Naisten laskettelusukset oulun joukkoliikenne hinnasto

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Lippujen myynti kertaliput bussista käteisellä tai  mobiililippuna vuorokausiliput  mobiililippuna arvoliput ja kausiliput Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Lisälataukset myös busseista käteisellä tai R-kioskeilta ks.

Ensimmäisen arvolipun tai kausilipun ostaminen. Ensimmäinen Waltti-kortti ja ensilataukset ostetaan Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Ostanko kausilipun, arvolipun vai molemmat? Kausilippu sopii säännölliseen matkustukseen Matkusta kausilipulla rajattomasti Oulun joukkoliikenteessä 30 vuorokauden tai 90 vuorokauden ajan valitsemallasi voimassaolovyöhykkeellä tai -vyöhykkeillä.

Waltti-kortilla voi olla kausilipun lisäksi myös voimassa oleva arvolippu. Jos matkasi poikkeaa kausilipun voimassaolovyöhykkeestä, voit maksaa matkan arvolipulla. Waltti-kortille voi ladata samanaikaisesti kaksi kausilippua. Kausiliput ovat aina henkilökohtaisia. Arvolipulla matkustaminen on aina kertalippuja edullisempi vaihtoehto Kortilta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat.

Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää. Kortille asetetaan ostotapahtuman yhteydessä oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet. Jos matkasi poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet menossa, jotta kuljettaja voi veloittaa kortilta oikean summan. Oletusvyöhykkeen voi vaihtaa palvelupisteessä. Waltti-kaupassa arvolipulle voi ladata arvoa euroa, kun ostaa uuden Waltti-kortin. Arvoa ei voi ladata Kelan koulumatkatukilipuille, eikä peruskoululaisten lipuille.

Waltti-kortilla voi olla arvolipun lisäksi myös voimassa oleva kausilippu. Arvolipun voi ostaa henkilökohtaisena tai haltijakohtaisena. Kohteeseen on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kiinteistön omasta parkkihallista on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja autoilijoita varten.

Lähietäisyydellä on myös ydinkeskustan pysäköintihallit. Suvi Lähdekorpi Elo toimitilavuokraus p. Bensowin liikepalatsi Eteläesplanadi 22 Ydinkeskusta, Helsinki Bensowin liikepalatsina tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi.

Bensowin liikepalatsi, Koy Hauki Osoite: Eteläesplanadi 22, Helsinki Käyttötarkoitus: Toimisto- ja liikekiinteistö Rakennusvuosi: Toimisto m 2 Bensowin liikepalatsi Näyttävän A-portaan toimisto, jossa korkea huonekorkeus heti sisääntulossa.

Tilan ikkunoista osa Esplanadin suuntaan, osa kiinteistön sisäpihalle ja osa valopihan suuntaan. Tilassa mahdollisuus kolmelle eri sisäänkäynnille. A-portaan sisäänkäynti, osasta tilaa näkymät Esplanadille. Tila yhdistettävissä B- ja C-portaan tiloihin, jolloin kokonaispinta-ala n.

Vihdoin tieto lippu-uudistuksen sisällöstä Oulun joukkoliinkenteen sivuilla. Aiemmin valitettiin Koskilinjojen lippujen kalleudesta ja huonoista yhteyksistä ja haluttiin että kaupunki hoitaisi asiat, ja nyt kun kaupungin virkamiehet hoitavat asiat niin taas valitetaan. Ennen asiat hoiti alan ammattilaiset mutta nyt vain kouluopetuksen saaneet virkamiehet niin kannattaa olla tyytyväinen.

Miksi työssäkäyvä valittaa matkojensa kalleudesta, kun eläkeläinenkää ei valita matkojen kalleudesta ei tuu mittään tukia. Kokemukseni perusteella voisin ehdottaa työmatkan suorittamista jalan tai pyörällä, jos onnikkalippu on liian kallis. Jep, parempi ajaa sillä rämällä vanhalla autolla. Kun siitä nyt verot maksaa niin kannattaa sillä ajellakkin. Onnikat on tarkoitettu näemmä vain koululaisille ja yksinhuoltajille. Siihen määrään toimiii sarjakortti arvokortti Mutta kun hinta nousi pilviin niin sama ajaa autolla ja saastuttaa.

Jos olisi enemmän matkoja kuukaudessa yli 20 kannattaisi kausilippu. Mutta ei voi mitään. Arvolipullakin jää kertamaksu kalliimmaksi kuin ennen.

Taitaapa jäädä ne vähäisetkin bussimatkat jatkossa tekemättä. Kivulias tulee lippu-uudistus olemaan. Hyvin suurella osalla matkustajia matkustaminen kallistuu. Vaikka käyttäisi arvokorttia, jäisi matkan hinta kalliimmaksi, kuin nykyisen sarjalipun alennushinta. Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia.

Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa. Höyhtyällä vä­ki­val­lan­te­ko, jossa käytettiin teräasetta — po­lii­sio­pe­raa­tio päättyi yhden henkilön kiinniottoon Oulu Pohjois- Suomen uusia ylioppilaita. Arina tarjoaa hal­li­kaup­piail­le väistötilaa Rotuaarin ja Isonkadun väliseltä yh­dys­käy­tä­väl­tä Oulu Pääkirjoitus Arki osoittaa EU: Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat. Grillissä tirisevä kana tuo kesän lautaselle — grillaus loihtii kanaan mukavan savun aromin Ruoka.

Jumppapallo herättää koko vartalon — personal trainer julistaa jumppapallon etuja Hyvä Elämä. Hymyilevän motoristin kevätpäivään Oulussa osallistunut Pekka Rantala: Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Oulu. Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 1 Ilmoita asiaton viesti. Ramadés rekisteröitynyt käyttäjä Kertalipuillako ajat päivittäisen työmatkasi? Haluaisi matkustaa bussilla 3.

Suosituimmat Tänään Tänään 1. Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Poika ei halua mennä armeijaan viestiä Lue keskustelu. Päivän tykätyin viesti Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta Hesari: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä.

Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Lippujen myynti kertaliput bussista käteisellä tai  mobiililippuna vuorokausiliput  mobiililippuna arvoliput ja kausiliput Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Lisälataukset myös busseista käteisellä tai R-kioskeilta ks.

Ensimmäisen arvolipun tai kausilipun ostaminen. Ensimmäinen Waltti-kortti ja ensilataukset ostetaan Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Ostanko kausilipun, arvolipun vai molemmat?

Kausilippu sopii säännölliseen matkustukseen Matkusta kausilipulla rajattomasti Oulun joukkoliikenteessä 30 vuorokauden tai 90 vuorokauden ajan valitsemallasi voimassaolovyöhykkeellä tai -vyöhykkeillä. Waltti-kortilla voi olla kausilipun lisäksi myös voimassa oleva arvolippu. Jos matkasi poikkeaa kausilipun voimassaolovyöhykkeestä, voit maksaa matkan arvolipulla. Waltti-kortille voi ladata samanaikaisesti kaksi kausilippua.

Kausiliput ovat aina henkilökohtaisia. Arvolipulla matkustaminen on aina kertalippuja edullisempi vaihtoehto Kortilta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää. Kortille asetetaan ostotapahtuman yhteydessä oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet. Jos matkasi poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet menossa, jotta kuljettaja voi veloittaa kortilta oikean summan.

Oletusvyöhykkeen voi vaihtaa palvelupisteessä. Waltti-kaupassa arvolipulle voi ladata arvoa euroa, kun ostaa uuden Waltti-kortin. Arvoa ei voi ladata Kelan koulumatkatukilipuille, eikä peruskoululaisten lipuille. Waltti-kortilla voi olla arvolipun lisäksi myös voimassa oleva kausilippu. Arvolipun voi ostaa henkilökohtaisena tai haltijakohtaisena. Mitä eroa on henkilökohtaisella ja haltijakohtaisella kortilla? Nettipalvelussa tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Aikuinen voi ostaa alle vuotiaalle lapselle henkilökohtaisen Waltti-kortin. Lapsen henkilöllisyys on todistettava Oulu Nettipalvelussa tarvitaan alle vuotiaan henkilötunnus. Osta lippu helposti Waltti-nettipalvelusta Waltti-nettipalvelusta voit ostaa henkilökohtaisen Waltti-kortin ja lipputuotteen.

Nettipalvelusta ei voi tilata pelkkää korttia ilman lipputuotetta uutta korttia alle 5 euron arvon latauksella Kela-koulumatkatukilippua, johon tarvitaan ostotodistus, tai koulumatkatukilipun lisälatauksia vuotiaan ja sitä vanhemman opiskelijan lipun ensiostoa haltijakohtaista matkakorttia työsuhdematkalippua   Asiointi Oulu Kortin ikäryhmämuutokset on tehtävä Oulu Osta lisälataukset helposti Waltti-kaupasta Waltti-matkakortille voi ladata helposti arvoa ja kausituotteita Waltti-kaupassa.

Lataamisen voi tehdä ilman rekisteröitymistä syöttämällä matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.

Rekisteröityminen edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista. Vanhan Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät toimi uudessa Wa-ttikaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Lataus näkyy Waltti-kaupassa vasta sen jälkeen, kun kortti on aktivoitu bussin lukijalaitteella. Hinnasto Hinnoittelu perustuu vyöhykemääräänjoille matkat ulottuvat. Jos ostat lipun Waltti-nettipalvelusta, arvo siirtyy kortille auton lukijalaitteelta aikaisintaan 2 tunnin kuluttua ostohetkestä. Nettipalvelussa tarvitaan alle vuotiaan henkilötunnus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille.

0 thoughts on “Naisten laskettelusukset oulun joukkoliikenne hinnasto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *