Alastomat miehet seksi keskustelu

alastomat miehet seksi keskustelu

Ja moni on valmis, vaikkei naista olisi mailla halmeilla. Eiköhän suurin osa ole valmis - ihan noin yleisenä mielipiteenä , miehillä tuo kyrpää ohjaa paljolti kaikkea toimintaa. Kuten ei kaikki naisetkaan. Kertokaas naiset, oletteko tekin valmiita harrastamaan seksiä kenen tahansa alastoman miekkosen kanssa, jos tämä sänkyyn ilmestyy?

Minä voin ainakin sanoa, että en ole yhtään sen vähempää seksistä kiinnostunut kuin mieheni. Mä ymmärsin kysymyksen niin, että olisiko kaikki miehet tuossa tilanteessa valmiita pettämään kumppaniaan. Ei varmasti ole, läheskään kaikki. Sama koskee molempia sukupuolia. Tää on vähän ot, mut miten sä ap pystyt tohon? Siis harrastaan seksiä miehensi kanssa, joka siis jättää sinut toisen vuoksi?!? Minä olen viimeisen puolen vuoden aikana todennut, että tuleva ex ei osaa ajatella muulla kuin jalkovälillään.

Ei se aina ole tuollainen ollut, mutta nyt siis viimeiset puol vuotta on ollut yhtä seksiä sen mielestä tai siis olisi pitänyt olla seksiä koko ajan ja aina kun se sitä vaan haluaa. Tiedätsä ap et kaikki miehet ei niinku oo ihan täysjärkisii?

Ja ne voi niinku perustella asioita ihan miten sattuu sopimaan? Ja ei niinku tosiaan oo pakko harrastaa sitä seksii vaik toinen sitä vinkuukin? Jos ei ite haluu?

Ja tiätsä että se on niinku tavallaan sit kuitenkin pettämistä jos sillä miehellä on uuskin tyttöystävä- se etä ketä se pettää, sitä mä en tiedä, mut ei toi niinku ihan täyspäistä hommaa kai oo. Tai ehkä se nainen on eron syy, mutta ei ole sulle sitä kertonut. Aika nopeasti nimittäin kuvioihin tuli mukaan. Mutta ei taida miehesi olla kovin vakavissaan tuon naisen kanssa, kun sun kanssa seksiä harrastaa.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Naisen logiikka Kiihotutko alastoman miehen Kiihotutko alastoman miehen immeinen Muita tilanteita voisi olla esim. Porukka erottui aika hyvin kun laiva oli tulossa satamaan ja aula oli täynnä ihmisiä ja kaikilla muilla vaatteet. Naiset selvästi huomasi tämä seurueen.. Kiihotun aina kun näen alastoman naisen. Sille ei vaan voi mitään. En nyt sentään muna pystyssä ala pervoilemaan, mutta mulla on silmää naisille: Eri asia oliko se positiivista tai tyrmistynyttä huomioimista.

Tietysti se nyt riippuu ihmisestä, ei mistään vanhasta lihapullasta pääse kiihottumaan. Mutta melkeimpä kaikki paljas miehen iho on eroottinen. Yhteissaunaan en näin varattuna menisi, kyllä se hikinen puhdas mies on parasta ja saunassa lähtee käsistä oman miehenkin kanssa. Kesä on mahtavaa aikaa, nuoret pojat menevät ilman paitaa..

Siis, et menisi yhteissaunaan, kun olet varattu? Mä kun luulin, että yhteissaunoissakin lähinnä saunotaan, eikä tarvitse kieltäytyä siintä, vaikka olisikin varattu? Vähän vaatetta pitää olla, vaikkapa shortsit ja painijanpaita. On kiihottavaa haaveilla ja arvailla. Täydellinen alastomuus on luotaantyöntävää. Tarkoitan että miten voi mennä sänkyyn miehen kanssa, jota ei halua nähdä alastomana? Tuossahan ei ole mitään järkeä Miehet kiihottuu jo alastoman naisen näkemisestä ja naiset miehen kosketuksesta ei alastoman miehen näkemisestä.

Tai jos sulkee silmänsä ja kuvittelee sen kosketuksen. Miehellä voi olla kyllä ne vaatteet päällä. Jos mulla on jo valmiiksi seksi mielessä johtuu taas varmaankin tuosta kuukautiskierron vaiheesta ja siitä, että lähestyn keski-ikää, jolloin nainen on kiihkeimmillään ; , niin tottakai kiihotun kun jotakin vähänkin seksiin viittaavaa ilmestyy näköpiiriin. Myös alkoholi vaikuttaa kiihdyttävästi ja seksi tulee herkemmin mieleen.

Siksihän nuo miehet tuolla baareissa notkuvat naisia iskien eivätkä kadulla. Heh, tossa tilanteessa miehet oli vaan ilman paitaa, kun kuvasit tilannetta laivalla. Huh, mä mietin et juma, äijät alasti tulossa laivasta pihalle ja miten ovat ulos laivasta kelteisillään ees päässeet.. Ilman paitaa on kans kiva.

Mielummin niin, et housut jalassa ja paita pois. Ei niin kiva niinpäin, että on housut pois ja roikkuva valkoinen t-paita päällä. Joku vähäpukeinen onki toinen juttu.. Mut jos kyseinen sälli olis vaikka kotinurmikollansa kesällä niin

alastomat miehet seksi keskustelu Ninhän ne naisetkin tekee,kun läskit ei pysy hallinnassa. Exä vaihtoi toiseen naiseen, niin tahtomattani olen joutunut jo useamman kk: Eli kauneus on aina seksin osto suomessa aikuisten chat silmissä. Miehen mielestä näin on. Yhteissaunassa en ole koskaan ollut, kun olen sen verran ujo. Moni nainen kulkee kesällä lähes yhtä alastomana kuin yläosattomassa kulkeva mies, sen verran vain on vaatetta päällä, että rinnat peittyy.

Edellisellä oli kapeat hartiat ja vartalo muutenkin kuin naisen. Nykyisessä on sentään edes niitä miehen muotoja joita kaipaan eikä siinä mielestäni ole mitään pahaa: Joo jatka saman tahtiin. Ennemmin tai myöhemmin nykyisenkin kroppa alkaa kyllästyttämään. Monesko on jo menossa? Miksi muuten yleensä olet valinnut sellaisen jonka keho ei miellytä. Sanon kuitenkin ohjeeksi, että pidemmän päälle kuitenkin merkitsee enemmän se, mitä päässä liikkuu kuin miltä näyttää.

Taidat itse olla täydellisyyden huippu eikä ole pelkoa, että mies kyllästyy sinuun. Mitä jos ei ole miellyttänyt alusta asti?

Miten se mieli silloin muuttuu, tai kyllästyy? Vaatteilla voi tehdä lähes ihmeitä, alastomana olet kuka olet. Ninhän ne naisetkin tekee,kun läskit ei pysy hallinnassa. Tosin on niitäkin,jotka tykkää kulleroista.

Kun käy välillä nuoren kiinteän isokullisen kanssa sänkyssä jaksaa kuuskyppistä äijää kotona katsella. Kerran tai kaksi kertaa viikossa pitää vanhankin akan pirteänä kun sopivan näköinen poitsu löytyy. Ei ole väärin tavoitella sitä mitä elämässäsi haluat. Tämä saattaa tarkoittaa nykyisen suhteen päättämistä. Niinpä, egoismihan ei ole väärin vaan hyve. Ei munkaa mies kaveri mikää kiiltokuva poika oo mut mun silmissä ok varsinkin kun seksissä hän ajattelee toistakin eikä vain itseään.

Ulkoinen kauneus on katoavaa sisäinen kestää läpi elämän. Kun pitää huolta toisesta ja hänen tarpeistaan kaikki on hyvin ei tarvitse valittaa. Jos olet keskustellut jo miehesi kanssa ja asialle ei voi tehdä mitään, niin lähde vaan lätkimään ja etsi mies, jonka ulkomuoto viehättää silmääsi!

Tällä hetkellä petät miestäsi ja itseäsi! Et voi antaa mitään itsestäsi, jos inhoat miehesi ulkoista olemusta noin syvästi. Ihmettelen, miten olet joutunut tähän tilanteesee? Kun ryhdyit suhteeseen ko miehen kanssa, niin miellyttikö hänen ulkomuotonsa sinua siinä vaiheessa?

Eli kauneus on aina katsojan silmissä. Tuo "puistatus" johtuu yksin sinusta itsestäsi. Työnnät syyn siitä vain toiselle. Kannattaisikohan sinun hankkiutua ammattiauttajan sohvalle. Vastaa alkuperäiseen viestiin alastomuus ja mies Miehen ulkonäkö.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Tää on vähän ot, mut miten sä ap pystyt tohon? Siis harrastaan seksiä miehensi kanssa, joka siis jättää sinut toisen vuoksi?!?

Minä olen viimeisen puolen vuoden aikana todennut, että tuleva ex ei osaa ajatella muulla kuin jalkovälillään. Ei se aina ole tuollainen ollut, mutta nyt siis viimeiset puol vuotta on ollut yhtä seksiä sen mielestä tai siis olisi pitänyt olla seksiä koko ajan ja aina kun se sitä vaan haluaa. Tiedätsä ap et kaikki miehet ei niinku oo ihan täysjärkisii? Ja ne voi niinku perustella asioita ihan miten sattuu sopimaan? Ja ei niinku tosiaan oo pakko harrastaa sitä seksii vaik toinen sitä vinkuukin?

Jos ei ite haluu? Ja tiätsä että se on niinku tavallaan sit kuitenkin pettämistä jos sillä miehellä on uuskin tyttöystävä- se etä ketä se pettää, sitä mä en tiedä, mut ei toi niinku ihan täyspäistä hommaa kai oo. Tai ehkä se nainen on eron syy, mutta ei ole sulle sitä kertonut. Aika nopeasti nimittäin kuvioihin tuli mukaan.

Mutta ei taida miehesi olla kovin vakavissaan tuon naisen kanssa, kun sun kanssa seksiä harrastaa. Kannattaa ehkä varautua siihen, ettei miehesi ehkä haluakaan erota, kun tosipaikka eteen tulee Non compos mentis Vieras. Mä en vois koskea toisen omaan. En edes silloin, jos olisimme vielä naimisissa. Non compos mentis , Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

0 thoughts on “Alastomat miehet seksi keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *