rumana toisia rumia EI ole kilttiä! Minä olen itse ruma nainen enkä ikinä voisi kiusata KETÄÄN ihmistä rumuudesta eikä mulle tulisi esimerkiksi sanoa rumien miesten seurueessa, että ompas vaikka se Don Johnsson komea ja pantavan näköinen!

En ymmärrä mitä iloa siitä saisin?! Sensijaan monet ätmit puhuu kauniista naisista rumien naisten kuullen aiheuttaen lisää pahaa mieltä ja arkuutta omasta ulkonäöstä. Kun ei me kaikki rumat luulla itsestämme yhtään muuta "liikoja" kuin, että ollaan rumia: Mun mielestä siitä ulkonäöstä ei ole rumien syytä edes puhua, kun ei ole hyvää sanottavaa niin ei tarvitse valehdellakkaan vaan ohittaa koko aihe.

Koska on ihmisessä muutakin kun ulkonäkö jos sen haluaa vaan nähdä! Kiusaajat on kaikki sisäisesti hyvin rumia ihmisiä!! Joten miten vitussa käännät asian niin, että naisille ei kelpaa - ainakaan suurimmalle osalle kuin vain komeimmat miehet? Miten selität sen että kuitenkin samaan aikaan ihan tavalliset miehet saavat naisia.

Menevät naimisiin, perustavat perheen Jos naiset olisivat noin vitun pinnallisia ja hyväksyisivät vain ne komeimmat miehet, niin silloinhan suurin osa naisista olisi naimattomia, kun eihän niistä komistuksista nyt kaikille millään riitä!

Ja ne läskit naiset joista puhuin tuossa, niin en tarkoittanut että ovat yh -naisia vaan lapsettomia sinkkuja. Niitä vaatimattomia jotka ovat sinun tasoasi, mutta eivät kelpaa sinulle ja kaltaisillesi, koska "vartalosi on kunnossa" ja muuta pinnallista paskaa Läski ruma neitsyt -nainenhan ei voi millään olla rakastettava, vaikka olisi kuinka älykäs ja kiltti ja mukava vai mitä?

Ei siitä tule rakastettavaa ja haluttavaa edes laihduttamallakaan, koska sen kasvot ei ole kauniit ja hiuksetkin ohut hiirenhäntä vai mitä? Kyllä sinulle nyt täytyy olla se 16 -v. Vitun pinnallinen ääliö sinä vain olet. Sen todistit jo sillä, että tuonne aiempaan kommenttiisi olit linkittänyt noita pervopappoja parisuhdehuorineen ja sinun mielestäsi se on ilmeisesti suurikin saavutus saada ostettua hyvän näköinen mutta erittäin kovalla käyttöasteella ollut vittu.

Miksi et voi myöntää, että sinulle merkitsee kaikista eniten naisen ulkonäkö koska olet pinnallinen ääliö?

Jos kyse on rakastelusta, osaamisesta ja rohkeudesta vuoteessa, ei sillä ulkonäöllä ole niinkään suurta merkitystä. Iloisuus ja osallistuminen yhteiseen nautintoon estoitta on ykkösasia.

Niin, eiköhän ole kyse kahdesta eri asiasta. Ensinnäkin jotkut miehet haluaa ottaa naista, kaunista ja miellyttävän visuaalista. Noin 40 prosenttiahan miehen kiihoittumisesta tulee silmien kautta. Varsinkin jos miehellä itsellään on huono itsetunto niin kauniin naisen naiminenhan antaa omalle minäkuvalle aika paljon potkua Toisena näkisin miehen joka ei niinkään halua vain ottaa naista eläimen lailla, vaan nauttii siitä mitä nainen antaa, mitä nainen osaa.

Ja pakko myöntää että nainen joka saa miehen nauttimaan naisen konsteilla, on kiinnostavampi. Siinä ohessa voi sitten olla välillä eläin itsekin Kyllä niihin osaamattomiin kauniisiin kyllästyy aika nopsaan ja alkaa haluta osaavaa ja rohkeaa naista, niin se vaan on.

Samahan se on naisilla, jos nainen saa flegmaattisen miehen, ei sitä kauaa katella kun jo ollaan vaatimassa kunnon panijaa ja miestä joka tekee jos jonkinlaista temppua, eikös vaan näin ole? Olen 24v mies ja seksuaalisesti kiinnostunut 40vv naisista. Ulkonäkö merkitsee, minusta kaunis kypsä nainen on kauniimpi kuin parikymppinen. Oikeastaan ei ole kysymys kauneudesta pelkästään, vaan pitää olla "hyvän näköinen", vartalo kiihottava ja kasvot kivat. Kypsä nainen on nimenomaan haluttava.

Seksi on mahtavaa, vanhemmat naiset antavat nautinnon näkyä ja kuulua. Siitä vaan oma himo kasvaa, kun tuollainen ihana nainen unohtaa kaiken muun ja keskittyy vain kaluuni. Nuori kanki , Haluttavaksi vanhemman naisen tekevät tyylikkäät rouvamaiset vaatteetkin. Tärkeintä on olla seksistä nauttiva ja kokeilunhaluinen.

Parasta mitä nuori mies voi seksiltä saada on anaaliseksi sheivatun, nautiskelevan ladylike-naisen kanssa. Näyttää ja tuntuu niin ihanalta. Vanhan perään , Mun nainen on yli 50 ja piukka kuin mikä. Loppuuko avioliitoissa seksi siihen päivään kun naisella 35v synttärit? Entä mitä tekee noilla välimallin naisilla eli kun parhaat on ja vanhukset 35 yli? Todellinen elämä on tietysti jotain muuta, mutta pysytään nyt palstan hengen mukaisina, jossa yli 25 -vuotias nainen on vanha kurppa joka ei kelpaa kenellekään Leikitään katkerien itsensä ja pikkuisen neitsyt -pilinsä korokkeelle nostaneiden "miesten" mieliksi, ettei heille tule niin paha mieli, kun ne kaikki kurpat ja rumatkin saa mutta he vain ei Miksi et myönnä sitä että naisten markkina-arvo laskee iän myötä?

Laskeehan se, mutta niin laskee miestenkin, ja kaikki normaalilla järjellä varustetut miehet tietävät tämän ja pysyvät kyllä aivain mielellään sen naisensa kanssa, eivätkä yritä vaihtaa nuorempaan, koska siinä käy niin että jää ilman. Miehellä voi laskea markkina-arvo jo alle 25 -vuotiaana, jos tukka tipahtaa ja monella se kalju alkaa ilmaantua jo silloin.

Miehellä sitä markkina-arvoa ei ole välttämättä koskaan Mitäs siitä jos arvo laskee, sehän on vain todiste, että sitä on joskus edes ollut. Pitkän parisuhteen onkin erittäin hyvä tasa-arvoinen asia.

Monesti valitettavasti nyky-yhteiskunnassa nainen elää villiä sinkkuelämää nuorena ja jakaa pillua komeimmille miehille ja kun biologiset kellot soi tain ne lapset on jo tehty, valitsee itselleen jonkun aisurin elättäjäksi. Mutta jos miehellä on kalju, mutta korkea status ja paljon rahaa, niin taso nousee iän myötä. Entäpä jos nainen kaljuuntuu ikääntyessä? Naisen on aika vaikea ikääntyessä nostaa markkina-arvoaan millään tavalla.

Etenkin naisen koulutus, varakkuus yms. Mitä merkitystä sitten on menetetyllä markkina-arvolla? Elämä eletty ja suosio miesten suhteen elää vain muistoissa. Ei kuka tahansa mies voi nostaa markkina-arvoaan vanhetessaan ja kaljuuntuessaan. Siihen pitäisi olla ensinnäkin melkoiset fyysiset raamit, eli jollain parimetrisellä lihaksikkaalla tatuoidulla salikarjulla se kalju ei niin paljon haittaa, jos ajelee päänsä puliksi kokonaan. Moni mies kuitenkin on hintelä ja lyhyt tuulen nussima vinkuheinä ja näyttää vain pieneltä pippeliltä jos ajelee sen kuulansa paljaaksi kokonaan.

Vaihtoehdot on joko spede -tukka tai näyttää pieneltä pinkiltä siittimeltä. Ei siinä edes miljoonat tilillä paina niin paljon, että tasokkaaseen naiseen olisi mahiksia.

Tällainen mies voi päästä ainoastaan aisuriksi, jos jotain Saada ostettua jonkun venäläisen keski-ikäistyvän yh -äipän joka on toiminut aiemmin katuhuorana tai gangsterin patjana. Sellaiseen on mahdollisuuksia jos on rahaa todella paljon. Miehen markkina-arvohan myös määräytyy paljolti siitä, kuinka paljon on saanut aiemmin pesää, joten neitsytsedästä ei nyt vaan koskaan tule edes kt -miestä, ei sitten millään vaikka kuinka yrittää. Naiset kaljuuntuu korkeintaan joskus 80 ikäisinä, jos silloinkaan.

Se on hyvin harvinaista kuitenkin Mutta hiukset tosiaan on aika tärkeä asia pariutumisessa niin miehillä kuin naisilla. Varsinkin nuoret naiset panevat paljon painoarvoa jopa sille miten miehen hiukset on leikattu ja hiukset siis tosiaankin PITÄÄ olla. Onhan monissakin uskomuksissa pitkään ja tuuheaan tukkaan liitetty jos jonkunlaisia mystisiä ominaisuuksia, esim. Mitä muisteltavaa sellaisella on jolla ei ole ollut markkina-arvoa koskaan? Jono katkeria yksinäisiä vuosikymmeniä elämätöntä elämää Kun ihmiseltä kuolinvuoteella kysytään mitä hän katuu, ei hän kadu elettyä elämää vaan elämätöntä.

Kaikkea sitä mikä jäi tekemättä ja kokematta. Miehen markkina-arvo perustuu ulkonäköön merkittävästi vähemmän kuin naisen. Joskus niinkin, mutta arvonsa tunteva mies ei sellaiseen suostu.

Vanhat naiset yrittävät saada miehiä aisureiksi, mutta sellaisia naisia pitää käydä ainoastaan panemassa ja muistaa ehdottomasti käyttää kumia. Miksi yrität vakuuttaa olevasi jotenkin suosittu vaikka olet vanha nainen?

Koska naiset ovat tunnetusti erittäin pinnallisia. Mies voi muistella miten nuoruudessa ei ollut vientiä mutta vanhempana miehenä on. Vanhoille katkerille naisille on hauska naureskella. Miten olen yrittänyt vakuuttaa olevani suosittu? Eihän tässä ole minusta ollut kyse missään vaiheessa. Muutamassa ensimmäisessä kommentissani yritin vihjaista jotain oleellista elämästä ja parisuhteista, mutta kun ei mene näköjään jakeluun, niin ei sitten Ehkä joku hieman älykkäämpi tajuaa, sillä ei nuo nyt niin kryptisiä olleet.

Minä olen mielestäni vain sanonut, että miehen markkina-arvo ei nouse ikääntyessä, koska se ei nouse Joku Flavio Briatore ei nyt oikein käy esimerkiksi, koska sinäkö nyt yhtä-äkkiä jostain repäiset samanlaisen omaisuuden? Ja onko se kivaa tietää että on periaatteessa huoran kanssa naimisissa? Nuo kaikki ämmät esimerkeissäsi on juuri niitä parisuhdehuoria, joita tällä palstalla haukutaan, enkä ihmettele ollenkaan. En minäkään huoraa haluaisi Sitäpaitsi Saagimhan on jo vanha narttu.

Täysiverinen kurppa 53 -v. Jotenkin tosi koomista repäistä aina vertailukohdaksi joku miljonääri -pappa ja sen maksettu nainen joka rukoilee ukon kuolemaa ja perintöä, ja sanoa että "kato nyt!

Tuoki saa pillua tollaselta, vaikka on noin vanha ja ruma!! Että kyllä se minäkin vielä!!! Ei varmaan tunnu kaiken sen aikaisemman jyystämisen jälkeen miltään, vähän vain kuvottaa, mutta kun rahallinen korvaus on riittävä, niin kyllä jännämiesten ex -lumppu sen kestää.

Kenelläkään noistakaan ei ole mitään saumaa todelliseen yt -laatupilluun. Kauniiseen nuoreen neitsyeen ja vielä sellaisen aitoon rakkauteen ja arvostukseen ihmisenä luonteen ja persoonan vuoksi, ei omaisuuden ja statuksen Mutta jos huora onnen tuo, niin siitä vain ostamaan huoraa.

Kuten sanoin - venäjältä ja vaikkapa thaikuista niitä saa. Jännägangsteri -ähisijöiden patjoja ja täysiverisiä eläköityneitä katuhuoria Onhan ne toki paremman ja naisellisemman näköisiä korkeakantaisine kenkineen, minihameineen ja paksuine meikkeineen, kuin tuulipukuinen suomi -lehmä, mutta paljon useamman ja jännemmän nussimia kuin suomi -lehmä konsanaan.

Mutta siis, koeta toki kohottaa sitä markkina-arvoasi. Kerro muillekin ätmeille miten se tapahtuu, sillä totuushan on että ei se tapahdu kotona istumalla ja odottamalla että on neitsytsetä 60 -v. Saahan sitä kuvitella, mutta totuus on jotain ihan muuta. Veikkaan että minua naurattaa paljon enemmän Veikkaan myös että sinulle nauraa paljon useampi, niin mies kuin nainen kuin minulle tulee ikinä nauramaan. Ja ennen kaikkea sinulle nauraa ne nuoret yt -naiset joita sinä niin himoitset.

Ovat aina nauraneet ja tulevat aina nauramaan. Jos saisit kirjaisinkokoa suurennettua ja huudettua tuota valhetta vielä lujempaa, niin ei se totuudeksi silti muutu: Tuloeroja on myös suurimmassa osassa suomalaisista parisuhteista.

Nimen omaan niin päin että miehellä on paremmat tulot. Ja koska naisten markkina-arvo laskee iän myötä, niin jossain vaiheessa markkina-arvoni menee naisten ohi. Niin nimenomaan tarkoitin, että sinä ilkut minulle että vituttaako kun Flavio Briatorella on ostettu nuori nainen ja näin ollen sinäkin toki voit sellaisen saada, kunhan tarpeeksi vanhaksi tulet.

Sulla on luetunymmärtämisessäkin puutteita. Naisten perinteisistä ammateista nyt vaan on pienemmät tienestit, minkä sille mahtaa. Lisäksi naisten tuloja laskee se, että ovat välillä synnyttämässä ja äippä -lomilla, ja jos menettää työpaikkansa siinä perheenperustamis -vaiheessa on uutta pysyvää työpaikkaa aika vaikea saada, koska työnantajat eivät halua palkata synnytysikäisiä naisia, tai pikkulasten äitejä. Siitä seuraa tietenkin se, että on aukkoja työhistoriassa ja jäänyt kelkasta tiedoissa, ja jatkuvasti kouluista valmistuu nuoria kilpailemaan niistä vähistä työpakoista tuoreilla tiedoilla.

Tietysti tasa-arvon aikana mieskin voisi jäädä kotiin hoitamaan kersojaan, vaan eipä jostain syystä tunnu nappaavan. Ja miten sinä pystyt väittämään naisia, siis ihan kaikkia naisia pinnallisiksi, kun sinun mielestäsi tasokkainta mitä olla voi on se, että vanhana rumana ukkona saa nuorelta ja kauniilta naiselta pillua? Sinähän se olet joka sitä pintaa tuijottaa, ei kukaan muu.

Mitään muuta sinä et edes näe. Minusta heissä ei ole mitään tasoa. Kaikki niin vastenmielisiä kuin olla voi Ja joo, tiedän jo että en heille kelpaisikaan, että säästä vaivojasi äläkä tule sitä minulle lällättämään Minä vitut välitän kelpaisinko noille kuvotuksille vai en. Suoraan sanottuna, saan paljon parempaa, eikä tarvi maksaa - kummankaan osapuolen, ei minun eikä hänen.

Sinulla mitään markkina-arvoa ole edelleenkään. Voisi olla, jos tyytyisit niihin tasoisiisi naisiin, mutta kun sinä et tyydy. Siitähän tässä oli kyse: Ei minua ainkaaan vituta markkina-arvoni nousu. Toisin on ehkä sinulla vanhenevana naisena: Muistele sitten vanhainkodissa nuoruutta kun vielä miehetkin sinusta kiinnostuivat.

Kuka tyhmä nyt palkkaa jonkun, joka on pian vuosien ajan kotona eikä töissä. Harvalle naiselle asetelma sopii niin päin että mies hoitaa lapsia kotona ja nainen hankkii perheelle rahat. Ei vanhana rumana ukkona tarvitse saada nuorelta ja kauniilta naiselta pillua. Jos naisesta maksaa, niin parempi sen naisen on olla nuori ja kaunis. Yh-naiset eivät edelleenkään ole tasoisiani. Kukaan itseään kunnioittava mies ei toisen miehen äpärälapsia elätä. Entä jos Flavio Briatore olisi nuori ja komea, olisiko markkina-arvo alhaisempi vai korkeampi?

Minun mielestäni korkeampi ja silloin hän saisi nuoren kauniin rikkaan naisen, joka rakastaisi häntä ja kustantaisi itse oman elantonsa. Flavion ei tarvitsisi maksaa Ei tarvitsisi ostaa jonkun entistä lutkaa, vaikkakin sitten vielä ihan hyvän näköistä ja nuorehkoa. Ja sinä höpötät koko ajan kuinka sinun markkina-arvosi menee naisista ohi kun vanhenet Siis, kenestä naisista, ikäisistäkö, vai mummoista?

Etkö tajua, että koko ajan kasvaa nuoria naisia, joiden tasolle sinä et ikinä yllä? Et ole koskaan yltänyt, etkä tule yltämään. Naisia joihin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia ikinä.

Ei edes Briatoren omaisuudella, sillä vanha ja rikas ei saa kaikista laadukkainta tavaraa ja näin se vain on. Nuori ja komea, jopa köyhäkin kyllä saa, ja ilmaiseksi Vanha ja rikas saa sen nuoren ja komean entisen heilan sitten kun se on kiertänyt aikansa mieheltä miehelle ja alkaa ikääntyä, ja parhaat päivät on ohi. Siis jos nainen on luonnoltaan hutsu.

Heitäkin on, mutta kaikki eivät ole. Ei edes suurin osa. Niille kunnollisille kauniille naisille Flavio -pappa ei kelpaa ikinä, etkä sinäkään vaikka kuinka suurta setelitukkoa heilutat edessä. Päin vastoin, saatat saada ympäri korvia niin että soi. Ja vanha ja ruma ja joo, joo. Täytyyhän mun olla sellainen, koska olen eri mieltä kanssasi. Et onnistu kuitenkaan joten voit lopettaa.

Ja kuten tuolla alempana jo sanoin niin tiedän etten kelpaisi Briatorelle ja kaltaisilleen ja se ei haittaa. Ethän sinä sitä usko, mutta näin se vain on. Kaikki naiset, edes suurin osa ei ole huoria. Ja jos ainoat jotka sinulle haluavat antaa on yh -äipät, niin silloin he OVAT tasoasi. Et sinä sitä tasoasi itse määrittele, vaan muut. Etkö tajua tuon vertaa?

Ja tuosta pentujen hoitamisesta ja elättämisestä en ala jauhaa paskaa enää enempää kanssasi. Tosiasia on se, että jos ihmiskunta haluaa säilyä, niin kersoja pitää puskea maailmaan. Naiset nyt sattuu olemaan ne, joiden kohdussa se kersa viettää ensimmäiset 9Kk ja sen jälkeen naisen keho toimii kersan ruokkimiseen, joten toki se on helpompaa että nainen siinä vaiheessa jää kotiin penskan hoitamaan, sillä pahapa se on tissiä isin antaa.

Ja pahapa se on sitten naisenkaan niitä korkeampia tienestejä tavoitella, koska ei voi ulkoistaa sitä raskautta ja synnyttämistä kenellekään.

Mutta joo, sovitaan että se on naisten syy, ei evoluution tai vaikka Jumalan mihin sitten kukakin tahtoo uskoa En tiennytkään ettei tälle palstalle saa kirjoitella jos ei ole sinkku. Mielelläni menen pois, koska täällä on niin typeriä ja katkeria miehiä Kumma muuten että ne sinkkunaiset jotka kirjoittavat eivät ole katkeria ja vihaisia miehille. He ovat vain surullisia omasta tilanteestaan. Saa olla kyllä tosi komea mies että niin rikkaan miehen markkina-arvon ulkonäöllä saavuttaa.

Yh-naisten markkina-arvon olen jo ohittanut. Jopa nuoren ja kauniin yh-naisen markkina-arvo on melko alhainen. Oman ikäisistäni naisista markkina-arvoni menee ohi. Niin ei ole koskaan tapahtunut. Päin vastoin niin on tapahtunut minun toimestani muille pari kertaa. He ovat hypergamisia, kuten muutkin naiset. Naiselle ei kelpaa oman tasoinen mies. Siksi, koska olet väärässä niin haluat heti lopettaa sen puheenaiheen? Mutta en ole kertaakaan saanut yhdeltäkään seurustelevalta järkevää selitystä sille miksi tänne kirjoittelevat, eivätkä vietä aikaa esim.

Noin viisaan ja järkevän naisen kannattaakin ehdottomasti olla muualla. Itse asiassa on todella tyhmää olla surullinen tilanteesta, mikä on täysin oma valinta. Etenkin naisilla oma valinta, kun samantasoinen mies ei kelpaa parisuhteeseen. Miehen pitääkin olla vähän vihainen naisten hypergamiasta ja siitä että naiset yrittävät aina saada tasoaan paremman miehen ja hyötyä miehistä taloudellisesti. Keskustelukumppanisi kommenttihan kuului näin: Kuinka usein siis olet heiluttanut isoa setelitukkoa kunnollisen kauniin naisen edessä, mutta et saanut heiltä ympäri korvia?

Tuskin niiltä kunnollisilta naisilta naisilta silti turpaan saisin. Edellinenkin kirjoittaja keskittyi lähinnä nimittelemään ja vittuilemaan minulle, joten helposti sieltä joku asia tulee vähän huonommin luettua.

Kuka nyt jaksaa keskittyä lukemaan juttuja joiden taso on tyyliin "ätmi on tyhmä, ätmi ei saa pillua, ätmi on luuseri yms. Naisten "argumentointi" kääntyy ennemmin tai myöhemmin pikkulapsien tasoiseksi raivoaimseksi ja henkilöhyökkäykset ja shaming language esiintyy vaikka aluksi yrittäisivätkin jotain järkevää kirjoittaa. Kehoitan kaikkia vanhoja naisia lopettamaan seuranhaku ja paneminen.

Olenkin jo valistanut kaikkia yli 30 vuotiaita tuttujani lukemaan tätä palstaa ja mitä heistä ajatellaan! Jopa itseään alemman tason miehinä pitävät ajattelee.. Toivottavasti jää joku pois nettideitistä kun hieman miettii asiaa uusiksi! Onhan niitä kurppia jotka luulevat itsestään ihan liikoja ja he paneskelevatkin sitten kilttien ja kunnollisten naisten edestäkin!

Siinä heille jää sitten enemmän.. Osuu omaan nilkaan, jäät silti ilman. Mitäs väliä sillä on, jos jää ilman, jos on kerran jo hyväksynyt asian? Jos yli vuotias nainen on kurppa, johon tyydytään paremman puutteessa, niin ei kai se millään tasolla ole menetys kurpalle, jos jättää panohommelit suosiolla muille? Ei paneminen mikään hengissäpysymisen ja mukavan elämän edellytys ole. Ja huono panosuhde, jossa joutuisi olemaan "se, johon tyydytään", paremminkin laskisi elämänlaatua.

Parhaimmassa tapauksessa tässä käy niin, että yhä vähemmän naisia on tarjolla yhä suuremmalle joukolle naisten tavoittelijoita. Mikäli MA-teoriaan on uskominen, heh. Itse olen kyllä nirsompi miesten suhteen kuin nuorena, ei todellakaan kiinnosta känninen paneskelu jonkun urpon kanssa.

Jos olet vielä nirsompi muutaman vuoden kuluttua, niin saat elää lopun elämäsi dildosi kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, kunnes kuolemasi teidät erottaa. Ilmeisesti ole nuorena elänyt villiä sinkkuelämää jännämiesten panopatjana.

Tiedätkö että seksiä voi harrastaa muutenkin kuin kännissä urpojen kanssa? Mutta nussia ei voi kuin urpo. Aloitus koskee nusssimista, urpo. Vaikka et ole koskaan edes nussinut, urpo. Kyl mäki oon nirsompi ku nuorena. Nuorena ei niin miettiny miehen markkina-arvoa mutta nyt kun on tietoinen siitä niin olen kyl tosi tarkka et kosken vain jännämiehiin.

Et siis ymmärtänyt heti pillun arvoa. Nyt siis annat jännämiehille ilmaiseksi ja voit tarpeen tulleen alkaa parisuhdehuoraksi jollekin aisurille ja elää hänen rahoillaan. On varmasti helppoa olla nainen, kun arvokkain omaisuus, eli pillu, on pysyvästi osa kehoa ja sitä voi hyödyntää ja se mahdollistaa helpon elämän. Voitin muuten sut Myönnän kyllä että voitit jos kyse on siitä kuinka monta kertaa on sanonut urpo.

Hitto kun olet tyhmä! Miten VOIT olla tajuamatta mitä kyseinen henkilö sinulle yrittää sanoa?! D Ei mikään ihme että ätmit on ätmejä kun korvienväli humisee tyhjyyttään. Et tee itsestäsi yhtään järkevämpää kuin olet toisia haukkumalla. Onko nyt parempi itsetunto kun ylpeilet tällä pastalla? Kyseinen tyyppihän jopa antoi sinulle vastaukset, ja silti sinä et tajua! Minusta se on jo niin huvittavaa kuin olla voi, että sori - pakko oli nauraa Lue ja mieti miljoona kertaa. Vaivaa sitä pientä päätäsi välillä jollain muullakin kuin jollakin täydellisen typerällä normaalista elämästä vieraantuneella höpinällä ihmisten markkina-arvosta Enpä ollut minä tuo kyseinen tyyppi Ei sen tarvi olla minä, että tajuan mitä hän sanoo, mutta sinä et tajua.

Sinulla tuntuu olevan aika heikkoa tuo luetunymmärtäminen muutenkin. Aluksi luulin, että ymmärrät väärin tahallasi, mutta ehkä sinä vain oikeasti et tajua. Ai mikäkö on markkina-arvoni? Varmasti erityisesti sinun mielestäsi olematon. Varmasti kaikkien kaltaistesi mielestä se on olematon, ja myöskin Flavio Briatoren ja muiden "ihanien" yt -urosten jotka tuohon linkitit esimerkeiksi siitä kuinka se ikä tekee sedästä oikein laatu -sedän En ole koskaan kuvitellut edes olevani mitään laatu -tavaraa, mutta niin tyhmä en ole, että alan itse arvottamaan itseäni.

Ne joille en kelpaa, niin enpä ole ollut tyrkyttämässäkään. Olen ihminen jolla on sama arvo kuin kenellä tahansa ihmisellä. Kaikkien maailman miesten ei tarvi haluta nussia minua, sillä minäkään en halua nussia kaikkia maailman miehiä. Tuo kiukkuisuutesi ei ainkaan nosta markkina-arvoasi. Onko sinulla hiekkaa pillussa? Olipa taas niin älykäs kommentti, että ei ole tosikaan. Et sitten muuta keksinyt kuin kuluneimman fraasin mitä olla voi?

Et kuitenkaan osaa vastata kysymykseen? Markkina-arvostani vai pilluni hiekkaisuudesta? Mielestäni vastasin jo aiempaan eli että joo, varmasti alhainen, ei kai se muuta voi ollakaan. Ja koka ajan vain laskee Jos pillustani oli kyse, niin ei. Siellä ei ole hiekkaa, eikä ole koskaan ollutkaan. Tämä "keskustelu" jääköön osaltani tähän. Olet rasittava, ja se lienee suurin syy ettet naista löydä.

Kukaan jaksa tuollaista riidanhaluista uikuttajaa. Sinä olet minusta tosi mukava ja kiva nainen ;. Yli vuotiaasta voi antaa ½ pistettä ja yli vuotiaita ei laske muut kuin nekrofiilit. Entä moni pani nuorta ja rumaa tai läskiä? Nain eilen 22 vuotiasta tiukkakroppaista naista. Itse etsin kylläkin naista sen mukaan miten ajatukset kohtaa eikä ole väliä onko 20 tai 37 eikä väliä onko lapsia. Eikä tarvitse olla missin kroppa, tietysti jokaisella on aina ulkonäköihanne mutta eipä sekään niin kiveen hakattu ole.

Sinullahan varsin terveet kriteerit on. Varmasti löydät hyvän naisen itsellesi, kun vähän aikaa katselet ympärillesi: Lopella talon isäntä heräsi aamulla erikoiseen näkyyn. Aikuinen mies ajoi crossimopolla lammas sylissään. Mopomies kaatui talon kohdalla, ja lammas lipesi miehen otteesta. Poliisin mukaan mies pakeni äkkiä paikalta, mutta lammas jäi talon pihaan.

Korvamerkitty lammas jäi odottamaan nyt aamuun omistajan selviämistä. Lammas on todennäköisesti anastettu lähistöltä. Lammas löytyy kuitenkin terveenä naapurista, sanoo ylikonstaapeli Antti Reijula Hämeen poliisista. Reijula uskoo, että lain pitkä koura tavoittaa vielä lammasvarkaan, sillä mopomiehen henkillöllisyys on todennäköisesti selvillä.

Säkin urpo olet postaillut tätä uutista joka palstalle. On tainnut pitkästä aikaa sinulla, vanhalla eläintenystävällä alkanut tuntua kihelmöintiä alapäässä? Itselleni tuli mieleen tuosta lammasvarkaudesta rosvopaistin teko. Mikäs sen mukavampaa porukalla näin juhannuksena. Kyllä siinä on juhannusmorsian pudonnut kyydistä Miksi helvetissä joku lähtisi jollain mopolla lammasta raahaamaan, jos haluaisi lampaasta juhannusmorsiamen?

Eiköhän sellainen tyyppi nappaisi kumpparit jalkaan ja lähtisi opolla sinne lampaiden luo jne. Kyllä tuossa on haluttu napata lammas ruoaksi. Teurastuksen jäljet on helpompi piilottaa muualla kuin lammashaassa. Useampi nettikirjoittaja nosti esiin, että parinvalinta on primitiivinen kilpailu, jossa vain komeat menestyvät.

Nimimerkki Per Vers runoilija myönsi itse kokeneensa masennuskausia naisenpuutteen vuoksi ja kärsineensä hetken itsetuhoajatuksista. Keskustelussa otettiin esille aiheellisesti se, että kaikki miehet eivät ole seksihulluja ja naisten perään, toisin kuin miehiltä automaattisesti odotetaan. Kiihtymystä herättivät elokuvan miesten roolit.

Miehet olivat syrjäytyneinä reppanoina, statisteja naisten käsittelyssä ilman omaa tahtoa. Tanja Heinäsen mukaan tämä oli tietoinen valinta. Tänään perjantaina Strada palaa sukupuoliaiheeseen kysymällä, ovatko miesten roolit taiteessa stereotyyppisiä.

Bamberg on kuvannut ahvenanmaalaisia miehiä, jotka ovat rakentaneet itselleen kotekan eli penissuojan. Hänen mielestään miehen esittäminen alasti on konventioihin sidottua. Alaston mies on tuttu näky teatterilavalla ja viihdeohjelmissa, mutta alastomuudesta tehdään tavallisesti joko vitsiä tai tosi rajua huumoria. Tämä johtuu Nylénin mukaan siitä, että miestä ei edelleenkään ole hyväksyttyä esittää halun kohteena. Tällainen esittäminen voisi herättää haluja myös miehissä itsessään, mikä ei ole sovinnaista.

Enemmän pitäisi saada alastomia miehiä esille ja nimen omaan sillä tavalla, että heidät näytetään haavoittuvina ja paljaina", Nylén sanoo. Tällaiselle työlle ei ole tilausta. Mikään taide ei voi keskittyä ilmiöön, jota ei ole", hän sanoo. Heräsi kysymys, että kuinka pyyteettömiä henkilöt oikeastaan olivat vai käyttivätkö he valtaa. Tästä pääset nettikeskusteluun ja Stradan artikkeliin Säälipillua lääkkeeksi nuorten miesten syrjäytymiseen. Tuuli ja kissa -teos on Tanssiva karhu -palkintoehdokas.

Musiikki muuttuu Lassi Hyvärisen päässä kuviksi ja sanoiksi. Nyt niistä kehkeytyi teos, jota leimaa kissan arvaamattomuus. Mukana on aimo annos anarkismia.

Runoilijan mieleen ilmestyi välähdys: Siinä olivat aihio ja perusta Lassi Hyvärisen kertovalle ja säemuotoiselle runoteokselle. Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali näkyy suorina lähetyksinä Teemalla sekä Areenassa perjantaina ja lauantaina Tv-lähetykset ovat myös pysyvästi katsottavina Areenassa jälkikäteen.

Ihme-teos maailmanlaajuisesti katsottavissa Areenassa. Ihme-festivaalin vuoden teos The Beetle antaa äänen uhanalaiselle halavasepikälle, jota esiintyy ainoastaan Vantaan Mätäojan alueella.

Henrik Håkanssonin ohjaama taide-elokuva on katsottavissa maailmanlaajuisesti Areenassa vuoden ajan. Jos ei lue fiktiota, ei opi erottamaan faktaa ja fiktiota. Jotkut miehet jopa ylpeilevät sillä, etteivät ole lukeneet yhtäkään kirjaa.

Mistä on syntynyt kumma ajatus, että kaunokirjallisuuden lukeminen on feminiinistä? Lukaisin muina naisina Ville Elorannan ja Jaakko Leinon mainion suomen kieltä käsittelevän kirjan Sanaiset kansiot. Linnanmäen toiminta pääsi hyvään vauhtiin, ja luvulla huvipuisto muistutti jo paljon nykyistä olemustaan. Toiminnan jatkuvuuden myötä alueelle oli saatu paljon uusia laitteita. Puisesta vuoristoradasta tuli huvipuiston ylpeys.

Kun Linnanmäen vuoristorata avattiin vuonna , sen arveltiin kestävän käytössä korkeintaan muutaman vuoden, mutta toisin kävi. Viisikymmentä vuotta täyttävä koreografi Hanna Brotherus on aina rakastunut tanssia. Kun hän oli nuoruudessaan katsomassa balettiesityksiä, hän itki lähes aina. Kaipaus tanssin pariin oli niin kova. Vaikka tie ammattilaisuuteen oli mutkainen, elämäntyö tanssin parissa toteutui lopulta.

Millaisilla sukupuoliroolimalleilla teillä pelataan? Lelukaupan mainoslehden mukana kotiin lehahtaa överisukupuolittunut lapsuus. Perinteinen jako pinkkien prinsessojen ja pääkallopiraattien välillä on huojumaton.

Minkä verran haluat heiluttaa sukupuoliroolien raja-aitoja? Miesten ongelmista perheissä ei voi syyttää naisia. Nainen valittaa aina, ja se on miesten oma vika!

Vanhan naisen pimppi komea mies -

Kyllä vanhempi nainen voi olla ihan hyvä seksikumppani, parempikin kuin moni nuori mutta en minä vanhan naisen kanssa parisuhteeseen ryhtyisi. Jos et varjelisi sitä pippeliäsi ja neitsyyttäsi niin kovin kuin joku kaino ja herkkä linnan neito tornissaan, niin olisit jo saanut pillua ajat sitten. D Ei mikään ihme että ätmit on ätmejä kun suomi sex mieshieroja miehelle humisee tyhjyyttään. Vanha ja rikas saa sen nuoren ja komean entisen heilan sitten kun se on kiertänyt aikansa mieheltä miehelle ja alkaa ikääntyä, ja parhaat päivät on ohi. Ja miten sinä pystyt väittämään naisia, siis ihan kaikkia naisia pinnallisiksi, kun sinun mielestäsi tasokkainta mitä olla voi on se, että vanhana rumana ukkona saa nuorelta ja kauniilta naiselta pillua? Asetelman toisnpäin ollessa mies taas tekisi oikein kun potkisi elätin ja loisen pellolle, vai mitä? Joskus kävin enemmän baareissa ja yökerhoissa.

0 thoughts on “Vanhan naisen pimppi komea mies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *