Varatut miehet miesprostituoitu

Jaa että melkein kaikki käyvät huorissa. No jos niin on, niin kai naistenkin kannattaa tasa-arvon nimissä tehdä samoin. Naisten 80 senttiäkin muuttuu helpommin euroksi ja tuloerot tasoittuvat, kun pyytää vielä rahat hommaan mieheltään.

Antaisin ämmälle potkun perseelle, jos saisin tietää sen käyneen panettamassa itseään joillain isomunaisilla mieshuorilla. Kuulemma noilla miehillä on aina keskimäräistä isompi varustus ja kyllä se pistäisi vihaksi. Kunhan maksaa omilla rahoillaan. Eikä naisilla edes ole todellista käsitystä siitä kuinka yleistä miesten virkistäytyminen vieraissa syleissä onkaan.

Mutta naisilla ei tietenkään saa olla samoja etuoikeuksia kuin miehillä. En usko et mun mies pettäis eikä mun miespuoliset kamutkaan ole pettäjätyyppejä. Jos miehen tarvii pettää niin jättäisin miehen. Ei mulla ole tarvetta lähteä pettämään tai maksamaan miehestä. Niitä saa ilmatteeksikin niin paljon kuin haluaa.

Kun iskee nipun käteen, niin äijät tekevät mitä vain isoilla ihanilla kyrvillään. Viimeksi Virossa ostin itselleni 3 miestä, jättikaluja kaikilla, teki niin hyvää, ettei ikinä ennen.

Onneksi suomalainen mies ei ole mustasukkainen eikä hänen maailmansa romahda, vaikka muijaa nussisikin välillä joku mieshuora, hyvä vaan. Voisin jopa itse maksaa tuollaisen käynnin! Rohkeutta peliin ja nauttikaa elämästä ja seksistä! Joka nimittelee naisia femulehmiksi edes huvikseen, ei tule koskaan naisten parissa menestymään, saati ansaitsemaan. Naisia pitää arvostaa ja heitä pitää rakastaa, siinä on avain, josta homma lähtee toimimaan, muu sujuu kuin itsestään.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Arkaaisen ja klassisen kauden osalta Spartasta ei tosiaankaan ole löydetty ainoatakaan jäännettä, joka kertoisi yleisen prostituution olemassaolosta.

Ainoa kutkuttava jäänne on luvulta eaa. Kuitenkin on todennäköistä, että kuva ei esitä tuon ajan Spartan todellisuutta, vaan että kyseessä on yksinkertaisesti ikonografinen teema. Lisäksi siivekkään demonin kuvaaminen sekä hedelmien, vihannesten ja alttarin läsnäolo kuvassa antavat aihetta olettaa, että kyseessä on eräänlainen rituaalinen banketti, joka on järjestetty todennäköisesti jonkin hedelmällisyyteen liittyvän jumaluuden kunniaksi.

Tällainen saattoi olla esimerkiksi Artemis Orthia tai Apollon Hyakinthios. Sitä vastoin klassisella kaudella Spartassa kyllä oli hetairoita. Athenaios kertoo kurtisaaneista, joiden kanssa Alkibiades seurusteli ollessaan maanpaossa Spartassa — eaa.

Ksenofon kertoo teoksessan Hellenika Spartassa luvun alkupuolella eaa. Kyseessä on ollut todennäköisesti hetaira. Tällöin Sparta joutui täydellisesti mukaan muiden kreikkalaisten kaupunkien tapoihin ja normeihin. Hellenistisellä kaudella Polemon Ilionilainen kuvaa teoksessaan Lakedaimonin lahjat kuuluisaa hetairaa, Kottinaa, ja pronssista lehmää, jonka tämä lahjoitti uhriksi.

Kirjoittaja lisää, että vielä hänenkin aikanaan eräänlaisena kuriositeettina näytettiin ilotaloa, jota Kottina oli pitänyt lähellä Dionysos -temppeliä.

Prostituoitujen elinolosuhteiden selvittäminen on hankalaa. Jo pelkästään naisina he kuuluivat kreikkalaisen yhteiskunnan alempaan luokkaan. Nykyaikaan ei ole jäänyt ainuttakaan suoraa kuvausta heidän elämästään, eikä liioin ilotaloista, joissa he työskentelivät. On kuitenkin todennäköistä, että kreikkalaiset ilotalot muistuttivat roomalaisten ilotaloja, joista on tietoja tuon ajan kirjallisuudessa sekä Pompejin säilyneissä rakennuksissa: Jotkut aikakauden kirjailijoista tuovat esiin prostituoituja, jotka puhuvat itse.

Näin tekivät muun muassa Lukianos teoksessa Ilotyttöjen rupatteluja ja Alkifron kirjekokoelmassaan; kyse on kuitenkin kaunokirjallisista teoksista. Esiintuodut prostituoidut ovat joko itsenäisiä tai hetairoita; lähteet eivät juurikaan mainitse orjaprostituoituja muuten kuin taloudellisina hyödykkeinä.

Tämä osoittaa erinomaisesti, mitä kreikkalaiset miehet ajattelivat prostituoiduista: Kreikkalaisten mielestä henkilö, joka harjoitti prostituutiota, teki niin joko köyhyyden tai hyödyn, ei seksuaalisen nautinnon takia.

Prostituoitujen voitonhimo on hyvin yleinen teema aikakauden komedioissa. On kuitenkin muistettava, että prostituoidut olivat Ateenassa ainoita naisia, jotka hallitsivat rahavarojaan itsenäisesti. Siksi kyse voi olla yksinkertaisesti miesten asian suhteen kantamasta kaunasta. Prostituoitujen väitetylle ahneudelle on myös toinen selitys, sillä heidän uransa oli hyvin lyhyt ja epävarma, minkä lisäksi tulot laskivat ikävuosien lisääntyessä.

Jotta prostituoitu olisi voinut elää turvattua vanhuutta, uran aikana oli kerättävä varallisuutta mahdollisimman runsaasti. Lääketieteelliset käsikirjat antavat prostituoitujen jokapäiväiseen elämään jonkinlaisen, joskin erittäin vajavaisen ja epätäydellisen näkökulman. Niiden mukaan prostituoitujen oli vältettävä kaikin mahdollisin keinoin raskaaksi tulemista, jotta pystyisivät jatkamaan rahan ansaitsemista. Kreikkalaisten harjoittamasta ehkäisystä on kuitenkin hyvin vähän tietoa, huomattavasti vähemmän kuin roomalaisten vastaavista käytännöistä.

Kirjoittaja suosittaa tässä tapauksessa hyppäämään niin että kantapäät koskettavat takapuolta, jotta sperma valuisi ulos ja vältyttäisiin riskeiltä [13]. Lähteiden mukaan vaikuttaa siltä, että orjaprostituoidut olisivat turvautuneet myös abortteihin sekä lapsenmurhiin.

Itsenäisten prostituoitujen tapauksessa asiat ovat huomattavasti epäselvempiä. Tyttölapsi saatettiin kouluttaa prostituoidun ammattiin, jossa hän sitten seurasi äitiään ja hankki perheen elannon äidin tultua liian iäkkääksi.

Myös kreikkalaiset maljakot antavat meille kuvan prostituoitujen arkielämästä. Prostituoitujen kuvaukset olivat maljakoissa hyvin yleisiä, ja ne voidaan luokitella neljään tyyppiin: Peseytymiskohtauksissa on yleistä, että prostituoidulla on vähemmän sulokas vartalo: Eräässä kyliksissä jopa esitetään prostituoitu tekemässä tarpeensa makuuhuoneen pottaan. Seksikohtauksissa nainen voidaan usein tunnistaa prostituoiduksi siten, että kuvassa on mukana rahapussi, joka viittaa suhteen kaupalliseen luonteeseen.

Yleisin kuvissa esitetty yhdyntäasento on takaapäin tapahtuva tavallinen yhdyntä tai anaaliyhdyntä. Tosin näitä kahta voi olla vaikea erottaa toisistaan. Nainen on yleisimmin taipunut kaksinkerroin ja hänen kätensä ovat maata vasten. Anaaliyhdyntä tosin koettiin aikuiselle halventavana, eikä takaapäin tapahtuvaa yhdyntääkään vastakohtana lähetyssaarnaaja-asennolle näytetä pidetyn naisille kovin nautinnollisena.

Antiikin Kreikassa pidettiin vaaleista hiuksista, joten prostituoidut vaalensivat usein hiuksiaan. Vaatteet olivat paljastavia, sillä vartalo oli tuote, jota myytiin. Vaatteena käytettiin enimmäkseen ohutta tunikaa. Myös kasvojapeittävää huntua käytettiin, mutta sellainen ei koskaan peittänyt tukkaa tai silmiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että hetairat ovat vapaimpia naisia antiikin Kreikassa. On huomattava heidän lukuisuutensa ja halunsa saada osakseen yhteisön arvonanto löytämällä aviomies tai vakituinen seuralainen. Neaira, jonka ura on kerrottu oikeuspuheissa, onnistui näin kasvattamaan kolme lasta, ennen kuin hänen menneisyytensä tuli esille. Samoin Aspasia oli Perikleen avopuoliso tai jopa hänen puolisonsa. Toisaalta ei tunneta ainuttakaan esimerkkiä, jossa naispuolinen kansalainen olisi vapaaehtoisesti ryhtynyt hetairaksi.

Uuden komedian aikakaudella prostituoidut tulivat orjien tapaan todellisiksi komedioiden tähdiksi. Tähän voidaan löytää useita eri syitä. Siinä missä vanha komedia käsitteli poliittisia aiheita, uusi komedia oli kiinnostunut yksityisistä ihmisistä ja ateenalaisten arkielämästä. Lisäksi teatterin näyttämö esitti aina julkista ulkotilaa, jossa hyvin kasvatetut naiset eivät juurikaan voineet liikkua säädyllisyyssäädöksistä johtuen.

Ainoat naiset, joille yksin ulkona liikkuminen oli tavallista, olivat juuri prostituoidut. Niinpä uuden komedian juonet turvautuivat usein prostituoituihin. Kurtisaani saattoi olla nuori ja kokematon, näytelmän toinen päähenkilö ja nuoren miespäähenkilön rakastettu. Tässä tapauksessa hyveellinen ja vapaa nainen oli alistettu prostituutioon sen jälkeen, kun hänet oli hylätty tai hän oli joutunut merirosvojen sieppaamaksi näin tapahtuu esimerkiksi Menandroksen komediassa Samoksen nainen.

Lapsen todelliset vanhemmat tunnistavat hänet kehtoon jätetyn esineen avulla, ja näin nuori nainen vapautuu ja voi solmia avioliiton. Prostituoitu oli myös suosittu sivurooli, jolloin prostituoidun suhde nuoren rakastajan ystävän kanssa kohoaa komedian toiseksi rakkaustarinaksi. Komediassaan Välitystuomio Menandros loi vastoin perinteisiä himokkaiden prostituoitujen kuvauksia hyväsydämisen kurtisaanin, joka sallii näytelmän onnellisen lopun. Sitä vastoin kreikkalaisten esittämissä utopiamaailmoissa tai ihanneyhteiskunnassa ei useinkaan ole sijaa prostituoiduille.

Aristofaneen näytelmässä Naishallitus eaa. Platon puolestaan teoksessaan Valtio III. Hellenistisellä kaudella myös Krates Thebalainen jota Diodoros Sisilialainen siteeraa kohdassa II, 55—60 kuvaa ihannevaltiota, jossa naiset ja lapset ovat Platonin Valtion tapaan yhteistä omaisuutta ja jossa myös prostituutio on julistettu pannaan. Antiikin Kreikassa oli myös runsaasti miespuolisia prostituoituja πόρνοι , pórnoi [17]. Osa heistä tarjosi palveluitaan naispuolisille asiakkaille ja gigolojen esiintymisestä on todisteita jo klassiselta kaudelta.

Niinpä Aristofanes näytelmässään Rikkaus kuvaa vanhaa naista, joka on tuhlannut kaikki varansa nuoreen rakastajaan, joka lopulta hylkää naisen. Suurin osa miesprostituoiduista palveli kuitenkin aikuisia miehiä.

Päinvastoin kuin naisten prostituutio, joka kosketti kaiken ikäisiä naisia, miesten prostituutio oli pääsääntöisesti nuorukaisiässä olevien tehtävä. Pseudo-Lukianos teoksessaan Erōtes eli Amores 25—26 kirjoittaa:. Mutta sellainen, joka on mieltynyt nuoriin parikymppisiin miehiin, vaikuttaa minusta itsekin häpeällisten nautintojen perässä juoksijalta, joka seuraa kaksimielistä Venusta. Tällaisen kullannupun jäsenet ovat kuin miehellä vahvoja ja voimakkaita. Niin hieno kuin oli hänen leukansa, se muuttui karheaksi, kun parta tuli sitä kehystämään ja hänen pyöreät reitensä ovat peittyneet karvoihin.

Ikäkausi, jonka aikana nuorukaiset olivat haluttuja, alkoi puberteetista ja jatkui aina nuorukaisen parrankasvuun saakka. Karvaisuus oli kreikkalaisille erityisen epämiellyttävä asia. Silti tunnettiin myös heittiöitä, jotka säilyttivät suhteensa kasvaneeseen nuorukaiseen, mutta joka oli kuitenkin ajellut kaikki karvansa. Kun naisten prostituutio ei ollut kreikkalaisille mikään skandaalin aihe, niin sitä ei ollut myöskään miesten prostituutio.

Orjapoikien ilotalot toimivat avoimesti, eivätkä suinkaan ainoastaan Pireuksen , Kerameikoksen tai Lykabettoksen pahamaineisissa kortteleissa, vaan kaikkialla kaupungeissa. Eräs eittämättä kaikkein kuuluisimmista nuorista poikaprostituoiduista oli Platonin dialogissa Faidon esiintyvä Faidon Elisläinen , joka joutui kotikaupunkinsa valtauksen yhteydessä vangiksi ja sitten myös toimimaan prostituoituna.

Hän työskenteli ilotalossa kunnes Sokrates huomasi hänen kauneutensa ja älykkyytensä sekä osti varakkaiden ystäviensä avulla tämän vapaaksi. Varsin nopeasti nuorukainen kohosi filosofin oppilaaksi ja antoi nimensä yhdelle Platonin dialogeista, jossa kerrotaan Sokrateen kuolemaa edeltäneistä viimeisistä hetkistä [19]. Kreikan kaupunkivaltiot keräsivät myös veroa prostituoiduilta.

Puheessaan Timaiosta vastaan I, 74 tunnettu puhuja Aiskhines kuvailee tarkasti oikeudelle miesbordellia. Tällaisten talojen asiakkaita ei mitenkään rangaistu lainsäädännöllä niiden käytöstä, eikä sitä tehnyt myöskään yleinen mielipide.

Miesprostituution olemassaolo laajassa mittakaavassa todistaa, että kyse ei ollut pederastian rajoittumisesta vain pieneen etuoikeutettujen luokkaan. Jos vähemmän vaurailla kansalaisilla ei ollut aikaa eikä varallisuutta harrastaa aristokraattien rituaaleja tarkkailla gymnasioneiden katsomoissa, seurustella ja antaa lahjoja , jotka eittämättä liittyivät seurustelurituaaleihin [20] , jokaisella oli mahdollisuus tyydyttää mieltymyksensä prostituoitujen parissa.

Nuorukaiset oli suojattu lailla kaikenlaista fyysistä väkivaltaa vastaan, toisin kuin naiset. Isäntien ja miesorjien välisistä seksuaalisista suhteista ei ole tietoa, ennen kuin sellainen mainitaan Ksenofonin teoksessa Pidot eaa.

Toinen syy miesprostituoitujen käyttöön oli se, että kreikkalaisilla oli omat tabunsa ja yksi niistä oli fellaatio , joka oli heidän mielestään nöyryyttävä tapahtuma. Tämän vuoksi pederastisessa suhteessa rakastaja ἐραστής , erastēs ei voinut ehdottaa nuorelle rakastetulleen ἐρόμενος , eromenos ja tulevalle kansalaiselle tämän toiveen toteuttamista, vaan hänen oli käännyttävä prostituoidun puoleen.

Tämän johdosta, vaikka toiminta ei ollut laitonta, prostituution harjoittaminen oli kuitenkin jossain mielessä sosiaalisesti häpeällistä. Se oli tavallisesti orjien tai yleisemmin ei-kansalaisten harjoittamaa.

Kansalaisille siitä saattoi olla Ateenassa arvaamattomia seurauksia: Puheessaan Timarkhosta vastaan Aiskhines puolustautuu Timarkhosta vastaan väittämällä Timarkhoksen olleen nuoruudessaan prostituoitu; tämän takia Timarkhoksen tulisi menettää kaikki poliittiset oikeutensa, mukaan lukien oikeus nostaa syyte jotakuta vastaan. Vastaavasti vapaan nuorukaisen saattaminen prostituoiduksi tai rahan tarjoaminen hänelle seksipalveluja vastaan oli tiukasti kielletty, sillä se johti siihen, että nuorukainen menetti tulevat kansalaisoikeutensa.

Kreikkalaisten järkeilyä tässä asiassa selittää Aiskhines § 29 siteeraten lakia, joka koskee dokimasiaa δοκιμασία [22]: Määritelmän mukaan miesprostituoitu on sellainen, joka luopuu omasta arvokkuudestaan, jotta voi tyydyttää jonkun toisen haluja: Kuten naistenkin kohdalla, niin myös miesprostituoitujen hintataso oli erittäin vaihteleva. Athenaios VI, mainitsee pojan, joka tarjosi itseään yhdestä obolista.

Arvatkaa huviksenne mitkä näistä ovat suurin ja pienin ryhmä. Nainen ei halua lähestyä miestä vaan haluaa sosiaalisesti älykkään miehen.

Mitä sosiaalisesti älykäs mies siis on naiselle? You do the math.. Blexi ja carryon, miten se, että nainen tekee aloitteen haittaa tällaisen miehen löytämistä? Se kun ei auta että tuijottaa intensiivisesti miehen selkää 20m päästä pimeästä baarin nurkasta ja myöhemmin itkee kun "kukaan ei halua eikä kellekään kelpaa".

Tiedätkö mikä on erottava tekijä parikymppisen ja kolmekymppisen ilman omia lapsia elävän sinkkunaisen välillä? Miestä, samassa tilanteessa, kutsutaan eri nimityksillä riippuen kutsujan omasta elämäntilanteesta. Onko siis reilua että lapsetonta naista, tietyn iän jälkeen, aletaan mahdollisesti kutsumaan vanhaksipiiaksi? No ei ole, aivan kuten sekään että naisille niin kovin usein myönnetään avuttomuus ilman oikeutusta.

Vanhempi on todennäköisesti päästänyt itsensä rapistumaan. Molempien kyky suunnitella tulevaisuutta rajoittuu seuraavan ryyppykerran pähkäilyyn ja molemmille iskee järkyttävä ahdistus jos joku puhuu pidemmällä tähtäimellä mistään muusta kuin jossain normaalin "reviirin" ulkopuolella ryyppäämisestä. Parikymppiset miehet tuppaavat vielä todistelemaan toisilleen omaa "kovuuttaan". Kolmekymppisten keskuudessa sellaista kikkailua on vähemmän. Siksi moni nainen ei halua olla kuin avoin kirja miehelle..

On vaan tervettä mikäli nainen, miehen halutessaan, ottaa asian itse puheenaiheeksi. Sitä voisi kutsua myös ajansäästöksi ym. Musta pointti on lähinnä se, etteivät kaikki ole niin tosissaan liikkeellä aloitteineen ja mitä mahdollisesti tarkoittavat aloitteellaan.

Tunnen sekä miehiä että naisia jotka flirttailevat ja tekevät aloitteita huumorilla, eikä se lopputuloskaan ole välttämättä niin vakava juttu kunhan on ollut sellaista mukavaa sukupuolten välistä pöhinää, fiilistelyä ja leikkiä. Jos taas ollaan hyvin vakavasti liikkeellä kyllähän kaiken voi tappaa analyysillä ja nurkassa jurottamalla. Lähinnä baarissa monet miehet miehet tekevät itsestään täydellisiä idiootteja monella muullakin tapaa. Koskas olenkaan itse ollut baarissa iskemässä naista?

Naiset, flirttailkaa sielunne syövereistä mutta jättäkää varatut miehet seksuaalisesti rauhaan. Pätkässä oli esitetty homma rautalangasta, jonka pitäis upota puusilmillekin. Videon nainen on toki yliflirtti, mutta onhan se nyt hitto soikoon aloitteellinen. On eri juttu, jos videon esiintyminen joka toki oli ylikorostetun teennäistä ei yleisesti miellyttänyt, mutta jollei oikeesti tajua, että kyseessä on hyvin aloitteelinen nainen, niin ei kyllä näe aja autollakaan.

Convalleria, onko ujous munattomuutta myös naisella vai kutsutaanko sitä mahdollisesti pilluttomuudeksi tai jopa jotenkin kuivahtaneisuudeksi? Itse ainakin kävin pikkupoikana, kaverin kanssa tietysti, tyttöjä kotoa hakemassa ja oli muuten aika jännää touhua! Isoveljeäni kävi jopa tytötkin ulos hakemassa vaan eräs perheenjäseneni ei sitä suopeasti katsonut.. Miksi monet naiset osaavat käsitellä ns. Eikö Reginassa asiasta mitään sen kummemmin mainita vai onko kyse vaan ujojen miesten luonnollisesta luotaantyöntyväisyydestä?

Minä totesin etteivät naiset yleensä ole. Muita naisten aloitteetomuuteen liittyviä suoria ilmaisuja en ole nähnyt. Kun tietää mitä merkkejä etsii toisesta, ne on helppo nähdä jos toinen ei niitä erikseen peittele. Niin, että miehen ei tarvitse edes yrittää tehdä mitään. Myönnetään nyt ensimmäiseksi, että tässä on sukupuolten välillä järisyttävän suuri ero. Jos mies hiplailee korujaan, niin se tuskin rohkaisee naista tekemään suorempaa ehdotusta.

Jonkin tutkimuksen mukaan hymyilevällä miehellä on taka-ajatuksia eikä hän ole rehellinen. RM, väitän että kykenet. Ongelma on tuossa asiassa monesti se, että naiset unohtavat miesten olevan miehiä. On eri asia puhua asiasta miehelle kuin naiselle. Tai no, sanotaan niin että nainen tyrii joka puhuu sellaiselle miehelle, jonka kaveripiiri koostuu lähes yksinomaan miehistä, samoin kuin omille naispuolisille kavereilleen.

Vastaavasti jos mies ei hienosäädä juttujaan naisen korville sopiviksi niin perseelleen menee. Tämä on ainakin omien havaintojeni mukaan suurin sukupuolten keskinäisen kommunikoinnin kompastuskivi. Raakana esimerkkinä "sulla on hyvä perse" toimii huonommin kuin "aika kivat farkut, noi pukee sua hyvin".

Käytännössä sama asia mutta Sivuhuomiona, sosiaalinen älykkyys on ihan yhtä hakusessa miehillä ja naisilla ja tilanne jatkuu niin kauan kuin ihmisiä katsotaan sukupuolettomina olentoina eikä oteta huomioon toiselle sukupuolelle kulttuurin sisällä muodostuvia odotuksia toiminnan laadusta. Ööh, olen sanonut suoraan "Vittu sulla on hyvä perse" ja tuli vaan sammakkona.

Eipä kai nainen siitä pahastunut, kun vuosi sitten meni hullussa seksisuhteessa ja kyllä todella rakasti. Miesten välinen kommunikaatio on tosiaan erilaista ja en mä oikeasti osaa säätää juttujani naisen korville sopivaksi ja kuten sanot Tosin on naisia, joille en missään nimessä sanoisi loukkaava ja se johtuu kunnioituksesta heidän älyään kohtaan. Eli olet kyllä oikeassa shiwan tuossakin. Kaipa miehet valitsee automatic miten millaisellekin naiselle puhuu. Miehet eivät yleisesti pidä suorasukaisista naisista.

Nainen ei saa olla suorasukainen missään asiassa. Ei iskemisessä, mielipiteissä eikä toiminnassa. Miehet suorastaan vihaavat suorasukaisia naisia, haukkuvat lesboiksi ym. Juuri miehet haluavat naisen kainostelevan. Tiedän mistä puhun, sillä otin harvinaisen miehen, joka pitää suorasta puheesta ja toiminnasta ja kestää sen, että juoksen kovempaa, syön enemmän ja tilaan pienen valkoviinin sijasta tuopin.

Miehet eivät halua naisen tekevän suorasukaisia aloitteita. Miehet haluavat itse metsästää ja kuvitella olevansa tilanteen herrana. Naiset joutuvat ottamaan typerän flirttailijan ja hiustenheiluttajan roolin pitääkseen miehet tyytyväisenä.

Enemmistö miehistä pelkää itsevarmaa naista. Kyllä nainen saa olla suorasukainen ja hänen tulee silloin kanssa ymmärtää vetää homma kotiin asti eikä jättää ensimmäiseen suorasukaiseen tekoon ja poistua paikalta mikäli mies meneekin kipsiin. Koska osa miehistä menee kuin meneekin asiasta kipsiin niin naisen on hyvä ymmärtää että mies tarvitsee hetken aikaa sen kipsin rikkomiseen.

Hosuen ei tule kuin kusipäisiä äpäröitä, pätee moneen aisaan ja asiaan. Mielestäni olisi hyväksi määrittää mitä tilanteen herruus oikein käytännössä tarkoittaa.

Tarkoittaako se sitä että toinen vetää toista kuin pässiä narussa vaiko sitä että toinen on aktiivisempi osapuoli ja ihan hyvät aikeet mielessä? Ensimmäisen vaihtoehdon valitseva jättää tän miehen väliin. Ensinnäkin se metsästysvietti on naisella, ei miehellä. Mies ei hylkää naista siksi että nainen on miehelle saatavilla jotakuinkin suoraan.

Sen sijaan sellaista naista, joka ei ole täydellisen epätoivoinen ja ei dumppaisi ukkoa jonka voi vain poimia kuin kypsän hedelmän ei ole olemassakaan. Jotkut sinkkumiehet olivat sitten poikkeuksia, mutta ne, jotka minulle kirjoittivat, etsivät poikkeuksetta seksiseuraa. Nuorin miehistä oli vuotias, hän mielellään tarjosi itseään minulle, nelikymppiselle. Liitteenä oli puhelinnumero ja valokuva vatsalihaksista.

Eräs, joka ei ollut heti päällekäyvän seksinnälkäinen kirjoittaessaan, oli Pena, Hän oli vanhempi kuin hakemani miehet, mutta silti kirjoittelimme hieman. Hän myös valehteli pituutensa, oli mittaiseni, eikä 10 cm pidempi kuin lupasi. En tykkää, jos mies on samankokoinen kuin minä, selittämättömiä asioita tuo.. Kun nettiromanssi tyrehtyi keväällä aiemmin kertomani miehen kanssa, otin yhteyttä Penaan.

Kuvan perusteella en olisi häntä huomioinut katuvilinässä, mutta tapasimme kaksi kertaa. Olin ehkä vähän tylsistynyt sen hetkiseen tilanteeseeni, kotona ja muutenkin. Tarjonta treffipalstalla sai minut uskomaan, että tämä on parasta, mitä voin saada, joten kortit täytyy katsoa. Penan kanssa kävelimme ja juttelimme.

Hän kertoi elävänsä täysin seksittömässä liitossa. Hänkin kaipasi seksiä ja läheisyyttä, mutta todella varovaisesti. Hän eli elämäänsä opiskelevan poikansa kautta; kuskasi tätä, auttoi kaikessa.

Kertoi minulle lähinnä poikansa kuulumisia, mikä oli vähän surullista. Autossaan hän halusi suudella ja kosketella minua. Enpä pahemmin välittänyt enkä saanut mitään kicksejä, muttei huomio minua haitannut. Yritin päästä tunnelmaan, mutta ei. Toisella kerralla hän pyysi päästä housujeni sisään suutelemaan ja imi ahnaasti nänniäni. Hän kehui kuinka pehmeä ihoni on. Sillä hetkellä tajusin, ettei tämä taida olla sitä, mitä etsin, kun runkkasin hänen penistään kevyesti istuessamme autossa erään kaupan parkkipaikalla.

En suunnitellut suihinottoa, enkä niin tehnytkään, mutta luulen Penan sitä toivoneen. Viereen ajoi auto, mikä keskeytti onneksi puuhamme.

Antaisin ämmälle potkun perseelle, jos saisin tietää sen käyneen panettamassa itseään joillain isomunaisilla mieshuorilla. Minä totesin etteivät naiset yleensä ole. Oksettaa jo niin paljon koko miessukupuolen itsekkyys, että vaihtaisin naisiin heti jos siihen pystyisin. Hän oli kovin innostunut minusta, lähetteli kasvokuviaan runsaasti ja kertoi elämästään. Perseus Digital Library, Tufts University. Ihmiset jotenkin yleisesti luulevat, että varatut miehet miesprostituoitu naiset saavat kaikki miehet.

0 thoughts on “Varatut miehet miesprostituoitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *