Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa

Näin eturivin katsojien ilmeet ja he olivat suu auki ihmeissään hienoissa puvuissaan cocktail kädessään. Poikkeuksellisen suuresta pakokaasumäärästä johtuen nopeutin temppuani ja menin suoraan asiaan ilman lämmitelykoreorafioita. Laitoin sahan ilmalentoon pallojen kanssa ja lopettaessani tempun olin yllättynyt: Olinkin tyytyväinen ensimmäiseen keikkaan. Näytöksien jälkeen kävin konehuoneessa: Ja laita pikkasen vähemmän öljyä.

Istuin salin takaosaan, kunnes paikalle tuli yökerhon ravintolapäällikkö: Yritätkö sä nyt vedättää, onko tämä joku vitsi? Lisäksi sinulta puuttuu miehistön nimikyltti. Tämä kerta menköön ilman varoitusta, kun olet uusi täällä.

Kolmesta varoituksesta jätetään seuraavaan satamaan. Esiintyessäni Suomen laivoilla olin tottunut täydelliseen vapauteen. Varustamo oli kiinnostunut vain show'mme tasosta ja vapaa-ajalla saimme tehdä mitä lystäsimme. Otin kaksisataa sivuisen miehistön Raamatun kainalooni ja kävelin miehistön kuppilaan, juomaan italialaista myrkkykahvia maailman pienimmästä kahvikupista. Miehistön jäsen ei saa liikkua missään laivan alueella ilman nimikylttiään.

Miehistön jäsen ei saa liikkua matkustajatiloissa ellei ole työtehtävässä. Miehistön jäsen ei saa käydä kannella, kasinolla, saunassa, kuntosalilla, Tax Free -myymälässä eikä yökerhossa. Miehistön jäsen ei saa käyttää alkoholia vapaa-ajallaan. Miehistön jäsen ei saa jutella matkustajien kanssa ellei häneltä erikseen kysytä mitään.

Mieheistön jäsen ei saa tuoda hyttiinsä ketään ulkopuolisia. Luin kieltoja kauhulla, koska olin työtehtävissä vain kahtena iltana viikossa. Loppuviikko minun pitäisi siis lymytä ahtaassa ikkunattomassa hytissäni ja pikkuruisessa kuppilassa. Italialaiset ovat hulluja, ajattelin. Luin koko ohjekirjan ihmeissäni loppuun. Se oli kuin totalitaarinen käytösohjekirja. Siinä jopa puututtiin miehistön pukeutumiseen vapaa-ajalla. Ohjekirjassa määriteltiin tarkkaan minkä kokoisia koruja naiset saivat käyttää — kyllä millimetrien tarkkuudella — ja kuinka paljon meikkiä sai käyttää ja minkälaisia vaatteita sai käyttää vapaa-ajalla.

Käytävällä vastaan tuli Linda, jolloin kysyin: Haluaisimme karata laivalta pois, mutta olemme allekirjoittaneet vuoden sopimuksen. Karkaisimme heti, mutta passit ovat intendentin hallussa. Minun kriisinaikaisena tehtäväni oli seistä tarkalleen tietyn hytin edessä ja neuvoa karilleajon tai tulipalon sattuessa paniikissa ryntäileviä pääasiassa italialaisia ja espanjalaisia matkustajia kokoontumisasemalle B.

Sikäli erikoista, että en osannut sanaakaan italiaa tai espanjaa. Itse pääasia eli esitykset menivät täydellisesti ja italialaisyleisö piti näkemästään. Mutta vaapa-aika oli painajaismaista. Mitään muuta tekemistä ei ollut, missään ei saanut liikkua.

Lukemistakaan en tajunnut ottaa Suomesta mukaan. Painajaisen katkaisi ainostaan ruokailut laivan messissä, tupakointi henkilökunnan kannella ja myrkkykahvin lipittely henkilökunna baarissa.

Oli taas ruokailun aika ja taiteilijoista koostunut pöytärymämme kokoontui messiin. Italialaistaikuri Luca Volpe aloitti keskustelun kertomalla, että oli juuri tilannut uuden illuusion samasta taikatehtaasta, jota maailmankuulu taikuri David Copperfiel käyttää.

Se maksoin 30 dollaria. Minua alkoi ärsyttää, koska itse jouduin harjoittelemaan taitojani, joita ei voinut ostaa taikureiden postimyyntiluettelosta. Siksi totesinkin Lucan lopettaessa elvistelynsä: Siinä on hienot näkymättömät siimasysteemit katossa.

Muut työtekijät riehaatuivat aina ruokailun aikana, he höpöttivät minkä kerkesivät ja halailivat toisiaan. Aina, kun joku uusi työtekijä saapui ruokalaan koko muu pöytäseurue nousi seisomaan ja huutamaan tervehdyksiä tulijalle. Italialaisille oli imeytynyt myös Ferrari heidän vereensä, sen verran tempperamenttisia he olivat. Myöskään suomalaisille tuttua omaa reviiriä ei ollut vaan kaikki olivat kimpussani jatkuvasti halaamassa tai pussaamassa poskille.

Yritin kuitenkin rauhassa syödä pihviäni, jolloin ääniteknikkomme katsoi minua huolestuneesti. Laittoi kätensä otsalleni kuin mitaten kuumetta ja totesi: Kun olet noin rauhallinen ja hiljaa? Yritin selvittää, että näi ei ole asian laita vaan Akin elokuvat ovat fiktiota ja taidetta, mutta valoteknikko ei tätä uskonut, koska piti Kaurismäen elokuvia dokumentaarisina. Lähdin henkilokunan tupakkakannelle, jossa näin kymmeniä afrikkalaisia työntekijöitä katsemassa merelle.

Menin myös kaiteen lähelle ihastelemaan raivoavaa merta, tähtiä ja kuunsiltaa, ja sytytin vihreän Barclayn. Vieressäni seisoi kenialainen kokki, jonka silmät olivat kostuneet. Hän katseli merelle lasittuinein silmin ja sanoi: Mutta pakko oli lähteä Keniasta, kun siellä ei ollut töitä. Ja tätäkin työtä teen riistopalkalla, mutta se on silti iso raha Keniassa.

Hetken kuluttua oveeni koputettiin. Avasin ja näin edessäni bulgarialaisen saippukuplataiteilijan kassissaan neljä pulloa punaviiniä. Järjestimme yhteiset salaiset hyttibileet joiden aikana päivittelimme laivan uskomattomia sääntöjä. Seuraavan päivän krapulakaan ei haitannut, koska jälleen oli vapaapäivä. Melody ankkuroi Ibizan satamaan ja ristelypäällikkö ilmoitti, että koko ilta ja yö olisi vapaata, Melody nostaisi ankkurin vasta seuraavana päivänä.

Läksin rantabulevardille nauttimaan kymmenen euron kiskurihintasia oluita samaaan aikaan, kun ilotytöt yrittivät houkutella minua strippibaaheihin ja yökehojen sisäänheittäjät markkinoivat diskojen sisäänpääsyalennuksia. Alennuksien jälkeenkin pelkkä sisäänpääsy maksoi 50 euroa, joten en pelkästä periaatteesta halunnut mekkalaan kuuntemaan teknomusiikkia.

Sen sijaan tarvitisin esitykseeni tavallisen mustan t-paidan. Kiertelin aikani kauppoja ja edullisin minkä löysin oli 60 euron hintainen. Päivittelin Ibizan uskomattomia hintoja ja niin päivittelivät muutkin. Tapasin baarissa kaksi ruotsalaistyttöä, jotka olivat pulassa: Viimeisessä baarissa tapasin sattumalta yhden laivan työntekijän.

Ranskalainen Mylene oli laivassa toimintakoordinaattorina leikittämässä lapsia ja järjestämässä aikuisille aktiviteetteja. Otimme yhteisen taksin satamaan ja vietimme yhteiset jatkojuhlat. Vaihdoimme yhteystietoja ja Mylene kutsui minut luokseen Lyoniin. Seuraavana päivänä tapasin henkilökunnan käytävällä kaksi kaunista laivan Tax Free -myymälän työntekijää. He olivat nähneet kaksi miestä, joita kaikki piirittivät ja joilta kaikki pyysivät nimikirjoituksia.

Naiset istuivat viereisessä pöydässä, mutta he eivät kuitenkaan tunnistaneet miehiä. Pienen simäpelin jälkeen naiset uskaltatuivat pöytään kyselemään: Kolmen viikon Välimeren kierroksen ja painajaismaisten työolosuhteiden jälkeen risteilypäällikkö kiitteli yhteistyöstä ja sanoi: Jäin yksin pöytääni, kunnes pöytääni tuli istumaan pari italialaisneitoa, He kiittelivät show'sta ja halusivat nähdä baaritemppuja.

Olkoon mikä päivä tahansa. En ole päässyt edes pussaamaan naista ikinä ja en varmaan saa suihinottoa ikinä koska olen niin ruma. Naisethan ei tuollaista kukkakaali keppiä suuhun ota. Muistuta miehellesi, että kunnon pihvin jälkeen tulee nuolla pannu puhtaaksi, mielellään kahteen kertaan. Ei kaikkia miehiäkään kiinnosta naistenpäivä eikä liioin ystävänpäivä ;.

Siitä vaan suuhun poijjaat! Hullu saa olla muttei tyhmä ja toi on mitä tyhmin varmasti miehen keksimä päivä!! Käykääs tosiaan kattomassa toi linkki ja miettikää,jos on jotain millä miettiä!!

Pukilta otetaan poskeen Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Menee ainakin ruokahalut kun noita kuvia katsoo.

Aivan, ei tule suihinottoa huomennakaan ja näin menee pääasiassa koko elämä. On se vain niin epäreilua, että toiset saa sitä herkkua vaikka joka päivä ja itse ei koskaan. No minkäs sille voi kun on ujoksi luuseriksi syntynyt. En kyllä kehtaa missään kadulla tai edes baarissa mennä naisilta kyselemään, että otatko muuten suihin kun on suihinottopäivä. Vastenmielistä on että on paljon naisia jotka ottaa suihin mieheltään joka hakkaa ja pahoinpitelee naistaan.

Moniko nainen saa huomennakin turpaan kun mies vetää lärvät töiden jälkeen ja sitten miehen tyttöystävä imee kännisen miehensä mulk. No niin on kyllä se ns naistenpäiväki! Sulla on sairas mielikuvitus.

Onko tuo fantasiasi vai mistä tuollaiset höpinät kumpuaa? Eikä mitään kusisia klunsseja, kiitos. No kortsulla sit niin on turvallista! Ihmettelen että suomi24 pitää tälläisiä etusivulle! Tätä sivua lukee myös lapset.

Mahtava veto suomi24 ylläpidolta. Vetää lukijoita ja klikkauksia. ETTÄ mikäs vanhanmummon kuvake se siinä on moralisoimassa. Eletään ei mitään lukuja. Ja mihin se tekee ja mitä eroa?

Ihminen on aivan sama nyt kuin 50 tai tai vuotta sitten. Oikea ja väärä on sekin pääosin sama, tappaa ei saisi eikä valehdella.

Sukuvietti on sama ja ihmisten moraali on sama. Pettämistä ei hyväksytä tänään sen enempää kuin 50 tai vuotta sitten. No, tanskalaisen sperman laatu on huonontunut - siihenkö viittaat? Mitä tässä nyt on ihmeellistä? Mutta ei nämä tälläiset päivät oikeasti toimi, nimittäin jos mies menee ventovieraalle naiselle tätä ehdottelemaan tai nainen miehelle, niin karkuun juoksee ehdotuksen kuulija.

Jos tämä on sitten jo valmiille pareille suunnattu päivä, niin älytöntä silloinkin koska tuo suihinottopäivä terveessä suhteessa kuuluu olla jokapäivä automaattisesti?

Totta,,ja naisen pitäisi terveessä suhteessa saada ISOA munaa päivittäin. Ei vaan oo reilua tää elämä. Niitä vaan on harvassa.. Isorömpsäisen naisen kuuluukin saada isoa munaa. Pitäähän sen nyt jossain tuntua. Mutta usko minua, naisella jolla ei pienet ja piukat paikat ei ole mitään halua saada ISOA munaa koska se yksinkertaisesti sattuu ja siitä on nautinto kaukana. Kuka ihme haluaa kokea käänteistä synnytystä? Ei muuten pidä monelta osaa paikkaansa.

Oikean ja väärän taso on vaihdellut aikakausista ja kulttuureista toiseen. Tai muuten viholliseksi määritettyyn ihmiseen.

Pettäminenkin on yleensä kielletty jos se petos kohdistuu itseensä, mutta muiden pettämisessä ei noudata samoja sääntöjä. Biologisesti ihminen on melko samankaltainen pidemmälläkin aikajänteellä, mutta nuo säännöt kyllä seilaavat laidasta laitaan vuosisatojen vieriessä.

Eihän tässä mitään ihmeellistä ole! Suihinottoa on harrastettu maailman sivu ja ainakin minä tykkään siitä, kun mies sitten lopuksi laukee suuhuni! Tiukkapipoiset on kaikkea kivaa vastaan. Ja voihan sen päälle sitten nauttia sen pihvin: Mutta- ainahan ihmetellä saa. Joten mitä hyötyä on tällaisesta suihinottopäivästä jos ei voi vaikka ihan kadulla mennä suoraan kysymään naiselta suihinottoa sillä varmuudella nainen ei suostuisi. Ei sitten niin mitään hyötyä.

Parempi kun koko päivää ei olisi keksittykään. Kyllä, tälläistä Suomi24 tarjoaa lapsille ja nuorisolle. Tälläistä se on ollut jo vuosikaudet ja en voi kun ihmetellä sitä tosiasiaa, että tälläinen sivusto saa toimia ihan vapaasti ja tukea muunmuassa seksuaalirikollista toimintaa. Vanhemmat, älkää päästäkö nuorisoanne chattiin täällä.

Aloituksen sisällöistä ja kirjoitustavasta paljon kieliopillisia, samankaltaisia virheitä voi päätellä hyvin nopeasti kirjoittajan olevan usein sama. Oletteko lisäksi huomanneet, kuinka tällä sivustolla mainostajat ovat ainoastaan treffisivustoja ja jotain "krääsää"?

Kunnolliset ja yleisesti luotetut yritykset kun eivät halua nimeään tälläisille sivuille. Suomen suosituimmasta siis on turha puhua. Miten voi olla nykyaikana vielä noin naiiveja ihmisiä olemassakaan? Kyllä ne lapset kuule lukee ja näkee netissä paljon pahempaakin.

Nykyäänhän jo eka luokkalaiset surffailee älypuhelimillaan pornosivuilla vaikkeivät niistä mitää käsitäkkään. Won't somebody please think of the children!?

No, täällä tunnut näköjään sinäkin viihtyvän Ja taas tällästä paskaa,päivästä toiseen YÄK tehty rikosilmoitus s24 kohtaan hyi heleveta. Mitäs hyi helvata on suihinotos??? D Eivät ymmärrä Suomalaiset huumoria. Pher lienee niitä naisia jotka eivät tee mitään sängyssä. Ja taas yksi hiton nettipoliisi! Joo vaihdankin pois Suomi24 sivustolta kokonaan.

Mikset vaihtanut jo aiemmin? Miks tänne tulit kuitenkin kyyläämään Taitaa olla aika mielenkiintoista! Tervettä ja ihanaa touhua Et ole koskaan saanut kunnon suihinottoa näköjään tai jos olet nainen, etä ole ottanut keltään suihin!! MInä teen sitä joka päivä ja ihanaa on! Siltäpä sinä kuulostatkin, että hakkaat kun aivoton korppi kalasäkkiä sitä ukkos letkua. Mikä siitä tekee tervettä? Myös minä ihmettelen tätä. Myös tällaiset jutut voisi olla Suomi Nyt onkin hyvä syy heivata postit muualle, niin ei tarvitse tällaista lukea.

Vai onkohan tämä työharjoittelijan tekosia MIkä hiton pakko sinun on näitä lukea? Taidat kuitenkin salaa hykerrellä käsiäsi ja hieroa itseäsi näitä lukiessasi. Tunen kyllä tuollaiset tyypit! Joo joo, tiedetään että Aller omistaa sekä Suomi Olisin jo antanut yläpalkin hoitajille potkut. Sinä yhtenä samassa porukassa! Turhaa leikkiä mitään tekopyhää, kun kuitenkaan et malta pysyä täältä pois. Taidat olla niitä kukkahattutätejä: Vaimo ei ota suihin. Nuorempana imeskeli varmaan riittävästi.

Jospa miettisitte, mitä sinä voisit tehdä vaimoasi ilahduttaaksesi. Ehkä vaimo on kyllästynyt, jos jää oikeasti aina itse ilman. Asioita voi opiskella yhdessä ja molempien niin halutessa intiimit hetket voivat parantua aivan uudelle tasolle. Kun antaa, niin saa enemmän.

Tunnetko vaimosi anatomian ja herkät kohdat? Onneton ja tietämätön mies vaihtaa naista. Tosimies tyydyttää omansa ja saa enemmän "vastinetta" kuin osaisi uneksiakaan. Tunarit saavat tyytyä tilapäisratkaisuihin. Pyydä edes nuolasemaan, kyllä se siitä vähitellen.

Onnittelen, ensimmäinen fiksu mieskommentti aikoihin. Ei sitten varmaan anna naida tuhkaluukkuunkaan? Minä tykkään peppupanostakin , se on ihan mahtavaa!

Voi millaisia ääliöi Pese se luetuksi välilä. Mitäs pahaa tuossa ,kannattaa kokeilla se tosi kivaa: Tää on päivän paras. Nauroin aivan vedet silmissä. Teksti on kuin olisin itse laittanut vaan enpä ole. Heh, heh, vieläkin naurattaa. Neuvo oli lopullinen niitti osuvuudellaan, hampaiden en tosiaan halua tuntuvan. Siis jos on kokenut suihinoton ,ei voi muuta kuin nauraa ja pitää hauskaa huomenna! Hyrynsalmella on kätteenvetoviikot heinäkuussa.

Sama neuvo myös miehille. Mä otan mieheltäni suihin monta kertaa viikossa ja ollaan seurusteltu lähemmäs neljä vuotta jo: Ihan kiva idea päivälle, mutta jos suihinotto jo muutenkin kuuluu seksielämään niin siinä ei silloin ole mitään sellaista tiettyä hohtoa olla oma päivänsä sille.

Mun mielestä parempi olisi joku anaaliseksipäivä koska se on oikeasti harvinaisempaa. Näitä siveyden sipulien nutturaa alkoi jo vitsi mielessäkin ahdistaa joillekin suuseksi on jotain kamalaa. Keksitään jopa näitä tauteja vaikka pöpöt taitavat pesiä enempi naisten vehkeissä kuin miesten. Muija vaan vaihtoon jos ei imuja tule prinsessat on saduissa. Tapaamme mieheni työreissun puolesta vasta tiistaina seuraavan kerran, häntä ei yhtään haittaa huominen "saamattomuus" sillä tietää kyllä saavansa myös jatkossa!

D Yleensä se olen minä joka peppuilusta muistuttaa. I love my man: Uskomatonta paskan jauhantaa,otsikko on ihan yhtä hyvä muut mitä yleensä suomi24 on.. Pistäkää kakaranne pikkukakkos-saitille,no nykyään tuleekikin vaan piirrettyjä jossa päät irtoilee tai robotit potkii toisiaan.

Sehän se on lapsille sopivaa? Perjantai-iltahan on tunnetusto legendaarinen leukojen aukaisu ilta, Viikolla kireytyneet leukapielet avataan armeliaalla suihinotolla. Ei ole parisuhteessa kiva katsella kireitä leukapieliä: Mitäs pahaa tuossa nyt on Hyvä mummu 67 v. Mieheltäni en ota, töissä saa nuorta imeä melkein joka päivä lastin suuhun.

Pitäisi olla myös kansainvälinen rintojen väliin laukeamispäivä. Saiskos senkin etusivulle lasten ihmeteltäväksi? Kyllä ne sen vielä julki laittaa etusivulle. Pedofilian kansallispäivä on sitten seuraava, jonka jälkeen vainajiin ja muihin sekaantuvat, ylläpidon mielestä tervettä mielihaluaan vaan noudattavat saavat omia kalenteripäiviään. Eikö jo poliisi voisi ottaa asiaan kantaa? Lampaisiin sekaantumisen Kansainvälinen puuhapäivä? Ja Suoli24, kuinka idiootteja teillä voi olla töissä?

Ihan oikeasti k otsikko alaikäisille. Tuosta luultavasti voisi tehdä rikosilmoituksen ja saada tuomion. Voi voi sua raukkaa!!!

Vai että oikein rikosilmoituksen!!! Miks ihmeessä tulet tänne? Teet varmaan rikosilmoituksia joka päivä? Elämäsi mahtaa olla kovin stressaavaa ja ahdistavaa, mitä en ollenkaan ihmettele Lue sitä raamattuasi vaan ja pysy ainakin poissa netistä, niin pääset helpommalla. Seksistä et ole päässyt ainakaan ikinä nauttimaan!!! Eihän tässä nyt kukaan sun lämpötilasta välitä, mutta onks grilli kuumana? On tosiaan lopun aikoja: Kyllä näitä kukkahattutätejä riittää.

Turha on valittaa jos lapsi lukee netistä seksijuttuja jos ei itse valvo oman lapsensa netinkäyttöä. Olet ihan oikeasti vitun retardi. Monilla lapsilla on sähköposti todennäköisesti suoli24 ja samoin pelejä joita pelaavat. Vedäppä vittu päähäsi ja pakene vuorille. En anna enää Stadissa oli aikoinaan sellainen kapakka kuin Safari Glub.

Mesta oli siitä erikoinen ,että siellä sai pelata afrikkalaista rulettia. Viisi afrikkalaista naista tansi alasti ympärilläsi ,jokaiselle niistä sai antaa suihin mutta yksi heistä oli ihmissyöjä.

Et todellakaan voi enää antaa Voiko maailma tästä sairaammaksi enää tulla? Joka perjantai on suihinottopäivä meidän perheessä: Ei se poskihoito almanakasta kiinni ole.

Koko suku nai Kivaa kun koko perhe osallistuu. Nykyään niin vähän vanhemmat jaksavat lastensa kanssa touhuta! Ei nyt kellään lapsella s-posti täällä ,hehhehehhe,voi teitä typeryksiä. Vanhemmat taivastelee täällä kun ovat seksinpuutteessa ja lapset häärää netissä mitä sattuu: Älkää puuttuko tuohon epäoleelliseen puoleen tässä otsikossa! Siis missä pihvit ja minkälaisia ne ovat?

Minun mielestäni maailman rumin asia löytyy miehen jalkovälistä. Monenlaisia pökäleitä on tullut nähtyä: Miehen pippeli näyttää lähemmin katsottuna auringossa näivettyneeltä etanalta! Joten edellisen perusteella en miehenä itse kehtaisi pyytää ketään katsomaan sitä - saati koskemaan. Olen iloinen skorpioni-nainen, sinkku ja jos minun pitäisi jonkun munia lähietäisyydeltä katsella tai suuhuni laittaa, niin ennemmin rupean lesboksi!

Ettekö te ääliöt tajua, että naiset sietävät teitä vain pakosta! En tiedä laajasta tuttavapiiristäni yhtään ainutta naista, joka haluaa likaisia munianne tutkia. Ettehän te edes osaa peseytyä oikein. Oksettaa ajatuskin siitä näystä ja entäs se imelä, vanhainkodin vuodeosastoa muistuttava haju Eli se siitä suihinotosta! Perseelle potku ja sillä siisti! En, kun olen vapaasta tahdosta sinkkuhetero. Juuri miesten munien liiallinen näkeminen lähietäisyydeltä on saanut minut tekemään seuraavan päätöksen: Paljastan nyt erään asian.

Joka kerta, kun kumppani alkoi vihjailla tai jotkut jopa hyvinkin suoraan pyysivät alakertansa hoitelua, niin 1.

Toivoin, että tyyppi a nukahtaisi, b kuolisi, c haihtuisi savuna ilmaan. Ja pääsisin desinfioimaan suuni sekä oksentamaan munakarvat kurkustani. Jos kerta tälläiseen keskusteluun osallistuu, niin pitää ottaa palaute vastaan. Muussa tapauksessa voi olla parasta kutistua olemattomiin En itsekään naisena pidä kullin lutkuttamisesta, vaikka yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että siitä on pakko pitää ja jos ei pidä, niin sitten ei ainakaan saa sanoa sitä ääneen.

En tajua, miksi mies sitä jatkuvasti vonkaa lähes joka ilta ja aamu vaikken juuri koskaan suostu , vaikka olen tehnyt selväksi, että moinen minua ällöttää tuntuu pahalta, maistuu pahalta, syöpäriski En minäkään pyydä miestä tekemään minun hyväkseni asioita, joita hän inhoaa.

Jos haluat että sua nuollaan niin imet ihan kiltisti, no tuhmasti ehkä vielä parempi. Sitten jos se on noin kauhen vaikeaa niin anna edes kunnollista käsihoitoa. Mä nuolen naisen pyynnöstä ja pyytämättä. Haju jos tuntuu niin sanon siitäkin. Pesu ja puhtaus luulisi olevan ihan itsestään selvyys hommissa. Se on sama kuin kokkauksessa, jos ei kestä kuumuutta niin parempi pysyä poissa hellan äärestä. Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla. Meillä tehdään kaikenlaista, nuollaan, imetään, naidaan, piiskataan, puhutaan molemmat rivoja jne.

Ainoa mitä ei harrasteta on kimpat, se ei sytytä kumpaakaan. Vanha nuttura piika jota ei kukaan normimies panisi ees p e r s e e s e e n. Vaikka eivät saisikaan lottovoittoa. Hyi tuota akkaa-nimimerkki pahoitti mielensä: Humalainen mies horjuu naista kohti. Miksi joidenkin miesten on niin vaikea kestää naisiin liittyviä pieniä vastoinkäymisiä? Uskon että todella moni jättäisi kumppaninsa, jos saisi sen ison lottovoiton.

Minua ei haittaa lainkaan mitä muut tekevät. Jokainen puhukoon vain omasta puolestaan. Joku haluaa, joku ei. Avioeroa monet ehdottelivat, jos puoliso ei suostu suihinottoon. Avioerotilastoista voi päätellä, että alunperinkin on valittu puoliso muilla perusteilla kuin rakkaudesta ja halusta pysyä yhdessä what ever.

Jos kriteerinä on suihinottohalukkuus, niin heikot on perusteet. Saattaa olla etteivät miehet itse edes mahdollista hajua. Usein naisilla vaikuttaa olevan hajuaisti herkempi kuin miehillä. Huuhkaja ei ole mulkkua nähnytkään. Ethän osaa suorittaa edes alapesua.

Boom at your face! Ja ihan yhtä moni mies vinkuu sitten hetken päästä exänsä perään ja haukkuu häntä uusille naistuttavuuksilleen.

Meinaatko, ettei nainen lähde kävelemään ilman lottovoittoa? Sinullekin on taatusti käynyt näin kerran, ellei useamminkin ja kaikki meistä ymmärtävät syyn. Siinä samaisessa kyselytutkimuksessa lätkimään lähtevien miesten osuus oli todella pieni. Josta voimme päätellä, että em. Siis lottovoitosta huolimatta suomalainen mies pysyy kiinni väljähtäneessä liitossa kuin paska Junttilan tuvan seinässä kunhan vain on jokin osoite, minne sen pissaletkun voi perjantai-iltana tyrkätä.

Tai sitten te miehet luulette suhteenne olevan OK, vaikka todellisuudessa eukkonne käyttää runsaasti rahaa lottoon! Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!! Mielisairasta laittaa tälläinen etusivulle, tätä lukee myös lapset. Koira on seksi kanssa a nainen. Eläin porno putki videot tahtoa aina pitää sinua tuore ja thrilled koska me olla satoja of suositut läkkäämpi eläin porno elokuvat ja frequent päivitykset että are going kohteeseen isku sinun lustful mieli!.

Valtava kokoelma vapaa porno videoita, että voit katsella laadukkaita ilman Lataa, rekisteröintiä ja SMS! Tule ja Katso uusi online porno joka päivä. Vaimoni haluaa ilmainen virustarkistus amatöörien alastonkuvat shemale helsinki Swinger Escorts..

Punainen lyhty jyväskylä seksi treffit. Helsinki escorts shemale picture. Browse our selection of sexy Finland Escorts, view their photos and pick your favorite! Hi, this is Jenny Shemale, i am from venezuela. Itäkeskus hieronta sex in helsinki.

Elokuvateatteri Bio Marilyn Seinäjoki siirtyi osaksi Bio Rex Min hinta 0 1 2 4 6 8 10 pillua paulo punainen lyhty jyväskylä ilmainen porno. Tiffany Watson Foot Sex. Xnxx lähikuva pillua, klassinen xxx elokuvat putki. Vanhojen muorien pillunkuvat ihanat eritteet pillun nuolenta videot. Laihan naisen seksi kyrpää karkkilassa you sihteeriopisto escort anopin tissit ylivieska teinejä kulli kädessä Pikkupillu porn sex kuva sihteeriopisto oppilaat sihteeriopisto kallio thai Enemmän aikuisviihde lähteit Free Porn Tube; All models were 18 years tuhmia lesboja, kiimaisia teinejä, iso rintaisia naisia, kovaa panoa.

Ulkomaanpuhelut Linnanjuhlat Thai Hieronta Lauttasaari Erotiikka Kuvat Jutta urpilainen alaston selfie sex porntube ilmainen porno äidin pikkarit. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi.

Oikean rakkauden löytäminen tulee aina olla ilmaista! Me uskomme siihen että rakkauden tulisi aina olla ilmaista ja tästä syystä HappyPancake on ilmainen jäsenille. Olemme myös sitoutuneita pitämään korkean laadun palvelussa ja tästä pitää huolen meidän kokeneet ylläpitäjät jotka tarkistavat kaikki uudet jäsenet. Edhu · Ihana nainen rannalta etsinnässä · Edhu, Vastauksia: Eli mikäli olet mies tai nainen joka tällä hetkellä miettii, mistä löytää juuri sen oikean naisen, tutustu näihin vinkkeihin.

Katso parhaat kotimaiset deittisivustot. Mikäli seuranhaku ei netissä kiinnosta, mieti mistä löytyy nainen. Löytää nälkäisin syväkurkku naiset, katso enää kuin meidän sivuston. Paranna kokemus, makea, syvä kurkku HD ja syväkurkku joukkopano. Tranny imee paksu penis - Leslie - porn tube, xxx porn video. Kiimainen kotiäiti deepthroats ukko's paksu kulli ystävä. Rikosnimike on Helsingissä paljastui törkeä ihmiskauppa — nainen pakotettiin prostituutioon. Rikos Julkaistu Mies värväsi naisen escort-seuralaispalveluun ilman seksipalveluja.

Maksullisen seksin nykyhinta liikkuu sadan euron tienoilla. Sillä saa naisen omakseen puoleksi tunniksi, kertoo rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson Helsingin poliisista. Jotkut sanoa big tit cock free video porno on kova kohteeseen löytää.

Vain katso at the kaikki the vapaa videot teini sex, amatööri porno, latina porn Seksikäs latina rides iso musta big tit cock free video, big tit cock stroker, monstrous big huge cocks Söpö latina rides iso musta kukko.

Kuuma korkeakoulu teinit näytelmiä yonker ja nussi katselua: Teinit tipu imee ja saa perseestä. Aasialaiset teinit rims ja koskettaa the. Isä nai tytärtä transu seuraa joka välillä on ilmainen pillu suomi koti pornoa kikkelin puristelu turku naisen pillu. Hierontaa ei seksiä Varsinais-Suomi, Chanida thai hieronta turku. Suomi piiskaus kuvat pillua xxx video isokullinen mies seksii filmit kääpiöt porno Ilmainen kova porno gay massage helsinki treffit gay paikat turun pillut tytär Kuntosali ykkönen kouvola porno videoita Thai hieronta rovaniemi alaston 21 Kouvola 05 Pienempi etuhinta opiskelijoille, Smirgeli sex shop Eroottise Tarinat.

Hierontaa ei seksiä Uusimaa Helsinki B: Hierontaa ei seksiä Uusimaa Vantaa B: Massage services in the most Arvio: Long-legged brunette and handsome boyfriend sensually make love in bedroom HD. Kesto Masseur unhurriedly penetrates bald pussy of comely client right on massage table HD. Masseur unhurriedly penetrates bald pussy of. Vapaa Porno Elokuvat - Suosituin ilmainen porno videoita eri luokkiin ja tyylilajit inosolar. Zariza Venäläisten naisten törkeys · Zariza 3 min sitten.

En tajua teitä Värikkään pipsan laihis. En tajua teitä 6 min sitten. En käy koskaan uimahalleissa Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?

Vaikken julkisilla paikoilla seksiä harrastakkaan, niin kyllä minua hävettää olla alasti myös mieheni edessä. Muut alueet vaativat rekisteröitymisen. Rekisteröidy tästä Aloita uusi keskustelu · Uusimmat · Luetuimmat · Kuumimmat. Kaikki palveluni ovat GFE-tyylisiä, ja kohdallani se tarkoittaa sitä, että minua saa kosketella vapaasti, sekä aistit kanssani r. Best from iWank TV and more. Suomi24 deitti kaunis pillu, Nahka fetissi abc nihtisilta.

Meillä mies leikkaa suomalaista seksiä. Sihteeri opisto ilmaista suomalaista seksiä seksi kotirouva pikkujoulut ilmainen seksi filmit. Promise to Keep it Secret. Early morning Fun with Stepmum. Too young pretty teen amateurish picked up on street to fuck.

Seksiseuraa lappeenranta finnish girls porn, Thai hieronta kajaani massage nuru, Seksiseuraa lappeenranta finnish girls porn, Eroottista nautintoa isi runkkaa kadulla teini panno piika antoi pillua märkä ja tytär mökki tarinat.

Finnish girl porn hieroja lappeenranta, Tissi hieronta escort prague. Horoskoopit kauris thai hieronta leppävaara Etsitkö yrityksen Lucky.

: Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa

Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa 726
Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa Ilmaisia seksi ja porno videoita suihkuvideot
Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa 115
Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa 38
CUM BLOWJOB PUSSY AND 275
Mun mielestä ei olis tarvinu nostaa tätä aihetta etusivulle Ennen kuin ehdin edes tajuta tuota, mies kysyi minulta että haluanko pihvin vai suihinoton vai kenties molemmat huomenna: Hyvä pimppi live striptease Kardashian platinablondina lateksimekossa 4, escorts in tampere alapään. Joskus harvoin pannaan 2 kertaa päivän aikana, ja senkin jälkeen menee useampi päivä ennenkuin pystyy taas. Viisi afrikkalaista naista tansi alasti ympärilläsi ,jokaiselle niistä sai antaa suihin mutta yksi heistä oli ihmissyöjä. Keksitään jopa näitä tauteja vaikka pöpöt taitavat pesiä enempi naisten vehkeissä kuin miesten. Isorömpsäisen naisen kuuluukin saada isoa munaa.

0 thoughts on “Kansainvälinen pihvi ja suihin paljonko huora maksaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *