Mies etsii miestä isotissi

mies etsii miestä isotissi

Ei kommentoinut asiaa mitenkään. Vastaavantyyppisiä ohareita on tehnyt tässä seurustelumme aikana jo useita ja kerran aiemmin olen jo niiden takia suhteen lopettanut. Viimeksi vain mies sai ylipuhuttua minut takaisin, mutta nyt pitää kyllä keksiä jotain, millä unohdan hänet ja jätän vastaamatta niihin miljoonaan viestiin, jotka tiedän tulevan viikonlopun aikana, kun en vastaile hänen puheluihinsa ja anna jälleen kerran asian olla Ja miksi ihmeessä hän haluaa roikkua tässä suhteessa , kun kerran aikaa ei ole?

Eikö olisi helpompi olla sinkkuna, jos kerran parisuhteeseen ei ole intoa mitenkään panostaa? Ja tähän asti minä hölmö olen antanut anteeksi. Mutta joskus se kamelinkin selkä katkeaa, ja se taisi tapahtua juuri NYT. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Parisuhde Miksi lyhyet naiset etsivät pitkää miestä? Miksi lyhyet naiset etsivät pitkää miestä? Olen pistänyt merkille deittisivustoilla, että lyhyillä naisilla on huomattavasti isommat vaatimukset miehen pituudelle.

Siis tyyliin, cm nainen etsii vähintään cm miestä, mutta cm naiselle kelpaa cm mies. Ihastunut toiseen mieheen Oih ja voi.. Sopeutuminen ahdistaa En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina. Suhteelle ei ole aikaa Olen nelikymppinen nainen ja seurustellut ikäiseni miehen kanssa parisen vuotta. Kompensaatiota, jossa on sukupuolisidonnaisia eroavaisuuksia siinä miten kompensaatio näkyy.

Esim lyhyt mies, se hommaa ison auton, tai jotain ampuma-aseita yms. Yleensä nainen kompensoi miehen kautta, joten lyhyt nainen hommaa pitkän miehen, passiivinen nainen aktiivisen miehen jne. Minä olen vain vaivaiset cm pitkä tai lyhyt ja pidän yksinkertaisesti pitkistä miehistä, jotka ovat vähintään cm. Jotenkin olo tuntuu turvallisemalta pitkän miehen kanssa kuin tapin Sama täällä, minäkin olen cm ja minäkin pidän cm pitkistä miehistä, mutta max cm, silä niskani väsyy jos joudun koko ajan katsomaan oikein korkealle.

Se tosiaan tuo turvallisuuden olon. Ymmärsinkö oikein, että lyhyt nainen kokee maailman pelottavana, ja etsii turvaa pitkästä isosta miehestä? Ja pitkällä naisella tämä turvan haku ei ole niin voimakasta. Heitä ei ole liiaksi asuinpaikkakunnallani. Kun nainen joutuu väkivallan uhriksi, pahoinpitelijä on yleensä oma mies. Tämä tosiseikka huomioiden kaikkein turvallisin mies olisi mahdollisimman pieni, hintelä ja heikko.

Ei niitä vapaina liikukaan, niillä on jo kaikilla mies! Jos puhutaan senttisestä naisesta, niin se on jo keskimittainen. Itse yllän huimaan cm pituuteen, ja olen huomannut, että yli senttinen mies on jo liian pitkä. Eksäni oli hädintuskin cm, ja hän kelpasi minulle aivan mainiosti. Eivät kaikki lyhyetkään naiset hae pitkää miestä, aivan kuten kaikki miehetkään eivät halua isorintaista naista.

Totta makuja on monia. Se hieman ärsyttää, että meitä miehiä aina arviostellaan sovinisteiksi, jos sanoo pitävänsä isoista rinnoista. Mutta eikö se ole ihan sama juttu kuin tuo pituus, joka on kuitenkin paljon hyväksytympi kriteeri. Ja mikähän sun mielestä sitten on lyhyt, jos ei alle cm? Nykyään ihmisten keskipituus on selvästi noussut, mukulat on jo teini-iässä cm ja ylikin.

Itse olen cm ja mielestäni lyhyt. Remontin jälkeen asuntoomme asennetut keittiökalusteet on suunniteltu nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi, mikä tarkoittaa että minä saan tiskata korkokengät jalassa, jos en halua niskoja ja hartioita kipeiksi. Kaikki kaapitkin tuntuu sijoitettaneen katonrajaan. Itsekin valitsen jostakin syystä kookkaan miehen, ehkä alitajuisesti se liittyy biologiaan. Edesmennyt mieheni oli cm, nykyinen vain , mutta tarpeeksi mua pitempi. Kyllähän keskipituus onkin noussut, mutta miltei jokainen tuntemani nainen on sellaista n.

Ja sellaisia naisia enimmäkseen tulee kadulla vastaankin. Että kyllä se keskipituus on sellaista cm naisissa enimmäkseen Eli en sanoisi n. Ja itse olen cm ja pidän pitkistä cm ylöspäin ja raamikkaista miehistä: Ei tietenkään ihmisen pituus loppupeleissä vaikuta mitään Eli koska sinä et ole nähnyt pitkiä naisia, mitatut tilastot ovat väärässä?

Toki, toki - ainahan se mutu faktan voittaa. Miksihän pituus yleensäkin on hyväksytympi kriteeri? Molemmat ovat ulkonäköasioita, joihin ei voi itse mitenkään vaikuttaa ja kumman tahansa perusteella ihmisen arvottaminen on lapsellista.

Ei se ole lapsellista, jos pitää pitkistä miehistä. Pariskunnat joissa mies on yli ja nainen alle näyttävät naurettavilta. Naisen kiinnostus pitkiin miehiin liittyy turvallisuuden tunteeseen, ei seksin himoon. Tissimiehillä viehätyksen laatu liittyy puhtaasti seksin himoon, ei mihinkään muuhun. Miksi seksuaalisuuteen liittyvä asia olisi jotenkin alempiarvoinen kuin pituuden tuoma illuusio "turvallisuudesta"?

Samasta syystä kuin naiset etsivät miestä, jolla on tuuheat hiukset. Jokainen haluaa mahdollisimman hyvät geenit jälkeläisilleen, jotta suku jatkuisi. Tjaa, mulla on aika äärimmäisen paksu ja tuuhea tukka ja pituuttakin cm, mutta eipä silti kenellekään kelpaa. Olen alle keskipituinen nainen ja pidän enemmän lyhyistä kuin pitkistä miehistä. Pituus ei ole kuitenkaan yhtään niin tärkeää kuin luonne. Kyllä mä enemmän suosin lyhyttä miestä. Pitkät miehet vaikuttavat jotenkin uhkaavilta.

Kai mä jotenkin alitajuisesti vähän pelkään niitä. Lyhyt mies on helpommin lähestyttävä ja useimmiten ulkonäöllisesti viehättävämpikin.

Lyhyt mies saattaa vain vaikuttaa helpommin alistettavalta kohteelta. Lyhyillä miehillä on huono itsetunto ja pullistelun tarve. Jos mies on lyhyt, hän on varmasti käynyt salilla pumppaamassa itseään. Osa valitsee vielä jonkun perimiehisen ammatin, kuten armeijan kapiainen, palomies tms.

Ei mulla ole mitään tarvetta alistaa ketään. Se oli vissiin joku cm. Hyvän ja sopivan kumppanin löytäminen ei ole helppoa, joten olisi naurettavaa sulkea oikeasti hyviä vaihtoehtoja pois pituuden takia. Tietysti pituudessakin voi olla kriteereitä, mutta jos miehen pitäisi lähes välttämättä olla 20 cm pidempi, toivotan onnea matkaan. Tälläsellä cm miehellä ei ole mitään jakoa löytää tyttöystävää ikinä kun naiset haluu vaan pitkiä ja komeita miehiä.

On kurjaa elää yksinään koko elämä. En ollut tuollaisesta ikinä kuullut. Mutta olet kai oikeassa, kyselin työpaikan naisilta kahvitunnilla. Omasta pituudestaan riippumatta kaikki naiset tahtoivat pitkän miehen. Tykkään noin samanmittaisista - cm. Tanssiminen ja seksikin on kivempaa ilman tolkutonta kokoeroa. Kun on itse cm, niin samanpituinen mies on auttamattoman lyhyt. Myäs alle senttinen tuntuu pätkältä, itse kun käytän korkokenkiä. Jos olisin sen cm, niin samanpituinen mies olisi ok, eli ei mikään mieheksi tappi.

Jostain syystä onneksi päädynkin yhteen aina yli senttisten kanssa. Nykyinen miesystävä on senttinen. Pienillä miehillä on usein paljon tarvetta kompensoida pituuttaan, ns. Napoleon -kompleksia on tullut tavattua usein. Vai että on turvallisempi olo kun pätkällä naisella pitkä mies.

Itse olen cm ja mieheni cm ja ei yhtään haittaa. Naisen itsenäisyydestäkin se on kiinni. En todellakaan haluaisi olla kenenkään kainaloinen. Enkä tarvi kenenkään apua ottaessani tavaroita korkealta, itse asiassa mieheni pyytää minua häntä auttamaan usein näissä asioissa.

Etkö muka halua, että mies pystyy siirtämään tavarat päältäsi, jos kotona jotain kaatuu päälle ja pelastamaan sinut mammutin hampaista talvella. Olen huomannut että pienet miehet haalivat menestystä ja arvokaluja ympärilleen. Pitkien miehien ei tarvitse yrittää mitään.

Olet peräti Pitkä Mies, Naiseni on vain Pitkä. On niin turvallista kulkea ilta pimeällä hänen kanssaan kadulla. Pitkällä miehellä on yleensä lyhyempi kalu. Samoin isolla naisella pienempi kolonen. Sähän oletkin pitkä nainen!

Mistä sä voit tietää, miltä lyhyistä naisista se tuntuu? Lyhyelle naiselle pitkä mies voi tuoda sitä extra-turvallisuuden tuntua oman perusfiiliksen lisäksi. Eihän siinä nyt mitään ikävää ole. Usein on näyttävän näköistä kun pitkällä naisella on hiukka lyhyempi mies. Kysymyshän on yksinkertaisesti turvallisuuden tunteesta, evoluutio on naiset luoneet sellaisiksi. Eli nainen valintatilanteessa jossa lyhyt ja pitkä mies, valitseet lähes aina pitkän.

Sorry nyt vaan lyhyet miehet, mutta näin se vaan menee Maailman parhaat ufc ottelijat on suht lyhyitä ja maailman paras nyrkkeilijä Floyd Mayweather on myös n. Olen cm pitkä nainen enkä todellakaan seurustelisi itseni pituisen miehen kanssa. Nykyinen mieheni on cm pitkä ja hänen rinnallaan tunnen olevani nainen. Saan ihan huoletta laittaa korkkarit jalkaan, eikä kuitenkaan tarvitse toisen päälakea katsella kun kadulla kuljetaan.

Minusta tuntuisi todella oudolta katsoa seurustelukumppania ns. Anteeksi vain kaikille lyhyille miehille tämä ulkonäön perusteella arvostelu, mutta ei kai ihminen omille mieltymyksilleen mitään mahda ja varmasti kaikille löytyy se oma paras pari.

Itse olisin aina toivonut olevani lyhyempi, niin olisi tuo miesvalikoimakin laajempi, lyhyissä miehissä on monesti muuten tosi hyvän näköisiä tyyppejä. Mutta älkää sitten itkekö kun mies vaihtaa nuorempaan. Niin se vaan menee Ah nuorempaa miestä, kyllä kiitos!

Sen takia kun lyhyitä miehiä on verrattain vähemmän kuin pitkiä. Kiva katsoa ylöspäin miestä. Itse olen cm nainen, enkä tuntisi oloani mukavaksi, jos miesystäväni olisi minua lyhyempi.

Olen huikeat cm pitkä ja minusta on vain kiva käpertyä ison miehen syliin ja tuntea itsensä pieneksi ;. Pikkuinenk ko Luulis että tunnet itsesi pieneksi nuilla mitoilla vaikka ei olis miehiä olemassakaan Minusta kuitenkin olis jotenkin tärkeää ilmoittaa myös painonsa jos pituutensakkin ilmoittaa. Jos nainen on pitkä ja painaa 45 kg niin ei ollenkaan paha. Mutta varjele jos hää painaa vaikkapa 80kg?

Enpä menis tanssipaikalla kumartamaan. Painon pitää olla suhteessa pituuteen,se tekee naisesta naisen olipa senttejä enemmän tai vähemmä. Tuo koskee tietty mies miehiä. Olen nainen pitkä ja mieheni pätkä,ei häiritse,kävelen piikkareilla ja toi "pätkä" buutseilla Itse olen cm nainen ja pidän itse pidemmistä miehistä sillä tunnen joskus itseni suorastaan jättiläiseksi lyhyempien miesten rinnalla: Aikaisemmissa suhteissa kaikki miehet ovat olleet minua lyhyempiä ja se on monelle ollut lopulta liian iso asia, siis pituuteni.

Tai tämä on ainakin on kerrottu syyksi, tiedä sitten onko se oikea syy vai ei. Mutta toisaalta, miksi ovat olleet kanssani jos pituus vaivaa kuitenkin? Mikä hiton oikeus ihmisillä on kommentoida toisen pituutta? Ikään kuin kukaan sille mitään mahtaisi! En mäkään mee kommentoimaan lyhyille ihmisille että "herranen aika, miten sä voit olla noin lyhyt?

Vituttaa kuulla jatkuvasti kommentteja, viimeksi torstaina yks mamma katsoi aiheelliseksi kertoa mulle että "olet muuten aika pitkä! Mie oon ite cm pitkä. Ja kyl saa kuulla vähän väliä ton suuntasta päivittelyä. Oon samaa mieltä siitä, et miehen on oltava suurinpiirtein samanpitunen ku ite. Ei tunne itteään järin naiseks, jos mies on päätä lyhyempi.

Tutunkuuloista, ihmettelen, miksi naiset usein kommentoivat naisen pituutta loukkaavasti. Olen oppinut antamaan takaisin; " Paljonko sinä painat" tai "Onpas sulla tota peppua, onko vaikea löytää sopivia farkkuja? Miehiltä taas tulee erittäin positiivista palautetta.

Olen seurustellut itseäni hieman lyhyempienkin miesten kanssa, mutta jotenkin viihdyn paremmin pidemmässä seurassa. Ehkä tarve tuntea olevansa pieni, heikko nainen? Sama se on miehilläkin. Itse olen cm ja tota "oletpa pitkä, kuinka pitkä olet?? Kyllähän se vaivaannuttaa, ymmärrän kyllä. Itse olen cm ja koko elämäni olen saanut kuulla siitä juurikin kassajonoissa ja turuilla ja toreilla. Onhan se huvittavaa, miten monet ihmiset päivä toisensa jälkeen yllättyy ja hämmentyy siitä, että meitä ihmisiä on tosiaan erilaisia ja tuntevat tarpeelliseksi sen ihan ääneenkin ilmoittaa..

Tällä hetkellä rakkaani on cm, eli ei se pituutta katso, kehen sitä rakastuu. Yhtä usein lyhyet ihmiset saavat kuulla,kuinka lyhyitä ovat Itse olen cm ja viimeksi baarissa joku nainen ihmetteli kuinka voin olla noin lyhyt. Olisin voinut tokaista, että kuinka hän voi olla noin roteva ja miesmäinen: Olen lukemattomia kertoja saanut kuulla pituudestani. Jopa lyhyiltä miehiltä n.

Kyllä ärsyttää vanhat vitsit "nouse seisomaan" yms. Jonkun mielestä näytän lapselta olen sirokin. Myös painoani en ole alipainoinen, mutta normaalipainon alarajalla saa vapaasti kommentoida, "syötkö mitään? Nykyään heitän itsekin pituudestani herjaa vaikka lyhyenpiäkin on , mutta ennen kun itsetunto oli huonompi niin kommentit tuntui ikävämmältä.

Minua pidetään myös heikkona ja heiveröisenä, aina autetaan kantamusten kanssa. Vaikka käyn salilla ja jaksan tehdä isommilla painoilla kun moni isompikokoinen nainen. On helpompaa jos ei ole kauhean iso pituuseroa.

Seksikin sujuu paremmin sopivalla pituuserolla. Eiköhän se ole lähellä miesten ja naisten keskimääräistä pituuseroa. Eli oikeasti näitä sopivan pituuseron omaavia pareja pitäisi olla suhteessa eniten, ainakin teoriassa. No minä olen hieman päälle kaksimetrinen mies ja toivoisin naisen olevan samanpituinen tai vähintään cm. No en minä etsimällä etsi pitkää miestä, mutta sanotaan nyt vaikka niin, että sen enempiä miettimättä, satun vain viehättymään enemmän pidemmistä, kuin lyhyemmistä miehistä.

Se on jotain jolle en oikein voi mitään. Sama asia, kun miehetkin viehättyvät enemmän vaikka blondeista kuin bruneteista. Tai tämän tai tuon näköisistä Mitä näitä nyt on; makuasioita. Eli satun vain tykkäämään, jos mies on pitkä. En voi kauheasti vaikuttaa siihen. Voin hyvin samastua lyhyisiin naisiin, jotka haluavat itselleen itseään huomattavasti pitemmän miehen. Pitkät ihmiset ovat olevinaan normaalipituisia "korkeammalla" ja esimerkiksi yltävätkin usein pitkälle niin työelämässä, kuin arkielämän juomalasinmetsästysreissuillaan ylähyllyn takaosasta.

Pitkä ja roteva mies myös näyttää usein enemmän "alfaurokselta" kuin puolituinen. Itse olen sadankuudenkymmenenseitsemän senttimetrin pituinen hobittimies, enkä voi kuvitellakaan seurustelevani itseäni pitemmän naisen kanssa. L Varsinkin, jos kelpuuttavat itselleen lyhyen miehen. Useimmat naiset on ikuisia vauvoja, jotka tarvitsee kehdosta hautaan turvaa, paijaamista ja huomiota..

Mä ainakin pidän vahvoista naisista, jotka ei tarvia miestä ittensä pönkittämiseen.. Ah, sellanen musta, pitkä amatsooninainen olis just mulle Parisuhteessa molempien pitää olla toistensa turva. En mä ainakaan halua olla aina vahtimassa yksipuolisesti, et toinen on turvassa ja pärjää. Tai silittämässä päätä tarpeettomasti.

En kaipaa itsekään sitä naiselta. Meikältä kyllä palaa mielenkiinto aika äkkiä, jos nainen alkaa osoittamaan avuttomuuden merkkejä. Mä olen nähny isojenki miesten olevan kuset housussa tositilanteessa. Lol mikä wannabe kovis. D Vai ettö oikeen "mies". Minä olen melkein cm pitkä nainen. Koen huomattavasti suurempaa eroottista vetoa itseäni isompiin miehiin. Jotenkin se liittyy siihen tunteeseen, että mies on iso ja vahva ja itse on heikompi. Se tunne, että olet ison miehen sylissä tai kainalossa ja hän on sulle hellä ja turvallinen vaikka voisi helposti nitistää sinut isommilla voimillaan, se tuo ainakin minulle vahvan eroottisen mielihyvän.

Toisin sanoen koon ja voimien ero on minun mielestäni erittäin seksikästä: Minäkin koen itseni naiselliseksi, siroksi ja viehättäväksi isomman miehen seurassa.

Kukapa nainen haluaisi tuntea itsensä kömpelöksi ja isoluiseksi? Kumppanin etsinnässä tällaisella pitkällä naisella on todella paljon vähemmän valinnanvaraa. Tuntuu melkein epäreilulta, että lyhyet naiset kilpailevat niistä samoista pitkistä miehistä, vaikka tunteakseen itsensä naiselliseksi heidän ei tarvitsisi.

Kun on tottunut olemaan huomattavasti pienempi kuin ihmiset keskimäärin, on myös tottunut tiettyyn pituus- ja kokoeroon.

Itse olen tottunut miehiin n. Sitä lyhyemmät tuntuvat liian pieniltä pystyäkseni tuntemaan itseni naiselliseksi heidän rinnallaan. Näin, vaikka pituutta onkin vain senttiä ja painoa 45 kiloa. Ainoastaan kaksi alle senttistä on elämäni aikana ollut. Toinen oli ja toinen Molemmat tuntuivat jo jotenkin hieman hassun lyhyiltä. Tottuihan niihinkin, mutta omimmillani olen yli senttisten kanssa. Tää on jotenkin aina outoa, että naiset tuntevat olevan omimmillaan kun katsovat miestä kengät jalassa 15 cm ylöspäin Pieni lyhyt ei aina ole siro arvon neidit Kyllä mulle on tärkeämpää ihmisen luonne ym.

Itse olen cm ja mieheni cm,eikä siinä ole mitään ihmeellistä silloin kun toista rakastaa: Olen sitä mieltä että,jos ei ikäerotkaan merkitse silloin kun löytää sen oikean,niin ei kyllä merkitse kokoerokaan ;. Yksi asia nyt kuitenkin on varma!

Suunilleen saman kokoisen kanssa on paras tanssia. Ristiriipunnalta se tuntuu kovin pitkän miehen kanssa. Jännä havaita miten vahva on asennen että miehen pitää olla naista pitempi.

Ajatus mikä on monelle naiselle mahdoton. Ulos lähdettäessä kengät testataan minun pituus huomioiden. Kengät valitaan sun pituuden mukaan? Siis jos olet lyhyt naiseen verrattuna, niin nainenko pistää tennarit jalkaan? Taitaa olla noilla naisilla itseluottamus ihan hukassa. Kyllä sen turvallisuuden tunteen pitää lähteä itsestään, eikä ulkoistaa sitä toisen kannettavaksi. Kyllä se toimii toisinkin päin: Ilmoittaja vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita välillä 8 - Vastaa ilmoitukseen tekstiviestillä LOHJA väli oma vastausviestisi lähetä viesti numeroon Mobiilikäyttäjä: Vastaa ilmoitukseen soittamalla numeroon näppäile 9 ja Mobiilikäyttäjä: Sinä luotettava, v mies, tule saunomaan ja viihtymään kanssamme, mukavien hetkien lomassa.

Haluaisimme tutustua mukavaan mieheen, n. Olet siisti ja luotettava ja haluat viettää mukavia hetkiä kanssamme. Olemme tosi kiihkeitä viettämään parien kanssa yhteisiä hetkiä katsellen tai sovitusti osallistua toistemme hyväilyyn. Ottakaa yhteyttä rohkeasti, odottavan aika on pitkä. Olethan siisti, rehellinen ja luotettava. Etsimme viriiliä ja miel.

Etsimme rehevää, povekasta bi-naista, v. Täällä odottaa pari, nainen 48v, muodokas, mies 50v. Olemme ihan perus"juntteja", mutta kokeilunhaluisia.

Ilmoittaja vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita välillä 14 - 2. Paikka Oulu ja Kuusamo. Olet miehekäs ja halukas. Etsimme ystävää sinusta tasokas, aikuinen mies, v, otapa yhteyttä. Mukava, jos kesäpaikka Kuusamossa. Muodokas rouva haluaa vierasta miehen luvalla ja läsnäollessa. Jos olet kiinnostunut apumiehen paikasta, laita viestiä.

Nautitaan elämästä ja toisistamme. Etsimme viriiliä bi-miestä hauskanpitoon vkloppuisin. Vaimo haluis kyläillä kivan miehen luona yksinään, läh. Hesaa jos ois mahd. Etsimme sinua aikuinen, tasokas mies ystäväksi.

mies etsii miestä isotissi

: Mies etsii miestä isotissi

TREFFIT KUOPIO MINU PORNO 6
BB JOHANNA SILIKONIT ANNATYPY Pitkät ihmiset ovat olevinaan normaalipituisia "korkeammalla" ja esimerkiksi yltävätkin usein pitkälle niin työelämässä, kuin arkielämän juomalasinmetsästysreissuillaan ylähyllyn takaosasta. Hesaa jos ois mahd. Se meni vielä ihan hyvin. Pitkissä miehissä on vain sitä jotain. Mitä näitä nyt on; makuasioita.
ANGIINA TARTTUVUUS SEURAA VAILLA Eniro nainen sex
Mies etsii miestä isotissi 4
Rajaa ilmoituksia ja löydä sopivaa seuraa Ilmoitusosasto Nainen etsii miestä Mies etsii naista Nainen etsii naista Mies etsii miestä Seikkailu seuraa miehille Seikkailuseuraa naisille Etsin seuraa pareista Pari etsii seuraa. Mikä hiton oikeus ihmisillä on kommentoida toisen pituutta? Olen huikeat cm pitkä ja minusta on vain kiva käpertyä ison miehen syliin ja tuntea itsensä pieneksi. Itselle ainakin aikoinani kelpasi lyhytkin mies. Turku ja Pori Riippuu myös ihmisen omasta asenteesta, tuleeko niitä ongelmia vai ei. Kaikki lyhimmät ryhmätjohtajat kaikki parempia pitkiin cm ryhmänjohtajiin verrattuna.

Mies etsii miestä isotissi -

Pitkä työkaverini nainen oli ihan tuohtunut, kun lyhyet naiset seurustelee pitkien kanssa. Nainen 57v, bi ja mies 59v, E-Suomen alueelta. Se tosiaan tuo turvallisuuden olon. Itse olen cm ja koko elämäni olen saanut kuulla siitä juurikin kassajonoissa ja turuilla ja toreilla. Olen miettinyt voisinko seurustella minua lyhyemmän miehen kanssa

0 thoughts on “Mies etsii miestä isotissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *