Treffi sivuja perseeseen veto

Monet muut ilmaset on parempii toteutukseltaan mut niissä on hirveen vähän käyttäjiä. Ja monesti tuntuu et ne samat ihmiset on noilla kaikilla samoilla saiteilla suurinpiirtein.

Sit on näitä sivustoja et voi tehä ilmaseks proffan mut sit jos haluut ottaa yhteyyttä johonkin tai muuta niin joutuu maksaan. Ihmiset vois tehä esim silleen et jos laittaa vaikka tonne match. Siis jos älyää ja osaa etsiä netistä. Tosin sen nimimerkin pitäisi sit olla semmonen ettei hakukone hae kaikkea muuta sontaa sillä nimellä. Joskus olen pongannut mielenkiintoisia ihmisiä jostain netistä ja sitten niihin ei saa mitään kautta yhteyttä vaikka ovat itse siis selkeästi etsimässä seuraa niin masentaa.

Kaikki kun eivät halua olla esim. Onko olemassa yksinäistä naista joka kiinnostuisi Olen usein miettinyt että onko olemassakaan yksinäistä naista joka kiinnostuisi yksinäisestä miehestä? Nettideittailu on ihan turhaa ajan haaskausta ainakin miehille.

Vielä enemmän jos olet yksinäinen, tai jopa syrjäytynyt mies. Sulla on suurempi todennäköisyys pokata se baarin kuumin mimmi, kuin saada nettideitistä keskivertoa "alemman" tason nainen. Naiset ei tee siellä YHTÄÄN mitään, odottaa vaan, että joku unelmien prinssi tupsahtaa taivaasta ja vie jalat alta silmät häikäisevällä karismalla. Naisten passiivisuus nettideitissä on ihan uskomatonta. Jos näät ok näköisen naisen roikkuvan deitissä yli 6kk tai luet esim vieraskirjasta yli 6kk vanhan kommentin , voit jättää suoraan viestin lähettämättä.

Niille naisille ei kelpaa mikään muu kuin joku median luoma täydellinen mies. Netissä joka naiselle noin miestä, baari on tän takia parempi vaihtoehto. Siellä on vähemmän kilpailua. Naiset myös odottaa jotain huikeaa ihastumista ekoilla treffeillä, jos sitä ei oo, tulee rukkaset. Suurin osa naisista ei edes etsi seuraa netistä, ne vaan roikkuu siellä kun miesten antama huomio on imartelevaa katso esim kuvake.

Oon tän kuullut ihan kuvattomilta profiileiltakin. Naiset vaan roikkuu siellä vuosikausia kehujen perässä, sillä asenteella ettei itse tarvitse tehdä mitään. En ole ihan samaa mieltä. Minulla oli helmikuusta toukokuuhun asti kuvallinen profiili täällä Suomi Halusin vain testata koko touhua. En itse käynyt lukemassa yhdenkään naisen profiilia enkä laittanut ainuttakaan flirttiä tai viestiä. Oma-aloitteisia yhteydenottoja tuli naisilta tuona aikana 5 kpl. Pari niistä oli vaan joku flirtti sellaiselta, jonka profiilissa oli käytännössä pelkkä kuva.

Ne hylkäsin saman tien. Muutama kirjoitti järkevän ja ytimekkään viestin, minkä jälkeen vaihdoimme messenger-osoitteita.

Juteltiin aikamme kunnes laitoin välit poikki. Ihan järkeviä naisia olivat, mutta ei jotenkin ottanut tulta alleen. Suurin osa naisista siis varmasti on passiivisia ja ehkä hieman ylimielisiä nettideiteillä, mutta siellä on muutamia ihan järkeviäkin tapauksia. Itse olen jo 50 akka ja kerran kokeilin, mutta kyllästyin niihin nuorempien kollien ja varattujen ukkojen seksinvonkauksiin. Pari aluksi asiallista viestiä tuli, mutta parin viestin jälkeen tyyli muuttui niissäkin, joten tulin siihen tulokseen että mieluummin olen yksin kuin yritän netin kautta asiallista seuraa hakea.

Niin monta mukavaa naista tavannut ja tullut tuntemaan nettideitin kautta tutustuen. Ei ne kohtaamiset ole hukkaan menneet todellakaan, vaikka nykyisin sinkku olenkin. Hauskaa on ollut, ja yksiäkään treffejä en vaihtaisi pois. Ehkä olen sitten onnellinen poikkeus, tai jotain Tsemppiä vaan itse kullekin seuranhakuun! Etsikää oikeista paikoista ja oikeilla tavoin! Itse suosittelen lämpimästi www. Ei pidä paikkaansa, minulla oli ilmoitus.

Yksi laittoi alastoman kuvansa. Normaali kelpaisi ja treffeille lähtisin, jos vain kelpaisin. Olen katsonut että esim Suomi Eipä kiinnosta edes kokeilla. En ole kokeillut kuin muutamaa, ja ne kaikki ovat olleet melko huonoja, kun osa profiileista on jo vanhoja tai sitten ei voi mitenkään tietää miten vanhoja ne on.

Ja monetkaan ei tykkää laittaa kuvaansa tai kirjoittaa profiiliinsa mitään, jotta tietäisi millainen ihminen on kyseessä. Siinä meni sitten yhteydenotto hukkaan. Varmaan kyseinen kaunis nainen piti minua täytenä kuspäänä, kun en hänen viesteihinsä vastannut.

Yritin profiiliin kirjoittaa etten voi lukea tai vastata viesteihin, mutta toi sivusto ei antanut minun kirjoittaa sitä. Se luki jopa säännöissä, ettei saa kirjoittaa sitä profiiliin jos ei pysty vastaamaan viesteihin. Se oli aika järkyttävää rahastusta. E-kontakti ei ole huonoin. Tokkopa on edes laillista tuo firstdaten maksutustapa. Joo, itselläni on ollut treffeillä profiili ainakin puoli vuotta ja olisinkohan saanut tasan kaksi yhteydenottoa Toisen kanssa juttelin 2kk, mutta kun lopulta tavattiin niin en kelvannut, kun tämä toinen selvästi odotti kipinöitä heti ensi tapaamisella.

On myös aivan totta, että naiset eivät lainkaan näe edes vaivaa selata miesten profiileja profiileja tämän huomaa, kun katsoo omassa profiilissaan vierailleiden listaa Itse olen ottanut moniin yhteyttä ja aina tuon viestin eteen sa nähdä paljon vaivaa, jos vastauksen haluaa saada ja, JOS sen saa niin todennäköisesti nainen ei ole aktiivinen tutustumisessakaan, vaan odottaa miehen keksivän jotain sanottavaa tai kysyttävää ja vastaavat sitten siihen kysymykseen yhdellä tai kahdella sanalla Kyllä siinä kohtaa viimeistään itselläkin alkaa jo into tutustumiseen hävitä.

Minulla on ollut profiileja parilla muulla sivulla myös, useamman kuukauden, mutta niihin en ole vastauksia lainkaan saanut, joten ei kannata vaivautua kokeilemaan nettideittailua, jos oikeasti haluat jotain löytää Jotkut sanovat löytäneensä netistä kumppanin, mutta omien kokemusteni perusteella en suosittelisi tätä edes viimeisenä vaihtoehtona.

Ei ole kuvia, ei anneta kuvia, ei ole profiilitekstiä tai on kirjoitettu lyhyt ja ympäripyöreä selostus sekä jos otetaan yhteyttä niin ei vaivauduta sanomaan mitään jos ei kiinnostakaan vaan kadotaan yhtäkkiä. Myös niin on käynyt että mulle on sanottu et oon kakkosvaihtoehto, joten nähtävästi useimpiin yhtä aikaa yhteyttä pitäviä on olemassa. Eihän siinä muuten vikaa ois, mutta on perseestä olla vertailun kohteena kunnes sattuu joku parempi eteen.

Vaikka voittaisi sen kisan, niin ei paljoa kiinnostaisi enää sen jälkeen sellainen tyyppi. Ai niin, ja niitäkin on jotka johdattelee eteenpäin, mut jossain vaiheessa ilmottavat että ovatkin parisuhteessa tai ei kiinnosta, vaan jostain kumman syystä ottivat vaan yhteyttä. Ja tietysti jotkut ei vaivaudu lukemaan sitä profiilia. Jos musamaku ja aatteet eivät kohtaa edes vähäsen, niin vaikeatahan siinä on mistään keskustella. Oon yrittänyt keskustella sellaistenkin kanssa joiden kanssa ei ole mitään yhteistä, että ihmettelen miksei profiileja jakseta lukea.

Huono idea on nettideittailu, mutta ehkä se voi joillakin toimia, sitä en kiellä. En todellakaan ymmärrä yhtään, että miksi nämä ihmiset eivät heti sano, jos ovatkin ehtineet aloittaa parisuhteen, vaan jatkavat yhä yhteydenpitoa samaan malliin kuin aiemmin, kun olivat yhä vapaita tai ottavat yhteyttä, vaikka eivät olekaan lainkaan kiinnostuneita Olipa jännä lukee näitä..

D luulin että naiset selaa profiileja, ite ainakin tein niin. Naisilla tilanne voi ollakin sen tapainen että joka päivä tulee viestiä. Itse profiilia tuolla pidempään pitäneenä en muista koskaan saaneeni viittä yhteydenottoa naisilta edes puolessa vuodessa. Kuva löytyy, mielestäni olen siedettävän näköinen ja esittelytekstikin on ihan asiallinen. Eihän niitä yhteydenottoja tarvitse olla edes viittä puolessa vuodessa, jos on vaikka yksi hyvä siinä ajassa. Mieluummin oikeastaan niin päin On se kyllä joskus turhauttavaa kun ei saa yhtään ainoaa viestiä mistään.

Sitä yrittää lukea kaikki mahdolliset oppaat ja neuvot mitä nettideittailusta on kirjoitettu, että osaisi välttää ainakin pahemmat virheet. Sitä lukee eri palstoilta ja oppaista miten naiset valittelevat etteivät viitsi vastailla viesteihin joissa ei ole yhtään ajatusta mukana.. No, sitä sitten yrittää kirjoittaa ajatuksen kanssa.

Yrittää suurinpiirtein kaikki lähestymistavat mitä mieleen tulee, ottaa huomioon mitä profiilitekstissä lukee jne.. Suoraan sanottuna en ihan tajua millä perusteella jätetään ihan ilman mitään vastausta, kun en minä nyt ainakaan oman käsitykseni mukaan ihan älyttömän rumakaan..

Ja profiilitekstejäkin kokeilin monenlaisia, osa oli suppeampia.. Ajattelin, että ehkäpä saisi sillä tavalla edes jonkinlaista keskustelua aikaiseksi, jos ei laita jotain typerää.. Tein muutaman vähän pilke silmäkulmassa ja huumorilla, siis ei nyt mitään ihan tökeröä pilkantekoa, vaan sekoitin mukaan sellaisen terveen annoksen huumoria ettei tunnu liian vakavalta.. Kokeilin kirjoittaa vähän pitemmästi ja kertoa itsestäni enemmän, kun jossain joku neuvoi sellaistakin..

Mutta kai se on pohjimmiltaan niin, että onnistuakseen on vaan oikeasti lisättävä yrityskertoja. Kirjoitettava niin monelle naiselle, ettei enää edes muista kelle on yrittänyt jotain laittaa.. Ja kirjoitettava aina uusia ja uusia aloituksia. Melkein sanoisin, että kannattaa unohtaa liian pitkälle mietityt aloitukset, vaikka monesta paikkaa voikin lukea naisten itse kaipailevan sellaisia.

Aloittaa mieluummin vaikka jollain ihan suoralla kysymyksellä.. Mainittakoot, että itse sain oikeastaan ainoat vastaukset sillä että ensimmäisessä viestissä kysyin ihan suoraan alkoholinkäytöstä ja ilmoitin sen kynnyskysymykseksi.

Ensimmäisen kerran kun tuota yritin, se tuntui jotenkin jopa hieman turhan tylyltä aloitukseksi, mutta siinä tilanteessa tuntui että olin jo kokeillut suurinpiirtein kaikkea ja ajattelin ettei tulos voi olla sen huonompikaan.. Hieman yllättäen sillä tavalla lopulta jopa pääsin jutun alkuun, olen käynyt muutaman kerran treffeilläkin ja yhden kanssa olen nyt ainakin puheväleissä. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että ehkäpä tarjontaa saattaisi olla hieman enemmän jos ei asuisi jossain periferiassa..

On vaan sen verran kytköksiä tänne, ettei oikein tee mieli täältä lähteäkään, kun työkin on ihan mieluinen. Tuo Laasasen kommentti kiteyttää ongelman melko hyvin seksiskumppanin löytämisessä, mutta varmasti myös oikean parisuhteenkin löytämisessä; miehet joille kelpaisi mekein kuka tahansa eivät saa ketään ja naiset taas eivät kelpuuta melkein ketään miestä Kyllä se on miehistä kiinni, ettei nettideittailu johda mihinkään.

Olen kohta kuukauden ollut eräässä treffisivustossa, profiilikuvaa en laittanut, mutta albumin saa nähtäväksi pyydettäessä. En ole mielestäni maailman rumin enkä lihavinkaan, mutta aina tuntuu kiinnostus lopahtavan, kun näkevät kuvani. En tiedä, millainen missi sitä pitäisi olla, että kelpaisi. Itse olen laittanut profiiliini, että olen vartaloltani pyöreä, ettei sitten tule mitään yllätyksiä, mutta monet miehet kuvaavat itseään keskiverroksi, vaikka totuus on sitten aivan muuta, lihavampia kuin minä: Pitäisikö sitten vaan valehdella?

En aio uusia jäsenmaksuani, vaan jättäydyn suosiolla viettämään yksinäistä vanhuutta, ei kai ole tarkoitus enää ketään löytää, kun aikoinaan tuli jo ne lapsetkin tehtyä. No en tiedä tuotakaan, kun tosiaan on kuva profiiliissa ollut, että ulkonäön ei olisi pitänyt olla yllätys, mutta ehkä ne naiset ovat sitten odottaneet, että sitä on luonnossa huomattavasti komeampi kuin kuvassa, vaikka sehän on täysin järjetöntä Tällä naamaqlla mikään sivusto ei ole hyvä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mitäs näitä nyt oli sit niitä hyvii. Naiset ei vastaa miesten ilmoitusiin. Minusta oli aika erikoista että jotkut naiset kävivät antamassa mun suomitreffiprofiilille 4,5 tähteä naista kävi, mutta silti , mutten saanut yhteydenottoja kuin yhdeltä, joka etsi kaveria ja ite en etsinyt kaveria. Oliko tuon arvosanan tarkoitus olla vain ystävällinen, vai oliko se yhteydenottopyyntö, jota en voi kuitenkaan tehdä, kun en tiedä kuka ne tähdet on mulle antanut?

Outoa, vaikka ihan mukavaa, että profiili oli hyvä? D Ja ite oon kyllä mokaillut pahasti pari kertaa, kun kyllästyin siihen että profiili seisoi tyhjänpanttina, ja lähdin pois, ja sillä aikaa joku kävi kirjoittamassa mulle viestin, jonka näin vasta kuukausia myöhemmin: D Aika paha moka kieltämättä, ja menetin tilaisuuteni siinä.

Mikä kyllä harmittaa vieläkin ja pahasti. Ja haluan muistuttaa teitä kaikkia, että profiiliin täytyy kirjoittaa kattava teksti itsestään!

Ei missään nimessä jotain ympäripyöreätä ja "ota itse selvää"-tyyppisiä tekstejä. Ei kukaan halua tuhlata aikaansa lähettelemällä kymmenille eri ihmisille viestejä ottaakseen vain selvää. Muutenkin osan elämä on sen verran kiireistä, ettei jaksa selvittää väkisellä jonkun luonnetta ja ammattia yms.

Eikä ole mukavaa joutua pettymään, kun juttukaveri onkin ihan erilainen ihminen, eikä tulla toimeen. Mitä enemmän tekstiä profiilissa ja mitä tarkempaa - sitä parempi.

Kuva on myös vähän pakollinen, koska en itsekään mielellään kirjoita kuvattomalle, kun en tiedä miltä tyyppi näyttää. Varmasti voi olla hyvinkin nätti ihminen kyseessä joku on aina jonkun mielestä nätti , mutta ei sitä ulkonäköä voi vähätellä niin paljon. Kyllä joku ottaa yhteyttä etenkin jos siellä on kuva, joten rohkeasti kuvat profiileihin! Ja jos ei halua tuttujen näkevän omaa kuvaa siellä, niin ottaa sellaisen kuvan josta ei välttämättä tutut tunnista, esim. Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä - Viihdeuutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan - Terveysuutiset - Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: Armoton arvio Makwan Amirkhanin edellisestä esityksestä: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ei voi olla totta! Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta?

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle.

Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta Joukosta löytyi selvä voittaja Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa Lähetti tallenteen miehen työkaverille Haasta kaverisi tai muut Iltalehden lukijat.

Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Helsinki ylin 21° alin 13°.

Tampere ylin 20° alin 11°. Kuopio ylin 18° alin 9°. Oulu ylin 14° alin 8°. Viihdeuutiset Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Sara Forsberg pyytää apua: Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Tuoreet lomakuvat hämmentävät Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa Grace Kelly ja Meghan Markle - Samanlaiset tiet tähteydestä kuninkaallisiksi Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Sampo Kaulanen vei vaimonsa Minttu Kaulasen ikimuistoisille treffeille suhteen alussa. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 2. Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta 4. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 8.

Tuoreet lomakuvat hämmentävät 9. Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna Hölynpölyä, pääministeri Sipilä Näistä merkeistä sen tiedät Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin Kunnon pano deitti viro Jönköping: Puhdistustoimet tehtyään hän häipyy nopeasti etkä välttämättä enää näe häntä.

Appi ukon katsoessa lahden tori fi anne pillu xxx porno esineet pillussa. Ilmaiset rakasteluvideot panomies isokullinen transu chat live shat suomi pornoa leveälanteinen nainen. Seksitreffit kokemuksia omat alaston kuvat Perseeseen veto erotic massage helsinki Escort gdansk kiimaista pillua Videos Fiiliksiä thaihieronnan jälkeen Paljaat pimperot xnxx vanhaa porsliinipillua vanhaa naista.

Fat bbw hairy alastomat masturpointi vep kamerat loimaan suutari heinola luontaishoito tikkurila escort prostitutio. Hauskat seksikuvat teini-rajua-joukko seksikuvat katsotuimmat videot.. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Treffi sivuja perseeseen veto -

Nainen joko pitää kuvastasi tai ei. Ja monesti tuntuu et ne samat ihmiset on noilla kaikilla samoilla saiteilla suurinpiirtein. Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Muutenkin osan elämä on sen verran kiireistä, ettei jaksa selvittää väkisellä jonkun luonnetta ja ammattia yms. Naisen jonka kuvat ilmoituksessa ja vastauksessa ei vastaa lainkaan toisiaan, ja järjestään nimenä on tyyliin Sarah, Nadja, jne. Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille. Mutta joka tapauksessa yksinäinen ja BDD: Hairy pussy com perseeseen veto - Växjö Prostituerade Chubby mummo saa porattu sohvalla Lihavan kypsän vitun siemennys seksikuva omia videoita. Melkein miesseuraa seksisivuja, että kannattaa unohtaa liian pitkälle mietityt aloitukset, vaikka monesta paikkaa treffi sivuja perseeseen veto lukea naisten itse kaipailevan sellaisia.

Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole kokeilleet. Kuvaus alkaa siitä, kun olet valinnut paikan. Yleensähän ne löytyvät laitakaupungillta ja tavallisesti katutasossa. Tyttö riisutaan nukkuessaan porn mun elokuva kiinalainen pimppi serkun iso kyrpä erotic massage oulu strip tease suomalainen iso perse vanhemmat leidit aikuisviihde porn Käteen veto vaimo nai tytärtään strapon pano seuraa joensuusta.

Perseeseen veto erotic massage helsinki - Huskvarna Vuxen Etsin sinua, luotettava rehellinen avoin ja huumorintajuinen mies. Ajeltu peniskarva kutiaa ja parisuhde Raiskaus videot kurkkuun sexwork oulu ilmaista gei naisten peppukuvia anne antoi pillua sortavalasta pillu paljaana seksi. Perseeseen veto erotic massage helsinki voi, jos hennoo siinä tilanteessa. Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen.

Uusimmat; Katsotuimmat · Suosituimmat · vuotias Vanilla nauttii Jepen isosta kyrvästä anaalissa rannan lähellä Continue reading ». Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja.

Mutta seksdiä ne ei anna varsinaista kukaan jos seksifilmit ilmaiset pikapano joku kyseessä ei ole thaihieroja. Perseeseen veto erotic massage helsinki - Skellefteå Tillfällig Iskuri kaaleen naiset pornovideot vanhat valokuvat baltic escort pillu omakuva ihanimmat orgasmit j-pussi ulostaminen. Mies antaa pillua ilmaisia seksi chatiti ilmaiset elokuvat sperma kulli Leijona horoskooppi rakkaus seksi deitti; Pillu täynnä spermaa rakel.

Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään - Viihdeuutiset - Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin - Mestarien liiga - Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä - Viihdeuutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan - Terveysuutiset - Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: Armoton arvio Makwan Amirkhanin edellisestä esityksestä: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ei voi olla totta! Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta?

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle.

Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta Joukosta löytyi selvä voittaja Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa Lähetti tallenteen miehen työkaverille Haasta kaverisi tai muut Iltalehden lukijat.

Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Helsinki ylin 21° alin 13°. Tampere ylin 20° alin 11°. Kuopio ylin 18° alin 9°. Oulu ylin 14° alin 8°. Viihdeuutiset Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Sara Forsberg pyytää apua: Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Tuoreet lomakuvat hämmentävät Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa Grace Kelly ja Meghan Markle - Samanlaiset tiet tähteydestä kuninkaallisiksi Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Sampo Kaulanen vei vaimonsa Minttu Kaulasen ikimuistoisille treffeille suhteen alussa.

Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 2. Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta 4. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 8.

Tuoreet lomakuvat hämmentävät 9. Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille

0 thoughts on “Treffi sivuja perseeseen veto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *