Pillu kostuu posliini pimppi

pillu kostuu posliini pimppi

Paljaana on niin paljon herkempi tunne. Oletteko naiset tai myös miehet huomanneet, että pillun ajelu vaikuttaa toisillakin naisilla näin. Paljas pillu , No en ole huomannut. Oletko varma ettei se johdu jostain muusta syystä?

No, kiimaisuutta nyt lisää mikä milloinkin, itse kullakin. Joillakin posliini, toisella karvat, jollain sitomiset, toisella roolileikit, jollain rivot puheet, toisilla hävytön toiminta, jollain kimppakivat, toisilla katselut Ajelija myös , Totta tuo, että kiimaisuutta lisää mikä milloinkin. Omalla kohdallani tuota kiimaa lisää myös se, että mies on komennushommissa ja ajeltu pilluni on joutunut olemaan munaa vailla.

Onneksi on viikonloppu tulossa ja helpotusta tulossa kun mies tulee kotiin. Laitoin veetin bikinirajalle tarkoitettua voidetta ja lopun otin sheivaamalla.

En uskalla itse ruveta kokeilemaan kotona tuon sokerin kanssa, on sen verran aroista paikoista kyse. Sokerointiin kyllä tekesi mieli, mutta hinta kirpasee. Olis vaan niin ihanaa olla sulosen pehmeä ja karvaton pidemmän aikaa. Ota tavaksi ajella joka aamu kuten parta niin pysyy pehmeänä. Jep, mulla N19 ainakin karvojen ajo on ihan normitoimenpide.

Kyllähän se tietty sexympi on karvattomana kuin karvaisena, itse en mitenkään kiihotu mutta en kyl osais olla miesten kans enää kuin vaan posliinina, jotenki siihen on tottunut.

Oon kyl huomannu että kiehet kiihottuu siitä. Joku mies kirjoitti sunnuntain sanomalehdessä, että mies saa aina pettää vaimoaan ja olla uskoton. Esimerkkinä tällä miehellä oli oma isänsä ja hän itsensä, hänellä on kuulemma ollut kuusi parisuhdetta ja yhteensä neljäkymmentä naista.

Mutta minä uskallan olla eri mieltä: Olen yli neljäkymmenen ikäinen nainen ja minulla on jonkunverra kertynyt kokemusta miehistä. Mies kirjoitti jutussaan, että mies saa olla uskoton, kun naisella on kuukautiset tai vaimo on raskaana. Jos naisen raskaus on edennyt normaalisti ja nainen on terve, niin nainen voi harrastaa seksiä ihan synnytykseen asti. Samoin nainen, jolla on kuukautiset, voi harrastaa seksiä, jos nainen itse sitä haluaa.

Tietenkin kuukautisverstä tulee sotkua lakanoille, mutta ainahan petivaatteet voi suojata. Sitäpaitsi, jos mies on uskoton vaimolleen, kun tämä on raskaana tai synnyttänyt, niin kyllä uskottomuus loukkaa vaimoa syvästi, sillä nainen on hvyin herkkänä raskausaikanaan ja heti synnytyksen jälkeen.

Jos omaa puolisoaan kunnioittaa ja rakastaa syvästi, niin silloin haluaa ja pystyy olemaan uskollinen. Aikuinen mies ja aikuinen nainen pystyvät kyllä olemaa ilma seksiä jonkun aikaa, eikä siitä ole mitään fyysistä eikä henkistä haittaa. Sitäpaitsi ainahan voi masturboida, eli tyydyttää itsensä omin käsin fyysisesti aina orgasmiin asti.

On olemassa aidsia ja sukupuolitauteja, joita miehet ja naiset voivat tartuttaa toisiinsa. Naisille sukupuolitaudit ovat yleensä haitallisempia ja vaarallisempia kuin mitä miehille.

Eräs vanhempi ystävättäreni sai ensimmäiseltä mieheltään tippurin luvulla, mies oli saanut tartunnan Samba - karnevaaleilla mustalta naiselta.

Täm ystävättäreni ei koskaan tullut raskaaksi. Ennenvanhaan kuppa eli syfilis oli niin vakava ja vaarallinen tauti, että se levisi aivoihin asti ja aiheutti ihmiselle kuoleman. Ideana onkin se, että en haluaisi olla "vain" tavallinen, vaan tavallista parempi ; Liekö minussa sitten narsistin vikaa Seksin aikana en onneksi mieti moisia, vaan nautin ; Kyllä kai miehiäkin kiinnostaa, minkäkokoinen muilla on, ja millaisia rakastajia muut ovat?

Pornohan tunnetusti ei ole mikään luotettava lähde.. Olisi kiva päästä vakoilemaan joskus tavallisten parien seksiä. Kyllä sinne sun pikkuseen pilluus istuu hyvin normaali Euro-kulli joka on noin 13cm pitkä ja 10cm ympärysmitaltaan paksu uusimman tutkimuksen mukaan.

Suomalaisillahan on maaulman isoimmat mikäli tämän palstan mittoja uskoo ; Oletko saanut koskaan isoa? Täysnarsisti ei kai mieti onko hän nyt narsisti tai muutenkaan ole kiinnostunut muiden tunteista yms. Mutta toi on ihan mielenkiintoista, että miksi haluaisit olla näiden miestesi mielestä heidän paras kokemuksensa.

Haluatko, että he jäisivät kaipaamaan sua ja voisit tarvittaessa pyörittää monta miestä kerralla? Tai vaihtaa miestä silloin kuin sulle itselle sopii, koska ne suhun hullaantuneet miehet eivät ole enää muita naisia kelpuuttaneet, vaan jääneet odottamaan jos sä vaikka huolisit ne takaisin?

Mulla ei ollenkaan ollut tarkoitus moittia sua, ei tämä sitä tarkoita. Sä olet varmaan oikein kiva tyttö ja ennen kaikkea nätti, seksikäs ja erittäin hyvä sängyssä ;. Guinnes World Record Miehet kysyvät toisiltaan, että "paljonko menee penkistä? Maailman vahvimmalla naisella down there menee 14 kg, siinä ainakin vähän tavoitetta: Se on toki miehenä mahtavaa huomata, että naisella on tiukka pimppi.

Mutta oravapimpillä saisit miehet hulluiksi ja talutusnuoraasi: D Oravapimppi on siis pimppi, jonka lihakset ikäänkuin kiipeävät pitkin kalun vartta ja lypsävät kullia. En ole koskaan sellaiseen törmännyt, kuullut vain huhuja. Mutta voisin kuvittella, että sellainen tekisi aika höpöä! Kokemukseni mukaan ei väljä pilluisia olekkaan. Tiukkuus riippuu vain pillun viritysasteesta.

Jos on kiihottunut ja halukas pillu ja nainen, pillu muotoutuu saamansa munan kokoiseksi. Jos tuntuu väljältä on pillu ja nainen haluton. Esileikit jääneet tekemättä ja hypätty pukille liian aikaisin. Olen kolmen lasten isä ja seksi naiseni kanssa ei ole muuttunut kun parmpaan suuntaan.. Kyllä väsymys, lapset y. Toisaalta kun elää pitemmän ajan jonkun kanssa, löytyy se "yhtenen sävel".. Sun kertomuksesi perusteella sä oot tiukka ja saat sen lisäksi helposti orkkuja.

Voin vaan todeta että naiseni "löystyminen" ei ole haitannut meidän seksielämä yhtään, kun hän oli tosi tiukka ennen kun lapset syntyivät ja nyt mä rakastan sitä kun voin suht.

Ennen vanhaan hän jopa huusi kivusta. Eikun menoksi ja panoksi kyllä siitä hyvätulee siemenet sisään ja lompsakiinni. Riippuu vähän mikä on iso.. Kyllä minä tuon isoksi lasken. Onneksi penis oli kärjestä ohuempi, joten helpotti sisääntyöntöä. Mut kyllähän se mukavalta tuntui, ei niinkään pituus vaan paksuus. Piti vain aina olla tosi kostea, onneksi kostun helposti ja hänen kanssaan sain myös ejakulaatioita. Niin ja se ei ole pissaa, perehtykää asiaan niin tiedätte! Itsekin aluksi säikähdin että mitä se on, mutta haistelin ja maistelin ainetta; ei todellakaan virtsaa, ja kuivuessaan ei jää jälkiä, neste on läpinäkyvää ja ei maistu paljon miltään, joskus hieman makealle.

Mutta silti exän kanssa tuli monesti emätin kipeäksi, vaikka olin hyvin kostea. Toisaalta minua ei haitannut vaikka kipeä olikin; tiesipähän saaneensa ;D Anonuumi: Hyviä kysymyksiä, en ole aiemmin ajatellutkaan että miksi niin kovin haluaisin jäädä mieleen.

En halua pyörittää montaa miestä, enkä ottaa takaisin entisiä. Ehkä se vain imartelee ajatella, että jäisi mieleen. Ja toisaalta minä kuten moni muu kaipaa vakavaa loppuelämän suhdetta, jossa intohimo säilyy; jos mies tykkää minusta heti, niin eikö siinä ole suurempi todennäköisyys, että tykkäisi myös pitkän ajan jälkeen? Eli olisi mukava heti tehdä vaikutus, niin että mies "lankeaisi" minuun helposti ja voisin itse sitten päättää haluanko alkaa seurustelemaan vai en.. Mutta kai jokainen haluaa olla hurmaava ja ihana, ihan lapsesta asti?

Ei kai siihen sen kummempaa syytä tarvitse; jokainen kaipaa ihailua ja tunteita, ja itse ainakin haluan myös näyttää niitä toiselle. Tuo on hieno video, olen nähnyt ennenkin. Erittäin seksikäs nainen mun mielestä, ja todellakin pistää kateelliseksi millaiset lihakset hän on itselleen treenannut! Varmasti vaatinut vuosien ahkeran työn. Mistäköhän saisi painoharjoittelua varten tuollaiset välineet? Tavan kuulat kun ei paljoa paina, vaikka olen ostanut pienimmät ja painavimmat mitä suomesta löytyy.

Niillä voi treenata enemmänkin kestävyyttä, kuin voimaa Ja ehkä en nyt heti viitsi ihan tavoitteeksi laittaa maailmanennätyksen rikkomista; liian suuri tavoite, saattaa turhautua nopeasti ; Mutta pikkuhiljaa edetään, mullon semmonen mittari lantionpohjalihaksille niin koetan koko ajan parantaa tulosta hiljalleen. Tuota oravapimppiä olen ihmetellyt. Paljon siitä puhetta, mutta liekö legendaa?

Jos tarkoitetaan sitä, että nainen seksin aikana supistelee lihaksiaan, niin varmastihan se tuntuu hyvältä. Itse olen joskus kokeillut, mutta ei siitä tykännyt mies, enkä minä.

Pillu saa supistella sitten, kun sitä itseään huvittaa kiihottuessaan yksittäisiä supistuksia, ja orgasmissa sarja tai voimakkaammat puristukset.

Tosin jos mies "nytkäyttää" munaa sisälläni, emätin vastaa siihen tahtomattani supistumalla. Myös oikein kiihottuneena kun tuntuu hyvältä, emätin supistuu välillä itsekseen je "elää". Ejakulaatiossa taas seinämät "kovettuu" ja emätin "puristuu kasaan"; mutta työntölihakset aktivoituu eli se pusertaa ikäänkuin ulospäin, kun taas orgasmissa emätin "imee sisäänsä".

Oravapillu voisi siis olla sellainen, joka on koko ajan hyvin kiihottunut ja meinaa saada orgasmin? Tai sitten nainen, joka supistelee pillua tarkoituksella; itsekin voisin näin tehdä, mutta miehet ei ole tykänneet ihmettelen kyllä miksi?? Kyllä itsekin olen huomannut, että tunteet vaikuttaa eniten. Miehen kanssa, jota rakastaa, saa parhaat orgasmit, täysin kokonaisvaltaiset, ja kiihottuu hyvin helposti, uskaltaa olla täysin oma itsensä eikä ole minkäänlaisia suorituspaineita. Voih kun olisikin tällä hetkellä ihana hyvä suhde, mutta olen vasta eronnut niin ei sitä heti "uskalla" rakastua uudestaan Vai onko miehillä niin, että aina pitää päästä kokeilemaan uutta, ja ensimmäinen kerta on aina kiihottavin?

Exä halusi kyllä minua ihan loppuun asti, mutta hän olikin niin ujo ja kokematon, eikä mikään naistenmies.. Ujot ja kokemattomat ovatkin mun mielestä kiihottavimpia ; Vielä jos on kiltti ja söpö fiksu, niin nam ;P Tykkäättekö muuten jos nainen on hyvin kostea? Joskus hävetti kun kostuin liikaakin, mutta toisaalta exä aina sanoi, että häntä kiihottaa mitä kosteampi ja halukkaampi olen. Myös orgasmi ja ejakulaatio kiihotti kovin. Heh, rupes jostain syystä tekemään mieli kun näitä miettii ;.

Ai niin, ja mun mielestä munan koolla ei ole kyllä paljoa väliä. Orgasmin saa sitä helpommin, mitä kiihottuneempi on; yksikin sormi riittää tarvittaessa. Isossa munassa kiihottavinta on ehkä visuaalisuus ja "tuhmuus", mut pienen kanssa voi panna vauhdikkaammin huoletta. Vie haluja, jos sattuu liikaa. Kerran olen törmännyt aivan liian isoon, joka ei mahtunut sisään sitten millään, vaikka olin kostea.

Sattui kumpaakin, kun yritettiin, eikä saatu kuin vähän sisään, joten jätettiin sikseen, en halunnut alkaa paikkoja repimään.. Olen saanut hyvin pienelläkin orgasmin lähes joka kerta seksissä eräs exä.

Sitten taas nykyisellä on melko iso, mutta hänen kanssaan en saa niin helposti, koska suhteesta puuttuu täydellinen luottamus eikä ole tarpeeksi tunteita. Seksi on hieman kiusallista, en tykkää katsoa miestä silmiin. Huomaa, että on vaikeampi saada orgasmi, kuin hyvässä suhteessa.

Lisäksi mies on liian itsetietoinen, eikä käytä aikaa tarpeeksi esileikkiin vaan olettaa että hänen keskimääräistä isompi mulkku kiihottaa minut Olenkin huomannut, että pienempimunaiset monesti panostavat enemmän naisen kiihottamiseen, jonka takia pienimunaisen kanssa saa jopa helpommin kuin isompimunaisen kanssa. Eli älkää huolehtiko munanne koosta, vaan kiihottakaa nainen kunnolla ; Sama pätee lienee naisiin?

Hm, ehkä voisin lakata miettimästä pilluni kokoa, mutta jatkaa silti treeniä ;? Kiinnitättekö yleensä huomiota pillun kokoon, ja jos kiinnitätte, niin missä vaiheessa? Jo sormettaessa, vai vasta yhdynnässä? Ja miltä tuntuu tiukka, puristaako kunnolla yhtäkin sormea, onko vaikea työntyä sisään yhdynnässä,m sattuuko?

Huomaatteko eron hyvin kostean ja tiukan välillä, vai ajatteletteko kuivempaa tiukempana, ja hyvin kosteaa löysempänä? Minusta tuntuu parhaalta mitä kosteampi olen, toivottavasti se on niin miehillekin?

Voisin sanoa että turhaan tämä varmaankin provoneito murehtii. Olet varmasti hirmu tiukka, jos mietitään ulkonäöllisesti ihmisiä turhamaisimpia ovat juuri ne kauniit ihmiset mitkä menisivät vaikka ilman meikkiä säkissä ulkona ja olisivat kauniita silti.

Samaa voi ajatella naisista mitkä murehtivat pimperoaan. Sitten nämä sotanorsut menevät nokkapystyssä baarissa ohitse torjuen vaikka ei edes kukaan iske niitä ennen kuin viimeisille hitaille valomerkin jälkeen. PS Mittasithan kikkelit oikein etkä sieltä persereiästä. Jätä treenit väliin ja etsi itsellesi se oikea tai ihanteellinen elämänkumppani.. Kokemuksen perusteella väitän että sun tiukkuus ei ole mitenkään tärkeä, vaan se miten sun suhde toimii mieskaverisi kanssa.

Siihen kuuluu "hela hoito", arvomaailma, huumorintaju, seksi j. Vanhempana viisastuin ja nyt mulla on semmonen asenne että mun elämänkumppani on se yks ja ainot. Toki, jos käyn poikien kanssa baarissa niin kyllä tämä herra saa muistuttaa itseensä että "käyttäydy mies"!

Houkutuksia löytyy kun nuoria kauniita naisia pyörii tanssilattialla.. Mutta yritän pysyä kovana, he,he.. Onpa aika juoni Kun lukee kirjoituksiasi niin tuntuu että lennät suhteesta suhteeseen ja yhdenyön suhteet päälle. Rakastua tarkoitaa sitä että alkaa kahden ihmisen suhde toisiinsa. Rakastaa toista ihmistä ,suhde on pitkäaikainen avo-tai avioliitto.

Rakastella tarkoitaa hetkessä tapahtuvaa sukupuoliyhdyntää ja näitä yhdenyön suhteita. Rakastua uudelleen haetaan jatkuvasti lyhytkestoista suhdetta seksuaaliseen nälkään. Tavallaan olet hakemassa sitä henkilöä, joka kehuu jokaisen yhdynnän jälkee sinua, kyllä olet rakkani erittäin tiukka tai tiukka.

Se on totta, en ole paljoa ollut sinkkuna, vaan vuotiaasta asti parisuhteessa. Osa suhteista ollut lyhyempiä, pisin 2 vuotta. Itse olen lopettanut suhteet, tai ainakin ottanut puheeksi että pitäisikö erota. Tosin viimeisimpää suhdetta olisin halunnut jatkaa, mutta otin eron puheeksi ja mies halusi erota. Syytä ei ole kertonut vieläkään Tosin miehelle suhde oli ensimmäinen, että liekö tunsi itsensä liian nuoreksi sitoutumaan väittää ainakin syyksi.

En ole rakastanut kuin kahta miestä. Rakasteluksi kutsun myös vain sellaista seksiä, missä on tunteita, eli niissä suhteissa missä tunteet on hyytyneet tai en ole kovin ihastunut ollutkaan, ei ole mielestäni ollut myöskään kunnon rakastelua. Minä kuten moni muukin, haluaisin löytää itselleni sopivan elämänkumppanin. Tosin nuorempana ehkä kaipasi läheisyyttä ja rakkautta, mutta "tosipaikan tullen" ei ollutkaan valmis vielä sitoutumaan ja alkoi hirvittämään. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin tuntua, että olisi kiva löytää joku jonka kanssa viihtyisi vuosikymmenet, ja saisi vastarakkautta.

Eikä tarvitse jokaisen yhdynnän jälkeen kehua, riittää jos joskus ilmaisee tunteensa kunnolla ja välillä kertoo ovatko ne vielä voimassa: Tosin itse tykkään näyttää tunteitani siinä vaiheessa kun luotan toiseen, ja jos tunteita on paljon, joten kyllähän sitä toivoisi toiselta samaa.. Niin ja vaikka keskustelu koskee vain emätintä, niin kyllä minua kiinnostaa muutenkin miltä näytän, haluan pysyä hoikkana ja etenkin hyvässä kunnossa fyysisesti.

Sixpack on tavoitteena, mielestäni lihaksikkaat naiset ovat seksikkäitä, ja varsinkin jos on "rautaa" kaikkialta; myös sieltä alapäästä. Mieltymyksiä on varmaan monia, mutta tämä on oma ihanteeni ; Ja edelleen, miehiä ei ole legioonaa takana, on vain sattunut kohdalle melko "ääripäät"; eräällä exällä oli hyvin pieni mahtui kokonaan nyrkkiini, tosin mies itsekin oli minua reippaasti lyhyempi , ja viimeisimmällä taas melko iso ja mittasin oikein, vatsanpuolelta munanvarsi 17 cm.

En ainakaan itse häpeä miesmäärääni, koska aina olen omasta halusta sänkyyn mennyt ja yleensä on tavattu useita kertoja ellei seurusteltu. Mutta tietysti jo yksikin mies on paljon niiden mielestä, jotka halajaisivat itselleen neitsyen Toisia taas ei haittaa vaikka olisi kokemusta muistakin; eikö se ole aika imartelevaa, että nainen haluaa juuri Sinut muiden joukosta, ja haluaa pysyä kanssasi, ei ole uteliaisuutta lähteä kokeilemaan muita koska tietää millaisia muut ovat.

Eikä tyydy ensimmäiseen mikä sattuu vastaan tulemaan, vaan etsii itselleen oikeasti sopivan ja hyvän kumppanin. Silloin tietää olevansa haluttu ja arvostettu, eikä vain kuka tahansa. Ois kyllä kiva nähdä susta joku kuva. Ihan vaikka sellainen, josta ei näe kasvoja ollenkaan ehket halua, että joku tunnistaa , vaan sun kroppas. Kirjoitat kahden ihmisen hellyydestä ja kuinka haluaisit helliä ja tulla hellitykseksi,rakastaa tulla rakastetuksi.

Nämähän kuuluu hyvään kahden ihmisen suhteeseen samoinkun seksi. Hyvään seksiin kuuluu pitkäkestoinen esilämmitely ja seksiaktinkin voisi joskus suorittaa naisenkin toiveiden mukaan. Onko tullut naisillekin sama tyyli että ensin mitataan koko,eiköhän se ole käyttäjästä ja saajasta kiini kuinka homma onnistuu. Olen itse tähän ryhmään kuuluva ja voin rehellisesti sanoa ettei vika ole naisessa. Ehkä olen sitten liikaa katsonut pornoa tai jotain, mutta tuntuu että hirveä vaiva pitää nähdä että laukean.

Joskus toki hieman helpommin pystyn laukeamaan. Kuvauksiesi perusteella voin sanoa että olet taatusti tiukka, ettei siitä kannata huolehtia: Itseäkin hieman aina mietityttää kuin oma vehje on vain sen 15cm pitkä että meleko lyhkäseltä näyttää, vielä ku ympärysmittaa on sen 14cm niin melko lyhyt makkaraha tuo o.

Miten itse koet hieman lyhyen näköiset penikset? Silloin yleensä suuseksi auttaa ja parantaa mahollisuuksia laueta. Niin ja piti vielä lisätä edelliseen että kyllähän sitä huomaa eroa aina vähän, eniten yleensä itse huomaan pillun muodossa ja siksi tuntuu erilaiselta.

Minusta ei voi sanoa suoraan sormettaessa että onko tiukka. Paljon riippuu kuinka kostea toinen on. Jos semmonen pillu tulis vastaan että yhtä sormea kovasti puristais tosi märkänä niin en kyllä tiedä mitä siitä tulisi, melko hurjalta kuulostaa tuollainen: D Ja yleensä ei ole kuin vähän vaikeuksia tulla sisään hyvin kosteaan naiseen.

Ja olet mielestäni oikeassa siinä että mitä märempi niin sen paremmalta tuntuu. Kuiva on ikävä, penis menee ruhjeille.. Jos on tosi kaunis ja mukava niin voipa olla että itsekin hetkessä tulisin vaikka pillu olisi millainen. On vaan standardit aika korkealla: Sen näkee itsekin kuinka ne liikkuu edestakasin,joilakin naisilla tahtoo kovassa kiimassa ne häpyhuulet veltostua ennenkun laitetaan kalu sisään ja ryhdytään hommiin sitten ne tiukkenee,. Näin naisena voisin tähän jotaan sanoa..

Paikat tosiaan voi olla liiankin tiukat.: Ite olen aina ollut piukka ja nyt raskaana ollessa olen kunnolla alkanut harjoittaa noita lihaksia, sen kun pitäisi auttaa synnytyksestä palautumiseen.

No, mies tossa jokunen aika sitten sanoi, että paikat on tulleet piukemmaksi, melkeen liiankin paljon. Ja vielä kun yhdynnän aikana lähes tahattomasti "puristelen" paikkoja, niin joskus miehellä vaikeuksia pysyä sisällä.: D Eikä se kuulemma liian kivalta aina tunnu, jos liian piukka. Kyllä mä luulen, että miehet on ihan tosissaan tarkoittaneet että olet piukka, kun niin sanovat.

Jos olisit löysä, eikä miehestä hyvältä tuntuisi niin saattaisivat olla vähän vaikeena jälkeenpäin. Älä turhaan hermoile, pidät lihakset kunnossa siellä niin ei mitään hätää. Siis tiukan pillun määritelmähän on se, että kun sieltä pimpistä vetää mulqqua ulos, niin alipaine vetää lakanat naiselle perzereikään Kokeneella panijallakaan ei välttis seiso.

Jos pilluun ei mene, voi se olla jännityksen vika tai kun naista ei haluta. Se on vähän kuin naisen erektio-ongelma. Tiukoista naisista en ole kuullut, mutta sen sijaan tiukoista taistoista kylläkin. Tuollaiset taistot taitavat olla hinttimiehiä.

Haluaisitko hoitaa mun poikuuteni. Ottaisit multa suihin ja saisin naida sua kunnolla edestä ja takaa? Muista seuraavan kerran saadessasi 20v neidolta kädeltäsi puristaa enempi. Käsi väsyy runkatessa, mutta puristus on se juttu!!

Heh, tai sitten miehen vatsalle; miehestähän ne on lähtöisinkin joten mua kiihottaa "tahria" mies omilla mälleillään. Mut ei ne sieltä valu muutamaan minuuttiin jos en ponnista. Älä jatka geenejäsi 4. Muistakaa kaukki tällä palstalla ehkäisy!! Harmi vaan, olispa joku valistanut aikoinaan isääsi, tai edes potkaissut sitä kunnolla munille. Huh huh, aika masentavaa. Jos aloittaja on oikeasti nuori nainen, niin luultavasti kannattaa harkita jonkunlaista psykoterapiaa.

Taitaa olla hieman johonkin persoonallisuushäiriöön vivahtavaa tuo touhu. Ihan oikeasti kovin moni normaalin itsetunnon omaava nuori nainen ei kirjoita genitaalialueestaan rivi- ja viestitolkulla ja kerjää anonyymien miesten ja naisten huomiota ja kehuja. Hieman häiriintyneen narsistinen tarve olla keskipisteenä oman värkkinsä myötä, kannattaisi oikeasti selvitellä perimmäisiä psykologisia syitä ja motiiveja käyttäytymiseen.

Pääasiassa menee niin, että synnyttämättömällä hieholla on tiukka ja sitten kun normaalin biologian mukaan synnytyksiä ym. Ihan niinkuin rinnat alkaa roikkua ym. Elämän normaalia kiertokulkua, jota on turha pelätä - vanhemmiten yleensä myös aivot on vähän korkeammalla toiminta-asteella kuin oman pillun nettiruotimisessa.

Et ole ainoa nuori ja tiukkavärkkinen nainen, joka tykkää seksistä ja haluaa miellyttää miehiään. Se on ihan normaalia. Suurimmalla osalla niistä muista nuorista naisista vaan ei ole häiriintynyttä tarvetta jankuttaa asiasta nettipalstalla viestitolkulla.

Ei sillä mitään 7. Ottaa vaikka uusiksi heti. Noh, eiks se oo parempi, et täällä netissä anonyymisti kirjoittelen, enkä ota aihetta mukaan sänkyyn ;? Kuka nyt tällaisia kehtaiskaan keskustella livenä? Varmaan aika monelta mieheltä into lopahtaisi, jos alkaisin kyselemään että olenko tiukka ja miltä tuntui yms? Tai epäilemään, että kiitos kun kehuit, mutta teitköhän sen minun mielikseni vai olitko tosissasi. Ehkä minulla onkin jonkinlainen pakkomielle asiaan liittyen, en kiellä sitä.

Mutta ei sitä onneksi mitenkään ulospäin huomaa. Ja veikkaan kyllä, et aika moni muukin nainen miettii samoja asioita, ainakin synnyttäneet naiset. Vai eikö kukaan ole lukenut vauvafoorumeita? Ja miksei naiset alkaisikin pohtimaan näitä, jos täällä foorumilla vierailee ja lueskelee miesten mollauksia naisten surkeista alapäistä, jotka tuntuvat kuin vesisangossa uittaisi, messuhallissa heiluttelisi ja mitä niitä "kauniita" kuvauksia löytyykään Ei se tiukkuus tietenkään ole ainoa asia..

Mitä iloa seksistä silloin on, jos kumpikaan ei saa orgasmia? Läheisyyttä tietysti jne, mut kyllä mulle ainakin se orgasmi on yks tärkeimpiä asioita seksissä Jos miehet miettii munansa kokoa niin paljon, niin miksei saisi naisetkin miettiä omaa kokoaan ja vartaloaan? Seksiin tarvitaan molemmat osapuolet, joten eiköhän molempien sukuelinten kokokin vaikuta asiaan..

Vaikka mulle ei kyllä väliä ole miehen munan koolla, kunhan ei ole aivan liian iso, tai mikään mikropenis. Mut miehille sillä tuntuu olevan aika paljonkin väliä, ainakin mitä olen kuullut miespuolisten juttuja, ja lueskellut netistä. Hyvin sä kirjoittelet ja fiksulta likalta vaikutat. Tuskinpa sulla mitään suurempia henkisiä ongelmia on: D Jos tätä kokoasiaa ylipäätään pitää miettiä, niin mun mielestäni on ihan loogista, että nainen miettii jopa miestä enemmän tätä asiaa, sillä nainen pystyy elimensä kokoon tiukkuuteen vaikuttamaan.

Miehellä noi vaikutuskeinot ovat aika paljon vähäisemmät. Erektion kovuuteen toki pystyy vaikuttamaan. Mun mielestäni on hienoa, että täällä näkee naisen, joka on valmis ottamaan vastuuta asiasta. Ei sillä, ettäkö naisten pitäisi stressata asiasta kuitenkaan! Käsittääkseni tuolla Idän kulttuureissa naisten alapäätreeni on aika yleinenkin käytäntö. Idässä on paljon muitakin asioita, joista me länsimaalaiset voitaisiin ottaa opiksemme.

Mutta tämä alapäätreeni voisi olla yksi sellainen. Siinä kuin ei ole pelkästään miehen sekä naisen seksuaalisen nautinnon lisäämisestä kyse, vaan myös muista terveydellisistä seikoista, joihin tuolla treenillä voi vaikuttaa. Eroottisuus on henkistä laatua aika pitkälti, vaikka rakkautta ja paljonpuhuttua kunnioitusta ei olisikaan. Olin paljon yli 30 ennenkuin sain yhdynnässä orgasmin.

Mikään ei latista erotiikkaa niin tehokkaasti kuin ylisuorittaminen, jonkinmoinen pakonomainen trendien seuraaminen, että miten pitää toimia. Tietenkin seksilihaksia voi harjoittaa. Mielestäni synnytys ei vaikuta, ominaisuus onko se tiukka vai ei on periytyvää. Alle 20 v kun lapsia ei vielä ollut, ongelma oli jo olemassa, seksi ei tuntunut miltään. Poikakaveri sai alkukantaisen raivarin, kun otti sen moittimisena.

Hänelläkin oli tätä korostamista, kuinka tärkeää seksi on, hän mietti voiko saada orgasmin joillain tempuilla, minusta se oli vain asian kiertämistä, hän kärsi samanlaisesta häpeästä kuin monet naiset. Jollei voi saada orgasmia normaalilla tavalla, suhde ei onnistu. Voihan sanoa on kummallista jos jonkun kanssa saa ja toisen kanssa ei. Miksi haluat olla vielä tiukempi, jos sisällesi ei mahdu 3 sormea enempään? Olen 21 ja itselläni mahtuu kaikki sormea ja 4cm levyinen vibra, jos olen tarpeeksi kostunut.

Aikoinaan itsekin olin tiukka, kun ensimmäinen seksikumppanini sai mustelman penikseensä, eikä hänellä mitenkään 17 vuotiaaksi kauhean iso ollut. Auttaako treenaaminen tiukentamaan, oletko huomannut sen tehoavan?

Jos kostun liikaa en enää tunne penistä sisälläni, eikä seksi ole silloin mukavaa. Miehet tosin sanovat, että juuri hyvä tai yrittävät kiihottaa, jotta kostuisin lisää.. Lapsen saannin jälkeen oikein "miehiä"?

Valitsit sitten yyhoona olemisen tien. Nyt kaivattaisiin palstan korkeasti koulutettu asiantuntija tänne kertomaan auki olevista alapäistä, hulluista existä ja liikaa syövistä lapsista. On pantu iso,pientä,laihaa,lihavaa ja synnttäneitä naisia nuoruudessa. On olut väljää, löysää, tiukkaa ja horoa kaikki on kelvannut ja aina mälli irronnut. Ovat vain miesten puheita ,että kehuu naiselle olipa tavarasi tiukka niin saa heti vetästä perään toisekin laakin ja hyviä suorituksen jälkeen soitellaan vielä perääkin koska seuraavan kerran.

Olen vuotias nainen ja olen joskus vuosia sitten miettinyt samoja asioita kuin sinä, mutta en ihan noin paljon kuin sinä. Sen tiedän, että miehen värkki tulee kipeäksi jos hyvin aktiivisesti liian tiukkaa panee.

Myös itsekkin huomasin nuorempana kipeytyväni ja usein jopa repeytyväni, jos miehellä oli iso. Onhan se imartelevaa kuulla olevansa ihanan tuntuinen ja tiukka. Olen huomannut, että ihanan tuntuinen voi olla vaikkei olisikaan ihan niin neitseellisen tiukka enää olen synnyttämätön.

Olen ollut yllättynyt siitä, että kumppanini kiihottuu, mitä enemmän hän mahtumaan sisääni kerralla. Tosin tähän pitää olla tosi märkä liukkari. D Joskus täytyy ihan toppuutella, että älä nyt liikaa sinne työnnä. Kun mainitsit siitä, ettei kumppanisi tule yhdynnässä, vaikka uskot olevasi tiukka, en epäile sitä, ettet olisi. Varmasti olet, jos olet rehellisesti kaiken kirjoittanut tai vaikka et olisikaan: D Olen miettinyt tätä sinun kumppaniasi.

Ehkä tiukkuus saattaa jopa sattua häneen??!

Pillu kostuu posliini pimppi -

Oletteko naiset tai myös miehet huomanneet, että pillun ajelu vaikuttaa toisillakin naisilla näin. Noh, eiks se oo parempi, et täällä netissä anonyymisti kirjoittelen, enkä ota aihetta mukaan sänkyyn ;? Helposti kostuva, tiukka ja voimakkaasti kiihotukseen reagoiva. Hieman häiriintyneen narsistinen tarve suomi oulu chat synttäriruno tytölle keskipisteenä oman värkkinsä myötä, kannattaisi oikeasti selvitellä perimmäisiä psykologisia syitä ja motiiveja käyttäytymiseen. Sellaiset pienet häppärit on jotenkin nolon näköiset. Väittäisin kyllä täysin päinvastaista. Vai olenkohan onnistunut skoraamaan juuri ne väljäwattuisimmat?

Miehiäkin voi kuulemma sokeroida, mutta tämä riippuu hoitolasta. Oma mieltymykseni karvattomuuteen johtuu rakkaudesta suuseksiin. Mielestäni suuseksi on ällöä karvojen kera. Karvojen poisto tällä menetelmällä pitää pimpin sileänä jopa kuukauden, mikä kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

Olen vähän laiska sheivailemaan. Hoito alkaa ja tunnen kuinka sokerimöntti osuu iholle ja levittyy pienelle alueelle. Onneksi hoitonainen höpöttää edelleen tasaisella äänellään ja yritän keskittyä siihen. Kuulemma kipu unohtuu pian hoidon jälkeen, aivan kuin synnytyskin unohtuu pian tapahtuman jälkeen.

Miksi ihmiset muuten haluaisi lisää lapsia. Karvamöntti jatkaa matkaansa läpi koko alapääni huulilta peräaukkoon asti pienin repäisyin. Hoitotyttö on onneksi sentään ripeä ja ketterä otteissaan.

Pinppirääkin loputtua olo on euforinen ja jopa hieman tyyni. Vähän kuin joogan jälkeen, sama polte tuntuu mutta eri paikassa. Kellosta katsottuna karvojen raastaminen kesti puolisen tuntia plus sisäpesu. Näin viikon kuluttua pimppini on edelleen sileä kuin sisäranne eikä karvoista ole tietoakaan. Hoitotädin mukaan jos uusii sokeroinnin säännöllisesti, karvojen kasvu vähentyy ja harvenee. Jos jatkan tätä, minulla ei siis kohta kasva karvat alapäässä enää ollenkaan! Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla jos kipua vaan kestää hetken aikaa.

Hoidon jälkeen karvapoistettua ihoaluetta pitää muistaa rasvata hyvin, muuten se kuivuu. Apteekista saa ostettua sellaista paikallispuudutusvoidetta, jota voi myös levittää ennen karvanpoistoa ja näin kipu voi olla hieman siedettävämpää. Minun on hyvin vaikea innostua suuseksistä, jos alapää on karvaton.

Itse kyllä koen karvoituksen mukavaksi antaessani suuseksiä naiselle. Karvoitus mieltyy luonnolliselta verrattuna sileään pimppiin joka osittain vie ajatukset lapsiin ja mainstreampornoon. Häpykarvat myös mielestäni tuntuvat mukavan pehmeiltä kasvoja vasten, ja tuoksuvat hyvältä kun paikat ovat puhtaat ja himokkuus huipussaan.

Toisaalta en olekaan antanut suuseksiä posliinille, joten tuomitsen varmaankin epäreiluisti etukäteen: Mikäli alapääkarva on pehmeähköä ja pesty, se on usein paljon viehkeämpi vaihtoehto kuin puhdas posliini.

En tiedä ihan miksi, mutta kerran huomasin pitäväni jotenkin erityisen kiihottavana, naista jolla oli käsivarsissaan hentoa karvaa siis ei toki mitään äijä-turkkia, mutta sen verran että huomasin. Tietääkseni minulla ei kuitenkaan mitään karva-fetissiä ole, enkä sanoisi että kiihotuin nimenomaan siitä karvoituksesta.. Sitä on jotenkin vaikea selittää, mutta se näytti jotenkin 'aidommalta'.

Sen jälkeen olen toisinaan huomannut inhoavani täysin karvattomaksi ajeltuja, kauttaaltaan pakkeloituja ja muutenkin luonnottoman oloisia naisia.. Tiedä sitten vaikuttaakohan asiaan se, että semmoisen 'äijä-turkin' kantajana ei pieni hento karva naisella saa ainakaan meikäläistä epäilemään omaa miehuuttaan.

Pidän eniten siitä jos naisella on viiva tai pieni tupsu pimpsan yläpuolella. Täysin karvaton harvoin on seksikäs, ellei pimpin iho ole virheetön. Kostuva luomu-pusikko kiihottaa jostain syystä melko paljon tai sitten vähän siistitty versio. Miten sinua Melissa tulisi lähestyä, jos haluaisi päästä maistamaan sileää pimppaasi? Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla He ovat menettäneet häpykarvansa sairauden vuoksi usein syöpä tai ikääntymisen myötä.

Nämä naiset tuntevat itsensä paljaaksi, raihnaiseksi, vanhaksi ja epäseksuaaliseksi, koska heillä eivät enää karvatkaan kasva niin kuin terveen naisen vartaloon kuuluu. Häpykarvoitus on luonnollinen ja kaunis asia.

Se myös saa naisen tuntemaan itsensä seksikkääksi. Aikuisella naisella on tuuhea tussu mutta kymmenvuotiaalla tytöllä vain pikkuinen pimppi. Ei kukaan aikuinen halua tuntea itseään lapseksi silloin kun on kyse omasta seksielämästä. Myös miehet arvostavat sitä, että naisella häpykarvoitus. Eräs mies sanoi, että vanhan naiset pillu ilman karvoja on kuin ikkuna ilman verhoja. Naisen pitää näyttää naiselta. Jos joku lääkäri joskus keksii tavan, millä sairaille ja ikääntyville naisille voidaan kasvattaa häpykarvat takaisin, niin se keksintö tulee olemaan satojen miljoonien eurojen arvoinen bisnes.

Sama asia ilman valinnan mahdollisuutta on ikävä. Kun tarpeeksi pitkään jatkat tuota vahaamista, niin sinulle käy todella juuri niin kuin hoitotäti mainostaa. Karvojen kasvu loppuu kokonaan.

Ei sitten kannata myöhemmin viisi-kuusikymppisenä kadehtia niitä ystävättäriä jotka ovat älynneet jättää alapäänsä rauhaan ja joilla karvankasvu vielä jatkuu normaalisti. Jep, mulla N19 ainakin karvojen ajo on ihan normitoimenpide. Kyllähän se tietty sexympi on karvattomana kuin karvaisena, itse en mitenkään kiihotu mutta en kyl osais olla miesten kans enää kuin vaan posliinina, jotenki siihen on tottunut. Oon kyl huomannu että kiehet kiihottuu siitä. Joku mies kirjoitti sunnuntain sanomalehdessä, että mies saa aina pettää vaimoaan ja olla uskoton.

Esimerkkinä tällä miehellä oli oma isänsä ja hän itsensä, hänellä on kuulemma ollut kuusi parisuhdetta ja yhteensä neljäkymmentä naista. Mutta minä uskallan olla eri mieltä: Olen yli neljäkymmenen ikäinen nainen ja minulla on jonkunverra kertynyt kokemusta miehistä. Mies kirjoitti jutussaan, että mies saa olla uskoton, kun naisella on kuukautiset tai vaimo on raskaana. Jos naisen raskaus on edennyt normaalisti ja nainen on terve, niin nainen voi harrastaa seksiä ihan synnytykseen asti.

Samoin nainen, jolla on kuukautiset, voi harrastaa seksiä, jos nainen itse sitä haluaa. Tietenkin kuukautisverstä tulee sotkua lakanoille, mutta ainahan petivaatteet voi suojata. Sitäpaitsi, jos mies on uskoton vaimolleen, kun tämä on raskaana tai synnyttänyt, niin kyllä uskottomuus loukkaa vaimoa syvästi, sillä nainen on hvyin herkkänä raskausaikanaan ja heti synnytyksen jälkeen.

Jos omaa puolisoaan kunnioittaa ja rakastaa syvästi, niin silloin haluaa ja pystyy olemaan uskollinen. Aikuinen mies ja aikuinen nainen pystyvät kyllä olemaa ilma seksiä jonkun aikaa, eikä siitä ole mitään fyysistä eikä henkistä haittaa.

Sitäpaitsi ainahan voi masturboida, eli tyydyttää itsensä omin käsin fyysisesti aina orgasmiin asti. On olemassa aidsia ja sukupuolitauteja, joita miehet ja naiset voivat tartuttaa toisiinsa. Naisille sukupuolitaudit ovat yleensä haitallisempia ja vaarallisempia kuin mitä miehille. Eräs vanhempi ystävättäreni sai ensimmäiseltä mieheltään tippurin luvulla, mies oli saanut tartunnan Samba - karnevaaleilla mustalta naiselta. Täm ystävättäreni ei koskaan tullut raskaaksi.

Ennenvanhaan kuppa eli syfilis oli niin vakava ja vaarallinen tauti, että se levisi aivoihin asti ja aiheutti ihmiselle kuoleman. Vielä luvulla aidsiin kuoltiin, mutta nykyään se saadaan pysymään aisoissa lääkityksen avulla, jos hiv-tartunta huomataan tarpeeksi ajoissa. Tosin HIV-tartuntaa kantaa sitten koko loppuelämänsä ajan.

Jos parisuhteessa oleva mies katsoo voivansa olevansa uskoton, niin kyllä nainenkin saa olla, sittenhän ollaan seksuaalisesti tasa-arvoisia eikä naisen tarvitse olla parempi kuin miehen. On olemassa pariskuntia, jotka molemmat ovat uskottomia toisileen kokoajan, mutten oikein ymmärrä, miksi tällaiset ihmiset ovat yhdessä.

Mutta onneksi on olemassa vielä pariskuntia, jotka ovat onnelisia yhdessä ja jotka haluavat olla uskollisia toisilleen ja myöskin ovat uskollisia, mikä on hieno juttu! Uskollinen nainen , Kohta parin tunnin päästä pääsen yövuorosta. Illalla näin kun vaimo sheivasi pimpan paljaaksi. Herätän hänet sitten aamulla nuolemalla jalojen välistä poslarivakoa, joskus olen tehnyt niin yövuoron jälkeen ja vaimoni on sanonut että olisipa herätyskellossakin yhtä miellyttävä toiminta.

Himottaa ajatus paljaasta pimpistä ja aamupanosta. Kyllä ajeltua pillua on mukavampi työnnellä kuin oikein karvaista. Vaimo pitää pillunsa aina posliinina. Usein, kun on aamuseisonta, niin nousen vaimon päälle enempiä kyselemättä ja herätän nussimalla. Vaimo on kyllä heti mukana ja tykkää tämmöisistä herätyksistä.

Joku feministi kutsuisi tämmöistä varmaan raiskaukseksi. Vaimo kuitenkin nimittää sitä kyrpäherätryskelloksi.

pillu kostuu posliini pimppi

0 thoughts on “Pillu kostuu posliini pimppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *