Kannabis virtsatesti kova kalu

Tai sit ala käyttämään synteettisiä kannabinoideja tai sitten vaik pirii. Ei näy ku pari pv.. Kunhan heitin tässä käryis ollessani jfotain. Satunnaine näkynee viikon pari kork. Viikottaine ehkä joku kk ja päivitääin monta kk.. Seuloihi ei auta mitkää kyypakkaukset jne.. Sellastä väitellään moånes paikas.. Mikši muuten käyt seuloissa? Kyllä tuo käyttö näkyy. Nopein negatiivinen jonka tiedän oli 2 viikkoa pitkään jatkuneen käytön jälkeen.

Jätkä on tosi laiha, on aina ollut ja rasvaan ne näkyvät jäämät kertyy niin ehkä siksi niin äkkiä puhdas näyte? Varaudu positiiviseen kun urheilu ja veden runsas juonti ei auta yhtään. Jos haluat huijata niin pyydä joltain ei polttavalta kaverilta kusta pussiin ja lorota sitä letkusta oman vehkeen alta. Akuuttia päihtymystä kun kusitesti ei todista niin siksi siinä saa mun mielestä huijata.

Niin tai sitten hommaat tällaisen aidon näköisen tekokullin oletan, että olet kundi: Haista sinä vitun juoppomursu paska! Voisit vaikka nyt ihan ensimmäiseksi tunkea pääsi perseeseen ja tappaa itsesi Tapa itteks kakara mä tiiän mis asut tuun kill you!!!!! Käyttäkää happoo,ei näy korkeintaan kun vuorokauden jos sitäkään.. Pitääkö testaaja kiinni kalusta ja ravistaa vielä? Vieraiden naisten käsissä kun tuo elin tahtoo turpoamaan ja saattaa näyte tulla palleista.

Ei haittaa, kun kiinnipitäjänä on satakiloinen, parrakas ikäneito. Tässä tasa-arvon ja demokratian maassa kaiken hyvän jakaminen vain lisää tuottavuutta ja vientikin alkaa vetää, kunhan ikäneito laakista selviää. Sitä en mene vannomaan, että ravistaako hän vai pumppuaa. Ohjeistuksessa ei ole siihen kohtaa.

Testitulosta voi tiedustella torstaisin klo 13 - 15 välillä. Jos elimistössä ei ole yhtään thc: Älkää nyt vittu tulko pätee ku ette tiedä asiasta mitään. Pitäs urheilla ja olla polttamatta vähintään kaksi kuukautta. Haistakaa kaikki vittu aktiivisen käytön jälkeen viikko polttamatta detox kuurilla ja vedellä puhtaat.

Haha päivittäistä polttoo takan noin 2v ja viiden päivän tauolla negatiiviset, että ihan ihmisestä kiinni tä juttu. Oisko ihan niin että lopetat polttamisen jos et voi polttaa. Tai sitten olet suoraselkäinen ja sanot että aiot polttaa jatkossakin ja sillä selvä että seuloissa käyminen on turhaa. Hoidat vaan asias sit hyvin ja menestyt. Hamppuahan on koko elämä aikaa polttaa, että sitä voi kyllä jatkaa sitten kun on vähän vanhempi ja kukaan ei hengitä niskaan.

Mulla on joskus aikoinaan hävinny parissa päivässä vaikka olin poltellu lähes joka päivä monta kuukautta. Olin tuolloin 17v nassikka. Kaikki riippuu ihmisen aineen vaihdunnasta. Nyt olis seulat ens viikolla ja poltin torstaina parit kukka paukut,saa nähä miten äijän käy: Oon poltellu about vuoden joka päivä ja viimeksi 6 päivää sitten pari hittiä bongista.

Oon juonu joka päivä paljon vettä kuumotuksissani ja vetänyt sitruunaa siinä seassa. Pitää toivoo et vesitys onnistuu muuten tulee kenkää koulusta: Miten saada tehty tekemättömäksi Eikö aikuinen ihminen mene miten haluaa ja vastaa sitten menemisistään?

Kaikista konsteista on paras se että tilaat kotitesti sivulta thc testaus tikkuja kotias ja sitte ku ne on sulla nii kuset positiiviset kuset purkkii ja laitat vaikka iha vähä saippuaa sekaa nii siinä on todiste että saippua sekoittaa seulaa niin paljon että puhas negatiivinen tulee varmasti.

Tai sitten voit testailla kotonas niillä testi tikuilla kaike laisia eri keinoja mikä puhistais seulan parhaiten koska yksilöllistä on kaikki ja sitte vaa hyvällä mielellä seulaan.

Ja noilla testi tikuilla voit testata kaikki konstit mitä tiiät tai mitä netissä lukee. Ei tarvii inistä että toimiikoha vai ei! Itse kokeilemaan ja todistamaan asia niilä tikuilla ja turvat kiinni.

Hierot vaikka munas päähä sitä saippua enne seulaa ja meet kusee ja sekotat sen saippuan jotenki sinne nio varmat negatiiviset ja lupaan että kuumottelu loppuu! Aina voit mennä hyvällä miele seulaa vaikka oisit sinä hetkenä paskana ku annat seulaa: Miten sen vaahdon kanssa? Miten naiset antaa neuvoillasi puhtaan testituloksen? Käsittääkseni heillä saippuan tarve on suurempi ja kuinka sen saa stemmattua, ettei vaahtoa koko hameenalus? Näkyykö seulassa jos polttanut kolmet savut 2. No vittu ei todellakaan.

No täälläpäin työntekijä katsoo manipulaatiotestillä näytteen , laimea vesitetty näkyy, tarkoittaa että peukaloitu, samoin kaikki saippua ja sitruunajutut kyllä ph -testis jne.. Mitää järkee ei ole kusetta, itseään kusettaa siinä ja ei voi olla ylpeä tai arvostaa oikeasti itseään jos on niin heikko ettei pysty oleen vetämättä.

Sillon pitäs mennä hoitoon ja pitkäksi aikaa, et pää ja ajattelu selvenee. Voi tietysti myös olla mies ja sanoa että käyttää ja aikoo sitä jatkaa, jos kerran niin tekee. Viesti Kirjoittaja moonwalker » Viesti Kirjoittaja romantiikka » Viesti Kirjoittaja krupu » Viesti Kirjoittaja JamPS » Viesti Kirjoittaja Hampster » Viesti Kirjoittaja Kiuru » Viesti Kirjoittaja scarfacd » Viesti Kirjoittaja Batto » Viesti Kirjoittaja Pun Worg » 1. Viesti Kirjoittaja Svesnon » 3.

Viesti Kirjoittaja Vombatus » 6. Viesti Kirjoittaja peyton » Viesti Kirjoittaja volkku » 2. Viesti Kirjoittaja Sbatan » Hamppuforum Tällä foorumilla keskustellaan kannabiksesta ja hampunkasvatuksesta.

Huumeseulonta virtsasta aka kusitesteistä Bongit, piiput, ruokaohjeet jne. Kikkoja kusitestiin kaivataan Lainaa Viesti Kirjoittaja Warewolf » Allekirjoittaneella on aineenvaihdunta kolminkertainen ilman lääkkeitä, eli aineet hajoavat siis 3x tahtia. Mites kuulin legendaa, että sitruunamehu auttaisi huijaamaan kusitestissä? Kuinka paljon pitää paikkansa ja millä tavalla tämä tulisi toteuttaa, juoda kuppi kaupalla sitruunamehutiivistettä vai ihan lepposasti litra lantrattua mehua?

About viikon päästä tuo tapahtuu. Lainaa Viesti Kirjoittaja Voimakaksikko » Kerro toki auttoko idut. Sitruunamehuun vielä kaipaisin vastausta Lainaa Viesti Kirjoittaja romantiikka » No varaudu, että voi myös käydä paskasesti. Lainaa Viesti Kirjoittaja krupu » But tea heads don't do things that way. They expect the peddler to light them up and sit around talkin for half an hour to sell two dollars' worth of weed.

If you come right to the point, they say you are a "bring down". Voi meinaapi tulla aivoödeema! Mulla menee treeneissä tollaset määrät 5 krt viikossa. Kusitesteistä Lainaa Viesti Kirjoittaja Kiuru » Käytön voin myöntää, mutta testeihin en mene!

Työpaikaltahan ei periaatteessa voi potkuja saada kieltäytymisen takia? Mielestäni moiset testit pitäisi kieltää. Lainaa Viesti Kirjoittaja scarfacd » Whizzinator Lainaa Viesti Kirjoittaja Batto » Mun käsittääkseni se valmistaja haastettiin oikeuteen ja tuotteet vedettiin markkinoilta. Niiden sivustokin ajettiin alas vuoden '08 puolella. Lainaa Viesti Kirjoittaja Pun Worg » 1. Semmosta kuulin joskus että sitruunamehua käytettäis siihen, kun on 5 litraa vettä juonu 12h sisään ettei se kusi ois läpinäkyvää ja ravinteetonta.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Svesnon » 3. Sillon tällön poltellut muutaman päivän putkeen. Mietiskelin että ku kolme kertaa viikossa käy ihan punttiksella pieneen hikeen laittamassa itsensä aina, niin puhtaan pystys antaa.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Vombatus » 6.

Aikaa jää elämiseen, mieli rauhallinen, voit kusta mennen tullen kaikkiin purkkeihin, ei poliisit kuumota, persoonasi kehittyy ja kyky elä ja kohdata todellisuus ilman aineisiin pakoa. Olin juonu vitusti vettä ja tein seulan noin tunti sitten niin negatiivista näytti, onko seula vielä huomen aamulla negatiivinen? Kusitesti Lainaa Viesti Kirjoittaja volkku » 2. Menee sen 3 päivän kuluttua. Viesti Kirjoittaja Voimakaksikko » Jäähileiden seassa uiminenkin antaa puhtaat seulat ja vastavirtaan uiminen.

0 thoughts on “Kannabis virtsatesti kova kalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *