Etsin ystävää palsta man

Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Netin treffipalstat eivät ole tarkoitettu vain epätoivoisille sinkuille , vaan niissä monen ikäiset miehet ja naiset etsivät juttuseuraa ja uusia tuttavuuksia. Netissä vietetään muutenkin paljon aikaa, shoppaillaan ja verkostoidutaan.

Miksi ei etsisi sieltä ystävää, tositarkoituksella? Riina , 26, löysi ystävän netistä. Riina ei etsinyt itselleen kumppania tai yhden yön juttua. Hän etsi itselleen naispuolista ystävää.

Yksi tärkeimmistä kavereistakin muutti muualle työn perässä. Välillä oli aika yksinäinen olo. Idean ystävien etsimiseen netistä Riina sai vanhalta kaverilta, joka ehdotti neulomisfoorumeita.

Riina suuntasi kuitenkin Suomi Ei niitä montaa ollut, muuta yksi ilmoitus vaikutti kivalta ja päätin vastata siihen. Uusien nettituttavuuksien tapaaminen on jännittävää ja vaatii hieman rohkeutta. Aluksi Riina epäili, että jotain mätää tytössä täytyy olla, vaikka vaikuttaakin kivalta.

Riinan pikkuvelikin sanoi, että "entä jos se on joku sarjamurhaaja". Nettitreffailu on helppo ja turvallinenkin tapa etsiä uusia ystäviä, koska toiseen saa ensin tutustua netissä.

Uutta nettituttavaa ei koskaan tarvitse tavata, jos alkaakin epäilyttää. Alzheimerin tautia sairastavien omaisten kokemuksia. Etenevästä muistisairaudesta kärsivien määrä kasvaa, kun väestö ikääntyy. Suomessa on arviolta lähes muistisairasta ihmistä, joista puolet vähintään keskivaikeassa vaiheessa sairauttaan.

Vuosittain lähes 15 ihmistä sairastuu muistin sairauksiin. Yleisin etenevä muistisairaus on Alzheimerin tauti. Sari Kiiski sai tartunnan 14 vuotta sitten ja Niklas Hallmanilla todettiin neuroborrelioosi runsas puoli vuotta sitten.

Anna-Elina Rahikainen ja Aapeli Myllynen kertovat miten syöpä heidät pysäytti ja millaista tukea he olisivat sairastaessaan kaivanneet. Sydämensiirron ja maksansiirron kokeneet kertovat tarinansa. Sari Männikölle on tehty sydämensiirto ja Timo Akkalalle maksansiirto. Kun Anne Matoniemi meni reilu kaksi vuotta sitten nukkumaan, ei hän tiennyt heräävänsä veitseniskuihin. Anne selvisi ex-puolisonsa öisestä puukotuksesta hengissä, mutta henkiset traumat ja aivovamma jäivät.

Nyt Anne haluaa puhua kokemuksistaan, jotta jokainen lähisuhdeväkivallan uhri uskaltaisi hakea apua ajoissa. Kuusenkerkkä on upea ja maistuva luonnontuote, josta voi tehdä esimerkiksi maistuvaa pestoa uusien perunoiden kaveriksi. Kuusenkerkkiä voi napsia suuhunsa myös sellaisenaan, mutta kerkkien keräämiseen pitää muistaa aina pyytää maanomistajan lupa. Useimmille nokkonen on maanvaiva ja kiusallinen rikkakasvi.

Polttavan ulkokuoren alla piilee kuitenkin ravinteikas sydän, joka on mainiota syötävää. Nokkonen sisältää runsain mitoin ravintoaineita — jopa enemmän kuin monet marjamme tai pinaatti. Säännöllinen mustikan syöminen voi lieventää tulehdustilaa. Mustikka on metsien kultakimpale. Jo muutama desi mustikoita päivässä auttaa kattamaan hyvän osan esimerkiksi päivän kuitumäärästä ja E-vitamiinitarpeesta. Säännöllinen mustikoiden syöminen voi myös lieventää esimerkiksi diabetekseen ja sepelvaltimotautiin liittyvää matala-asteista tulehdustilaa.

Ilmoita oma Siskis-jengisi mukaan katsomaan Siskonpedin kolmannen kauden ensi-iltaa Yksinäisyys on vaiettu asia ja vakava terveysongelma. Kukaan ei halua myöntää olevansa yksinäinen mutta maailmassa on miljoonia yksinäisiä. Kaikesta saat päättää itse - kaikesta joudut päättämään itse.

Täysyksinhuoltajan arki on joskus tragikoomista. Mihinkään et pääse ilman lasta, jollet käy läpi soittorumbaa. Yksinäisen vastuun alle puristumisen tunne iskee usein iltaisin - ja silloin, kun hyssyttää itkevää vauvaa itse oksennustaudissa kouristellen.

Ensamhet bland unga kunde förebyggas av oss vuxna. Marginalisering och ensamhet bland unga lyfts fram titt som tätt men varför blir unga ensamma? Som vuxna kan vi förebygga ensamhet genom att kräva mindre av de unga men också uppmuntra dem att hitta vänner i olika sammanhang. Vänskapskaféet gav inspiration och mersmak. Så beskriver en av deltagarna i Svenska Yles vänskapskafé gårdagens försök att skapa mer vänskap i Svenskfinland.

Ett försök att råda bot på ensamheten för en stund. Med anledning av att så många känner sig ensamma, ordnar Svenska Yle en vänskapsträff i Vasa för att stilla ensamhetskänslan för en stund. Fick en extra familj i sitt liv då hon vågade ta kontakt. Helga Rajala var nyinflyttad i Vasa och kände inte någon. Men hon var fast besluten att skaffa sig nya vänner och i dag är hon som en familjemedlem hos Sundéns. Suomen eka tubettaja Olivia on jälleen pulassa.

Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki. Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin. Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella? Vesi toimii samoin, siksi olen innoissani lapsuuden uintiharrastuksen uudelleenlämmittelystä", kertoo Tuija Pehkonen.

Miten ihotautilääkäri on antanut tatuoida ihonsa? Saako papilla olla tatuointi? Lääkäri, pappi, merikapteeni ja diabetesta sairastava pariskunta paljastavat omat tatuointinsa. Natalia Salmela on tatuoitu kaulasta nilkkoihin. Suomessa kukaan ei kommentoi naisen tatuointeja, ainakaan selvinpäin, mutta ulkomailla hän on saanut jopa tappouhkauksen tatuointiensa takia. Estääkö tatuointi epiduraalin tai magneettikuvauksen? Voiko epiduraalipuudutusta laittaa, jos on tatuointi? Entä mitä tatuoinnille tapahtuu magneettikuvauksessa?

Onko totta, että tatuointimuste kertyy imusolmukkeisiin? Koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntä, mutta myös muista aiheista osaan puhua. Luonteeltani avoin ja sosiaalinen jo ihan työnkin puolesta. Pahalla tuulella mua näkee harvoin ja lupauksetkin osaan pitää. Ystäviltä odotan sosiaalisuutta ja avoimuutta. Naamatustenhan sen sitten näkee passaako luonteet yksiin. Etsin kaveria lenkeille, kahville tai elokuviin. Mitä nyt ikinä keksitään.

Koirien kanssa puuhastelu ja kaikki siihen liittyvä on tervetullutta. Olit sitten nettituttava tai Tampereelta, mua ei haittaa.

Koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntä, mutta kunhan meillä synkkaa, niin puheenaiheella ei ole väliä. Luonteeltani ujo ja rauhallinen, mutta tempperamenttiäkin löytyy. Suuressa porukassa en oo aina äänessä, mutta muuten oon hyvää seuraa: Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan tullaanko toimeen ja kerron vähän tarkemmin itsestäni.

Erityisesti koirista kiinnostunut ystävä olisi nyt haussa, kesän alussa olen muuttanut uudelle paikkakunnalle ja vaikka koirallisia ystäviä on ennestään, lähelläkin, niin aina olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. Olisi siis kiva löytää joku, jonka kanssa voisi käydä lenkeillä ja treenailla esimerkiksi tokoa, ohituksia, Ja voisihan sitä joskus istua iltaakin, käydä vaikka baarissa ja jutella niitä syvällisiäkin.

Itse asun Siikajoella , mutta autokin on käytössä joten lähialueille Liminka, Ruukki, Pattijoki, Raahe , ja miksei kempele ja tyrnäväkin ajelu ei ole mahdottomuus.

Toki tälläisen tuoreen koiran omistajan jutut varmasti pyörivät melko paljon tuossa karvakorvassa, mutta todellisuudessa puheenaihe voi vaihdella villasukista vähän vauhdikkaampiin aiheisiin. Myös hevoset ovat lähellä sydäntä, mutta olen pyrkinyt olemaan jauhamatta kopukoista jos seuraa ei kiinnosta ; Millainen luonne olet? Olen ensijännityksestä yli päästyäni varsin puhelias, vauhdikaskin välillä. Nauravainen ja kova ääninenkin innostuessani, osaan kyllä hillitä itseni: D Vähän tuo vuoden ikäkin jo rajoittaa, enää ei katsota hymähdellen jos pitkin kyliä hilluu hillitön lapsetus päällä.

Älkää kuitenkaan pelästykö, en työkseni käyttäydy kuin pahainen kakara - vain silloin tällöin ja oikeassa seurassa. Tuntuu vähän hassulta kirjoittaa tähän mitään odotuksia uusilta ystäviltä, joten minulle voi ihan kuka vain laittaa yv: Luonteeltani olen tälläinen höpöttäjä, ossaan tarvittaessa pittää myös suuni kiinni ja ihan tavalliset ihmiset kiinnostaa Niin olen iältäni 41v ja kuusi lasta sekä mies ja muita eläimiä niin osoite on maarit.

Jaijah Viestiä on muokattu torstaina, Ihan kaikenlaiset ystävät kelpaavat. Baareissa tosin en viihdy, eli baarikaveria minusta ehkä ei ihan helpolla saa leivottua. Sen sijaan kävelylenkit, kahvittelu ja kyläily ja ehdottomasti syvälliset keskustelut kiinnostavat. Asun Turussa eli tältä suunnalta mieluiten. En hirveästi vietä aikaa koneella, joten ainakin jossain vaiheessa olisi mukava viettää aikaa ihan naamatustenkin.

Eläimet ovat itselleni rakkain aihe. Juttua löytyy kyllä kaikesta muustakin, mutta omat juttuni saattavat käydä toisen mielestä tylsiksi jos ei yhtään eläimet kiinnosta. D Millainen luonne olet?

Olen aika rauhallinen ja leppoisa tyyppi. En ole mitenkään erityisen ujo, mutta en myöskään mikään kauhea räpättäjä. Rakastan eläimiä, ulkoilua, lukemista, leipomista ja hyviä elokuvia.

Ystäviltä odotan ihan vaan sitä, että on joku kenen kanssa höpöttää molempien kuulumisia ja tehdä kaikkea mukavaa. Eli lyhyesti sanottuna, kaipaan ystävyyttä.

Vaikka lenkkeilyyn, kahvitteluun, keskusteluun vaikka viinin ja juustojen kera. Ihan vaan seuraks mihin vaan. Helsingistä olen kotosin ja siellä suht useesti käyn. Kaverit on tervetulleita mistä tahansa.

Mieluiten kuitenkin naispuolisia ettei tarvii miehelle alkaa selitellä uusia mies tuttavuuksia. Lähinnä sydäntä on noi lapset pojat 2v ja 7v. Ruuan laitto ja sen syöminen. Mutta jutella tykkään mistä vaan. Melko tempperamenttinen, mutta kiltti ja kova puhumaan. Juttu seura vaan puuttuu. Uusilta ystäviltä odotan tietysti luotettavuutta ja ystävyyden kestävyyttä. Ja parempihan se olis jos meillä juttu luistais. Itse olen naimisissa oleva 28v nainen. Etsin ystävää lenkkiseuraksi, kahvitteluun, baareihin ja kaikkeen muuhunkin mitä ystävien kanssa voikaan keksiä.

En ravaa baareissa yhtenään, mutta tykkään irrotella silloin tällöin ja olisi tosi hienoa saada uusia tuttavuuksia myös illanviettoihin Etsin kipeästi myös lenkkiseuraa sillä tällä hetkellä minulla ei ole oikeastaan ketään lenkkeilykaveria kun lähimmät kaverit asuvat vähintään 10 kilometrin päässä eikä aina töiden jälkeen viitsi lähteä ajelemaan niin kauas koiraa lenkittämään. Kaverini myöskin omistavat niin isoja koiria että Taikan on mahdotonta leikkiä niiden kanssa koska leikit ovat niin rajuja.

Tykkään tosi paljon käydä pitkiä keskusteluja ja olen todella hyvä kuuntelija eli nettikaveritkin ovat erittäin tervetulleita Mistäpäin etsit ystävää?

Asun Kuopiossa eli lenkki-, kahvittelu-, ja baariseuraa etsin Kuopiosta. Ja niin kuin jo mainitsinkin, nettikaveritkin ovat erittäin tervetulleita. Mutta jos asut esim. Kuopion lähikunnissa niin ota ihmeessä yhteyttä, minulla on auto käytössä lähes milloin tahansa. Tykkään tosi paljon jutella eläimistä, ihmissuhteista ja nyt en tarkoita juoruilua vaan esim.

Eläimet ovat kuitenkin minulle se kaikista tärkein asia elämässäni. Olen todella empaattinen ja ystävällinen ihminen. Mielestäni olen hyvin huumorintajuinen, tosin melko sarkastinen Olen todella lojaali ja puolustan aina läheisiäni. Yleensäkin odotan ystäviltä lojaalisuutta koska arvostan sitä ihmisessä todella paljon. Odotan uusilta ystäviltä myös eläinrakkautta, tietysti Sillä ei ole väliä, omistatko ison vai pienen koiran tai omistatko koiraa ollenkaan, kunhan pidät eläimistä. Olen itse vuotias tyttö, pidän tällä hetkellä välivuotta ja yritän päästä opiskelemaan kauppatieteitä ensi vuonna.

Elukkani näkyvät allekirjoituksessani Hurjaharja vm Ulkoilemaan koirien kanssa, metsään, hiekkakuopille, kesällä uittamaan ja treenaamaan. Kahvittelu ja shoppailu seura on myös tervetulluta: Koiria on kaksi, uroksia molemmat. Iloinen ja erittäin avoin, huumorintajuinen ja hyvän tahtoinen kaveri, omalaatuiset leikit ja toisinaan äänekkäät. Pentu 5kk on hieman arka ja vähän tosikko. Tykkää enemmän juosta kuin painia, tulee toimeen kaikkien kanssa. Käytössä on auto, joten pääsen liikkumaan hyvin.

Joskin useimmiten vasta illalla. D Eläimet yleensäkkin ja joskus myös lapset, kun itseltäkin kaksi löytyy. Itsekkin mielellään puhun välillä jostakin muusta ; Millainen luonne olet?

Luonteeltani olen avoin, kiltti ja aluksi ehkä vähän ujo - riippuu kuinka saman henkinen vastapuoli on. En suutu helposti tai ainakaan ole pitkävihainen. Toisinaan pikku jutut ärsyttää. Belgianpaimenkoira groenendael uros Tempranillo Edged in Black s.

Täällä etsii ystävää erakoituva nuori nainen. Olen aina tullut paremmin toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa, mutta en aivan vielä ole valmis täysin erakoitumaan koirani kanssa ihmislajista. Päätin siis yrittää etsiä ystävää ihmettelemään elämän kummallisuuksia kanssani.

Miettiessäni keinoja tavoittaa mahdollisimman samanhenkinen ihminen, eli koiriin hurahtanut ja muutenkin kajahtanut tyyppi, keksin kirjoittaa tänne. Toivon siis peukalot pystyssä että tärppäisi. Minkäänlaisia vaatimuksia minä en esitä. Saat olla iältäsi,sukupuoleltasi,asuinsijainniltasi tai yhteiskunnalliselta asemaltasi ihan mikä tahansa. Minua ei semmoiset asiat juurikaan kiinnosta. Kyllä sen sitten huomaa kolahtaako toisen jutut vai eivät. Ainoa nöyrä pyyntöni on jo edellä esitetty koirarakkaus.

Tai laajempikin eläinrakkaus jos villiksi heittäydytään. Ihan vaan siitä käytännöllisestä syystä, että en uskalla rajata vain tiettyä aluetta ystäväni majailupaikaksi. Jos kirjoittaisin kotikaupunkini nimen tähän, saattaa olla että menettäisin ystävän yhteydenoton väärän sijainnin takia.

Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki. Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin.

Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella? Vesi toimii samoin, siksi olen innoissani lapsuuden uintiharrastuksen uudelleenlämmittelystä", kertoo Tuija Pehkonen. Miten ihotautilääkäri on antanut tatuoida ihonsa? Saako papilla olla tatuointi? Lääkäri, pappi, merikapteeni ja diabetesta sairastava pariskunta paljastavat omat tatuointinsa. Natalia Salmela on tatuoitu kaulasta nilkkoihin. Suomessa kukaan ei kommentoi naisen tatuointeja, ainakaan selvinpäin, mutta ulkomailla hän on saanut jopa tappouhkauksen tatuointiensa takia.

Estääkö tatuointi epiduraalin tai magneettikuvauksen? Voiko epiduraalipuudutusta laittaa, jos on tatuointi? Entä mitä tatuoinnille tapahtuu magneettikuvauksessa? Onko totta, että tatuointimuste kertyy imusolmukkeisiin?

Ja voiko tatuointi aiheuttaa syöpää? Ihotautilääkäri Nicolas Kluger vastaa. Miten Axel Ismail pääsi irti rahapeliriippuvuudesta? Axel Ismail pääsi irti rahapeliriippuvuudesta terapian ja joogan avulla.

Digitaaliset pelit tulevat avuksi vammaiskuntoutuksessa. Rintarangasta alaspäin halvaantunut Elias Enroth treenaa käsiensä voimaa ja liikeratoja pelaamalla. Peliohjelmat eivät väsy ja kannustavat nuorta miestä pisteillä ja tähdillä. Koska kuntoutuminen on kovaa työtä, ei ole samantekevää, minkälaisia treenausohjelmia käytetään. Jatkuva itsekritiikkiryöpytys aiheuttaa stressireaktion.

Laiska, ruma ja tyhmä. Puhutko näin itsellesi, mutta et koskaan sanoisi samoin ystävällesi? Lähes jokainen kritisoi itseään joskus, mutta kun itsekritiikki on päivittäistä ja häiritsee arkea, on kyse vahingoittavasta itsekritiikistä. Keholle ja mielelle jatkuva itsekritiikkiryöpytys aiheuttaa stressireaktion.

Yhä useampi nainen kävelee kuin unissaan lapsihaaveen ohi. Omaa hedelmällisyyttään ei näe peilistä, eikä sen hiipumista vastaan voi taistella. Vaikka olo olisi nuorekas ja kasvot rypyttömät, alkaa naisen hedelmällisyys laskea radikaalisti vuotispäivän jälkeen. Jos lapsesta haaveilee, on vuotiaalla jo kova kiire.

Moni ei sitä ymmärrä. Lapsettomaksi jäänyt Riikka elää kahden aikuisen hyvää arkea. Endometrioosin vuoksi lapsettomaksi jäänyt Riikka elää kahden aikuisen täyttä arkea. Kun selkää särkee tai niska jumittaa niin moni miettii, mistä hakisi apua. Pitääkö mennä lääkäriin vai auttaisiko jonkinsortin käsittely? Nettiä selaamalla löytyy helposti erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin suunnattuja hoitoja, mutta jää epäselväksi, mikä niistä tarjoaisi juuri omaan vaivaan sopivinta apua.

Entä kannattaako käydä toisen hoitomuodon osaajalla, jos yksi ei auttanut? Moni meistä tekee työtään istuen. Moni meistä tekee työtään istuen ja tuntee istumisen huonot vaikutukset kehossaan liiankin hyvin.

Selkää särkee ja niska-hartiaseutua juilii, verenkierto lihaksissa heikkenee ja aineenvaihdunta hidastuu. Mistä erottaa vaarattoman ja vaarallisen selkäkivun? Selän kaikenlaiset kolotukset ovat tuttuja monen suomalaisen elämässä. Mutta miten erottaa vaarattomat vihlaisut pikaista hoitoa vaativista selkäkivuista?

Totta se on — yhä useamman suomalaisen karvakaverin suolistossa, limakalvoilla tai iholla lymyilee superbakteeri. Kovin moni lemmikin omistaja ei osaa ajatella, että oma lemmikki voi olla antibiooteille vastustuskykyisen bakteerin kantaja. Tällainen bakteeri voi myös tarttua eläimen ja ihmisen välillä. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Joskin useimmiten vasta illalla.

D Eläimet yleensäkkin ja joskus myös lapset, kun itseltäkin kaksi löytyy. Itsekkin mielellään puhun välillä jostakin muusta ; Millainen luonne olet? Luonteeltani olen avoin, kiltti ja aluksi ehkä vähän ujo - riippuu kuinka saman henkinen vastapuoli on. En suutu helposti tai ainakaan ole pitkävihainen. Toisinaan pikku jutut ärsyttää. Belgianpaimenkoira groenendael uros Tempranillo Edged in Black s. Täällä etsii ystävää erakoituva nuori nainen.

Olen aina tullut paremmin toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa, mutta en aivan vielä ole valmis täysin erakoitumaan koirani kanssa ihmislajista. Päätin siis yrittää etsiä ystävää ihmettelemään elämän kummallisuuksia kanssani. Miettiessäni keinoja tavoittaa mahdollisimman samanhenkinen ihminen, eli koiriin hurahtanut ja muutenkin kajahtanut tyyppi, keksin kirjoittaa tänne.

Toivon siis peukalot pystyssä että tärppäisi. Minkäänlaisia vaatimuksia minä en esitä. Saat olla iältäsi,sukupuoleltasi,asuinsijainniltasi tai yhteiskunnalliselta asemaltasi ihan mikä tahansa. Minua ei semmoiset asiat juurikaan kiinnosta. Kyllä sen sitten huomaa kolahtaako toisen jutut vai eivät. Ainoa nöyrä pyyntöni on jo edellä esitetty koirarakkaus. Tai laajempikin eläinrakkaus jos villiksi heittäydytään. Ihan vaan siitä käytännöllisestä syystä, että en uskalla rajata vain tiettyä aluetta ystäväni majailupaikaksi.

Jos kirjoittaisin kotikaupunkini nimen tähän, saattaa olla että menettäisin ystävän yhteydenoton väärän sijainnin takia. Joten, viimeinen vetoomus, jos tunnet sielujen sympatiaa lukiessasi tämän, kirjoita minulle. Oon pahasti vailla uusia ystäviä, koska nykyisten kanssa ollaan elämäntilanteiden yms. Oon kyllästynyt valittamaan yksinäisyyttäni. Viihdyn todella hyvin yksin kotona, mutta olisi kiva puuhailla enemmän kaikkea.

Baareissa tulee aika harvoin pyörittyä, mutta kyllä kunnon biletyskin välillä on ihan tervetullutta.

Olisi kiva lenkkeillä yhdessä ja käydä leffassa ja kahvilla yms. Myös joku yhteinen harrastus olisi mukava. Haaveilen salaa jalkapallon pelaamisesta Mistäpäin etsit ystävää? Itse asun Helsingissä Lauttasaaressa. Koirista ja opiskelusta tulee varmaan eniten puhuttua. En ole mitenkään puheenaiherajoitteinen mikä sanahirviö! Olen puhelias ja tulen toimeen lähes kaikkien kanssa. Osaan myös kuunnella toista ja rauhoittua tilanteen vaatiessa.

Uusilta ystäviltä en oikeastaan odota muuta kuin sitä ystävyyttä: A house is not a home when I'm alone here Ihan mihin vain, pääsääntöisesti lenkkeilyyn. Ihan mistä päin suomea tahansa. Koirat on ollut lapsesta asti sydäntä lähellä. Lapsista myös sekä parisuhteesta. Rauhallinen, Rehellinen, Luotettava, Kaikkien kanssa hyvinkin toimeen tuleva naisihminen. Hyväksyä ihminen juuri sellaisena, kuin hän on. Kaikkee sitä pitääki kokeilla Lyhyesti: Olemaan ystäväni sodassa ja rauhassa.

Muutin maaliskuussa tänne kihlattuni luo, eikä ole ketään jonka kanssa viettää vapaa-aikaa tyttöjen juttujen merkeissä. Tulee vain useammin tavattua jos olet km säteeltä, mutta viis siitä vaikka asuisit Puolassa. Mitä odotat uusilta ystäviltäsi? Tutustumallahan tuo selviää paremmin, mutta rauhallinen, haaveileva silti jalat maassa , luotettava ja yleensä positiivinen ainakin..

Mitä odotan ystäviltä, niin olis tosi mukavaa jos yhteydenpito olis molemminpuolista eikä kaatuis pelkästään omille harteille. Yllättävän erilaisten ihmisten kanssa sitä tulee toimeen kuitenkin.

Iällä ei ole mitään väliä ja itseasiassa ois ihan hauskaa tutustua ihan pariskuntiinkin, kun tuolle puolisolle kuulema uudet tuttavat olisi myös ihan tervetulleita. Täällä kirjoittelee parikymppinen naisen alku ja 6v leikattu sakemanniuros. Kaikkea pitää kokeilla, jopa tätä: D Mihin etsit ystävää? Koiralleni kaveriksi lenkkeilyyn, leikkimiseen yms. Kun sillä ei oikein koirakavereita ole: Oulusta, muutaman kilometrin säteellä kaukovainiosta kun autoa ei ole.

Koirista ja eläimistä ylipäätään: D Mutta myös tv-sarjoista, peleistä, leffoista yms. Aluksi hieman ujo, mutta muuten mukava, iloinen ja välillä hauskakin tyyppi. Toivoisin, ettei uudet ystävät ole kauheita tosikkoja tai hiljaisia syrjään vetäytyjiä: Koirani voi olla aluksi epävarma muita koiria kohtaan, mutta tulee kuitenkin tervehtimään ja toivon mukaan alkaisi leikkiä, jos ei kepit ja muut lelut jaksa sillä hetkellä kiinnostaa enemmän.

Tyttöjen kanssa tulee toimeen, poikia ei olla oikein tavattu. Ei syö pikkukoiria eikä pentuja: Koirakaverilta toivotaan edes jonkunlaista sosiaalisuutta ja "rohkeutta", ettei mene heti jalkojen taakse piiloon kun näkee ison hauvan: Viestejä saa laitella osoitteeseen uusiaystavia87 gmail. Nuori parikymppinen poika etsii ystäväksi bi miestä jonka kanssa jutella kaikesta mahdollisesta. Erityisesti olisi kiva löytää henkilöitä jotka miettivät omaa suuntautumistaan ja ovat epävarmoja ja haluaisivat jutella siitä.

Viestiä voi laittaa poitsukka outlook. Asun Ilmajoella kissan ja poikaystävän kanssa. Olen muuttanut tänne parisen vuotta sitten Etelä-Suomesta. Olen vuonna syntynyt nainen, mutta tulen toimeen iästä riippumatta. Minulla on tuttuja ja kavereita koulun ja harrastuksen kautta, mutta mukaan mahtuisi lisää ihmisiä naispuolisia , joita voisi nähdä vapaa-ajalla. Tykkään käydä kahviloissa, syömässä, piknikillä, shoppailemassa, leffassa ja lisäksi ihan vaan olla, viettää aikaa ja jutella kaikesta.

Harrastan ratsastusta Seinäjoella, joten olisi kiva, jos sinäkin olisit hevosihminen ei pakollista. Toivoisin, että sinulla olisi auto tai muu kulkuväline, jotta pystyttäisiin kyläilemään puolin ja toisin. Ota rohkeasti yhteyttä, minusta saat hyvän, luotettavan ja pitkäaikaisen ystävän! Jos sinua kiinnostaa tavata sinusta välittävä keskustelu ja kuuntelutaitoinen mies,ota yhteyttä. Asun yksin,joten mun luona voimme tavata turvallisen salaisesti. Meillä on nyt tässä poppoossa ollut ilmoittautuneita vain 3, eli minä ja kaksi muuta, plus yks muukin eli 4, mut lisää nyt saakelisti ja alotetaan ÍNNOLLA!!

Olen 84vm muutaman karvapallon yh. Tatuointeja ja lävistyksiä löytyy. Olisi siis kivaa saada kaveri keikoille, metsäretkiin, kirppistelemään tai vaikka ihan wa-kirjoitteluun. Jos koet vähän edes samankaltaisuutta, niin heitä mailia. Olen vuotias tyttönen Jyväskylästä ja tarkoitus olisi löytää kavereita, joiden kanssa vois jakaa sekä ilot että surut! Kavereita on jonkun verran, mutta suurin osa asuu aika kaukana, joten näkeminen on satunnaista ja juuri siksi olis ihanaa saada ystäviä Jyväskylän alueelta, joita vois nähdä vaikka joka päivä!

Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit s-posti: Hei, etsin ajanviettoseuraa tähän elämään. Toivon löytäväni naispuolisia kavereita. Olen rauhallinen mutta innostuva tyyppi, ja huumorintajua löytyy. Hei olen 52v mies oulusta Etsin naista ystävää kaveria Kävely kahviseuraa eräreissuja kävelyä Mukavaa huumorintajuista kiva mukava naista oulusta whatsapp tekstailu soita. Nykyään olen aika yksinäinen joten ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita. Etsin siis oululaisia v naisia ystävikseni.

Nauravainen ja kova ääninenkin innostuessani, osaan kyllä hillitä itseni: Meillä on nyt tässä poppoossa ollut ilmoittautuneita vain 3, eli minä ja kaksi muuta, plus yks muukin eli 4, mut lisää nyt saakelisti ja alotetaan ÍNNOLLA!! Baareissa tulee aika harvoin pyörittyä, mutta kyllä kunnon biletyskin välillä maria service omat seksivideot ihan tervetullutta. Viestejä saa laitella osoitteeseen uusiaystavia87 gmail. Olen aina tullut paremmin toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa, mutta en aivan vielä ole valmis täysin erakoitumaan koirani kanssa ihmislajista.

0 thoughts on “Etsin ystävää palsta man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *