Tallinnan alkoholimyymälät tallinna mitä tehdä

tallinnan alkoholimyymälät tallinna mitä tehdä

Evästeiden avulla TripAdvisor parantaa käyttäjäkokemuksia. Lue lisää tai muuta asetuksia. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta. Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Näyttöikkunassasi ei ole paikkamerkkejä.

Kokeile liikuttaa karttaa tai vaihtaa suodattimia. Ominaisuus tulee käyttöön pian. Kaikki nähtävä ja koettava.

Lahjatavara- ja erikoiskaupat Kirpputorit ja torit Älä kulje tämän kuvauksellisen sisäpihan ohi vanhassa kaupungissa. Poikkea myös kahvilla symppiksessä kahvilassa! Osta Rimistä pikniktarvikkeita ja suuntaa Piritan rannalle viettämään kesäpäivää. Hyppää ratikkaan ja tee uusia aluevaltauksia! Jos taivaalta sataa pieniä ukkoja tai sen paremman puoliskon kanssa on tullut kauhea riitaa seurannut mykkäkoulu ja haluaa vain olla möllöttää hiljaa omissa oloissaan , voi aina vetäytyä elokuvateatterin pimeyteen.

Esimerkiksi Solaris-ostoskeskuksessa on Apollo-elokuvateatteri , ja lippuhinnat ovat tietenkin vähän edullisemmat kuin Suomessa. Pelkästään hyvässä hotellissa voi olla Tallinnassa tarpeeksi tekemistä. Aina ja ikuisesti hehkuttamani Swissotel tarjoaa ainakin minulle puitteet siihen, ettei Tallinnan matkalle ihanan hotellin ja hyvän illallisen lisäksi paljoa muuta edes tarvita.

Monella on mielessä myös hemmotteluloma Tallinnassa. Itse suuntaisin Swissotelin pieneen spahan etenkin, jos olisin hotellin asiakas. Spassa on vain yksi allas ja muutama sauna, mutta rauhallinen tunnelma ja näköalat tekevät paikasta sopivan rentoutumiseen. Kokonaisvaltaisempaa kylpyläkokemusta etsivät suuntaavat katseensa muihin paikkoihin.

Jos etsit hyvää kampaajaa Tallinnassa, niin suomalainen Tallinnassa asunut ystäväni vinkkasi kerran Pikk 40 Ilusalongin olevan hyvä paikka. Siellä Reelika-niminen nainen puhuu suomeakin ja on pitänyt ystäväni aina tyytyväisenä. Nopeasti vilkaistuna hinnat näyttäisivät olevan noin puolet Helsingin riistohinnoista. Onko teillä suosikkikampaamoa Tallinnassa? Olen koonnut Tallinnan parhaimmat näköalapaikat tähän postaukseen. Jos et ole ikinä astunut jalallasi ulos satama-vanhakaupunki-pyhiinvaellusreitiltä, niin käy nyt ihmeessä ainakin Kalamajan alueella Telliskivi-korttelissa ihmettelemässä virolaista hipsterimeininkiä.

Jotkut povaavat pahamaineisesta Koplin kaupunginosasta Tallinnan Prenzlauer Bergia. Rähjäinen asuinalue vetää ensin puoleensa opiskelijat ja taiteilijat halvoilla hinnoillaan, sitten se saa maineen mielenkiintoisena paikkana ja keskiluokka rynnii sinne asumaan. Asuinalue siistiytyy ja tylsistyy ja hinnat kohovat pilviin.

Koplista löytynee ainakin vielä se toisenlainen Tallinna, jos sellainen kiinnostaa. Illallistarjonta on niin laaja, että melkein alkaa harmittaa, kun muistaa asuvansa Helsingissä. Hyvä illallinen on yksi ohjelmanumero! Vinkkejä voisi antaa vaikka kuinka paljon, mutta kannattaa pitää ainakin Noa ja SALT mielessä, jos haluaa fiilistellä ruokaa ja samalla hylätä vanhan kaupungin hetkeksi, mikä sekin on virkistävää.

Vanhassa kaupungissa halpaa ja hyvää saa esimerkiksi Rataskaevu 16 -ravintolasta kuva. Olen tapojeni orja ja menen aina  Kohvik Komeetiin, mutta valinnanvaraa riittää.

Menkää nyt silti kuitenkin Kohvik Komeetiin. Se minkä se ostoskeskusmiljöössä häviää, sen se kakuissa voittaa. Mielestäni paras paikka Tallinna-kokemuksen kruunaamiseen on Swissotel-hotellin ylimmän kerroksen loungebaari, josta saa hyvät cocktailit ja silmäykset yöllisen Tallinnan valoihin. Bonuksena vielä kaksi upealta vaikuttavaa paikkaa Tallinnan ulkopuolella —  Jägalan vesiputous ja Rummu Karjäärin hylätty avolouhos.

Näihin on pakko vielä päästä! Ollaan tänään menossa Patarein kierrokselle ja jos ehditään, niin poiketaan Piritassakin. Tosin tämä jäätävän kylmä tuuli hieman laskee rantavisiitin kiinnostusta…. Hei olemme juuri Tallinnassa,kerron tässä vinkin mitä pitää harkita. Jota ei tilatessa haluttu näyttää. Siinä kiisteltiin ,että aika ei ole vielä kulunut umpeen ja poika parkkeerasi meidät ulos. Toivotaan, että ainakin jotkut osaavat tämän jälkeen varoa kyseisiä riksakyytejä.

Kävin joulun edellä eka kertaa katsomassa balettia Tallinnassa Pähkinänsärkijä ja voin todellakin suositella!!! Tyttäreni olivata mmyös aivan ihastuneita! Ihanaa kuulla, että tykkäsitte baletista. Ja vielä Pähkinänsärkijä… Nyt on kyllä pakko päästä sinne itsekin!

Tallinna on kyllä monipuolinen paikka. Moi, hyviä vinkkejä myös tällaiselle tottuneelle kävijälle. Sen verran tuohon ratikalla matkustamiseen, että Kopliin menevät linjat 1 ja 2 eivät kulje kesällä lainkaan eli vasta syksyllä pääsee taas ratikalla länsipuolelle. Bussi 52 korvaa Kopliin menevät linjat. Suosittelen Kadriorgin puistoon menoa ja varatkaa kunnolla aikaa. Tosi kaunista kesällä ja sieltä voi jatkaa matkan tuohon Piritan rannallekin: Täytyypä laittaa postaukseen maininta asiasta.

Jos ehdin Tallinnaan vielä tämän kesän aikana, menen ehdottomasti Kadriorgiin. Nämä vinkit tuli kuin tilauksesta. Tässä kuussa on tiedossa parin yön Tallinnan visiitti ja koska mun reissut Tallinnaan on tätä ennen rajoittuneet lähinnä yhteen haahuiluun vanhassakaupungissa, yhteen shoppailureissuun ja kahteen keikkareissuun, joissa ehti nähdä keikkapaikan ja hostellin, niin näistä saan varmasti ammennettua hyviä kohteita ja vinkkejä: Oot vissiin ollut yövuorossa?

P Täytyy kyllä mennä tonne Ulemisteen seuraavalla kerralla! Hei, aivan mielettömän inspiroivat postaus Tallinnasta! Olen itse käynyt siellä kerran ja ei ole ollut kiinnostavampien kohteiden listalla, mutta tämä taisi nyt kyllä muuttua. Mahtavia vinkkejä, toi ghost-kierros kuulosti hyvältä.

Tosi kiva jos oli hyötyä. Ei se kierros mikään super pelottava ollut, mutta ihan tarpeeksi ainakin pimeänä talvi-iltana. Tuo baletti on minunkin listallani. En ole Tallinnassa koskaan baletissa käynyt, mutta suunnitelmissa on ollut useamminkin. Ja kampaajalla voisin myös käydä. En ole nimittäin vielä löytänyt sitä oikeaa kampaajaa. Mä niin sytyn Tallinnaan! Viime kesänä osui vielä aivan loistavat kesäiset säätkin ja Telliskiven ravintoloita tuli testattua.

Jotenkin se ruokakulttuuri on tuolla niin erilaista ja ah niin hyvää: P Swissotel on todella nappi valinta! Rannalla haisee muuten tällä hetkellä melkoisesti levä, eikä Piritan rantaa läheltä löydy Rimiä: Mä en tällaisena satunnaisena Tallinnan kävijänä ollut tietoinen muista kuin Apollosta.

Eiköhän se levän haju sieltä rannalta haihdu, ja enpä ajatellut piknikeväiden ostopaikkaa sen kannalta, että se olisi lähellä rantaa. Itse ainakin ottaisin eväät jo keskustasta mukaan. Vitsi kun kiva postaus! Tätä lukiessa tuli fiilis, että pitäisikö kesällä käväistä Tallinnassa. Olen käynyt tasan yhden kerran, joten kaupunginmuuria lukuunottamatta nämä kohteet oli kaikki uusia tuttavuuksia.

Tallinna on tällaiselle ulkosuomalaiselle kovin eksoottinen kohde: Kävin siellä muutama kesä sitten olemassa päivän ja sitä edeltävä kerta on vuosituhannen alusta. En usko, että Tallinnaan tulee vartavasten lähivuosina mentyä, mutta Virossa matkustaminen muuten kyllä kiinnostaisi!

Jee, mahtavaa tuli kampaamovinkki! Olen ajatellut leikata hiukseni ja Tallinnassa se onnistuu halvemmalla. Itse olen käynyt muutamassa museossa Tallinnassa, nykytaiteen museo Kumussa ja Viron Terveydenhoitomuseossa, kyllä: D kivan interaktiivinen paikka.

Mä kerran yritin tonne kampaamppn, mutta ei saanut parin päivän varoitusajalla enää aikoja. Kerro jos käyt, että oliko hyvä! Tallinnasta ei tekeminen lopu koskaan!! Tuo Rummun avolouhos on ollut mielessä tälle kesälle. Heinäkuussa olisi vähän luppoaikaa, joten jos sitä vaikka silloin kipaisisi sinne: Hyvä kahvila on myös vanhassa kaupungissa Kohvik Must Puudel!

Siitä me ollaan tykätty. Ja sinne saa nimensä mukaisesti lemmikitkin tulla! Oon kerran käyny Must Puudelissa, enkä oo ihan päättänyt, tykkäsinkö vai en. D Mutta monet tuntuu tykkäävän! Söin jonkun pastan siellä, ja se oli kyllä hyvä. Toivottavasti pääset tonne avolouhokselle, haluan tietää paikasta enemmän. Olen kummitusfriikki, joten toi Ghost Tour olisi kiinnostava.

Meidän piti viimeksi Tallinnan-matkalla mennä kidutusmuseoon, mutta se ei ollut sopivaan aikaan auki. Tästä tulisikin hyvä teemareissu Tallinnaan täksi kesäksi:

Tallinnan alkoholimyymälät tallinna mitä tehdä -

Kahviloista tuli tsekattua vanhasta kaupungista löytyvä Must Puudel, ja olihan se söpö. Kolmen euron maksulla pääset kiipeämään vanhalle muurin pätkälle. Ihan huikeita vanhoja rakennuksia! Mutta hyvin ehtii jos menee aamulla klo 7. Mä en tällaisena satunnaisena Tallinnan kävijänä ollut tietoinen muista kuin Apollosta.

Tallinnan alkoholimyymälät tallinna mitä tehdä -

Kirsikat, mansikat, lattapersikat mehevän maukkaita. Tallinnan Lentosatama on avoinna Tuo Rummun avolouhos on ollut mielessä tälle kesälle. Kristiinen ostoskeskuksessakin tulee toisinaan käytyä, mutta Rocca al maressa en ole koskaan oikein viihtynyt Harmittaa sen vuoksi, että olen käynyt siellä ainoastaan sellaisilla pikamatkoilla ja moni hyvä paikka on jäänyt näkemättä. Sadetta se kyllä lupasikin. Tervetuloa matkaan, toivottavasti viihdyt! Vaikka ei drinkeille sinne menisikään, kannttaa käydä vaikka vain katsastamassa maisemat tai nappaamassa pari selfietä: Voisko joku kertoa enemmän noista ostoskeskuksista ja niissä olevista vaatekaupoista, kiitos! Toi vois muuten Tukholmassakin olla mielenkiintoinen. Lue lisää Televisiotornista lapsiperheen näkökulmasta Passionate Traveller -blogista Lue lisää reunakävelystä Pingviinimatkat-blogista. Löytyy ainakin Kaubamajan Virukeskus kosmetiikkaosastolta.

Etusivu » Keskustelut » Vapaa-aika » Tallinna - missä käydä? Tallinnassa vierailleet, kertokaa missä kannattaa käydä ja mitä sieltä kannattaa ostaa! Mulla ei ole mitään hajua Tallinnasta, olen menossa käymään siellä risteilyn myötä ja tartteis jotain hyödyllsitä tietoa: D Mitä sieltä kannattaa ostaa? Saako merkkituotteita minkä verran halvemmalla? En ole siellä käynyt ja se on suht uusi juttu, mikä kiinnostaisi kovasti. Mutta sinä varmaan tarkoitit pelkästään jotain shoppailupaikkoja, vai?

Mulla ei ole mitään hajua Tallinnasta, olen menossa käymään siellä risteilyn myötä ja tartteis jotain hyödyllsitä tietoa D Mitä sieltä kannattaa ostaa? Jos sulla on aikaa, ni suosittelen Rocca Al Mare -kauppakeskusta, siellä on kivoja kauppoja, ja mulle mikä tärkeintä, Prisma: D Sieltä Prismasta saa tosi halvalla hiusvärejä nimittäin: D ja ostin sieltä myös aika paljon muuta kosmetiikkaa, suosittelen Virolaista "Puhas loodus" -merkkiä: Niillä on kaikkia ihania rasvoja ja kasvonaamioita, edullisia: Nostanpa jos joku muukin vielä kertois lisää!

Me ajateltiin kans tässä lähiaikoina lähteä Tallinnaan päiväristeilylle ja kiertää noi kauppakeskukset. Ilmainen bussihan lähtee satamasta ensin Roccaan ja sitten Kristiineen?

Löytääkö sen ilmaisen bussin hyvin? Kumpi kauppakeskus on parempi? Ehtiikö päiväristeilyllä kiertään noi molemmat? Varataan kyllä reilusti aikaa että ehittäis kummatkin. Tai sitten vaan valitaan toinen. Solaris-kauppakeskus on Tallinnan keskustassa, varmaan lähempänä on, jos jää bussilla Vabaduse väljakule.

Siellä on tosi hyvä 3d-elokuvateatteri Kino Kosmos, ruokapaikkoja, kuten Vapiano ja kirjakauppaa ja joitaki vaatekauppoja muistaakseni oli myös. No siinä on sopivasti aikaa vähän käveleksiä vanhassa kaupungissa, ellei sitten yllätä sateella.

Sadetta se kyllä lupasikin.. Onneksi sisällä ei sada, saapahan hyvällä omallatunnolla shoppailla ; Miten muuten on tuo ilmaisbussi toiminut, siis löytääkö helposti bussiin ja pois, pitääkö aikataulu? Mutta hyvin ehtii jos menee aamulla klo 7. Jos kerran mennään päiväreissulle niin ollaan sitten koko päivä eikä vain muutama tunti.

Idioottitouhua se semmoinen hätäily. Niin mutta jos haluaa yhdistää matkaansa yön laivassa, niin nämä viking linen tarjoamat päivä tallinnassa matkat ovat ehdottomasti parhaita! Enemmän aikaa perillä kun vastaavat päivämatkat. Se on varmaan ihan kustannuskysymys. Tai sitten kaikki eivät halua yöpyä, vaan nukkuvat mielummin kotonaan. Niin ja kaikkein paras ratkaisu minun mielipiteeni on muuttaa tänne kokonaan, kuten minä tein: Sitten vaan risteillään Hesaan silloin kun huvittaa!

Ei muuten huvita kovin usein Tai ratikat Kopli-suunta Linnahall pysäkiltä ennen vanhankaupungin Paksu Bertta tornia. Kirsikat, mansikat, lattapersikat mehevän maukkaita. Viron matkailu kielettävä ensitilalassa heti ensitilassa! Sitten sapuskaa ajatellen on sataman lähellä kävelymatkan päässä lähellä myöskin Viru hotellia; Tomin grilli, muistaakseni kello: Bussi Rocca al Mareen on lopettanut kulkunsa.

Raidetoistä johtuen Kopliin ei kulje raitiovaunua. Vastaa alkuperäiseen viestiin Päivä tallinnassa, mitä tehdä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

0 thoughts on “Tallinnan alkoholimyymälät tallinna mitä tehdä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *