Kosteaa pillua a

kosteaa pillua a

Miltä naisista tuntuu kun panettaa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä simpauttaja , Himokas mies , Pysyykö viiva kiinni kostuessa, vai avautuuko se yhtään? Kiinni mutta on turpea, kostea ja erittäin avattavan näköinen.

Kävin lukemassa kuvauksia viivapimpistä ja sen toiminnasta. Halukas se ainakin on, ja jopa halukas kertomaan haluistaan. Kuvittelin näkymää pimpistä kauniisti auenneena, jota omistaja kädellänsä hyväilee. Hänen ilmeensä on näkemisen arvoinen.

Samalla ihmettelen miten nainen pystyy tyydytyksen antamaan itselleen noilla sormilla joka on varustettu pitkinkynsin. Taitavasti näkyy onnistuvan ilman pintanaarmujen syntymistä. Kyllä ne naisen antamat ohjeet olisi paikallaan ja kättäkin voisi ohjailla. Ei tarvitsisi itse miettiä teenkö oikein, vaan silloin toimisin ohjeidenmukaisesti, ja molemmat olisi onnellisia.

Se on vaikeampi kysymys miten naisen saa antamaan ohjeita. Onhan se seksistä puhuminen niin häveliästä. Onneksi nykyään on netti ja täältä saa vastauksia mieltäaskarruttaviin kysymyksiin. Sen huomaa siitä kun pillun seudulla alkaa näkymään jotain märkää. Saat ainakin ikimuistoisen tällin varteen jos et muuta. Puutteessa oleva mies Tottakai voi työntää dildon takaapäin itseensä mutta kokonaisuutena takaapäin naimiseen kuuluu miehen vahvat otteet vyötäröstä, lanteista tai reisistä, klitoriksen tai rintojen hyväily Pimpin nuoleminen ja hyväilykin tuntuu jollain lailla paremmalta takaa päin Kädet sivelivät kaulaa, leukaani ja hellästi huuliani.

Halusin suudella Johannaa, mutta hän ei halunnut antaa tilaisuutta, vaan jatkoi hellää kiusaamistani. Kylpytakkini siirtyi hieman syrjään ja huokaisin, kun tunsin kaksi kovaa nänniä hartioillani. Nännit hieroivat selkääni hellästi liikkuen. Yritin katsoa Johannaa, mutta kuulin vain käskevän hymähdyksen kiellon merkiksi. Tällaista hoitoa en koskaan ollutkaan vielä saanut.

Vihdoin Johanna kääntyi eteeni katsoen minua syvälle silmiini. Pystyin aistimaan muutakin kuin selkeää himoa. Hän hymyili onnellisesti, kun huulemme kohtasivat vihdoin. Suutelimme hellänkiihkeästi unohtaen muun maailman ulkopuolelle. Niin monta kertaa olin miettinyt, miltä se tuntuisi ja nyt se oli totisinta totta.

Suudelmat muuttuivat himokkaiksi, märiksi suudelmiksi. Hän puri hellästi alahuultani, imi kieltäni ja samalla minusta tuntui siltä, ettei hän saanut tarpeekseen.

Nostin Johannan syliini ja suudelmien täyttelemänä kannoin hänet sohvalle. Vuorollani suutelin hellästi kaulaa, hartioita ja purin hellästi korvasta. Kuulin pienen voihkaisun mielihyväntunteen saattelemana. Hän nousi eteeni seisomaan, aukaisi aamutakkinsa vyön ja hitaasti valuttaen poisti aamutakkinsa ensiksi toiselta hartialtaan ja sitten toiselta. Näin vihdoin nuo muodokkaat rinnat, jotka olivat terhakkaan pystyssä.

Ne näyttivät aivan täydellisiltä kokonsa ja muotonsa puolesta. Pienet tummat nännipihat levisivät kovaksi jäykistyneiden nännien ympärillä. Johanna suuteli toista nänniään hieman taivuttaen rintaa suuhunsa. Etumukseni oli niin koholla, ettei jäänyt epäselväksi, kuinka paljon nautin esityksestä. Lähes tunsin Johannan katseen vartalollani ja kullissani.

Hitaasti Johanna vei sormensa pikkuhousuilleen tehden pari pyöräyttävää liikettä niiden päällä. Nopeasti käsi löysi housujen sisään ja miltei kuulin, kuinka märkä pillu imaisi kaksi sormea sisäänsä. Hänen päänsä taipui hieman taaksepäin ja hän sulki silmänsä, kun samalla pillu sai tuntea vaativien sormien hyväilyn. Johannalta pääsi syvä huokaus ja hän avasi silmänsä. Pian kaksi sormea oli huulillani enkä voinut olla ottamatta niitä suuhuni. Ihana pillun kiimainen maku huumasi pääni.

Merkiksi imin voimakkaasti sormet puhtaiksi. Johanna asettui polvilleen eteeni. Kaunis pyöreä peppu oli pystyssä edessäni vain pienen kankaanpalan peittäessä kaikkein pyhimmän. Johanna alkoi hyväillä sormillaan kosteaa vakoansa housujen lomasta. Hänen tahtinsa kiihtyi ja hän haukkoi henkeään huohottaen. Sormien liike tiivistyi yhä voimakkaammaksi litinäksi ja parkaisun saattelemana Johanna antoi itselleen räjähtävän orgasmin. Tuo rietas naapurini siirtyi silmiini katsoen eteeni vetäen vaativasti housuni pois.

Sykkivää kulliani peitti enää alushousut, jotka olivat venyneet aivan äärimmilleen. Sain muutaman suudelman housujen päälle sekä reisilleni. Hampailla housuihini tarttuen hän repi ne nilkkoihin. Suonikas, odottava kullini heilahti tytön eteen. Muutama tippa kirkasta kiimaa kiilteli terskani päällä. Laitoin silmäni kiinni ja nojasin päälläni sohvaan.

Antauduin täysin hänen armoilleen. Tunsin Johannan huulien koskevan kiveksiäni. Nopealla liikkeellä hänen kielensä miltei lipaisi peppuani, kun kieli vaelsi kullini vartta pitkin hitaasti aina terskalleni asti. Kieli tottuneesti nuolaisi terskan päälle tirskahtelemat nesteet. Käsi liikutti esinahkani alas ja täyteläiset huulet painautuivat tiukasti sykkivän elimeni ympärille.

Tunsin, kuinka hampaat hellästi puristivat terskan alta paisunutta elintäni. En voinut muuta kuin huokaista syvään. Avasin silmäni ja katsoin Johannaan tyytyväisenä. Hän loi minulle viekkaan hymyn ja aloitti vaativammin imeä kulliani. Hitaasti se upposi aivan tuon kaunokaisen suun pohjaan asti.

Hetken pidettyään hän päästi kullini suustaan ja näin, kuinka se valui kuolaa ympäriinsä. Kaikki tuntui niin riettaalta. Tyttö ei tuntunut saavan sitä tarpeeksi, vaan kerta toisensa jälkeen hän miltei tukki hengityksensä ottamalla sen yhä uudestaan syvemmälle ja syvemmälle. Johanna oli taitava ja hän tiesi, mistä mies nauttii. Kullini oli yltä päältä märkä Johannan syljestä.

Hänen silmistään valui hieman onnellisia kyyneliä, sillä kullini oli melkein salvannut hänen hengityksensä ajoin. Kiimainen suuseksi rauhoittui hieman ja hän liikutti rajusti esinahkaani käsillään. En missään nimessä halunnut vielä laueta. Silitin Johannan päätä ja otin hellästi hänen leuastaan kiinni vetäen merkiksi häntä itseäni kohden. Johanna nousi syliini ja liimasi huulensa suulleni. Tunsin oman kullini maun suussani.

Se oli jotenkin niin rietasta. Suutelimme jälleen kiimaisesti, kunnes lähes heittämällä taivutin hänet selälleen sohvalle. Minun oli aika maistaa tuota kiimaista naista. Pelkkä ajatus sai kiihkoni kasvamaan taivaisiin.

Rakastin nuolla märkää pillua, rakastin sen makua. Olisin voinut ahmia sitä lähes loputtomiin. Hitaasti suudellen siirryin Johannan vartalon tutkimusretkelle. Suutelin hartioita ja hitain varmoin liikkein siirryin hänen rinnoilleen. Ne olivat aivan sileät, iho oli ihanan pehmeää.

Lieviä nautinnon huokaisuja kuului hänen suustaan, kun otin nännin hampaideni väliin ja purin sitä hellästi. Nuolin ja imin rintoja samalla hellästi kädellä puristaen. Johanna liikkui allani myötäillen varpaista päähän asti kulkevia nautinnon väreitään. Hän tarttui päähäni kiinni ja merkiksi työnsi päätäni kohti haarojaan. Saavuin häpykummulle ja vieno kiimasta märän pillun tuoksu saavutti nenäni.

Se oli kuin huumetta. Suutelin Johannan sisäreisiä käyden välillä aivan pillunsuulla. Ohut kangas esti kuitenkin vielä lähemmän kontaktin. Tartuin suullani pikkuhousuihin ja vedin niitä alaspäin. Alta paljastui sievä tupsu vaaleaa karvaa.

Suutelin häpykumpua ja vedin nyt nopeasti malttamattomana housut hänen päältään. Kiimainen pillu oli edessäni odottaen märkää käsittelyä. Johanna oli pitänyt huolta karvoituksestaan. Hän oli muuten aivan sileä posliini lukuun ottamatta tuota pientä tupsua. Sievä pillu avautui edessäni, kun hän avasi jalkojaan. Hieman ulkonevat, punertavat turvonneet häpyhuulet tihkuivat kiimasta. Muutama tippa kirkasta nestettä valui mantelin väriselle peppureiälle.

Klitoris näkyi selvästi ja oli tullut kuorestaan ulos kiimaisena odottamaan tulevaa. Asetin kieleni klitorikselle ja pyörähdyksen omaisin liikkein hellästi aloitin hyväilyn. Johanna vaikeroi allani tyytyväisenä. Kieleni pyöritteli klitorista ja nuolin valuvia pillunnesteitä sen ympäriltä.

Otin häpyhuulen huulteni väliin ja imin hellästi. Nuolin kummaltakin puolelta välillä hieman painaen kielelläni. Vihdoin työnsin kieleni pillun sisään ja tunsin, kuinka se sykki odottaen. Yhä märempi ja kuumempi iho sykki kieltäni vasten. Johanna ynisi ja työnsi päätäni, jotta saisi kieleni syvemmälle pyhimpäänsä. Nussin häntä kielelläni välillä imaisten kosteutta. Nopeilla kielenliikkeillä nuolin pillun poimuja ja välillä keskityin klitorikseen.

Tunsin itseni aivan räjähdysalttiiksi. Kullini valui kiimaa ja vaati päästä sisään, mutta päätin vielä malttaa. Johannan nautinnon huudot raikuivat. Päätin hieman lisätä kierroksia ja sormeni löysivät tiensä pillunsuulle. Otin varovasti kosteutta ja pyöritin sormella klitorista. Se sai Johannan hulluksi. Hän vääntelehti käsittelyssäni ja vaati huutamalla lisää.

Työnsin varovasti kaksi sormea pilluun. Samalla leikitellessäni kielellä klitoriksella hyväilin häntä sormillani. Sormissani tuntui pieni ryhmyinen alue ja aloin hellästi hieroa sitä samalla painaen. Jatkoin hyväilyä ja hiljensin tahtiani hieman. Annoin Johannan maistaa omaa kiimansa. Hän nuoli sormeni puhtaiksi ja lopuksi kostutti ne syljellään.

Olin yllättynyt, sillä moni tyttö ei tällaiseen olisi halunnut. Hieroin märkää keskisormeani pepulle pyörivin liikkein ja aloin hitaasti työntää sitä sisään.

Samalla työnsin etusormen jo touhuun tottuneeseen pilluun. Lopulta peppu antoi periksi ja sormi työntyi sisään. Johanna päästi vapauttavan huokaisun. Aloin liikuttaa sormiani edestakaisin varovasti. Kireä peppureikä supisteli keskisormeani puristaen. Liike nopeutui koko ajan ja se sai Johannan liikkumaan kiimaisesta nautinnosta. Kuulin, kuinka hän vaikeroi. Lopulta tein liikettä niin nopeasti kuin vain pystyin.

Tunsin pillun supistelevan sormeni ympärillä ja peppu puristui pidemmän oloisin liikkein sormeani vasten. Muutin hyväilyn nopeaksi tärinäksi. Vapautuneen parkaisun saattelemana kaunokainen tärisi ja hänen kehonsa teki kouristuksen omaisia liikkeitä.

Hän tuli toistamiseen räjähdysmäisesti. Tällä kertaa minun ansiostani. Katsoin, kuinka tyydytetyltä ja onnelliselta hän näyttikään. Tyydytetty pillu oli edelleen märkänä ja peppureikä oli hieman avautunut rajusta sormileikistä.

Näky oli erittäin rietas ja kiihottava. Tunsin palavaa halua kullissani. Johanna nousi ylös komentaen minut istumaan. Istuuduin mukavaan asentoon samalla hyväillen kulliani. Sen suonet olivat turvonneet täydestä verimäärästä ja se näytti kieltämättä hyvälle. Johanna kurottui kulliani päin ja vaaleat hiukset kutittivat alavatsaani, kun hän hellästi tiputti kosteuttavaa sylkeä terskani päälle. Lopulta Johanna nousi syliini kasvot minuun päin.

Hän tarttui varmalla otteella kalustani ohjaten sen märän vakonsa huulille. Hiljaa alaspäin liikkuen terskani kosketti ensimmäistä kertaa naapurin kaunokaisen pyhää aarretta. Pillu otti tottunein ottein kullini pohjaan asti. Johanna oli sopivan kireä.

Pillun seinämät puristuivat kullini ympärille ja lämmin, märkä iho hyväili jokaista kaluni kohtaa. Johannan kädet kietoutuivat hellästi halausotteeseen ja hän aloitti hitaasti edestakaisen liikkeen. Mikset sä oo nainu mua aikaisemmin? Tää tuntuu vaan nyt niin oikealta. Ratsastus muuttui nopeammaksi ja koko kullini kimalteli Johannan pillun nesteistä. Hänen rintansa heiluivat tasaisen tahdin mukaan naamani edessä ja tartuin suullani vuorotellen kumpaankin nänniin. Johanna kiihdytti vauhtiaan ja äänteli kiimansa kourissa.

Tunsin oman kiihkoni kohoavan ja tunsin miltei olevani lopun alkukuopissa. Kuin sanattomalla sopimuksella hän hidasti tahtia ja nousi pois päältäni. Kiihkoni laski sen verran, etten aivan vielä lauennut. Varmoin ottein Johanna otti kaluni suuhunsa ja imi sen puhtaiksi pillunsa mehuista. Samalla pilluaan hyväillen hän asettui syliini selkä minua vasten. Hän tarttui pakaroistaan ja levitti niitä, jotta näkisin hänet paremmin. Kiimaisena valuva pillu ja mantelinen peppu avautuivat kulliani janoavina edessäni.

Johanna laskeutui päälleni ja nojasi hieman eteenpäin. Terska painui pillua vasten ja upposi tottuneesti sen sisään aiheuttaen Johannalle syvän huokaisun. Johanna aloitti tottuneesti nopean ratsastuksen ja ihomme miltei läiskyivät yhteen. Ihanan pyöreä peppu heilui edessäni ja tunsin, kuinka hänen kätensä hyväili kiveksiäni ratsastuksen lomassa. Hän kostutti kättään syljellä ja hieroi sormillaan välilihaani ja varovaisesti kosketti myös välilihaani.

Kukaan ei aikaisemmin ollut tehnyt vastaavaa ja tunsin suunnatonta nautintoa. Hellästi yksi sormi koski peppuani ja hieman yritti työntyä varovasti sisään. Tunne oli uusi ja kokematon, mutta se sai minut tuntemaan oloni erittäin riettaaksi ja samalla kivekseni viestittivät, että pian tulisin räjähdysmäisesti purkautuen. En halunnut kuitenkaan laueta naapurini sisään. Johanna aavisti tunteeni ja rauhoittui. Hän nousi hitaasti kiusoitellen päältäni ja nousi eteeni seisomaan. Tunsin oloni hieman turtuneeksi, sillä orgasmiin ei olisi ollut kuin hetki.

Kuitenkin halusin katsoa ja odottaa, mitä hän keksisi kiusoitellakseen minua.

kosteaa pillua a

Kosteaa pillua a -

Johanna kiihdytti vauhtiaan ja äänteli kiimansa kourissa. Olin yllättynyt, sillä moni tyttö ei tällaiseen olisi halunnut. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Pystyin aistimaan muutakin kuin selkeää himoa. Samalla leikitellessäni kielellä klitoriksella hyväilin häntä sormillani. Tyttö nousi pystyyn, asettui kyykkyyn eteeni ja kumartui ottamaan puolivelton kullini suuhunsa.

: Kosteaa pillua a

SEKSI TREFFIT OMAT SEKSIVIDEOT 21
Rakastelua kuvina pari etsii paria 939
MARI PERANKOSKI PILLU SUOMI SEKSIVIDEOT 793
Pillua miehelle suomi kajaani Mehiläinen ajanvaraus forum iso mulkku
JPG AND PUSSY Pystyin aistimaan muutakin kuin selkeää himoa. Lieviä nautinnon huokaisuja kuului hänen suustaan, kun otin nännin hampaideni väliin ja purin sitä hellästi. Tulee välillä aika kuuma. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Hetken pidettyään hän päästi kullini suustaan ja näin, kuinka se valui kuolaa ympäriinsä. Sykkivää kulliani peitti enää alushousut, jotka olivat venyneet aivan äärimmilleen.
On se vaan jumalatar sängyssä. Hetken pidettyään hän päästi kullini suustaan ja näin, kuinka se valui kuolaa ympäriinsä. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Viimein tunsin, että saisin saavuttaa tuon ihanan tunteen. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Johanna kiihdytti vauhtiaan ja äänteli kiimansa kourissa. Suutelimme ja tunsin oman spermani maun suussani.

0 thoughts on “Kosteaa pillua a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *