Vaimolle mustaa kyrpää ajeltu pimppi

vaimolle mustaa kyrpää ajeltu pimppi

Samassa myös Flavion pussit vetäytyivät ja mies suihkutti siemenensä jo toistamiseen vaimon karvattomaan pilluun. Miehet naureskelivat ja irrottivat käsirautani. Olin aivan tyrmistynyt tilanteesta. Riisuin vaimon silmiltä Flavion laittaman siteen ja vaimo katseli posket punoittaen äsken häntä nussineita miehiä. Erityisesti vaimo näytti yllättyneeltä mustan miehen ilmaantumisesta.

Tilanne oli kuitenkin ollut niin kiihottava, että kaluni seisoi armottomasti. Pyysin vaimoa imemään hieman myös omaa kaluani. Melkein samassa spermani ryöpsähtivät vaimon rinnuksille. Vähitellen aloimme hymyillä toisillemme. Rannalla oli vielä hiljaista ja saimme varattua hyvät paikat. Alkoi olla jo liian kuuma ja päätimme siirtyä terassille aurinkovarjojen suojaan nauttimaan lasilliset valkoviiniä.

Menimme terassille istuskelemaan ja hetken kuluttua tarjoilija näytti tulevan kohti pöytäämme. Yllätys oli melkoinen, koska tarjoilijana oli Flavio, joka juuri viime yönä oli nainut vaimoani.

Flavio toi pullon pöytäämme ja kysyi voisiko hän istahtaa seuraamme hetkeksi. Tilanne tuntui oudolta ja pientä mustasukkaisuuttakin oli mielessä. Suostuimme kuitenkin kohteliaina Flavion ehdotukseen.

Flavio silmäili estottomasti vaimoni rintoja ja kehui häntä rannan upeimmaksi blondiksi. Vaimo nautti estottomasti miehen kehuskeluista, vaikka varmaan tiesi itsekin, että samat kehut olivat saaneet varmaan sadat naiset. Lähdin käymään vessassa, joka oli hotellin aulassa. Palatessani näin vaimoni suutelevan estottomasti Flavion kanssa. Totesin happamasti, että mene sitten.

Flavio tarttui vaimo kädestä ja alkoi kuljettaa häntä rantaa pitkin hotellin taakse. Vaimo jutut näyttivät naurattavan kovasti.

Hiippailin ikkunan taakse katsomaan ja näin heidän menevän edelleen seuraavaan huoneeseen. Kiersin talon ja pääsin kyseisen huoneen ikkunan taakse.

Huone näytti olevan makuuhuone. Flavio suuteli vaimoa keskellä huonetta ja nosti samalla vaimon hametta ylöspäin. Samassa Flavio työnsi vaimon selälleen sängylle. Vaimo makasi sängyllä jalat koukussa ja hame vyötäisille nostettuna. Flavio laski nopeasti omat housunsa ja suonikas tumma kyrpä ponnahti sojottamaan kohti miehen napaa.

Flavio mutisi jotain kreikaksi ja näin kuinka Flavio suorastaan repi stringit vaimon jalasta. Kuulin kuinka vaimo yritti huokailla sängyllä "condom, please use a condom". Flavio ei näyttänyt olevan kuulevinaan, vaan painautui vaimon päälle kalu rajusti sojottaen. Näin kuinka mies suuteli vaimoani ja ohjasi samalla toisella kädellä kalunsa vaimon nesteistä kiiltelevien pillunhuulien väliin.

Flavio kohottautui hieman ja näin hänen hymyilevän vaimolle, jonka posket punoittivat kiihkosta. Flavio tarttui vaimon nilkkoihin ja nosti sääret suoriksi kohti kattoa. Mies aloitti rajun naimisen ja näin kuinka miehen karvainen vatsa hakkasi voimakkaasti vasten vaimon reisiä. Karvaiset suuret pussit tömähtelivät samalla rajusti vasten vaimon vaaleaa peppua. Näin kuin mies laskeutui ensin sängynreunalle istumaan ja siitä eteenpäin makaamaan kalu koko ajan vartta myöten vaimon pillussa.

Näin suoraan takaa kuinka vaimo alkoi ratsastaa suurella tummalla kalulla. Vaalea peppu laski ja nousi tiiviiseen tahtiin Flavion tumman elimen ympärillä. Hetken ratsastuksen jälkeen näin, kuinka vaimo laukesi voihkien ja jalat täristen.

Flavio veti vaimon tiukasti päälleen ja alkoi altapäin nussia rajuin pitkin vedoin. Hetkessä tummat pussit kohosivat ja näin, kuinka kalu supistellen pumppasi pussien lastin vaimon sisuksiin. Mies riisui sängyn reunalla boxerinsa ja viittoili vaimoa tulemaan lähemmäksi.

Saatuaan peiton pois, mies tarttui vaimon käteen ja ohjasi käden veltolle kalulleen. Näin kuinka vaimo silmät ummistettuna alkoi hiljalleen runkata mustaa kyrpää.

Musta kalu alkoi kasvaa hiljalleen vaimon yhä jatkaessa runkkaamista. Vaimon silmät olivat yhä ummistettuina, kun mustan kalun päässä oleva vaaleanpunainen terska osui hänen huulilleen. Vaimo näytti poimivan nyt jo täydessä tanassa seisovan mustan kyrvän suuhunsa. Mies näytti nauttivan saamastaan käsittelystä. Lopulta mies perääntyi ja kalu ponnahti ulos vaimon suusta. Mies työnsi vaimon kyljelleen sängylle ja asettui itsekin kyljelleen hänen taakseen.

Valtava musta kyrpä seisoi koko komeudessaan vaimon vaaleaa peppua vasten. Mies nosti hitaasti vaimon toista jalkaa. Huomasin miten vaimoni tarttui itse miehen suureen kaluun ja ohjasi sen posliiniksi ajeltuun pilluunsa. Mies suuteli vaimon niskaa ja alkoi rauhallisesti työnnellä kaluaan yhä syvemmälle ja syvemmälle. Flavio asettui vaimon eteen tarjoten juuri nainutta kaluaan imettäväksi. Vaimo poimi Flavion terskan suuhunsa ja samalla musta mies lisäsi tahtiaan.

Vaimon koko vartalo heilui, kun musta kalu yhä uudestaan ja uudestaan upposi pohjaan asti. Hetken kuluttua mies vetäytyi ja käänsi vaimon selälleen. Mies nousi vaimon jalkojen väliin ja painoi suonikkaan kalunsa saman tien pohjaan asti. Vaimon tissit heiluivat naimisen tahdissa, kun mustan miehen perse tikkasi yhä kiihtyvällä tahdilla.

Vaimolla oli toivomus että mies olisi hyvä kroppainen ja että sillä olisi kunnollisen kokonoinen peliväline. Minulla oli toivomus että mies olisi vaimoa jonkun verran nuorempi. Itse ollaan 40 v. Löydettiin iskurin kautta 30 v mies, joka kävi joskus työmatkoilla Helsingissä. No vaimo viestitteli mihen kanssa. Mies lähetti kuvia kalustaan ja me lähetettiin kuvia vaimon tisseistä ja pillusta. Miehellä oli 20 senttinen käyrä mulkku, pikkasen kävi kateeksi, mutta en siitä vaimolle mitään maininnut.

Kumpikin näytti tykkäävän näkemästään. Mies kehui vaimoni tissejä. Sitten ajeltiin vaimo pillu ja siitä läheteltiin kuvia ja mies vaikutti käyvän jo aika kuumana. Seksi oli varsin kiihkeetä silloin vaimon kanssa. Vaimo oli halukas koko ajan. Puhuin kuinka kiihottaisi katsoa kun vaimo imee vierasta isoa kullia samalla kun panen takaa ja sitten vaihdettaisiin paikkoja.

Varasin huoneen hotellista ja sovittiin tapaaminen. Vaimo meni ensin ja sovittiin että tulen sitten tunnin päästä. Minä odottelin kotona, piti välillä runkkailla ajatellessa mitä siellä hotellilla jo tapahtuu. Menin sitten hotellille ja kuulostelin ovelta ja huoneesta kuului vaimon vaimeaa uikutusta. Siellä oltiin siis jo päästy asiaan. Menin sisälle ja siellä vaimo makasi sänkyllä ja mies päällä panemassa, katsoin vaan että onpa vaimo kiihkeänä. Vaimo ei oikein edes huomannut minua, uikutti vaan että ai kun tekee hyvää ja on ihanan paksu kyrpä.

Mies pani ja imeskeli vaimoni nännejä jotka sojottivat kovana. Näky oli hiukan hämmentävä kun näki kuinka vaimo nautti vieraasta kalusta, joka oli selvästi omaani isompi. Minä riisuin vaatteet ja yritin saada seisomaan, eihän se alkanut seisomaan. Vaimo ihmetteli että miksi minulla ei seiso. Minä pyysin vaimoa ottamaan suihin. Vaimo nousi istumaan ja alkoi imuttaa, mutta ei vaan seisonut. Häiritsi, kun vaimo samalla vilkuili himokkaasti toisen miehen kattoon sojottavaa kyrpää.

Sitten vaimo meni kontilleen ja pyysi miestä panemaan. Mies siirtyi vaimon taakse ja alkoi panemisen. Vaimo otti minulta suihin ja uikutti miten kuli tekee pillussa hyvää. Kauan ei mennyt kun mies ruiski lastin vaimon pilluun kehuen pillun tiukkuutta.

Minä olin innoissaan, että nyt pääsen liukkailla, mutta peli ei alkanut seisomaan. Mies lähti vessaan ja minä sain idean että alan nuolla vaimon pillua. Vaimo oli ihmeessään, että et kai sinä niitä spermoja halua nuolla, minä vaan että se kiihottaa. Sitten mies tuli vessasta muna vielä puoli jäykkänä naureskellen että miltäs maistuu.

Vaimo vaatimaan että nyt pane jo, pitää saada munaa pilluun. Minä yritän, eikä seiso. Sitten vaimo katsoo toisen miehen munaa ja pyytää sitä panemaan. Miehellä alkaa olla muna taas pystyssä ja minä kohteliaasti annan vieraall tilaa tulla vaimon jalkojen väliin. Siinä minä sitten kateellisena katsoin miten mies köyri vaimoani, mies imeskeli ja kehui vaimoni rintoja ja vaimo uikutti miten tekee hyvää, ihanaa, älä lopeta, tekee hyvää Kun tulin tupakalta niin siellä vaimo makasi raukeana ja tyytyväisenä ja mies istui tuolilla siemmaillen olutta.

Mies oli näemmä ruiskinut toisen satsin vaimon pilluun. Kokeilin pillu ja se oli aivan märkä ja spermaa oli valunut lakanoille. Vaimo sanoi, että nuolee vaan jos haluat.

Minä taas nuolemaan vaimon limaista pillua miehen katsellessa tuolilta touhujamme. Spermaisen pillun maku alkoi kiihottaa siihen malliin että tuli kunnon seisokki. Nyt pääsin minäkin panemisen makuun. Vaimo voihki, mutta ei läheskään siihen malliin kuin vieraan miehen panemana. Minä suukottelin ja panin, samalla mies toi ison kullinsa vaimoni imettäväksi ihan siihen minun silmieni alle, silloin en voinut enää pidätellä vaan minultakin ruiskahti.

Mentiin sitten suihkuun vaimon kanssa. Vaimo kyseli että olinko tykännyt. Sanoin, että olihan se hyvää sitten kun alkoi peli toimimaan. Sitten mieskin kävi suihkussa ja alkoi tehdä lähtöä. Vaimo sanoi, että älä nyt pidä kiirettä, alkoi hieromaan miehen alkkareiden etumusta, laski ne kinttuihin ja alkoi imutella. Mies kehuskeli, että ottaa hyvin suihin. Vaimo kysyi sitten että saako tätä herkkua vielä.

Mies talutti vaimoni sänkyyn muna taas pystyssä kehuskellen että onpa kiihkeä muija. Käänsi vaimon kontilleen ja alko panemisen takaa päin. Minä lähdin tupakalle ja pyysin olemaan vähän hiljempaa ettei käytävään kuulu. Kun tulin tupakalta niin vaimo oli selällään miehen alla jalat kattoa kohden, hieroi klitoristaan ja ulisi, että nyt tulee, vaimo sai orgasmin.

Vaimo sanoi että se mieshän voisi jäädä sinne hotellihuoneeseen yöksi, niin voisi ottaa aamulla vielä uusiksi. Minä en viitsinyt vastustella. Mies sanoi, että ei varmaankaan enää jaksa paneskella, mutta jäi nukkumaan sohvalle. Aamulla kun heräsin oli aamu seisokki. Eipä muuta kuin vaimon liukasta pillua hieromaan niin johan vaimo oli taas valmis antamaan. Aikani pantua huomasin että vaimo tuijottaa sohvalle päin. Siellä mies runkkasi seisovaa kalua ja katseli vaimoa.

Vaimo sanoi sitten että nyt tuli pissahätä ja lähti käymään vessassa ja kun tuli sieltä niin tuijotti himokkaasti sohvalla makaavaa alastonta miestä joka esitteli isoa mulkkuaan. Vaimo vilkaisi minuun ja sitten käveli sohvalle, otti miehen kullin käteen, meni miehen päälle ja alkoi ratsastamaan tissit heiluen. Sitten mies kiepsautti vaimoni selälleen allensa ja alkoi panemisen. Taas vaimo aloitti ulisimisen, ai, ai, ai, tuntuu hyvältä, ihanaa, ihana muna,tekee hyvää.

Kun mies oli pannut vaimoa noin vartin, niin vaimo sai orgasmin pelkästä panemisesta, mitä minun kanssa ei ole tapahtunut. Sitten mies käänsi vaimoni vielä kontilleen ja pani takaa niin kovaa että vaimo valitti aika äänekkäästi.

Välillä mies kyseli että tuntuuko hyvältä ja vaimo uikutti että, kyllä tuntuu hyvältä ja että anna tulla vaan jo. Sitten mies uhosi, että saa vaimo kunnon kyrpää, hyvä perse, nyt tulee, hyvä perse sun vaimolla. Sitten mies kävi suihkussa ja lähti. Jäätiin huoneeseen vaimon kanssa ja halusin keskustella. Olin aika yllättänyt miten vaimo innostui sillä tavalla. Vaimo sanoi, että ei tiedä miten sillä tavalla innostui.

Sanoi vaan, että kai hormoonit alkoivat hyrräämään. Vaimo sanoi myöhemmin, että olisihan se sellainen kolmen kimppa ihan mukava, mutta siinä pitäisi olla kaksi toimivaa kalua. Minä sanoin, että kyllä se varmaan ensi kerralla toimii, kun alkujännitys on poistunut. Sovittiin sitten seuraava tapaaminen sen miehen kanssa, kun kuietenin kaikkia osapuolia asia kiinnosti.

Minäkin halusin olla tällä kertaa paremmassa panokunnossa. Sovittiin että tällä kertaa mies saa varata hotellihuoneen. Sovittiin taas sama kuvio että minä tulen sitten koputtelemaan ovelle vähän myöhemmin, kun sisällä on päästy jo asiaan. Vaimo halusi nyt tämän saman kuvion. Odottelin taas noin tunnin kotona ja menin sitten hotellehuoneen ovelle koputtelemaan. Tuttu mies tuli muna pystyssä avaamaan oven.

Eteisessä kuulin panemisen ääniä huoneesta ja ajattelin että siellä on hotellin pornokanava auki. Kun menin peremmälle niin yllätys oli melkoinen, siellä oli toinenkin mies ja se pani vaimoani takaa päin ja puristeli tissejä. Vaimoni vaatteet olivat mytyissä lattialla. Tällä toisella miehelläkin oli iso kalu ja vaimoni taas ulisi että tuntuu hyvältä ja haluaa lisää. Vanha tuttu mies meni vaimoni eteen ja laittoi kullin vaimoni suuhun ja käski imemään.

Vaimo teki työtä käskettyä. Minä taas olin hämilläni, riisuiduin kuitenki ja pyysin päästä panemaan. Nyt minullakin toimi, mutta vaimo ei vaikuttanut olevn niin innoissaan kuin äsken, katsahti olkansa yli ja sanoi, että ai sinäkin tulit. Vähän aikaa pantuani vaimoa takaa päin, vaimoni vetäytyi ja kiepsahti selälleen tarjoten pillua uudestaan sille toiselle miehelle ja sanoi sille että pane. No sehän alkoi panemaan ja vaimoa sanoi, että nyt tuntuu hyvältä, kauan ei mennytkään kun vaimo tärisi orgasmissa.

Mies kysyi että haluaako vaimoni spermat pilluun johon vaimo tokaisi, että anna tulla vaan. Mies urahteli ja takapuoli nykien ruiskutti spermat syvälle vaimoni pilluun. Sitten toinen miehistä siirtyi vaimoni jalkojen väliin ja aloitti panemisen.

Vaimoni taas ulisi miten tekee hyvää ja anna tulla sisään vaan. Mies ruiski spermat vaimoni pilluun. Vaimoni kysyi haluanko nuolla. Minä nuolin taas vaimon pilluni puhtaaksi ja samalla minulta ruiskahti lakanoille. Sinä yönä vaimo oli ihan kiimassa ja halusi munaa melkein koko ajan. Minä jouduin paljolti katsomaan sivusta kun vaimoa tuntui kiinnostavan enemmän vieraat kullit. Miehet makasivat sänkyllä ja vaimo suukotteli ja leikittele miesten kaluilla ja kehui niiden muotoa ja kokoa.

Sitten miehet kysyivät että onko vaimo saanut yhtäaikaa molempiin reikiin, johon minä että vaimo ei tykkää anaalista. No miehet kiusoittelivat vaimoani ja alkoivat panemisen lomassa työnnellä sormea anukseen ja vaimo näytti siitä vaan tykkäävän. Siinä vaiheessa vaimon alapää oli aivan märkänä eritteistä joten pari sormea näytti vaivatta uppoavan vaimoni anukseen. Siitähän ei ollut sitten enää pitkä matka siihen että sinne soviteltiin jo kullia.

Vaimo ratsahti toisella miehellä ja toinen alkoi varovasti työntyä anukseen. Ensin vaimo sanoi, että sattuu, varovasti. Sitten vähän ajan päästä vaimo alkoi tutun ulinan ja hokemisen, että ai kun tuntuu hyvältä. Alla oleva mies imeskeli vaimoni nännejä.

Järkyttyneenä jäin tuijottamaan puhelimeni näyttöä. Laitoin lisää volumiia ja kuulin äänekkään voihkinnan. Ilmeisesti mies tiesi mitä teki! Mies nousi hajareisin vaimoni vatsan päälle. Kyrpä oli aivan jättimäisen suuri, se ylttyi vaivatta vaimoni suuhun. Hän oli tukenut päänsä tyynyllä ja otti tuosta jättiläisestä kiinni, nuolaisi varovasti tuota mustaa ja kovana kiiltävää terskaa, sitten hän avasi suunsa ammolleen ja aloitti imemään terskaa joka oli kuin iso tomaatti naiseni suussa.

Poski venyi kun mies alkoi työntää kyrpäänsä syvemmälle. Vaimoni runkkasi kaksin käsin tuota kovaa ja paksua vartta, samalla ahnaasti imien. Mies hieroi vaimoni klitorista ja välillä työnsi sormensa pilluuun ja liikutti sitä nopeasti. Vaimoni mumisi ja voihki kovaan ääneen.

Tumman miehen keskisormi runkkasi vaimoni meidän viimeviikonloppuna yhdessä sheivaamaamme pillua, litinästä päätellen pillu oli aivan märkä. Samalla huulet olivat venyttäytyneet hyväilemään valtavaa kyrpää. Musta mies nousi vaimoni päältä ja siirtyi jalkojen väliin.

Vaimoni tarttui jalkoihinsa ja nosti pystyyn levittäen pillunsa tarjolle, valmiiksi vastaanottamaan suurta kyrpää sisäänsä. Mies tarttui toisella kädellä kyrpäänsä ja ohjasi sen pullun huulille. Mies levitti sormillaan hieman pillua ja jatkoi painautumista syvemmälle. Se oli varmaan kivun ja nautinnon aikaan saamaa. Pillu venyi ja venyi, mutta järjettömän iso kyrpä upposi siihen hitaasti mutta varmasti. Näky oli jotain järkyttävää, ei tuollaista tapahdu muualla kuin pornofilmeissä.

Tuo tapahtuu minun vaimolle! Unessa kuitenkin halusin jatkaa katsomista. Mies siirtyi selälleen vuoteessa ja vaimoni nousi, ihaili katseellaan hetken tuota suurta kyrpää ja otti sen taas suuhunsa, runkkasi sitä samalla muutaman kerran varmistaen jäykkyyden.

Vaimoni asettui hajareisin kyrvän yläpuolelle ja ohjasi sen kädellään pillunsa huulille. Häi istui suoraan ylöspäin sojottavan ranteensa paksuisen ja varmasti yli 30 senttisen kyrvän päälle. Kyrpä upposi pohjaan saakka. Hetken aikaa hän jaksoi ratsastaa pystyssä jalkojensa varassa, mutta siirtyi sitten makaamaan miehen lihaksikkaan vartalon päälle. Pylly pyöri villisti ja pillun huulet olivat venyneet äärimmilleen.

Huulet puristivat suurta kyrpää kun se liikkui edestakaisin tuossa kauniissa vaaleassa pillussa. Taas oli aika vaihtaa asentoa. Kaunis vaalea vaimoni asettui sänkyn reunalle nelinkontin ja avasi näkymän suoraan puhelimensa kameralle. Näky oli kiihottava, ihana kaunis pylly ja sen välistä näkyi litimärkä posliiniksi ajeltu pillu, joka oli hieman auki suuren kyrvän jäljiltä. Mies asettui taakse ja ohjasi kyrpänsä tuohon ihanan pehmeään mutta tiukkaan pilluun.

Kamera kuvasi nyt lähikuvaa suoraan pilluun ja näin kuinka pillu imi ja venyi kyrvän liikkuessa valtavalla voimalla ja vaihdilla. Sänky rytkyi ja vaimoni huusi, välillä sekavasti pyytän kovempaa ja välillä hiljempaa. Vaimoltani pääsi huokaus ja mies alkoi liikkua nopeammin ja otti ensin lantiosta tukea ja sitten tarttui olkapäistä kiinni ja pani rajusti ja syvälle pilluun.

Vaimoni huokaili rajummin ja yritti samalla nuolla uutta tuttavuuttaan, toisen naisen pillua. Alla oleva nainen jatkoi vaimoni pillun hyväilyä suullaan.

Sitten uni teki taas keikauksen ja porukka olikin baaritiskillä. Tummaihoinen tanssija meni makaamaan selälleen, kyrpä oli komeasti pystyssä ja tuossa asennossa se näytti valtavalta. Vaimoni nostettiin tiskille ja hän asettui miehen päälle, ohjasi kädellään suuren ja suonikkaan mustan kyrvän pillunsa huulille. Hitaasti voihkien hän antoi tuon suuren terskan venyttää tiukkaa pilluaan vähitellen auki.

Kireys alkoi helpottaa ja terska painui pillun sisään vähitellen laskeutuen aina vain syvemmälle. Vaimoni nautti voihkien ja huohottaen tuosta suuresta elimestä sisällään ja aloitti ratsastuksen. Vieressä strippari nainen otti miestanssijalta suihin, tämä laukesi nopeasti, ja ohjasi suuren lastin spermansa vaimoni pakaroiden väliin. Nopeasti yksi tanssijoista alkoi sivellä isoa sperma läjää vaimoni peräaukon seudulle.

Minä olin kauhuissani jo pelkästä suuresta mustasta kyrvästä, ja nyt näytti, että joku aikoo työntyä vaimoni perseeseen.

Peppupanoja me emme ole koskaan harrastaneet, sormella kyllä hieman kokeiltu. Mutta ei, mies työnsi spermaisen sormensa vaimoni pyllyyn, tästä hän kyllä tykkää, mutta ei suuremmasta. Vaimo hieman hätkähti, mutta oli varmasti liian paljon tuon suuren suonikkaan mustan kyrvän lumoissa, tuo kyrpä souti edes takaisin tiukan pillun puristuksessa levittäen sitä äärirajoille.

Vaimoni oli lähes paikallaan ja mies liikkui alla rytmikkäästi ja piti kiinni vaimoni selästä. Samalla toisen miehen sormi tunnusteli aukkoa ja levitti sitä hiljalleen. Mies hieroi loput spermat kyrpäänsä ja asetti terskansa tiiviisti pyllyaukon suulle. Hän tarttui toisella kädellään vaimoani lanteista ja toisella ohjasi kyrpäänsä ja alkoi työntyä sisään.

Aukko hellitti ja terska painui sisään. Tämä tuntui ilmeisesti pahalta, kun vaimo parahti. Mies piti taukoa ja alkoi sitten hitaasti työntyä sisään.

Lopulta lihakset rentoutuivat ja vaimoni oli kahden miehen välissä. Miehet hakivat yhteisen rytmin ja vaimoni huusi siinä välissä. En tiennyt oliko se nautintoa vai tuskaa vai molempia. Huuto vaihtui muminaksi, kun eteen tullut mies ohjasi kyrpänsä vaimoni suuhun. Vaimo alkoi imeä tätä kyrpää samalla kun kaksi muuta nussivat tasatahtiin molempiin reikiin. Kauhulla katselin videota, vaimoni oli yhtä aikaa kolmen vieraan miehen käsittelyssä suuri kyrpä suussa toinen perseessä ja kolmas valtava vielä pillussakin.

Vaimoni imi ahnaasti kyrpää, joka painautui takaa panevan miehen joka työnnöllä syvälle suuhun. Samalla jättimäinen kyrpä jatkoi pillun venyttämistä. Peppumies ei enää kestänyt vaan ruiskutti huutaen spermansa tiukasti puristavaan suoleen ja vetäytyi pois.

Seuraava mies asettui paikalle ja hän pääsi helpommin sisään jo hyvin spermalla voideltuun aukkoon, suuhunkin vaihtui uusi kyrpä, koska edellinen oli sinne lauennut ja sperma valui huohottavasta suusta. Mustamieskin ajatteli pitää taukoa ja alle asettui uusi mies. Väsynyt vaimoni autettiin miehen päälle selin. Märkä pillu punoitti suuren kyrvän jäljiltä. Uusi kulli sujahti suuren kyrvän levittämään pilluun helposti. Vaimoni liikkui minkä jaksoi ja oli aivan hiestä märkä. Kaunis posliiniksi ajeltu pillu kiilsi nesteistä, kun kyrpä upposi siihen.

Pillun huulet tekivät liikettä myötäillen kullia, terskan välillä pilkistäessä pillun huulten välissä. Kauhukseni taas uusi mies alkoi lähestyä vaimoani ja tarjosi kulliaan imettäväksi. Vaimo tarttui kullista ja vei sen ahnaaseen suuhunsa. Kauhua lisäsi se, että kolmas mies lähestyi pillua. Ensin hän silitteli ja kiusoitteli klitorista sormillaan. Sitten asettui samalla nuolenaan ja etsi klitoriksen huuliensa väliin ja alkoi imeä ja näykkiä sitä. Vaimoni lopetti liikkeensä ja istui paikallaan kulli syvällä pillussa.

Hän mumisi ja voihki minkä pystyi, koska yksi kyrpä oli suussakin. Vaimoni ei kestänyt tätä käsittelyä kovinkaan kauan vaan alkoi taas värähdellä ja huusi nautinnosta kovaan ääneen saaden toisen mahtavan orgasmin. Mies lopetti nuolemisen ja vaimoni siirtyi selinmakuulle läheisen biljardi pöydän päälle ja nosti jalkansa pystyyn. Pillu oli sopivalla panokorkeudella pöydän reunalla.

Suuri kyrpäinen mustamies halusi aloittaa tämänkin session. Pillu tuntui tässä asennossa entistä tiukemmalta, tai sitten edellisissä käsittelyissä tulleet orgasmit saivat pillun entistä tiukemmaksi.

Mies levitti sormillaan pillun huulia ja asetti suuren terskansa pillun huulille ja painautui kiusallisen hitaasti sisään, aivan pohjaan saakka. Pillu näytti kiihottavalta kun valtava musta kyrpä levitti sen ääri rajoille. Vaimoni levitti jalkojaan kannatellen niitä käsillään takareisistä. Kaksi miehistä oli noussut biljardipöydälle vaimoni molemmille puolilla ja he hyväilivät ja suutelivat vaimoni rintoja ja hellivät vapautuneita käsiä.

Kaksi miehistä pitivät vaimoni jalkoja ylhäällä ja levittivät samalla pillua suurta kyrpää varten. Nyt oli rauhallisempi hetki. Musta mies pani vaimoni pillua tasaiseen tahtiin pitkillä rauhallisilla työnnöillä. Vaimoni kiemurteli nautinnosta monien käsien hyväilyssä.

Kädet vaelsivat aina välillä pillulle ja ottivat klitoriksen sormien väliin ja hellästi pyörittelivät sitä. Mustamies kiihdytti tahtiaan ja vaimoni äänestä päätellen kyrpä turposi ja paisui entisestään tiukan mutta silkkisen pehmeän pillun hyväilyssä. Vauhti vain kiihtyi, kunnes mies veti jättimäisen kyrvän ulos ja suihkutti valtavan määrän kuumaa spermaa vaimoni pillulle ja vatsalle.

Seuraava mies asettui pillun huulille ja työntyi hitaasti ja kiusoitellen sisään. Tämä mies liikutteli lantiotaan ja haki sopivia hankauskulmia. Ilmeisesti terska hankasi g-pistettä hyvin ja toisten miesten samanaikainen klitoriksen hierominen sai vaimoni huutamaan ja lopulta laukeamaan suureen orgasmiin.

Pillu tiukkeni orgasmista entisestään ja puristus oli miehelle liikaa. Täristen hän painoi kullinsa pohjaan ja suihkutti lastinsa pillun pohjalle. Kyrvän vetäytyessä pois jäi pillu hieman avoimeksi ja huulten välissä kiilsi pisara spermaa ja muutama tippa putosi lattialle.

Nuorin strippari oli taas saanut kalunsa pystyyn ja hän asettui liukkaille. Kyrpä upposi litisten märkään spermaa täynnä olevaan pilluun. Mies pani vauhdilla pitäen samalla vaimoni reisistä kiinni ja nosti jalat hartioilleen. Vaimoni molemmilla puolilla oli mies, toinen hyväili rintoja ja toinen kosketteli pillua, jota nuoren miehen kivikova kyrpä pani hurjalla vauhdilla. Tällä kaverilla oli hyvä kunto, hän jaksoi pitää nopeaa tahtia yllä niin, että vaimoni huusi, kiemurteli ja nautti.

Mustamies asettui hajareisin vaimoni rintakehän päälle ja tarjosi jättimäistä kyrpäänsä imettäväksi. Viimeisin mies tuli kannattelemaan vaimoni päätä, jotta suihin otto asennosta saadaan miellyttävä. Vaimoni vartalo liikkui naimisen tahdissa ja hän tarttui kyrvästä kaksin käsin kiinni ja sai terskan juuri ja juuri mahtumaan suuhunsa. Ahnaasti imien ja runkaten tätä jättimäistä kyrpää vaimoni näytti olevan hekumansa huipulla.

Pillussa liikkui kova kyrpä ja kädet hyväilivät vartaloa kaikkialta. Vaimoni alkoi kiemurrella villisti ja mumista kyrpä suussaan. Samalla hetkellä, kun jättiläiskyrpä ampui uuden lastin spermaan naiseni nieluun, sai hän jättimäisen orgasmin ja oli menettää tajuntansa.

Nuorin kyrpä värisi pillussa ja kouristaen laski spermansa sen uumeniin. Kolme muuta miestä runkkasivat ja ruiskivat spermansa vaimoni vatsalle ja pillulle. Stripparit vetäytyivät pois ja vaimoni jäin biljardipöydälle makaamaan.

0 thoughts on “Vaimolle mustaa kyrpää ajeltu pimppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *