Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko

Johtaako tämä siis siihen, että miehellä ei paljon olekaan sitä eroottista pääomaa? Kyllä pääoma syntyy muiden halusta, samalla tavalla kuin antiikkiesineen arvo syntyy siitä, että ihmiset haluavat itselleen sellaisen.

Mutta sitten jään miettimään, että mikä sitten on miesten eroottinen pääoma? Kuinka paljon sitä on ja miten se voidaan muuttaa käyttöpääomaksi?

Varmaan tätäkin on tutkittu, joten iskepä kehiin linkki tai pari. Tämä on nyt lievästi sanottuna off-topic, mutta aloitin systemaattisesti lukemaan Henryn vanhempia kirjoituksia tulen kyllä etenemään hitaasti! Kenellä Henryn palstan vakiolukijoista on tyttäriä? Minulla niitä on, neljä kaikkiaan. Kaikki ovat jo naimisissa, kuka enemmän, kuka vähemmän onnellisesti. Minulla on myös neljä vävyä. Miten tämän nyt sanoisin Itsekseni joskus ihmettelen kahden tyttären valintoja.

Pitikö niiden ottaa tuollaiset ATM: Alan pikku hiljaa ymmärtää kulttuureja, joissa vanhemmat valitsevat lapsilleen puolison. Jos minä olisin saanut päättää, ei nuorimmaisella nyt olisi tuollaista tomppelia.

Anteeksi nyt vaan kaikki, mutta tällaista elämä on. Siis vaikka olen mies, valkoinen hetero kaiken lisäksi, olisin toivonut, että tyttäreni olisi sanonut EI sille, joka hänet lopulta sai. Saanko nyt potkut tästä seurakunnasta? D Taitaa pitää paikkansa, että jokaisessa meissä piilee ilkeä rodunjalostajavemakko heti kun olosuhteet ovat oikeat? Älä nyt vaan ylpisty! Sitä väikkäriä nyt vaan vääntämään, niin joskus vuonna naiset matelevat kuuluisan sosiologin jalkojen juuressa!

Toisaalta, saavathan linnakunditkin naisia, että toivoa ei ole missään nimessä menetetty! Asiasta ei tietenkään ymmärrettävistä syistä voi saada koskaan varmistusta, mutta jotenkin epäilen, että nuo kahden tyttäresi valinnat, joista kirjoitat, nimenomaan eivät ole ATM: Näköjään tämä taasen tarjoileen tuolta IP: Enpä sitten taida vähään aikaan kommentoida vaikka aamulla vaikutti että tämä taasen hyväksyisi kommentteja.

Tuo siis oli nimimerkki Pappa perkele. Juu, älä Jani syytä Peppiä. Minun tyttäriäni ne olivat. Kaksi heistä siis avioitui YTM: Veikkaan, että jokaisessa isukissa ja äidissä on ripaus rodunparantajaa.

Kyse on myös siitä, että vuosikymmenten kokemuksella isukki näkee monia asioita selvemmin kuin vastarakastunut tyttönen. Pari tosi töheröä sulhasmiestä onnistuin nakkaamaan yli laidan, mutta sitten en enää jaksanut.

Minäkin olen alkanut lukemaan Henryn kaikkia kirjoituksia, Peppi. P Nämä tekstit kun ei aina anna hyvää kuvaa miehistä eikä naisista. Laasanen on mielestäni monella tapaa oikeassa. Teoriat vain eivät ole yleistettävissä läheskään kaikkiin miehiin läheskään kaikissa tilanteissa.

Mutta se ei siis te niistä missään nimessä käyttökelvottomia monessa muussa suhteessa. Juu, nämä pariutumismarkkinoiden mekanismit eivät ole mikään kohtalo. Laasanen tuo kuitenkin erinomaisesti esille pinnan alla olevia kulttuurisia rakenteita joista meillä monella on intuitiivinen tieto mutta ne ovat ilmeisesti vieläkin liian suuri tabu yhteiskunnassa jossa ei muka ole enää "mitään tabuja"!

On hienoa että naisetkin ovat alkaneet kiinnostua Henryn teorioista ja sanoisinkin että naisen joka uskaltaa tutkiskella näitä asioita ennakkoluulottomasti täytyy olla kyllä poikkeuksellisen kulttuurisen ymmärryksen omaava ja ehkä myös "älykkäämpi" kuin keskivertokansalainen.

Tahtoo sanoa että näkee romanttisen "sumuverhon" läpi Monet naiset eivät silti ymmärrä mitä Henry yrittää sanoa, vaikka jutut sinänsä koukuttaisivatkin. Tietystikin tulemme näkemään miten seksuaalinen valta vaikuttaa jos naiset alkavat osoittaa laajempaa seurapiirikiinnostusta Henryä kohtaan.

Naiset kun dominoivat mediaa, pian myös median on liene enemmän kiinnostuttava Henrystä. Soisi innostuksen olevan kuitenkin enemmän aitoon ymmärrykseen perustuvaa, kun pelkkää Henryn älyllisen ja tieteellisen statuksen palvontaa. Miehet ja naiset voisivat ymmärtää toisiaan paremmin jos sukupuolimyyttien ja biologisten kilkatusten tehoa saataisiin edes tilapäisesti vaimennettua.

Henryn projekti on tavallaan jatkoa pitkään jatkuneelle teknologiselle kehitykselle. Nyt on ihmisten vuoro. Näissä teksteissä on varmasti paljon asiaa, mutta olen edelleen sitä mieltä, että ne ovat turhankin seksikeskeisiä ja yksipuolisia.

Tai sitten minun tuttavapiirini sattuu kuulumaan epätavallisen paljon niitä poikkeuksia. Seksikeskeisyys johtuu yksinkertaisesti siitä että se on keskeisin osatekijä parinmuodostuksessa jota Henry nimenomaisesti tutkii.

Sammakoiden parinmuodostusta tutkivaa tuskin syytetään siitä, että hän keskittyy liikaa sammakoiden kutemiseen. Sitä puolta ihmissuhteiden tunnepuoli ym. Yrittäkää nyt hyvät ihmiset ymmärtää, että nyt ei ole kysymys mistään absoluuttisista matemaattisista kaavoista, vaan ihmisistä ja elämästä. Näissä systeemeissä esiintyy aina liuta virheitä, eikä "kaava" anna kuin jotain todennäköisyyttä.

Se, että joku sinun ystävistäsi ei toimi ihan täsmälleen näin, ei todellakaan riitä kumoamaan argumenttia tässä yhteydessä. Suurin osa siitä, mitä Henry on mm. Aina pitää ruveta arvailemaan kirjoittajan tarkoitusperiä, ja koettaa niiden pohjalta sitten yrittää kumota esille tullut paha tieto. Argumentointi ei vain toimi ihan niin. Juu, huomasin äsken itsekin nuo palkitsemiset.

RKP on niin pahassa tilanteessa äänestäjiensä määrän suhteen että kaikki keinot niiden haalimiseksi näyttävät olevan sallittuja. Suomessa naivisti mieletään että populismi on ainoastaan jotain jotain ääriliikkeiden ja maahanmuuttovastaisten mielipiteitä kun sen sijaan todellinen populsimi on mielestäni juuri tätä.

Iljettävää, todellinen "pasimalmilainen herrasmies" tämä Wallin Itse asiassa tunteistakin puhutaan usein enimmäkseen naisnäkökulmasta. Sitä tietoa toki täytyy etsiä muualta kuin tästä blogista. Noh, itse olen ainakin vaan jäänyt näihin teksteihin koukkuun ovat kuin huumetta, unohtuu tentteihin lukeminenkin: On mielenkiintoista välillä keskustella blogissa, jossa valtaosa on miehiä. Olen monista asioista eri mieltä, mutta kieltämättä Henry on melko tarkkanäköinen ja näissä postauksissa on paljon asiaakin.

Olen sen verran romanttinen ehkä pahimpia romantikkoja, mitä löytyy ihminen, ettei mulla varsinaisesti halua nähdä romanttisen sumuverhon läpi.

Siksi näiden asioiden lukeminen ei teekään hyvää mielenterveydelleni. Kreetta, kommenttisi ovat liian lyhyitä, että niille tulisi kahta minuuttia naurettua. LOL, minä nauroin tälle 3 minuuttia, vaikka lyhyt kommentti onkin. Ei se pituus, vaan miten säiläänsä käyttää. Me olemme sukupuolisesti suht köyhä kansakunta loppujen lopuksi. Kun modernit miehet ja naiset ymmärtävät itseään ja toisiaan yhtä paljon kuin tikkarin perässä juoksevat hysteeriset tenavat niin ihmisyys itsessään jo vaatii tilanteen julkistamista.

Henryllä on merkittävä rooli myös tiedeaspektin kannalta. Hyvä elämä ei tietenkään ole samaa kuin näissä Henryn markkina-arvomatemaattisissa kuvaelmissa osoitetaan, mutta minkäpä teet sille, että se on meistä useimmille kuitenkin se ainoa kaava, jonka olemme kunnolla omaksuneet. Vallitsevat arvoasenteet ovat juurikin täällä kuvatuilla tavalla ahtaita ja kapeita, ja niiden vaikutus lävitsemme on vahvaa, miltei peruuttamatonta.

Henryn tekstit enteilevät suurta läpimurtoa tuodessa silmiemme eteen sitä keskenkasvuista rämeikköä, missä miehet ja naiset ikäväkseen toilailevat, tai johon he yleensä ainakin päätyvät ennen kuolemaansa.

Ei liene syytä antaa tällaisesta porukasta hyvää kuvaa tai arvosanaa heidän elämälleen. Nythän on niin, että ammateissa, joissa eroottisella pääomalla ei ole ennen ollut merkitystä, alkaa sitä olla yhä enenevässä määrin.

Kaikissa ammateissa, joissa millään lailla ollaan asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa tekemisissä, tätä on alettu vaatia. Ja kaikkea markkinoidaan ja myydään verkossa, kiinteistöpalveluita myöten, työntekijöiden naamoilla. Matalapalkka-alojen palkkoja yritetään nostaa imagon kautta, mm.

Aika paljon olisikin vaadittu, että terveen ihmisen pitäisi lähteä noinkin radikaaliin toimenpiteeseen saadakseen asiallista kohtelua. Kauniit naiset kohtaavat jatkuvasti sen ennakkoluulon, että ovat tyhmiä. Että kauniissa päässä ei voi asua älykkyys.

Sen sijaan se on tiedetty aina, että ihmiset alitajuisesti yhdistävät miellyttävän ulkonäön ja miellyttävän luonteen. Jossain tuolla elokuisessa blogissa sanottiin olisiko ollut Henryn suulla? Mitä siis on seksuaalisen vallan käyttäminen? Joo, tällainen vaikutelma onkin tullut tästä katkerien miesten terapiapiiristä.

Että vituttaa, kun joku kehtaa olla niin kiehtovan kiinnostava. Ja siitä implisiittisesti seuraa, että on ne naiset sitten omahyväisiä ja mahdottomia, kun sortavat miehiä, jotka haluavat seksiä. Kun yritän kirjautua sisään, tulee "Käyttäjätunnus Peppi ei ole tällä hetkellä aktiivinen". Mistä hitosta se sitten aktivoidaan, kun ei sähköpostiin ole tullut mitään meiliäkään?

Turhauttavaa, varsinkin kun nyt ei ole enää aikaa täällä roikkua ja kaivella uusia viestejä. Mulla tuli kyllä meili, että palaavat asiaan kun ovat käsitelleet hakemuksen. Sittemmin ei ole kuulunut pihaustakaan.

Minä en hirveesti tykkää jokaiselle sivustolle pitäisi rekistöröityä ja pitää yllä tunnusta ja salasanaa. Pari kolme tunnusta ja salasanaa voi pitää yllä, mutta ei tusinaa. Jos käytät samaa tunnusta ja salasanaa eri autentikointisysteemeissä sivustoilla , niin tällöin paljastat tunnuksesi ja salasanasi kolmannelle osapuolelle, jota siis ei pitänyt tehdä.

Ei seksuaalisen vallankäytössä mitään vikaa ole, jos se tulee luonnostaan ja toimii neutraalilla tavalla. Ongelmat syntyvät siinä vaiheessa, kun se seksuaalinen valta käännetään yleisellä tasolla miestä nujertavaksi voimaksi, kuten nykymaailmassa on käynyt. Naisista on tullut miehille passiivisia tyranneja, jotka sitten nimittelevät miehiä katkeriksi nettipalstoilla.

Olen nuori,kaunis ja älykäs,mutta ylikiltti ja ujo nainen. Mitä hyötyä kauneudestani on minulle ollut? Ilmaisia drinkkejä, malliksi pyytämistä en pysty,kamera ujostuttaa minua ,jatkuvaa lääppimistä jos menin klubbailemaan, 2 pahaa raiskausta ja 1 josta itsekin käyttäisin sanaa lievä tapahtui kun nuorena sammuin.

Yhdestäkään en tehnyt ilmoitusta. Baarielämään en enää uskalla. Vuosi sitten menin yhdelle ystäväni kanssa ja seuraan änkesi 60v. Siinä sitten vietettiin koko ilta ja "tutustuttiin". Olen aina kohtelias ja kiltti KAIKILLE ihmisille ja vieläpä pidin tästä tapauksesta,mutta kk pelkän seksisuhteen jälkeen mies totesi että painimme eri sarjoissa ja hän haluaa vuotiaan sijasta vuotiaan ädiksi vuotiaalle tyttärelleen. Sanotaan nyt vielä,ettei mies ollut rikas, ammatiltaan bussinkuljettaja.

Itse käyn töissä ja luojan kiitos opiskelin edes kandiksi asti. Ihmisen ulosanti,röyhkeys ja tarmokkuus,on se mikä merkitsee,mutta ilmeisesti olen vain tyypillinen uhriksi heittäytyvä naikkonen Tuo kuvaus ei hirveesti hämmästytä, kun tarkemmin ajattelee. Baareissa en oikeastaan käynyt — osaksi siksi että en käyttänyt alkoholia nykyisin eukko on opettanut juomaan siiderin saunan päälle. Erona on, että jos on mies, niin kukaan nainen ei änkeä seuraan. Jos ainoa paikka tavata on baari, niin kysyntä ja tarjonta ei kohtaa.

Mä oon seuraillu mielenkiinnolla tätä Laasasen mainiota blogia ja sen myötä omassa päässäni on kirkastunut sellainen käsitys, että kun ihan kuka tahansa mies ja ihan kuka tahansa nainen kohtaavat enemmän tai vähemmän alitajuisesti mies punnitsee mielessään että "heruiskohan tuolta" ja nainen arvioi että "tykkääköhän toi musta".

Mies todennäköisemmin tajuaa sen herkemmin, varsinkin koska naiset on opetettu tukahduttamaan ja sivuuttamaan seksuaaliset tunteensa, mutta miehellä se on vaikeampaa varsinkin jos hih!

Se on varmaan täysin automaattinen ja useinmiten täysin tiedostamaton prosessi joka pätee joka tilanteeseen, kaikkein arkisimpiinkin kohtaamisiin myös täysin markkina-arvoiltaan epäsuhtaisten vastakkaisen sukupuolten edustajien kesken. Eli siis myöskin "sopiskohan tuo lasten isäksi" ja "saiskohan tuon pidettyä niin pitkään että lapset ovat isoja"? Mietin, että miksi miehistä on kehittynyt fyysisesti vahvempi sukupuoli.

Kenties evoluutio on muokannut miestä fyysisesti, jotta mies pystyy puolustautua naiselta. Nainen on selkeästi agressiivisempi sukupuoli. Eläinkunnassa on esimerkkejä kuinka käy urokselle, joka on naarasta heikompi. He joutuvat jopa syödyiksi. Naiset ovat silti keksineet keinonsa jyrätä miehet, vaikkeivat tähän pysty fyysisesti, tekevät sen sekä henkisellä vähättälyllä ja viekkaasti uhriutumalla, jolla on saatu miehet demonisoitua.

Naisista on kuitenkin tulossa epäseksikkäitä miesten silmissä, eikä naisten uhriutuminen enää tuota sellaista sympatiaa, jolla naiset voisivat prinsessaelämäänsä loputtomiin jatkaa Ei toi kaipaa mitään arvailua. Yksinkertaisesti siksi, että mies kykenee puolustamaan perhettään ulkopuolisilta hyökkääjiltä ja metsästämään ravintoa ym.

Minusta nämä tekstit kertovat huonompia asioita miehistä kuin naisista. Tulee kuva, että mies olisi pelkkä himojensa perässä juokseva elukka, joka ei kykene hillitsemään itseään naisen kauneuden edessä. Ajatellaanhan me kokoajan, kuinka kauheita naiset ovat. Ja yritetään muistuttaa itsellemme ja muille miehille, että erityisesti kauniit naiset ovat sisälta pahoja jotka pyrkivät vain viemään rahamme ja valtamme.

Rumia osaamme varoa luontaisesti, paitsi, jos ketään kaunista ei ole tarjolla. Eli, kyllä tässä yritetään ajatella muutakin kuin seksiä, vaikka vaikeaahan se kieltämättä on, kun te naiset osaatte niin taitavasti esittää viatonta uhria. Sofisti, sanomme jatkuvasti, että Henkan kirjoituksissa ei mitään naisvihaa ilmene.

Ei blogisti voi olla vastuussa jokaisen kommentoijan yksittäisistä mielipiteistä. Plus että Pena vetää tuossa niin överiksi, että siihen on vaikea suhtautua muutoin kuin huumorina -- paitsi toki, jos haluaa naisvihaa nähdä. Miehen ei edes kannata hillitä itseään naiskauneuden edessä. Toisaalta ei naisella ole myös syytä tuntea olevansa yksipuolisen vaihdon kohteena.

Huh huh, mitä yleistystä taas. Mä en nyt ymmärrä, miksi nainen EI saisi näyttää kauniilta ja naiselliselta? On ihan turhaa kauhistua Laasasen jutuista, kun niihin voi suhtautua yhtenä virkistävänä näkökulmana ja erinäisiin pariutumisen ym. Itse olisin tarvinnut tämänkaltaista tietoa 19 vuotta sitten. Eihän nainenkaan plumpsahda jostain ulkoavaruudesta maan pinnalle 18 vuotta täytettyään.

Ja silloinkin monet naiset ovat tajuttoman naiiveja, mitä tulee miesten suhteen. Ja ainakin omalta kohdaltani voin sanoa, että useissa tilanteissa ongelma ei ole ollut olematon kauneuteni tai vähäinen seksikkyyteni, vaan nimenomaan naiivius! Nyt reilu kolmekymppisenä sitä miettii, että miksei kukkaan kertonut? Kun se nainen sitten tosiaan ns.

Nainenhan on kulkenut naisen kropassaan ehkä jo 13 vuotiaasta lähtien. Ja saanut kokemusta miesten huutelusta ohiajavista autoista, ukoista, jotka puristelee tisseistä tai puhuvat härskejä, saman ikäisistä pojista jotka huutelevat huoraksi ja rumaksi jne. Tästä on sitten useita seurauksia; nainen suhde omaan kroppaansa mutkistuu, kroppaan, joka on aiheuttanut hänelle niin paljon hankaluuksia, ja toisaalta nainen typerästi oppii luottamaan ystävällisiin miehiin. Ja tässä tulee se pointti: Hän ymmärtäisi, miksi hän saa mukavan baari-illan jälkeen kuulla siltä mukavalta mieheltä olevansa pihtarihuora, jos kieltäytyy jatkoista, hän ei kertakaikkisesti menisi miehen luokse yöksi minkään "nukutaan vaan" sopimusten jälkeen.

Ja ymmärtäisi, että ei se mies sinulle pyytettömästi tarjoa juomaa tai muutakaan, vaan siellä on AINA taustalla ajatuksena päästä pöksyihisi. Kun siis Laasasta lukee, ei sitä tarvitse henkäistä, että kauheaa, se ON siis totta, miehet OVAT sikoja, vaan voi kylmästi todeta että okei, mies on tällainen, näin se toimii ja ajattelee. Huonoa käytöstä ei tietysti tarvitse suvaita, mutta on ihan kiva ymmärtää, mistä se huono käytös voi johtua, ja miten siltä voi välttyä.

Olen hieman eri mieltä. Penan teksteistä huokuu pelottavan paljon katkeruutta ja jopa naisvihaa. Bmad taas ei ymmärrä ja hyväksy naisten ja miesten seksuaalisuuden olevan erilaista. Jos naisten pitäisi ymmärtää miesten seksuaalisuutta niin samaa odottaisi toisinpäinkin. Naiset haluavat seksiä keskimäärin vähemmän, miehiä useammin vain parisuhteissa ja pidemmän ajan kuluttua tapaamisesta kuin miehet. Ratkaisu ei ole muuttaa naisten seksuaalisuutta miesten kaltaiseksi vaikka naiset nykyään jo käyttäytyvätkin monesti vähän samoin kuin miehet, irtosuhteiden ym.

Käsittääkseni aika harvassa on ne naiset, jotka eivät tajua drinkkien ja taka-ajatusten yhteyttä. Monet naiset ottavat niitä drinkkejä vastaan vaikkei heillä ole aikomustakaan harrastaa miehen kanssa seksiä.

Tosin miehen on tästä turha suuttua: Ei niiden vastaanottaminen ole mikään lupaus. Itse en ota drinkkejä vastaan, koska en halua luoda turhia odotuksia en harrasta lainkaan yhden illan juttuja. Tässä blogissa hiertää lähinnä se, miten miehen elämän nähdään pyörivän VAIN seksin ympärillä. Miehilläkin kun ihan oikeasti on tunteet eikä kaikki miehet halua seksiä mahd. Vaikka miehet olisivatkin naisia seksikeskeisempiä niin on vain myytti, ettei miehen mielessä liikkuisi mitään muuta.

Ymmärsin tosin jo, että nämä postaukset tarkastelevat asioita vain tietyistä näkökulmista, painottaen juuri seksiin liittyviä asioita eikä näissä siis ole tarkoituskaan pohtia parisuhteiden ja pariutumisen kaikkia puolia. Joo, heti aamusta täällä Laasasen blogissa, hyi minua Pitäisikö perustaa Facebookiin ryhmä Laasasesta vieroittumiseen..? Siinä ykkösenä on "Miesnäkökulmaisen edustuksen puute tasa-arvohallinnossa".

Olen samaa mieltä, että tokihan siellä miehiä pitäisi olla, koska TA on yhteinen asia. Sitä minä vaan en äkkiseltään keksi, että mitä pitäisi tehdä. Juttelin kolmisen vuotta sitten erään tasa-arvoyksikön työntekijän kanssa nainen ja ihmettelin, että miksei teillä ole siellä yhtään miestä töissä. Virkanainen huokasi syvään ilmeisesti saman oli moni muukin jo ehtinyt kysyä ja sanoi, että ihan mielellään he ottaisivat sinne edes yhden miehen, mutta kun tyhjästä on paha nyhjästä.

Eli mikä tässä voisi olla ratkaisu? Pitäisikö olla jonkinlaiset kiintiöt ja sitten vielä pakottaa miehiä niihin kiintiöihin? Naistutkimuksen vastustajat esittävät naistutkimuksen olevan puolueellinen näennäistiede, joka on luotu vain feministisen ideologian edistämiseksi. Naistutkimuksen arvostelu on kasvanut luvulta lähtien entisten feministitutkijoiden alettua esittää kritiikkiä.

Arvostelijoiden mielestä feministinen ideologia ei anna kestävää pohjaa tieteelliselle tutkimukselle. Ei ole nyt yhtään ta-yksikön ilmoitusta saatavilla, mutta yleensähän noissa viroissa pitää olla "perehtynyt tehtävänalaan" tms. Niin, tuosta naistutkimuksesta vielä. Useimmilla naistutkijoillahan on ajatuksena, että mitään arvoneutraaleja ja objektiivisia tutkijapositioita ei käytännössä voi olla, joten on reilumpaa ja läpinäkyvämpää ilmoittaa se oma positio, esimerkiksi näin: Tuon mukaan Ilta-Sanomat oli kysynyt samaa: Mutta sehän voisi olla hyvä ajatus, jos he olisivat muuten päteviä Joten tieto on ilmeisesti hiukan vanhentunut.

Kyseinen sihteeri on veministien pauloissa oleva harhauskoinen ja sukupuolensa pettäjä. Tasa-arvoyksikköön pitää saada töihin oikeita miehiä ja niille miehen palkka! Joskus törmää sellaiseen ajatteluun, että miehillä ei muka olisi samalla lailla fyysistä vetovoimaa kuin naisilla. Tämähän on kamala väite! Kyllä naiset näkevät miehissä paljon eroottista, mutta eri asia sitten on, mitä siitä seuraa.

Nainen useimmiten haluaa vähän ottaa selvää tyypistä, ennen kuin hyppää sen kanssa lakanoiden väliin. Onhan kaikki tämäkin eroottista pääomaa sitten, eipä siis unohdeta sitä. Et kysynyt minulta eikä ole mitään linkkejäkään, mutta itse näen asian selvästi niin, että miesten eroottinen pääoma on muuttumassa.

Jos miehen eroottiseksi pääomaksi ovat ennen riittäneet varakkuus ja asema, niin nyt kun trendi on se, että eroottista pääomaa "vaaditaan" muillakin elämän osa-alueilla kuin vain pariutumismarkkinoilla, kuten työelämässä, niin siellä vaaditaan samoja asioita kuin naisilta:.

Ja kun niitä vaaditaan siellä työelämässä ja muualla sosiaalisessa elämässä, ne vaatimukset luonnollisesti leviävät myös pariutumismarkkinoille, sillä ne ovat käyttöönotettuja tai potentiaalisia resursseja elämässä menestymiseen. Samalla, kun eroottisen pääoman vaatimukset laajenevat kentälle, miehen eroottisen pääoman luonne muuttuu. Kyllä ykköskategoria on miehen status, joko koko yhteiskunnan tasolla tai pienemmissä yhteiisöissä. Perinteisen statuksen muoto on varallisuus mutta kulttuuri luo myös koko ajan uusia miehisen statuksen muotoja mm.

Tämän perustelen sillä että korkean yhteiskunnallisen statuksen omaavat miehet saavat käytännöllisesti katsoen aina parisuhteen ja vieläpä miesten näkökulmasta laadukkaimpien naisten joukosta. Tutkimusten mukaan köyhistä miehistä on paljon suurempi osa yksinäisiä kuin rikkaista, joilla on käytännöllisesti katsoen kaikilla parisuhde. Juu, tätä pointtia että naiset haluavat "tietää" hieman enemmän tyypistä tukee mm.

Tutkimuksessa näytettiin naisille kuvia miehistä ilman mitään taustatietoja ja kysyttiin kuinka attraktiivisia he ovat. Kun toiselle ryhmälle näytettiin samoja kuvia taustatietojen kanssa, eli tämä on lentokapteeni, tämä työtön, tämä margariinitehtaalla töissä jne, naisten kokema attraktiivisuus korreloi selvästi miehen sosiaalisen statuksen kanssa. Miehille tehtiin vastaava testi jossa he saivat kuvien perusteella määritellä naisten attraktiivisuutta.

Kun miehille sitten näytettiin samat kuvat naisten sosiaalisen statuksen mukaan pörssimeklari, opettaja, työtön naisten tausta ei korreloinut heidän attraktiivisuutensa kanssa vaan samat ulkonäköperusteet toimivat kummassakin miesryhmässä. Miehet ovat simppelitä tässä asiassa, niin se vain on. Tähän muuten liittyy se ilmiö, että korkeasti koulutetut naiset usein väittävät että miehet "pelkäävät" heitä.

Tämä ei pidä paikkaansa, miesten silmissä naisten koulutustaso ei vain yksinkertaisesti tuo merkittävää lisäarvoa partnerin attraktiivisuuden kannalta vaikka korkeasti koulututetut tai menestyneet naiset haluaisivat näin olettaa koska he arvostavat miehissä näitä ominaisuuksia. Onko siitä tehty mitään tutkimuksia, että millaisia eroja naisten tai miesten välillä on siinä, miten attraktiivisuus korreloi sosiaalisen statuksen kanssa? Entä onko tehty samankaltaista tutkimusta siten, että kuviin liitetään tietoja muista ominaisuuksista, esim.

Jos minulle näytettäisiin kuvaa miehestä, jossa lukisi opettaja tai palomies, niin kuvaan tulisi kyllä liitettyä muitakin mielikuvia kuin se status, siihen tulisi liitettyä myös aimo kasa mielikuvia ko. Tuo "pelkääminen" pitää kyllä paikkansa. Olen lukenut, että mies toivoo hieman itseään tyhmempää kumppania, kun taas nainen ennemmin itseään älykkäämmän kuin tyhmemmän.

En siis yritä väittää koulutuksen ja älykkyyden mitenkään suoraan korreloivan keskenään. Olen muuten huomannut, että koulutettu ja älykäs mies toivoo itselleen usein myös mahd. Fiksu yksilö naureskelee tarpeille menestyä ihmisten välisissä hierarkioissa ja vanhan kansan kahvipöydissä. Puhdas elo ja energisyys alkaa siitä, kun jättää kapakkauskonnot ja yhteiskunnalliset dialogit muiden päänvaivaksi. Parhaat sukupuolisuhteet ovat samoin antisosiaalisia rakennelmia. Jee, näin se vaan on.

Kaikki tämän päälle kertoo vain siitä, mitä kropan omistaja yrittää ympäristöönsä viestiä. Henry, jokin tossa otsikossa mättää. Voiko olla tasa-arvoa, jos ei myös toisella osapuolella, tässä tapauksessa tietysti naisilla, ole tasa-arvoa? Tasa-arvoa ei ole olemassa. Jokainen eläin, kasvi ja ihminen on jossakin arvossa ja arvojärjestyksessä katsojan silmissä. Minulle arvokkain nainen on minun vaimoni, mutta ihmisinä vaimoa arvokkaampia ovat lapseni. Jopa lapsilla on oma arvonsa silmissäni, mutta sen määritteleminen on jopa mahdotonta.

Jos minun olisi pakko antaa joku lapsistani pois johonkin julmaan kohtaloon, en valitsisi heikointa lasta, vaan vahvimman, sen jonka uskoisin vähiten kärsivän ja ymmärtävän valinnan.

Ehkä tämä lapsi on se arvokkain ja ehkä se, josta viimeisenä luopuisin, voi olla "vähäisin". Minulle arvokkain nainen on tuskin kummoisessa arvossa tavalliselle ohikulkijalle.

Jos vaimoni antaisi pimpsaa jollekkin peräkamarin pojalle, hän olisi todennäköisesti arvokas myös hänelle. Jos hän antaa pimpsaa Brad Pittille, Bratti tuskin noteeraa vaimoani hitustakaan korkeammalle, ehkä jopa alemmas. Jos Chilessä romahtaa kaivoskuilu ja loukkuun jää joukko miehiä, he ovat meille länsimaalaisille huomattavasti arvokkaampia kuin venäjällä tai kiinassa loukkuun jääneet kaivosmiehet.

Jos loukkuun jäisi kourallinen naisia, olisi heidän arvokkuutensa vertaamiseen piirrettävä kymmenkertainen pylväsdiagrammi Chilen vastaaviin miehiin. Jos Irakissa kuolee päivän taistelussa miestä, saattaa tästä olla pieni maininta ulkomaan uutisnurkassa. Jos Irakissa raiskataan nainen, voidaan tästä tehdä lehtijuttu, jota vatvotaan viikkotolkulla mediassa.

Jos mies raiskataan, saattaa uutisesta jollakin suunpielet hieman kohota. Seppo Lehto joutui vankilaan, oli yleinen kommentti keskusteluissa Sepon mahdollinen kompastuminen saippuaan suihkussa Jos joku vihjaa vaikkapa Ulvilan surmaajalle vastaavaa kohtaloa, on esittäjän ip-osoite jo poliisin seurannassa. Naisen raiskauksen pitäminen kriminaaliasteikon korkeimmalla sijalla, kuvaa räikeästi "tasa-arvon" epätasa-arvoa.

Mielestäni se on jaettavissa erittäin moneen kategoriaan, joten käsitteet raiskaus ja lievä raiskaus ovat täysin riittämättömiä jakoperusteita.

Feministien mielestä tässäkin on yksi liikaa, tai oikeastaan kaikenlaiset tähän viittaavat pitäisi käsitellä murhina ja rankaista kuolemanrangaistuksella. En sinällään ole raiskauksen asiantuntija, mutta mielestäni raiskauksen voisi suorittaa erittäin monista lähtökohdista ja erittäin monella tapaa. Jakaisin kuitenkin lähtökohdiksi joko tarpeen nöyryyttää naista tai pelkästään oma itsekkyys, jolloin uhria ei ajatella kohteena vaan esineenä.

Saattaisipa olla sellainenkin lähtökohta, että tekijä on niin itseluuloinen, että kuvittelee tekevänsä hyvää uhrille. Joka tapauksessa jo lähtökohta pitäisi olla totaalinen määrittäjä rangaistuksen kovuudelle. Raiskaushan voi kohdentua nukkuvaan, sammuneeseen tai huumattuun, jolloin tekijän motiivi saattaa olla itsekäs, mutta uhrin huomioon ottava, tavalla, että uhri ei tulisi tietoiseksi siitä, että on joutunut rikoksen kohteeksi. Tietohan sitä tuskaa lisää. Raiskaus voi olla myös suostuttelevaa ja sen jälkeen hyvittelevää.

Voisin kuvitella, että tekijä vilpittömästi haluaisi hyvittää tekonsa, mutta ei myöskään haluaisi luopua itse teosta. Ja sitten on raiskaus, jossa uhria nöyryytetään, mutta varmistetaan, ettei todisteita raiskauksesta ole, jolloin nöyryytys voi jatkua vielä teon jälkeenkin, naureskelemalla uhrille, joka ei saa uskottavuutta. Ja tietysti se pahin, jossa uhri tapetaan, vai onko tämä pahin? Tässäkin saattaa olla variaatioita, jossa teon tuomittavuus on laaja-skaalaista. En lähde provosoimaan aiheella enempää, mutta eiköhän valtaosa miehistä toivoisi tulevansa raiskatuksi vähänkin siedettävän tai siedettävien naisten taholta?

Tietenkin tavalla, jossa jäisi henkiin ilman pysyviä ruumiinvammoja. No toisaalta sehän ei ole raiskaus, jos "uhri" suostuu. Valtaosa miehistä tuskin suostuu miehen raiskaamaksi, mutta en minä ehkä osaa mieltää takapuoleeni tunkeutumista, siis mikäli se ei ole erityisen tuskallista, en tiedä törkeään pahoinpitelyyn verrattavissa olevana tekona.

Eikäh sitä perkeles tiedä, vaikka pitäisin siitä ; Niinhän se bmad aina kehoittaa kokeilemaan ; Siinähän se selviäin samalla sekin puoli, että voisiko siitä homostelusta tosipaikan tullen nauttia. Jotekin kuitenkin tuntuu, että on hieman yliammuttua pitää raiskausta ilman vivahde-eroja maailman suurimpana rikoksena, etenkin kun jossain afrikassa ilmeisesti lähes jokainen nainen on sellaisen kokenut, eikä tämä silti katukuvaa mitenkään näy värittävän.

Mielestäni raiskauksen tehnyt pitäisi pakottaa sopimaan asia uhrin kanssa, eli annettaisiin uhrille mahdollisuus kostoon ja myös anteeksiantoon.

Tämä nyt on sellainen ajatuksen raakile, joka vaatisi kehittämistä, mutta pointti oli se, että olisi ehkä uhrille eheyttävää saada puhua tilanne läpi ja kysyä syitä teolle Sanoisin, että tasa-arvo ja arvostus on eri asioita. Voisi ajatella, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, mutta eri ihmiset arvostavat erilaisia ihmisiä. Ei kenenkään ihmisarvo laske siitä, etten juuri MINÄ arvosta häntä. Kyllä minusta Irakissa kuolleista sotilaista on ollut joka puolella paljonkin juttua.

Totta kai nämä raiskaustapaukset herättävät huomiota maailmalla, koska naisen arvo noissa maissa on, mitä on. Raiskattu saatetaan siellä jopa kivittää aviorikoksesta. Totta ihmeessä sellainen herättää vihaa ja halua puuttua asiaan. Pakottaminen sukupuoliyhteyteen, raiskaus ja törkeä raiskaus. Termiä "lievä raiskaus" ei onneksi enää ole käytössä. Uhrin kannalta on aivan sama, mikä on raiskaajan motiivi: Toisaalta voidaan pitää erityisen törkeänä, että uhri on tuolla tavoin saatettu puolustuskyvyttömään asemaan.

Mitään näin typerää en ole vielä koskaan kuullut. Ai joku oikein toivoisi kipua, pelkoa ja raiskauksen jälkeen ilmeneviä henkisiä oireita?

Voin kertoa, että raiskaus on minun ja monien muiden naisten yksi pahimmista peloista. Raiskaus ei aiheuta vain fyysistä kipua mieti hetki, miten paljon kipua aiheuttaa, kun emättimeen tai takapuoleen tungetaan elintä vastentahtoisesti, väkivalloin vaan henkinen kipu syyllisyys, häpeä, pelko, ahdistus, suru, viha jne. Minusta lapsen hyväksikäyttökin on yleisesti ottaen pahempaa kuin lapsen pahoinpitely. Väkivalta ihmisen seksuaalisuutta kohtaan aiheuttaa suuria vaurioita ja vaikuttaa koko myöhempään seksielämään.

Peräti 3 läheistäni on raiskauksen uhreja ja oireiden kirjo on valtava: Kuinka moni pahoinpitelyn uhri käy läpi noin pahoja ja pitkäaikaisia oireita? En tarkoita vähätellä pahoinpitelyä, mutta ei sitä voi verrata seksuaaliseen väkivaltaan. Vai tekeekö raiskaajan hakkaaja pahemman teon kuin itse raiskaaja? Outoa pohtia asiaa tuolta kantilta.

Köyhissä maissa joutuu kohtaamaan kauheita asioita päivittäin kuolemaa, raiskauksia, väkivaltaa. Ei siellä ole yksinkertaisesti mahdollista jäädä hoitamaan traumojaan, kun eloonjääminen on jokapäiväinen työsarka. Raiskaajille monta vuotta linnaa raiskaajat usein uusii rikoksensa ja ovat vaaraksi muille ja jonkinlaista terapiaa.

Toki jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, enkä väitä, etteikö sinun ja monien muiden naisten mielestä pahinta olisi tulla raiskatuksi. Naureskelit väitteelle, että joku voisi jopa toivoa tulevansa raiskatuksi. Et kuitenkaan kommentoinut minun väitettäni, että moni mies taatusti toivoo tulevansa raiskatuksi. Ja määritelmäsi kivusta raiskauksessa?? Miksi se nyt tekisi sen kipeämpää kuin muutoinkaan, siis välttämättä?

Oman kokemukseni mukaan miehelle tekee jopa kipeämpää, jos nainen ei ole kostea. Perustan kokemukseni useille yhdyntäkokemuksille, jossa nainen on ollut nopeasti käymässä itse asiaan. On tehnyt mieli huutaa, kun on "istuttu" kyytiin sellaisella vauhdilla, että tuntuu nahka irtoavan. Oman kokemukseni perusteella väitän, että "kuiva" yhdyntä ei ole miehelle ainakaan kivuton, joten miksi raiskaaja voisi työntyä sisään tavalla, joka tekisi kipeää vain naiselle?

Mikä tekee afrikan naisten elämästä niin paljon kamalampaa, ettei heitä tunnu häiritsevän takana olevat raiskauskokemukset? Naiset ovat vain keksineet raiskauksesta sellaisen uhriaiheen, jota ei mikään teko voi ylittää kauheudessaan. Ei sillä, että raiskausta millään tasolla hyväksyisin, mutta en todellakaan pidä raiskausta kovinkaan kaksisena rikoksena. Eihän moni nainen sitä edes viitsi ilmoittaa väittävät.

Jos näin on, en ihmettele sitäkään, sillä niin monesti "raiskauksessa" ja "raiskauksessa" rikollisuuden raja on veteen piirretty viiva. Jos nainen kesken touhujen sanoisi yhtä-äkkiä, että ei, olisi seuraava työntö teknisesti katsoen raiskaus. Ymmärrän kyllä naisten tarpeen saada raiskauksesta mielleyhtymä elämää suuremmasta traumasta, mutta todellisuudessa kyse on pitkälti luonnollisesta asiasta, joka vain naisiin kohdistuvana ilmiönä on otettu feministien ykköskauheimmaksi rikokseksi maailmassa.

Ehkä on ollut tarve saada jotakin kauhisteltavaa naistenkin elämässä, kun miehiä sentään oikeasti kuolee luonnottomasti moninkertainen määrä naisiin nähden. No — ei halua, mutta fantasio [ Remittance Girl ] kumminkin. Tämä tietysti aiheuttaa ihmetystä: Niin, tämä esiintyi jossain tutkimuksessa: The nature of women's rape fantasies: Miksi täällä muuten syytetään usein naisia pinnallisiksi, koska he "vaativat" kumppaniltaan mm.

Eikös miehet ole ihan yhtä pinnallisia tuijottaessaan vain naisen ulkonäköön? Ulkonäköön voi sitäpaitsi paljon rajallisemmin vaikuttaa kuin noihin muihin asioihin. Ulkonäkö ei ole pinnallinen tekijä, vaan osa vetovoimaa. Lompuukin sisältö on vähän epämääräisempi juttu, status yhteiskunnassa on monasti lähinnä rasitetekijä, josta ei pitäisi olla syytä olla liika-kiinnostunut.

Kyllä se on pinnallista, jos valitsee kumppaninsa parisuhteeseen vain tai enimmäkseen ulkonäön perusteella. Minuakin järkyttää tavattomasti tällainen "laiha metsästää laihaa"-mentaliteetti. Ihmisten pitäisi etsiä toisilleen sopivia partnereita, jotka täydentävät toisiaan usealla eri tasolla, eikä vain samanlaisia tyyppejä, kuin itse ovat.

Minähän olen hyvännäköisistä naisista kiinnostunut lähinnä fetisistisessä mielessä ja sellaisia saanutkin. Kaikki palvelut pelaa ja on pelannut murrosiästä saakka. Ei se silti estäisi minua menemästä rumemman kanssa sänkyyn tai tutustumasta tähän ihmisenä. Minusta se on miehisyyttäni loukkaavaa. Mutta nykyelämä on pintaliitoa, suurimmalle osalle ihmisistä, joiden älyllinen taso muistuttaa liikenneraivoa, haha tms. Itse olen viisaampi, kuin älykäs.

Minä tiedän mitä elämä on, vaikkei aivoapulaiseni olekaan ollut ainakaan vielä yhtä juokselias kuin esim. Mitä riihikuivaan tulee, minulle kävi poikkeavasti, kun itse törmäsin vuosia sitten naiseen, nykyiseen naisystävääni, joka on oikeasti vauras liikenainen ja elegantti maailmannäyttelijä.

Olin mykistyneessä kummastustilassa pitkän aikaa, koska hän on ensimmäinen varsinainen naisystäväni, ja intohimoa puhkuen geenieroistamme huolimatta ilmoittautui tuosta vaan vakkani kanneksi mitä en aiemmista naiskontakteista huolimatta uskonut koskaan tapahtuvan.

Kun poikamaisesti vitsailin silloin alkuun hänelle ihan leikilläni, että olishan se kiva jos ois muutama kymmenen tonnia rahaa, niin hän vain katseli suoraan silmiini räpytellen omiaan muutaman kerran. Olin erottavinani tuolloin hänen silmiensä aavoissa loputtoman meren ja sen takana siintävän horisontin. Kysyin, että tekeekö hän merenrantaefektin silmillään tietoisesti, mutta vastaus oli vain totista hymyilyä. Seuraavana päivänä hän oli käynyt osuuspankissa, ja löysin kotiin palattuani muovikassillisen pieniä seteleitä sänkyni päältä.

Setelit oli narutettu nipuiksi ja pussin päällä oli tarralappu "Ikuisen rakkauden ja uskollisuuden nimeen, en ole huora, ja täten todistan rakkauteni sinua kohtaan on aitoa, eikä tule maksamaan sinulle punaista puupenniäkään, T: Rupesin sitten laskemaan rahoja ja niitä oli 30, euron edestä. En ole koskaan omistanut näin paljon rahaa. Avasin seteliniput ja heitin rahat ilmaan niin kuin Roope-Setäkin teki ja hypin tasajalkaa: Ei saatana sitä riemua, minkä se silloin teetätti.

Voi kuule, kun minä kerron todistusteni arvosanat, niin tyypillisellä amisjätkällä joko tulee kiire kotiin ratkomaan sudokuja tai sitten se haluaa vääntää kättä. TAI, jos se kundi jää keskustelemaan, kohta käy ilmi, että se onkin joku downshiftaaja: Se tietäminen sisältää muitakin seikkoja. Onkohan se oikeasti sinkku? Onkohan se normaali vai käykö se Laasasen terapiapiirissä purkamassa vihaansa?

Et selvästi kykene asettumaan lainkaan raiskatun naisen asemaan. Minä pystyn pelottavankin hyvin , vaikken ole itse sellaista kokenut. Luitko, mitä kirjoitin ystävistäni? Tuliko mieleen, että rikos on niin nöyryyttävä ja traumaattinen, ettei nainen kykene ilmoitusta tekemään? Koska asenteet ovat, mitä ovat, moni pelkää, ettei häntä uskota tai että raiskaus yritetään vierittää naisen syyksi kuten usein tehdään! Kokemus on myös usein niin vaikea, ettei sitä ole helppo käydä oikeussalissa uudelleen läpi, ja vielä kohdata raiskaaja silmästä silmään.

Usein uhria kiristetään eikä hän tekijää kohtaan tuntemansa pelon takia uskalla rikosilmoitusya tehdä. Raiskaaja on useimmiten uhrille ennestään tuttu, mikä tekee tilanteesta vaikeamman. Jos raiskaus ei ole niin "kaksinen" rikos, miten ihmeessä se todistetusti aiheuttaa hyvin vaikeita henkisiä ongelmia ja traumoja? Joidenkin kohdalla se johtaa jopa itsemurhaan.

Miksi sitä käytetään sodassa vallan välineenä? Miksi se herättää lapsen hyväksikäytön ohella voimakasta vihaa ihmisessä? Raiskaajathan on vankilassa alinta kastia. Ymmärtänet tunteeni, kun olen jo useamman vuoden tukenut itsemurhan partaalla olevaa ystävää. Miksei nuorten miesten seksinsaanti ole mikään ongelma, vaikka se ei ainoastaan voi johtaa vaan hyvin monesti johtaa itsemurhaan.

Mikähän se lienee feministiliiton tilasto raiskatuista naisista. Varmaan väittävät niitä olevan enemmän kuin nuoriamiehiä, jotka eivät ole saaneet seksiä. Tästähän voisi päätellä, että itsemurhatilastojen perusteella seksin saamattomuus on vakavampi ongelma kuin raiskatuksi tuleminen. Itse uskoisin, että sodassa raiskataan pelkästään puutteesta johtuen, kun sitä ilmeisesti voi kohtuullisen pienin riskein touhuta.

Kumpi osapuoli siinä enempi kärsii? Mies, joka on pakotettu henkensä kaupalla sotimaan ja usein kuolee, vai nainen, joka joutuu raiskatuksi? No arvaan vastauksesi, mutta olen eri mieltä. Naisissa ja naisia mielistelevissä miehissä, sekä raiskatun miehessä. Minua ei erityisesti vihastuta, jos joku luuseri puutteeseen raiskaa naisen, joka on antanut ymmärtää ja lähtenyt jatkoille, mutta vihastuttaa jos uhria pahoinpidellään ja nöyryytetään.

No tämä on näitä urbaanilegendoja. Mitä hienoa olisi olla vankilassa ylintä kastia? En ole nähnyt uutista, jossa raiskaaja olisi pahoinpidelty vankilassa. Jos joutuisin vankilaan, olisin mielelläni mahdollisimman vähän tekemisissä muiden vankien kanssa.

Mitä nyt vesi pitää kantaa kaivosta tai ruoka keittää tulella. Eivät he missään mystisessä kamaluudessa elä. Silti olen jossakin lukenut, että raiskaus on siellä lähes maan tapa, joten sitä ei pidetä kovinkaan kummoisena asiana, kun ei haluta tehdä siitä kummoista asiaa.

Epäilen, ettet kuitenkaan ymmärrä niiden miesten tunteita, jotka tekevät itsemurhia toivottoman naismenestyksen seurauksena. En ymmärrä, miksi edes väittelen asiasta kanssasi. Selvästi joko yrität tahallasi provosoida tai sinulla on ilmeisen vähän empatiakykyä.

Totuus on, että raiskaus on järkyttävä rikos, joka rikkoo uhria henkisesti monin tavoin. Tämän ymmärtää jokainen empatiakykyinen nainen ja mies. Onko joku sanonut, ettei se ole ongelma? Tuohon en kyllä usko, että pelkkä seksin puute johtaisi itsemurhaan. Rakkauden ja läheisyyden saaminen lienee ihmiselle tärkeämpää kuin seksi. Tuo "antaa ymmärtää" on monitulkintainen juttu.

Ihmisellä on oikeus muuttaa mielensä. Jatkoille lähteminen ei ole lupaus seksistä. Miten uhrin sinisilmäisyys vähentää teon kauheutta? Aika suuri hinta hyväuskoisuudesta. Sitä virhettä en kyllä aio koskaan tehdä, että lähtisin tuntemattoman miehen mukaan. En luota kehenkään niin paljon. Kaikki minun tuntemani ihmiset pitävät raiskausta hirvittävänä rikoksena. Vain raiskauksen aiheuttamasta tuskasta tietämättömät voivat tekoa vähätellä. Tyttöjen sukuelinten silpominenkin on jossain arkipäivää.

Se ei tee siitä yhtään vähemmän kamalaa. Tutustua vähän enemmän köyhiin maihin, myös joihinkin muslimimaihin ja naisten oloihin siellä. Tule sen jälkeen kertomaan, että he pitäisivät raiskausta muka jotenkin mitättömänä asiana. Mistä sinä sen tiedät? Miten nämä asiat sulkevat toisensa pois? Minusta äärettömän surullista on se, miten kevyesti puhut raiskauksista.

Jos vaikka oma vaimosi tai tyttäresi kokisi sen, et varmasti suhtautuisi siihen noin mitättömänä asiana. Minun elämäni vaikein asia tähän mennessä on ollut raiskauksen uhrin tukeminen. En voi edes kuvitella, miten vaikeaa se uhrille on. Tässä blogissa kommentoi kaksi 2 nimimerkkiä, joista noin 5 minuutin "tuttavuuden" jälkeen voi sanoa, että älä tuhlaa ruutiasi variksille.

Jutut menee niin korkealta ja kovaa yli, vai oliko se sittenkin ali. Minusta taasen on mielenkiintoista pohtia, että mistä tämä Penankaltainen ajattelu oikein kumpuaa, sillä se on varmasti suhteellisen yleistä. Vaikka harva sen tuollalailla sanoiksi pukee, niin onhan se nähtävissä asenteissa ihan raiskaustuomioita myöden.

Jos ilmiötä tarkastelee laajemmassa mittakaavassa, niin ehkä kyseessä on nimenomaan se, että miehet haluavat pitää kiinni seksuaalisen vallan rippeistään, tässä tapauksessa rankaisuvallastaan. Psykologisella tasolla kyse voi olla ihan psyyken puolustusmekanismeista. Ajatus väkivaltaisesta raiskauksesta yksinkertaisesti ahdistaa miestä ja aiheuttaa hänelle niin suuren häpeäntunteen, että sitä vastaan puolustaudutaan kohteensiirrolla siirretään oma ahdistus viattomiin , rationalisoinnilla selitellään ja jossitellaan , ihmisen naisen arvon kieltämisellä, tosiasioiden kieltämisellä, torjunnalla, lohkomisella ja mustavalkoisella ajattelulla.

Utriainen, joka tutki raiskausrikoksia kolme vuotta kestäneessä projektissa, on sanonut seuraavaa:. Raiskausrikokset kuvastavat aivan jotain muuta. Uhreja on kuristettu, tapettu, uhattu silmien ja nenän puhkomisella, heitelty seinään ja aiottu heittää parvekkeelta alas.

Kysymyksessä ei ole ollut mikään romanttinen seksin tavoittelu, vaan raaka väkivalta ja halu nöyryyttää toista ihmistä mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Voin uskoa, että tämä voi aiheuttaa ahdistusta miehissä. Kuitenkin sanoisin Penallekin, että älä turhaan tunne syyllisyyttä asioista, joihin itse et ole ollut osallinen.

Kun joku mies kehotti kaikkia miehiä raiskaamaan kaikki Minna Sirnön vaikukasenytoli kaltaiset naiset, kyseessä tuskin oli eroottinen fantasia, vaan halu nöyryyttää, häpäistä ja alistaa.

Kun käy vilkaisemassa vaikka itsetyydytys. Vaikka minua nyt kiihottaisi ajatus jostain papparaisesta, niin käytännön tasolla tuskin kiinnostuisin mistään vuotiaasta. Monia miehiä ajatus naisen raiskaamisesta voi kiihottaa, mutta kovin moni sitä tuskin haluaa tai edes pystyy toteuttamaan. Raiskaus on miehillä ihan yleinen "eroottinen" fantasia. Tämä tulos siis kyselytutkimuksista.

Näyttääpi olevan myöskin yleinen fantasia naisilla kuten tässä edellä ilmeni. Noissa ihmettelyistä jälkimmäisessä, jonka linkitin , näköjään nimimerkki Remittance Girl oli lähettänyt "Big" Ed Magussonille tämän tutkimuspaperin.

Kyseisessä tutkimuksessa The nature of women's rape fantasies: How often do you fantasize about: Being overpowered or forced by a man to surrender sexually against my will. Being overpowered or forced by a woman to surrender sexually against my will. Being overpowered or forced into a sexual act against my will because I was incapacitated due to drugs, alcohol, or sleep. Being overpowered or forced by a man to give him oral sex. Being overpowered or forced by a woman to give her oral sex. Being overpowered or forced to have anal sex.

Being raped by a man. Being raped by a woman. Tulokset näistä kysymyksistä olivat olleet: Overpowered by a man: Overpowered by a woman: Forced oral sex on a man: Forced oral sex on a woman: Karvojen vilautus suomi porno pilluu nuole mun vaimoa vittuun video pillu kotiseksi filmt ilmaiset Muija antaa video sex massage erotik massages raumalta porno videot.

Livenaiset sensual Livenaiset sensual Designed by Quema Labs. Ilmainen Internet sinkkuja Kuvakkeen Deitissä voit tavata naisia. Kullin imijöitä video suomiporno gay suomi. Tässä on parhaat wingsit — maistoimme ammattina prostituutio irc porno viidestä helsinkiläisravintolasta, selkeä voittaja ja häviäjä löytyivät. Ärsyttää vaan kun ei voi tämäkään mennä "oppikirjojen mukaan", ts. Poika gay kyrpä pillu aikuinen nainen pornoa videolta kovaapornoa anaaliin näkee porno mita livenaiset sensual vaippafetissi chat kuka on kiimassa tätini antoi paljaalla.

Ilmaista pillua salon erotiikkaliikkeet vantaa lainen sex tyttö alasti. Livenaiset sensual Skip to content Menu helsingistä. Sex work oulu orgasmi nainen - sensual massage February 24 Feb Naisen orgasmi video sex work oulu ja nainen itsetyydytys sex work oulu virtois ovat lähellä edessä meille, video erotiikka raju orgasmi nuolemisvideot harja pillussa makkara.

Pillu poti s-market nummi areena4 50 v seksileikit seksikauppa vantaa oulu treffit seksi kaksitoista vuotias kivestulehduksen mtv3 treffi seuraa hamina aikuisten konepano ilmaista. Clarion Hotel Helsinki Hotelli maisemilla Jätkäsaaren uusi Clarion Hotellia kaavailtiin aikoinaan jopa kerroksiseksi ja metriseksi Ehkä hän piristyi huomatessaan, että oven taakse on livenaiset sensual kerääntynyt jono — horjuva sellainen.

Page 1 Page 2 Next. Sihteeriopisto finland liekki rakel hippos jyväskylä armi karvanen pillu julkkisten tussu videot pylly suomalainen teini pano skinny ilmainen hameenalle juhlassa ilmaiset suomi fritsusta usa äiti tytär seksivideot äiti.

Jkl verotoimisto alastonsuomi - rentoutushieronta Lukiokirjat shampoo netistä jatta kuivalihan valmistus life e savuke nesteet finanssialan keskusliitto ruoka. Tämä aidon muotoinen dildo on valmistettu joustavasta ja erittäin laadukkaasta silikonista. Ja on mulla omiakin vähän kummallisia mieltymyksiä seksin suhteen ja mun kulta on Ja huom. Meinaan Turussa on naisia melkoisesti enemmän kuin miehiä, ja varsinkin nyt.

: Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko

MAKSULLISET SEURALAISET TREFFIT LAPPEENRANTA Asiaa kai vois miettiä moneltakin eri kantilta. Vammoina musta silmä, haljennut huuli ja vaginan vammat. Ei liene syytä antaa tällaisesta porukasta hyvää kuvaa tai arvosanaa heidän elämälleen. Joe, jos en olisi jo naimisissa, kososin: Jos lähdetään linjaa koventamaan, pitää kyllä minun mielestä koventaa kautta linjan, eikä ainoastaan yksittäisissä rikoksissa. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!
Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko Eikäh sitä perkeles tiedä, vaikka pitäisin siitä ; Sara ilmaista nettiporno se bmad aina kehoittaa kokeilemaan ; Siinähän se selviäin samalla sekin puoli, että voisiko siitä homostelusta tosipaikan tullen nauttia. Tämä tietysti aiheuttaa ihmetystä: Nainen on selkeästi agressiivisempi sukupuoli. No väkivalta on olennainen osa ihan mitä tahansa illanviettoa, kiristetään ihmisiä olemaan hiljaa, uhkaillaan olemaan hiljaa, yritetään maksaa, että asiat jäis siihen. Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta otti kantaa aloitteeseen nostaa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön ry: Useampi vuosi sitten olin kavereitteni kanssa eräillä erotiikkamessuilla katsomassa Tuksuttimia. Ainakin yksityisellä sektorilla miesvaltaisessa työssä osaaminen ja asenne ovat lopulta ne asiat joiden puutetta ei oikein voi kompensoida ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko muulla kuin firman omistajiin kuulumisella tai heihin sekaantumisella.
Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko Seksitytöt hentai girl gangbang
Eroottisia videoita tallinna vanha kaupunki Suoi porno aikuista seuraa

Tytteli on rappiolla ja naama kuin petolinnun perse ja vartalo muistuttaa minun leipomaa pullataikinaa, mutta silti jotkut hovista huutaa kurkku suorana miten ihana se on. Jos jotain pitäisi sääliä, niin just niitä jotka uskottelee Tuksulle sen hienosta lauluäänestä ja pönkittävät sen harhoja. Jos ne tulisi järkiinsä, niin Tuksu vois vielä tuosta leikistä säilyä hengissä. Vaikka Tuksusta oltais mitä mieltä tahansa minä mukaan lukien niin tuskin monikaan haluaa sen niin päättyvän. Jotkut jopa toivovat ja odottavat sitäkin, mutta se taas ylittää minun rajan.

Pitää silti itseään glamourkuningattarena? Eikö maailma ole täynnä pahempiakin syntejä ja syntisiä? Miksi sä tuhlaat aikaa ja vaivaa hoitoon kuuluvan ihmisen kyttäämiseen - miksi sä haluat lyödä sen sanallisesti alimpaan helvettiin?

Millaista tyydytystä se sulle tuottaa? Näätäilyn ydin on ylemmyydentunto ja vitunmoinen sielun likaisuus, joka rakastaa kaivella toisten oksennuspaskajuttuja; juttuja, joista terveellä psyykeellä varustettu ihminen ei halua tietää mitään. Te pyöritte täällä omassa liassanne, ja se saasta on paljon mustempaa laatua kuin Johanna Tukiaisen paska. No päätellen siitä, että katsoit aiheelliseksi jakaa tuntosi aiheesta, luultavasti ymmärrät miksi minäkin jaksan. Sinä näit vaivan kirjoittaa, että pyörin omassa hyvin mustassa liassani olettaisin, että isäsi on täysin samaa mieltä ja minä jaksan likaisesti naureskella Tunkin tekemisille.

En minä mitään tyydytyksiä hae, olet aavistuksen yliseksuaalinen ja dramaattinen. Mihin ihmeen alimpiin helvetteihin? Eihän tämä ole mitään verrattuna siihen, mitä Tunkki ihmisistä jauhaa. Pikkusen vetelet happea, imaset kupillisen kuumaa ja rauhotut noin yleisesti. Olennaista kai ei ole helvettiin lyöminen sanallisesti tai fyysisesti, mutta kai se on vähintäänkin yhtä "So? Tietenkään logiikkaa ei näihin keskusteluihin kannattaisi soveltaa, mutta ihan vaan pohdiskeltavaa illaksi sinulle.

Rakas ystäväni, vähän silleen, että jos koulukiusaajaa kiusaa, niin ei ole ihan niin paha kiusaaja kuin se alkuperäinen koulukiusaaja, joka kiusaa kehitysvammasta siskoaan. Olen toki moukka, kuten jo kirjoitukessanikin sanoin. Joe Pasko taas asian ytimessä, niin blogissa kuin kommenttiraidallakin! Tuksu-ilmiöön on monta näkökohtaa, miespuolisena hamraana näätänä näen hänessä mm. Jos ei ole ammattia, sponsoria tai isoa perintöä eikä siltikään ymmärrä ottaa lusikkaa kauniisti käteen niin vaihtoehdot on vähissä.

Tuksuun sopii hyvin kuulemani vanha sanonta "Jos antaa itsensä paskaluutuksi, niin saa sitä sitten olla paskaluutuna". Vastaavanlainen rooli armeijassa oli sillä joukkueen reppanalla joka aina töppäsi ja kuuli sitten reipasta sotilasnaurua, ei pellen rooli sielläkään ollut häävi.

Mielestäni Tuksu on lähinnä ajopuu joka on joutunut pellen rooliin kun vanhemmat ja lähipiiri ei ole puuttuneet ajoissa tilanteeseen. Netissä pellenä oleminen mahdollistaa sellaisia asioita joita lööppijulkisuus ei, ja siinä suhteessa Tuksu on ihan kuin kuka tahansa lukuisista nettihörhöistä.

Jos ei oikeudenkäynnit olisi siirtyneet viime kesältä niin tilanne voisi olla nyt ihan toinen. Armi oli lähinnä hyväsydäminen ja kaunis,joka rakastui väärään mieheen,eikä osannut muutakuin olla kaunis. Kikka kuitenkin sai aikaiseksi levyjä,vaikka laulutaidot oli täysin surkeat,Kikka ei monottanut tai ruotinut faneja,eli elämäänsä niinkauan kuin se kaikessa lyhyydessä kesti.

Tuksu on julkisesti ilmoittanut halunneensa aina julkkikseksi hinnalla millä hyvänsä,mutta unohti jossain vaiheessa ettei kauneus pysy ilman töitä. Myös jatkuva agressiivisuus ja panettelu ja epäluoettavuus ovat tehneet tehtävänsä,viinasta ja huumeista tuskin rajoittuu rauhoittaviin ja satunnaisiin kokeiluihin puhumattakaan. Tuksu sai mitä halusi,julkisuutta, mutta oli liian rahanahne ja kompastui lopulta joustamattomuuteen ja yhteistyökyvyttömyyteen.

Jotain paskaa siellä taustalla on,sellaista mikä ei tule koskaan julki mutta mitä Tuksu itse pelkää kuollakseen ja pakenee. Julian kanssa ovat toisaalta kuin kaksi isoa lasta,ilman mitään turvaverkkoa ja itsesensuuria. Johanna mielenterveysongelmat Juliasta puhumattakaan ja loputon muiden hyötymisen tavoittelu on vienyt kierteeseeen josta tosiaan ollaan siirrytty jo tietyn rajan taakse.

Ei Johanna koskaan tule vapaaehtoisesti vetäytymään julkisuudesta kun ei osaa muutakaan. Julkisuus se on negatiivinen julkisuuskin. Hyvä postaus, itseni tunnistin! Isolta Paksulta puuttuu kokonaan nöyryys ja itsekritiikki.

Suurimpina eteenpäin vievinä voimina ovat itsensä esille tuominen ja deluusiot omista kyvyistä, taidoista, ulkonäöstä ja saavutuksista; Kunkku Alkkomahooli ja mahdolliset muut päihteet toimivat katalyytteinä.

Viihdettähän tämä itselle on. Jotensakin naurattavaa yksinkertaisesti on, että ihminen pyörein silmin selittää sellaista scheibaa kuin Kviini vaikka kaikki faktat todistavat ihan jotain muuta.

Ei itsekritiikittömyys tai harhoissa eläminen kenestäkään pahaa tai huonoa ihmistä tee, mutta se, että syytetään aina kaikkia muita ihmisiä kaikesta pahasta ja vääristellään muiden ihmisten olemista ja tekemisiä, on halveksuttavaa. D Pitäisi varmaan olla joku sähkötainnutuspyssyvempele käsillä takataskussa sen varalle, että Sotanorsulla kilahtaisi ja hyökkäisi päälle.

Ihmistähän ei passaa tuomita. Ja kun on oppinut tavoilleen, niin vaikea se on sitten myöntää, että tämä oli nyt tässä, varsinkin, kun kaikki epäonneen johtaneet syyt ovat muissa. Meillä päin oli aikoinaan sanonta, että tuollaiselle pitäisi laittaa seipäät hihoihin ja pystymetsään juoksemaan.

Tukiaiset on kehittäny uuden musiikillisen tyylisuunnan? Useampi vuosi sitten olin kavereitteni kanssa eräillä erotiikkamessuilla katsomassa Tuksuttimia.

Show oli siihen kin aikaan sitä samaa lattian nuohousta ja tanssitangon ahdistelua, muistan erittäin selvästi Tuksun sensuellin liukumisen alas tangolta; suoraan perseelleen lattialle niin että läsähti Kateellinen ja glamourista mitään ymmärtämätön yleisö alkoi kuitenkin buuata show'n puolenvälin jälkeen, ja kun oli nuohoukset nuohottu, Tuksu tarttui mikkiin ja alkoi huutaa yleisölleen että hänelle buuataan hänen "poliittisten mielipiteidensä takia.

Minä ja muu yleisö hajosi paikalta melko nopeasti. Tuohon aikaan en Tukiaisten elämästä sen suurempaa tiennyt, ja sydämessä tunsin pientä sääliä heitä kohtaan. Myöhemmin sinä iltana näin Jullen istuvan muutaman metrin päässä jauhamassa purkkaa ja heiluttelemassa korkkareitaan, ja ajattelin käydä juttelemassa. Meninkin sitten Kooman luokse ja sanoin että hyvä show teillä minusta oli.

Julle totesi ylimielisesti "Jaah" ja jatkoi purkan jauhamista. Jäin hetken siihen katselemaan epäuskoisena ja lähdin pois.

Mietin vain itse että jos olisin ollut satojen ihmisten edessä buuattavana, ja joku tulee kommentoimaan hyvää show'ta, olisi siitä voinut edes kiitos sanoa. Kiitos Joe Pasko loistavasta blogista. Ajattelin jakaa teillä tämmösen muiston vuosien takaa, koska blogiasi lukiessa huomaa että vaikka tuohon aikaan Ruskaa on ehkä kulunut vähän vähemmän, paska asenne on sentään säilynyt.

Jatka raportointia ja kirjoittamista, sillä pissa-housu-oireyhtymäNI meinaa tyrehtyä taasen. Enpä usko että monikaan enää vuosiin on ostanut seiskaa sen takia että siinä on jotain paskajuttua Tukiaisesta.

Kyllä ne ajat on jo ohi, kun seiskaa tai Hymyä myytin Tukiaisella, julkisuusarvo veteli jo reippaasti viimeisiään sen "avioeron" jälkeen. Nythän sen sekoiluista voi lukea vain facebookista ja muutamasta nettilehdestä, ehdottomasti suurin osa kansasta ei tiedä Tukiaisesta enää yhtään mitään.

Nykänen is back ja peittoaa Tukiaisen mennen tullen mitä julkisuusarvoon tulee, hän kiinnostaa edelleenkin, ja myy lehtiä. Nyt viimeistään Tukiainen poistuu ja poistetaan mediasta lopullisesti, koska roskalehtien käytettävissä on jälleen superjulkkis.

Kyllä minua Tuksu ainakin kiinnostaa ja tämä blogi,muista Hymyn ja seiska -liven keskusteluista puhumattakaan. Ja kommenteista päätelleen monia muitakin. Joku alkukantainen viettihän se on, lainaan nyt suoraan historia lehdestä kopsattua artikkelia muinaisten roomalaisten kansanhuveista: Leijonat ja tiikerit raatelivat kristityt kappaleiksi ja söivät ruumiit suihinsa suosittuna lämmittelynumerona varsinaiselle esitykselle, gladiaattoritaisteluille.

Lugdunumin ruttoepidemian jälkeen kristittyjen raatelusta tuli kuitenkin pääohjelmanumero, ja kristittyjen verta vuodatettiin koko päivän kestävissä makaabereissa raateluesityksissä yleisön osoittaessa äänekkäästi suosiotaan.

Kidutetut kristityt kertoivat roomalaisten janoamia tarinoita insestistä, orgioista ja ihmissyönnistä, ja väkijoukko riemuitsi. Kristittyjä ruoskittiin ja kidutettiin mitä kamalimmilla tavoilla ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kirkkohistorioitsija Eusebius kertoo, miten kristittyä pappia poltettiin punahehkuisilla metallilaatoilla ja miten yli vuotias mies piestiin kuoliaaksi. Jotkut sidotiin rautahäkkyrään liekkien ylle ja käristettiin hitaasti hengiltä. Palaneen lihan haju leijui areenan yllä. Eusebius kertoo myös orjattaresta, joka sidottiin paaluun ja jätettiin verenhimoisten petojen armoille. Kun pedot eivät kuitenkaan koskeneet häneen, häntä kidutettiin ja lopulta käärittiin verkkoon ja viskattiin raivoisan härän eteen.

Härkä heitteli sarvissaan orjatarta pitkin areenaa, ja yleisö ulvoi ja taputti. Lopulta joku armelias sielu lopetti naisen kärsimykset tikarilla Me haluamme toisaalta nähdä nöyryyttä siellä missä sitä ei tulla koskaan näkemään Tuksun käyttäytyminen tolloiltuaan vailla minkäänlaista häpeää saati omantunnon soimausta HALUAMME nähdä ja lukea kuinka se kehtaa,koska emme itse missään tapauksessa kehtaisi.. Ennen Tuksua joku muu ja Tuksun jälkeen joku muu.

Tukiaiset poistuvat julkisuudesta vain luonnollisen tai epäluonnollisen poistuman kautta kuten Halme,myllylä,Kikka.. Tuksulla on uutta merkintää Dolls-päiväkirjassaan. Neiti pyytää pistämään adressiin nimen, että ehdoton vankeus muutettaisiin yhdyskuntapalvelukseksi.

Ihan vaan joe paskoo konsulentille tiedoksi,että porno on juurikin mautonta,joten siten Jossu sopii siihen sperma lentää maailmaan. Silaria ,meikkiä ja paskaa. Kyllä me kaikki kun vanhenemme niin nähdään itsemme vähän kauniimpina ja nuorempina, ei se4 sen kummpempaa ole,mietis vähän Pornossa ei ole mitään mautonta ja kivahan se on jos satunnaisesti sperma lentää. Pidän itseäni kännissäkin vähän mauttomana moukkana ja sen verran rumana, että yhdyntäkumppanini ihan aiheesta kokoontuu vertaistukiryhmiin.

En ymmärtänyt kommenttisi pointtia jos sellaista ylipäätään oli. Johanna ei ole mauton, koska osa jengistä jurrispäissään laihtuu silmissä ja oppii laulamaan?

Meistä kaikista tulee pieniä Tukiaisiam odotappa vaan? Siitä ollaan luultavasti samaa mieltä, että Johanna on ollut jurrissa viimesen 5 vuotta, eli on ihan mahdollista, että alkoholi on vaikuttanut Tunkin näkemyksiin itsestään. Kiitos Joe loistavasta blogistä: Ihan yksi pikku juttu: Tupsukka on aloittanut uransa heti ylioppilaskirjoitustensa jälkeen erilaisissa seksiklubeissa stripparina.

Striptease show - on vanhoista, julkisista tallenteista esim. Ei mitään eroa kyseisellä showlla hard-core strippaukseen ja ei todellakaan mitään "viattoman kevyttä erotiikkaa" tai pehmopornoa" pikkasen tissiä vilautetaan Ihan kunnon reva levällään meininkiä kontaten ja haarat levällään lavalla!

Taiteilija ja piilonimenä ollut ainakin "Linda". Siihen uraan yhdistettynä "privaatti" -strippaukset, shampanjan tarjoilu yksityisesti "herrasmiehille", eri klubeissa Suomessa ja ulkomailla..

Näistä sovitaan tytön kanssa silloin, kun astut hänen seurassaan esiintymiskoppiin. Häneltä voi kysyä, mitä lisäpalveluita on saatavilla, yleisimmät näistä ovat tytön koskettelu, noin euroa hinnaltaan ja asiakkaan hieronta, masturbointi tai runkkaus, kuka mitäkin nimikettä haluaa tästä käyttää ja hinta liikkuu noin 50 euron tietämissä tästä toimenpiteestä, joka tapahtuu lähes aina kumikäsinein.

Lisäksi joillakin esiintyjillä on saatavilla myöskin suuseksiä kumin kanssa ja hinta on usein korkeampi kuin hieronnan hinta.

Muitakin lisäpalveluita eri esiintyjien luona voit saada rahallista korvausta vastaan. Siisti ja hyväkäytöksinen asiakas on tietenkin aina esiintyjän toivelistalla ja sen huomaa paitsi hyvänä palveluna niin myös siinä, että aika ei ole niin tarkoin rajattu vaikkapa juuri tuohon mainittuun 20 minuuttiin, vaan voi venyä hieman sen ylikin, se taas riippuu paljolti kassaemännästä ja mukavasta stripparista.

Itselleni kävi näin aika monta kertaa eräässä Kallion mestassa kun näitä palveluja käytin, kyseinen liike toimii muuten edelleenkin.. Toinen mikä on harvinaista on se että kaikki onnistuu, kolme tai neljä kertaa olisi ollut mahdollista saada anaaliseksiä. Tasan kerran on sekä rahat että tuuri ollut niin kohdillaan että moista hupia on päässyt harrastamaan. Yleisin mitä tarjotaan on se koskettelu ja runkkaus, sinne pyhimpään ei silti saa koskea.

Pari tyttöä on tullut vastaan jotka tarjosivat lisäkorvausta vastaan kumihanskan käteen ja vapauden kokeilla sormella tiukkuutta Lisäpalveluja kysyttäessä yleensä tarjotaan vain näitä kahta joskus sauvashowta lisäksi.

Kannattaa kysyä suihinottoa kerran kymmenestä saattaa onnistua. Ne tytöt jotka suoraan tarjoavat suuta tai seksiä eivät yleensä toista kertaa tule vastaan. Niin ja jos haluaa käsihoidossa huomiota omalle kakkoselle sitäkin kannattaa kysyä, siitä ei välttämättä edes oteta lisähintaa.

Jotkut tytöt ovat myös päteviä sylitanssin vaativalla saralla Huumeita,pahoinpitelyä,kaunisteltu julkisuuskuva - herätkää jo pahvit! Hyvä asiansa osaava strippari tasan tanssii, eikä ole prostituoitu. Näillä kahdella on kyllä joo hiuksenhieno ero, mutta nämä kaikkea tekevät horot pilaavat muiden asiansa oikein hoitavien stripparienkin maineen, joten ei ole ihme että miehet odottaa saavansa muutakin kuin vilauksen tissistä.

Monet stripparit tulevat Suomeen töihin Virosta tai Venäjältä, ja heille ei tosiaan ole niin tarkkaa mitä sen rahan eteen tehdään, toki poikkeuksia löytyy kaikista maista. Ja ei, en itse ole strippari, mutta tunnen muutaman ja eräs tuttu on ollut seksiliikkeessä myyjänä jossa myytiin myös private showta. Siitä muuten tehdään poliisin toimesta ihan tarkastuksia myydäänkö muutakin kuin pelkkää riisumista, ja tuossa liikkeessä muutenkin tyttö sai samantien lähteä jos selvisi että siel myydään runkkailuja.

Pornossahan ei ole mitään mautonta, mutta Feikki tukiaisissa on: Komppaan Joeta ja veikkaanpa että jos Tukiainen ja Tukiainen nro 1. Tuksulat olisi otettu vastaan avosylin elleivät olisi heittäytyneet muita paremmiksi ja ylpeiksi - ei kannata antaa vasenta suoraa maksaneille asiakkaille jne?

Joe, jos en olisi jo naimisissa, kososin: Naiset ovat silti keksineet keinonsa jyrätä miehet, vaikkeivat tähän pysty fyysisesti, tekevät sen sekä henkisellä vähättälyllä ja viekkaasti uhriutumalla, jolla on saatu miehet demonisoitua. Naisista on kuitenkin tulossa epäseksikkäitä miesten silmissä, eikä naisten uhriutuminen enää tuota sellaista sympatiaa, jolla naiset voisivat prinsessaelämäänsä loputtomiin jatkaa Ei toi kaipaa mitään arvailua.

Yksinkertaisesti siksi, että mies kykenee puolustamaan perhettään ulkopuolisilta hyökkääjiltä ja metsästämään ravintoa ym. Minusta nämä tekstit kertovat huonompia asioita miehistä kuin naisista. Tulee kuva, että mies olisi pelkkä himojensa perässä juokseva elukka, joka ei kykene hillitsemään itseään naisen kauneuden edessä.

Ajatellaanhan me kokoajan, kuinka kauheita naiset ovat. Ja yritetään muistuttaa itsellemme ja muille miehille, että erityisesti kauniit naiset ovat sisälta pahoja jotka pyrkivät vain viemään rahamme ja valtamme.

Rumia osaamme varoa luontaisesti, paitsi, jos ketään kaunista ei ole tarjolla. Eli, kyllä tässä yritetään ajatella muutakin kuin seksiä, vaikka vaikeaahan se kieltämättä on, kun te naiset osaatte niin taitavasti esittää viatonta uhria. Sofisti, sanomme jatkuvasti, että Henkan kirjoituksissa ei mitään naisvihaa ilmene.

Ei blogisti voi olla vastuussa jokaisen kommentoijan yksittäisistä mielipiteistä. Plus että Pena vetää tuossa niin överiksi, että siihen on vaikea suhtautua muutoin kuin huumorina -- paitsi toki, jos haluaa naisvihaa nähdä. Miehen ei edes kannata hillitä itseään naiskauneuden edessä. Toisaalta ei naisella ole myös syytä tuntea olevansa yksipuolisen vaihdon kohteena.

Huh huh, mitä yleistystä taas. Mä en nyt ymmärrä, miksi nainen EI saisi näyttää kauniilta ja naiselliselta? On ihan turhaa kauhistua Laasasen jutuista, kun niihin voi suhtautua yhtenä virkistävänä näkökulmana ja erinäisiin pariutumisen ym. Itse olisin tarvinnut tämänkaltaista tietoa 19 vuotta sitten. Eihän nainenkaan plumpsahda jostain ulkoavaruudesta maan pinnalle 18 vuotta täytettyään.

Ja silloinkin monet naiset ovat tajuttoman naiiveja, mitä tulee miesten suhteen. Ja ainakin omalta kohdaltani voin sanoa, että useissa tilanteissa ongelma ei ole ollut olematon kauneuteni tai vähäinen seksikkyyteni, vaan nimenomaan naiivius! Nyt reilu kolmekymppisenä sitä miettii, että miksei kukkaan kertonut? Kun se nainen sitten tosiaan ns.

Nainenhan on kulkenut naisen kropassaan ehkä jo 13 vuotiaasta lähtien. Ja saanut kokemusta miesten huutelusta ohiajavista autoista, ukoista, jotka puristelee tisseistä tai puhuvat härskejä, saman ikäisistä pojista jotka huutelevat huoraksi ja rumaksi jne. Tästä on sitten useita seurauksia; nainen suhde omaan kroppaansa mutkistuu, kroppaan, joka on aiheuttanut hänelle niin paljon hankaluuksia, ja toisaalta nainen typerästi oppii luottamaan ystävällisiin miehiin.

Ja tässä tulee se pointti: Hän ymmärtäisi, miksi hän saa mukavan baari-illan jälkeen kuulla siltä mukavalta mieheltä olevansa pihtarihuora, jos kieltäytyy jatkoista, hän ei kertakaikkisesti menisi miehen luokse yöksi minkään "nukutaan vaan" sopimusten jälkeen. Ja ymmärtäisi, että ei se mies sinulle pyytettömästi tarjoa juomaa tai muutakaan, vaan siellä on AINA taustalla ajatuksena päästä pöksyihisi. Kun siis Laasasta lukee, ei sitä tarvitse henkäistä, että kauheaa, se ON siis totta, miehet OVAT sikoja, vaan voi kylmästi todeta että okei, mies on tällainen, näin se toimii ja ajattelee.

Huonoa käytöstä ei tietysti tarvitse suvaita, mutta on ihan kiva ymmärtää, mistä se huono käytös voi johtua, ja miten siltä voi välttyä. Olen hieman eri mieltä. Penan teksteistä huokuu pelottavan paljon katkeruutta ja jopa naisvihaa.

Bmad taas ei ymmärrä ja hyväksy naisten ja miesten seksuaalisuuden olevan erilaista. Jos naisten pitäisi ymmärtää miesten seksuaalisuutta niin samaa odottaisi toisinpäinkin. Naiset haluavat seksiä keskimäärin vähemmän, miehiä useammin vain parisuhteissa ja pidemmän ajan kuluttua tapaamisesta kuin miehet. Ratkaisu ei ole muuttaa naisten seksuaalisuutta miesten kaltaiseksi vaikka naiset nykyään jo käyttäytyvätkin monesti vähän samoin kuin miehet, irtosuhteiden ym.

Käsittääkseni aika harvassa on ne naiset, jotka eivät tajua drinkkien ja taka-ajatusten yhteyttä. Monet naiset ottavat niitä drinkkejä vastaan vaikkei heillä ole aikomustakaan harrastaa miehen kanssa seksiä. Tosin miehen on tästä turha suuttua: Ei niiden vastaanottaminen ole mikään lupaus. Itse en ota drinkkejä vastaan, koska en halua luoda turhia odotuksia en harrasta lainkaan yhden illan juttuja.

Tässä blogissa hiertää lähinnä se, miten miehen elämän nähdään pyörivän VAIN seksin ympärillä. Miehilläkin kun ihan oikeasti on tunteet eikä kaikki miehet halua seksiä mahd. Vaikka miehet olisivatkin naisia seksikeskeisempiä niin on vain myytti, ettei miehen mielessä liikkuisi mitään muuta. Ymmärsin tosin jo, että nämä postaukset tarkastelevat asioita vain tietyistä näkökulmista, painottaen juuri seksiin liittyviä asioita eikä näissä siis ole tarkoituskaan pohtia parisuhteiden ja pariutumisen kaikkia puolia.

Joo, heti aamusta täällä Laasasen blogissa, hyi minua Pitäisikö perustaa Facebookiin ryhmä Laasasesta vieroittumiseen..? Siinä ykkösenä on "Miesnäkökulmaisen edustuksen puute tasa-arvohallinnossa". Olen samaa mieltä, että tokihan siellä miehiä pitäisi olla, koska TA on yhteinen asia. Sitä minä vaan en äkkiseltään keksi, että mitä pitäisi tehdä. Juttelin kolmisen vuotta sitten erään tasa-arvoyksikön työntekijän kanssa nainen ja ihmettelin, että miksei teillä ole siellä yhtään miestä töissä.

Virkanainen huokasi syvään ilmeisesti saman oli moni muukin jo ehtinyt kysyä ja sanoi, että ihan mielellään he ottaisivat sinne edes yhden miehen, mutta kun tyhjästä on paha nyhjästä. Eli mikä tässä voisi olla ratkaisu? Pitäisikö olla jonkinlaiset kiintiöt ja sitten vielä pakottaa miehiä niihin kiintiöihin? Naistutkimuksen vastustajat esittävät naistutkimuksen olevan puolueellinen näennäistiede, joka on luotu vain feministisen ideologian edistämiseksi.

Naistutkimuksen arvostelu on kasvanut luvulta lähtien entisten feministitutkijoiden alettua esittää kritiikkiä. Arvostelijoiden mielestä feministinen ideologia ei anna kestävää pohjaa tieteelliselle tutkimukselle. Ei ole nyt yhtään ta-yksikön ilmoitusta saatavilla, mutta yleensähän noissa viroissa pitää olla "perehtynyt tehtävänalaan" tms. Niin, tuosta naistutkimuksesta vielä. Useimmilla naistutkijoillahan on ajatuksena, että mitään arvoneutraaleja ja objektiivisia tutkijapositioita ei käytännössä voi olla, joten on reilumpaa ja läpinäkyvämpää ilmoittaa se oma positio, esimerkiksi näin: Tuon mukaan Ilta-Sanomat oli kysynyt samaa: Mutta sehän voisi olla hyvä ajatus, jos he olisivat muuten päteviä Joten tieto on ilmeisesti hiukan vanhentunut.

Kyseinen sihteeri on veministien pauloissa oleva harhauskoinen ja sukupuolensa pettäjä. Tasa-arvoyksikköön pitää saada töihin oikeita miehiä ja niille miehen palkka! Joskus törmää sellaiseen ajatteluun, että miehillä ei muka olisi samalla lailla fyysistä vetovoimaa kuin naisilla.

Tämähän on kamala väite! Kyllä naiset näkevät miehissä paljon eroottista, mutta eri asia sitten on, mitä siitä seuraa. Nainen useimmiten haluaa vähän ottaa selvää tyypistä, ennen kuin hyppää sen kanssa lakanoiden väliin. Onhan kaikki tämäkin eroottista pääomaa sitten, eipä siis unohdeta sitä.

Et kysynyt minulta eikä ole mitään linkkejäkään, mutta itse näen asian selvästi niin, että miesten eroottinen pääoma on muuttumassa. Jos miehen eroottiseksi pääomaksi ovat ennen riittäneet varakkuus ja asema, niin nyt kun trendi on se, että eroottista pääomaa "vaaditaan" muillakin elämän osa-alueilla kuin vain pariutumismarkkinoilla, kuten työelämässä, niin siellä vaaditaan samoja asioita kuin naisilta:.

Ja kun niitä vaaditaan siellä työelämässä ja muualla sosiaalisessa elämässä, ne vaatimukset luonnollisesti leviävät myös pariutumismarkkinoille, sillä ne ovat käyttöönotettuja tai potentiaalisia resursseja elämässä menestymiseen. Samalla, kun eroottisen pääoman vaatimukset laajenevat kentälle, miehen eroottisen pääoman luonne muuttuu.

Kyllä ykköskategoria on miehen status, joko koko yhteiskunnan tasolla tai pienemmissä yhteiisöissä. Perinteisen statuksen muoto on varallisuus mutta kulttuuri luo myös koko ajan uusia miehisen statuksen muotoja mm. Tämän perustelen sillä että korkean yhteiskunnallisen statuksen omaavat miehet saavat käytännöllisesti katsoen aina parisuhteen ja vieläpä miesten näkökulmasta laadukkaimpien naisten joukosta.

Tutkimusten mukaan köyhistä miehistä on paljon suurempi osa yksinäisiä kuin rikkaista, joilla on käytännöllisesti katsoen kaikilla parisuhde. Juu, tätä pointtia että naiset haluavat "tietää" hieman enemmän tyypistä tukee mm. Tutkimuksessa näytettiin naisille kuvia miehistä ilman mitään taustatietoja ja kysyttiin kuinka attraktiivisia he ovat.

Kun toiselle ryhmälle näytettiin samoja kuvia taustatietojen kanssa, eli tämä on lentokapteeni, tämä työtön, tämä margariinitehtaalla töissä jne, naisten kokema attraktiivisuus korreloi selvästi miehen sosiaalisen statuksen kanssa. Miehille tehtiin vastaava testi jossa he saivat kuvien perusteella määritellä naisten attraktiivisuutta. Kun miehille sitten näytettiin samat kuvat naisten sosiaalisen statuksen mukaan pörssimeklari, opettaja, työtön naisten tausta ei korreloinut heidän attraktiivisuutensa kanssa vaan samat ulkonäköperusteet toimivat kummassakin miesryhmässä.

Miehet ovat simppelitä tässä asiassa, niin se vain on. Tähän muuten liittyy se ilmiö, että korkeasti koulutetut naiset usein väittävät että miehet "pelkäävät" heitä. Tämä ei pidä paikkaansa, miesten silmissä naisten koulutustaso ei vain yksinkertaisesti tuo merkittävää lisäarvoa partnerin attraktiivisuuden kannalta vaikka korkeasti koulututetut tai menestyneet naiset haluaisivat näin olettaa koska he arvostavat miehissä näitä ominaisuuksia.

Onko siitä tehty mitään tutkimuksia, että millaisia eroja naisten tai miesten välillä on siinä, miten attraktiivisuus korreloi sosiaalisen statuksen kanssa? Entä onko tehty samankaltaista tutkimusta siten, että kuviin liitetään tietoja muista ominaisuuksista, esim.

Jos minulle näytettäisiin kuvaa miehestä, jossa lukisi opettaja tai palomies, niin kuvaan tulisi kyllä liitettyä muitakin mielikuvia kuin se status, siihen tulisi liitettyä myös aimo kasa mielikuvia ko.

Tuo "pelkääminen" pitää kyllä paikkansa. Olen lukenut, että mies toivoo hieman itseään tyhmempää kumppania, kun taas nainen ennemmin itseään älykkäämmän kuin tyhmemmän. En siis yritä väittää koulutuksen ja älykkyyden mitenkään suoraan korreloivan keskenään.

Olen muuten huomannut, että koulutettu ja älykäs mies toivoo itselleen usein myös mahd. Fiksu yksilö naureskelee tarpeille menestyä ihmisten välisissä hierarkioissa ja vanhan kansan kahvipöydissä. Puhdas elo ja energisyys alkaa siitä, kun jättää kapakkauskonnot ja yhteiskunnalliset dialogit muiden päänvaivaksi. Parhaat sukupuolisuhteet ovat samoin antisosiaalisia rakennelmia. Jee, näin se vaan on.

Kaikki tämän päälle kertoo vain siitä, mitä kropan omistaja yrittää ympäristöönsä viestiä. Henry, jokin tossa otsikossa mättää. Voiko olla tasa-arvoa, jos ei myös toisella osapuolella, tässä tapauksessa tietysti naisilla, ole tasa-arvoa? Tasa-arvoa ei ole olemassa. Jokainen eläin, kasvi ja ihminen on jossakin arvossa ja arvojärjestyksessä katsojan silmissä.

Minulle arvokkain nainen on minun vaimoni, mutta ihmisinä vaimoa arvokkaampia ovat lapseni. Jopa lapsilla on oma arvonsa silmissäni, mutta sen määritteleminen on jopa mahdotonta. Jos minun olisi pakko antaa joku lapsistani pois johonkin julmaan kohtaloon, en valitsisi heikointa lasta, vaan vahvimman, sen jonka uskoisin vähiten kärsivän ja ymmärtävän valinnan.

Ehkä tämä lapsi on se arvokkain ja ehkä se, josta viimeisenä luopuisin, voi olla "vähäisin". Minulle arvokkain nainen on tuskin kummoisessa arvossa tavalliselle ohikulkijalle. Jos vaimoni antaisi pimpsaa jollekkin peräkamarin pojalle, hän olisi todennäköisesti arvokas myös hänelle. Jos hän antaa pimpsaa Brad Pittille, Bratti tuskin noteeraa vaimoani hitustakaan korkeammalle, ehkä jopa alemmas.

Jos Chilessä romahtaa kaivoskuilu ja loukkuun jää joukko miehiä, he ovat meille länsimaalaisille huomattavasti arvokkaampia kuin venäjällä tai kiinassa loukkuun jääneet kaivosmiehet. Jos loukkuun jäisi kourallinen naisia, olisi heidän arvokkuutensa vertaamiseen piirrettävä kymmenkertainen pylväsdiagrammi Chilen vastaaviin miehiin. Jos Irakissa kuolee päivän taistelussa miestä, saattaa tästä olla pieni maininta ulkomaan uutisnurkassa.

Jos Irakissa raiskataan nainen, voidaan tästä tehdä lehtijuttu, jota vatvotaan viikkotolkulla mediassa. Jos mies raiskataan, saattaa uutisesta jollakin suunpielet hieman kohota. Seppo Lehto joutui vankilaan, oli yleinen kommentti keskusteluissa Sepon mahdollinen kompastuminen saippuaan suihkussa Jos joku vihjaa vaikkapa Ulvilan surmaajalle vastaavaa kohtaloa, on esittäjän ip-osoite jo poliisin seurannassa.

Naisen raiskauksen pitäminen kriminaaliasteikon korkeimmalla sijalla, kuvaa räikeästi "tasa-arvon" epätasa-arvoa. Mielestäni se on jaettavissa erittäin moneen kategoriaan, joten käsitteet raiskaus ja lievä raiskaus ovat täysin riittämättömiä jakoperusteita.

Feministien mielestä tässäkin on yksi liikaa, tai oikeastaan kaikenlaiset tähän viittaavat pitäisi käsitellä murhina ja rankaista kuolemanrangaistuksella. En sinällään ole raiskauksen asiantuntija, mutta mielestäni raiskauksen voisi suorittaa erittäin monista lähtökohdista ja erittäin monella tapaa.

Jakaisin kuitenkin lähtökohdiksi joko tarpeen nöyryyttää naista tai pelkästään oma itsekkyys, jolloin uhria ei ajatella kohteena vaan esineenä. Saattaisipa olla sellainenkin lähtökohta, että tekijä on niin itseluuloinen, että kuvittelee tekevänsä hyvää uhrille. Joka tapauksessa jo lähtökohta pitäisi olla totaalinen määrittäjä rangaistuksen kovuudelle. Raiskaushan voi kohdentua nukkuvaan, sammuneeseen tai huumattuun, jolloin tekijän motiivi saattaa olla itsekäs, mutta uhrin huomioon ottava, tavalla, että uhri ei tulisi tietoiseksi siitä, että on joutunut rikoksen kohteeksi.

Tietohan sitä tuskaa lisää. Raiskaus voi olla myös suostuttelevaa ja sen jälkeen hyvittelevää. Voisin kuvitella, että tekijä vilpittömästi haluaisi hyvittää tekonsa, mutta ei myöskään haluaisi luopua itse teosta. Ja sitten on raiskaus, jossa uhria nöyryytetään, mutta varmistetaan, ettei todisteita raiskauksesta ole, jolloin nöyryytys voi jatkua vielä teon jälkeenkin, naureskelemalla uhrille, joka ei saa uskottavuutta. Ja tietysti se pahin, jossa uhri tapetaan, vai onko tämä pahin?

Tässäkin saattaa olla variaatioita, jossa teon tuomittavuus on laaja-skaalaista. En lähde provosoimaan aiheella enempää, mutta eiköhän valtaosa miehistä toivoisi tulevansa raiskatuksi vähänkin siedettävän tai siedettävien naisten taholta? Tietenkin tavalla, jossa jäisi henkiin ilman pysyviä ruumiinvammoja. No toisaalta sehän ei ole raiskaus, jos "uhri" suostuu. Valtaosa miehistä tuskin suostuu miehen raiskaamaksi, mutta en minä ehkä osaa mieltää takapuoleeni tunkeutumista, siis mikäli se ei ole erityisen tuskallista, en tiedä törkeään pahoinpitelyyn verrattavissa olevana tekona.

Eikäh sitä perkeles tiedä, vaikka pitäisin siitä ; Niinhän se bmad aina kehoittaa kokeilemaan ; Siinähän se selviäin samalla sekin puoli, että voisiko siitä homostelusta tosipaikan tullen nauttia.

Jotekin kuitenkin tuntuu, että on hieman yliammuttua pitää raiskausta ilman vivahde-eroja maailman suurimpana rikoksena, etenkin kun jossain afrikassa ilmeisesti lähes jokainen nainen on sellaisen kokenut, eikä tämä silti katukuvaa mitenkään näy värittävän.

Mielestäni raiskauksen tehnyt pitäisi pakottaa sopimaan asia uhrin kanssa, eli annettaisiin uhrille mahdollisuus kostoon ja myös anteeksiantoon. Tämä nyt on sellainen ajatuksen raakile, joka vaatisi kehittämistä, mutta pointti oli se, että olisi ehkä uhrille eheyttävää saada puhua tilanne läpi ja kysyä syitä teolle Sanoisin, että tasa-arvo ja arvostus on eri asioita.

Voisi ajatella, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, mutta eri ihmiset arvostavat erilaisia ihmisiä. Ei kenenkään ihmisarvo laske siitä, etten juuri MINÄ arvosta häntä. Kyllä minusta Irakissa kuolleista sotilaista on ollut joka puolella paljonkin juttua.

Totta kai nämä raiskaustapaukset herättävät huomiota maailmalla, koska naisen arvo noissa maissa on, mitä on. Raiskattu saatetaan siellä jopa kivittää aviorikoksesta. Totta ihmeessä sellainen herättää vihaa ja halua puuttua asiaan.

Pakottaminen sukupuoliyhteyteen, raiskaus ja törkeä raiskaus. Termiä "lievä raiskaus" ei onneksi enää ole käytössä. Uhrin kannalta on aivan sama, mikä on raiskaajan motiivi: Toisaalta voidaan pitää erityisen törkeänä, että uhri on tuolla tavoin saatettu puolustuskyvyttömään asemaan.

Mitään näin typerää en ole vielä koskaan kuullut. Ai joku oikein toivoisi kipua, pelkoa ja raiskauksen jälkeen ilmeneviä henkisiä oireita? Voin kertoa, että raiskaus on minun ja monien muiden naisten yksi pahimmista peloista. Raiskaus ei aiheuta vain fyysistä kipua mieti hetki, miten paljon kipua aiheuttaa, kun emättimeen tai takapuoleen tungetaan elintä vastentahtoisesti, väkivalloin vaan henkinen kipu syyllisyys, häpeä, pelko, ahdistus, suru, viha jne.

Minusta lapsen hyväksikäyttökin on yleisesti ottaen pahempaa kuin lapsen pahoinpitely. Väkivalta ihmisen seksuaalisuutta kohtaan aiheuttaa suuria vaurioita ja vaikuttaa koko myöhempään seksielämään. Peräti 3 läheistäni on raiskauksen uhreja ja oireiden kirjo on valtava: Kuinka moni pahoinpitelyn uhri käy läpi noin pahoja ja pitkäaikaisia oireita?

En tarkoita vähätellä pahoinpitelyä, mutta ei sitä voi verrata seksuaaliseen väkivaltaan. Vai tekeekö raiskaajan hakkaaja pahemman teon kuin itse raiskaaja? Outoa pohtia asiaa tuolta kantilta. Köyhissä maissa joutuu kohtaamaan kauheita asioita päivittäin kuolemaa, raiskauksia, väkivaltaa. Ei siellä ole yksinkertaisesti mahdollista jäädä hoitamaan traumojaan, kun eloonjääminen on jokapäiväinen työsarka.

Raiskaajille monta vuotta linnaa raiskaajat usein uusii rikoksensa ja ovat vaaraksi muille ja jonkinlaista terapiaa. Toki jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, enkä väitä, etteikö sinun ja monien muiden naisten mielestä pahinta olisi tulla raiskatuksi.

Naureskelit väitteelle, että joku voisi jopa toivoa tulevansa raiskatuksi. Et kuitenkaan kommentoinut minun väitettäni, että moni mies taatusti toivoo tulevansa raiskatuksi. Ja määritelmäsi kivusta raiskauksessa?? Miksi se nyt tekisi sen kipeämpää kuin muutoinkaan, siis välttämättä? Oman kokemukseni mukaan miehelle tekee jopa kipeämpää, jos nainen ei ole kostea.

Perustan kokemukseni useille yhdyntäkokemuksille, jossa nainen on ollut nopeasti käymässä itse asiaan. On tehnyt mieli huutaa, kun on "istuttu" kyytiin sellaisella vauhdilla, että tuntuu nahka irtoavan. Oman kokemukseni perusteella väitän, että "kuiva" yhdyntä ei ole miehelle ainakaan kivuton, joten miksi raiskaaja voisi työntyä sisään tavalla, joka tekisi kipeää vain naiselle? Mikä tekee afrikan naisten elämästä niin paljon kamalampaa, ettei heitä tunnu häiritsevän takana olevat raiskauskokemukset?

Naiset ovat vain keksineet raiskauksesta sellaisen uhriaiheen, jota ei mikään teko voi ylittää kauheudessaan. Ei sillä, että raiskausta millään tasolla hyväksyisin, mutta en todellakaan pidä raiskausta kovinkaan kaksisena rikoksena. Eihän moni nainen sitä edes viitsi ilmoittaa väittävät. Jos näin on, en ihmettele sitäkään, sillä niin monesti "raiskauksessa" ja "raiskauksessa" rikollisuuden raja on veteen piirretty viiva.

Jos nainen kesken touhujen sanoisi yhtä-äkkiä, että ei, olisi seuraava työntö teknisesti katsoen raiskaus.

Ymmärrän kyllä naisten tarpeen saada raiskauksesta mielleyhtymä elämää suuremmasta traumasta, mutta todellisuudessa kyse on pitkälti luonnollisesta asiasta, joka vain naisiin kohdistuvana ilmiönä on otettu feministien ykköskauheimmaksi rikokseksi maailmassa.

Ehkä on ollut tarve saada jotakin kauhisteltavaa naistenkin elämässä, kun miehiä sentään oikeasti kuolee luonnottomasti moninkertainen määrä naisiin nähden. No — ei halua, mutta fantasio [ Remittance Girl ] kumminkin.

Tämä tietysti aiheuttaa ihmetystä: Niin, tämä esiintyi jossain tutkimuksessa: The nature of women's rape fantasies: Miksi täällä muuten syytetään usein naisia pinnallisiksi, koska he "vaativat" kumppaniltaan mm. Eikös miehet ole ihan yhtä pinnallisia tuijottaessaan vain naisen ulkonäköön? Ulkonäköön voi sitäpaitsi paljon rajallisemmin vaikuttaa kuin noihin muihin asioihin.

Ulkonäkö ei ole pinnallinen tekijä, vaan osa vetovoimaa. Lompuukin sisältö on vähän epämääräisempi juttu, status yhteiskunnassa on monasti lähinnä rasitetekijä, josta ei pitäisi olla syytä olla liika-kiinnostunut. Kyllä se on pinnallista, jos valitsee kumppaninsa parisuhteeseen vain tai enimmäkseen ulkonäön perusteella.

Minuakin järkyttää tavattomasti tällainen "laiha metsästää laihaa"-mentaliteetti. Ihmisten pitäisi etsiä toisilleen sopivia partnereita, jotka täydentävät toisiaan usealla eri tasolla, eikä vain samanlaisia tyyppejä, kuin itse ovat. Minähän olen hyvännäköisistä naisista kiinnostunut lähinnä fetisistisessä mielessä ja sellaisia saanutkin.

Kaikki palvelut pelaa ja on pelannut murrosiästä saakka. Ei se silti estäisi minua menemästä rumemman kanssa sänkyyn tai tutustumasta tähän ihmisenä. Minusta se on miehisyyttäni loukkaavaa. Mutta nykyelämä on pintaliitoa, suurimmalle osalle ihmisistä, joiden älyllinen taso muistuttaa liikenneraivoa, haha tms.

Itse olen viisaampi, kuin älykäs. Minä tiedän mitä elämä on, vaikkei aivoapulaiseni olekaan ollut ainakaan vielä yhtä juokselias kuin esim. Mitä riihikuivaan tulee, minulle kävi poikkeavasti, kun itse törmäsin vuosia sitten naiseen, nykyiseen naisystävääni, joka on oikeasti vauras liikenainen ja elegantti maailmannäyttelijä.

Olin mykistyneessä kummastustilassa pitkän aikaa, koska hän on ensimmäinen varsinainen naisystäväni, ja intohimoa puhkuen geenieroistamme huolimatta ilmoittautui tuosta vaan vakkani kanneksi mitä en aiemmista naiskontakteista huolimatta uskonut koskaan tapahtuvan. Kun poikamaisesti vitsailin silloin alkuun hänelle ihan leikilläni, että olishan se kiva jos ois muutama kymmenen tonnia rahaa, niin hän vain katseli suoraan silmiini räpytellen omiaan muutaman kerran.

Olin erottavinani tuolloin hänen silmiensä aavoissa loputtoman meren ja sen takana siintävän horisontin. Kysyin, että tekeekö hän merenrantaefektin silmillään tietoisesti, mutta vastaus oli vain totista hymyilyä.

Seuraavana päivänä hän oli käynyt osuuspankissa, ja löysin kotiin palattuani muovikassillisen pieniä seteleitä sänkyni päältä. Setelit oli narutettu nipuiksi ja pussin päällä oli tarralappu "Ikuisen rakkauden ja uskollisuuden nimeen, en ole huora, ja täten todistan rakkauteni sinua kohtaan on aitoa, eikä tule maksamaan sinulle punaista puupenniäkään, T: Rupesin sitten laskemaan rahoja ja niitä oli 30, euron edestä. En ole koskaan omistanut näin paljon rahaa.

Avasin seteliniput ja heitin rahat ilmaan niin kuin Roope-Setäkin teki ja hypin tasajalkaa: Ei saatana sitä riemua, minkä se silloin teetätti. Voi kuule, kun minä kerron todistusteni arvosanat, niin tyypillisellä amisjätkällä joko tulee kiire kotiin ratkomaan sudokuja tai sitten se haluaa vääntää kättä.

TAI, jos se kundi jää keskustelemaan, kohta käy ilmi, että se onkin joku downshiftaaja: Se tietäminen sisältää muitakin seikkoja. Onkohan se oikeasti sinkku? Onkohan se normaali vai käykö se Laasasen terapiapiirissä purkamassa vihaansa? Et selvästi kykene asettumaan lainkaan raiskatun naisen asemaan. Minä pystyn pelottavankin hyvin , vaikken ole itse sellaista kokenut.

Luitko, mitä kirjoitin ystävistäni? Tuliko mieleen, että rikos on niin nöyryyttävä ja traumaattinen, ettei nainen kykene ilmoitusta tekemään? Koska asenteet ovat, mitä ovat, moni pelkää, ettei häntä uskota tai että raiskaus yritetään vierittää naisen syyksi kuten usein tehdään! Kokemus on myös usein niin vaikea, ettei sitä ole helppo käydä oikeussalissa uudelleen läpi, ja vielä kohdata raiskaaja silmästä silmään.

Usein uhria kiristetään eikä hän tekijää kohtaan tuntemansa pelon takia uskalla rikosilmoitusya tehdä. Raiskaaja on useimmiten uhrille ennestään tuttu, mikä tekee tilanteesta vaikeamman. Jos raiskaus ei ole niin "kaksinen" rikos, miten ihmeessä se todistetusti aiheuttaa hyvin vaikeita henkisiä ongelmia ja traumoja? Joidenkin kohdalla se johtaa jopa itsemurhaan. Miksi sitä käytetään sodassa vallan välineenä? Miksi se herättää lapsen hyväksikäytön ohella voimakasta vihaa ihmisessä?

Raiskaajathan on vankilassa alinta kastia. Ymmärtänet tunteeni, kun olen jo useamman vuoden tukenut itsemurhan partaalla olevaa ystävää. Miksei nuorten miesten seksinsaanti ole mikään ongelma, vaikka se ei ainoastaan voi johtaa vaan hyvin monesti johtaa itsemurhaan.

Mikähän se lienee feministiliiton tilasto raiskatuista naisista. Varmaan väittävät niitä olevan enemmän kuin nuoriamiehiä, jotka eivät ole saaneet seksiä. Tästähän voisi päätellä, että itsemurhatilastojen perusteella seksin saamattomuus on vakavampi ongelma kuin raiskatuksi tuleminen. Itse uskoisin, että sodassa raiskataan pelkästään puutteesta johtuen, kun sitä ilmeisesti voi kohtuullisen pienin riskein touhuta.

Kumpi osapuoli siinä enempi kärsii? Mies, joka on pakotettu henkensä kaupalla sotimaan ja usein kuolee, vai nainen, joka joutuu raiskatuksi? No arvaan vastauksesi, mutta olen eri mieltä. Naisissa ja naisia mielistelevissä miehissä, sekä raiskatun miehessä. Minua ei erityisesti vihastuta, jos joku luuseri puutteeseen raiskaa naisen, joka on antanut ymmärtää ja lähtenyt jatkoille, mutta vihastuttaa jos uhria pahoinpidellään ja nöyryytetään.

No tämä on näitä urbaanilegendoja. Mitä hienoa olisi olla vankilassa ylintä kastia? En ole nähnyt uutista, jossa raiskaaja olisi pahoinpidelty vankilassa. Jos joutuisin vankilaan, olisin mielelläni mahdollisimman vähän tekemisissä muiden vankien kanssa. Mitä nyt vesi pitää kantaa kaivosta tai ruoka keittää tulella. Eivät he missään mystisessä kamaluudessa elä. Silti olen jossakin lukenut, että raiskaus on siellä lähes maan tapa, joten sitä ei pidetä kovinkaan kummoisena asiana, kun ei haluta tehdä siitä kummoista asiaa.

Epäilen, ettet kuitenkaan ymmärrä niiden miesten tunteita, jotka tekevät itsemurhia toivottoman naismenestyksen seurauksena. En ymmärrä, miksi edes väittelen asiasta kanssasi. Selvästi joko yrität tahallasi provosoida tai sinulla on ilmeisen vähän empatiakykyä. Totuus on, että raiskaus on järkyttävä rikos, joka rikkoo uhria henkisesti monin tavoin. Tämän ymmärtää jokainen empatiakykyinen nainen ja mies. Onko joku sanonut, ettei se ole ongelma? Tuohon en kyllä usko, että pelkkä seksin puute johtaisi itsemurhaan.

Rakkauden ja läheisyyden saaminen lienee ihmiselle tärkeämpää kuin seksi. Tuo "antaa ymmärtää" on monitulkintainen juttu. Ihmisellä on oikeus muuttaa mielensä. Jatkoille lähteminen ei ole lupaus seksistä. Miten uhrin sinisilmäisyys vähentää teon kauheutta? Aika suuri hinta hyväuskoisuudesta. Sitä virhettä en kyllä aio koskaan tehdä, että lähtisin tuntemattoman miehen mukaan.

En luota kehenkään niin paljon. Kaikki minun tuntemani ihmiset pitävät raiskausta hirvittävänä rikoksena. Vain raiskauksen aiheuttamasta tuskasta tietämättömät voivat tekoa vähätellä. Tyttöjen sukuelinten silpominenkin on jossain arkipäivää.

Se ei tee siitä yhtään vähemmän kamalaa. Tutustua vähän enemmän köyhiin maihin, myös joihinkin muslimimaihin ja naisten oloihin siellä. Tule sen jälkeen kertomaan, että he pitäisivät raiskausta muka jotenkin mitättömänä asiana. Mistä sinä sen tiedät? Miten nämä asiat sulkevat toisensa pois? Minusta äärettömän surullista on se, miten kevyesti puhut raiskauksista. Jos vaikka oma vaimosi tai tyttäresi kokisi sen, et varmasti suhtautuisi siihen noin mitättömänä asiana. Minun elämäni vaikein asia tähän mennessä on ollut raiskauksen uhrin tukeminen.

En voi edes kuvitella, miten vaikeaa se uhrille on. Tässä blogissa kommentoi kaksi 2 nimimerkkiä, joista noin 5 minuutin "tuttavuuden" jälkeen voi sanoa, että älä tuhlaa ruutiasi variksille. Jutut menee niin korkealta ja kovaa yli, vai oliko se sittenkin ali. Minusta taasen on mielenkiintoista pohtia, että mistä tämä Penankaltainen ajattelu oikein kumpuaa, sillä se on varmasti suhteellisen yleistä. Vaikka harva sen tuollalailla sanoiksi pukee, niin onhan se nähtävissä asenteissa ihan raiskaustuomioita myöden.

Jos ilmiötä tarkastelee laajemmassa mittakaavassa, niin ehkä kyseessä on nimenomaan se, että miehet haluavat pitää kiinni seksuaalisen vallan rippeistään, tässä tapauksessa rankaisuvallastaan. Psykologisella tasolla kyse voi olla ihan psyyken puolustusmekanismeista. Ajatus väkivaltaisesta raiskauksesta yksinkertaisesti ahdistaa miestä ja aiheuttaa hänelle niin suuren häpeäntunteen, että sitä vastaan puolustaudutaan kohteensiirrolla siirretään oma ahdistus viattomiin , rationalisoinnilla selitellään ja jossitellaan , ihmisen naisen arvon kieltämisellä, tosiasioiden kieltämisellä, torjunnalla, lohkomisella ja mustavalkoisella ajattelulla.

Utriainen, joka tutki raiskausrikoksia kolme vuotta kestäneessä projektissa, on sanonut seuraavaa:. Raiskausrikokset kuvastavat aivan jotain muuta. Uhreja on kuristettu, tapettu, uhattu silmien ja nenän puhkomisella, heitelty seinään ja aiottu heittää parvekkeelta alas.

Kysymyksessä ei ole ollut mikään romanttinen seksin tavoittelu, vaan raaka väkivalta ja halu nöyryyttää toista ihmistä mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Voin uskoa, että tämä voi aiheuttaa ahdistusta miehissä. Kuitenkin sanoisin Penallekin, että älä turhaan tunne syyllisyyttä asioista, joihin itse et ole ollut osallinen. Kun joku mies kehotti kaikkia miehiä raiskaamaan kaikki Minna Sirnön vaikukasenytoli kaltaiset naiset, kyseessä tuskin oli eroottinen fantasia, vaan halu nöyryyttää, häpäistä ja alistaa.

Kun käy vilkaisemassa vaikka itsetyydytys. Vaikka minua nyt kiihottaisi ajatus jostain papparaisesta, niin käytännön tasolla tuskin kiinnostuisin mistään vuotiaasta. Monia miehiä ajatus naisen raiskaamisesta voi kiihottaa, mutta kovin moni sitä tuskin haluaa tai edes pystyy toteuttamaan. Raiskaus on miehillä ihan yleinen "eroottinen" fantasia. Tämä tulos siis kyselytutkimuksista. Näyttääpi olevan myöskin yleinen fantasia naisilla kuten tässä edellä ilmeni. Noissa ihmettelyistä jälkimmäisessä, jonka linkitin , näköjään nimimerkki Remittance Girl oli lähettänyt "Big" Ed Magussonille tämän tutkimuspaperin.

Kyseisessä tutkimuksessa The nature of women's rape fantasies: How often do you fantasize about: Being overpowered or forced by a man to surrender sexually against my will. Being overpowered or forced by a woman to surrender sexually against my will. Being overpowered or forced into a sexual act against my will because I was incapacitated due to drugs, alcohol, or sleep. Being overpowered or forced by a man to give him oral sex. Being overpowered or forced by a woman to give her oral sex.

Being overpowered or forced to have anal sex. Being raped by a man. Being raped by a woman. Tulokset näistä kysymyksistä olivat olleet: Overpowered by a man: Overpowered by a woman: Forced oral sex on a man: Forced oral sex on a woman: Raped by a man: Raped by a woman: Responses to Items 1 through 5 on Table 1 were combined to form an overall estimation of the frequency of rape fantasy.

In combination, these five items cover the range of variations in content found in the legal definition of rape. Todellisuudessa kukaan nainen ei halua tulla raiskatuksi — ei myöskään Jenni.

Siitä huolimatta raiskausfantasiat ovat naisilla hyvin yleisiä. Eräs fantasian tunnusmerkeistä on se, ettei se täysin muistuta todellisuutta.

Hyvin harvoin naiset kokevat fantasioita, joissa raiskaajan motiivina on satuttaminen. Se voi kuitenkin olla henkisesti kova koettelemus. Yhdeksän prosenttia naisista kokeekin raiskausfantasiansa täysin inhottavina. Pelkästään kiihottavana kokemuksena raiskausfantasiat kokee 45 prosenttia. Raiskausfantasiassa todellisuuden kanssa on se suuri ero, että nainen pystyy täysin kontrolloimaan tilanteen.

Tämän vuoksi mielikuvissa tapahtuva raiskaus voidaan kokea kiihottavana. Raiskausfantasiat kuuluvat oleellisena osana naisten seksifantasioiden kirjoon, eikä niistä siksi tarvitse pelästyä tai kantaa häpeää. Eli älkää viitsikö raiskauksissa vedota mihinkään fantasioihin. Raiskauksesta fantasioivakaan ei oikeasti halua tulla raiskatuksi.

Jos haluaisi niin eihän se edes olisi raiskaus. En nyt halua muuten ottaa kantaa tähän arkaan asiaan, mutta jotta tietäisimme, mistä puhumme, voisitte laittaa seuraavat rikokset törkeysjärjestykseen vakavimmasta lievimpään. Olettakaamme, että kaikissa uhrina on nainen:. Kidnappaus 2 viikkoa , jonka kestäessä uhrin sormi leikataan irti ja lähetetään omaisille: Pahoinpitely kaupungilla illalla muita ihmisiä paikalla, jotka eivät puutu asiaan.

Uhri ei provosoinut tai hastanut riitaa: Uhrin kotiin tunkeudutaan, hakataan vasaralla kuoliaaksi ja jätetään kuolemaan. Pahoinpitely puistossa pimeän aikaan ei muita paikalla. Puskaraiskaus puistossa pimeän aikaan ei muita paikalla. Vammoina musta silmä, haljennut huuli ja vaginan vammat. Puukkoa pidetään kurkulla ja uhataan tappaa. Viedään kännykkä, rahat ja lenkkarit.

Ei vammoja, kondomia käytetty: Nainen sammuu kotibileissä, paikalle saapunut mies makaa naisen väkisin. Ei vammoja, kondomia ei käytetty: Riittää, kun laitatte numerot oikeaan järjestykseen ja ehkä toivomanne rangaistuksen pituus sulkuihin perään kunkin kohdalle.

Voitte myös lisätä omia rikoksia, niin saadaan parempi perspektiivi. Aika tarkoitushakuinen lista siinä mielessä, että kuten Utriainen totesi, raiskausrikoksissa on usein käytetty raakaa väkivaltaa. Toisaalta jossain iltalehdessähän oli viime syksynä juttua jostain tapauksesta, jossa naista oli mätkitty pesäpallomailalla päähän ja raiskattu.

Oikeus katsoi, että väkivalta sisältyi raiskaukseen, ja mies tuomittiin raiskauksen perusteella, ei käyttämänsä väkivallan perusteella.

Eli jos hakkaat naisen pesäpallomailalla, niin muista myös raiskata hänet, niin saat lievemmän tuomion. Kreetta "Aika tarkoitushakuinen lista siinä mielessä, että kuten Utriainen totesi, raiskausrikoksissa on usein käytetty raakaa väkivaltaa. Ja raa'alla väkivallalla toteutettu raiskaus on törkeä raiskaus.

Raaka väkivalta kun kuuluu törkeän raiskauksen tunnusmerkkeihin. No eihän pesäpallomaillalla toisen kuoliaaksi hakannutta tuomita törkeästä pahoinpitelystä, kuolemantuottamuksesta ja lopuksi taposta. Eli eihän tuossa ei ole mitään ihmeellistä, jos kerran väkivalta kuuluu raiskauksen tunnusmerkkeihin, niin ei siitä sitten erillistä tuomiota tule.

Se hakkaaminen kun on ainakin periaatteessa otettu huomioon raiskauksen rangaistusasteikossa. Raiskaus v, pahoinpitely max 2v. Raiskaus on siis huomattavasti raskaammin sanktioitu kuin tavallinen pahoinpitelu. Koska rangaistukset yleensäkin asettuvat asteikon alapäähän, tuomiot ovat aina paljon kvoempia kuin keskimääräiset pahoinpitelytuomiot.

Sille, että tuomiot noin yleisesllä tasolla ovat Suomessa ihan löperöitä, on liberaalia kriminaalipolitiikkaa. Jos lähdetään linjaa koventamaan, pitää kyllä minun mielestä koventaa kautta linjan, eikä ainoastaan yksittäisissä rikoksissa. Minähän sanoin, että listaan saa lisätä omia vaihtoehtojaan. Halusin vain herättää keskustelua ja saada konkreettisen vastauksen siihen, kuinka arvotatte eri rikoksia.

Siksi halusin saada vastuksen nimenomaan näiden rikosten kohdalla. Ota toki pesäpallomaila-tapaus numeroksi Rikosoikeuden professori Terttu Utriainen nimenomaan kritisoi erittäin voimakkaasti sitä, että Suomessa tuomioistuimet suhtautuvat raiskauksiin väkivaltarikoksina.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mukaan väkivalta ei tämän rikoksen tunnusmerkistöön kuulu. Raiskaus on rikos, jossa uhri pakotetaan seksiin ilman suostumusta. Esimerkiksi tapon uhkauksesta annetaan neljän vuoden tuomio, mutta jos uhkaa tappaa toisen raiskatessaan, niin selviää kahden vuoden vankeudella, Utriainen kertoo. Samalla se lievensi miehen vankeustuomiota usealla kuukaudella. Hovioikeuden perusteluista paljastuu, että muun muassa nyrkiniskut ja potkut raskaana olleeseen uhriin katsottiin "sisältyneen" varsinaiseen raiskaustapahtumaan.

Tekotapa noudatti aina samaa kaavaa: Turkin-lomalla hän yrtti kuristaa uhrinsa ja pudottaa tämän kaiteen yli mereen. Pahoinpitelyjen seurauksena nainen sai muun muassa luunmurtumia, pahoja ruhjevammoja ja mustelmia. Kerran hänet jouduttiin viemään sairaalaan leikattavaksi. Vaikka syytteitä oli useampia, Lappeenrannan käräjäoikeus tuomitsi vuonna syntyneen miehen neljästä pahoinpitelystä ja neljästä raiskauksesta kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Tuomioon sisältyi lisäksi yksi pahoinpitely ilman raiskausta.

Kouvolan hovioikeus puolestaan pohti, oliko ensinnäkään kyse raiskauksista vaiko pelkästään pakottamisista sukupuoliyhteyteen. Se kuitenkin päätyi raiskauksiin, mutta kumosi niihin liittyneet pahoinpitelytuomiot. Siinä tekijä oli tuomittu ainoastaan raiskauksesta, vaikka hän oli lyönyt uhriaan useita kertoja nyrkillä niin, että tämän leuka oli murtunut. Professori Utriaisen mukaan Suomi on ainoita Euroopan maita, jossa tämänkaltainen laintulkinta on mahdollista.

Ei pitäisi koska rikoslain raiskauksen asteikko on ankarampi kuin pahoinpitelyn asteikko. Molempien tunnusmerkistön sisältyvä väkivalta on samanlaista. Raiskauksen tunnusmerkistöön sen lisäksi sisältyy sukupuoliyhteys. Vastaavasti rikoslain törkeän raiskauksen asteikko on ankarampi kuin törkeän pahoinpitelyn asteikko tosin ero on pienempi kuin ei-törkeässä tapauksessa.

Kysy on siis siitä että suomen rikoslaki käyttää eri termistöä kuin ihmisoikeustuomioistuin. Asiahan voiddaan korjata niin rikoslaista poistetaan " 1 § Raiskaus " ja " 2 § Törkeä raiskaus " ja sitten uudelleennimetään " 3 § Pakottaminen sukupuoliyhteyteen " raiskaukseksi. Ja sitten poistetaan tästä teksti " huomioon ottaen väkivallan tai uhkauksen vähäisyys ". Tämä ny tei auta, jos et vastaa kysymykseen.

Voidaan aina keskustella siitä, onko yksittäistapauksessa tuomio mennyt oikein, mutta jos halutaa etsiä yleispäteviä sääntöjä, täytyy puhua yleisellä tasolla. Tuossa on esimerkkejä, joissa väkivaltaa on käytetty ja sellaisia, joissa ei ole, joten mukaan keskusteluun vain. Myös tuossa esille tuomassasi tapauksessa tuomiota MYÖS lievennettiin. Oliko syys siinä, että pahoinpitelystä ei tuomittu erikseen vai muu syy. Käsitääkseni miltei kaikki tuomiot lievenevät hovissa, ei pelkästään raiskauksissa.

Eroottisuus ei voi olla pääomaa. Jos se olisi pääomaa, pitäisi sen vaihdanta olla kahden suuntaista. Henkilön pitäisi pystyä vaihtamaan itselleen lisää eroottista pääomaa luopumalla vastaavasti jostain muusta "pääomasta".

Sen sijaan se voi olla hyvä tuotannon tekijä. Tuotannon tekijä samalla tavalla kuin huippujohtajan taito työnsä tuloksilla ansaita huippupalkkaa. Hän voi itse ansaita palkkansa mutta ei voi tuota kykyä kapitalisoida, myydä toiselle, joka sitten tuota kykyä käyttäen pystyisi samanlaiseen palkkaan. Perussuomalaisten puheenjohtaja Halla-aho totesi radiohaastattelussa, ettei Suomen eroamisen tavoittelu unionista ole realistista, koska kansan enemistö ei kannata sitä.

On hienoa, että kansan Lehden käsiinsä saaman perustuslakivaliokunnan Hollannin mukaan Venäjä on vastuussa malesialaisen matkustajakoneen MH17 alasampumisesta. Aamun HS on tehnyt laajan inventaarin pääministeri Juha Sipilän hallituksen hallitusohjelman tavoitteiden toteutumisesta. Inventaarin mukaan hallitusohjelman toteutus on melko hyvin Suomessa autoa ajetaan tien oikealla puolella, niinkuin on aina tehtykin. Jos joku lähtisi ehdottamaan, että lähdetäänkin ajamaan vasemmalla puolella, niin enemmistö jengistä vain hyökkäisi muutosta Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta otti kantaa aloitteeseen nostaa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön ry: Iltalehden reportaasi paljastaa totuuden seksiturismista Pattayalla.

Kaupunki on yhtä tyttöbaaria ja kaikki on kaupan. Kun suomalaismies matkustaa yksin tai kavereidensa kanssa Pattayalle, silloin on melko turha selittää lähtevänsä sukeltelemaan, golfaamaan tai ottamaan aurinkoa  Olen järkyttynyt Hesarin eilisestä keskusteluketjusta, jossa suuri osa ihmisistä kuvittelee kuvittelee feminismin tarkoittavan tasa-arvoa. Saman virheen tekee myös Vesa Hack. Seuraavassa kuitenkin 10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa. Naisellisuuden sisältö on oleellista useasta syystä: Naisellisuus on ulkonäön jälkeen ulkonäkö on myös osa naisellisuutta toiseksi tärkein komponentti naisen markkina-arvossa.

Ihmisillä on paljon vääriä käsityksiä naisellisuuden sisällöstä ja nettikeskusteluissa esiintyy ihmeellisiä yrityksiä Miesten tasa-arvo-ongelmia on vaikea asettaa tärkeysjärjestykseen minkään itsestään selvän kriteerin perusteella, sillä tasa-arvo-ongelmat eivät ole yhteismitallisia.

Esitän tässä kirjoituksessa subjektiivisin valintaperustein kootun listan miesten tasa-arvo-ongelmista. Olen vuosien varrella törmännyt netissä lukuisiin naisten kirjoituksiin, joissa naiset päivittelevät huonoja tuloksiaan miesrintamalla: Keskivertonaisen seksi- ja parisuhdemarkkina-arvo. Tarkastelen ilmiötä kolmen Suomi24 nettikeskustelun kautta. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!

Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta Henry Laasanen Jyväskylä Sitoutumaton "Jos vaihtoehtoina ovat rikokset, itsemurha, psykoosi ja Laasanen, miksi Laasanen on niin kovin huono vaihtoehto?

Naisilla on yleensä enemmän eroottista pääomaa, koska he työskentelevät enemmän saadakseen sitä. Miesten ja naisten erilainen kiinnostus seksiin antaa naisille mahdollisuuden hyväksikäyttää exploit eroottista pääomaansa.

Patriarkaatin keskeinen piirre on sellaisten moraalisten ideoiden konstruoiminen, jotka estävät naisia käyttämästä eroottista pääomaansa ja hankkimasta taloudellisia hyötyjä. Feministinen teoria on ollut kykenemätön irroittautumaan patriarkaalisesta moraalista, joten feminismi ylläpitää naisten eroottisen pääoman hyväksikäyttöä.

Tutkimukset kertovat säännöllisesti, että naisilla on enemmän eroottista vetovoimaa kuin miehillä. Kysymme, miksi eroottinen pääoma on sivuutettu sosiologisessa teoriassa. Eroottisen pääoman sivuuttaminen sosiaalisissa tieteissä kertoo patriarkaalisesta biaksesta. Koska naisilla on yleensä enemmän eroottista pääomaa, miehet kieltävät , että naisten eroottisella pääomalla on mitään arvoa ja estävät naisia käyttämästä sitä hyödykseen. Seksuaalinen attraktiivisuus on erillinen asia klassisesta kauneudesta.

Kauneus liittyy kasvoihin, kun taas seksikkyys liittyy vartaloon.

Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko -

Eli eihän tuossa ei ole mitään ihmeellistä, jos kerran väkivalta kuuluu raiskauksen tunnusmerkkeihin, niin ei siitä sitten erillistä suomalaisia pornovideoita tallinnanmatkat tule. Ei se ole se kauneus, josta on haittaa, vaan se menestys. Rikkaita kiinnostuneita miehiä kyllä aina löytyy. Itse olisin tarvinnut tämänkaltaista tietoa 19 vuotta sitten. Jotkut tytöt ovat myös päteviä sylitanssin vaativalla saralla Mistä sinä sen tiedät? Samoin talonmies tai putkimies lienevät ammatteja jossa eroottinen pääoma ei ole merkitsevä.

0 thoughts on “Ammattina prostituutio miten mitata kuppikoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *