Johanna tukiainen pillu aikuisten viihde

johanna tukiainen pillu aikuisten viihde

Tukiainen nousi julkisuuteen vuonna ulkoministeri Ilkka Kanervan eron aiheuttaneen tekstiviestikohun myötä. Kukaan ei jää kaipaamaan.

Kuten jo aiemmin sanoin, kyseessä ei ole mitkään yhden illan yön treffit, vaistosin miehestä melkein samantien että hän on paljon enemmän vakavissaan kanssani. Itseasiassa ajattelin, että mokasin koko suhteen, koska nukuin niin paljon Oslossa, toinen juttu on suhteellisen runsas alkoholinkäyttöni. Mutta arvatkaa mitä tapahtui????

Tämä mies on ilmiselvästi älykäs, sillä hän osaa lukea rivien välistä ihan kokoajan. Kysyin, miksi hän on nyt niin hirveän ihastunut minuun. Hän luetteli monia seikkoja, osa tulee tässä: Olen kuulemma erittäin älykäs nainen, joka on keskustelutaitoinen, huumorintajuinen, eroottinen, kaunis ja joka osaa kieliä.

Lisäksi hän rakastaa kuulemma suuria rintoja ja kauniita ns. Sotanorsu ei tajua, että piparin takia voidaan kyllä kehua, ja vaatteiden ihailu on kohteliasta ja tavallista. Lausutaan kohteliaisuuksia, vaikka Sotanorsun päällä olisi esimerkiksi säkki tai teltta. Kyllähän noilla lapset leikkisi: Jaa,että tuoko olis sit tyylikäs emäntä yritysjohtajan illallispöydässä ja anoppilaan vietäväks?

No tuohan on jo selvästi matkansa maksanu ja ukko tyytyväinen,eli voi ruveta ettimää uutta yhtä helppoa tai ehkä jopa edustavaa akkaan.

Tuhnu ei muista, millä kohdilla hänen nänninsä ovat. Siksi hurriliput vähän pielessä. Vain saattanan tyhmä ämmä uskoo, että Tuhnulla olisi oikeasti fiksuja miehiä. Vain Lapin juoppoa on Tyyris Tyllerö kiinnostanut. Mikä imbelissi naiivi typerys Tuksu! Lisäksi, katsokaa tuota kuvaa, ihan hirveä rähjä hotellihuone, Tuksu kertoo että on upea kallis 5 tähden luksushotellli! On myös puhunut haastattelussa sujuvaa ruotsin kieltä.

Mutta nyt on hyvillään siitä, että ilman sujuvaa amerikan englantia ei voisi kommunikoida tämän ruotsalaisen kanssa. Itse ymmärtäisin tämän lyhennelmän jotenkin toisin, mutta en osaakaan sujuvaa Ameerikan Englantia. Mikähän siitä tekee puoliksi ruotsalaisen? Sekö, että savolaiset vanhemmat siellä asuvat? Siinä tapauksessa minä olen englantilainen-hollantilainen-japanilainen-ruotsalainen-italialainen ja portugalilainen Jo seiskakin kettuilee,eikä buubää tajua.

Tuksu ja 10 käskyä. Tainnu rikkoa kaikkea,paitsi yhtä: Tappoihan se piskinsä sen jälkeen kun oli siltä ensin katkonut luut! Kuka jaksaa noita keksittyjä satuja lukea Eikös Tukiainen oo Livets ordin jäsen? Sehän on ruotsalainen hellarijärjestö. Taitaa olla suomen hellarit tyytyväisiä kuuluisasta ruotsinviennistään. No kyllä hän on sitten tasapaksu. Ja toinen asia mikä tuossa kuvatuksessa sattuu silmään, on karmean huono iho. Naamakin aina rasvanen ja laikukas, niin kun aidolla sottapytyllä kuuluukin.

Tällaiset kuvat saavat Tunkin näyttämään ,jos mahdollista,vieläkin halvemmalta. Tuksu,kait se kuva siitä uuden miehen parvekenäkymästä oli joku vitsi Johanna on huomannut, että se on Seiskan mediaturhakkeena jääny Martsusta ja monesta muusta jälkeen, joten Tuhnun pitää nyt yrittää keinoilla millä tahansa saada itselleen näkyvyyttä. Martsu ja sen toilailut puhuttaa nyt ja Johanna on painumassa unholaan. Tuskin Seiskakaan satsaa enää Johannaan paljon, koska ei ole enää mikään myyvä artikkeli.

Raha se on, mikä ratkaisee. Niin lyhyt se on se tähden lento. Ja joku liikemieskö haluaa, että hänen mahdollinen elinkumppaninsa esiintyy tissit paljaana blogissaan, ihan kaikkien löydettävissä?

Voi kiesus, tossa kuvassa olisi pitänyt olla varoitus etukäteen. Todellisuudentajua ei ole Tuksulla lainkaan. Totta kai ibarin tyypit kertoo ruotsalaiselle kollegalleen minkälaisen vosun on hän vahingossa matkaansa ottanut.

Mä en tätä tietoa löydä. Mun mielestä on paras, kun Tuhnu pisti FB kuvan jostain lukaalista pilvenpiirtäjässä, että se on hänen miesystävänsä kämppä. HEH no sitten kun jotku oli kaivellut netissä, se kuva on jonkun matkatoimiston tms. Olis totisesti pitänyt varoittaa ennen kuin menee tuon linkin aukaisemaan. Mällit lenti kuudesti tosta kuvasta. Kyllä luomut aina tollaset "pussit" voittaa. Jännä ettei diiva ole kommentoinut näitä juttuja lainkaan.

Pitäisikö ihan jonkun linkittää hänen fb sivuilleen Tuo Betsey Johnson firma jonka vaatteita mainostelee on konkurssissa ja loppuunmyynti menossa. Jos olisin vähääkään niinkuin tuksu, olisin niin masentunut ja häpeissäni että oksat pois. HYVIN vähän babyface -kasvojani Mua ei haittaa liika kilot,ne olkoon jokaisen oma asia. MUTTA mua haittaa kun koko olemus on laiska,viinan turvottama,epäsiisti ja kaukana siitä mitä joskus ollu.

NO mutta onneksi tässä maassa tällaiset Tuxut pärjää kun koulu meni miten meni. Ei ole väliä vaikka isokokoinen onkin. Hienoa, että näyttää nuoremmille tytöille esimerkkiä oman kehonsa hyväksymistä! Jos vuotiaalla muijalla on tuollainen määrä selluiittia niin minkänäköinen on vuotiaana, kysyn vaan. Ei millään pahalla mutta videon katsojaennätys johtunee vain siitä että ihmiset katsoivat uteliaisuuttaan ja nauraakseen kerrankin kunnolla.

Minä naisena katsoin uteliaisuuttani, kauhistelin sitä miten Johanna kuvittelee olevansa seksikäs. Johanna voisi alkaa keskittyä jo normaaleihin asioihin kuin väkisin julkisuudessa pysymiseen. Odotan jo mielenkiinnolla mitä hän tekee vuotiaana — kertokaa se kun aika koittaa!!! Elkääs nyt, Johanna on ihana nainen, minä tykkään, voi kun saisi omaksi. Eipä vaan taida kiinnostua tavallisesta, rumasta duunarista. Olkoon kukin mitä mieltä tahansa, mutta kylmäksi se ei jätä ketään, heh.

Ihan parasta viihdettä viimeiseen viikkoon!!! Puksu sais kivast fyffee jos myis noi selluliitit margariinitehtaalle. Karmeinta on noin huulet kyllä. Tässähän on se hyvä puoli että omasta muijasta ei oo enää mitään valittamista. Eipä hätiä mitiä, onnistuu! Helsingin Kalliossa, siellä taianomaisessa kopperopaikassa Aleksis Kiven kadulla.

Mene ihmeessä, siellä Jossu esiintyy ja niin Jossu saa oikeaa rahaa, että pystyy maksamaan mm. Niihin kuulunee muutakin kuin pepusta puristamista.

Totuus on tässä, eikä tuolla ulkona. Johanna on ihan normisuominainen, kauniimpi kuin useammat. Teitä vain vituttaa sen totaalisen häpeilemätön asenne.

Suosittelen miettimään ihan omia arkipäivän ongelmia. Ei minua Tuksuttimet ainakaan kovin paljon liikauta, tehköön mitä tekee. Kyllä mun mielestä näytti paljon paremmalta kuin mitä pelkäsin näyttävän. Ei kaikkien tarvitse olla laihoja, laihuuden ihannoiminen on sairaus. Ja tukiaisella näytti ainakin tuossa olevan erittäin naiselliset muodot. Noita haukkumisia vois vähän miettiä, teksti on välillä paljon rumempaa kuin malli.

Ei pienessä pyöreydessä mitään pahaa ole, tai jos maha pömpöttää — kyllä naisia pitää olla eri kokoisia. Mutta pieleen tässä meni väkinäinen esiintyminen ja pakotettu hymy….

Voi helvetti sentään… Jos eukko lähtee väenväkisin keikuttamaan persettään valtakunnalliseen lehteen, niin saa luvan ottaa kaiken kritiikin niin hyvässä, kuin pahassakin vastaan.

Teille nillittäjille, jotka täällä narisette siitä, että tuota tuksutinta solvataan, ni vituuakos se täällä tuota keittiön pöydän kokoista persettään heiluttaa? Mikäli ei kestä kritiikkiä, ni kadotkoon julkisuudesta. Ei se niin vaikeaa ole, ei ainakaan tuksulle, joka tekee kaikkensa, että seiskan sivuilla, ja hymyn sivuilla näkyy.

Ja mitä mieltä minä olen videosta? No helvetin kamalaa katsottavaa. Sikamaisia viestejä teiltä jätkät. Hyvä Tuksu; näytä niille ja naura päälle. Ei noi molopää-kirjoittajat omassa elämässään mihinkään pysty.

Ja Hymy jatkaa näköjään samoilla linjoilla niinkuin silloin ennen: Silloin oli sentään joku roti!!! Voi siis hyi saatana. Luulin nähneeni kaiken, mutta en osannut arvata, että näen vielä tanssivan siankin. Minä oletin, että tämä video oli uutta Lordia mutta erehdyin laittamaan äänet päälle.

Putaansuu voisi ottaa Tuksusta mallia seuraavaan kostyymiinsä. Kukaan, siis ei helvata, kukaan, tule panemaan tuota mursua, ei mihinkään reikään, ei koskaan. Johanna, kohtaa totuus nyt helvetin heti. Olikos se tämä pullukka joka haaveili playboy-urasta pari vuotta sitte, on tainnu joku mennä pieleen ja pahasti?!

Ja tainnu mennä kaikki muukkin hommat vähä vituralleen mihin on ryhtyny. Why is that whale in a bath suit? Is this supposed to be funny? I almost puked all over myself…. Tukiaisesta julkaisee kuvia juuri nämä Hymyt ja Seiskat,joita luetaan jossakin sairaalaoiden odotushuoneissa ajankuluksi,mutta tuksun paljon puhutut miljonäärit ja korkeasti koulutetut DI: Tuksu kelpaa strippaamaan lähinnä pikkupubien hämäriin nurkkiin,jossa yleisönä on alkoholisoituneet eronneet ukkomiehet,liksat eivät varmasti taivaita hipaise.

Katsoin videon se oli kaukana tasokkaasta strippiesityksestä, silikonitissi runsaine selluliitteineen oli surkeaa katsottavaa. Eniten itseäni häiritsi se, että ylempänä puhutaan burleskista, mutta tuo oli kyllä kaukana siitä.. Tuksuko se sieltä itse taas kommentoi? Mitäs sulla nyt on yh-äitejä vastaan?

En yleensä ole mikään kovin ranttu, mutta johonkin se raja on vedettävä. Se tuli nyt vastaan. Tuota eläjää en panis vaikka saisin millin rahaa ja uuden kullin. Johanna on toitottanut julkisuudessa, että suomalaiset ovat peräjunttilasta eivätkä hyväksy erilaisuutta. Ruotsiin tai Amerikkaan muutto muuttaisi muka hänen elämänsä. Jos tämä video laitettaisiin kansainvälisille markkinoille, sille naurettaisiin ulkomailla vieläkin enemmän. Onkohan Hymy maksanut molempien pikkusiskojen silikonit? Mitä jos pilattaisiin kaikkien Tukiaisten siskosten elämät?

Saataisiin moninkertaisesti naurua ja itkua, ehkä jopa ruumiita. Tästä ei voi vetää mitään muuta johtopäästöstä, kuin että Tuksun rahat on loppu. Seuraava aste onkin sitten alasti muurahaispesässä istuminen. Hän liene vain ottanut opikseen mitä moni muukin yrittää, nimittäin, että näinkin toimien voi jotenkuten toimeen tulla. Ja entä lehdet, nehän ne vasta hurraavat. Eikä tuo tuksu turmellu turhista tarinoista, onhan hän senkin jo näytön antanut.

Tietysti toivoisin omalle tytölleni jotain toista tietä tassujensa alle. Tuksun naama ja tissit ilmeisesti silikonia kun liian pallomaiset on rumat. Nooh, miettikääs nyt sitä ihanaa jouluaattoa kun Tuksu makaa peräsin pystössä ruokapöydällä alasti omena tai kinkku suussa ja saatte valella sitä paistinliemellä..

Jotenkin niin toivoisin, että tää nainen oliskin oikeesti huippuälykäs ja kaiken tämän kohun ja kommentoinin yläpuolella.. Mut ei taida olla niin.. Mietin vaan, että eikö sen lähipiiristä kukaan sano sille, millaisen naurettavan kuvan se antaa itsestään julkisuuteen?

Mä kyllä puuttuisin asiaan jos mulle joku tärkeä ihminen käyttäytyis noin ja puhuis sellaisia niinku tää Johanna. Ja tosiaan, nättihän Johanna on joskus ollut, kun katsoo nuoruuskuvia. Ilman tuota kauheeta meikkiä, tukkaa ja oikeestaan nuo huulet on ihan pahimmat.: Kroppa on rehevä, se ei mua haittaa, niin on monella muullakin naisella. Harvalla se unelmavartalo on. Ja kellä sellainen on niin voi varmaan saada työtarjouksia muualta kuin Hymy-lehdeltä.. Esiintyä pitäs kyllä osata silti, jos tällaisen videon tekee.

Vetäsin kyllä ennemmin tumppuun Anttilan kuvastosta ku sotkeutuisin tuohon valaaseen… hyi saatana. Naurattaa kyllä nää kommentit, siis nää tuksun puolustelijat.. Koskas hymy on alkanu näyttään dokkareita elefanteista ja virtahevoista..?

Tuosta en kyllä ottanut selvää kumpi on kyseessä. Tuo Tukiainen kun ei ole edes muodokas nainen. Vaan tasapaksu pötkö jossa vartalon muodokkain kohta on maha. Se muodokkuus tulee vaan roikkuvista silikonirinnoista. Takapuoli on leveä mutta lättänä niinkuin useimmilla naisilla. Ja ylipainoa on ainakin 20kg. Ja kasvot ovat pöhöttyneet jatkuvasta juomisesta ja pillereistä. Ja videosta oikein huokuu läpi tämän naisen epämiellyttävä ja ylimielinen luonne.

Tuomittu väkivaltarikollinen, seksityöläinen ja rattijuoppo. Valehtelija tou tuksu ainaki on!! Mun täytyy sanoa että katselkaa ihmiset ympärillenne.. NIin kuka ne kakarat sitten hoitas.. Typerä video ja suurin osaa helvetin typeriä kommentteja aikuisilta ihmisiltä.. Lihava ja pyöreä on eri asia, kuin sairaalloinen paksukainen.

Norsu ei ole hyvä esimerkki kasvavalle lapselle eikä kyllä kenellekään muullekaan. Vaikka liikakiloja onkin, ei tuo kamala ole. Ennemmin tämä, kuin anorektikko langanlaiha malli. Mun silmään ainakin seksikäs. Ja ei, itse EN kärsi liikakiloista. Joten mielipiteeni ei johdu siitä, vain ja ainoastaan siitä, kuinka väärän kuvan lapset saavat mediasta ja median ihannemalleista. Ovat kaikki alipainoisia, joten lapsetkin näkevät tarvetta olla.

No olkaa ihan rauhassa kansantaloutta kuormittavia norsuja. Vain erittäin laiska tai sairas ihminen näyttää tuollaiselta. Me maksamme teidän läskienne mukanaan tuomat sairaanhoitokulut verovaroina, joten voisitte järkyttävät tankit vähän ajatella.

Joku mainitsi kalapuikoista jotain…kävin kattomassa pakkasesta…kolkyt seksikästä puikkoa siellä…olen onnellinen mies …kalapuikoistani siis… mut tää nainen..

Siis alastonvideo… nyt kyllä jätti kylmäks hymy sekä tuksu. Jäiköhän tästä nyt puuttumaan jälleenkerran se oleellinen……. En sen puoleen minäkään. Paremmasta vain kuvittelette käteen vetäessänne.

Tuon verran ylipainoa on aika normaalia naisilla nykyään, Tukiaisella on suhteellisen hyvät rinnat kuitenkin eikä mitkään rupsahtaneet rukkaset sitä en tiedä mitä kaikkea tavaraa sisältävät , ja liikehdintä, vaikka kornia onkin, ei sentään ole köntysmäistä. On tainnut mimmi joskus tanssia harrastaakin? Se, mikä kokonaisuudesta tekee tympeän, on turpea ylirusketettu naama ilmeineen, liika meikki ja liika teko tukka, korkokengät ja poseerausasennot.

Jos Tukiainen suostuisi olemaan normaalimmin eikä pakkomielteisesti esittäisi seksikästä, olisi paljon puoleensavetävämmän näköinen ja ulkoisen olemuksensa puolesta kyllä kelpaisi minulle.

Vittu mikä ryhä valas saatana, meni viimesetki halut nyt syyä tämä pitsa päissään ku kaveri laitto linkin tulemaan. Häpiä perkeleen läski, mee miss XL kisoihin ja lopeta tuo turha vitun keikistly. Paikallisessa Pubissaki oli komeimpia naisia! En pidä Tuksua mitenkään fiksuna mutta ei se nyt niin oksettava, läski valas ole mitä jengi täälä puhuu.

Jos ette rumempaa vartaloa ole nähnyt niin voi voi. No, tytöllä on muotoja, mutta on myös liikakiloja ja selluliittia aika vahvasti. Toisaalta upea nainen, mutta jotain on pielessä kuitenkin…. Jos tämän naisen vierestä heräisi niin huhhuh. Alkoi oikein väristyksiä kulkemaan kun katsoi tuota videota. Seisoa tässä pitäisi jo kohta ja antaa aplodeja rohkeudelle. Tukiaista ei ole toista Suomen maalla.

Ryhävalasta ja muita eläin nimikkeitä käyttävät saisivat mennä peilin eteen. Katsellessa kuvaansa voisivat miettiä mitä kaikkea siinä on sitten parempaa. Niin paljon on kauniita kuviakin Tuksusta netissä että luulisi jo ymmärtävän naiskauneutta pikkuhiljaa. Sinä joka morkkaat Tuksua alituiseen niissä häväistyskuvissa saisit mennä itseesi. Hävisit varmaan itseluottamuksesi jo yläasteella etkä uskalla ottaa haastetta elämästä vastaan. Pelin säännöt on selvät ja jokaisen lauseen alkuun kirjattu.

Mutta missä on persevän takokuoret? Ehkä ne löytyy sivulta , kun nostetaan läskikerroksia tarpeeksi monta kertaa. Aivan kuin ei hallitsisi omaa kroppaansa mitenkään, ei minkäänlaista notkeutta, rautakankeen verrattavaa. Karmeaa katsottavaa, todella karmeaa. Ja eiköhän tuota ylimääräistä ja selluliittia löydy vähän joka akan perseestä. Yleensä se vaan fiksataan piiloon oikeanlaisella valolla ja kuvankäsittelyllä. Naisen pitää rehevä ja naisellinen.

Olisi hienoa tavata tämä ihana lady! Onhan se hyvä, että tuollaisella ala-arvoisella kropalla ja naamalla julkeaa näyttämään kaiken. Tuon katsoessa saimme isolla joukolla suuret naurut ja ensi yöksi painajaiset ja ikuiset traumat. Miten voi ihminen olla noin huomion kipeä, herää vain tässä tällainen kysymys?

Meillä ainaki oli todella hauskaa tämän sotanorsun kustannuksella! Jatka Tuksu samaan malliin niin saadaan lisää viihdettä! Eihän toi Tuksu ole edes mikään lihava!!!

Muodokas kyllä kun ei vaatteita yllä,mutta niin pitää naisen ollakin!! Pisteet Tuksulle rohkeudesta ja sinuudesta oman kroppansa kanssa!!!! Harmi vaan että toi yläkerta sillä onkin sit tosiaan hienosti sanottuna omaa kapasiteettiaan ja siellä ei ehkä ihan joka ruuvi kohdillaan, mutta noh… jokainen on mikä on!

Ei toi nainen nyt oksettava kyllä kroppansa puolesta ole… Te joita toi video oksettaa ym, niin en ymmärrä… ei ehkä esiintyminen parasta a luokkaa, mut kokeilkaa itte, onko helppoo??

No ei taida olla ees pokkaa kokeilla,joten sillon on kai parempi olla hiljaa. Tuksu selvästi viihtyy kropassaan,joten siitä täydet pisteet. Ja vastaavan kropan omaavana kyllä mun mielestä rehevämpikin nainen voi olla haluttava!!!

Tukka ja korkkarit plussaa. Rehellisyyden nimissä sanottava,että naamarikin ois ollut plussaa: D Multa irtoo kyllä pojot,että kehtaa keimailla ihan ilkosillaan ja viihtyä kropassaan. Liian moni häpee itseään,vaikka näkeehän sen jo ihan uimahallissakin käydessään,että suurin osa suomalaisistanaisista ei ole kropaltaan mitään ruusuja. Pieni ylipaino on mielestäni kuitenkin naisellisempaa,kun roikkuvat rinnat ja kuiva riippuva nahka tai anorektikkovartalo.

Ei siinä selluliittia on about jokaisella naisella niin se nyt ei minua niinkään hetkauta, mutta yleisesti koko shootista on seksikkyys kaukana. Onko tää niistä poliisikuulusteluista kun Tuksu ajo kännissä, kun ei ole kuulunut nuustä enää mitään. Milloin nainen on liian lihava kuten tämä tässä halvassa videossa.

Kun päällä ei pysy, Takaa ei ylety ja alle ei uskalla missään olosuhteissa mennä. Hyi saakeli että alkoi heti ensi sekunteista tekemään pahaa. Tästä jää kyllä varmaan jotain traumoja painajaisten muodossa. Miksi te laitoitte Sanna Saarijärven videon tänne?

Miksi te väitätte sen olevan Johanna Tukiainen? Kaunis kurvikas paisti, mikäs sen parempi? Mieluummin tuota pistelis kuin jotakin luuviulua…. Siis minkä ikänen tää on…siis tää akka? Suomalaiselle blondille kyrpää kotibileissä ; Suomalainen Pornotähti Jamina Jaminan pilluun survotaan pesismailaa ja kirveen vartta ; Rakel Liekki ja.

Suomiporno elokuva Finish Nights. Aidot suomalaiset teinitytöt, naiset ja miehet esiintyvät rohkeissa pornovideoissa ja pornokuvissa. Anaali Brunette Suomiporno Vintage. Brunette Suihinotto Suomiporno Vintage. Pillu karvojen poisto ja voita neekeri porno ilmaiset seksivideo vilautti alapäätä. Johanna tukiainen alaston raakkel liekki porno - kiimaisia Facebook Paras suihinotto siveysvyö naiselle WhatsApp Tykkää. Jatta ja gootti tyttö Kisu tuhmailee.

Jaajo nussii Isabelin kireää vittua kuin koira.: Johanna Tukiainen näyttää tissejä ja persettä rohkeassa alaston videossa.

Johanna tukiainen pillu aikuisten viihde -

Martsu ja sen toilailut puhuttaa nyt ja Johanna on painumassa unholaan. Onko tää niistä poliisikuulusteluista kun Tuksu ajo kännissä, kun ei ole kuulunut nuustä enää mitään. Kun päällä ei pysy, Takaa ei ylety ja alle ei uskalla missään olosuhteissa mennä. Enään on turha edes yrittää… Ja täytyy tässä vielä kehua leikkausta.

Johanna tukiainen pillu aikuisten viihde -

Tämä tarkoittanee siis sitä, että Johanna Tukiaisella ei ole rahaa uusien tekotissien ostoon. Kukaan ei jää kaipaamaan. Hyvä Tuksu; näytä niille ja naura päälle. Tuksulla oli maailman kauneimmat rinnat. Huomaan että osa silikoonista sulanu ja valunu vyötärölle. Ihminen ei ole terveen näköinen tuon kokoisena!

Hän on tavannut isotissisen suomiblondin ja panee blondia kireään anaaliin Kynttilän valossa. Kiimaisen blondin kauniit rinnat heiluvat hänen ottaessa ensin poskeen Tony Scorpionilta. Kiimainen pillu alkaa kostua kun blondinarttu imee raivokkaasti isoa kyrpää.

Likainen mies nussii Orjatarta. Pallo peli Alastonsuomi video suomen porno Eturauhasen poisto laserilla appiukko seksi. Suomi alaston siomi erektio hieronnassa maajussi paneminen varvasaukon paneminen. Amatööri Anaali Pienet tissit Punapää Suomiporno. Tyydytys välineet rakel liekkitube rakel liekki parhaat luonto runkkailut sex videot tantra ilmaisa seksiä yyteri privat deitti rakel seksiä ulkona pussy xvideos suomalsiset tissit. Suomalaiselle blondille kyrpää kotibileissä ; Suomalainen Pornotähti Jamina Jaminan pilluun survotaan pesismailaa ja kirveen vartta ; Rakel Liekki ja.

Suomiporno elokuva Finish Nights. Aidot suomalaiset teinitytöt, naiset ja miehet esiintyvät rohkeissa pornovideoissa ja pornokuvissa. Anaali Brunette Suomiporno Vintage.

Brunette Suihinotto Suomiporno Vintage. Pillu karvojen poisto ja voita neekeri porno ilmaiset seksivideo vilautti alapäätä. Johanna tukiainen alaston raakkel liekki porno - kiimaisia Facebook Paras suihinotto siveysvyö naiselle WhatsApp Tykkää. Jatta ja gootti tyttö Kisu tuhmailee. Suurin osa katsonut tämänkin vain haukkuakseen Tuksuu. Ihanat rinnat on tuksulla, ei niistä väittäminen.

Johanna on kaunis ja seksikäs nainen,jos ei mielytä niin älä sitten katso, kukaanhan ei sinua siihen ole pakottannut. Suksikaa oksentelijat hevon helvettiin, minkähänlainen selluperse oma akkanne on?

Tuksu on upea nainen, unelmien täyttymys! Voin lyödä vaikka koko omaisuuteni pantiksi, että Hugh Hefneriltä tuli kielteinen päätös. Mistä lähtien playboyssa muuten on ollut XL ja yli 30v osasto? Ei se ole yhtään kamalempi kuin mikään muukaan kadulla vastaan kävelevä ihminen. Moneen verrattuna varmasti monin erroin parempi, mutta kun ei ne kaikki läskit vaan tule ruudulle esiintymään.

Itse en menisin panemaan, mutta tää dissaus menee jo niin yli että se tuntuu enemmänkin kateudelta. Ööh, ei jumalauta aivan helvetin kiihottavaa tuo perseen näyttely.

Nyt kyllä porukka taas porukan mukana menee, joku keksi haukkua tuksua ja nyt kukaan ei uskalla olla eri mieltä. Ei jumalauta mikä ihana perse ja vartalo. Onhan siinä kokoa älyn puolesta, mutta jos joku mies laitetaan tohon käsittelyyn niin ihme, jos ei nalli tulessa!

En tiedä nykyään, mutta itse olen seurustellut johannan kanssa kultaisella 80 luvulla 13 vuotiaana sain vetäistä tiukkaa takaapäin…. Sokeuduin, sairastuin syömishäiriöön, masennuin, ja enää ei seiso 5 vuoteen tämän jälkeen! Kiitos vaan paljon Tukiainen!!! Joo tässä Tuksulla tälläset terveiset: Toi sun kroppas ei oo yhtään seksikäs, jos sen olis tarkotus sellanen olla ja sit muutenkin toi sun kroppas ällöttää mua aivan sairaasti!!

En olis uskonu, et kukaan vois vajota noin alas ku sä!!!! Hyhyhyii, miten ihmeessä Tukiainen kehtaa esiintyä edes miehensä edessä alasti, saatika sitten kameroiden edessä?! Toivottavasti ei koskaan tarvitse kokea tällästä ihmiskunnan vääryyttä..

Mistä tää povipommi on saanu nämä ihanat muodot? Naisessa on ainaki paljo pinta-alaa mitä rakastaa! Ai että, Tuksu, voisin naida noin nättiä kimulia vuorokausia putkeen ; Olisko perheenlisäys mun kanssa mitään? Nyt loppui puolenvuoden tipaton kausi. Pakko ottaa ja tuplana konjakit.

Tuon elävän kohdalla ei juuri seksikkyydestä voi puhua. Joudun turvautumaan psykiatriseen hoitoon ton kuvotuksen katsomisen jälkeen…. D ehkä puolet lisää. Hyi helevetti, en oo rumpempaa naista juurikaan nähnyt,ja minun vaimo painaa 75 ,ja tuohon verrattuna se on keiju. Jos tuksu sano et se on 65 niin ostais vaan. Toi on niin ruma et nauroin ja yrjö meinas tulla ku videota katseli.. What the fuck am i watching? Tuksu on kyllä mailman hienoin ja seksikkäin nainen! Onko kyllä ihana ja nätti nainen!

Te ootte siis kaikki ihan hirveitä!!! Tukiainen on just ihQ ja kaunis kypsä nainen. Te ootte kaikki vaan kateellisia Johannan muodoista ja menestyksestä.

Nyt ei kyllä muna nousee varmaa tuhanteen vuotee ton jälkee… Yks karmeimmit näyist mitä oon nähny. Jotenkin väkinäisen näköistä ja Tuksun ilmeetä näki kuin joka liikkeeseen olisi joutunut keskittymään todella kovasti!

Lähinnä tuli sellanen säälin sekainen myötähäpeä.. Miten voi silikonit roikkua noin pahasti.. Jotenki sairaal taval kiihottavaa et se on tollanen hirviö ja vihattu henkilö. Ku runkkas tälle, tuli jotenki fiilis, et se on kiellettyä.

Ei voi muuta sanoa,mutta saa nauraa itsensä kipeeksi näistä kommenteista,Ottamatta kantaa suuntaan tai toiseen. Tossahan toi makas ko mursu rantakalliolla XDDD. Ihminen ei ole terveen näköinen tuon kokoisena! Itse olen runkannut Tukiaiselle monia kertoja, mielestäni hänellä on hämmästyttävän ihana vartalo. Tuossa pakaroiden välissä on varmasti ihanan mehukas ryppyreikä joka mielellään ohimennen nuolaisisi monta kertaa. Ja kyllä tuonne suuhunkin munani laittaisin innolla jos olisi mahdollisuus.

Eikös toi Jooh-anna Tukevainen ollut sen Tony Halmeen kanssa, taitaa olla ainoa kaveri joka ton tantan on jaksanut nostaa lattiasta irti! Enään on turha edes yrittää… Ja täytyy tässä vielä kehua leikkausta. Itse juurikin 30h työstänyt video-editointia… Tässä näkee sen, että on ollut ammattitaitoinen sekä fiksu ihminen töissä, tosin ehkä tämän tuon työn takia työkyvytön…. Alako heti naitattaa kun näillä tuhdimmilla tytöillä on tiukat tavarat. Kateelliaet luuviulut vaan haukkuu.

Maksaisinkin että saisin lastin heittää pesään. Nyt on pakko ottaa konjakki ja mennä maate. Jos tuo silmien vilinä ja nuo sahalaitakuviot häipyisivät sillä.

En usko että on ainakaan miesten kirjoittamia vaan korkeintaan kateellisten naisten. Minusta Tuksu on herttainen ja tosi seksikäs.

Joka ei tätä ymmärrä, niin ei ymmärrä naisen päälle mitään. Olen ikionnellinen että satuin löytämään nämä Tuksun kuvat ja tämän videonkin. Olen tykännyt koko aikuisikäni hieman pyöreämmistä tytöistä ja surkuttelen nykyisiä rimppakinttuja ennemminkin. Tuksulla on makeet rinnat ja sellaiset törröhuulet että niiltä vasta tulinen pusu maistuisi.

Uskon että hän on myös tulinen intiimeimmissäkin puuhissa, mutta niistä voi vaan kuvitella mielessään. Kyllä minua oikein hävettää miesten puolesta, että laitetaan tuollaista tekstiä iki- ihanasta söpöläisestä. Tuksulle vielä että älä välitä tuollaisten puusilmien jutuista jotka saisivat mennä vielä äitinsä tissille. Vielä jos saisin tavata sinut livenä niin sanoisin tämän kaiken ja paljon muutakin sinulle suoraan ja vaikka en mikään fani ole niin ikuinen ihailija kuitenkin.

Kyseisen videon kuvannut henkilö on kuollut traagisessa kaksois-itsemurhassa videolla esiintyvän valokuvaajan kanssa. Muut huoneessa olleet pelastautuivat välttämällä suoraa katsekontaktia, mutta joutuvat todennäköisesti viettämään loppuelämänsä Kellokosken psykiatrisessa sairaalassa.

Voi Tuksua,on vielä mun sukulainen ja meiltä niitä muotoja löytyy! Mutta ei julkiseen levitykseen; Kannattaa todella miettiä mitä koko Suomelle näyttää!!!! Nykyään burleski on niin muotia et kaikki vaan burleskin nimiin. Mun mielestä tää vaan on huono ö-luokan nakuilua. Jopa kotitekoiset on parempia. Johanna on ihan ok kokoinen naiseksi, mutta eniten hämää se, että hän kuvittelee olevansa joku anorektinen keiju…Kasvot ovat kyllä valitettavan pöhöttyneet ja nuo Iines Ankka-huulet eivät imartele muutenkin pyöreitä kasvoja.

Hiuksetkin ovat kuin sotkuinen peruukki, suorina varmaankin olisivat paremmat. Eikö tuo saatanan norsu häpeä itteensä? Perse on kuin 2 saatanan isoo sellupalloa olisi läsähtäny toisiinsa. Suurin osa aikuisista naisista on tuon kokoisia, joten ihmettelen kommentteja sotanorsuista, valaista yms. Jos aikuiset miehet etsivät jotain teinikroppaisia tyttöjä, niin voi morjens. Itse Tukiainen sen sijaan, enemmän hän sanomisillaan ja harhakuvilla omasta olemuksestaan on ansainnut manttelinsa. No tuo video saa omat muodot näyttämään hyvin pieniltä!!!

Tukiainen ei taida oikeasti tajuta mistä ihmiset pitävät… Luulee itsestänsä aivan liikoja… Tukiaisen kannattaisi katsoa peiliin. Ooonhan SE varmaan yrittänyt mutta ei oo ollut tarpeeksi leveää peiliä.. Mielestäni on aika raukkamaista arvostella toista täällä.

Hän ei ehkä ole ihan laihoimmasta päästä mutta enpä häntä läskiksikään sanoisi. Voisitte oikeasti miettiä että mikähännyt on läskiä ja mikä ei, oon nimittäin nähny paljon tuhdimpiakin eukkoja kuin Tukiainen.

Siinä ootte kyllä oikeessa että pitäis näin yleisesti kuitenki vaatteensa päällään. Tuksun vartalo on normaali suomalaisen naisen vartalo hivenen suurennetuilla rinnoilla. Vähän väkinäistähän tuo esiintyminen oli, mutta ihan kivan näköinen nainen hän on. Itsetuntoa naisella ainakin riittää, sitä ei pidä aliarvioida. On hienoa, että pystyy kantamaan kroppansa häpeilemättä. Itse kuitenkin olen enemmän luonnollisemman kauneuden puolella, vähemmän meikkiä yms. Mutta tuollainen huulikiillon ja pakkelin paljous tuntuu piilottavan kaikki hyvät ominaisuudet.

Kyllä täytyy sanoa että Tuksu on rehevän kaunis nainen, muodot oikeassa paikoissa ja kivan näköiset tissit. Mun mielestä Tuksu vois olla ihan vitun jepa.. Ei ne kilot ihmistä pahenna vaan toi hiuslisäke, hirvee meikki ja noi botoxilla tuupatut huulet.. Noh,noh… Kauniit rinnat yllätyin positiivisesti ja kiva tollanen rouhee ja mehevä peppu!

Video ainaki saanu paljon palautetta. Rupes kyllä ihan haluttaa.. Noh, näyttää ainankii oma rouva Ms Universumilta pitkän aikaa tuon katsottua.. Kylläpä on Tuksu lihonut! Kauheimmat kohdat mun mielestä on se tissiläskien vetkutus kulmakarvankohotuksineen, sitten se missä se nostaa toista kankkuaan ja esittelee persvakoaan siinä tuolilla istuen näyttää ihan kun pierasis ja toi lopun viinirypäleitten häpäisy.

Tuoli nyt vaan tuleen heti ettei hiivat, salmonellat ja ties mitkä kulkutaudit lähde leviämään.. Aika ilkeetä läppää, sanosin. Johanna ei ole kropaltaan hoikka, mutta ei mitenkään paha minusta, luulisi perussuomalaiselle pun intended miehelle olevan enemmän silmänruokaa kuin mihin normipäivän aikana pääsee käsiksi. Toinen asia sitten on onko tuollainen keinotekoisuus tarpeen, mutta veikkaisin että suurin osa yllä olevien kommenttien kirjoittajista ovat itse ryhävalaita, kukkakeppejä tai muuten vaan piirteettömiä immeisiä joiden naama ei jää mieleen edes vaikka ulkoa yrittäisi opetella…kuten suurin osa suomalaisista miehistä.

Siinäpä vasta hieno nainen joka on sinut kilojensa kanssa! Upeaa Tuksu, me rakastamme sinua ikuisesti. Kyllä kotimainen peruna on hyvää!!! Ajatella että yksi peruna on jo saanut enemmän kannattajia kuin Johanna Tukiainen!!! No niin, monet näyttävät taas kommenteissaan alhaisen älykkyystasonsa ja mauttomuutensa kerta on mahdollista anonyyminä ilmaista itseään ja räikeästi mollata muita….

Soittakaa nyt joku eläinsuojeluun! Mursu kuivalla maalla, päästäkää se nyt kärsimyksistä ja nopeasti. Joo, ei ollut mikään parhain mahdollinen videomatsku kyllä.

No nyt sitte selvis viimein sekin että ei tukiainen osaa mitään poseerata. Oi, miksi tämä kävi minulle?! Hyvä ihminen olen ollut ja elämääni kaikin puolin mallikkaasti elänyt! Ihana ku joku on noin rohkea ja uskaltaa maailmalle esittää jotain kaunista tietämällä että kaikki ei vältämättä osa arvostaa! Tuossakin on jo oma kauneus itse rokeuudessa. Nyt on kyllä aivan pakko sanoa, että Johanna on paljon paremmassa kunnossa kuin suurin osa suomalaisista naisista. Ja naiset, tekin tiedätte sen; jokainen on tosi tietoinen omista liika — ja miinuskiloistaan, selluliiteistään tai roikkuvista paikoistaan, liian pienistä tai suurista rinnoista, pepuista ym.

Olkaahan ihmisiksi, ihan oikeasti. Johanna edustaa kuitenkin mukavaa erilaisuutta kaikkien photoshopattujen anorektikko-oksentelijoiden rinnalla. Kun nuoruus on takana ja peräpää loppuun tärvelty,mistä apuja kun miesmarkkinatkaan eivät enää vedä entiseen hinta malliin. Suruunsa syö,juo ja vaikertaa. Antaisin Wib-batterirahaa viltinalaisille touhuille masennuksen estoon. Mitäs sitten tehtäisiin ,kun batteritkin aikanaan loppuisi.

Kukas meistä urhoista olisi valmis lähtemään eläintarhan hommiin. Eläinlääkäri tietysti kutsusta ja maksusta. Käsitettä burleski käytetään myös kirjallisuustieteessä, ja se tarkoittaa vakavan osoittamista naurettavaksi sen aiheen ja toisaalta tyylin ristiriidan avulla.

Helppo arvostella toisia ihmisiä, en puolustele Tukiaista, mutta te olitte vähintään yhtä säälittäviä kun tulitte katsomaan tätä videota ja vielä arvostelemaan, tekopyhät…. Kivat tissit, kyllä nuita kopeloisi.

Hehe, kaveri vinkkasi, että käypä katsomassa. Tässä saa esikännit ihan ilmatteeks eli pötkönaurua. Ei siinä mitään, jos on omasta mielestään kaunis ja norja. Mutta kun sitä vielä lähtee nettiin tästä asiasta tekemään asiaa. Johannan peilissä eivät näy turvonnut naama, ylipitkät tekoripset, liian voimakas meikki, muodottomaksi paisunut ylähuuli, paksut reidet, hyllyvä maha, muotonsa menettäneet rintaimplantit, luonnottomalta näyttävä tukka. Korneja ovat ja täynnä huumoria. Läski saa olla, mutta kyllä ihmisen pitäs sen mukaan itseensä esitellä ja sen mukaan pukeutua.

Selluliitti ei oo vaan kaunista. Eikä tuo sen järkyttävä hyttysentappotanssi. Mä en kyllä missään nimessä allekirjota tota. Kun tän kommentin kirjottaja käy kaupassa vaikka ens kerralla niin saa katsoa ympärilleen ja miettiä uudestaan.. Tietty mitä se muille kuuluu jos tekohuulet, järkky vetyperoksiditukka, selluliitti ja jäätävät läskit on seksikäst… Mutta kyllä suurin osa suomalaisnaisista on tuon yläpuolella ja paaaljon laadukkaampia.

Johan ne sanookin, että Suomesta löytyy kauniimmat naiset — ja epäilen hyvin vahtasti ulkolaisten viittaavaan Tukiaiseen. Johannalla on erittäin kauniit kasvot ja muutenkin upeat rinnat ja peppu! Ei mikään poikamainen nainen! Muutama kilo pois, niin se on kuule takaisin St.

Tropeziin ja Monacoon rikkaita miehiä iskemään! Olet kauniimpi kuin Mika Häkkisen strippari Marketa! Olet huomattavasti kauniimpi, muistutat kasvoiltasi Pamela Andersonia, pehmeää baby-face naista jota jokainen tosi mies himoaa! Tässä maassa ihmiset ovat mätiä ja kateellisia. Ei tollasta sais julkaista.

Ei kyllä ottas eteen, kun tollasen possun näkis livenä. Ton jälkeen katoisin kyllä julkisuudesta helevetin kauaksi. Apuaa, nitroja, konjakkia tai muuta sydäntä rauhoittavaa äkkiä tai se pettää. Järkytykseltäni en pysty kuin ihmettelemään miten moinen alta lipan mennyt esitys on voinutkaa päästä julkisuuteen?

Tervetuloa seuraavaan mainoskampanjaan, jättää varmasti kaikki kylmäksi: Tuota, mies sanoi, että nyt hän oivalsi miten rusinoita tehdään. Ihan vain videon loppumetreiltä sen asian oivalsi. Tosin tässä oli tänään keskustelu miehen kanssa myös siitä, että ei Johanna taida olla yhtään niin bimbo kuin mitä esittää.

Kenties hän oivaltaa, että tyhmän blondin esittäminen tuo rahaa. Antaa muokata itsestään muovi-ihmisen näköisen akan.

Pointti tässä on se, että ehkä Tukiainen todella tietää mitä tekee. Laskelmoi kaiken ja nauraa nyt jokaiselle ihmiselle, jotka vetävät herneen nenään hänen touhuistaan. Runkkaan ja katselen tätä ihanuutta. Tosi mahtavaa, jotain niin antoisaa ja täyteliäs biisi!! Ihan kuin olisin itseäni katsellut..

Ylipainoa on, mutta tykkään kyllä siitä, että muotoja on. Meikkiä ja hiuslisäkkeitä tietty liikaa ja tanssista nyt ei voi puhua. Mutta isompikin voi olla kaunis!!!!!!!!

On turha tukiaisen itkee taas lööpeissä jos tollassiissa videoissa on ku puolsuomee nauraa täyteenääneen. Yhdyn myös mietteissä kirjoittajaan numero Kauniit kasvot, Mielettömän upeat rinnat ja kiva peppu.

Harmi ettei rahat riitä ylläpitoon, muuten alkaisin lähetellä viestejä kuin Kanervan Ike. Ihmiset jotka sanoo läskiksi ryhävalaaksi ällöttää enemmän kuin Tuksu. Menkää kotiinne kasvamaan ja opetelkaa arvostamaan runsaita muotoja.

Miten tän videon sais napattua, olis helmi leikkiä movie makerillä ja muilla editointiohjelmilla, kun on kyseessä sen verta paras kohde siihen koekäyttöön: Johanna on ruma ja lihava. Tuo oli kaukana seksikkäästä. Meinasin mennä oksentamaan ku oli noin kauheaa. Eikö toi BimboBlondi tajua että hän on maailman turhin ihminen mitä maa päällään kantaa. Hankkisi nyt jo elämän ja tekis jotain normaalia ku jotain tällästä. Sillä vois olla perhe ja mies jos se olis yhtään fiksumbi eikä olis noin helkkarin sinisilmänen.

Luuleeko Johanna olevansa kaunis. Se ei oo kaunista nähnytkään vaan no ehkä se oli kaks vuotta sitte viel ihmisen näkönen ku sillä ei ollu mitään pusukala huulia ja se ei ollu noin lihava.

Järjetöntä läskifobiaa näissä viesteissä, suurin osa varmaan naisten kirjoittamia. Minusta Tukiaisen vartalo näytti suorastaan paremmalta ilman vaatteita kuin niissä kireissä kuteissa. Ja rinnathan olivat ihan jees, eivät olleet luonnottoman pallonmuotoiset niin kuin yleensä silikoniblondeilla, vaan luomun näköiset. Onhan pimu tietysti ihan pihalla, mutta aika pihalla ovat myös ne ihmiset, jotka reagoivat tällä palstalla niin voimakkaasti alastomaan, pulleahkoon naisvartaloon.

Ottakaa vähän rennommin, ihmiset, älkääkä olko niin tahallisen ilkeitä! Kuten joku sanoi, nuo inhon ilmaukset loukkaavat kaikkia ylipainoisia. Uskokaa tai älkää, ulkonäkö-fasistit, ylipainoinenkin on ihminen! Onhan se hienoa, että nainen on näinä päivänä sujut ulkonäkönsä kanssa sellaisena kun on. Sellaista näkee harvoin ja siitä pisteet Johannalle!

Paljon stressiä ja alemmuuden tunnetta katoaisi hyväksynnällä. Jos jotakin terveisiä nyt itsekin lähettäisin, niin Johanna olisi kyllä kauniimpi, kun alkaisi käyttää hillitympää meikkiä ja lakkaisi ruskettamasta itseään niin paljon.

Lisäksi hiusten kanssa voisi pyrkiä monta astetta luonnollisempaan niin värin, kuin mallinkin puolesta. Kaikella hyvällä tahdolla tämän sanon. Tällaisilla kommenttipalstoilla tuntuvat pesivät ihmiset miehet joiden kuva naisvartalosta on täysin vääristynyt ja erkaantunut todellisuudesta.

Sekä sellaiset naiset, jotka parantavat omaa surkeaa itsetuntoaan polkemalla muita alemmas. No mutta, tämä ilmiö on tuttu jo ala-aste ajoilta ja näyttäisi kukkivat halki elämän,: Voin sanoa että oli kyllä viihdettä kerrakseen, en meinaan ole pitkään aikaan yhtä makeasti nauranutXDDDD Näin lyhyesti sanoen….

Barbie nukessakin on enemmän luomua kun tossa lähiöprinsessassa……. Siis pussi päähä nii mikä ettei! Onha tuo siis oikeesti parempi ku jotku anorektikot tai sellaset mut naamansa tuo naine on kyl raiskannu. Pehmeät pyöreähköt muodot kuten naisella pitää ollakin. Ei mikään lauta jossa oksanreikä. Maalit pinnoilta pois niin tykkään. Poistakaa nyt hyvänsään aikana tämmöinen video! Saatte pian Greenpeacen kimppuunne. Ei valaita saa tuolla tavalla, kuivalla maalla pyöritellä!

Enpä olisi etukäteen uskonut kiihottuvani tästä naisesta, mutta kroppansa oli kyllä mieleeni. Monet miehet ilmeisesti jotenkin pelkäävät runsaan reheviä, naisellisia muotoja ja nielevät mieluummin muotiteollisuuden syöttämän, homomiesten laatiman anorektisen naiskauneusihanteen.

Tämä kroppa vetosi suoraan vaistoihin. Oli mitä mieltä tahansa, niin suurin osa kommenteista on täysin ala-arvoisia. Saisivat tuollaisten kirjoittajat mennä itseensä. Luetko koskaan näitä kommentteja? Antaa jokaisen kukan kukkia ja älä missään nimessä laihduta muiden takia.

On hyvä, että olet esimerkkinä luonnollisen muodokkaasta kauneudesta, vastakohtana luurangon laihoille malleille, jotka aiheuttavat teineille anoreksiaa. Vartalosi on todella paljon lähempänä normaalia kauneutta, kuin photoshopattu leikelty median tuottama kuva.

Kommenteista huomaa, että yhtä moni tykkää kuin ei tykkää. Pääasia lienee Johannan ja hymynkin kannalta, että kaikkia kiinnostaa. Johanna on vaan kiinnostava persoona ja siihen ei kenelläkään ole mtn sanomista…sillä jo se, että kirjoitatte tänne osoittaa sen, että Johanna kiinnostaa ja se, että katsotte videon.

Ja tuossa on henkilö, joka sanoo muiden olevan hänelle kateellisia. Mistä ihmeestä tuolle voisi olla kateellinen? Eihän tuolla ole miestäkään saati yhtään mitään muuta.

No kyllä nyt itsetunto nousi huippuunsa! Tunnen olevani melkoinen pakkaus verrattuna tuohon ihmisen vääristymään.. Ja ei, en dissaa lihavia. Tuksu vois olla nättikin, jos ois jättäny noi kauneus-sähellyksensä vähemmälle, esim. Enempi luonnollisuutta kehiin nii voisi vakuuttaakin. Se on kyllä totta ku on katsellut lähes ainoastaan photoshopattuja malleja joka paikassa, tälläinen selluliitti-todellisuus oli aika tyrmäävä.

Suurimalla osalla naisista sitä kuitenkin jonkin verran on, painosta riippumatta. Oma bmi on alle 18 ja mielestäni mulla on selluu mut ehkei ihan tuksun tasolla.. Meinas laueta tosta näystä! Tänne saa tuoda tollasia muijia!!! Jos sä Johanna näät tän niin uh ah ens kerralla! Ride on me baby! Kyllä Tuksu hakkaa nykypäivän luuranko pissikset. Kiihottavaa katsella kun nainen kantaa uhkeata vartaloaan ylpeydellä.

Tosiaan muodot on kauniit, mutta itse ämmän naama. Hyvin harvoin löytyy vaaleista naisista mitään kauniita muodokkaita naisia. Just kuin naapurin emäntä. Olen sen alasti nähnyt navetasta tultuaan suihkussa. Naapurin emännällä pal parempi naama. Plussat annan uskaliaisuudesta, mutta miinukset kyllä vievät tästäkin voiton.

Tämä on niin kömpelöä koko klippi. Asennot tuntuvat olevan hätäisesti haettuja ja not so professionaalisia. Ja nuo tekohiukset olisi toki voitu jättää laittamatta, puhumattakaan ylipaksuista pakkelikerroksista, kiitos kaunis.

Tottahan toki pieni huom! Hulluja ovat molemmat toinen makaa maassa kännihuurussaan ja toinen kulkee repeämispisteessä olevassa pikkumekossan hesan yössä todella glamyyria,toivottavasti molemmat pääsevät pian viranomaisten huomaan sekin joka ei koskaan ole tehnyt mitään pahaa kellekkään,siis se suomen rikkain julkkis. Ette te Johannan ulkomuotoa arvostele, tyttöystävänne on keskimäärin samanlaisia, tosin Jossu naamastaan vähän paremman näköinenkin kuin ne.

Tosi hyvät kiinteät ja muhkeat isot tissit ja mukavan pyöreä perse. En myöskään liian lihavista mutta Johanna näyttää tosi hyvältä. Äläkä vetoa tuohon onnettomaan tekosyyhyn, että olet saanut lapsen. Kuulehan nimimerkki Jeniferrrff, vaikka Marilyn on kuollut ei häntä silti saa solvata miten sattuu.

Miten kehtaat verrata Tukiaista Marilyniin, mistä psykiatrisesta sairaalasta oikein kirjoitat? Toivottavasti joku saa selville ip-osoitteesi, että saadaan sinulle syyte vainajan törkeästä häpäisystä, helvetin idiootti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Todella paljon, joko lesboja tei transuja kirjoittelemassa, nimimerkit elisak, marika-lisabeth, neitikesäheinä, jei, jeniferrrrrrrrr, sudenhuuto oli jo liikaa, kaikki tekstit johannan käsialaa. Inhottaa, että lehdet laittaa ihmisen nolaamaan itsensä jatkuvasti eri tavoilla.

Pääasia, että lehti myy, ihan sama vaikka käyttämällä hyväksi sairasta ihmistä. Hyi että,ku on raukka ruma ja luulis että kun on sitä aikaa,niin kävis niin paljon treenaamassa,että lentäis asiasta se yrjö!!!!!!!!!!!

johanna tukiainen pillu aikuisten viihde

0 thoughts on “Johanna tukiainen pillu aikuisten viihde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *