Kielikoru sonera viestiasetukset

Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit sivun yläreunasta. Olen ollut töissä mm. Kantapään kautta olen oppinut asioita ja hieman oppiakin saanut kokeneemmilta alan harrastajilta ja ammattilaisilta.

Yritän kykyni mukaan auttaa muita monissa digitaalisissa pulmissa mahdollisimman selkeästi, jotta homma sujuisi ja pulmat ratkeaisi". Automaattinen ehdotus auttaa sinua rajaamaan hakua nopeasti ehdottamalla mahdollisia vastaavuuksia samalla kun kirjoitat. Hae sen sijaan kohdetta. Kysy ja keskustele -palstan arkisto: Multimediaviestin lähetysongelmaa, mitkä asetukset Multimediaviestin lähetysongelmaa, mitkä asetukset oikeat? Aiheasetukset Tilaa RSS-syöte Merkitse aihe uudeksi Merkitse aihe luetuksi Aseta tämä Aihe kelluvaksi nykyiselle käyttäjälle Kirjanmerkki Tilaa sähköposti-ilmoitus uusista kommenteista Tulostinystävällinen sivu.

Kaikki keskustelufoorumin aiheet Edellinen aihe Seuraava aihe. Voisiko puhelimeni asetuksissa olla syy, kun soneran liittymästä lähettämäni multimediaviestit eivät mene perille ainakaan ystäväni dna: Muihin en ole kyllä kokeillutkaan, kun ei ole vielä tullut tarvetta. Käytössäni on 3g-kännykkä Sony Ericsson Xperia Mini Pro , jossa ainakin netti toimii mainiosti ja multimediaviestitkin tulevat kyllä minulle perille, muun muassa tuon nimenomaisen ystäväni puhelimesta.

Ystäväni, jonka kanssa erityisesti joskus kuvaviestien lähettämisestä olisi hyötyä, kykenee vastaanottamaan kuvaviestejä muilta.

En toisaalta saa virheilmoitusta epäonnistuneesta viestin lähetyksestäkään. Ystäväni puhelin on Nokian jokin verrattaen perusmalli, mutta suhteellisen nuori kamerallinen ja multimediaviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen kykenevä kapistus joka tapauksessa.

Oman puhelimeni asetuksista kohdasta "Käyttöpisteet" löytyy useita kohtia, joista "Sonera Internet" ja "Sonera MMS" esiintyvät listassa kahdesti. Noiden lisäksi on vielä kohta "Sonera WAP" esiintyy listassa vain kerran. Vain yksi käyttöpiste kerrallaan voi olla ruksattuna käyttöön, oletusarvoisesti se on näemmä jompikumpi noista Sonera Internet-käyttöpisteistä.

Tarkemmista käyttöpisteiden asetuksista löytyi hieman eroja. Internet -kohtien välillä on ero määrityksessä "Todennustyyppi", jossa toisessa Internet-käyttöpisteessä on määritys "PAP" ja toisessa "Ei mitään".

Lisäksi huomasin, että noissa molemmissa Internet-kohdissa on määritykset "MMS-välityspalvelin" ja "MMS-portti", joissa lukee tällä hetkellä "Ei asetettu". Pitäisikö noissa olla jotain, voisiko syy olla noissa? Noihin päässee käsin kirjoittamaan jonkin määrityksen tarvittaessa. Sonera MMS-kohtien välillä on myös ero. Toisessa on todennustyyppi kohdassa "ei mitään", ja toisessa "PAP". Toisessa "Yhteysosoitteen tyyppi" -kohdassa on pelkkä viiva, ja toisessa "mms" tämä "mms" on samassa Sonera MMS-käyttöpaikassa, jossa on todennustyyppinä tuo "PAP".

Muutoin MMS-käyttöpisteiden asetukset näyttäisivät olevan yhteneväiset. Mutta tosiaan en tiedä onko näillä merkitystä, sillä käyttöpisteistä on valittuna käyttöön Sonera Internet. Kuulemme kansanlähetyksen johtajan Mika tuovisen, sekä aluejohtaja Lasse Pesun puheenvuoron Evankelistojen yhteyspäiviltä elokuussa Jakso sisältää Evankelistojen yhteyspäivillä elokuussa kuvattuja puheita; tällä kertaa kuulemme Mari Turusen ja Satu Mäkistä. Mikä on evankelistan voima, ja mikä meinaa viedä sen?

Rakkaus yössä huutaa, Kaiken kalliin saamme takaisin, Anna mun elää, Syliin tuu, Leijonien luolaan, Sun elämä on arvokas. Jeesus kohtasi tavallisia ihmisiä tavallisella tavalla. Meidänkin tulee olla toisten rinnalla, ei yläpuolella. Rikun haaveena on, että uskovat löytävät kutsumuksensa ja Jumalan suunnitelmat saavat toteutua maassamme. Riku haastattelee Karu Karnevaali -draamaryhmän ystäviä. Ryhmä menee sinne missä ihmiset ovat ja esitys on siten suunnattu puhuttelemaan sekulaariyleisöä.

Riku soveltaa ruotsalaisen mäkihyppääjän keksimää v-tyyliä hengelliseen elämään. Jumalan suunnitelmissa meille on tarjolla niin paljon enemmän ja parempaa. Mutta ketkä löytävät Jumalan suunnitelmat?

Ja ketkä eivät luovuta? Rakenna yhteyttä yli sukupolvirajojen. Kuvattu evankelistojen yhteyspäivillä Seinäjoella elokuussa Herätyksiä on Suomessakin tullut ja mennyt ja toivoa on uudesta herätyksestä. Tarvitsemme myös henkilökohtaisesti joka päivä Jumalalta uutta, tuoretta virtaa. Jokaisella meistä on talentteja, sinullakin. Laita ne rohkeasti likoon ja katso, miten Jumala käyttää sinua. Come Home -leirin nuoret kertovat toinen toistaan pysäyttävämpiä kertomuksia siitä, miten Jeesus on muuttanut heidän elämänsä.

Tarinoita Come Home -leiriltä. Saara kertoo kuulumiset erään muslimimaan lähetyskentältä. Toni paljastaa kappaleessaan, missä hänen elämänsä riippuu. Silja tietää, miten tärkeää on pysähtyä kuuntelemaan myös vaikeita tunteita. Come Home -leirillä opettaa Mervi Saari, jonka vanhemmat eivät hyväksyneet teini-ikäisen tyttärensä uskoa.

Raamattu kehottaa, että meidän pitäisi olla sanan tekijöitä, ei vain kuulijoita. Mikä se sanan tekijä oikein on? Haluaisitko oppia kuulemaan Jumalan puhetta? Aloita lukemalla Raamattua rukoillen. Antero Mooses Laukkanen vierailee Come Home -leirillä. Minua on pitänyt hengissä Jeesuksen läsnäolo ja tietoisuus hänen rakkaudestaan", kertoo Leena Lehtinen.

Perisynti on meille suomalaisille niin tuttu, että voisimme suorittaa siitä pian tohtorintutkinnon. On aika keskittyä siihen, mitä Jumala voi kauttamme tehdä.

Jumala kaipaa olla kanssamme, koska olemme hänen luotujaan. Tämän yksinkertaisen totuuden oppimiseen menee meillä koko elämä. Eliina Heinonen tuli niin suureen synnin hätään, että hän lupautui Herran työhön jo ennen uskoontuloaan. Uskoontulonsa jälkeen hän jätti päivätyönsä ja sai tehtävän kertoa ihmisille Jeesuksesta. Evankelistoja tarvitaan ainakin Jumalan mielestä, sillä Hän on se, joka antaa sydämeesi kutsun. Mihin eri tehtäviin evankelistoja tarvitaan? Oletko valmis kunnioittamaan toista kristittyä, vaikka hän uskoisikin vähän eri tavoin?

Raamatussa kehotetaan jopa kilpailemaan toinen toisemme kunnioittamisessa! Jokaisen elämässä tulee vaiheita, jolloin joutuu vuodattamaan kyyneleitä, ehkä yksinäisyydessä. Kyynellaakso on lopulta siunauksen paikka, jossa uudet näkymät aukeavat ja opimme kulkemaan Jumalan voimassa. Jos elät elämäsi niin kuin Jumala on suunnitellut, olet Hänen silmissään menestynyt. Antero "Mooses" Laukkanen ammentaa viisautta Raamatusta ja siitä, mitä Jumala on hänelle opettanut. Antero "Mooses" Laukkanen jatkaa tarinaansa.

Mooses tuli yllätyksekseen valituksi Espoon kaupunginvaltuustoon. Ensimmäisenä asianaan entinen tarkkislainen pääsi tarkastamaan kaupungin kouluja. Come Home -leirillä puhuu Antero "Mooses" Laukkanen. Mooses eteni urallaan liikemiehenä ja sai sen myötä paljon maallista hyvää. Miehen istuessa Pariisin-lennolla bisnesluokassa hänestä tuntui, että joku istuutui hänen viereensä. Hän ei kuitenkaan nähnyt ketään. Pian Mooses tunsi Pyhän Hengen kysyvän häneltä: Mihin sinä menisit, missä minä en olisi?

Lastenkodissa ja tarkkailuluokilla kasvaneen pojan elämä muuttui, kun hänelle kerrottiin: Puheen alun voi vilkaista edellisestä Come Homen jaksosta. Jumalalla on jokaisen elämään ainutlaatuinen suunnitelma ja tärkeä päämäärä. Riku Rinne vierailee Hilja Aaltosen luona.

Vuosien aikana koeteltua viisautta kokeneen evankelistan sydämeltä voimaksi nuoremmille. Jussi Miettinen puhuu Kansanlähetysopistolla taltioidussa tilaisuudessa johtajuudesta erityisesti nuorten parissa. Mitä se tarkoittaa, kun sanotaan, että nuoret ovat liekeissä? Toisaalta he ovat täynnä intoa ja uskoa Jumalaan, toisaalta he elävät keskellä monenlaisia koettelemuksia.

Riku Rinne ja Come Home -tiimi evankelistojen yhteyspäivillä Kansanlähetysopistolla elokuussa Come Home -ohjelmassa on vuonna koettu monia tähtihetkiä. Nyt näemme niistä parhaat. Evankelistojen yhteyspäivät osa 6: Jaana Pöllänen ja Asko Tynjälä kertovat oman elämänsä kokemuksista sekä Raamatun innostavista esimerkeistä.

Evankelistojen yhteyspäivät osa 5: Pekka Simojoki laulaa sekä puhuu sydämestään. Leena Lehtinen kertoo omasta sydämestään ja Pyhän Hengen työstä. Evankelistojen yhteyspäivät osa 4: Eero Junkkaala ja Ilkka Puhakka johdattavat meitä syvemmälle Raamatun vertausten maailmaan. Evankelistojen yhteyspäivät osa 3: Antero Laukkanen opettaa heittäytymään syvemmin rukoukseen ja sen virtaan. Miten kohdata Jumala tänä aikana rukouksessa? Vastaako Hän, kun etsimme ja huudamme? Riku Rinne haastaa meitä oppimaan tuntemaan Jeesusta.

Kuka on tuo Jumalan Poika, joka tuli kerran maailmaan pelastamaan kaikkia syntisiä? Tässä Come Home -ohjelmassa päästään tutustumaan mestarin jouseen. Mukana juniorien maastoammunnan vuoden MM-hopeamitalisti Mirjam Tuokkola. Evankelistojen yhteyspäivät osa 2: Jo pitkään Jumalaa palvelleet ja seuranneet Herran palvelijat valottavat herätyksen salaisuutta.

Evankelistojen yhteyspäivät osa 1: Kokeneet evankelistat ja Come Home —tiimiläiset kertovat omasta näystään ja kutsustaan Jumalan puoleen. Riku Rinne käsittelee vaikeaa aihetta omalla kivikkoisella saarellaan. Joskus lähellä olevat ihmiset ja ns. Miten meidän tulisi suhtautua tuohon ihmiseen? Riku Rinne vie meidät vuorelle, jossa hän jakaa sydäntään.

Mistä sinä haluaisit ja mistä sinun tulisi puhua? Oletko miettinyt, mitä tapahtuu Radio Come Homen kulissien takana? Se selviää tässä ohjelmassa. Ilkka Kujala haastattelee muusikko Anton Laurilaa. Antonin vaikeaan lapsuuteen toi valoa rumpujen soitto.

Yläasteella hän tuli uskoon ja siirtyi Habakuk-yhtyeen rumpaliksi. Päihteet kuitenkin veivät nuorta miestä, kunnes Jumala tarttui uudestaan hänen elämäänsä. Lähde mukaan Riku Rinteen kanssa kiertämään ympäri Suomea. Varjoista on tie vapauteen, sillä valossa on mahdollisuus. Anton Laurilan Isä -video ja haastatteluja niin Suomesta kuin Amerikasta. Ohjelmaa ei suositella lapsille. Tässä ohjelmassa mennään suoraan katukuvaan aitojen nuorten keskelle ja kuullaan aitoa sydämen sykettä.

Vuosi vaihtui Jyväskylän Kiponniemessä, mutta minkälaisissa tunnelmissa? Mikko Sarimaa opettaa Come Home -leirillä ja vie meitä lähemmäksi kaiken ydintä - Jeesusta. Riku Rinne opettaa tässä ohjelmassa siitä, miten Jumalan voi kohdata tavallisen elämän keskellä. Riku Rinne opettaa Come Home —leirillä tästä aiheesta. Ohjelmassa mukana myös Pekka Simojoki laulunsa kautta.

Evankelioiminen ei ole vaikeaa, jos Jumala on sytyttänyt sinut palamaan. Ihmiset tulevat tuolloin katsomaan tulipaloa! Taltiointi Sytytä tämä sukupolvi -tapahtumasta. Miten kertoa uskosta luonnollisesti? Sytytä tämä sukupolvi osa 5: Becky Pippert valottaa meille uskosta kertomisen taitoa ja mahdollisuutta.

Sytytä tämä sukupolvi osa 4: Becky Pippert vie meitä syvemmälle Jeesuksen esimerkin saloihin. Lähde Mikon ja Susannan mukaan Maata Näkyvissä —festareille ja kohtaa monta mielenkiintoista ihmistä. Becky Pippert opettaa meille, miten todistaa Jeesuksesta ja mitä se tarkoittaa. Taltiointi Sytytä tämä sukupolvi -tapahtumasta Agricolan kirkosta. Tilaisuudessa saarnaa Becky Pippert tulkkinaan Susanna Suomi. Millainen on sytytä tämä sukupolvi —tapahtuma? Katso ja rohkaistu siitä sanomasta, mitä Jumalan miehillä ja naisilla on sanottavanaan.

Lähde mukaan Brasiliaan ja huomaa, mitä Jumala tekee ja on koko ajan tekemässä Hänen rakkautensa kautta. Bene syntyi brasilialaiseen slummiin, jossa rikollisuus, huumeet ja jengit olivat osa arkipäivän todellisuutta.

Unelmoiminen ja tulevaisuuden suunnittelu oli lähes mahdotonta. Riku Rinne opettaa Come Home —leirillä todellisesta muutoksesta ja siitä, mitä siihen vaaditaan. Riku Rinteen kanssa pohdimme, miten voimme tuntea Jumalaa ja Hänen sanaansa paremmin.

Riku Rinne käsittelee tässä ohjelmassa tärkeää aihetta. Muuttuuko arvoni, vaikka olisin kuinka hukassa? Koti on Jumalan upea lahja meille jokaiselle. Tässä ohjelmassa ajatuksia ja tunnelmia kahdesta perheestä. Jumalan johdatus ja suunnitelma on ihmeellistä. Tässä ohjelmassa Seija Uuspellon rohkaiseva opetus Come Home —uudenvuodenleiriltä.

Riku Rinne ja Ari Paloheimo keskustelevat ohjelmassa Rikun kirjoittamasta kirjasta yhdessä Nicky Cruzin kanssa, Ettemme menettäsi yhtäkään. Ettemme menettäisi yhtäkään —kirjan julkistamistilaisuus Tampereen Vapaakirkolla. Arska Paloheimo puhuu Come Home uudenvuodenleirillä aiheesta Hengellinen ravinto ja asenne.

Hämeenkyrön Ellivuoressa järjestetyssä Joy Launch —evankeliointitapahtumassa Riku Rinne ja Ilkka Kujala haastattelevat nuoria ja tapahtuman järjestäjiä Kings Kidsistä ja Gospelboardersista.

Ilkka Kujala opettaa Come Home uudenvuoden leirillä aiheesta Parannuksen teko. Opetus pohjautuu Esran kirjan tapahtumiin. Maata näkyvissä festarit Turussa, teemana Minä rakastan sinua. Haastateltavana Aoc ja Newsboys. Haastattelijoina toimii Susanna Sarimaa ja Tiina Vitikainen.

Haastattelijana toimii Susanna Sarimaa. Tiina Vitikainen opettaa Come Home kesäleirillä aiheesta: Come Home Team Albaniassa. Come Home Team vieraili Albaniassa.

Matkan tarkoituksena oli kohdata Albanian nuoria ja lapsia. Kolmessa eri koulussa pidettiin oppitunteja, aiheena: Tunnelmia Divjaken Elävän veden seurakunnan kokouksesta. Arska, Ilkka, Mitja ja Vanessa kertoo fiiliksiään.

Come Home kesäleiri Jyväskylän Kiponniemessä. Ylistystä, todistuksia ja Riku Rinteen puhe leirin teemasta God is Holy. Jumala käyttää työssään sotureita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tässä ohjelmassa mukana kolmeen mieheen. Riku, Ilkka ja Tiina koulukeikalla Hollolan lukiossa. Riku pitää koulutunnin elämänhallinnasta. Ilkka haastattelee tunnilla olleita nuoria ja opettajia. Ari Paloheimo puhuu Come Home leirillä, aiheena:

Kielikoru sonera viestiasetukset -

Kauhajoen kouluammuskelut on juuri tapahtunut. Riku Rinne vierailee Hilja Aaltosen luona. Arska, Ilkka, Mitja ja Vanessa kertoo fiiliksiään. Kaikki tuotteemme ovat nikkelitestattuja ja lyijyttömiä, aurinkolasit UV-A ja -B suojattuja. Come Home Teamiläiset järjestivät evankelioivan nuorten tapahtuman Splash. Please be sure JavaScript and Cookies are enabled in your browser and try again". Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. Ensimmäisessä osassa ylistetään, kuullaan todistuksia ja Rikun tunnelmointia leirin teemasta. Mikael Meklin, räppäri Mikaveli, puhuu Mikkelissä Evankelistojen yhteyspäivillä innostavan puheen, jonka jälkeen Patrick Tiainen jatkaa pohdintaa eri sukupolvien välisestä kunnioituksesta. Kaikki tuotteemme ovat nikkelitestattuja ja lyijyttömiä, aurinkolasit UV-A ja -B suojattuja. Riku kävi tapaamassa Hiljaa ja tässä ohjelmassa kuullaan mikä oli Hiljan viesti meille. Antero 'Mooses' Laukkasen Lahden Evankelistapäivien puheen loppuosa.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit sivun yläreunasta. Olen ollut töissä mm. Kantapään kautta olen oppinut asioita ja hieman oppiakin saanut kokeneemmilta alan harrastajilta ja ammattilaisilta.

Yritän kykyni mukaan auttaa muita monissa digitaalisissa pulmissa mahdollisimman selkeästi, jotta homma sujuisi ja pulmat ratkeaisi". Automaattinen ehdotus auttaa sinua rajaamaan hakua nopeasti ehdottamalla mahdollisia vastaavuuksia samalla kun kirjoitat. Hae sen sijaan kohdetta. Kysy ja keskustele -palstan arkisto: Multimediaviestin lähetysongelmaa, mitkä asetukset Multimediaviestin lähetysongelmaa, mitkä asetukset oikeat?

Aiheasetukset Tilaa RSS-syöte Merkitse aihe uudeksi Merkitse aihe luetuksi Aseta tämä Aihe kelluvaksi nykyiselle käyttäjälle Kirjanmerkki Tilaa sähköposti-ilmoitus uusista kommenteista Tulostinystävällinen sivu.

Kaikki keskustelufoorumin aiheet Edellinen aihe Seuraava aihe. Voisiko puhelimeni asetuksissa olla syy, kun soneran liittymästä lähettämäni multimediaviestit eivät mene perille ainakaan ystäväni dna: Muihin en ole kyllä kokeillutkaan, kun ei ole vielä tullut tarvetta. Käytössäni on 3g-kännykkä Sony Ericsson Xperia Mini Pro , jossa ainakin netti toimii mainiosti ja multimediaviestitkin tulevat kyllä minulle perille, muun muassa tuon nimenomaisen ystäväni puhelimesta.

Ystäväni, jonka kanssa erityisesti joskus kuvaviestien lähettämisestä olisi hyötyä, kykenee vastaanottamaan kuvaviestejä muilta. En toisaalta saa virheilmoitusta epäonnistuneesta viestin lähetyksestäkään. Ystäväni puhelin on Nokian jokin verrattaen perusmalli, mutta suhteellisen nuori kamerallinen ja multimediaviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen kykenevä kapistus joka tapauksessa.

Oman puhelimeni asetuksista kohdasta "Käyttöpisteet" löytyy useita kohtia, joista "Sonera Internet" ja "Sonera MMS" esiintyvät listassa kahdesti. Noiden lisäksi on vielä kohta "Sonera WAP" esiintyy listassa vain kerran.

Vain yksi käyttöpiste kerrallaan voi olla ruksattuna käyttöön, oletusarvoisesti se on näemmä jompikumpi noista Sonera Internet-käyttöpisteistä. Tarkemmista käyttöpisteiden asetuksista löytyi hieman eroja. Internet -kohtien välillä on ero määrityksessä "Todennustyyppi", jossa toisessa Internet-käyttöpisteessä on määritys "PAP" ja toisessa "Ei mitään". Lisäksi huomasin, että noissa molemmissa Internet-kohdissa on määritykset "MMS-välityspalvelin" ja "MMS-portti", joissa lukee tällä hetkellä "Ei asetettu".

Pitäisikö noissa olla jotain, voisiko syy olla noissa? Noihin päässee käsin kirjoittamaan jonkin määrityksen tarvittaessa. Sonera MMS-kohtien välillä on myös ero. Toisessa on todennustyyppi kohdassa "ei mitään", ja toisessa "PAP". Toisessa "Yhteysosoitteen tyyppi" -kohdassa on pelkkä viiva, ja toisessa "mms" tämä "mms" on samassa Sonera MMS-käyttöpaikassa, jossa on todennustyyppinä tuo "PAP". Muutoin MMS-käyttöpisteiden asetukset näyttäisivät olevan yhteneväiset.

Kiponniemen toiminnanjohtaja Pertti Räty kertoo, miten hän on elämänsä aikana kohdannut Jumalan monin tavoin. Riku puhuu Jeesuksen takaisinpaluun läheisyydestä ja laulaa aiheeseen liittyviä lauluja.

Janica Niemelä ja Alpo Renko innostavat Evankelistapäivien kuulijoita viemään ilosanomaa yhdessä eteenpäin eri sukupolvien kanssa. Riku Rinne haastattelee Toivonlinnan koulun oppilaita ja keskustelee heidän kanssaan Joosefin elämästä. Riki Sorsa oli mukana Taivas kuulee -jaksossa.

Kuulet myös Rikin neljä laulua. Omistettu Riki Sorsan muistolle. Riku Rinne puhuu Joensuu Vapaaseurakunnassa syvällisen ja koskettavan opetuksen, miten Jumala kääntää asiat siunaukseksi. Perheniemen opiston rehtori Petri Välimäki pohtii sielunhoidon perusteita evankelistan näkökulmasta. Irmeli Schüzin syvällinen opetus sielunhoidon vastuullisuudesta ja vaaroista.

Evankelistapäivillä Jukka Leppilampi ja Marketta Haapala puhuvat koskettaen yleisöä erikoisen vahvasti. Jukan laulamat laulut ovat lähellä Taivasta. Ville Pitkänen jatkaa puhettaan vuoden Evankelistapäivillä Seinäjoella. Irmeli Schüzin ja Petri Välimäen koskettavat puheenvuorot kuullaan tässä jaksossa.

Teemana on "Riisuttu evankelista". Riku kertoo kokemuksestaan Kuusamonreissulla; hän näki pellolla suuren joukon "ihmisiä". Jumalan hiljainen kansa seisoo katse kiinnitettynä Herraan, odottaen. Mari Turunen kertoo koskettavasti miten evankeliumi menee muurien läpi.

Eero Junkkaala opettaa tärkeitä uskon perusteita jokaiselle, ja erityisesti nuorille. Haluatko mennä kohti unelmia? Riku kertoo oman tarinansa ja vakuuttaa, että kannattaa ainakin yrittää. Vaikka se olisi jotain pientä, niin pienestä voi lopulta tulla jotain suurta. Riku laulaa ja jakaa ajatuksia Joosefin elämästä, siitä kuinka Jumala kouli tämän luonnetta. Haluatko kulkea Jumalan muokkauskoulussa? Kuulijoita innostetaan virtaamaan Pyhässä Hengessä Evankelistojen yhteyspäivillä elokuussa kuvatussa armolahjoja käsittelevässä osuudessa.

Kuulemme kansanlähetyksen johtajan Mika tuovisen, sekä aluejohtaja Lasse Pesun puheenvuoron Evankelistojen yhteyspäiviltä elokuussa Jakso sisältää Evankelistojen yhteyspäivillä elokuussa kuvattuja puheita; tällä kertaa kuulemme Mari Turusen ja Satu Mäkistä.

Mikä on evankelistan voima, ja mikä meinaa viedä sen? Rakkaus yössä huutaa, Kaiken kalliin saamme takaisin, Anna mun elää, Syliin tuu, Leijonien luolaan, Sun elämä on arvokas. Jeesus kohtasi tavallisia ihmisiä tavallisella tavalla. Meidänkin tulee olla toisten rinnalla, ei yläpuolella. Rikun haaveena on, että uskovat löytävät kutsumuksensa ja Jumalan suunnitelmat saavat toteutua maassamme. Riku haastattelee Karu Karnevaali -draamaryhmän ystäviä.

Ryhmä menee sinne missä ihmiset ovat ja esitys on siten suunnattu puhuttelemaan sekulaariyleisöä. Riku soveltaa ruotsalaisen mäkihyppääjän keksimää v-tyyliä hengelliseen elämään.

Jumalan suunnitelmissa meille on tarjolla niin paljon enemmän ja parempaa. Mutta ketkä löytävät Jumalan suunnitelmat? Ja ketkä eivät luovuta? Rakenna yhteyttä yli sukupolvirajojen. Kuvattu evankelistojen yhteyspäivillä Seinäjoella elokuussa Herätyksiä on Suomessakin tullut ja mennyt ja toivoa on uudesta herätyksestä.

Tarvitsemme myös henkilökohtaisesti joka päivä Jumalalta uutta, tuoretta virtaa. Jokaisella meistä on talentteja, sinullakin. Laita ne rohkeasti likoon ja katso, miten Jumala käyttää sinua. Come Home -leirin nuoret kertovat toinen toistaan pysäyttävämpiä kertomuksia siitä, miten Jeesus on muuttanut heidän elämänsä.

Tarinoita Come Home -leiriltä. Saara kertoo kuulumiset erään muslimimaan lähetyskentältä. Toni paljastaa kappaleessaan, missä hänen elämänsä riippuu. Silja tietää, miten tärkeää on pysähtyä kuuntelemaan myös vaikeita tunteita. Come Home -leirillä opettaa Mervi Saari, jonka vanhemmat eivät hyväksyneet teini-ikäisen tyttärensä uskoa. Raamattu kehottaa, että meidän pitäisi olla sanan tekijöitä, ei vain kuulijoita. Mikä se sanan tekijä oikein on? Haluaisitko oppia kuulemaan Jumalan puhetta? Aloita lukemalla Raamattua rukoillen.

Antero Mooses Laukkanen vierailee Come Home -leirillä. Minua on pitänyt hengissä Jeesuksen läsnäolo ja tietoisuus hänen rakkaudestaan", kertoo Leena Lehtinen. Perisynti on meille suomalaisille niin tuttu, että voisimme suorittaa siitä pian tohtorintutkinnon. On aika keskittyä siihen, mitä Jumala voi kauttamme tehdä. Jumala kaipaa olla kanssamme, koska olemme hänen luotujaan. Tämän yksinkertaisen totuuden oppimiseen menee meillä koko elämä.

Eliina Heinonen tuli niin suureen synnin hätään, että hän lupautui Herran työhön jo ennen uskoontuloaan. Uskoontulonsa jälkeen hän jätti päivätyönsä ja sai tehtävän kertoa ihmisille Jeesuksesta. Evankelistoja tarvitaan ainakin Jumalan mielestä, sillä Hän on se, joka antaa sydämeesi kutsun.

Mihin eri tehtäviin evankelistoja tarvitaan? Oletko valmis kunnioittamaan toista kristittyä, vaikka hän uskoisikin vähän eri tavoin? Raamatussa kehotetaan jopa kilpailemaan toinen toisemme kunnioittamisessa! Jokaisen elämässä tulee vaiheita, jolloin joutuu vuodattamaan kyyneleitä, ehkä yksinäisyydessä. Kyynellaakso on lopulta siunauksen paikka, jossa uudet näkymät aukeavat ja opimme kulkemaan Jumalan voimassa. Jos elät elämäsi niin kuin Jumala on suunnitellut, olet Hänen silmissään menestynyt. Antero "Mooses" Laukkanen ammentaa viisautta Raamatusta ja siitä, mitä Jumala on hänelle opettanut.

Antero "Mooses" Laukkanen jatkaa tarinaansa. Mooses tuli yllätyksekseen valituksi Espoon kaupunginvaltuustoon. Ensimmäisenä asianaan entinen tarkkislainen pääsi tarkastamaan kaupungin kouluja. Come Home -leirillä puhuu Antero "Mooses" Laukkanen. Mooses eteni urallaan liikemiehenä ja sai sen myötä paljon maallista hyvää. Miehen istuessa Pariisin-lennolla bisnesluokassa hänestä tuntui, että joku istuutui hänen viereensä.

Hän ei kuitenkaan nähnyt ketään. Pian Mooses tunsi Pyhän Hengen kysyvän häneltä: Mihin sinä menisit, missä minä en olisi? Lastenkodissa ja tarkkailuluokilla kasvaneen pojan elämä muuttui, kun hänelle kerrottiin: Puheen alun voi vilkaista edellisestä Come Homen jaksosta. Jumalalla on jokaisen elämään ainutlaatuinen suunnitelma ja tärkeä päämäärä. Riku Rinne vierailee Hilja Aaltosen luona. Vuosien aikana koeteltua viisautta kokeneen evankelistan sydämeltä voimaksi nuoremmille. Jussi Miettinen puhuu Kansanlähetysopistolla taltioidussa tilaisuudessa johtajuudesta erityisesti nuorten parissa.

Mitä se tarkoittaa, kun sanotaan, että nuoret ovat liekeissä? Toisaalta he ovat täynnä intoa ja uskoa Jumalaan, toisaalta he elävät keskellä monenlaisia koettelemuksia. Riku Rinne ja Come Home -tiimi evankelistojen yhteyspäivillä Kansanlähetysopistolla elokuussa Come Home -ohjelmassa on vuonna koettu monia tähtihetkiä. Nyt näemme niistä parhaat. Evankelistojen yhteyspäivät osa 6: Jaana Pöllänen ja Asko Tynjälä kertovat oman elämänsä kokemuksista sekä Raamatun innostavista esimerkeistä.

Evankelistojen yhteyspäivät osa 5: Pekka Simojoki laulaa sekä puhuu sydämestään. Leena Lehtinen kertoo omasta sydämestään ja Pyhän Hengen työstä. Evankelistojen yhteyspäivät osa 4: Eero Junkkaala ja Ilkka Puhakka johdattavat meitä syvemmälle Raamatun vertausten maailmaan. Evankelistojen yhteyspäivät osa 3: Antero Laukkanen opettaa heittäytymään syvemmin rukoukseen ja sen virtaan.

Miten kohdata Jumala tänä aikana rukouksessa? Vastaako Hän, kun etsimme ja huudamme? Riku Rinne haastaa meitä oppimaan tuntemaan Jeesusta. Kuka on tuo Jumalan Poika, joka tuli kerran maailmaan pelastamaan kaikkia syntisiä? Tässä Come Home -ohjelmassa päästään tutustumaan mestarin jouseen. Mukana juniorien maastoammunnan vuoden MM-hopeamitalisti Mirjam Tuokkola.

Evankelistojen yhteyspäivät osa 2: Jo pitkään Jumalaa palvelleet ja seuranneet Herran palvelijat valottavat herätyksen salaisuutta. Evankelistojen yhteyspäivät osa 1: Kokeneet evankelistat ja Come Home —tiimiläiset kertovat omasta näystään ja kutsustaan Jumalan puoleen.

Riku Rinne käsittelee vaikeaa aihetta omalla kivikkoisella saarellaan. Joskus lähellä olevat ihmiset ja ns. Miten meidän tulisi suhtautua tuohon ihmiseen? Riku Rinne vie meidät vuorelle, jossa hän jakaa sydäntään. Mistä sinä haluaisit ja mistä sinun tulisi puhua?

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu Radio Come Homen kulissien takana? Se selviää tässä ohjelmassa. Ilkka Kujala haastattelee muusikko Anton Laurilaa. Antonin vaikeaan lapsuuteen toi valoa rumpujen soitto.

Yläasteella hän tuli uskoon ja siirtyi Habakuk-yhtyeen rumpaliksi. Päihteet kuitenkin veivät nuorta miestä, kunnes Jumala tarttui uudestaan hänen elämäänsä. Lähde mukaan Riku Rinteen kanssa kiertämään ympäri Suomea. Varjoista on tie vapauteen, sillä valossa on mahdollisuus. Anton Laurilan Isä -video ja haastatteluja niin Suomesta kuin Amerikasta. Ohjelmaa ei suositella lapsille. Tässä ohjelmassa mennään suoraan katukuvaan aitojen nuorten keskelle ja kuullaan aitoa sydämen sykettä. Vuosi vaihtui Jyväskylän Kiponniemessä, mutta minkälaisissa tunnelmissa?

Mikko Sarimaa opettaa Come Home -leirillä ja vie meitä lähemmäksi kaiken ydintä - Jeesusta. Riku Rinne opettaa tässä ohjelmassa siitä, miten Jumalan voi kohdata tavallisen elämän keskellä. Riku Rinne opettaa Come Home —leirillä tästä aiheesta. Ohjelmassa mukana myös Pekka Simojoki laulunsa kautta. Evankelioiminen ei ole vaikeaa, jos Jumala on sytyttänyt sinut palamaan. Ihmiset tulevat tuolloin katsomaan tulipaloa!

Taltiointi Sytytä tämä sukupolvi -tapahtumasta. Miten kertoa uskosta luonnollisesti? Sytytä tämä sukupolvi osa 5: Becky Pippert valottaa meille uskosta kertomisen taitoa ja mahdollisuutta. Sytytä tämä sukupolvi osa 4: Becky Pippert vie meitä syvemmälle Jeesuksen esimerkin saloihin.

Lähde Mikon ja Susannan mukaan Maata Näkyvissä —festareille ja kohtaa monta mielenkiintoista ihmistä. Becky Pippert opettaa meille, miten todistaa Jeesuksesta ja mitä se tarkoittaa. Taltiointi Sytytä tämä sukupolvi -tapahtumasta Agricolan kirkosta. Tilaisuudessa saarnaa Becky Pippert tulkkinaan Susanna Suomi. Millainen on sytytä tämä sukupolvi —tapahtuma? Katso ja rohkaistu siitä sanomasta, mitä Jumalan miehillä ja naisilla on sanottavanaan.

Lähde mukaan Brasiliaan ja huomaa, mitä Jumala tekee ja on koko ajan tekemässä Hänen rakkautensa kautta. Bene syntyi brasilialaiseen slummiin, jossa rikollisuus, huumeet ja jengit olivat osa arkipäivän todellisuutta. Unelmoiminen ja tulevaisuuden suunnittelu oli lähes mahdotonta. Riku Rinne opettaa Come Home —leirillä todellisesta muutoksesta ja siitä, mitä siihen vaaditaan. Riku Rinteen kanssa pohdimme, miten voimme tuntea Jumalaa ja Hänen sanaansa paremmin.

Riku Rinne käsittelee tässä ohjelmassa tärkeää aihetta. Muuttuuko arvoni, vaikka olisin kuinka hukassa? Koti on Jumalan upea lahja meille jokaiselle. Tässä ohjelmassa ajatuksia ja tunnelmia kahdesta perheestä. Jumalan johdatus ja suunnitelma on ihmeellistä. Tässä ohjelmassa Seija Uuspellon rohkaiseva opetus Come Home —uudenvuodenleiriltä.

Kielikoru sonera viestiasetukset -

Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi. Antero "Mooses" Laukkanen jatkaa tarinaansa.

0 thoughts on “Kielikoru sonera viestiasetukset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *