Aisurin vaimo male on

Drinkin juotuani en viitsinyt kiertää etuovelle, vaan päätin mennä sisään terassin kautta. Olimme pitäneet ovea auki aina sisällä ollessamme. No on se vaimo jo varmaan paremmassa kunnossa, ajattelin. Vaimoni ja baarimikko suutelivat kiihkeästi ja miehen kädet puristelivat vaimoni muhkeita periä. Mies nosti vaimoni kannikoista ja Tiina kietoi jalkansa miehen vyötärön ympärille.

Minihame kohosi ja paljasti vaimoni ihanat kermanvalkoiset pakarat. Mustien stringien naru kulki puolipallojen välissä. Mies kantoi Tiinaa kohti makuuhuonettamme.

Olin jo aikeissa syöksyä sisään raivoissani, mutta jokin kuitenkin pidätteli minua. Tässä täytyy nyt olla joku jekku, ajattelin. Eihän tämä voi olla totta. Hiivin hiljaa perässä ja kurkistin makuuhuoneeseen. Pari seisoi sängyn laidalla kietoutuneina toisiinsa.

Mies avasi kiihtyneenä vaimoni paidan napit ja pusero lensi myttynä lattialle. Kuului pari napsahdusta kun liivien hakaset aukenivat ja vaimoni täyteläiset rinnat pulpahtivat esille.

Näin, että Tiinan nännit olivat kiihottuneet ja nipukat sojottivat kutsuvasti. Mies puristeli ja hyväili vaimoni rintoja ja Tiina huokaili antaumuksellisesti. Vaimoni minihame oli vyötäröllä ja jätkä tunki kättään hän pikkuhousujensa sisään. Tiina huokaisi nautinnollisesti joten sormi oli löytänyt kohteensa. Mies huohotti kiimaisesti ja kaatoi vaimoni sängylle alleen repien samalla tämän pikkuhousuja pois. Vaimoni osaa aika hyvin espanjaa ja minäkin jonkun verran. Kuulin kuinka Tiina yritti selittää ehkäisystä ja kondomista Kaveri oli onnistunut pikkuhousujen riisumisessa jotka nyt olivat vaimoni toisessa nilkassa.

Samalla hän oli kieräyttänyt itsensä vaimoni reisien väliin jotka tämä pakosta joutui levittämään. Kuulin kuinka kaveri riuhtoi vyönsä solkea ja Tiina vaati kondomia. Kaveri sai vihdoin vyönsä auki ja kuulin vetoketjun äänen. Silmieni eteen paljastui hänen tumma karvainen takapuolensa. Vaimoni hoki No, no no ja koitti kiemurrella miehen alta pois. Baarimikko kuitenkin lukitsi hänen ranteensa toisella kädellään ja siirsi toisen alas kalulleen.

Vaimoni huudahti kun musta kalu tunkeutui hänen sisäänsä. Minun olisi tietysti pitänyt jo mennä väliin, mutta itsehän hän oli tätä kerjännyt. Mies alkoi naida yhä kiihtyvään tahtiin. Vaimoni aneli espanjaksi ja pyysi häntä lopettamaan ja laukeamaan ulos. Tämä Jorge siirsi kätensä vaimoni polvitaipeiden alle ja taivutti hänen jalkansa linkkuun vasten vartaloa. Minulle avautui nyt paremmat näköalat ja näin kuinka paksu ja pitkä muna kynti vaimoni vaaleanpunaista lihaa.

Tiina voihki kun ainakin kaksikymmentäsenttinen paksu ja tumma kalu painui hänen sisäänsä kahvaa myöten venyttäen vaimoni vatsalihaksia. Mies kiihdytti työntöjään ja hänen pussinsa läsähtivät vaimoni pakaroille kyrvän työntyessä syvälle sisään vaimoni tiukkaan synnyttämättömään vittuun.

Tämä tumma kaveri nussi raivokkaasti. Kiima oli niin kova, että laukeaminen oli lähellä. Olin oikeassa, mies puristi itsensä syvälle sisään ja laski kuumat spermat karjahdellen vaimoni vittuun hänen vastustuksestaan huolimatta.

Hetken päästä hän kierähti vaimoni viereen joka makasi edelleen reidet levällään. Näin kuinka Tiinan avonaisesta reiästään alkoi valua spermanoro ulos. Häpyhuulet olivat tosi turvonneet ja reikä todella auki ison kyrvän jäljiltä. Siirtyessään makuuhuoneeseen pariskunta oli minun onnekseni sammuttanut olohuoneen valon.

Pystyin näin pimeästä seuraamaan makuuhuoneen tapahtumia ilman, että he näkivät minut. Vaimoni sätti Jorgea kun tämä oli nussinut paljaalla ja laskenut vielä sisään. Jonkin ajan kuluttua vaimoni vei kätensä miehen jättikalulle joka alkoi paisua käsittelystä. Tiina kääntyi kontilleen ja imaisi mustan kullin huuliensa väliin.

Onneksi vaimoni kääntyi niin, että hänen pyllynsä oli minua kohden ja sain ihastella hänen hyvin muodostunutta takamustaan. Ihanien puolipallojen välistä pilkisti turpea vittu josta sperma valui vielä norona lakanoille. Olin alkujärkytyksen jälkeen kiihottunut näkemästäni. Tyttärelleni ja vaimolleni näistä aikeista kertoessani heidän ensimmäinen kysymyksensä kosketti, en tiedä miksi, alueen väestön monikulttuurisuutta.

Poikani mököttää vielä huoneessaan taannoisen etelänmatkan jälkeistä tyhjiötä, kun ei saanut naista eikä häntä jaksa kiinnostaa tämä muuttoasia, vaikka siitä mainitsinkin.

Hyvä työkaverini Eki olisi myös varmasti mielissään muutostamme, jolloin voisimme pitää vaikka illanistujaisia vaimojemme kanssa. Viimeksi illanistujaisemme päättyi kuitenkin valitettavan lyhyeen, kun vaimomme saivat kesken viiniin kaatamisen kuulla, että Hunksit esiintyvät paikallisessa baarissa. Siinä sitten viinit läikkyen alkoivat etsiä kännyköistään taksin numeroa ja ilmeet kirkaistuivat sekä sellainen naurun ja jännityksen ilmapiiri valtasi Ekin terassin kun vaimomme alkoivat viimeistelemään meikkejään kysyen toisiltaan meikkipussit käsissään: Muistan tuon päivän kuin eilisen.

Vaimoni päätyikin pettämään minua komean Hunksin kanssa todeten Porilaisen Hummerilla ajelevan Tosi-tv-jännämiehen sanoja lainaten: Kaikki on kyllä jo minun puolestani unohdettu ja elämmekin nykyisin vaimoni kanssa ihan tavallista elämää. Lapset ovat oikeassa, kuvattu ruoka on paskaa! Fiddu, jos tommoste joutuisi elämään.. Elän tuollaista, eikä se ole ollenkaan hullumpaa. No okei, vaimo tekee oikeita kunnon ruokia eikä eineksiä ja minä pääsen usein kalaan.

Lapset ovat omiani kyllä, sen näkee jo naamasta. Vaimo käy joskus tyttöjen illassa ja minä yhtä usein poikien illassa. Eli molemmat muutaman kerran vuodessa. Työpaikka on vähän tuollainen ja lomat liian lyhyet, mutta onneksi matkustetaan yhdessä aina lomilla niin pääsee irti arjesta.

Jos arvostelet sitä, että teinit käyvät kotibileissä ja päiväkoti-ikäisen kanssa joutuu olla yksi vanhempi kotona, olet aika pihalla normiarjesta.

Tai että lapsilla on harrastuksia ja hän haluaa leijan. Haluaisipa minun lapsetkin kunnon vanhanajan leijan. Ilmeisesti et itse olisi kykenemään elämään tavallista perhearkea ja käymään säännöllisessä työssä.

Et ole sellaista elänyt varmaan lapsenakaan. Vertaapa tuota elämää johonkin köyhän lähiöperheen elämään tai vaikka sinkkuätmin elämään. Peristä pelottaa se, että joutuisi investoimaan autoon, joka olisi sopiva perheelle, vaikka ei muuten mikään unelma-auto, se, että joutuisi vaimon kanssa tekemään kodin sisustukseen liittyviä investointeja tiedoksi hänelle: Sitä, ettei työpaikalla kaikki olisikaan kivoja ja arki olsi tasaisen harmaata ajoittain.

Ei pääsisi omiin menoihin, silloin kun haluaa. Suurin osa ihmisistä tuollaiseen yhdessä elämiseen kuitenkin kykenee. Hyvä niin, muuten Suomikin kuihtuisi ja kuolisi.

Samaa mieltä, lapsiperheen arki on pitkälti tuollaista, saman kaavan mukaan menevää rutiinia johon poikkeukset aiheuttavat vain ylimääräistä stressiä: D Onneksi tuo on osaltani hyvin pitkälti takanapäin.

Ja kyllä, kun perheessä on pieniä lapsia ja toisella menoa niin toisen vanhemmista on oltava kotona lapsen kanssa, eipä siitä pubiin livahdeta ellei sitten ole jokin yhteinen tilaisuus ja lapsenvahti hankittuna. Onko homoseksisuhde DarkFeariin sitten semmosta "arjen luxusta" vai "pakoa arjesta"? Tietääkö vaimosi, että nussit Darkkista..?

Vaimoille ei näistä jutuista kerrota Mitä ne kertoo kirjoittajastaan? Onhan turvallisempaa leikkiä mielikuvituksen kanssa, kuin kokea asioita oikeasti? Millaista oikea elämäsi on, kirjoittaja? Kun näitä tekstejä olen kirjoitellut ja kirjoitan, tavoitteenani on avata varsinkin miesten silmät sen suhteen, että perhe-elämässä ja kt-miehen arjessa ei ole mitään tavoittelemisen arvoista.

Monesti naisettomuus on pienempi paha kuin suhde, jossa osapuolet joutuvat tyytymään toisiinsa kun oma markkina-arvo ei riitä parempaan. Ja sitten se tärkein: Voin katsoa itseäni silmiin peilin kautta ja todeta, että minulla ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa. En ole koskaan alistunut alkukantaisen kiiman valtaan tai tehnyt mitään muutakaan minkä vuoksi voisi menettää kunniansa.

En ole juurikaan uskovainen, mutta lisään tähän loppuun lainauksen raamatusta: Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen.

Tuntuu että olet tehnyt kirjaimellisesti välttämättömyydestä hyveen. Yksinäisenä on vaikea harjoittaa haureutta. Kurpparaivoa alá shaming language ja henkilöhyökkäys. Näemmä Totuus on osunut arkaan paikkaan. Ei osunut mihinkään paikkaan.

Kunhan kommentoin todennäköisyyksiä tai miten nuo väittämät voi ymmärtää. Mitenkäs sulla nyt itselläsi esiintyy se passiivis-aggressiivinen hymiö? Aloin melkein nauramaan lukiessani tätä, mutta kuten Ex-pua ylempänä sanoi, olen tainnut osua arkaan paikkaan ja onnistunut herättämään keskustelua.

Jos leikitään ajatuksella, että nuo sinun listaamat jutut pitäisivät paikkansa, asiani olisivat silti paremmin kuin ktm-aisurilla. Lainaan tähän Mersun käyttämää mainos-slogania: Eikä siinä hc-ätmiydessä ole kyllä yhtään mitään parempaa, että ihan turhaan sä täällä arvostelet muiden ihmisten normaalia arkea ja perhe-elämää, kun et ole itse saanut sitä edes kokea.

Ihan vitsiksihän se oli tarkoitettukin. Expuan huumorintaju on vain aika kehno niin sen takia se alkoi jotain rähisemään. Sinähän sen tiedät, neitsytsetä. Ainakin palstaräyhäämisesi perusteella kaappihomoutesi ja kaljuutesi aiheuttamat patoutumat ja neitsyyden tuottama alemmuuskompleksi tekevät sinusta Suomen surkeimman luuserin, jopa vankilan alimmalla bottom-huoralla menee paremmin. Täällä valitetaan säännöllisin väliajoin naisten kommenttien puuttumista assburgerien keskusteluista lue: Perheen arki on välillä melkoista pyöritystä ja rutiinia, kuten tämä hyvin kirjoitettu rapsa osoitti, vaikka Nussin-tyttäriänne-Hännikäinenkin valitteli jossain että mies pakotetaan rautakauppaan vai miten se nyt menikään.

Mitenkähän hän sitten hommat hoitaisi, jos miehen ei tarvitse ottaa mitään osaa arkielämään. Näkyy se kyllä olevan perheestäkin kiinni miten sitä arkea piristetään vai mennäänkö kokonaan lasten ehdoilla - t. Sinkkuna pääsee helpommalla, myös naiset, mutta mehän tällöin nirsoilemme vai mitä eikä kukaan kelpaa: En voi tajuta miten joku voi pilluhimoissaan päätyä aisuriksi.

Nähny sellasen tapauksen lähipiiris taas ku mulle "melkeen sukulainen" persaukinen ämmä muutti tosta vaan äpäriensä kanssa kiltin ja kunnollisen miehen taloon loisimaan työttömänä. Puhelinki sillä ämmällä soi kokoajan ku kaverimiehet soittelee ja tekstaa ja aisuri vaan tykkää ku ämmä on niin sosiaalinen et kavereita.

Ja aina pitää olla menossa jossain ku äijäl on asuntoauto. Kukahan ne bensat maksaa ; Ihan helvetin urpo äijä. Koitin sille vihjailla aisuruudesta ja estää tapahtumat, muttei tollanen puupää mitää enää usko ku oli jo pilluu saanu. Akalla roikkuu treffiprofiili edelleen ja sieltä näitä "kaveri" miehiä sit löytyy soittelemaan.

Tuo on surullinen ja todellinen tapahtuma. Mikä pahinta, nämä kaverit ovat tietysti muuttuneet kutakuinkin parisuhteen kannattajksi, hinnalla, millä hyvällä. Tosin, toinen heistä sanoi hieman katkerana "sä poikamiehenä harrastat enemmän seksiä kuin minä varattuna". Kiltti ja kunnollinen mies. Tätä palstaa lukiessani olen ajatellut, että millaisia he oikein ovat.

Minulle tulee kiltistä ja kunnollisesta miehestä mieleen ns. Marimekkopaita-miehellä on marimekon raitapaita, humanistisen tai yhteiskuntatieteellisen alan koulutus, esim. Hän on suvaitsevainen ja arvoiltaan liberaali, älykäs kuitenkin, keskustelullinen, parhaat kaverit joko toisia marimekkopaita-miehiä tai sitten humanistinaisia.

Marimekkopaita-mies menee kolmekymppisenä, tai jo ennen sitä, naimisiin naisen kanssa, jolla on lyhyet kynityt hiukset, paksusankaiset silmälasit, Marimekon tunika, ei meikkiä, on kielitieteilijä tai ympäristöpolitiikan ammattilainen. He elävät tasa-arvoisessa, joskin sukupuolineutraalissa suhteessa ja käyvät joka kesä lasten kanssa Gay Priden puistotapahtumassa. Heillä on sateenkaariperheitä ystäväperheinä. Lapsensa he kasvattavat kasvissyöjiksi ja laittavat päiväkotiin, joka on uskonnoton ja kaikin puolin tunnustukseton.

Heillä luetaan iltasaduksi Muumikirjoja. Marimekkopaita-mies ei ole ns. Entäpä jos kiltti ja kunnollinen mies on ammatiltaan sotilas? Upseeri ja herrasmies joka osaa käyttäytyä sotilaallisessa hierakiassa sen vaatimalla tavalla kuten myös siviilissä. Mutta silti osaa rakastaa vaimoaan ja lapsiaan ja jopa lähes palvoo heitä. Vaimo saa kunnon esileikit, rakastelut ja tarvittaessa niin sanottua kuuskulmasta sotilaskikkeliä. Lapset saa reissun leikkipuistoon ja jätskit. Tasapaino vallitsee kaikissa ääripäissä ja kaikilla on hyvä olo.

Mun mielestä teidän pienet sielut ei näe kuin yhdeltä kantilta tätä elämää. Olin tavallinen mies, olen edelleenkin mutta näen asian eri suunnasta nyt. Eli, en ole marimekkomies mutta vaimollani on marimekon laukku ja pari marimekon paitaa ja oikeastaan aika laadukkaitahan ne on: Tahtoo siis sanoa sitä, että minkä takia teidän vaihtoehdot ovat noin vitun onnettomia. Joko jännämies tai luuseri-aisuri? Eiköhän tässä maassa nyt oikeasti suurin osa miehistä ole sieltä jostain väliltä ja hyvinkin eri kombinaatioin.

Ei muut täällä hei elä teidän mielikuvitusolentoina haloo! D Mutta on syytä huomata sellainen pikku yksityiskohta että tuo edustaa kilttien ja kunnollisten eliittiä. Kuten tämän palstan oma herrasmies GentleMan, joka taisi päästä neitsyydestään kolmevitosena. Tuo on parasta mitä se kiltti ja kunnollinen mies voi saada.

Elämä miesfeministinä, epänaisellinen vaimo, tavallinen perhe. Alfa, se joka ei ole kiltti ja kunnollinen, kilpailee muiden miesten kanssa yksityisellä sektorilla - ja voittaa. Sillä on isot tulot, mallitason vaimo joka hoitaa kodin miehen hoitaessa bisnekset. Sitä miestä ei tönitä syrjään baaritiskillä, tai kotona. Keskiverto kiltti ja kunnollinen mies, se joka ei ole poikkeuksellisen fiksu ja sosiaalinen, on luultavasti neitsyt ja ATM.

Oletko sä jotenkin tyhmä: D Mies voi olla kiltti, hyvä ja kunnollinen mutta silti olla perheen pää joka ottaa vastuun ja antaa käskyt. Vittu teiltä on kyllä todellisuudentaju kadonnut, hävetkää pallittomat pelet.

Pallittomat pellet, sanoo ikäkriisiään poteva, mummoikäinen kurppa joka tekeytyy mieheksi. No tuo ei ole ensimmäinen nolo tapa näyttää minkälainen idiootti olet. Vaan, pitäähän palstalla nyt oma kylähullunsa olla. Naisten mielestä kiltti ja kunnollinen mies ei voi olla perheen pää, koska naisen yksinkertainen ja epäkypsä ajatusmaailma ei taivu ymmärtämään tätä yhtälöä. Nainen suuressa tyhmyydessään uskookin, että lempeys on merkki heikkoudesta, ja koska nainen on vielä kehitysasteeltaan kivikautinen, ei hän tietenkään tästä syystä voi itsenäisenä ja vahvana hypergamina huolia "heikoa miestä", vaan miehen "jota voi katsoa ylöspäin" - ihan kuten helka sinä sen asian sanoit.

Niin, onneksi toimit palstan kylähulluna. Äläkä jaksa jäkättää siitä henkilöhyökkäyksestä, kiitos. Mites sitten kun tuohon tavalliseen arkeen laitetaan ruokavalioremontti, ja Eki ilmoittaa jonain viikonloppuna vaimolleen lähtevänsä MGTOW kaverinsa kanssa viettämään mökkiviikonloppua Kemiöön?

Ei tietenkään aina onnistu lapsiperheessä, mutta ihan on kuitenkin järjestettävissä, Samalla Eki toteaa työkavereilleen, että duuneja on nyt jaettava, ettei hän kerkeä hoitamaan asiotaan kunnolla, kun ylimääräinen työ ei jakaannu tasan.

Jos se ei auta niin esimiehen kautta sitten. Sellaista tapahtuu normaalien ihmisten arjessa, ja jotenkin ne vaan siinä onnistuu. Ja yleensä nainen osallistuu myös siihen arkeen, ja kuskaa niitä Morttia ja Verttiä siinä missä mieskin. Jokainen on loppupeleissä vastuussa omasta onnellisuudestaan Ja sitten tekeminen sen mukaan mitä on yhdessä puhuttu.

Jännä homma, että sitä voi joskus jopa saada sen mitä pyytää. Jeps, jos "puhuminen" suoritetaan oikeasti siihen kykenevän yksilön kanssa Silloin varmaan kannattaa vaihtaa seuraa tai olla itsekseen?

No noinhan ei tietenkään voi tapahtua. Hienosti naulattu viimeinenkin naula Tässä näemme, miten jokaisessa vitsissä, etenkin näissä parodioissa, on mukana aina hiven totuutta.

Etenkin palstan kurpat, jotka ovat epäonnistuneet ytmin saamisessa, ja joilla on suuri hätä saada itselleen laskuvarjoksi joku pahaa aavistamaton KTM, ovat suurimpia kälkättäjiä tälläisistä aloituksista. Samalla MGTOW-tyylistä kirjoittajaa vastaan hyökätään henkilötasolla, shaming languagella ja henkilöhyökkäyksellä, koska tyypillisen shaming languagen mukaan hänet yritetään häpäistä alistumaan elämään mikä palvelee vain juoksunsa juosseita parisuhdehuoria.

No, ainakin Totuus voi onnitella itseään. Aloittajan teksti on hyvää ja kertoo kirjallisista kyvyistä, mutta on vähän suppea, jos hän ei muissa teksteissänsä osoita laajempaa käsitystä maailmasta. Ihmiset kun ovat eriluonteisia. Toiset hamuavat uusia ja yllättäviä kokemeksia, toiset taas pitävät toistuvuudesta, rutiinista ja rauhallisesta jatkuvuudesta. Itse lukeudun jälkimmäisiin, mutta en moiti niitäkään, jotka tahtovat uutta ja outoa. Tosin olen joskus ollut näkevinäni, että kokemuksen metsästäjät ajavat takaa virvatulia.

Entiseen kokemukseen kerkiää kyllästyä nopeammin, kuin uutta tulee. On aina nälkä, muttei tule millään kylläiseksi. On esimerkiksi ehdotettu, että seksiin pitäisi saada vaihtelua. Sellaista olisi esimerkiksi parinvaihto. Minusta parinvaihdossa ei ole mitään moittimista, mutta en haluaisi sen olevan vaihtelua.

Paremminkin tavoittelisin koko elämän kestävää ystävyyttä toisen parin kanssa, jossa ystävyys olisi laajentunut myös seksin alalle. Mitään vaihtelua ei olisi, vain ystävyyttä toisen parin kanssa ja seksiä myös toisen puolison kanssa, siis ihan kuin omassa liitossakin, miellyttävää ruutinia ja jatkuvuutta.

Mutta kuten sanottu, ymmärrän myös vaihtelua. Joku tarvitsee sitä, joku ei. Siinä sitä on keskiluokkaista suomalaista unelmaa. Nauraa kätkätin jo ensimmäiseltä riviltä asti. Tuotos on tarkkanäköinen, elävä ja aito, lähes ahdistava. Tuote väistämättä peilautuu vasten omaa elämää, ja sitä millaisena se nähdään. Kokemus ei siis ole sisäsyntyinen ja siten itselleen sokea, vaan lukijaa avaava.

Huomiolle pantavaa oli myös päähenkilön sieluttomuu, ajatuksettomuus ja mielipiteettömyys. Hän oli epätäydellisen koneiston täydellinenosa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miksi vajakit "uppaavat", jollei heillä ole mitään sanottavaa? Keissi käsitelty, tyhjä uppaaminen on tyhmää, turhaa ja paremmissa paikoissa myös kiellettyä. Ihan oikein tuollaiselle nyhverölle aisurille! Mitäs muuten Minttu-Petelle kuuluu?

Ai niin mutta mistäpä sä sen tietäisit kun et edes ole sen oikea isä! Eki hei, kai sä tiesit että siellä tyttöjen illoissa ei jutella mistään meikeistä tai viineistä vaan siellä nussitaan! Pannaan nussitaan jörnitään ähkitään niin että karvaiset tatuoidut perseet ne vain tekevät nousevaa ja laskevaa liikettä ylös alas! Taas on perjantai täällä Ekin perheen auto bongattu tänään Myllyn parkkihallissa: Itse vertailin miesten tuoksuja, katselin keväisiä kenkiä, katselin onko HM:

Aisurin vaimo male on -

Vaimoni osaa aika sexwork net suomi sex tube espanjaa ja minäkin jonkun verran. Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet. Mitään vaihtelua ei olisi, vain ystävyyttä toisen parin kanssa ja seksiä myös toisen puolison kanssa, siis ihan kuin omassa liitossakin, miellyttävää aisurin vaimo male on ja jatkuvuutta. Tätä palstaa lukiessani olen ajatellut, että millaisia he oikein ovat. Aletaan nyt tarinan innoittamina kaikki aisureiksi. Teini seksiseuraa turusta kannus videolla seksi hieroja oulu. Marimekkopaita-miehellä on marimekon raitapaita, humanistisen tai yhteiskuntatieteellisen alan koulutus, esim.

Vaimoni huudahti kun musta kalu tunkeutui hänen sisäänsä. Minun olisi tietysti pitänyt jo mennä väliin, mutta itsehän hän oli tätä kerjännyt. Mies alkoi naida yhä kiihtyvään tahtiin.

Vaimoni aneli espanjaksi ja pyysi häntä lopettamaan ja laukeamaan ulos. Tämä Jorge siirsi kätensä vaimoni polvitaipeiden alle ja taivutti hänen jalkansa linkkuun vasten vartaloa. Minulle avautui nyt paremmat näköalat ja näin kuinka paksu ja pitkä muna kynti vaimoni vaaleanpunaista lihaa.

Tiina voihki kun ainakin kaksikymmentäsenttinen paksu ja tumma kalu painui hänen sisäänsä kahvaa myöten venyttäen vaimoni vatsalihaksia. Mies kiihdytti työntöjään ja hänen pussinsa läsähtivät vaimoni pakaroille kyrvän työntyessä syvälle sisään vaimoni tiukkaan synnyttämättömään vittuun.

Tämä tumma kaveri nussi raivokkaasti. Kiima oli niin kova, että laukeaminen oli lähellä. Olin oikeassa, mies puristi itsensä syvälle sisään ja laski kuumat spermat karjahdellen vaimoni vittuun hänen vastustuksestaan huolimatta. Hetken päästä hän kierähti vaimoni viereen joka makasi edelleen reidet levällään. Näin kuinka Tiinan avonaisesta reiästään alkoi valua spermanoro ulos.

Häpyhuulet olivat tosi turvonneet ja reikä todella auki ison kyrvän jäljiltä. Siirtyessään makuuhuoneeseen pariskunta oli minun onnekseni sammuttanut olohuoneen valon. Pystyin näin pimeästä seuraamaan makuuhuoneen tapahtumia ilman, että he näkivät minut. Vaimoni sätti Jorgea kun tämä oli nussinut paljaalla ja laskenut vielä sisään. Jonkin ajan kuluttua vaimoni vei kätensä miehen jättikalulle joka alkoi paisua käsittelystä. Tiina kääntyi kontilleen ja imaisi mustan kullin huuliensa väliin.

Onneksi vaimoni kääntyi niin, että hänen pyllynsä oli minua kohden ja sain ihastella hänen hyvin muodostunutta takamustaan. Ihanien puolipallojen välistä pilkisti turpea vittu josta sperma valui vielä norona lakanoille.

Olin alkujärkytyksen jälkeen kiihottunut näkemästäni. Kaluni oli jo pitkään pullistellut housuissani ja olin sen lopulta kaivanut ulos. Omani on sellaista suomalaista keskivertoa eli 15cm, mutta verrattuna kaverin parruun, tunsin omani aika pieneksi. Vaimoni pää liikkui ylös alas ja kuvittelin kuinka hänen lämpimät huulensa ja kielensä hyväilivät tuota isoa mustaa mulkkua.

Itse en moista käsittelyä ole saanut, joskus hän kyllä on lipaissut ja nuolaissut, mutta kunnon suihin ottoa ei ole herunut. Jorge alkoi huohottaa kiivaasti ja vaimoni jatkoi imemistä. Hän olisi halunnut näköjään viedä asian loppuun, mutta mies työnsi Tiinan irti ja siirtyi vaimoni taakse työntäen kullinsa sisään takakautta. Nyt kun suurimmat paineet oli jo purettu, mies nautiskeli vaimostani hitaasti ja huolellisesti vaihdellen työntöjen syvyyttä ja tahtia.

Vaimoni voihki ja nautti kun iso kulli kynti hänen vakoaan. Jorge tarttui vaimoani lanteista ja alkoi rynkyttää yhä kiihtyvällä tahdilla. Tiina laski päänsä tyynylle ja tarjosi näin itseään paremmin pantavaksi.

Hänen huokaukset muuttuivat ulinaksi ja huudoksi orgasmin ravistellessa naistani. Mies odotti hetken pitäen kulliaan sisällä kunnes vaimoni hieman tasaantui. Baarimikko veti kullinsa ulos ja siirsi vaimoni lattialle polvilleen eteensä työntäen pillumehuista kiiltävän kalunsa vaimoni suuhun.

Samalla hän tarttui vaimoni hiuksiin pitäen Tiinan pään paikoillaan. Kulli alkoi rytmikkäästi työntyä vaimoni huulien väliin joka oli toisella kädellä ottanut kiinni miehen karvaisista pusseista.

Jorge ei kestänyt kauempaa. Nautinnollisesti huokaisten hän antoi lastin lentää vaimoni suuhun. Minultakin tuli, vaikka en edes kulliini koskenut.

Tagit Aisuri Espanjalainen panomies ilman kondomia Irstas baarimikko Isokaluinen mies Pettävä aviopuoliso Salakatselu spermat suuhun Tirkistelijä mies Tumma mies Vaimo vieraissa.

Minun suuri seikkailuni sai alkunsa kuusi vuotta sitten silloisen poikaystäväni Markun …. Tuona viikonlopun alun perjantaina olin hiukan tylsistynyt sillä työviikko takana ja vaimoni ….

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Vaimoni huudahti kun musta kalu tunkeutui hänen sisäänsä ilman kondomia. Vaimo ja tumma mies tammikuu 1, Syrjähypyt Jätä kommentti 21, Näyttöä. Vaimo ja tumma mies: Vaimon kanssa etelässä Olimme taas talven taittavalla lomalla etelän auringossa. Pornonovellin Vaimo ja tumma mies kirjoittanut Nimimerkki: Seuraava Seksiunelmista totta, osa 1.

Onko homoseksisuhde DarkFeariin sitten semmosta "arjen luxusta" vai "pakoa arjesta"? Tietääkö vaimosi, että nussit Darkkista..?

Vaimoille ei näistä jutuista kerrota Mitä ne kertoo kirjoittajastaan? Onhan turvallisempaa leikkiä mielikuvituksen kanssa, kuin kokea asioita oikeasti? Millaista oikea elämäsi on, kirjoittaja? Kun näitä tekstejä olen kirjoitellut ja kirjoitan, tavoitteenani on avata varsinkin miesten silmät sen suhteen, että perhe-elämässä ja kt-miehen arjessa ei ole mitään tavoittelemisen arvoista. Monesti naisettomuus on pienempi paha kuin suhde, jossa osapuolet joutuvat tyytymään toisiinsa kun oma markkina-arvo ei riitä parempaan.

Ja sitten se tärkein: Voin katsoa itseäni silmiin peilin kautta ja todeta, että minulla ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa. En ole koskaan alistunut alkukantaisen kiiman valtaan tai tehnyt mitään muutakaan minkä vuoksi voisi menettää kunniansa. En ole juurikaan uskovainen, mutta lisään tähän loppuun lainauksen raamatusta: Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen.

Tuntuu että olet tehnyt kirjaimellisesti välttämättömyydestä hyveen. Yksinäisenä on vaikea harjoittaa haureutta. Kurpparaivoa alá shaming language ja henkilöhyökkäys. Näemmä Totuus on osunut arkaan paikkaan. Ei osunut mihinkään paikkaan. Kunhan kommentoin todennäköisyyksiä tai miten nuo väittämät voi ymmärtää. Mitenkäs sulla nyt itselläsi esiintyy se passiivis-aggressiivinen hymiö?

Aloin melkein nauramaan lukiessani tätä, mutta kuten Ex-pua ylempänä sanoi, olen tainnut osua arkaan paikkaan ja onnistunut herättämään keskustelua. Jos leikitään ajatuksella, että nuo sinun listaamat jutut pitäisivät paikkansa, asiani olisivat silti paremmin kuin ktm-aisurilla.

Lainaan tähän Mersun käyttämää mainos-slogania: Eikä siinä hc-ätmiydessä ole kyllä yhtään mitään parempaa, että ihan turhaan sä täällä arvostelet muiden ihmisten normaalia arkea ja perhe-elämää, kun et ole itse saanut sitä edes kokea.

Ihan vitsiksihän se oli tarkoitettukin. Expuan huumorintaju on vain aika kehno niin sen takia se alkoi jotain rähisemään. Sinähän sen tiedät, neitsytsetä. Ainakin palstaräyhäämisesi perusteella kaappihomoutesi ja kaljuutesi aiheuttamat patoutumat ja neitsyyden tuottama alemmuuskompleksi tekevät sinusta Suomen surkeimman luuserin, jopa vankilan alimmalla bottom-huoralla menee paremmin.

Täällä valitetaan säännöllisin väliajoin naisten kommenttien puuttumista assburgerien keskusteluista lue: Perheen arki on välillä melkoista pyöritystä ja rutiinia, kuten tämä hyvin kirjoitettu rapsa osoitti, vaikka Nussin-tyttäriänne-Hännikäinenkin valitteli jossain että mies pakotetaan rautakauppaan vai miten se nyt menikään. Mitenkähän hän sitten hommat hoitaisi, jos miehen ei tarvitse ottaa mitään osaa arkielämään.

Näkyy se kyllä olevan perheestäkin kiinni miten sitä arkea piristetään vai mennäänkö kokonaan lasten ehdoilla - t. Sinkkuna pääsee helpommalla, myös naiset, mutta mehän tällöin nirsoilemme vai mitä eikä kukaan kelpaa: En voi tajuta miten joku voi pilluhimoissaan päätyä aisuriksi.

Nähny sellasen tapauksen lähipiiris taas ku mulle "melkeen sukulainen" persaukinen ämmä muutti tosta vaan äpäriensä kanssa kiltin ja kunnollisen miehen taloon loisimaan työttömänä. Puhelinki sillä ämmällä soi kokoajan ku kaverimiehet soittelee ja tekstaa ja aisuri vaan tykkää ku ämmä on niin sosiaalinen et kavereita. Ja aina pitää olla menossa jossain ku äijäl on asuntoauto. Kukahan ne bensat maksaa ; Ihan helvetin urpo äijä. Koitin sille vihjailla aisuruudesta ja estää tapahtumat, muttei tollanen puupää mitää enää usko ku oli jo pilluu saanu.

Akalla roikkuu treffiprofiili edelleen ja sieltä näitä "kaveri" miehiä sit löytyy soittelemaan. Tuo on surullinen ja todellinen tapahtuma. Mikä pahinta, nämä kaverit ovat tietysti muuttuneet kutakuinkin parisuhteen kannattajksi, hinnalla, millä hyvällä.

Tosin, toinen heistä sanoi hieman katkerana "sä poikamiehenä harrastat enemmän seksiä kuin minä varattuna". Kiltti ja kunnollinen mies. Tätä palstaa lukiessani olen ajatellut, että millaisia he oikein ovat. Minulle tulee kiltistä ja kunnollisesta miehestä mieleen ns. Marimekkopaita-miehellä on marimekon raitapaita, humanistisen tai yhteiskuntatieteellisen alan koulutus, esim. Hän on suvaitsevainen ja arvoiltaan liberaali, älykäs kuitenkin, keskustelullinen, parhaat kaverit joko toisia marimekkopaita-miehiä tai sitten humanistinaisia.

Marimekkopaita-mies menee kolmekymppisenä, tai jo ennen sitä, naimisiin naisen kanssa, jolla on lyhyet kynityt hiukset, paksusankaiset silmälasit, Marimekon tunika, ei meikkiä, on kielitieteilijä tai ympäristöpolitiikan ammattilainen. He elävät tasa-arvoisessa, joskin sukupuolineutraalissa suhteessa ja käyvät joka kesä lasten kanssa Gay Priden puistotapahtumassa. Heillä on sateenkaariperheitä ystäväperheinä. Lapsensa he kasvattavat kasvissyöjiksi ja laittavat päiväkotiin, joka on uskonnoton ja kaikin puolin tunnustukseton.

Heillä luetaan iltasaduksi Muumikirjoja. Marimekkopaita-mies ei ole ns. Entäpä jos kiltti ja kunnollinen mies on ammatiltaan sotilas? Upseeri ja herrasmies joka osaa käyttäytyä sotilaallisessa hierakiassa sen vaatimalla tavalla kuten myös siviilissä.

Mutta silti osaa rakastaa vaimoaan ja lapsiaan ja jopa lähes palvoo heitä. Vaimo saa kunnon esileikit, rakastelut ja tarvittaessa niin sanottua kuuskulmasta sotilaskikkeliä.

Lapset saa reissun leikkipuistoon ja jätskit. Tasapaino vallitsee kaikissa ääripäissä ja kaikilla on hyvä olo. Mun mielestä teidän pienet sielut ei näe kuin yhdeltä kantilta tätä elämää. Olin tavallinen mies, olen edelleenkin mutta näen asian eri suunnasta nyt.

Eli, en ole marimekkomies mutta vaimollani on marimekon laukku ja pari marimekon paitaa ja oikeastaan aika laadukkaitahan ne on: Tahtoo siis sanoa sitä, että minkä takia teidän vaihtoehdot ovat noin vitun onnettomia. Joko jännämies tai luuseri-aisuri? Eiköhän tässä maassa nyt oikeasti suurin osa miehistä ole sieltä jostain väliltä ja hyvinkin eri kombinaatioin.

Ei muut täällä hei elä teidän mielikuvitusolentoina haloo! D Mutta on syytä huomata sellainen pikku yksityiskohta että tuo edustaa kilttien ja kunnollisten eliittiä. Kuten tämän palstan oma herrasmies GentleMan, joka taisi päästä neitsyydestään kolmevitosena. Tuo on parasta mitä se kiltti ja kunnollinen mies voi saada. Elämä miesfeministinä, epänaisellinen vaimo, tavallinen perhe.

Alfa, se joka ei ole kiltti ja kunnollinen, kilpailee muiden miesten kanssa yksityisellä sektorilla - ja voittaa. Sillä on isot tulot, mallitason vaimo joka hoitaa kodin miehen hoitaessa bisnekset. Sitä miestä ei tönitä syrjään baaritiskillä, tai kotona. Keskiverto kiltti ja kunnollinen mies, se joka ei ole poikkeuksellisen fiksu ja sosiaalinen, on luultavasti neitsyt ja ATM. Oletko sä jotenkin tyhmä: D Mies voi olla kiltti, hyvä ja kunnollinen mutta silti olla perheen pää joka ottaa vastuun ja antaa käskyt.

Vittu teiltä on kyllä todellisuudentaju kadonnut, hävetkää pallittomat pelet. Pallittomat pellet, sanoo ikäkriisiään poteva, mummoikäinen kurppa joka tekeytyy mieheksi. No tuo ei ole ensimmäinen nolo tapa näyttää minkälainen idiootti olet. Vaan, pitäähän palstalla nyt oma kylähullunsa olla.

Naisten mielestä kiltti ja kunnollinen mies ei voi olla perheen pää, koska naisen yksinkertainen ja epäkypsä ajatusmaailma ei taivu ymmärtämään tätä yhtälöä.

Nainen suuressa tyhmyydessään uskookin, että lempeys on merkki heikkoudesta, ja koska nainen on vielä kehitysasteeltaan kivikautinen, ei hän tietenkään tästä syystä voi itsenäisenä ja vahvana hypergamina huolia "heikoa miestä", vaan miehen "jota voi katsoa ylöspäin" - ihan kuten helka sinä sen asian sanoit. Niin, onneksi toimit palstan kylähulluna. Äläkä jaksa jäkättää siitä henkilöhyökkäyksestä, kiitos. Mites sitten kun tuohon tavalliseen arkeen laitetaan ruokavalioremontti, ja Eki ilmoittaa jonain viikonloppuna vaimolleen lähtevänsä MGTOW kaverinsa kanssa viettämään mökkiviikonloppua Kemiöön?

Ei tietenkään aina onnistu lapsiperheessä, mutta ihan on kuitenkin järjestettävissä, Samalla Eki toteaa työkavereilleen, että duuneja on nyt jaettava, ettei hän kerkeä hoitamaan asiotaan kunnolla, kun ylimääräinen työ ei jakaannu tasan. Jos se ei auta niin esimiehen kautta sitten.

Sellaista tapahtuu normaalien ihmisten arjessa, ja jotenkin ne vaan siinä onnistuu. Ja yleensä nainen osallistuu myös siihen arkeen, ja kuskaa niitä Morttia ja Verttiä siinä missä mieskin. Jokainen on loppupeleissä vastuussa omasta onnellisuudestaan Ja sitten tekeminen sen mukaan mitä on yhdessä puhuttu. Jännä homma, että sitä voi joskus jopa saada sen mitä pyytää. Jeps, jos "puhuminen" suoritetaan oikeasti siihen kykenevän yksilön kanssa Silloin varmaan kannattaa vaihtaa seuraa tai olla itsekseen?

No noinhan ei tietenkään voi tapahtua. Hienosti naulattu viimeinenkin naula Tässä näemme, miten jokaisessa vitsissä, etenkin näissä parodioissa, on mukana aina hiven totuutta. Etenkin palstan kurpat, jotka ovat epäonnistuneet ytmin saamisessa, ja joilla on suuri hätä saada itselleen laskuvarjoksi joku pahaa aavistamaton KTM, ovat suurimpia kälkättäjiä tälläisistä aloituksista.

Samalla MGTOW-tyylistä kirjoittajaa vastaan hyökätään henkilötasolla, shaming languagella ja henkilöhyökkäyksellä, koska tyypillisen shaming languagen mukaan hänet yritetään häpäistä alistumaan elämään mikä palvelee vain juoksunsa juosseita parisuhdehuoria.

No, ainakin Totuus voi onnitella itseään. Aloittajan teksti on hyvää ja kertoo kirjallisista kyvyistä, mutta on vähän suppea, jos hän ei muissa teksteissänsä osoita laajempaa käsitystä maailmasta. Ihmiset kun ovat eriluonteisia. Toiset hamuavat uusia ja yllättäviä kokemeksia, toiset taas pitävät toistuvuudesta, rutiinista ja rauhallisesta jatkuvuudesta.

Itse lukeudun jälkimmäisiin, mutta en moiti niitäkään, jotka tahtovat uutta ja outoa. Tosin olen joskus ollut näkevinäni, että kokemuksen metsästäjät ajavat takaa virvatulia. Entiseen kokemukseen kerkiää kyllästyä nopeammin, kuin uutta tulee. On aina nälkä, muttei tule millään kylläiseksi. On esimerkiksi ehdotettu, että seksiin pitäisi saada vaihtelua.

Sellaista olisi esimerkiksi parinvaihto. Minusta parinvaihdossa ei ole mitään moittimista, mutta en haluaisi sen olevan vaihtelua. Paremminkin tavoittelisin koko elämän kestävää ystävyyttä toisen parin kanssa, jossa ystävyys olisi laajentunut myös seksin alalle. Mitään vaihtelua ei olisi, vain ystävyyttä toisen parin kanssa ja seksiä myös toisen puolison kanssa, siis ihan kuin omassa liitossakin, miellyttävää ruutinia ja jatkuvuutta. Mutta kuten sanottu, ymmärrän myös vaihtelua. Joku tarvitsee sitä, joku ei.

Siinä sitä on keskiluokkaista suomalaista unelmaa. Nauraa kätkätin jo ensimmäiseltä riviltä asti. Tuotos on tarkkanäköinen, elävä ja aito, lähes ahdistava. Tuote väistämättä peilautuu vasten omaa elämää, ja sitä millaisena se nähdään.

Kokemus ei siis ole sisäsyntyinen ja siten itselleen sokea, vaan lukijaa avaava. Huomiolle pantavaa oli myös päähenkilön sieluttomuu, ajatuksettomuus ja mielipiteettömyys. Hän oli epätäydellisen koneiston täydellinenosa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miksi vajakit "uppaavat", jollei heillä ole mitään sanottavaa?

Keissi käsitelty, tyhjä uppaaminen on tyhmää, turhaa ja paremmissa paikoissa myös kiellettyä. Ihan oikein tuollaiselle nyhverölle aisurille!

Mitäs muuten Minttu-Petelle kuuluu? Ai niin mutta mistäpä sä sen tietäisit kun et edes ole sen oikea isä! Eki hei, kai sä tiesit että siellä tyttöjen illoissa ei jutella mistään meikeistä tai viineistä vaan siellä nussitaan! Pannaan nussitaan jörnitään ähkitään niin että karvaiset tatuoidut perseet ne vain tekevät nousevaa ja laskevaa liikettä ylös alas! Taas on perjantai täällä Ekin perheen auto bongattu tänään Myllyn parkkihallissa: Itse vertailin miesten tuoksuja, katselin keväisiä kenkiä, katselin onko HM: Ensi viikolla ostan joku päivä todennäköisesti BOSS: Mahdollisesti myös syvän violetit tennarit, jotka sopivat hyvin yhteen tiukkojen tummansinisten pillifarkkujeni kanssa.

Näe Totuus, vältä aisuruutta! Onko tuo sinulle joku missio? Jos joku sattuu haluamaan sellaista elämää jota sinä kammoat niin mitä se sinua nyppii? No kuka nyt muka tuollaista elämää haluaisi elää? Eivät kaikki halua elää villeinä ja vapaina. Oivoi, kuulostaa kovin tutulta. Jos seksiä meinaa saada tänä iltana, ainoa mahdollisuus on nuolla vaimoni neljä pentua synnyttänyttä karrrvaista vittua.

Mutta mikäs siinä, tärkeintähän on sisäinen kauneus. Tänään taas aisurit pääsevät vinguttamaan visaa Taas on perjantai ja se tietää sitä että täytyy tyhjentää kassit kuten itse Bicky Royal mieskin aina sanoo. Eli siis ostoskassit Prisma-reissun jälkeen. On se hyvä että joku on tehnyt näinkin korrektin analyysin omasta arjestani, sillä noin se asia just on!!!!! Mä ja mun paras kaveri Timppa kun sitä ollaankin tunnollisia perheenelättäjiä ja veronmaksajia, joita ilman tämä yhteiskunta ei pyörisi.

Meille kun ja raha ja varallisuus sitä onkin yhdessä sen tilavan farkkuauton kanssa tärkeimpiä perheellisen miehen tuntomerkkejä. Ja toki käytäisiin Timpan kanssa yhdessä hiustensiirrossakin jos se ei se olisi niin kallista kuin mitä se nykyisin on. Oman arkensa saa kuulostamaan juuri niin harmaalta kuin haluaa.. D Itsellä on mennyt useamman vuoden näin, mitä alla kuvailen.

Ehkä pieniä tulevaisuuden suunnitelmia lukuunottamatta. Vaikka sinkkupalstalla ollaankin, niin ei se parisuhdearkikaan aina mielestäni perseestä ole. Aisuri olen kuitenkin palstan mittapuulla jo nyt, koska naisystäväni on ikäiseni, ja ei ollut neitsyt tavatessamme. Kultsi herää aamutoimiinsa, ja keittää samalla mulle kahvia. Kahvit on valmiina keittimessä. Kultsi on jo mennyt. Käyn suihkussa, syön kinkkuleivän jos kerkeän, tai nappaan sen messiin. Hyppään pyörän selkään noin 7. Hyvää safkaa kuudella eurolla päivässä.

Ei todellakaan paha diili. Yleensä sama pöytäporukka jaarittelee samat tutut kuviot.

No okei, vaimo tekee oikeita kunnon ruokia eikä eineksiä ja minä pääsen usein kalaan. Siinä sitten viinit läikkyen alkoivat etsiä kännyköistään taksin numeroa ja ilmeet kirkaistuivat sekä sellainen naurun ja jännityksen ilmapiiri valtasi Ekin terassin kun vaimomme alkoivat viimeistelemään meikkejään kysyen toisiltaan meikkipussit käsissään: No noinhan ei tietenkään voi tapahtua. Peristä pelottaa se, että joutuisi investoimaan autoon, joka olisi postimyyntivaimo pahotar perheelle, vaikka ei muuten mikään unelma-auto, se, että joutuisi vaimon kanssa tekemään kodin sisustukseen liittyviä investointeja tiedoksi hänelle: Viesti on mainos tai massapostitus.

0 thoughts on “Aisurin vaimo male on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *