Seksi kaupat praha huorat

seksi kaupat praha huorat

Kaverini valitsi naisekseen Dianan, ja kehui kovasti kokemustaan. Käytiin Floran ostoskeskuksen näköalaravintolassa syömässä ja juomassa olutta ja vertailtiin kokemuksiamme. Floran metroasemalta voi noustta suoraan tavarataloon, kunhan valitsee oikean uloskäynnin. Flora on mielestäni edullisempi tavaratalo, kuin vaikka keskustan Palladium, jos haluaa tehdä jotain ostoksia.

Prahan paras ja laajavalikoimaisin tavaratalo on kuitenkin keskustan Tesco Narodni kadulla. Vastaa varmaan jotain Helsingin Stokkaa. Näistä privateista kannattaa muuten muistaa katsoa ne aukioloajat. Kun ne voivat privattien välillä vaihdella kovinkin paljon.

Kun privatit ovat kerrostalobordelleja ja sijaitsevat aivan tavallisissa asuinkerrostaloissa, niin taloyhtiöillä voi ollla erilaisia sääntöjä. Jotkut taloyhtiöt haluavat että bordellit suljetaan jo klo kymmenen. Jotkut taas ovat auki aamun pikkutunneille saakka. Esimerkiksi juuri tämä TopSex sulkee ovensa muistaakseni jo klo Samoin kuin vaikka Mazlive Studentky. Mutta sitten taas vaikka TopPrivat ja Lolitas ovat avoinna melkein aamuun saakka.

Viikonloppuisin johonkin klo Bluesia käytiin kuuntelemassa Liliova kadun jazz- ja bluesluolassa Blues Sklepissä. Kellariravintola on minun suosikkipaikka. Kapealla Stare Meston keskiaikaisella kujalla.

Päätön ratsumies ratsastelee levottomana edestakaisin. Olen nähnytkin pari kertaa. Sitä kannattaa varoa, että ei litisty kuoliaaksi jotain keskiaikaista kiviseinää tai tammiovea vastaan. En nyt muista sen onnettoman tarinaa, mutta kyllä niitä Prahassa piisaa.

Prahassa on kyllä historian saatossa tapahtunut kaikki kauheudet mitä ihmistä voi maan päällä kohdata. Praha on kyllä vähän mystinen kaupunki. Ja kummituksiin uskoo jokainen prahalainen. Kiitos Fuser näistä ja kaikista aiemmista hienoista Praha-kirjoituksistasi, löysin tänne ihan niiden perässä. Prahaa pääsee muuten ihailemaan tässä livestreamissa. Raiteita voiteleva raitiovaunuerikoisuus ajelee varhaisesta aamusta aamuyöhön ympäri kaupunkia. Tsunamin myötä hävisi Praha-ketjukin ja kaikki ne www-osoitteet.

Mutta tästä vähästähän sitä on lähdettävä ylöspäin. Jos on jotain Prahan matkan suunnittelijoita ja he haluavat jotain neuvoja ja vihjeitä, niin yritetään auttaa kaikilla tavoin. Ja kyllähän ne privattien, seksiklubien, strippibaarien, oluttupien, baarien, ravintoloiden, rahanvaihtotoimistojen, museoiden Mika74 Full Member Viestejä: Vielä muutama viikko ja meikä lähtee viikoksi Prahaan.

On se niin hieno paikka. Jos sitten tällä kertaa menisin Tekniikan museoon ja uudestaan Divoká Šárkan puistoon, ulkoilualueelle, mikälie hienot jyrkänteet kiipeiltäväksi. Pikku vinkkinä niille jotka eivät tiedä niin: Löytyyhän tämä helpolla Google mapsin kautta mutta en ole ennen linkkiä missään nähnyt.

Google mapsista löytyy toki raitiovaunu ja metrolinjat mutta ei linja-autojen reittejä. Jos ole ennen käynyt Prahassa niin suosittelen tulostamaan kartat etukäteen https: Kartat eivät välttämättä ole mittakaavassa eli jos lähdet näiden mukaan kävelemään niin saattaapi olla pitkä kävelymatka kokemusta on.

Muutaman privaatin olen ennakolta tietenkin katsonut mutta aika näyttää. Viime reissulla maaliskuussa selvisi että ainakin osa venäläisistä naisista vastaa toistensa puhelimiin eivätkä puhelimessa kerro tunnin hintoja. Paikan päällä selvisi hinta: Samoja ilmoituksia on vieläkin eli kaipa siellä kauppa käy yleensä Praha 3 alueella http: Paikallinen leidi kauhisteli hintaa. Kesän turistimassat ovat kaikonneet ja ilmatkin ovat vielä mitä parhaita.

Tuota Tekniikan museota suosittelen sinulle kyllä vilpittömästi. Kun olen saanut sen kuvan että olet tekniikasta kiinnostunut ihminen. Vaikka olen itse tällainen epäkäytännöllinen humanisti, niin Prahan Tekniikan museo on lumonnut minut täysin. Se on vaan niin kiinnostava ja näyttelyt on rakennettu todella hyvin.

Museossa on erillinen osasto lentokoneille, autoille, moottoripyörille, junille,ajanmittaukselle, akustiikalle Ja niissä postereissa kerrotaan selkeästi miten tekniikan historian kehitys on edennyt. Omat suosikkini ovat valokuvauksen ja elokuvan tekniikan kehityksestä kertovat osastot. Ja siellä elokuvatekniikan osastolla on lasivitriinissä suuri aarre: Charlie Cahaplin lahjoitti alkuperäiset kulkurin vermeensä eli hatun, kepin ja kengät Prahan Tekniikan museolle.

Aarre mistä Hollywood on vieläkin hyvin katkera. Alkuperäinen Michelin-ukko minua naurattaa. Oletteko koskaan ajatelleet että Michelin-ukkokin on jo kohta sata vuotta vanha. Nykyaikanahan se olisi kauhistus, mutta dokaileva ja sikaria röyhyttelevä ukko sopii jotenkin niin hyvin leppoisaan Prahaan. Prahalaisillahan ei ole kovin paljon yleisiä uimapaikkoja, kun merellekkin on vähäsen sitä matkaa.

Divoka sarkassahan on niitä maauimaloita. Ne kiipeilykalliot ovat vissiin kalkkikiveä. Prahalaisten neitojen suosikkipaikka auringonpalvontaan on Zlute lazne www. Se on Vltavan rannalla ja ihan kävelyetäisyydenkin päässä kaupungista. Tosin ratikallakin pääsee ihan viereeen. Siellä prahattaret esittelevät auliisti yläosattomissa rintavarustuksiaan. Mukava paikka siemailla aurinkoisena päivänä pari oluttuopillista kun vaan muistaa ottaa peililasit mukaan.

Zlute laznessa on aina kaikenlaisia tapahtumia iltaisinkin. Bändejä ja elokuvia ja biletystä. Kylläpä nuo jotkut venakot pitävät Prahassa korkeaa hintaa palveluksistaan.

No tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa. Kannattaa muistaa että tsekkien keskimääräinen kuukausipalkka on vieläkin alle euroa. Ja lääkärit tienaavat keskimäärin euroa kuukaudessa. En ainakaan itse alkaisi maksamaan Prahassa venäläiselle huoralle tunnin parin pyllistämisestä mitään lääkärin viikkopalkkaa. Se taksahan on privateissa kuitenkin sen puolelta tunnilta ja euroa tunnilta. Ja halvemmallakin saa esim. Ei ole tainnut olla puhetta tuosta majoittumisesta.

Itse vuokraan asunnot Prahasta aina airbnb: Minulla on ollut tästä toiminnasta pelkästään tosi hyviä kokemuksia. Ystävällisiä ja täsmällisiä ovat vuokraisännät olleet. Viimeisen päälle hyvin kalustettu kaksio viikoksi maksaa euroa. Ja asunnon saaa vielä hyvältä paikalta. Itse suosin tietenkin Vinohradya. Minulla on pari sellaista vakiokämppää.

Toisessa on vielä sellainen kattoterassi ja sauna vapaassa käytössä jatkuvalämmitteinen kiuas ja saunan voi varata kirjoittamalla nimen vihkoon. Sieltä on hieno katsella löylyjen jälkeen Pilsner Urguell kädessä kultaisen kaupungin auringonlaskua. Ja lähteä sitten privattiin. Niin että hauskaa matkaa Mikalle! Kiitoksia Villerius ja Fuser. Hotelli on aika lähellä Divoka sarkaa johon suosittelen tutustumaan. Huvittavaa kun Fuserin neuvoma Zlute lazne on lähellä Botel Racek Prahaa joka oli hyvin lähellä tulla matkan hotelliksi tällä kertaa.

Toivon  mukaan sää olisi hyvä niin kaupungilla olisi mukava tallustella. Koska Praha on sen verran iso kaupunki, että tutkittavaa riittää paljon jos tämä kiinnostaa. Sivukaupungille kannattaa mennä katsomaan paikallisten elämää. En ole vielä nähnyt Prahassa puupintaista omakotitaloa. Suosittelen tutustumaan muutenkin paikkaan, ei ole samanlainen turistirysä kuin Prahan linna, paljon rauhallisempaa. Suunnittelin mennä paijaamaan puumaa eli tuonne: Pari sivummalla olevaa privaattia olen harkinnut mutta katsotaan sitten paikan päällä miten menee, kun nuo kaunottarien päivystysajat vaihtelevat.

Suosikkini Christinen tapainen kun olisi Prahassa niin yrittäisin visiittiä mutta kun ei ole löytynyt. On tuo Praha hieno paikka ja veikkaukseni on ettei Turun puukkoterrori-iskun kaltaisessa tilanteessa paikalliset miehet ryhdy ensimmäiseksi joukolla kuvaamaan ja jätä ulkomaalaisia miehiä edes yrittämään jotain. Tästä saamme mielestäni kiittää feministejä ja niitä hännystelevää ämmämäistä naismiesotusten joukkoa.

Vysehrad "korkea linna" on kyllä aivan mainio paikka. Eikä siellä ole juuri lainkaan turisteja, kuten Mika kirjoitti. Siksi Vysehradyn puisto onkin prahalaisten suosima piknik-paikka heti kevään ensimmäisistä kauniista päivistä lähtien.

Olen itsekkin siellä monta hienoa piknikkiä viettänyt. Minun suosikki privattini Golden Eye sijaitsi siinä aivan Vysehradyn rinteellä jyrkässä mäessä osoitteessa Premyslova kolme.

Kristynka laittoi Golden Eyessa eväskorin valmiiksi ja mentiin monasti piknikille sinne puistoon. Hienot näköalat yli Prahan aina Prahan linnalle asti. Enkä niistä näkymistä siinä Kristynkassakaan, siinä sopivasti avonaisessa puserossaan, mitään moitteen sijaa löytänyt.

Yöllä siellä Vysehradyn puistossa muuten kummittelee. Lähdin kerran yöllä sieltä Golden Eyesta kävelemään Vysehradyn linnan puiston läpi. Tarkoitus oli muka jotenkin sieltä sitten käveleskellä Nove Mestoon ja etsiä vielä joku auki oleva baari ja juoda pari tuopillista.

Jotenkin en osannut siinä pimeässä kulkea. Kaikki näytti autiossa puistossa aivan erilaiselta kuin päivänvalossa. Tuuli humisi ja lonksutti rautaportteja. Huomasin jotenkin kiertäväni ympyrää. Tarinan mukaan kuolema kulkee öisin Vysehradyn hautausmaalla vanhan naisen hahmossa sirotellen maahan valkeita ruusunlehtiä. Kun niihin koskee ompi kuoleman oma. Ei tullut mieleenkään poimia maasta mitään.

Jotenkin hätäännyin enkä tahtonut löytää enää takaisin sinne Premyslovakadun kohdalle. Olin sitten tosi helpottunut kun viimein oivalsin että kuinka minun pitää kulkea ja löysin tutun mukulakivikadun ja laskeuduin Premyslovalle.

Siinä Golden Eyen edessä soitin taksin ja olin tosi helpottunut kun Skodan valot näkyivät. Piti käydä kyllä heti ensimmäisessä avoimessa baarissa ottamassa tuplaviski. Suomessa en kummituksiin usko, mutta Prahan kohdalla en ole ihan niinkään varma. Praha on vähän sellainen mystinen. Ja yöllä jotenkin sellainen aivan huikea. Ja täytyy pyytää Nakelta ihan näin julkisesti anteeksi, että silloin kerran ihan syyttä suotta tylytin sinua kun naureskelit minun Li Andersonin kehumiselleni kehuin häntä alykkääksi ja asioista perillä olevaksi poliitikoksi.

En oikein ymmärrä että mitä ajattelin kehuessani Li Anderssonia. Se oli varmaan joku tuulahdus vanhasta taistolaisuudesta. Tänään katsoessani a-studiota tunsin suurta myötähäpeää ja olisin halunnut vajota maanrakoon joka kerta kun Li aukaisi suunsa. Käuppäs Fuser vähän raivaamassa ja katsastamassa Prahan nykytilanne niin saadan aitoa raporttia. Olihan pari videota täällä jo aikaisemmin mutta sitten jotain tapahtui. Olet varmaan huomannut Mika, että amerikkalaiset pikaruokaketjut valtaavat yhä enemmän sijaa myös Prahassa.

Niiden täytyy kyllä toimia todella suurella rahalla, koska ne on aina sijoitettu hyvin keskeisille paikoille. Aina jossakin metroaseman sisäänkäynnin vieressä. Ja turistien lisäksi prahalainen nuoriso tuntuu niissä innokkaasti käyvän syömässä.

Kait ne on nuorten mielestä jotenkin trendikkäitä paikkoja. Itse en mäkkäreissä käy. En Suomessa enkä matkoillani. Minusta ne mäkkäreiden sapuskat ovat aivan surkeaa mättöä. Mutta aivan synnitön en tietenkään tässäkään asiassa ole. Siinä Vaclavske namestilla aivan sen ratsastajapatsaan vieressä suunnilleen "junaravintola" Vytopnan alakerrassa on KFC Kentucky Fried Chicken joka on auki suunniilleen läpi yön.

Amsterdam on tunnettu monistakin asioista, mutta ainakin itselleni rehellisesti sanottuna Amsterdam on ennen kaikkea tunnettu pitkälti kahdesta asiasta — vapaamielisestä suhtautumisesta sekä kannabikseen, että kevytmieliseen kuksimiseen. Etenkään keskustan kapeita katuja tallatessa ei voi olla välttymättä siltä vaikutelmalta, että Amsterdam on massansa puolesta hyvin machosti miesvoittoinen lomakohde.

Kadut huutaa ja haisee testoa ja naisväen mukanaan tuoma lempeys saattaa loistaa toisinaan jopa poissaolollaan. No mutta äijät tykkää ja se jos jokin on täysin ymmärrettävää.

Naurunortti kiitos Eero uudesta sanasta sanavarastooni ja vetävät daamit pienissä vetimissä kaduilla ja ikkunoissa vetävät miespuolista massaa varmasti puoleensa. Amsterdam on tietenkin paljon muutakin, mutta keskustan pääkatuja kolutessa oli oma vaikutelmani aika kärjistetysti keskittynyt juurikin siihen, mitä edellä mainitsin. Toiset tykkää, toiset ei.

Ääri liberaalina urbaani boheemina on omasta mielestäni ihan jees, että jossain paikoissa saa laillisesti ja luvalla häröillä ja kunnolla. Miehet vaatii sitä, naiset vaatii sitä, ihmiset yleensäkin vaativat sitä. Ainakin salassa oman päänsä sisällä. Asioilla on aina kaksi puolta. Voisin kuvitella, että ilman Coffee Shoppeja eli toisinsanoen ilman automaattisesti saatavilla olevaa naurunorttia Amsterdam olisi varmasti huomattavasti ahdistavampi ja kovempi mesta.

Mikäli kannabis olisi laitonta, mutta punaiset lyhdyt laillisia, olisi Amsterdam yhtä kuin Euroopan Pattaya — missä on paska sää. Päällisin puolin homma ainakin toimii. Asiakaspalvelu oli pitkälti ala-arvoista joka paikassa ja ylipäätään yöaikaan baarikaduilla tunnelma ei ollut omaan silmääni välittömimmistä päästä. Liikaa kukkoja tunkiolla niin mitä voi toisaalta odottaa? Paikallisia putiikin pitäjiä keskustan kaduilla selkeästi kyrsi turistit ja hymy ei suinkaan ollut herkässä.

Siinä kohtaa kun oltiin pukeuduttu siististi niin saatiin hyvää palvelua, mutta jos vahingossakin oli unohtunut verkkarit ja maxit jalkaan niin jumalauta meitä kohdeltiin kuin huoria kirkossa.

Muuten asiat olivatkin pitkälti hyvin. Vapaamielinen habitus sekä voimakas eroottinen lataus kaduilla kahvikauppoineen, bordelleineen sekä taikasienineen tekevät Amsterdamista juurikin sen paikan, mikä itseäni kiehtoo.

Muussa tapauksessa en olisi Amsterdamiin varmastikaan edes lähtenyt. Vaikka ei suoranaisesti olisi kaikista tarjolla olevista asioista kiinnostunut, ei se estä sitä faktaa, että ne ovat kiinnostavia asioita ja niiden näkyminen katukuvassa avoimen vapaana on jännittävää.

Oli taustalla mitä ikinä, ei se estä sitä tosi seikkaa, että se tekee miljööstä huomattavasti eksoottisemman, kiehtovamman ja mielenkiintoisemman. Amsterdamissa yhdistyy kaikki sosiaalisesti epähyväksyttävät tabut ja se jos jokin on jotain mikä herättää meikäläisen matkailu mielenkiinnon. Miettisin muuten pitkään, että miten soveliasta on kertoa suomen kielellä suomalaisille laittomista asioista, viitaten siis kannabikseen ja muihin vastaaviin jotka ovat puolestaan kyseisessä maassa laillisia ja Suomessakin hyvin hyvin yleisiä — vaikkakin ovat tabuja.

Jos joku tästä loukkaantuu niin siinäpä loukkaantuu. Tämä on arkipäivää ja olisin tekopyhä jos esittäisin jotain muuta. Pyrin pitämään tätä matkablogia edes jollain asteella informatiivisena ja tämä on rehellistä omasta näkökulmastani tulvivaa informaatiota yleisölle.

Koska Amsterdamissa kerta ollaan, niin pitihän sitä vierailla myös siis Coffee Shopissa kun kerta laillista oli. Uskokaa tai älkää niin ihan normaalia jengiä oli kahvilat täynnä. Intialaisia sosionomiopiskelija-neitokaisia, äijäjengejä rotujen miljoonapäisessä kirjossa sekä jonkun Jani-Petterin Espoolaisen keskiluokan suosimassa rivitalossa asustavia mutseja sekä faijoja.

Asiakasskaala oli yhtä laaja kuin K-kaupan asiakaskuntakin. Keskustan Coffee Shopit olivat omaan makuuni pitkälti astetta liian tukossa, mutta mikäli olisi mennyt kauemmaksi keskustasta olisi varmasti löytänyt timanttisempia helmiä. Coffee shopeissa sekä Magic Mushroom-putiikeissa on asiallisesti kerrottu tuotteiden vaikutuksista käyttäjiin, mitä tuote on ja miten se vaikuttaa käyttäjään. Henkilökunnalta saa lisäksi vapaasti kysyä neuvoa ja apua pulmakulmissa.

Olit sitten ensikertalainen, utelias satunnaiskokeilija taikka alan rautainen ammattilainen, niin olet varmasti tervetullut. On mielestäni hienoa, että jossain maailmankolkassa saa laillisen hyväksytysti kokeilla viihdykkeitä, mitkä ovat muualla pitkälti enemmän tai vähemmän epähyväksyttyjä.

Vaikka muuta voisi kuvitella, niin ainakin omien silmieni mukaan nk. Sen sijaan katukuva koostui ihan kaikenlaisista ihmisistä ympäri palloa. Siis niin kuin ihan kaikkialta ympäri palloa. Yhtä kansainvälistä rotujenkirjoa on paha nähdä edes Lontoossa. Amsterdamin sykkivyys oli itselleni totaalinen yllätys ja massaa onkin vaikea profiloida mihinkään yhteen ja tiettyyn vaikka miesvoittoista olikin.

Keskustan kadut loistivat todellakin vilkkaudellaan. Yhtä faktaa on mahdotonta kiistää. Amsterdam on jopa tähänkin armottomaan aikaan vuodesta vaikuttavan viehättävä kylänraitti. Kaupungin esteettinen valaistus ja vinksin vonksin vino arkkitehtuuri yhdistettynä lukuisiin pieniin ravintoloihin, kahviloihin, kanaaleihin, yrttien tuoksuun taustalla sekä miljoonapäiseen pyörämassaan tekee kokonaisuudesta mitä sympaattisimman.

Kävele, eksy, kartta kiinni, kävele lisää ja eksy lisää. Kadut näyttävät etenkin keskustassa kaikki samalta joten eksyminen ei ole ongelma. Parhaat paikat ja kokemukset löytyvät aina vahingossa ja niin on tässäkin asiayhteydessä. Punaisten lyhtyjen sokkeloisilta sivukujilta löytyy jatkuvaa ihmeteltävää. Sivukatujen pieniin eri genrejä edustaviin putiikeihin on hauska lisäksi livahtaa sisään ihmettelemään lisää. Sitä ruuan ja rasvan määrää.

Ja verrattain jopa edukkaasti. Makkaran, sinapin, rasvan ja ylenpalttisen mätöstelyn ystävänä Amsterdamilla oli todellakin jotain annettavaa. Ei tarvitse miettiä, että mistä moinen ruuasta nauttimisen kulttuuri on Amsterdamiin muodostunut, mutta väliäkö sillä. Tarjontaa riittää, laadukkaasti ja mum-mum-maukkaasti. Älä vaan aloita Jutan superdiettiä jos Damin matka on suunnitteilla.

Noi hampurilaisautomaatit ovat jotain niin timanttista ja niin niin NIIN herkkua! Älä välttämättä ahtaudu keskustan täyteen tungettuihin kahviloihin vaan suuntaa mahdollisesti syrjäkaduille. Tunnelmaa, meininkiä, rauhaa, nautintoa ja kokemisen eksotiikkaa.

Coffee Shoppeja et varmasti koe Suomessa etkä kovin helposti missään muuallakaan. Ja kyllä, täällä tämä on täysin laillista ja hyväksyttyä. Pienet tuopit ja alhaiset litrahinnat. Ja vielä kun tuoppi irtoaa muutamalla euron kolikolla niin lopputulos on bueno. Kahvi oli muuten myös äärettömän hyvää! Tähän kohtaan pitäisi ehkä sanoa, että vieraile Amsterdamin lukuisissa museoissa, mutta koska en tällä kertaa vieraillut  tietoisesti yhdessäkään niin paha sitä on lähteä sokkona suosittelemaan.

Museotarjonta oli siltikin jopa omaan makuuni mieleenkiintoista. Kidutusmuseo, prostituutiomuseo, Heinekenmuseo sekä seksimuseo. Ensi kerralla sitten kun aikaa on enemmän! Hyvä että kerkesitte vähän nauttia meiningeistä ennen tota ryöstöä! Amsterdam on ihana paikka, milloinkahan sinne ehtisi uudestaan.

En itse ikinä huomannut tuota miesvoittoisuutta kumma kyllä, mutta käyhän se järkeen. No oli joo ja onneks nautittiin sillä sen jälkeen ei paljoa enää iskenyt. Haluaisin niin paljon päästä pitemmäksi aikaa ja kokea vähän monipuolisemmin, tämä kerta oli tälläinen kohtalokas pintaraapaisu ilman sen syvempää merkitystä.

Tuolla on pakko joskus käydä! Ja en ole vielä kommentoinnutkaan teidän ryöstöcasea, mutta luojan kiitos, että menetitte vain tavaraa ja olette kunnossa! Mietin itsekin tuota, miten avoimesti blogissa viitsii kirjoittaa bilettämisestä, alkoholista, naurunortista vai mikä se nyt oli ja vastaavasta.

seksi kaupat praha huorat

: Seksi kaupat praha huorat

Seksi kaupat praha huorat Cherry suomi porno hairy pussy back
ILMAISIA RAKASTELU VIDEOITA SEX SHOP HELSINKI 275
Pärnu escort ilmaista suomipornoa 137
Seksi kaupat praha huorat 406

Paikallisia putiikin pitäjiä keskustan kaduilla selkeästi kyrsi turistit ja hymy ei suinkaan ollut herkässä. Siinä kohtaa kun oltiin pukeuduttu siististi niin saatiin hyvää palvelua, mutta jos vahingossakin oli unohtunut verkkarit ja maxit jalkaan niin jumalauta meitä kohdeltiin kuin huoria kirkossa.

Muuten asiat olivatkin pitkälti hyvin. Vapaamielinen habitus sekä voimakas eroottinen lataus kaduilla kahvikauppoineen, bordelleineen sekä taikasienineen tekevät Amsterdamista juurikin sen paikan, mikä itseäni kiehtoo. Muussa tapauksessa en olisi Amsterdamiin varmastikaan edes lähtenyt. Vaikka ei suoranaisesti olisi kaikista tarjolla olevista asioista kiinnostunut, ei se estä sitä faktaa, että ne ovat kiinnostavia asioita ja niiden näkyminen katukuvassa avoimen vapaana on jännittävää.

Oli taustalla mitä ikinä, ei se estä sitä tosi seikkaa, että se tekee miljööstä huomattavasti eksoottisemman, kiehtovamman ja mielenkiintoisemman.

Amsterdamissa yhdistyy kaikki sosiaalisesti epähyväksyttävät tabut ja se jos jokin on jotain mikä herättää meikäläisen matkailu mielenkiinnon. Miettisin muuten pitkään, että miten soveliasta on kertoa suomen kielellä suomalaisille laittomista asioista, viitaten siis kannabikseen ja muihin vastaaviin jotka ovat puolestaan kyseisessä maassa laillisia ja Suomessakin hyvin hyvin yleisiä — vaikkakin ovat tabuja.

Jos joku tästä loukkaantuu niin siinäpä loukkaantuu. Tämä on arkipäivää ja olisin tekopyhä jos esittäisin jotain muuta. Pyrin pitämään tätä matkablogia edes jollain asteella informatiivisena ja tämä on rehellistä omasta näkökulmastani tulvivaa informaatiota yleisölle.

Koska Amsterdamissa kerta ollaan, niin pitihän sitä vierailla myös siis Coffee Shopissa kun kerta laillista oli. Uskokaa tai älkää niin ihan normaalia jengiä oli kahvilat täynnä. Intialaisia sosionomiopiskelija-neitokaisia, äijäjengejä rotujen miljoonapäisessä kirjossa sekä jonkun Jani-Petterin Espoolaisen keskiluokan suosimassa rivitalossa asustavia mutseja sekä faijoja.

Asiakasskaala oli yhtä laaja kuin K-kaupan asiakaskuntakin. Keskustan Coffee Shopit olivat omaan makuuni pitkälti astetta liian tukossa, mutta mikäli olisi mennyt kauemmaksi keskustasta olisi varmasti löytänyt timanttisempia helmiä. Coffee shopeissa sekä Magic Mushroom-putiikeissa on asiallisesti kerrottu tuotteiden vaikutuksista käyttäjiin, mitä tuote on ja miten se vaikuttaa käyttäjään.

Henkilökunnalta saa lisäksi vapaasti kysyä neuvoa ja apua pulmakulmissa. Olit sitten ensikertalainen, utelias satunnaiskokeilija taikka alan rautainen ammattilainen, niin olet varmasti tervetullut.

On mielestäni hienoa, että jossain maailmankolkassa saa laillisen hyväksytysti kokeilla viihdykkeitä, mitkä ovat muualla pitkälti enemmän tai vähemmän epähyväksyttyjä.

Vaikka muuta voisi kuvitella, niin ainakin omien silmieni mukaan nk. Sen sijaan katukuva koostui ihan kaikenlaisista ihmisistä ympäri palloa. Siis niin kuin ihan kaikkialta ympäri palloa. Yhtä kansainvälistä rotujenkirjoa on paha nähdä edes Lontoossa. Amsterdamin sykkivyys oli itselleni totaalinen yllätys ja massaa onkin vaikea profiloida mihinkään yhteen ja tiettyyn vaikka miesvoittoista olikin.

Keskustan kadut loistivat todellakin vilkkaudellaan. Yhtä faktaa on mahdotonta kiistää. Amsterdam on jopa tähänkin armottomaan aikaan vuodesta vaikuttavan viehättävä kylänraitti. Kaupungin esteettinen valaistus ja vinksin vonksin vino arkkitehtuuri yhdistettynä lukuisiin pieniin ravintoloihin, kahviloihin, kanaaleihin, yrttien tuoksuun taustalla sekä miljoonapäiseen pyörämassaan tekee kokonaisuudesta mitä sympaattisimman.

Kävele, eksy, kartta kiinni, kävele lisää ja eksy lisää. Kadut näyttävät etenkin keskustassa kaikki samalta joten eksyminen ei ole ongelma. Parhaat paikat ja kokemukset löytyvät aina vahingossa ja niin on tässäkin asiayhteydessä. Punaisten lyhtyjen sokkeloisilta sivukujilta löytyy jatkuvaa ihmeteltävää. Sivukatujen pieniin eri genrejä edustaviin putiikeihin on hauska lisäksi livahtaa sisään ihmettelemään lisää. Sitä ruuan ja rasvan määrää.

Ja verrattain jopa edukkaasti. Makkaran, sinapin, rasvan ja ylenpalttisen mätöstelyn ystävänä Amsterdamilla oli todellakin jotain annettavaa. Ei tarvitse miettiä, että mistä moinen ruuasta nauttimisen kulttuuri on Amsterdamiin muodostunut, mutta väliäkö sillä.

Tarjontaa riittää, laadukkaasti ja mum-mum-maukkaasti. Älä vaan aloita Jutan superdiettiä jos Damin matka on suunnitteilla. Noi hampurilaisautomaatit ovat jotain niin timanttista ja niin niin NIIN herkkua! Älä välttämättä ahtaudu keskustan täyteen tungettuihin kahviloihin vaan suuntaa mahdollisesti syrjäkaduille.

Tunnelmaa, meininkiä, rauhaa, nautintoa ja kokemisen eksotiikkaa. Coffee Shoppeja et varmasti koe Suomessa etkä kovin helposti missään muuallakaan.

Ja kyllä, täällä tämä on täysin laillista ja hyväksyttyä. Pienet tuopit ja alhaiset litrahinnat. Ja vielä kun tuoppi irtoaa muutamalla euron kolikolla niin lopputulos on bueno.

Kahvi oli muuten myös äärettömän hyvää! Tähän kohtaan pitäisi ehkä sanoa, että vieraile Amsterdamin lukuisissa museoissa, mutta koska en tällä kertaa vieraillut  tietoisesti yhdessäkään niin paha sitä on lähteä sokkona suosittelemaan. Museotarjonta oli siltikin jopa omaan makuuni mieleenkiintoista. Kidutusmuseo, prostituutiomuseo, Heinekenmuseo sekä seksimuseo. Ensi kerralla sitten kun aikaa on enemmän! Hyvä että kerkesitte vähän nauttia meiningeistä ennen tota ryöstöä! Amsterdam on ihana paikka, milloinkahan sinne ehtisi uudestaan.

En itse ikinä huomannut tuota miesvoittoisuutta kumma kyllä, mutta käyhän se järkeen. No oli joo ja onneks nautittiin sillä sen jälkeen ei paljoa enää iskenyt. Haluaisin niin paljon päästä pitemmäksi aikaa ja kokea vähän monipuolisemmin, tämä kerta oli tälläinen kohtalokas pintaraapaisu ilman sen syvempää merkitystä. Tuolla on pakko joskus käydä! Ja en ole vielä kommentoinnutkaan teidän ryöstöcasea, mutta luojan kiitos, että menetitte vain tavaraa ja olette kunnossa! Mietin itsekin tuota, miten avoimesti blogissa viitsii kirjoittaa bilettämisestä, alkoholista, naurunortista vai mikä se nyt oli ja vastaavasta.

Kyllähän itsekin tuli Gilillä kokeiltua magic mushroom cocktaileja, ne kun kerran siellä laillisia oli, mutta jätin sen postauksessa kertomatta. Samoin kaikki farmilla tehdyt sekoilut. Ehkä siksi, että äiti ja isä lukee mun blogia enkä ikinä tiedä, miten osa lukijoistakin paheksuu tällaisia juttuja: Oli muuten kova spekulaatio omassa päässä tätä postausta kirjoittaessani, että mitä kerron ja mitä en. Tulin anyway siihen lopputulokseen, että olisi ollut ehkä jokseenkin kyseenalaista jos asian olisi ohittanut tässä postauksessa täysin, sillä hei, oltiin Amsterdamissa.

Juttuja, mitkä ovat hyvin näkyvän itsestäänselvästi esillä siellä. Juttuja, mitkä kuuluvat kohdemaahan vielä hyvin merkittävällä tavalla, niin siinäpähän pahoittaa. Toivon ja oletan, että ihmiset ketkä tätäkin blogia lukevat ovat tarpeeksi välkkyjä ja avarakatseisia, jotta pystyvät tämänkin kaltaiset asiat hyväksymään.

Amsterdam on letkeä mesta! Sinne olisi kiva mennä juurikin kaveriporukalla. Ehkä saan joskus pari ystävää houkuteltua mukaan. Seksimuseo oli ainakin käymisen arvoinen ja olishan niitä museoita kiva enempikin kiertää, mutta kieltämättä Dami on omaankin makuun kiehtovampi illalla ja yöllä.

Itsellä on hyväksyvä asenne moneenkin Suomessa yleisesti paheksuttavaan asiaan, mutta blogiin ei oikein tiedä mitä kirjoittaisi. Ehkä tämmösellä avoimella kerronnalla muutettais niitä asenteita ja ennakkoluulojakin hiljalleen parempaan: Kiitti paljon kommentista Teea! Olin snadisti stresseissä, että minkäköhänmoista palautetta tuun tästä postauksesta saamaan ja tuleeko postilaatikosta mielensäpahoittajien vihapostia, mutta nyt tuli kyllä hyvä mieli ja stressit katosi välittömästi.

Vähänkin syrjemmälle on vaikea saada ainakaan turisteja asiakkaiksi. Toinen aivan uusi tuttavuus Prahan privateista on TopSex http: Tämäkin Flora metroaseman lähellä. Kävelyä tulee rapiat kaksi sataa metriä. Aivan mainio privatti tämäkin.

Itse valitsin sihteeriköksi Karolina nimisen neiun. Pieni kokoinen mutta muodokas nainen. Suuret ja kiinteät rinnat. Jotenkin minulle tuli tästä naisesta mieleen Prahan suuri rakkauteni Kristynka. Naisissa on kyllä jotakin samaa. Varmasti tulee vierailtua vielä uudelleenkin.

Kaverini valitsi naisekseen Dianan, ja kehui kovasti kokemustaan. Käytiin Floran ostoskeskuksen näköalaravintolassa syömässä ja juomassa olutta ja vertailtiin kokemuksiamme. Floran metroasemalta voi noustta suoraan tavarataloon, kunhan valitsee oikean uloskäynnin. Flora on mielestäni edullisempi tavaratalo, kuin vaikka keskustan Palladium, jos haluaa tehdä jotain ostoksia. Prahan paras ja laajavalikoimaisin tavaratalo on kuitenkin keskustan Tesco Narodni kadulla.

Vastaa varmaan jotain Helsingin Stokkaa. Näistä privateista kannattaa muuten muistaa katsoa ne aukioloajat. Kun ne voivat privattien välillä vaihdella kovinkin paljon. Kun privatit ovat kerrostalobordelleja ja sijaitsevat aivan tavallisissa asuinkerrostaloissa, niin taloyhtiöillä voi ollla erilaisia sääntöjä. Jotkut taloyhtiöt haluavat että bordellit suljetaan jo klo kymmenen.

Jotkut taas ovat auki aamun pikkutunneille saakka. Esimerkiksi juuri tämä TopSex sulkee ovensa muistaakseni jo klo Samoin kuin vaikka Mazlive Studentky. Mutta sitten taas vaikka TopPrivat ja Lolitas ovat avoinna melkein aamuun saakka. Viikonloppuisin johonkin klo Bluesia käytiin kuuntelemassa Liliova kadun jazz- ja bluesluolassa Blues Sklepissä. Kellariravintola on minun suosikkipaikka. Kapealla Stare Meston keskiaikaisella kujalla. Päätön ratsumies ratsastelee levottomana edestakaisin.

Olen nähnytkin pari kertaa. Sitä kannattaa varoa, että ei litisty kuoliaaksi jotain keskiaikaista kiviseinää tai tammiovea vastaan. En nyt muista sen onnettoman tarinaa, mutta kyllä niitä Prahassa piisaa. Prahassa on kyllä historian saatossa tapahtunut kaikki kauheudet mitä ihmistä voi maan päällä kohdata. Praha on kyllä vähän mystinen kaupunki. Ja kummituksiin uskoo jokainen prahalainen. Kiitos Fuser näistä ja kaikista aiemmista hienoista Praha-kirjoituksistasi, löysin tänne ihan niiden perässä.

Prahaa pääsee muuten ihailemaan tässä livestreamissa. Raiteita voiteleva raitiovaunuerikoisuus ajelee varhaisesta aamusta aamuyöhön ympäri kaupunkia. Tsunamin myötä hävisi Praha-ketjukin ja kaikki ne www-osoitteet. Mutta tästä vähästähän sitä on lähdettävä ylöspäin. Jos on jotain Prahan matkan suunnittelijoita ja he haluavat jotain neuvoja ja vihjeitä, niin yritetään auttaa kaikilla tavoin.

Ja kyllähän ne privattien, seksiklubien, strippibaarien, oluttupien, baarien, ravintoloiden, rahanvaihtotoimistojen, museoiden Mika74 Full Member Viestejä: Vielä muutama viikko ja meikä lähtee viikoksi Prahaan. On se niin hieno paikka. Jos sitten tällä kertaa menisin Tekniikan museoon ja uudestaan Divoká Šárkan puistoon, ulkoilualueelle, mikälie hienot jyrkänteet kiipeiltäväksi.

Pikku vinkkinä niille jotka eivät tiedä niin: Löytyyhän tämä helpolla Google mapsin kautta mutta en ole ennen linkkiä missään nähnyt. Google mapsista löytyy toki raitiovaunu ja metrolinjat mutta ei linja-autojen reittejä.

Jos ole ennen käynyt Prahassa niin suosittelen tulostamaan kartat etukäteen https: Kartat eivät välttämättä ole mittakaavassa eli jos lähdet näiden mukaan kävelemään niin saattaapi olla pitkä kävelymatka kokemusta on. Muutaman privaatin olen ennakolta tietenkin katsonut mutta aika näyttää. Viime reissulla maaliskuussa selvisi että ainakin osa venäläisistä naisista vastaa toistensa puhelimiin eivätkä puhelimessa kerro tunnin hintoja.

Paikan päällä selvisi hinta: Samoja ilmoituksia on vieläkin eli kaipa siellä kauppa käy yleensä Praha 3 alueella http: Paikallinen leidi kauhisteli hintaa.

Kesän turistimassat ovat kaikonneet ja ilmatkin ovat vielä mitä parhaita. Tuota Tekniikan museota suosittelen sinulle kyllä vilpittömästi.

Kun olen saanut sen kuvan että olet tekniikasta kiinnostunut ihminen. Vaikka olen itse tällainen epäkäytännöllinen humanisti, niin Prahan Tekniikan museo on lumonnut minut täysin. Se on vaan niin kiinnostava ja näyttelyt on rakennettu todella hyvin. Museossa on erillinen osasto lentokoneille, autoille, moottoripyörille, junille,ajanmittaukselle, akustiikalle Ja niissä postereissa kerrotaan selkeästi miten tekniikan historian kehitys on edennyt. Omat suosikkini ovat valokuvauksen ja elokuvan tekniikan kehityksestä kertovat osastot.

Ja siellä elokuvatekniikan osastolla on lasivitriinissä suuri aarre: Charlie Cahaplin lahjoitti alkuperäiset kulkurin vermeensä eli hatun, kepin ja kengät Prahan Tekniikan museolle.

Aarre mistä Hollywood on vieläkin hyvin katkera. Alkuperäinen Michelin-ukko minua naurattaa. Oletteko koskaan ajatelleet että Michelin-ukkokin on jo kohta sata vuotta vanha. Nykyaikanahan se olisi kauhistus, mutta dokaileva ja sikaria röyhyttelevä ukko sopii jotenkin niin hyvin leppoisaan Prahaan. Prahalaisillahan ei ole kovin paljon yleisiä uimapaikkoja, kun merellekkin on vähäsen sitä matkaa.

Divoka sarkassahan on niitä maauimaloita. Ne kiipeilykalliot ovat vissiin kalkkikiveä. Prahalaisten neitojen suosikkipaikka auringonpalvontaan on Zlute lazne www. Se on Vltavan rannalla ja ihan kävelyetäisyydenkin päässä kaupungista.

Tosin ratikallakin pääsee ihan viereeen. Siellä prahattaret esittelevät auliisti yläosattomissa rintavarustuksiaan. Mukava paikka siemailla aurinkoisena päivänä pari oluttuopillista kun vaan muistaa ottaa peililasit mukaan. Zlute laznessa on aina kaikenlaisia tapahtumia iltaisinkin. Bändejä ja elokuvia ja biletystä. Kylläpä nuo jotkut venakot pitävät Prahassa korkeaa hintaa palveluksistaan. No tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa. Kannattaa muistaa että tsekkien keskimääräinen kuukausipalkka on vieläkin alle euroa.

Ja lääkärit tienaavat keskimäärin euroa kuukaudessa. En ainakaan itse alkaisi maksamaan Prahassa venäläiselle huoralle tunnin parin pyllistämisestä mitään lääkärin viikkopalkkaa. Se taksahan on privateissa kuitenkin sen puolelta tunnilta ja euroa tunnilta. Ja halvemmallakin saa esim. Ei ole tainnut olla puhetta tuosta majoittumisesta.

Itse vuokraan asunnot Prahasta aina airbnb: Minulla on ollut tästä toiminnasta pelkästään tosi hyviä kokemuksia. Ystävällisiä ja täsmällisiä ovat vuokraisännät olleet. Viimeisen päälle hyvin kalustettu kaksio viikoksi maksaa euroa. Ja asunnon saaa vielä hyvältä paikalta. Itse suosin tietenkin Vinohradya. Minulla on pari sellaista vakiokämppää. Toisessa on vielä sellainen kattoterassi ja sauna vapaassa käytössä jatkuvalämmitteinen kiuas ja saunan voi varata kirjoittamalla nimen vihkoon.

Sieltä on hieno katsella löylyjen jälkeen Pilsner Urguell kädessä kultaisen kaupungin auringonlaskua. Ja lähteä sitten privattiin. Niin että hauskaa matkaa Mikalle! Kiitoksia Villerius ja Fuser. Hotelli on aika lähellä Divoka sarkaa johon suosittelen tutustumaan. Huvittavaa kun Fuserin neuvoma Zlute lazne on lähellä Botel Racek Prahaa joka oli hyvin lähellä tulla matkan hotelliksi tällä kertaa.

Toivon  mukaan sää olisi hyvä niin kaupungilla olisi mukava tallustella. Koska Praha on sen verran iso kaupunki, että tutkittavaa riittää paljon jos tämä kiinnostaa. Sivukaupungille kannattaa mennä katsomaan paikallisten elämää.

En ole vielä nähnyt Prahassa puupintaista omakotitaloa. Suosittelen tutustumaan muutenkin paikkaan, ei ole samanlainen turistirysä kuin Prahan linna, paljon rauhallisempaa. Suunnittelin mennä paijaamaan puumaa eli tuonne: Pari sivummalla olevaa privaattia olen harkinnut mutta katsotaan sitten paikan päällä miten menee, kun nuo kaunottarien päivystysajat vaihtelevat.

Suosikkini Christinen tapainen kun olisi Prahassa niin yrittäisin visiittiä mutta kun ei ole löytynyt. On tuo Praha hieno paikka ja veikkaukseni on ettei Turun puukkoterrori-iskun kaltaisessa tilanteessa paikalliset miehet ryhdy ensimmäiseksi joukolla kuvaamaan ja jätä ulkomaalaisia miehiä edes yrittämään jotain. Tästä saamme mielestäni kiittää feministejä ja niitä hännystelevää ämmämäistä naismiesotusten joukkoa.

Vysehrad "korkea linna" on kyllä aivan mainio paikka. Eikä siellä ole juuri lainkaan turisteja, kuten Mika kirjoitti. Siksi Vysehradyn puisto onkin prahalaisten suosima piknik-paikka heti kevään ensimmäisistä kauniista päivistä lähtien. Olen itsekkin siellä monta hienoa piknikkiä viettänyt.

Minun suosikki privattini Golden Eye sijaitsi siinä aivan Vysehradyn rinteellä jyrkässä mäessä osoitteessa Premyslova kolme. Kristynka laittoi Golden Eyessa eväskorin valmiiksi ja mentiin monasti piknikille sinne puistoon.

Hienot näköalat yli Prahan aina Prahan linnalle asti. Enkä niistä näkymistä siinä Kristynkassakaan, siinä sopivasti avonaisessa puserossaan, mitään moitteen sijaa löytänyt.

Yöllä siellä Vysehradyn puistossa muuten kummittelee. Lähdin kerran yöllä sieltä Golden Eyesta kävelemään Vysehradyn linnan puiston läpi. Tarkoitus oli muka jotenkin sieltä sitten käveleskellä Nove Mestoon ja etsiä vielä joku auki oleva baari ja juoda pari tuopillista. Jotenkin en osannut siinä pimeässä kulkea. Kaikki näytti autiossa puistossa aivan erilaiselta kuin päivänvalossa. Tuuli humisi ja lonksutti rautaportteja.

Huomasin jotenkin kiertäväni ympyrää. Tarinan mukaan kuolema kulkee öisin Vysehradyn hautausmaalla vanhan naisen hahmossa sirotellen maahan valkeita ruusunlehtiä. Kun niihin koskee ompi kuoleman oma. Ei tullut mieleenkään poimia maasta mitään. Jotenkin hätäännyin enkä tahtonut löytää enää takaisin sinne Premyslovakadun kohdalle.

Olin sitten tosi helpottunut kun viimein oivalsin että kuinka minun pitää kulkea ja löysin tutun mukulakivikadun ja laskeuduin Premyslovalle. Siinä Golden Eyen edessä soitin taksin ja olin tosi helpottunut kun Skodan valot näkyivät.

Piti käydä kyllä heti ensimmäisessä avoimessa baarissa ottamassa tuplaviski. Suomessa en kummituksiin usko, mutta Prahan kohdalla en ole ihan niinkään varma. Praha on vähän sellainen mystinen. Ja yöllä jotenkin sellainen aivan huikea. Ja täytyy pyytää Nakelta ihan näin julkisesti anteeksi, että silloin kerran ihan syyttä suotta tylytin sinua kun naureskelit minun Li Andersonin kehumiselleni kehuin häntä alykkääksi ja asioista perillä olevaksi poliitikoksi.

En oikein ymmärrä että mitä ajattelin kehuessani Li Anderssonia. Se oli varmaan joku tuulahdus vanhasta taistolaisuudesta. Tänään katsoessani a-studiota tunsin suurta myötähäpeää ja olisin halunnut vajota maanrakoon joka kerta kun Li aukaisi suunsa. Käuppäs Fuser vähän raivaamassa ja katsastamassa Prahan nykytilanne niin saadan aitoa raporttia.

0 thoughts on “Seksi kaupat praha huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *