Suihinottoa fleshlight kokemuksia

Kaverin flesua lainasin ja pääsin jälkiliukkaille, kortsun kanssa Siinä vaan laukeaa aika nopeesti. Aika ukkotouhua, mut sellaistahan se homostelu on: Hyvä hankinta ja voi itse määrätä tahdin. Paremmat orkut, kun huonosti yhteenpelaavan naisen kanssa. Valmistajan keskustelufoorumilta löytyy tietoa ja kokemuksia vaikka kuinka paljon: Itselläni on kolme Fleshlightia ja neljäs juuri tilauksessa.

Ei niistä tietenkään mitään kokonaisvaltaisia seksikokemuksia saa, mutta mahtavan orgasmin kyllä. Eri mallien välillä on aika isoja eroja kuvioinnin mukaan. Alkuperäinen täysin sileä malli on itsellä jäänyt vähälle käytölle. Tuolla keskustelufoorumilla monen suosikki ja myös omani on Stamina Training Unit, joka on niin intensiivinen, että se ei ole kauhean realistinen. Realismia etsiville parhaita ovat varmaan oikeiden pornotähtien häppäreiden mukaan tehdyt mallit.

Moi Olis kiva kokeilla Helsingissä sitä. On täysin hintansa arvoinen. Kannattaa ottaa siitä Girls-sarjasta, on aidon tuntuinen. Ei tietenkään korvaa oikeaa rakastelua naisen kanssa, mutta on kuitenkin parempi kuin ilman. Myös se peppu tuntuu aidolta, kireä aukostaan mutta löysä sisältä. Ehdottomasti toimiva ja hyvä lelu! Sain sellainen entiseltä tyttöystävältäni, ensin juttujen mukaan naureskelin ja luulin vitsiksi, kunnes synttärilahjaksi sainkin.

Liukuvoiteen vaatii ehdottomasti mukaan. Kunhan muistat vaan huoltaa ja pitää sen siistinä. Niinkuin edellä joku mainitsi, voisin myös harkita toisen ostamista, Girls-sarjaa. Eräänä päivänä kävelin Fleshlight ajatuksissa erotiikkakauppaan, määrätietoisesti otin flesun ja liukkaria.. Kaupan nuori myyjätyttö kyllä sanoi että "ootko varma tästä? Parinkympin halpis-fleshlight on ihan hyvä.

Tai siis se tuntuu jopa paremmalta kuin oikea pillu! Ja se ei valita eikä vastustele. Ekalla kertaa istuin sohvalla, voitelin kullin ja työnsin kullin fleshlightin sisälle Muutaman soffasession jälkeen teippasin fleshlightin jakkaraan ja nain sitä ikään kuin takaapäin. Kuvasin videonkin siitä touhusta, harmi kun video katosi bittiavaruuteen. Kerran työreissulla pysähdyin hiljaisen metsätien viereiselle hiekkamontulle. Ulos autosta, housut alas, kulli fleshlightiin ja menoksi!

Parasta olisi jos kumppaninikin haluaisi runkata kulliani tälläisellä. Vaikuttaa aivan ilmeiseltä, että kehuvat kommentit ovat maksettuja. Tilasin Original-mallin mutta ei siitä ole oikein mihinkään. Se ei nyt suoranaisesti tuota kipua, mutta eipä oikein nautintoakaan, eikä ole anatomisesti todenmukainen vaan löysä, eikä siinä ole mitään todenmukaista epäsymmetrisyyttä eikä kireyttä.

Taskulamppumuoto on huono eikä sen suoruus vastaa todellisuutta. Seuraavan mallin ostamisen sijaan taidan ruveta tutkimaan irl-vaihtoehtoehtoja. Kannattaa kokeilla varmasti ihan aitoa oikeaa tavaraakin, ennen kuin on tuhlannut kaikki rahansa leluihin. Ei se kyllä ilmaiseksi irtoa missään taoauksessa aitokaan. Aina se reissu jotain maksaa.

Ois mukava päästä hässimään liukkaille, siis survomaan toisen spermoihin isolla, varmaan olis liukasta ja märkää. Tuota minäkin toivoisin,kun olen sitonut flesun kiinni parkkipaikan pöytään,olisi kiva kun joku muu ensin laukeaisi siihen ja sitten pääsisi liukkaalle. Voisin myös autella kaveria joka haluaisi kokeilla flesua,runkkaisin hänen kalunsa mieluusti ensin juhlakuntoon,imaisisin märäksi ja ohjaisin toosaan,tuo olisi kuumaa. Työnny sisään, seuraa mistä korkki vuotaa.

Vetäydy ulos, järkyttävä imu. Hallitse rytmi tiivistyksen ja alkuperäinen jää 2: Flesu on kallis, mutta kannattava hankinta. Tuntuma on hyvä ja se houkuttaa kiveksistä ulos ihania siemensyöksyjä. Kannattaa kyllä huolehtia sen kunnosta ja puhdistuksesta. Veikkaan myös että näitä orgastisia lausuntoja tehtailee myyjät. Ostin flesun, muutaman kerran kokeilin eri liukkarin määrillä - se tuntui epämukavalta ja hankaavalta, kova peseminen ja voitelu ja kahdeksankympin hinta ei tullut mitenkään palkituksi.

Suuseksiä on harrasteltu jo ennen yhdyntöjä molemmin puolin ja nykyisin varsinkin esileikkinä. En koskaan ole ajatellut sen olevan vastenmielistä, vaan nautin ja kiihotun siitä; olin sitten se antava tai saava osapuoli, ja siksi on jotenkin vaikeaa ajatella, että niin monen olen kuullut olevan toista mieltä.

Mikä sitten suuseksissä voisi ällöttää? Sperman nieleminen ei ilmeisestikään innosta läheskään kaikkia, mihin taas syynä lienee sen maku johon muuten voi vaikuttaa, eli pistäkää siinä tapauksessa miehenne popsimaan vaikkapa sitrushedelmiä… esimerkiksi liha ja maitotuotteet saavat maun pahemmaksi.

Joku joskus jopa mainitsi, että pelkää sperman oksettavan häntä. No, ainakaan itse en ole vielä saanut suuhuni kertaakaan niin pahanmakuista spermaa, että olisi alkanut oksettamaan. Toisaalta olen kuullut, että jotkut ajattelevat siinä olevan jotain epäterveellistä, mutta se luulo on ainakin täyttä potaskaa. Spermassa on itse asiassa paljon kaikkia terveellisiä aineita.

Miehiä ehkä samoin voi ällöttää naisten nesteiden maku, mutta sitten voi vaikka varovasti hyväillä vain klitorista, jolloin niitä ei suuhun päädy. Sperman nielemispelkoa tuskin voi kuitenkaan syyksi laittaa suuseksistä kieltäytymiselle, sillä hyväilyn suulla voi lopettaa ennen toisen laukeamista.

Jos pelkää, että toinen laukeaa huomaamatta, niin voi tietenkin pyytää toista lopettamaan ajoissa. Vaan kyllä sen vakituisen kumppanin kanssa ainakin huomaa, milloin toinen niin lähellä on.

Suurempi syy voisi siis olla huono hygienia, jonka olen kuullut myös mainittavan. Tämä kuitenkin olisi varmasti helppo korjata niin, että pesulle ensin ja suuseksiä vasta sitten. Ja jos oikeasti kuvittelee, ettei toinen osaa peseytyä kunnolla, niin sittenhän voi vaikka pestä toisen esileikkinä.

Peppuakin voi hyväillä ulkopuolelta kielellä, kunhan pesu on tehty hyvin. Hajut ja maut voi toki olla syynä toistekin päin. Ehkä ei haluta, että toinen antaa suuseksiä, koska pelätään, että omassa jalkovälissä joku maistuu tai haisee pahalle. Mutta eiköhän se yleensä ole niin, että jos normaalisti on peseydytty, eikä ole mitään tulehduksia, niin kyseiset hajut ovat täysin normaaleja ja lähinnä kiihottavat toista.

Haluja on tietenkin niin monenlaisia. Minä olen seksin suhteen hyvin avoin ja tahdon kokeilla vähän kaikkea, mutta kenties joku suhde pärjää pelkästään yhdynnöillä ja vaikkapa käsiseksillä.

Tietenkään vain kumppanin mieliksi ei tarvitse tehdä mitään, mutta silti kehottaisin kaikkia edes kokeilemaan, jos ajatus ei aivan vastenmielinen ole. Ehkäpä siitä saattaa yllättyä positiivisesti! Omalla kohdallani orgasmin saanti on helpompaa suuseksissä kuin esimerkiksi silloin, kun kumppanini hyväilee minua vain sormillaan.

Kumppanini taas nauttii aivan selvästi enemmän suuseksistä kuin siitä, että hyväilen häntä vain kädellä. Myös peräaukon alueen hyväily kielellä voi tuntua paremmalta kuin saattaisi luullakaan… oli kyseessä sitten kumpi sukupuoli vaan.

Mahtavan tuntuman ja kolmiosaisen, uniikin suuaukon lisäksi Fleshlight on kehittänyt erikoisen, mekaanisen ilmeen sinulle, joka haluat vaihtelua iänikuiseen tekopillun jyystöön. Flight by Fleshlight masturbaattorit ovat kompaktin kokoisia ja huomaamattomia. Kotelon muotoilu ja sen pinnan muotoilu ovat tehty erittäin miellyttäviksi ja napakaksi käteen. Superskin materiaalista valmistettu insertti on silkin pehmeä ja niin hyvän tuntuinen, että se vie sinut kohti nautinnon syöksykierrettä, josta ei ole paluuta.

Läpinäkyvyys on visuaalisesti nautinnollista. Fleshlight Vibro Touch Vaginan tunnelin sisällä on voimakkaasti koholla olevia nystyröitä. Nystyrät lisäävät penikseen kohdistuvia, mielihyvää tuovia ärsykkeitä samalla kun Fleshlight vibron tehokkaat vibraattorit värisyttävät tunnelia sisältäpäin. Fleshlight Go on nimensä mukaisesti suunniteltu meneville miehille. Kevyempi tekovagina on helppo ottaa matkalle mukaan.

Fleshlight Go on myös loistava valinta miehille, jotka ovat hankkimasta ensimmäistä masturbaattoriaan. Yhdessä imevän kotelon kanssa pääset nautinnon huipulle missä ja milloin tahansa! Pienet, kätevät ja erittäin nautinnolliset masturbaattorit omassa kotelossaan. Terskaa ja peniksen vartta tehokkaasti stimuloivat masturbaattorit sopivat sooloseksiin sekä käsileikin ja suuseksin seuraksi parikunnille.

Sex In A Can on uusi versio suuren suosion saaneesta Fleshlight-keinovaginasta. Aidon tuntuisesta Real Feel Super Skin -materiaalista valmistettu, kutsuvan näköinen tekovagina on pakattu oluttölkkiin. Sex In A Can on hieman lyhyempi ja tiukempi kuin tavanomainen Fleshlight-tekopillu. Sinun ei tarvitse kuin valita, haluatko työntyä halukkaaseen suuhun, kosteaan pilluun vain ahnaaseen anaaliin - Sex In A Can -sarjasta löydät kaikki vaihtoehdot.

Huomaamaton kotelo säilyttää salaisuutesi, kun ky y läilevä sukulainen koluaa komeroitasi Laadukas Alien Fleshlight on valmistettu Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka aidon ihon tavoin varastoi lämpöä. Alienin insertin tekstuurissa yhdistyy kolmen eri Fleshlight vaginan sisus: Vortex, Lotus sekä STU.

Nautinnolliset, tunnelin muotoilut vievät sinut matkalle, jota et unohda koskaan. Huomaamattoman Fleshlight kotelon sisälle muodostuu alipaine, joka imee sinusta viimeisestkin pisarat. Fleshlight Blade on puristeltava tekovagina, joka imee sinua todella nautinnollisella tavalla.

Fleshlight Blade tekovaginan kotelo on joustava ja hyvän näköinen ja siitä saa kunnon otteen. Insertin materiaali on taattua Real Feel Super Skin® -materiaalia, joka jäljittelee aitoa ihoa todella tarkasti. Suuren suosion saaneesta, patentoidusta Real Feel Superskin materiaalista valmistetut Fleshlight Mr Limpy tekopenikset!

Tutustu Kaalimadon testiryhmän testaamiin Fleshlighteihin, niin sinäkin tiedät enemmän! Lahjomattomat, tarkat ja monipuoliset testiryhmän arviot helpottavat oman Fleshlightisi valintaa. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme.

Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään. Fleshlight - supersuositut tekovaginat Supersuositut Fleshlight Vaginat on valmistettu aidon tuntuisesta Real Feel Super Skin® - materiaalista. Fleshlight Girls Signature Collection Fleshlight Girls Signature Collection Kopiot upeiden ja todella kuumien pornotähtien vaginoista staran nimikirjoituksella varustettuina!

Toisaalta vaikka flesarin pimpsa näyttää houkuttelevalle, niin kyllähän se kuitenkin mielikuvitusta vaatii muoviputken naiminen. Lopuksi oli sitten vielä flesarin peseminen spermoista, mutta koska olen tottunut panostamaan ja varaamaan kunnolla aikaa seksiin, niin en kokenut tätä mitenkään ylivoimaiseksi toimenpiteeksi.

Yhtä lailla sitä on joutunut vaihtelemaan lakanoita ja pyyhkimään roiskeita seiniltä. Itse olen ollut silti erittäin tyytyväinen hankintaan. Yleisesti ottaen olemme vieneet seksin hyvin pitkälle ja tällaiset toimii ihan kivana lisämausteena sänkyleikkeihin tai omaan kivaan. Seksin ylimpään taivaaseen tämä tuskin ketään yksinään vie, mutta kyllä tämä ainakin masturbointiin toi kivaa vaihtelua.

Uskon tämän olevan vielä tiukassa käytössä. Dildoilla on hyvä masturboida Tuli kokeiltua masturbointia wishistä ostetulla dildolla. Millaista palvelua sait kotimaisessa seksikaupassa Ainakin Hämeenlinnan Punainenn kuu palvelee hyvin ja ystävällisesti. Samasta kysyttiin juuri itsetyydytyspalstalla http: Se pitää vielä mainita, että FL vaatii lämmittämisen ennen käyttöä, koska vehkeen materiaali tuntuu suorastaan keräävän kylmää. Kerran sitä kylmiltään tuli kokeiltua ja jäi kyllä laitimmaiseksi kerraksi.

Lämmittäminen onnistuu kun laittaa insertin veteen lillumaan joksikin aikaa. Kyllä tämä on ollut hintansa väärtti jo nyt muutaman käyttökerran jälkeen eikä sitä ole turhaan kehuttu. En tiedä kuinka paljon on vaikutusta erilaisilla inserteillä, mutta suurin pointti homman toimivuuden suhteen on oman pään sisässä. Jos odottaa, että tämä vastaa aitoa kokemusta, niin kannattaa unohtaa koko juttu, mutta välillä tosin päästään pelottavan lähelle samoja fyysisiä tuntemuksia. Siihen kun lisää hyvän mielikuvituksen, niin omakiva voi olla todellakin kivaa.

Insertti nimitystä käytetään yleisesti flesarin sisäosasta. Lämmin flesu on eri jee, mutta sekin jäähtyy käytön kuluessa. Vaikka aluksi olisi lähes liian kuuma niin 15 minuutin kuluttua on oikeastaan samanlämpöinen kuin käyttäjänsä. Sama koskee kylmää flesua eli varsin nopeasti lämpenee sekin. Kalervo Palsan sarjakuvien ystävät säilyttävät flesukkansa jääkaapissa. Eiköhän se ihmisen lämpöinen ole ihan riittävä.

Flesuhan varastoi lämpöä itseensä mukavasti. Tietsikkaan filmi menemään ja lämmin flesu liukastettuna pöydälle eikun naimaan saatikka jos olisi se laatikko päässä niin olisi kuin itsekkin mukana.

Koitin laatikko päässä mutta ei ollut vaikutusta. Tarvii hommata isompi laatikko. Mun pää ei millään mahdu tuohon flesun laatikkoon. Mikähän olis hyvä flesu herkälle pippelille. En siis kaipaa valtavasti puristusta. Minkäslaisia kokemuksia muilla on? Tämä Quickshot tuli kauppoihin vasta äskettäin, mutta saa tavallisistakin Fleshlighteista kokemuksiaan kertoa. Huomenna lauantaina kaikki hyvät naiset tietenkin tarjoavat miehellensä pihviä ja suihinoton, sillä No, tai sitten sekä miehet että naiset voivat nautiskella suuseksistä, joka ainakin meidän mielestä on ihana muoto harrastaa seksiä.

Joskus se voi olla pelkkä suihinotto miehelle, joskus se voi olla pelkkää naisen nuolemista tai joskus sitä voi tehdä asennossa yhtä aikaa. Joskus se toimii esileikkinä, joskus sen lisäksi ei edes kaipaa yhdyntää. Blogissa on kirjoiteltu aiemmin suuseksistä esim. Minua ihmetyttää kovasti parit, jotka eivät edes halua kokeilla suuseksiä. Olen pahoillani niiden puolesta, joiden kumppanit eivät anna suuseksiä, koska ajattelevat sen olevan vastenmielistä.

Vielä enemmän ihmettelen, jos kumppani haluaa hänelle annettavan suuseksiä, muttei kuitenkaan itse halua antaa sitä toiselle. Siksi kysynkin teiltä — jos nyt joku tunnistaa itsensä edellä kuvatuista — niin miksi: Entä onko jopa sellaisia ihmisiä, joista suuseksi ei vain yksinkertaisesti tunnu hyvältä eikä syy ole kumppanin taidoissa?

Eniten tietysti toivon, että täällä on paljon siitä nauttiviakin, ettei ihan pelkästään sen puuttumisesta suhteessa puhuttaisi. Itse olen siitä onnellisessa tilanteessa, että omassa suhteessani ei ole ollut ongelmaa asian kanssa.

Suuseksiä on harrasteltu jo ennen yhdyntöjä molemmin puolin ja nykyisin varsinkin esileikkinä. En koskaan ole ajatellut sen olevan vastenmielistä, vaan nautin ja kiihotun siitä; olin sitten se antava tai saava osapuoli, ja siksi on jotenkin vaikeaa ajatella, että niin monen olen kuullut olevan toista mieltä. Mikä sitten suuseksissä voisi ällöttää? Sperman nieleminen ei ilmeisestikään innosta läheskään kaikkia, mihin taas syynä lienee sen maku johon muuten voi vaikuttaa, eli pistäkää siinä tapauksessa miehenne popsimaan vaikkapa sitrushedelmiä… esimerkiksi liha ja maitotuotteet saavat maun pahemmaksi.

Joku joskus jopa mainitsi, että pelkää sperman oksettavan häntä. No, ainakaan itse en ole vielä saanut suuhuni kertaakaan niin pahanmakuista spermaa, että olisi alkanut oksettamaan.

Toisaalta olen kuullut, että jotkut ajattelevat siinä olevan jotain epäterveellistä, mutta se luulo on ainakin täyttä potaskaa. Spermassa on itse asiassa paljon kaikkia terveellisiä aineita.

Miehiä ehkä samoin voi ällöttää naisten nesteiden maku, mutta sitten voi vaikka varovasti hyväillä vain klitorista, jolloin niitä ei suuhun päädy. Sperman nielemispelkoa tuskin voi kuitenkaan syyksi laittaa suuseksistä kieltäytymiselle, sillä hyväilyn suulla voi lopettaa ennen toisen laukeamista.

Jos pelkää, että toinen laukeaa huomaamatta, niin voi tietenkin pyytää toista lopettamaan ajoissa. Vaan kyllä sen vakituisen kumppanin kanssa ainakin huomaa, milloin toinen niin lähellä on. Esimerkiksi jos hyväilet Quickshotilla penikseen alaosaa ja itse hyväilet suulla peniksen yläosaa, mies saa nautinnollista tyydytystä koko peniksen mitalta etkä itse joudu kuitenkaan taistelemaan oksennusrefleksiä vastaan.

Tai jos kätesi väsyy nopeasti, tyydyttäminen todennäköisesti helpottuu tämän avulla selvästi. Mutta vaikkei mitään ongelmia olisikaan, on tämä mukavaa vaihtelua miehen tyydyttämiseen, sillä tuntemus on miellyttävä ja tuleva orgasmi saattaa olla hyvinkin voimakas. Jos olet yksinelävä mies, tavallinen anatomisesti muotoiltu Fleshlight lienee kuitenkin parempi ratkaisu — paitsi jos haluat pienen ja helposti piilotettavan välineen.

Minkäslaisia kokemuksia muilla on? Tämä Quickshot tuli kauppoihin vasta äskettäin, mutta saa tavallisistakin Fleshlighteista kokemuksiaan kertoa. Okei myönnetään, kiinnostus hieman heräsi. Kommentoin silloin aiemmin tuonne toiseen merkintään, että ehkä en naisen kanssa käyttäisi fleshlightia tms. Olen ostanut miehelleni perinteisen Fleshlightin, mutta jotenkin hän ei oikein innostu siitä. Olen kehottanut häntä käyttämään sitä yksin. Lupasin vielä, etten kysele mitään.

Haluaa kuulemma käyttää sitä vain minun kanssani. No ei olla kyllä käytetty sitä yhdessäkään…. Niin tätä on varmasti helpompi käyttää yhdessä, jos esimerkiksi tuntuu jotenkin kiusalliselta käyttää kopiota pornotähden alapäästä oman kumppanin läsnäollessa.

Tämä kun on suht neutraali. D Ja niin, tämä on mielestäni helposti pestävä, ettei sekään ole suuri vaiva sitten. Mulla ei kyllä ole kokemuksia normaalien Fleshlightien pesemisestä, mutta oletan niissä enemmän hommaa olevan. Minua kyllä kiinnostaa leikkiä yhdessä Fleshlightilla.

Olen fantasioita sellaisesta leikistä, että mies saisi vierasta. Ja vieraissahan käytetään aina kortsua… Ainut mikä mietityttää on Fleshlightin paino. Väsyykö käteni, kun runkkaan sillä miestäni. Vieras- leikissähän minun ei tarvitse sitä käytellä. Voidaan pultata se johonkin kiinni, vaikka sänkyyn patojen väliin. Toivottavasti mieheni innostuu Quickshotista. Lähti meinaan eilen tilaus eteenpäin. No nyt on lelu kotiutunut meille. Annoin sen miehelleni Isänpäivälahjaksi ja hetihän sitä piti kokeilla.

Kyllä mieheni näytti nauttivan ja kehuikin kapinetta, kun kysyin kokemuksesta. Käsi kyllä väsyi tuotakin käyttäessä, vaikka onkin huomattavasti perinteistä Fleshlightin kevyempi.

Käteni olivat myös liukkarissa, joten liukkauskin vaikeutti lelunpitelyä.

Seuraavan käytön yhteydessä lelu lämpenemään juoksevan veden alle niin samalla lähtevät nuo roskat pois. Ota äkkilähtö upouudella Flight Pilot by Fleshlight -masturbaattorilla ja elämäsi matka kohti kymppikerrosta voi alkaa! Eri mallien suihinottoa fleshlight kokemuksia on aika isoja eroja kuvioinnin mukaan. Ekalla kertaa istuin sohvalla, voitelin kullin ja työnsin kullin fleshlightin sisälle Kannattaa ostaa samalla vesiliukoista liukkaria. On muuten hauskaa puuhaa kun toinen liikuttelee flesaria, suosittelen kokeileen. Lopuksi oli sitten vielä flesarin peseminen spermoista, mutta koska olen tottunut panostamaan ja varaamaan kunnolla aikaa marianne kallio alastonkuvat hierontakurssi helsinki, niin en kokenut tätä mitenkään ylivoimaiseksi toimenpiteeksi.

0 thoughts on “Suihinottoa fleshlight kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *