Naisseuraa pietarin huorat

Vanha on ihan surkea, ei edes jalkapallomaaleja. Kello tulee viisi, nousemme Sortavalan Seurahuoneen saliin. Se on hämmentävän kaunis ja suuri; käsityöllä tehtyjä penkkejä on yli , näyttämö on avara ja syvä, valo tulvisi sisään korkeista ikkunoista, ellei niitä olisi peitetty punaisilla verhoilla. Saamme odottaa tovin; pukuhuoneesta kuuluu asiaan kuuluvaa tirskuntaa, ohjeita, musiikkia, hiuspinnien helähtelyä ja rytmin lyöntiä.

Ehdimme miettiä, mikä asia maailmassa eniten yhdistää kansoja, eli tyttöjä ja poikia, kaikissa minuuteissa ja maanosissa. Tanssi taitaa mennä ohi jopa jalkapallon; kaikki tuntevat saman jännityksen juuri ennen esitystä. Saamme nähdä "humoristisen suomalaisen tanssin", jossa lehmä on merkittävässä roolissa. Hyvin menee, yhtä aikaa, horjumatta. Tärkeintä on kuitenkin tyttöjen kasvoilla säihkyvä hymy.

Opittaisiinpa tällainen pedagoginen kulttuuri Suomessakin; lapsia pitää muistaa kiittää ja kehua, aina, kaikkialla. Ihastelemme asiaa koko matkan ajan: Sortavalan kaupungin rajan tuntumaan nousee uusi uljas urheilukompleksi, johon tulee myös virtaviivainen uimahalli. Mutta kaikki maksulliset tytöt ovat lauantaina Hotelli Laadogan Kalevala-baarissa, antaa hotellin vastaanotossa työskentelevä Olga meille asiallisen neuvon.

Ja nyt on vasta torstai. Saamme siis elää pari päivää jännityksessä ja ehdimme etsiä ihan tavallisia naisia. Laatokan Läppäjärven lahdella näyttää kuitenkin olevan vain miehiä. Päätämme esittää yhdelle heistä oleellisen kysymyksen — "Kuka on elämäsi nainen?

Laskeudumme sillalta jäälle, tunnemme allamme Laatokan maagillisen värähtelyn, harpomme ohi muutaman pilkkivän miehen, paheksumme puolityhjiä viinapulloja, hämmästymme melkoista haukea, hidastamme vauhtia ja pysähdymme kaukaa valitsemamme uhrin eteen. Odotamme, että hän nostaa katseensa pilkkireiästä, Emil tervehtii, esittää sitten pilkkireiällä harvemmin esiin nousevan kysymyksen:. Nyt on meidän vuoromme ällistyä. Luulimme, että kaikki Laatokalla varhain aamulla viihtyvät pilkkijät ovat miehiä.

Mietimme tovin, sitten rohkenemme astella Galinan luo. Odotamme, kun hän irrottaa ahvenen koukusta — emmekä saa silmiä irti hänen käsistään. Emme voi olla niitä kehumatta. Nainen naurahtaa, viittaa jutuillemme kintaalla, on silti hyvillään, suostuu kertomaan elämästään.

Siksi elämme nyt miehen eläkkeen varassa, hän kertoo. Galina, entinen kirurgi, nykyinen eläkeläinen ja ajattelija, pilkkii paljain käsin Laatokan ahventa.

Kävin hänen luonaan kymmenen vuoden ajan. Ja aina kaikki oli puhdasta, vanhus tuoksui hyvältä. Me venäläiset hävitämme surutta kaiken. Ja sen huomaa täälläkin, jäällä. Tuulet ovat vuosi vuodelta voimakkaampia, koska metsät on hakattu, suree Galina. Emme rupea enää ikinä sotimaan Suomen kanssa, se on aivan varmaa. Suomi ja Venäjä ovat kuin hyvät ystävät, Galina sanoo. Siitä ei seuraa kenellekään hyvää. Mutta vielä Tolstoitakin enemmän pidän Nekrasovista. Sanotaan nyt, että hänen kirjansa Kolme valon maata.

Hotelli Laatokan vastaanotossa työskentelevä Olga Karpova tietää kaiken oleellisen Sortavalan tapahtumista. Kaiken lisäksi hän on kaupunginjohtajan serkku. Taustalla valokuva Valamon luostarista – siitä oikeasta, joka sijaitsee Laatokan saaressa vähän matkan päässä Sortavalasta.

Suurin osa asiakkaista on "tyttöjä", arvioimme että paikalla on nelisenkymmentä ammattilaista, joista aika moni näyttää turhankin kokeneelta. Tummatukkainen nainen pyytää meidät pöytään istumaan, kertoo olevansa Marina. Kun hän avaa suunsa, valinta on jo tehty; melkein kaikki hampaat puuttuvat, jäljellä olevat ovat mustia nysiä, joiden surkeutta kirkkaanpunaiset huulet vain korostavat.

Marinan silmät ovat kuitenkin oudolla tavalla kiehtovat. Hän katsoo tarkasti, mutta silti vaikuttaa siltä, ettei hän näe juuri mitään. Kyllä, kaihi, kertoo Marina. Kaihi ja hampaaton suu eivät estä Marinaa yrittämästä. Hinta on 70 euroa. Koko yöltä, hän sanoo suurpiirteisesti. Miten suu nyt pannaan, Matti? Sortavalan rumin huora haluaa tanssia kanssasi hidasta, kaiken kansan nähden. Vuonna teloitetun Nikolai Gumilevin , Anna Ahmatovan suurimman rakkauden!? Se ratkaisee, nousen, hymyilen, otan Marinaa kädestä ja johdatan hänet parketille kuin Punaiselle torille.

Marina osaa tanssia, totisesti, lienee käynyt balettituntinsa, kolmesti viikossa. Eikä hän enää ole Sortavalan surkeimman tyttöbaarin parketilla ärsyttävän uteliaan suomalaisvanhuksen käsivarsilla vaan jossain muualla, aivan muualla. Kaukana, kaukana, hyvin kaukana, ja jos en erehdy; takana virtaa joki, pelto on kullankeltainen, taivas sininen kuin halkaistu kaipuu. Ja aidalla istuu poika, heinä suupielessä ja Marina hymyilee, hampaat hohtavat kuin vuoristopuro.

Tanssimme toisenkin hitaan ja palaamme pöytään kuin vanha pari. Emil hyräilee ensimmäistä biisiä ulkomuistista.

Marina on tehnyt päätöksensä, ehkä tanssin takia: Marina antaa merkin, jota emme edes tajua, pöytään tulee toinen tyttö, nuori ja nätti, sanoo minulle:. Ovelta näemme, että Marina vaihtaa pöytää ja yrittää hymyillä uudelle miehelle niin, että hampaat eivät ihan näy. Aamulla puuron ja voisilmän ääressä pohdimme pitkään, miksi Marina kieltäytyi ilmaisesta satasesta. Jos hän olisi kertonut sen, hän olisi joutunut katsomaan sitä suoraan silmiin. Eikä olisi kestänyt sitä, sen surkeutta, Emil miettii.

Siihen kuuluu seksi, ei selittely. Marina myy ruumistaan, mutta ei sieluaan. Kaikki on nyt paremmin, kun emme tiedä vaan vain arvailemme, tuumaa Emil venäläisellä logiikalla. Varvara Jakoleva, 8, on Sortavalan tanssikoulun kasvatti. Hän aikoo isona balettitanssijaksi, mutta hallitsee myös kansantanssit.

Kiitos1 En ole aikoihin lukenut näin hienoa sydämmellä kirjoitettua juttua. Niin positiivinen asenne pinnalla, joka on lähes kadonnut netistä. Siksi tämä oli todellinen Helmi ja harvinaista herkkua. Tästä tuli mieleen ystäväni paluumuuttajan Eilan elämänkertomus. Kuuluu ehdottomasti lukulistalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tavallisisten ihmisten Vaiheista siellä.: Töllin tyttö, Eila Kalinina. Minua tämä juttu itketti — niin kauniisti se oli kirjoitettu — kuten Mr Kuusela aina. Luen ilomielin hänen juttujaan.

Ilman kuviakin olisin nähnyt Sortavalan ja Laatokan — sieluni silmin. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Mitä muka tiedämme venäläisistä naisista? Toimittaja Matti Kuusela etsi käsiinsä pahimman kaikista Ulkomaat He kuitenkin antavat lohtua ja kaikkea puutteessa oleville miehille. No on niissä pilluissa ainakin se ero, että itänaapurin tai Thaimaan huorilla on varmaan lähes kaikilla hiv. Mitäs jos vaikka kumi menee rikki, niin voi tulla aika kalliiksi kun oma elämä on kyseessä. Nainen,huoraksi tituleerattu,antaa todella paljon saamansa rahan lisäksi,oman kehon toisen käyttöön ja mielihyvän saamisen välineeksi.

Tuollaiseen ei ihan helpolla pysty. Monenlaista siinä hommassa joutuu sietämään. Miltä olo tuntuu päivän rehkimisen jälkeen,kun joku viimeinen niljake häippässyt ja on suihkussa pesemässä saasteita kehostaan? Saako mielen putsattua saasteista? Mistä ihmeen saasteista sä puhut? Voihan se olo olla toki saastainen. Tuskin valtaosa asiakkaista on "saastaisia", vaan tavallisia miehiä. Asiakasjoukkoon varmaan mahtuu myös erilaistakin tyyppiä, kuten meihin ihmisiin yleensäkin, mutta taitavat olla marginaalissa.

Turha kai tässä kenenkään oon jeesustella. Itse koen koko asian runkkaamiseen rinnastettavaan juttuun eli ei tunteita pelissä. Samalla se on paljon huonompaa kuin rakastelu sellaisen ihmisen kanssa josta todella välittää.

Pelkkä pano on kuitenkin pelkästään mekaaninen toiminto. Olen käyttänyt reissuillani useasti palveluja hyväkseni, mutta samalla olen aina koittanut vuorollani tehdä ammattilaisten olon hyväksi, ylim.

Tuo parisuhdeseksin ja maksuseksin suhde on vähän niinkuin hyvän toivottavasti itse kullakin kotiruoan ja ravintolassasyönnin suhde.

Ai, niin, mutta eihän se käykään koska kieltämällä asia, jonka haittavaikutukset niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla moninkertaistuvat ja pääosin jopa johtuvat asian kieltämisestä ja kriminalisoimisesta on 'aina' toimittu ja jääräpäisellä ennakkoluuloihin tukeutumisella on pitkät naisseuraa pietarin huorat suomalaisessa demokratiassa. Mies hiplaa hanna suutari hämeenlinnasta maksutonta vittupornoa seksimaa tarinoita seksi video. Vanha on ihan surkea, ei edes jalkapallomaaleja. Kirjoitti varmaan Itse pidä epänormaalina kiihkoa millä rakkaan isänmaamme raittiusintoilijat, moralistit ynnä muut jatkuvasti pyrkivät syyllistämään ja alistamaan suomalaista miestä. Ihan nämä asiat aikoinaan olivat julkisessa sanassa kovastikin tapetilla. Turvallisuus ei aivan Gurzufin tasoa, mutta meno taattu.

0 thoughts on “Naisseuraa pietarin huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *