Seisova kulli alastomat miehet

seisova kulli alastomat miehet

Lievästi oli etumus hetken koholla en tiedä huomasiko mutta hoidot tehtiin. Kun tulin pois hoitsu kysyi missä minulla on ihottumaa ja kun sanoin että pakaroissa niin rasvasi pakarat ja reisiä takaa päin.

Antoi sitten purkin minulle ja sanoi että voin itse rasvata etupuolelta. Oli kyllä mukava ja asiallinen hoitsu antoi lähtiessä näyte rasvoja mukaan. Maanantaina sitten uusi aika ja kun ihottumaa on edessä nivusissa niin joudun alastomana olemaan hoitsun edessä. Pelkään että saan juuri tässä tilanteessa erektion siis ei täyttä vaan sellaisen puoli seisokin. Jos menee aiheeseen niin luoja on antanut minulle paksun ja kohtalaisen ison joka on tuollaisessa puoli seisokissa turpea ja paksu. Kaiken lisäksi hoitaja varmasti huomasi etumuksen pullotuksen ensi käynnillä mutta enempi hän vain hymyili ja mielestäni silmissä oli flirttiä.

No jos saan erektion niin enkai voi muuta kun pyytää anteeksi ja luulen hoitajan kyllä ymmärtävän. Onhan hoitaja tietenkin vain työntekijä mutta toisaalta nainen ja ymmärtää varmasti senkin takia miehen reaktioita.

Kyse ei ole seksistä vaikka hoitaja onkin hyvin sympaattinen. No maanantaina sen näkee. Vähän jännittää mutta toisaalta minulle tuli tämän hoitajan otteista sellainen kuva että on ollut vastaavassa tilanteessa aikaisemminkin.

Onko palstalla muuten hoitsuja jotka antavat tällaisia valohoitoja olisi kiva kuulla heidän kokemuksia. Onko joillakin erektio noin herkässä. Minulla vastaavassa tilanteessa olisi muuta ajateltavaa kuin seksi, ja jos en seksiä ajattele, niin ei myöskään erektio tule. Samoin pystyn hyvin ymmärtämään hoitajia siinämielessä, ettei se hoitotilanne ole mitenkään seksuaalinen. Enhän minäkään kaikkeen alastomuuden näkemiseen reagoi seksuaalisesti. Useita tilanteita tulee mieleen. Ei paljoa vieraiden miesten kalut kyllä suoraan sanottuna kiihota.

Niin kuin joku toinen jo sainoi, niin se on vaan ruumiinosa siinä missä muutkin. Olen myös sairaalaoloissa kohdannut ikäistäni huomattavasti vanhemman miehen saaman seisokin, kun olen hänen kaluaan joutunut koskettamaan. Se ei ollut ainakaan minulle millään tavalla eroottinen kokemus, lähinnä äärettömän hämmentävä ja jopa pelästyttävä. Muistan kuinka pyörittelin tapahtumaan koko illan päässäni, tunsin inhoa ja itseni tosi ällöttäväksi.

En tiedä, mistä moinen reaktio oikein tuli, taisin pari kyyneltäkin valuttaa yksinäni. Nyttemmin olen enemmän sinut miesten ruumiintoimintojen kanssa. Ei ole väliksi, millainen ripustus mielellä roikkuu. Siellä se kuitenkin on. Eihän tuo erektion tuleminen kerro muuta, kuin sen mitä mies ajattelee. Eli mies ajattelee tilanteen seksuaalisesksi, josta syntyy erektio, mitä ei pysty estämään muulla, kuin ajattelemalla jotakin ei seksuaalista.

No jos se siitä koskettamisesta nousee, niin eikö se kuitenkin suhteellisen nopeasti laskeudu? Jep jep, eilenkin u-hallissa huomasin nuoren kundin pitkä ohut heppi komeasti vaakatasossa heiluen kun se oli suihkussa, kyllä siinä itelläki alko stondata. Itellä kanssa tosi herkkästi seisoo.

Melkei aina ku riisuu vaattet varsinki jos on muitaki alasti kavereitten kanssa saunassa. Taitaa isot kalut kiihottaa. Kerran olin jossai pienes uimahallis ja siäl oli iha hyvä kroppane jätkä ja isolla munalla. Siinä sitä kattelin ku pesi itteesä ja alko seisoo ja se huomas aika noloo ei sanonu mitää menin saunaa se peräs minä siällä piklu muna pystyssä. Se mua katteli ja hymyili ja kulliaan siinä hipläs. Sit se lähti ja mä rupesin runkkaa luulin ettei se tuu takas mut tuli.

Ja kysy haluuks runkkaa vähä isompaa. Mitäpä siihe vastasin kiinnostaaks ketää tiätää. Vastasi totta kai ja muutali? Olin uimahallin saunassa jossa joku kaveri alkoi hieromaan kaluaan joka alkoi seistä todella komeasti. Katselin välillä sitä kalua ja se oli komea, en huomannut että oma kaluni oli herännyt ja nostanut päätään.

Vieressä oleva mies katsoi himokkaasti jalkojeni väliin ja silloin katsoin puolijäykkää kaluani. Sen runkkailevan miehen kalu oli niin komea että katselin sitä jo ihan pokkana ja ajattelin että seisköön oma kalunikin jos haluaa ja katsokoon vieressä istuva sitä niin paljon kuin lystää. Sellainen reissu oli se. Minulla alkaa seisoa jos näen 20 senttisen kalun terska paljaana…. Kun vuosia sitten tuli käytyä kylpylässä saunassa ja siellä tämä turkkilainen sauna jossa normaalit valot ja kaikki näkyi.

Saattoi olla parhaimmillaan seitsemän naista ja minä ainoa mies. Kun naiset tuijottivat ja arvaatte kun kalu pystyssä sille ei voinut mitään. Pidin käydä saunomassa koska vanhemmat naiset useasti eivät ole nähneet vuosiin alastonta miestä miten heidän silmat kiimasta kiilui.. Onhan nuo saunaseisokit nyt aika homoa.. Itelki alko keulii tnä aamuna: Kyllä mulla on kalu aina mahdollisimman " puenenä" yleisissä saunoissa.

Ei tulis mieleenkään alkaa seisottamaan kalua. Jotenkii jännittää et joku tulis näpelöimään mun kalua. Tai tuijottais mun kalua. Uh aina saunassa seisoo minullakin, jos katsojia niin aina parempi. Mulla seisoo lähes aina saunassa, Ja syynä on mun oma äitini joka laittaa sen pystyyn.

Sanoo että mulla on parempi olla kun on "kyrpä pystyssä". Minä tykkään kun äitini puhuu "tuhmia" mun peniksestäni. Ja äitini saa tyhjentää mut milloin vain se tahtoopi tehdä sen. Minä olen äitini "pikku kullan nuppu".

Olen ollut aina äidin poika. Olin äitini ja hänen siskonsa kanssa saunassa olen 14v poika. Ja tietysti kun naiset katselivat mun jalkojeni väliin mulla rupesi seisomaan penis. Mun poikani ei pelkää sinua, sanoi mun äitini siskolleen, nytkin poikani käy tohon penkin päälle tarkastettavaksi. Ja minä kävin selälleni kädet niskan taakse ja rupesin odottamaan tarkastusta.

Äitini sisko tarkasti mut ekaksi ja äitini seuraavaksi, sekä mun piti myöskin runkata itseäni äitini määräsi minua. Haluaisitko sinä ratsastaa mun poikani kanssa kysyi mun äitini siskoltaan. Sopii ja hän ratsasti mulla. Sen jälkeen vaihettiin paikkoja ja hän kävi selälleen ja minä menin sen päälle, äitini laittoi mun penikseni siskonsa sisälle, ja minä rupesin naimaan hänen siskoaan. Seuraavan viikon lopun olet mun siskoni käytössä.

Tää on taas sellainen provokaatio. Tietysti on pimpparulla märkänä kun saunassa ollaan. Ei kukaan seisota yhteissaunassa jos siellä on muitakin, se on aivan varma juttu. Kyllä välillä on pitänyt jäädä ottamaan vielä löylyjä ja kuvitella Rosanne Barria, jotta seisakki laskisi. Ei kuule tyttönen kunnon mies kiihotu saunassa. Miehen kiihoittamiseksi naisen pitää ottaa suihin ainakin kymmenen minuuttia, niin sitten voi odottaa, ettö kulli olisi kovana.

Teillä pikkutytöillä on sellainen kuvitelma,että kun mies näkee vilauksenkin alastomasta naisesta, niin sillä on heti kulli pystyssä. Näin tapahtuu pojankoltiaisilla, mutta ei oikeilla miehillä.

Naisen pitää tehdä helvetinmoinen työ saadakseen miehen kullin kovaksi ja sen jäkleen mies tekee vielä helvetinmoisen työn saadakseen sen taas pehmoiseksi.

seisova kulli alastomat miehet

Eikös se o mukavampi suussa ku joku tikku.. Onhan nyt toki, ja mukavahan se on palkan eteen töitäkin tehdä. Pitääkin käydä paikalla, josko olis antajia jo tälle keväälle. Pysähdyin tänään ensinki soittamaan, sitten kävin heittämässä vettä, niin eräs vanhempi mies seisoi siinä yllättäen puolijäykkä kalu housuista roikkuen, no olihan se iso ja paksu, eikä ollut vielä kunnolla seisokissakaan. Veikkaisin kyllä yli 20 senttinen.

No enpä osaa sanoa, ehkä joku isompi sedani? Näin jälistä harmittaa etten jäänyt katsomaan pitempään, tuollaista harvoin näkee, lähes työkunnossakin oli. Viime syksynä pysähdyin röökille ko. Siellä oli parkis valkonen avensis ja mies sisällä,.

En montaa henkosta kerinnyt vetää kun mies nousi autostaan ja meni mukamas kuselle,sillä oli kulli täydessä seisokissa ja mittaa reilusti 20 cm. Estoitta se runkkas mun nähden n. Jälkeenpäin olen katunut monesti ujouttani.!

Olen itse tavannut saman herrasmiehen useampaan kertaa,ekan kerran levarilla sitten muualla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ylistaron levarin isoin kulli Itse olen sen ison tumman miehen kanssa kiimaillut monet kerrat vuosia sitten.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. No, kun oltiin vielä saunan puolella, niin istuin niin, että se sai tiirailla mun paikkoja rauhassa.

Iän myötä kiinnostus miehen vartaloon sekä killuttimiin kasvoi. Noin 50 ikävuoden jälkeen. Katselen mielelläni paisuvaa, haluaisin koskeakin, ei enempää. Minulla seisoi aina koulupoikana terveyden hoitaja rivissä ilmeisesti kun kaikki pojat riisuitui. Sama vika viime viikolla mulla koulussa, Oli terveys tarkastus koulussani, ja me pojat jaettiin ryhmiin ja mentiin 2 kimpassa tarkastukseen, kun seisottiin lääkärin edessä vain kalsarit jaloissa, niin se lääkäri veti multa ja kaveriltani housut alas, ja rupesi tarkistamaan meidän vehkeitämme, Laittoi kummaltakin yläs, ja sanoi mulle että onpa sulla ryppyinen pili, tulee varmasti suuri vehje kun vanhenet.

Ja minua hävetti kun kaverini katseli vieressä, sen pili oli varmasti cm ja mun vain cm pitkä. Oltiin silloin 14v kumpikin vanhoja. Kyllä vaan, jo pukkarissa kun riisuutuu alasti niin muna on jo puolijäykkänä, sitä pitää sitten peitellä koko ajan, ei voi mitään kun on paljaita kaluja ja pyllyjä siinä ympärillä niin kyllä se kiihoittaa. Suihkussa kalu kovenee väkisinkin sitä saippuoidessa ja niin näyttää käyvän joskus muillekkin. Siis minullahan jäi sanomatta, että olen umpihomo.

En edes kaappihomo vaan täysiverinen hinttari. Ei sitä erikseen olis tarvinnu mainita. Kerran olin saunassa miehen kanssa jolla seisoi ja sen jälkeen samalla oli tuplaseikokit samalla lauteella. Mulla seisoo saunan lauteillakin mutta vain silloin kun mulla on siellä naisseuraa. Juuri viime perjantaina oli tuolla Turun suunnalla Kaarinassa se on paikan nimi, naisen nimi oli joku muu naisissa.

Tarkoitus tosiaan olikin naida ja rajusti, mutta ennen kuin ruvettiin hommiin niin käytiin saunassa yhdessä ja koko ajan siinä saunoessamme poika nosteli päätään ja katseli ainoalla silmällään kohti saunan kattoa.

Nainen siinä vieressäni katseli sitä naureskellen ja kysäisi että "et ole tainnut olla naisen kanssa ihan lähiaikoina? Ja sama juttu kun peseydyimme löylyjen jälkeen. Koko ajan otti eteen niin pirusti. Seksikumppaninikin kyseli jo että "tarttisko sun tehdä tolle jotain? Aika pian suihkusta tullessani olikin jo tarvetta seisovalle kalulle ja kyllähän se hyvin onnistui eikä lentänyt niin nopeasti kun suurimmat paineet patukasta oli päästetty jo suihkun lattialle.

Uimahallissa usein on koholla kun suihkussa viereen tulee joku ja alkaa tuijottaa. Hieman se kihelmöi ja houkutus on kosketella kalua hiukan ylimääräistäkin. Oikeastaan kaikki alkaa jo pukuhuoneessa. Itse on alasti ja paljaana, katseita ympärillä, ei kiirettä pukeutua. Jep jep, eilenkin u-hallissa huomasin nuoren kundin pitkä ohut heppi komeasti vaakatasossa heiluen kun se oli suihkussa, kyllä siinä itelläki alko stondata.

Itellä kanssa tosi herkkästi seisoo. Melkei aina ku riisuu vaattet varsinki jos on muitaki alasti kavereitten kanssa saunassa. Taitaa isot kalut kiihottaa. Kerran olin jossai pienes uimahallis ja siäl oli iha hyvä kroppane jätkä ja isolla munalla.

Siinä sitä kattelin ku pesi itteesä ja alko seisoo ja se huomas aika noloo ei sanonu mitää menin saunaa se peräs minä siällä piklu muna pystyssä. Se mua katteli ja hymyili ja kulliaan siinä hipläs. Sit se lähti ja mä rupesin runkkaa luulin ettei se tuu takas mut tuli. Ja kysy haluuks runkkaa vähä isompaa. Mitäpä siihe vastasin kiinnostaaks ketää tiätää.

Vastasi totta kai ja muutali? Olin uimahallin saunassa jossa joku kaveri alkoi hieromaan kaluaan joka alkoi seistä todella komeasti. Katselin välillä sitä kalua ja se oli komea, en huomannut että oma kaluni oli herännyt ja nostanut päätään.

Vieressä oleva mies katsoi himokkaasti jalkojeni väliin ja silloin katsoin puolijäykkää kaluani. Sen runkkailevan miehen kalu oli niin komea että katselin sitä jo ihan pokkana ja ajattelin että seisköön oma kalunikin jos haluaa ja katsokoon vieressä istuva sitä niin paljon kuin lystää. Sellainen reissu oli se. Minulla alkaa seisoa jos näen 20 senttisen kalun terska paljaana…. Kun vuosia sitten tuli käytyä kylpylässä saunassa ja siellä tämä turkkilainen sauna jossa normaalit valot ja kaikki näkyi.

Saattoi olla parhaimmillaan seitsemän naista ja minä ainoa mies. Kun naiset tuijottivat ja arvaatte kun kalu pystyssä sille ei voinut mitään. Pidin käydä saunomassa koska vanhemmat naiset useasti eivät ole nähneet vuosiin alastonta miestä miten heidän silmat kiimasta kiilui.. Onhan nuo saunaseisokit nyt aika homoa.. Itelki alko keulii tnä aamuna: Kyllä mulla on kalu aina mahdollisimman " puenenä" yleisissä saunoissa.

Ei tulis mieleenkään alkaa seisottamaan kalua. Jotenkii jännittää et joku tulis näpelöimään mun kalua. Tai tuijottais mun kalua. Uh aina saunassa seisoo minullakin, jos katsojia niin aina parempi. Mulla seisoo lähes aina saunassa, Ja syynä on mun oma äitini joka laittaa sen pystyyn. Sanoo että mulla on parempi olla kun on "kyrpä pystyssä".

Minä tykkään kun äitini puhuu "tuhmia" mun peniksestäni. Ja äitini saa tyhjentää mut milloin vain se tahtoopi tehdä sen. Minä olen äitini "pikku kullan nuppu".

Olen ollut aina äidin poika. Olin äitini ja hänen siskonsa kanssa saunassa olen 14v poika. Ja tietysti kun naiset katselivat mun jalkojeni väliin mulla rupesi seisomaan penis. Mun poikani ei pelkää sinua, sanoi mun äitini siskolleen, nytkin poikani käy tohon penkin päälle tarkastettavaksi. Ja minä kävin selälleni kädet niskan taakse ja rupesin odottamaan tarkastusta. Äitini sisko tarkasti mut ekaksi ja äitini seuraavaksi, sekä mun piti myöskin runkata itseäni äitini määräsi minua.

0 thoughts on “Seisova kulli alastomat miehet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *