Kuumat pillut suomi keskustelu seksi

kuumat pillut suomi keskustelu seksi

Täällä voit jutella kondyloomasta, e-pillereistä, papasta ja monesta muusta anonyymisti ja avoimesti. Lemmikit Lemmikit herättävät suuria tunteita: Cushingin tauti vierailija , Sisustus Tarvitsetko vinkkejä verhojen ripustuksessa vai oletko mestari järjestämään taulut seinälle?

Kysy tai anna vinkkejä sisustuksen ongelmiin. Rottinki ulkona vierailija , Kodinhoito Kodinhoidon kiemurat suoriksi: Millainen on laadukas pussilakana?

Rakentaminen ja remontointi Tiedätkö kuinka sokkeli raudoitetaan vai osuuko vasara aina peukaloon? Kysy tai anna vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä pulmissa. Suihkuseinä, kulma ja sadesuihku vierailija , Säästöpossu Kerätään tietoa taloudenpidosta ja budjetista.

Miten sama raha saadaan riittämään enempään? Kestoleivinpaperi vierailija , Piha ja puutarha Viherpeukalot ovat perehtyneet huonekasveihin, puutarhaan ja kasvimaan hoitoon niin kodin sisällä, parvekkeella kuin punaisen tuvan pihamaallakin. Hajoaako teillä muillakin Fiskarsin rikkaruohonpoistajia? Aloitteva puutarhuristi , Tietotekniikka Keskustelua ja ohjeita kotisivujentekoon, kuvankäsittelyyn, oheislaitteisiin ja kaikkeen tietotekniikkaa sivuavaan Viestiketjuja: Niksit ja vinkit Tällä palstalla esitellään parhaat oivallukset: Miten asioita voidaan tehdä luovasti eri tavalla kuin on totuttu?

Sokerimuurahaisten karkoitus tapio niemi , Askartelu ja käsityöt Käsityöt on keskustelupalsta kaikille nypläämisestä ja nikkaroinnista innostuneille kodin sisustajille. Kristallipallo Kristallipallon keskusteluilla on pitkät perinteet yleisissä henkimaailman asioissa.

Unien tulkinta Täällä paneudutaan unien ja muiden enteiden tulkintaan. Hullu uni vierailija , Tähtimerkit Mitkä horoskooppimerkit sopivat yhteen? Mikä on kiinalainen merkkisi? Merkkien salat paljastetaan täällä. Yliluonnolliset ilmiöt Olit sitten skeptikko, mystikko tai maagikko tänne olet aina tervetullut keskustelemaan niin paranormaaleista ilmiöistä ja rajatiedosta kuin taiasta ja totuudestakin.

Päiväkoti vierailija , Vaihtoehtoiset hoitomuodot Vaihtoehtoiset hoitomuodot kirvoittavat keskustelua ja mielipiteitä. Kerro omat kokemuksesi Viestiketjuja: Hiustenlähtö ja DHT Dasor , Ennustukset Ennustaja, selvänäkijä tai meedio - pyynnöt ja vastaukset löydät tältä palstalta.

Ennustusten vaihdot Ennustusten vaihtoa Viestiketjuja: Vaihdan vierailija , Kanava Täällä voit pyytää tai antaa kanavointeja, katselmuksia entisistä elämistä, energianvälitystä, aurankatsomista tai vaikka parantamista. Harrastukset Urheilu, tanssi, soittotunnit, kirjastoretket. Perheen lapsilla riittäisi tekemistä, mutta mitä mikin maksaa ja kuka kakrut kuskaa? Kirjeenvaihto vierailija , Täällä jännätään raskaustestien tuloksia ja keskustellaan lisääntymisen perusteista: Ei kannata Suomessa hankkia lapsia vierailija , Odotusaika Tällä palstalla ihmetellään ja ihastellaan kasvavaa mahaa.

Kerro odotusajastasi ja kysele muiden kokemuksia! Voiko alussa olevan raskauden nähdä ulospäin? Vauvan hoito Konkreettiset neuvot ovat tarpeen kun vauva itkee öisin tai maitoa ei tule. Esikoistaan hoivaava tai kokeneempikin vanhempi voi saada palstalta korvaamatonta apua.

Ei kannata Suomessa lapsia hankkia Kanui , Lapsettomuus Lapsettomuus on yhä useampien ongelma. Vaihda ajatuksia hoidoista ja ratkaisuista. Kuuluuko hedelmätön mies jättää? Herran jestas , Vanhempana Täällä keskustellaan vanhemman roolista yleensä. Miten teillä isän ja äidin roolit eroavat ja miten omat vanhempanne aikoinaan jakoivat kotityöt? Kasvatus Onko lapsen kurittaminen oikein? Mikä on sopiva viikkoraha? Miten saada lapsi kiinnostumaan muustakin kuin tietokonepeleistä?

Minkä ikäisenä sait vielä piiskaa? Koululaiset Esiopetus, peruskoulu, Steiner, Montessori Tänne ovat tervetulleita niin lasten vanhemmat kuin opettajatkin. Erityislapset Erityislapsen huoltajan elämään mahtuu niin rikastuttavia kokemuksia kuin vaikeuksiakin, jotka voit jakaa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Erityislapsen kotiopetus Vanha Ope , Yksinhuoltajuus ja uusperheet Oli yksinhuoltajuutesi tietoisesti valittua tai ei, täällä huomaat, että yksinhuoltajia on paljon ja samat ongelmat koskettavat monia.

Isovanhemmat Onko isovanhemmuus vain auringonpaistetta vai liittyykö siihen myös paljon vastuuta ja asioita, joista haluaisit keskustella muiden isovanhempien kanssa? Mistä löytäisin eläkkeelle tekemistä vierailija , Lastentaudit Allergiat ja nuhakuumeet, vatsataudit ja yökastelut.

Täällä vanhemmat voivat vaihtaa tietämystään lastensa vaivoista. Julkkisjuorut Täällä ihmetellään ja ihastellaan hyväntahtoisesti julkkisten värikästä elämää.

Muistathan noudattaa hyvää tapaa ja lakeja, jotta keskusteluilmapiiri säilyy asiallisena ja miellyttävänä. Leffa- ja tv-friikit Leffa- ja tv-friikit keskustelevat niin valkokankaiden viimeaikaisista villityksistä kuin tv-sarjojen juonenkäänteistäkin. Lemmen viemää Sturm der liebe 2 Taletatius , Musiikki Ihmisille, jotka elävät musiikille.

Kuka menee Kasmirin keikalle La Runopuu Anna runosuonen sykkiä ja vuodata sydämesi säkeet muiden iloksi! Runoja sairaudesta vierailija , Kauneus ja kosmetiikka Sensuelli raottaa näkemyksiä sisäisen ja ulkoisen kauneuden saloista. Kropan kohentajat Karvojen ajelua ja nyppimistä, rei'ityksiä ja tatuointeja, rasvaimua ja kauneusleikkauksia, solariumia ja hiustenpidennyksiä.

Kokemuksia Hoitola Pisarasta Helsinki? Muotifriikit Muodin suurkuluttajat ja tarkkaavaiset seuraajat keskustelevat täällä uusimmista villityksistä. Jos kellä on mahdollisuus, niin suosittelen! Sehän kuulostaa ihan äitisi pillulla iso ja karvanen Kun olette tosi pervoja. Muistakaa rtunkea se nakamura naaras karhun anaaliin..

Olen pahoillani, että viestini sai sinut loukkaamaan äitiäni. Oon ite tehnyt samaa ja se tuntuu aivan helvetin hienolta! Kyllä lehmä on paras. Vierailin nuorena usein navetassa lehmien takana ja kiimainen lehmä astuu tosi hyvin. Taivuttaa selkänsä kaarelle, nostaa häntänsä ja levittää jostain kumman syystä vielä jalkojaankin. Sitten se kuuma pillu tuntuu taivaalliselta, tuntuu että sperman tulo ei lopu koskaan. Haluais mennä vieläkin, mutta kun ei ole lehmiä.

Sinäkö olet käynyt panemassa meidän Mansikkia. Saattaa se emäntä lähteä mukaankin, mutta käy ensin yksin kokeilemassa. Minäkin kävin aivan yksin navetassa ja useimmiten yöaikaan minne menin nk. Kokeilin alussa useita lehmiä, mutta useimmat niistä eivät innostuneet asiasta. Sitten oli yksi ayshire joka ilmiselvästi tykkäsi, en tiedä saiko sekin orkkuja mutta jännä juttu oli että se aina katsoi minua ainakin yhdynnän jälkeen.

Sen aikana en pystynyt tekemään havaintoja niin hyvää se teki. Useimmiten oli vaikea pysyä sen sisällä kun se painoi takapäätään alaspäin selkäänsä köyristäessä. Pitelin vain sen lonkkaluista kiinni ja laukesin sen sisään. Alusssa epäilin että huomaisivatko isä ja äiti että tätä lehmää oli pantu ja että valuiko siltä spermaa vielä aamulla ulos. Olen kertonut tästä vaimollenikin eikä hän ole siitä mitään pahaa tykännyt, ehkä päin vastoinkin.

Olen kuitenkin sitä mieltä että lehmän kanssa on ollut kaiken parasta seksinautintoa ja luulen että lehmäkin piti siitä kun ei saanut enää kuin kenosiementäjän ohutta puikkoa. Tiedoksi muuten monille että keinosiementäjä ei työnnä kättään lehmän pilluun, vaan peräaukkoon. Pilluun työnnetään vain ohut 5 mm vahvuinen putki. Kyrpää se lehmäkin tarvii se on varma. Menkääs muuten katsomaan lehmän pillun anatomiaa, niin teillekin saattaa selvitä se miksi sonnikin saa sinne sisälle niin pian, samoinkuin se miksi sieltä ei halua ottaa tai ei voi ottaa kulliaan pois ennen laukeamista, niin hyvää se tekee kun sinne sisälle pääsee.

Minusta nuo alaikäisten raiskaajat ovat sairaita kusipäisiä mulkkuja, samoinkuin pulunnussijatkin joten niihin vertaaminen on asiatonta. Lehmä on ihan eri asia. Mitä sinua haittaa jos lehmä tykkää että sitä astutaan ja mies tykkää myös siitä. Mitä helvetin pahaa siinä on. Jos lehmä ei tykkäis siitä ei se nostais häntäänsä eikä tyrkyttäis vittuaan,. Lisäksi sillä on sen verran suuri että sitä ei varmaan satu eläinsuojelullisessakaan mielessä.

Se kun oikein tyrkyttää ja mies tulee sen sisään ja molemmat nauttii niin ok. Sille vaan ei voi mitään että mies ja lehmä nauttii toisistaan aivan älyttömästi. Olipakko hakea jakkara ja työntää kyrpä sen turvoksissa olevaan mustaan vittuun. Arvatkaa nautittiinko, se köyristi selkäänsä ja minä siemensin sen oikealla kyrvällä. Mulle ainakin teki niin helvetin hyvää. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Pienempänä kesiä mallaa ollessa serkku tytön houkuttelivat minut moiseen. Niistä oli hauska katsella kun serkkupoika toteutti niiden toiveita. Olen samaa mieltä lehmällä on korkeampi ruumiinlämpö kuin ihmisellä ja pillu on tosi kuuma ja saa satsin lähtemään todella nopeaan ja sitä tekee lisää mieli vaikka olisi muutakin pillua saanut,eli lehmä on paras. Eikä lehmä siitä kärsi,korkeintaan tyrkyttää pilluaan enemmän naitavaksi.

Siihen lehmään tulee jokin kumma himo. Sitä haluaa koko ajan ja sinne laukeaa nopeasti ja pitkään. Sinne on vain pakko työntää ja antaa mennä. Mullakin on oma emäntä, mutta silti lehmä tekee hyvää. Se tuntuu todelliselta astutukselta. Kummasti ne oppii tietämään mitä tuleman pitää. Kun menee navettaan niin tämä yksi lehmä joka on tottunut yhdyntään, alkaa liikehtiä silleen levottomasti ja katsella taakseen.

Sitten kun sinne menee, niin se siirtää häntänsä silleen sivulle ja ilmaisee kai että sitä voi astua. Lehmä on kaiken paras en vois luopua tai lopettaa sen astuttamista. Se on mulle rakas Tehkää te muut mitä haluatte mutta me ollaan yhdessä. Itse kyllä pidän oria parempana tutustumiskohteena. Olen astunut lehmää monta kertaa ja yhdymme edelleenkin aika säännöllisesti ja täytyy sanoa että tekee todella hyvää. En tiedä miksi mutta sen pillu tuntuu tosi hyvältä, kuumalta ja kiimaiselta.

Sinne kun saa kyrvän sisään niin ei voi enää mitään- on pakko.

kuumat pillut suomi keskustelu seksi Klinikalla Klinikalla kysellään hoito-ohjeita tuttujen ja tuntemattomien pöpöjen nujertamiseksi. Siihen lehmään tulee jokin kumma himo. Ihminen hädässä Työttömyys, syrjäytyminen ja kehitysmaiden ongelmat. Keventäjän ruokavinkit Laihduttajan kevyet mutta maistuvat reseptit ja suussa sulavimmat herkut. Tällä alueella voit etsiä sähköpostiystäviä tai ystäviä tosielämän tilanteisiin. Useimmiten oli vaikea pysyä sen sisällä kun se painoi takapäätään alaspäin selkäänsä köyristäessä. Cushingin tauti vierailija

Kerro omat kokemuksesi Viestiketjuja: Hiustenlähtö ja DHT Dasor , Ennustukset Ennustaja, selvänäkijä tai meedio - pyynnöt ja vastaukset löydät tältä palstalta.

Ennustusten vaihdot Ennustusten vaihtoa Viestiketjuja: Vaihdan vierailija , Kanava Täällä voit pyytää tai antaa kanavointeja, katselmuksia entisistä elämistä, energianvälitystä, aurankatsomista tai vaikka parantamista. Harrastukset Urheilu, tanssi, soittotunnit, kirjastoretket. Perheen lapsilla riittäisi tekemistä, mutta mitä mikin maksaa ja kuka kakrut kuskaa? Kirjeenvaihto vierailija , Täällä jännätään raskaustestien tuloksia ja keskustellaan lisääntymisen perusteista: Ei kannata Suomessa hankkia lapsia vierailija , Odotusaika Tällä palstalla ihmetellään ja ihastellaan kasvavaa mahaa.

Kerro odotusajastasi ja kysele muiden kokemuksia! Voiko alussa olevan raskauden nähdä ulospäin? Vauvan hoito Konkreettiset neuvot ovat tarpeen kun vauva itkee öisin tai maitoa ei tule. Esikoistaan hoivaava tai kokeneempikin vanhempi voi saada palstalta korvaamatonta apua. Ei kannata Suomessa lapsia hankkia Kanui , Lapsettomuus Lapsettomuus on yhä useampien ongelma.

Vaihda ajatuksia hoidoista ja ratkaisuista. Kuuluuko hedelmätön mies jättää? Herran jestas , Vanhempana Täällä keskustellaan vanhemman roolista yleensä. Miten teillä isän ja äidin roolit eroavat ja miten omat vanhempanne aikoinaan jakoivat kotityöt? Kasvatus Onko lapsen kurittaminen oikein? Mikä on sopiva viikkoraha? Miten saada lapsi kiinnostumaan muustakin kuin tietokonepeleistä?

Minkä ikäisenä sait vielä piiskaa? Koululaiset Esiopetus, peruskoulu, Steiner, Montessori Tänne ovat tervetulleita niin lasten vanhemmat kuin opettajatkin. Erityislapset Erityislapsen huoltajan elämään mahtuu niin rikastuttavia kokemuksia kuin vaikeuksiakin, jotka voit jakaa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Erityislapsen kotiopetus Vanha Ope , Yksinhuoltajuus ja uusperheet Oli yksinhuoltajuutesi tietoisesti valittua tai ei, täällä huomaat, että yksinhuoltajia on paljon ja samat ongelmat koskettavat monia.

Isovanhemmat Onko isovanhemmuus vain auringonpaistetta vai liittyykö siihen myös paljon vastuuta ja asioita, joista haluaisit keskustella muiden isovanhempien kanssa? Mistä löytäisin eläkkeelle tekemistä vierailija , Lastentaudit Allergiat ja nuhakuumeet, vatsataudit ja yökastelut. Täällä vanhemmat voivat vaihtaa tietämystään lastensa vaivoista. Julkkisjuorut Täällä ihmetellään ja ihastellaan hyväntahtoisesti julkkisten värikästä elämää.

Muistathan noudattaa hyvää tapaa ja lakeja, jotta keskusteluilmapiiri säilyy asiallisena ja miellyttävänä. Leffa- ja tv-friikit Leffa- ja tv-friikit keskustelevat niin valkokankaiden viimeaikaisista villityksistä kuin tv-sarjojen juonenkäänteistäkin. Lemmen viemää Sturm der liebe 2 Taletatius , Musiikki Ihmisille, jotka elävät musiikille. Kuka menee Kasmirin keikalle La Runopuu Anna runosuonen sykkiä ja vuodata sydämesi säkeet muiden iloksi!

Runoja sairaudesta vierailija , Kauneus ja kosmetiikka Sensuelli raottaa näkemyksiä sisäisen ja ulkoisen kauneuden saloista. Kropan kohentajat Karvojen ajelua ja nyppimistä, rei'ityksiä ja tatuointeja, rasvaimua ja kauneusleikkauksia, solariumia ja hiustenpidennyksiä. Kokemuksia Hoitola Pisarasta Helsinki? Muotifriikit Muodin suurkuluttajat ja tarkkaavaiset seuraajat keskustelevat täällä uusimmista villityksistä. Avioero Avo- tai avioero on aina rankka prosessi.

Kerro tunteistasi, tarjoa vertaistukea. Kysy ja anna käytännön neuvoja miten elämä järjestyy eron jälkeen. Erotako vai ei mikolatko , Ihmissuhteet Keskustele ystävyydestä, perhesuhteista, työtovereista – kaikesta ihmissuhteiden laajaan kirjoon kuuluvasta. Miten tunnistaa narsistinen äiti? Parisuhteessa Parisuhteessa riittää pohtimista.

Jaa huolesi ja kysy neuvoja. Ihmissuhdeasioissa jokainen on omien tunteidensa asiantuntija. Sinkun elämää Sinkun elämää viettää noin miljoona suomalaista. Onko se tietoisesti valittua, villiä vapautta vai ei-toivottua, epätoivoista rakkauden etsintää? Kokemattomuus vierailija , Seksi Tällä palstalla käsitellään asiallisesti erotiikan saloja erilaisuutta ymmärtäen ja iloitteluun rohkaisten. Piiskaus seksissä vierailija , Oletko tilanteessa, jossa sinulla olisi tilaa uusille ystäville?

Tällä alueella voit etsiä sähköpostiystäviä tai ystäviä tosielämän tilanteisiin. Suhteita ja kohtaamisia Vilkkaan suhde-elämän raportointia monelta kantilta. Vapaaehtoinen lapsettomuus Tämä palsta on tarkoitettu niille, jotka ovat joko valinneet lapsettoman elämän tai muuten hyväksyneet oman lapsettomuutensa. Kahvitunnilla Kahvitunnilla turistaan työpaikan arjesta, ilmapiiristä ja uralla etenemisestä. Ajankohtaista Parlamentti on yhteiskunnallisen keskustelun paikka.

Ota kantaa maailman menoon! Ihminen hädässä Työttömyys, syrjäytyminen ja kehitysmaiden ongelmat. Elämä ei ole yhtä ruusuilla tanssimista, mutta yhdessä vaikeatkin asiat tuntuvat helpommilta käsitellä.

Ulkosuomalaisena Keskustelukanava ulkosuomalaisille, maasta muuttoa suunnitteleville ja maailmalta palanneille naisille! Pakistanilainen elämänkumppanina vierailija bruce , Ylen sivulta vierailija , Elämänkatsomus Pohdi ja perustele, ihmettele ja ihastele eri elämänkatsomuksia avoimesti ja suvaitsevasti. Työelämä on takana ja uudet haasteet edessä.

Nyt on kerrankin aikaa rupatella rauhassa kaikesta mielenkiintoisesta. Opinnot ja kurssit Keskustele koulutuksesta ja anna vihjeitä ammattitaidon kehittämiseen! Auttakaa ja klikatkaa vierailija , Mitä sinua haittaa jos lehmä tykkää että sitä astutaan ja mies tykkää myös siitä. Mitä helvetin pahaa siinä on. Jos lehmä ei tykkäis siitä ei se nostais häntäänsä eikä tyrkyttäis vittuaan,. Lisäksi sillä on sen verran suuri että sitä ei varmaan satu eläinsuojelullisessakaan mielessä.

Se kun oikein tyrkyttää ja mies tulee sen sisään ja molemmat nauttii niin ok. Sille vaan ei voi mitään että mies ja lehmä nauttii toisistaan aivan älyttömästi. Olipakko hakea jakkara ja työntää kyrpä sen turvoksissa olevaan mustaan vittuun. Arvatkaa nautittiinko, se köyristi selkäänsä ja minä siemensin sen oikealla kyrvällä. Mulle ainakin teki niin helvetin hyvää.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Pienempänä kesiä mallaa ollessa serkku tytön houkuttelivat minut moiseen. Niistä oli hauska katsella kun serkkupoika toteutti niiden toiveita. Olen samaa mieltä lehmällä on korkeampi ruumiinlämpö kuin ihmisellä ja pillu on tosi kuuma ja saa satsin lähtemään todella nopeaan ja sitä tekee lisää mieli vaikka olisi muutakin pillua saanut,eli lehmä on paras.

Eikä lehmä siitä kärsi,korkeintaan tyrkyttää pilluaan enemmän naitavaksi. Siihen lehmään tulee jokin kumma himo. Sitä haluaa koko ajan ja sinne laukeaa nopeasti ja pitkään. Sinne on vain pakko työntää ja antaa mennä.

Mullakin on oma emäntä, mutta silti lehmä tekee hyvää. Se tuntuu todelliselta astutukselta. Kummasti ne oppii tietämään mitä tuleman pitää. Kun menee navettaan niin tämä yksi lehmä joka on tottunut yhdyntään, alkaa liikehtiä silleen levottomasti ja katsella taakseen. Sitten kun sinne menee, niin se siirtää häntänsä silleen sivulle ja ilmaisee kai että sitä voi astua.

Lehmä on kaiken paras en vois luopua tai lopettaa sen astuttamista. Se on mulle rakas Tehkää te muut mitä haluatte mutta me ollaan yhdessä. Itse kyllä pidän oria parempana tutustumiskohteena. Olen astunut lehmää monta kertaa ja yhdymme edelleenkin aika säännöllisesti ja täytyy sanoa että tekee todella hyvää.

En tiedä miksi mutta sen pillu tuntuu tosi hyvältä, kuumalta ja kiimaiselta. Sinne kun saa kyrvän sisään niin ei voi enää mitään- on pakko. Jos tää nyt jostakin niin kamalalta tuntuu niin ei voi mitään.

En usko että se lehmä siitä kärsii. Se on niin suuri eläin, että vois estää tän yhdynnän koska vain mutta ei halua. Olen varma että myös se tykkää siitä että sitä pannaan.

Useimmiten se jää selkä köyryssä katselemaan perään kun laskeudun sen takaa alas. Parempi se on yhdynnässä kuin oma vaimoni. Vaimonikin tietää tämän "touhuni" eikä ole siitä ollenkaan pahoillaan tai vihainen.

Mä olen onnellinen sun puolesta. Sulla on hieno vaimo. Maalla olessani sain runkata orin laukeamaan. Koitin kyllä sitä peppuuni mutta ei mahtunut. Käsin hieroin ja suukottelin. Harmi kun tuo naapurin isäntä lopetti lehmien pidon pari vuotta sitten.

En tiedä, mutta luulen että yksi lypsävä saattaa navetassa olla omiksi maitotarpeiksi. Tarvis mennä varmaan tutustumaan lähemmin jos pääsisi pukille tai lypsykoneen armoille ;-. Ei ole tullut ennen mieleen. Olipa tosiaan kuuma ja hyvä, ei tarvinnut ajatella mitään tykkäämisiä eikä kysellä mitään. No nyt kävin mäkin koittamassa.

Perkele kun kynnys oli korkea. Tuntui ensteks jotenkin likaiselta ja epänormaalilta. Mutta sitten kun olin sen lehmän takana leveällä jakkaralla, alkoi jalat väristä, tai oikeastaan koko vartaloon tuli sellainen ilme värinä- tais olla jotain todellista kiimaa.

Koskettelin kyrvällä sen lehmän pillua, eikä se pistänyt ollenkaan hanttiin. Hyvä että en lauennut siihen. Painoin kyrvän varovasti sen sisään. Täytyy kyllä sanoa että mitään yhtä ihanaa en ole tuntenut koskaan. Se oli tosi kuuma ja sopivan kokoinen. Parasta oli nähdä kuinka se lehmäkin tykkäs siitä. Varmaan just sen takia laukesinkin sinne jo muutaman työnnön jälkeen.

0 thoughts on “Kuumat pillut suomi keskustelu seksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *